helló!
stelly:sajnálom a migréned..nagyon tudom miről van szó,mert nekem is van...de mostanság egész jól békénhagy!én sokáig a Béres antifront cseppet szedtem,mert nekem frontra és hormonális változásokra ugrik a migrén,az csak gyógynövényekből áll,úgy szedtem,hogy amikor frontot mondtak már előtte nap elkezdtem és aznap is szedtem,meglepően jól működött és mellé tüneti kezelésre pedig mentateát ittam és használt a kombináció.talán próbáld meg ezt is,ártani nem árthat és a tejcinek sem!
a képek fantasztikusk,bazsival együtt néztük,majd kiugrott a kezemből!
millye:persze,hogy varrd meg,micsoda élmény lesz és ahogy zsuszi is írta,benne lesz a szived-lelked!képekből sosem sok, András gyönyörű szemei és édes pofija arra való,hogy csodáljuk!
bogi:képet csak holnap hozok,mert ma elég sok a dolgom és amíg Bazsi alukál a nagyjával végezni akarok!
amy:nem sütöttem,mert apa időben hazaért és együtt voltunk inkább!
zsu:ne idegesítsd magad,mert árt a tejcidnek,Bencusnak biztosan eltűnik a csomója!pihizzél,amíg anyud nálatok van!
cocus:jó a videó!
megvolt a féléves státusz..éppen volt ott egy másik féléves is és így látszott igazán,hogy Bazsi mennyire más....igazi tündér volt,sikongatott,kúszott,forgott,felhúzta magár térdről állásba,de rögtön el is esett,és barátkozott a másik fiúval....a msáik fiú most a héten fordult hasra és igazán kis "bambának"(bocsánat,tudom,hogy csúnya dolog ilyet írni,más gyerekéről)nézett ki a fiam mellet,mindkét védőnő kész volt,nekem pedig dagadt a mellem
olyan büszke voltam rá,hogy még!
7380grammot és 71cm mértünk, a feje körfogata 45 és a mellkasa 41,5 és van két foga.motorikus fejlődését a védőnő olyan 9hónapos babáéval tette egyenlővé,csodálkozott,hogy mindkét kezében egy-egy tárgyat fog,az alvókájától padlót fogott és nagyon kedvesnek és huncutnak találta,és igazi kis izgőmozgónak..gyorsan rendet vágott az íróasztalon és megkaparintotta a nő mobilját is
nálunk se volt pontozás,de a védőnő jóslat szerint bazsi úgy 10 hónapos korára tuti menni fog...mondtam,hogy azért nem bánnám,ha kicsit később kezdené.evéssel is meg volt elégedve,azt mondta,hogy a napi két táp is elég,ha többet nem kér a főzelék és a tejpép,valamint a gyümölcsök mellett.meséltem neki Adriról és Fügéről, és teljesen el volt képedve,hogy a ezek a gyerkőcök "csak" 4-5hónappal vannak előre a korukhoz képest....
mivel nem ma van a feledik szülinap ezért az összefoglalóval majd aznap jövök!
most húzok,sok a dolgom,de még jövök!mindenkinek szép napot!