Sziasztok!
Zsizsa,
csúcs a kép a hintában alvó Gabiról
Igen, igazad lehet, én sem tapasztaltam, hogy a nappali hozzátápi mennyisége és az éjszakai alvás között lenne összefüggés. Én is igyekszem jóllakatni Zsoltikát este, de attól ugyanúgy kel éjszaka
Bár most éjjel csak 2x keltünk, szuper volt
Akkor legyen 2 hetente tali! Szerintem ez a pénteki időpont elég jó. Mit szólnátok a július 23-hoz ?
Panu,
elkészítettem a cukkinis kaját, fincsi nagyon! Megpucoltam előtte a cukkinit, köszi a tanácsot! Zsoltika tényleg hasfájós volt, és még mindig figyelek, hogy ne egyek puffasztó kajákat.
Meme,
a Parkmozi köz megállónál kell leszállni a 26-os buszról! Nórinak gratula, nagyon ügyes, hogy már egyedül megy!
Batka,
igen, én is úgy emlékszem, hogy Veráéknál segített az esti hozzátápi, és át is alussza Bence az éjszakát. Amúgy én is úgy tudom, hogy hétvégén jönnek haza.
Ann,
fogacskához gratulaaaaaa! De jó, hogy nem szenvedett vele Hami! Csak így tovább!
Hintában alvó Hami is csúcs
Brigi,
én sem tudom, mi lehet Bömbike baja
Most hogy vagytok?
Zit,
koránkelés
Viszont Beni nagyon jó súlyban van!
Zsófi,
hogy van Anna? Írj, rég hallottunk felőletek!
Anita,
Te is nagyon régen írtál, merre vagytok? Hogy van Robóka?
<font color="0000ff">Zsoltika szeme folyamatosan javul, köszönjük a további gyógypuszikat és drukkokat
Biztosan segítettek! Annyira, de annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira! Viszont az albumot szívesen elkészítem megint, aztán - az új módszeremmel - elküldöm mindenkinek az infókat mail-ben.
Na itt a tegnapi nagy írogatásban ki is felejtettem, hogy Zsizsának és Editnek is javulást kívánjak mellgyuszi-ügyben... Szóval jobbulást, lányok! Sajna annak idején nekem is többször volt mellgyulladásom, sőt még néhány hete is fájt egy kicsit, amikor Szentesre utaztunk. Illetve akkor éreztem, amikor jöttünk vissza, talán a biztonsági öv nyomhatta el egy kicsit.
Súly: Zsoltika sem gyarapodott túl sokat, az elmúlt hónapban 24 dekát, így most 8,64 kiló. Nekem azt mondták, hogy ez teljesen rendben van, nem kell aggódni
Képzeljétek, ma bicikliztem egy jót!
Nem is tudom, mikor ültem utoljára biciklin. Nagyon jó volt, bár nagyon magas volt nekem (a férjemé), alig mertem rá fölülni
Míg én kerekeztem, anyukám tolta Zsoltikát a babakocsiban, csak az volt a baj, hogy ha nem látott a kisfiam, máris elkezdett sírni
Nagyon anyás lett itt 2 nap alatt a lurkó, de ez is biztosan attól van, hogy nincs rendben a szeme. Annyira jó volt biciklizni, el is határoztam, hogy veszek kerékpárt! Meg biciklisülést is Zsoltikának, aztán már mehet is a család túrázni
Lányok, itt többeteknek van is biciklije, adjatok már tanácsot, hogy hol és milyet vegyek! Annyit hozzátennék, hogy nagyon sokat nem akarok érte adni
Nem kell, hogy hegyre felmenjen, meg extrái legyenek
Csak el tudjunk vele menni ide-oda, bicikliúton. Én annyira nem tudom, hogy milyen márkák vannak mostanában, a férjem biciklijét is úgy vettük, hogy elég drága volt, de alapjában sajnos nem a legjobb
Szóval minden tanácsnak, ötletnek nagyon örülnék! Előre is köszönöm!!!
Most már abbahagyom, hiányol Zsoltika. Jó talizást holnapra!
Gabi</font>