Új privát üzeneted érkezett!

Gabó:
Kép Kép Szegény Zsoltika!! Brühü, akkor most nem fognak megismerkedni a fiaink egymással Kép

Zit:
még csak két hónapos terhes Kép 11.hét (Csak az első baba elment Kép, úgyhogy nagyon vigyázni kell a mamára)

Most egy kicsit el vagyok szontyolodva Kép Nem hízik ez a kölök Kép Még mindig csak 8 kg 10 deka az én 4 kg-osan született Lacám. A dokinő azt mondta, hogy a sok tej eltelíti??? Na mindegy azt tanácsolta, hogy jobban nyomjam bele a húst, ha keveset nyammog akkor ne telítsem el gyümikkel sem. Sinlacot írt fel, hogy vacsira abból kavarjak a gyereknek pépet. Szerinte azért szopik éjszaka is, mert lehet, hogy éhes ??? Hát nemtom, mikor teletömtem a pocakját este, akkor is szopcsizott éjszaka. (Mondjuk még nem eszik darabosat, de hát nincs örlőfoga nem akarom erőltetni a dolgot. Lehet, hogy bátrabbnak kellene lennem, még kenyérhéjat sem merek neki adni Kép)
Na jó nem panaszkodom...
klarissza

Klarissza,
szerintem Laca nem kis súlyú...Boti 8,06 volt a héten, két héttel korábban 8,00....szerintem igencsak jó húsban van. Még nincsenek 10 hónaposak, és a 8-9 kg egy évesen sem nagyon kevés. Én nem adnék neki tápszert meg ilyeneket ha van tejcsim és eszik hozzátápit rendesen. Persze nem is adok Kép
Képzeljétek, bedurrant teljesen az egyik cicim. 3 napig azt hittem elmegy a tejejm, mert mindig plöty volt, estére is. Erre ma 2 felé tök kemény és fáj. De ahogy áttapogattam csak a felsö része. Botit rátettem, de nem szivta ki, most már nagyon fáj és kökemény, az alja meg puha. Csak nehogy begyulladjon. Basszus. Eddig minidg az votl a baja, hogy folyt, most meg itt eldugul nekem valahogy.

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva. Beadtam a derekam, megtanulok autót vezetni. Az utolsó pillanatban tudtam csatlakozni egy KRESZ tanfolyamhoz, 22-én már vizsga lesz, remélem átmegyek. Most valahogy minden fetétel együtt volt, megoldható időbeosztás, anyukám meg a nővérem is ráér Barnira vigyázni stb. Szóval sikerülnie kell!Kép

Talira viszont megyünk csakazértisKép.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Irtam egy üzit és Bömbi egy laza mozdulattal kitörölte.Kép Akkor most megpróbálom megint.

Gabi. Zsoltika szemére mennek a gyógypuszik. Az anyatejcsi csodákra képes. Próbáld ki ahogy Batka is írta.

Klarissza. Én a te helyedben tuti nem adnék Lacának tápszert. Szoptasd nyugottan annál jobb nincs. Ha kap hozzátápit is tuti nem marad éhes, meg nem is úgy néz ki mint aki éhezne. Nem tudom mi alapján dönti el egy gyerekorvos, hogy egy xhónapos babának hány kilónak kell lennie? Ilyen alapon az osszes egyidős felnőtnek is egy sulyban kéne lennieKép Egyébbként milyen hosszu Laca? Kenyérhéjat egyébbként nyugottan adhatsz neki, de attól tuti nem fog jóllakni.

Hagvosz. AutóvezetésKép

Edit. Boti nagyon édi a képeken. Először azt hittem, hogy sört iszik. Nagyon ügyi, hogy már lépcsőzni is tud. Most még jobban kell rá vigyázni.

Most megyek, mert kisfian extra nyügi.

Brigi
bombomanyu

Hahó!
Én manóm is extra nyűgös, ezért csak annyit, hogy hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy ezt a talit inkább kihagyjuk. Viszont a következő alkalommal kötéllel sem tarthatnak minket vissza.Kép Az én cicim is be akar gyulladni, Gabi tegnap megrúgta, és hiába szopiztatom vele szinte csak azt a cicit, nem múlik a csomó.Kép Majd próbálok még írni, amikor elaludt.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Most fürdik a ded, ezért még leírom, hogy Gabi ma extra nyűgössége mellett extra sokat is evett.Kép Reggelire egy harmad Hamletet, ebédre negyed üveg zöldséges-husis bébikaját, uzsira meg fél üveg gyümölcsös bébikaját.Kép Eddig ez a rekord!Kép Még annyit kérdeznék, hogy tudja-e valamelyikőtök, hogy birsalmát mikortól lehet adni, mert én erről nem tudok semmit, és van egy ilyen bébiételem.

Még jövök később (ha tudok).

Még annyit, hogy Edit, nagyon jók a képek, a sörösüveges meg a kutyaetetős a legjobb szerintem, bár a többi is mind nagyon tuti!Kép Botira tényleg büszke lehetsz, hogy ilyen jól bírta az utat!Kép Gratula a kutyátokhoz is!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

ZSizsa,EDit!

Nalam is volt nemreg ilyen hogy be akart gyulladni a mellem,mert kokemeny volt az egyik oldalon alul puha,szoval tenyleg muszaj addig maszirozni es fejni amig az meg nem szunik.En rogton forro vizes zuhanyt vettem es a zuhany alatt masziroztam a cicit,es kozben fejtem is.volt 1 ora is mire beindult.En is nagyon meg voltam ijjedve ,ez mar 3 -szor is talan elofordult de csak az utobbi 3honapban elotte ilyen gondom nem volt.Lehet mar nem uritik ki rendesen a cicit vagy ki tudja mi az oka,az biztos nekem a forro vizes ruha vagy furdo hasznalt es a sok maszirozas.Sok sikert!!!

Egyenlore ugy nez ki hogy 3 heten belul koltozunk DAllasba,remelem jo lesz.

GABi!
nagyon sajnalom ZSoltikat,tenyleg szornyu lehet Kép
Sok gyogypuszit kuldunk mi is neki !!!Anyucinak kitartast!

EDit !
nagyon jok a kepek,gyonyoru kutyatok van es meg szebb fiatok!!!Van benne valami amit irtal:altalaban az aki szereti az allatokat az szereti a gyerekeket is.en is kutyaszereto vagyok de nagyon!!!De sajnos ide nem tudunk kutyat venni,majd ha lesz egy vegleges otthonunk,nem szeretnek ugy jarni mint az elozo kutyusommal.8 evig neveltem es meg kellett tole valjak mivel ide kijottunk,nem hozhattam ide.Egy kutya nagy feleloseg szerintem nem lehet csak ugy eldobni,mert o is ugyan ugy erez mint mi emberek.nagyon sok idobe telt amig fel tudtam dolgozni hogy elhagytam ot,de sajnos nem tehettem mast(van is lelkiismeret furdalasom erte).Na mindegy nem untatlak,de jo neked hogy igy meg tudjatok oldani hogy kutyus is legyen a babo mellett.Kép

Hagnosz!
Autovezeteshez sok sikert,nekem van jogsim de en most gyakorolok vezetni (11 eve van de szinte nullat vezettem azota).

Brigi !
Igazad van !Akkorat nevettem rajta hogy minden egyidos felnottnek azonos sulyban kellene lennie.Mondjuk 100 kg--40 eveseknek Kép
Ez tenyleg akkora baromsag,hat mi sem vagyunk egyformak .ezzel csak a szuloket idegesitik,aztan hadd idegeskedjen rajta az anyuka hogy vajon mi baja van a draga kicsi gyermekenek hogy o kilog a sorbol az orvos szerint .Nem?Tok vicces.Ez pont olyan hogy kb eloirjak hogy mennyit kene megegyen egy x idos baba egy nap,ezert stresszeltem be magam mert az enyem nem evett annyit amit irtak,viszont o kb 11 kg most a 10 es fel honapjahoz.Es en hulye megis aggodtam es neha meg mindig..

Klarissza!
Hanyszor szopizk Laca?Abban lehet valami igaza a dokinak hogy a tej elteliti,ez nalunk is igy volt.Amig napi 5-6 szor volt szopi addig semmit szinte nem volt hajlando elfogadni a fiam vagy csak nagyon piciket mar majd megorultem vele annyit idegeskedtem,aztan lecsokkentettem 4-re a cicik szamat es igy napi 3-szor 2 dl korul lemegy egy nap kajabol(gyumi,zoldseg husival,este anyatejcsi gabonapehellyel).De amikor hosszabban szopizik eszre vettem hogy alig akar enni ket szopi kozben pedig van ugy hogy 6 ora telik el a szopik kozott.ESTE szinte mindig tobbet eszik,mostanaban megeszik vacsira 250 gr kajat es ra egy orara vagy 2-re rendesen szopi van.Nekem azt mondta a dokim hogy jo lehet a tejem(zsiros) es ez elteliti es tenyleg amikor lefejem a mellem vastag zsirreteg van a felszinen.VAn benne valami biztos.TApszert en sem igazabol adnek ha van tejcsi.nem tudom hogy ott van -e babaknak valo gabonapehely de az jo kalorias anyatejcsivel vagy es egy kis banan peppel.En neha szoktam rizst fozni es anyatejcsivel ,szerintem az is jo kalorias.De nem tudom miert annyira fontos a kg?Sovanynak nem sovany szerintem ,de meg ha az is lenne miert kell minden babanak ducinak lennie?
Magas ez nekem csajok!

Bocsi lanyok ha valakit kihagytam!
gabi75david

Sziasztok!

Gabi,
Zsoltikának jobbulást! Remélem, hogy hamar elmúlik ez a fránya kötőhártya!

Zsizsa,
Sajnálom, hogy nem jössz erre a talira Kép Ez már 100%? Birs - nem találtam meg, de véleményem szerint a körtével egyenrangúvá tenném, amennyire én ismerem a birsek fajtáját Kép És gratula Gabinak az álláshoz! Kép

Hagnosz,
Vezetéshez egy kalappal! Drukkolok!

Edit,
Borogatás a cicdre nem használ (szopi előtt meleg, utána hideg asszem)? Ja és a plussz adataink: IV kerben lakunk és Marcus névnapja közös megegyezéssel augusztus 14-én lesz Kép
A képek nagyon jók és az élménybeszámoló is Kép Ja, és nem csak a kutyusos gyerkőcök vannak így, hanem a cicások is Kép Talán mert mint az állatkák, a gyerkőcök is megérzik ilyen korban még, hogy ki hogyan áll hozzájuk.

Klarissza,
Egy ismerősöm babája két hónapja egy grammot sem hízott, és a dokinő mégsem aggódik. Szerintem várj egy kicsit a Sinlac-kal. De ha többször igényli a kaját, többet akar szopizni, éjjel többször ébred esetleg, az lehet ok arra, hogy a tejcsi már nem elég neki (Kismamás szoptatás könyvből olvastam).

Panu,
Az általad beírt recept nálunk is menő, én egy kis paradicsomot is szoktam beletenni.

Zsófi,
Ruhás anyuka Kép Örülök, hogy Anna jobban van. A mózesnek utánakérdezek, hátha van vkinek, nekünk sajnos nincs Kép

Gabi,
Dávid már ilyen ügyes, hogy sétálgat a játékokhoz, gratula! Tűzijátékoktól meg a durranásoktól (lufi, pezsgő stb) a párom fél gyerekkora óta (sokszor mulatságos, hogy 30 évesen ilyen alkalmakkor befogja a fülét Kép). Marcus is szereti a zenét, neki a lába jár, ha zenét hall, mindegy, hogy épp mit is csinál Kép

Brigi,
Bömbi is ügyes, hogy így áll már. És gratula a pocaklakóhoz is Kép

Meme,
Utazóágy tényleg hasznos és ezért az árért nem sok. Én 13-ért vettem tavaly Pierre Cardin-t a forgalmazótól magasítóval, szúnyoghálóval együtt. Ha érdekel, elküldöm a címüket, csak küldj emilt, hogy kellene, lsz!

Zit,
Sajnálom a párod nagymamiját Kép És hát nem igazán örömteli dolgok, amikről mostanság írtál (fűrészelős, öngyilkos fiú). De remélme, hogy most már jobb lesz!
Szopi: kora reggeli kelésnél is próbáltad Benit szoptatni, akkor sem fogadta már el a kajcsit?

Batka,
Emma nagyon aranyos az alagútban Kép Kaja nálunk is 3x más, mint tápszer.

Ann,
Az én hasam is hagy kivetnivalót maga után. Szerintem legalább akkora, mint négy hós terhesen volt Kép

Anita,
Köszi a hófordulós megemlékezést! Robó orrát próbáltad már ölben tisztítani? Nekünk ezt ajánlotta a dokinéni, meg azt, hogy hagyjam egy kicsit mindig a készülékkel játszani, fogdosni, akkor nincs gond. Ja, és nem szorítsam le a gyerkőcöt (én ölben a fejemmel szorítom le a fejét és úgy működik).

Marcus kb egy hete mászik ezerrel, tegnap meg először magától felállt a kiságyban és most ez a legújabb szórakozás Kép Szemi cicát üldözi állandóan, szerencsére ő még meg tud lógni tőle Kép De imádják egymást! Egyik nap Marcus kapott egy Szemipuszit is (megdöfölte az arcát).

Talit tervezzük, remélem, hogy nem jön közbe semmi. Mi sem érünk oda 11-nél korábban, Marcus is úgy "működik", mint Panu Lizije Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
Ma találkoztunk DBarbival, Fannival, és Orsival, Benével, Pannával. Sajnos, Fanni nyűgös lett, hamarosan, mint hogy odaértünk, így ők nem maradtak játszani velünk. (Barbi, bocs, nem is köszöntünk, mert már csúszott ki Lizi a kezemből, annyira akart mászni). És láttam Fanni fogait!!!! Nagyon édes volt, ahogy nyomta be a kekszet Kép. Bene pedig igazi nyugodt gyerek. Jól viselte, hogy lenyúlta Lizi a kocsiját (kicsi babakocsi, amit tolt maga előtt), és ő tolta tovább. Persze, nagy harc volt a kocsiért, és fej-fej mellett haladtak, és eleinte Bene győzött, aztán vagy megunta, vagy Lizi volt harciasabb Kép Panna is jól viselte a kicsiket, még minket is megfuttatott Kép, nem csodálom, hogy az anyja ennyire vékony Kép Szóval, nagyon klassz volt! Gondolom, pénteken is hasonló élményekben lesz részünk.

Hagnosz! Jogsihoz drukk Kép

Klarissza! Bízd magad a fiadra! Ha kevesebbet alszik, többet sír, akkor lehet, hogy éhes, de én akkor sem pépet, vagy tápszert adnék, hanem a hozzátápin változtatnék. Azaz nappal ehetne többet. Ha csak a súlya miatt tennéd, akkor ne. Teljesen jó ez a 8 kiló, mi még alatta vagyunk. 7,9 volt hétfőn a 70 centijéhez. Kenyeret meg nyugodtan. Nagyfiú Kép

Brigi! Hogy van a kis pocaklakó? És Te? Látom, Bömbi ért a számítógéphez Kép Kép

Hanzika! grat a mászó Marcushoz Kép

Gabi75! Jól hangzik ez a Dallas. Nagy költözködés lesz?

Edit! Boti nagyon édes, és úgy tűnik nagyon stramm kis srác. Így kibírni az utat, meg az éjszakai kutyakiállítást... Kép nem semmi, elismerésem Kép

Zsizsa! Abban igaz lehet Gabi75-nek, hogy addig kell masszírozni, fejni, amíg a csomó ott van. És próbálj szopási helyzetet változtatni, nekem mindig ezt mondták az első hetekben, amikor ez gond volt. Mitől volt extra nyűgi a kis királylányod? A frontoktól?

Gabi! Mi van Zsoltikával? Jobb már a szeme? Hogy viselte a napot?

üdv, panu
panu

hi

panu:
látom te voltál a gyorsabb.......

a gyerköcöket mintha leütötték volna, ugy aludtak el.
"géza" elaludt hazafelé a kocsiban????

a bambino fotot légyszi' ne felejtsd el, köszi.
orsolya11

<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat, gyógypuszikat és a kedves sorokat Kép Zsoltika szeme nem nagyon piros már, de azért látszik, hogy be van gyulladva Kép Remélem, hamarosan elmúlik! A szemcsepp beadása kész horror, szegénykém nagyon sír miatta. A férjem kipróbálta, neki is cseppentettem, de szerencsére nem csíp, csak hát kellemetlen. Én is utálom a szemcseppeket Kép

Anyatejet egyenlőre nem cseppentettem Zsoltika szemébe. Egyszerűen nem megy, így is alig bírtam óránként a csepegtetést, annyira nagy volt a sírás. De holnap megpróbálom, mert szerintem is nagyon jót tenne!

Egyébként szegény picurikám is extra nyűgi, folyton az ölemben akar lenni, de sokszor ha felveszem, már kúszik-mászik lefelé. Szóval legyen is anya, meg nem is Kép </font>

Edit,
a doki azt mondta, hogy kötőhártya esetén gyakran van torokgyuszi, de hogy miért, azt én sem tudom. Biztosan így tapasztalják... Egyébként utánanéztem, a kötőhártya-gyulladásnak több verziója is van: bakteriális, vírusos... Szóval lehet, hogy ha vmi fránya vírus, akkor az mindent támad. Hát remélem, torokgyuszi nem lesz, még csak az kéne!!!

Jók a képek és nagyon jó lehetett nektek Szerbiában Kép Botika igazi világjáró manó Kép A kutyakiállítás miért éjszaka volt? Na és ez a lépcsőmászás! Sajnos még mi sem tudtunk rácsot szerezni. Asztalost szeretnénk hívni, de még nem sikerült telefonálni neki (pedig kéne nagyon).

Klarissza,
én is nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudunk elmenni a talira Kép De majd legközelebb! Szerintem jó 5let lenne 2 hetente talizni Kép Laca súlyával pedig tényleg minden rendben! Ne emészd magad, és ne aggódj! Lemozogják a lurkók a kaját, legalábbis szerintem ezért nem hízik Zsoltika sem túlzottan.

Hagnosz,
kresz-vizsgához megy a drukk Kép

Panu,
a recept nagyon tetszett nekem is, holnap kipróbáljuk Kép

<font color="0000ff">Lányok, látom szóba került a hozzátápi-szopi kérdése. Zsoltika még nagyon gyakran szopizik napközben is, éjszaka 3x. Szeretném én is, ha nappal többet enne Zsolti, így talán éjszaka nem kelne. Csak az a gondom, hogy ha 2 szopi között adok kaját, akkor nem túl sok fogy el (fél üveg főzelék, bár néha több is), szopi előtt pedig azért nem merem kínálni a főzit vagy gyümit, mert félek, hogy elválasztja magát Zsoltika. Szóval itt a nagy kérdés! Még azért ki kellene tartanunk, szeretném, ha Zsoltika 1 éves koráig az anyatejcsi dominálna az étrendjében.

Most már abbahagyom, nehéz napunk volt és fáradt vagyok. Remélem holnap már jobb lesz Kép

Jó éjt,
Gabi </font>

pgaboka

Sziasztok!

Brigi,
gratula Bömbinek az álláshoz, Gabi is pont itt tart.Kép

Gabi75,
cicic.Kép Ez az autó tologatás jó ötlet, ügyes Dávid, hogy ilyet tudKép, majd lehet, hogy én is bevetek valami ilyesmit Gabinál. Ezt a mutogatást is egyre több ismerős mondja nekem, de Gabi semmi ilyesmit nem csinál. Ő még egyáltalán nem mond semmi értelmeset.

Zsófi,
én is majdnem küldtem segélycsomagot, csak a jövendőbeli kistesó miatt nem, még jó, hogy nem küldtem. Tényleg kifejezetten undorító dolog ilyesmit csinálni.Kép Nekünk van Neonato mózesünk, amit elvileg be lehet kötni az autóba, de kell hozzá venni külön biztonsági övet, ami nekünk nincsen, mert erre nem használtuk. Ha esetleg így is érdekel, akkor szólj! Mondjuk, nem vagyok biztos benne, hogy egy másfél éves belefér... Örülök, hogy javul Anna lába!Kép

Gabi,
a kifli receptje a világ legegyszerűbb receptje, mindössze négy hozzávaló kell: 25dkg liszt, 20dkg margarin/vaj, 10dkg porcukor, 10dkg darált dió/mandula. Hintéshez porcukor kis vaníliás cukorral keverve. Hozzávalókat összegyúrod, nem idegeskedsz, hogy az életben nem áll össze, mert össze fogKép, kiflivé formázod, közepesnél picit kisebb lángon kb. 25 percig sütöd. Ó, most olvasom, hogy kötőhártyagyulladás, látom, a talira sem mehettek, sajnálom! Gyógypuszik mennek!

Klarissza,
egész éhes lettem a menüt olvasva.Kép A nem hízás miatt meg ne aggódj! Tényleg nem lehet minden baba egyforma! Az én dokinőm egyáltalán nem aggódik Gabi súlya miatt, pedig mostanában tényleg alig hízik a kiscsaj (legutóbb 14dekát egy hónap alatt), ő most 7,39kg. Ha kedve jó, okos, ügyes, nem nyűgös (persze front és fogzás miatt lehetKép), akkor ne aggódj!

Hagnosz,
hajrá vezetés!Kép

Köszi a tanácsokat mellgyuszi ügyben, sajnos nálam a fejés-masszírozás soha nem jött be, mint gyógyító eszköz, nekem ehhez professzionális, jelenleg pontosan tíz hónapos és kilenc napos magánmellszívóra van szükségemKép. Eddig úgy 6-7x akart begyulladni a mellem (ez mind az első 4 hónapban), már nem is emlékeztem, hogy ennyire tud fájni. Meleggel borogattam, szopihelyzetet változtattam, mindent megtettem, amit ilyenkor szoktam, és ami ilyen esetben előbb-utóbb bejött, de eddig még csekély eredménnyel. De volt már ilyen, hogy másfél-két napig húzódott, aztán sikerült Gabinak valahogy kiszívnia.

Panu,
úgy tanult meg Lizi csúszdázni, hogy teljesen egyedül csúszik? Gabi valószínűleg a frontoktól volt nyűgös, meg attól, hogy nem aludt délután. Nyolckor el is aludt, mint akit fejbevertekKép, igaz, azóta már háromszor ébredtKép.

Hanzika,
én is sajnálom a talit, de nagyon rosszul érezném magam, ha esetleg bárkit is megfertőznénk. Ezért a játszóra sem megyünk, csak sétálgatunk magunkban. Birsalma ügyben köszi a tippet! Gratula Marcusnak a mászáshoz és a felálláshoz!Kép Pakolhattok ti is!Kép Nálunk már szinte semmi sincsen egy méteres magasság alatt.Kép

Még egy újdonság házunk tájáról, vettünk hintát Gabinak, és fel is szereltük. De nem tetszik neki annyira, mint a játszótéri, mert hiányzik a körítés, azaz a többi gyerek, akiket hintázás közben nézhet.Kép Azért egy ideig elvan benne, sőt, ma el is aludt benne, de sajnos felébredt az ajtó csukására. Erről viszont muszáj képet feltennem.Kép

Zsizsa

Kép Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Gabi,
közben írtál.Kép Én is pont arra gondoltam, hogy jó lenne, ha lenne valami fix taliidőpont, pl. két hetente, vagy minden hónap első péntekjén, vagy ilyesmi. Akkor lehetne előre tervezni. Persze közben lehetnének spontán kialakuló talik is.Kép Szerintem az éjszakai kelés nem feltétlenül függ a nappali evéstől. Bár lehet, hogy mások nem így tapasztalták.

Na, megyek én is aludni, totál fáradt vagyok.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Edit
Nagyon jó lehetett a "kirándulás"! Botka nagyon édes a képeken, a kutyát etetős és a "sörözős" a legjobb, szerintem. Gratu a győztes kutyátoknak!
Klarissza
Szerintem adhatsz neki darabosabb kaját, annyira kemény a kis ínyük, hogy elnyamizzák vele a cuccost. Nehogy úgy járj, mint itt egy nő, hogy addig várt a darabos kajákkal, amíg a gyerek már kb 1,5 évesen is csak pépet volt hajlandó enni és nekiállt fuldokolni, ha valami darabos került a szájába!!
Hagnosz
Drukk a jogsihoz! Kép
Gabi75
Dallas...hogy ti milyen helyeken laktok, jártok...Kép Kívánom nektek, hogy jó legyen ott élni és jól érezzétek magatokat!
Hanzika
<font color="ff6000">Igen, próbáltam hajnalban ha ébredt, nappal amikor félálomban volt, esténként, amikor fáradt, egyszer sem kell cici, inkább megmar. Azt meg utálom. Kép
Szemipuszi KépKép</font>
Zsizsa
Nagyon jók a képek, főleg a hintában alvós!!! Tünemény!!!

<font color="119911">Nem tom írtam-e, de kedden voltunk méreszkedni, Beni 74cm, 10 kg, fej 46cm, mellkas 48cm. Kis vasgyúrókám. Kép
Sajna ma reggel 5-kor ébresztett, alig bírtam visszaaltatni, de sikerült. Nekünk viszont nem, így szép napunk lesz, szééééép fáradt. Kép Ja, egy hét alatt két négylevelű lóherét találtam, szerintetek nyerek a lottón??? KépKépKép
Még egy kérdés, aztán tünök: meddig tart a tali pénteken? Talán du kinéznénk, ha lesz ott valaki. Kép Vagy most mindenkit elüldözök eme kijelentésemmel??? KépKépKép</font>

zit
zit

Ha, mindig én keltem a topikot? KépKépKépKépKépKépKép
zit

Jó reggelt mindenkinek!

Csajok! Lehet, hogy nekünk ugrik a tali. Bömbike háta ma reggelre tele lett apró piros pöttyökkelKépÉs csak a háta. Dunsztom sincs, hogy mi lehet. Találkozott már valaki hasonlóval? És a doki nénink is most van szabinKép Hát nagyon remélem, hogy gyorsan elmúlik, ha nem akkor nem megyünkKép

Zsizsa. A hintás kép nagyon jó. Olyan édes Gabi ahogy alszik benne. Mi is ilyen hintát szeretnénk, csak nem tudom, hol lehet kampót venni hozzá, mert ahol néztük ott csak a hinta volt kampó nemKép

Gabi. Remélem mára már sokkal jobb lesz Zsoltika szeme. Gyógypuszik továbbra is mennek.

Hanzika. Gratula Marcusnak a mászáshozKép Ügyi nagyfiú.

Panu. Köszi az érdeklődést. Aránylag jól vagyok, bár ez a meleg eléggé kikészítKép Pocibaba remélem jól van. Már alig várom, hogy érezzem mozogni, akkor lehet, hogy már nyugottabb lennék, de az még odébb van.

Gabi75. Akkor mégis összejön DallasKép DE jó!!!!

Zit. Szép méreteket produkál Beni.Kép

Most megyek megreggeliztetem a családot. További szép napot mindenkinek.

Brigi
bombomanyu

Brigi

Vagy a meleg, akkor szellőztesd és babapúder fürcsi után, vagy nem volt lázas? Mert lehet, hogy azutáni kiütés ami majd elmúlik.

zit
zit

Gabi! Úgy emlékszem, hasfájós Zsoltika. Ha igen, akkor hámozd meg a cukkinit, mert úgy könnyebb emészteni. Meg aztán nem venném a szívemre, hogy miattam fájjon a hasa Kép JObbulást!

Zsizsa! Naggyon jó!!!! Édes Gabi, ahogy alszik a hintában.

most rohanok tovább, bocsi, majd még este írok

orsi: géza bírta hazáig, jó kislány Kép

panu
panu

Edit:
Nagyon jó lehetett kirándulni, de nem írtad, hogy hol voltatok helyileg. Gratula a kutyának a díjhoz! (Eleinte sem féltetted Botit? Mármint a kutyától, vagy kutyáktól? Bár lehet, hogy ez hüje kérdés. Kép)
Nem volt kétségem, hogy Boti bírni fogja a strapát, ami neki ugye nem az, hanem csupa izgalmas dolog Kép

Hagnosz:
Melyik autóvezető sulinál tanulsz? A gyakorlati oktatást egyszerre fogjuk csinálni kábé. Majd integetünk egymásnak a kocsikból Kép Milyen autón fogsz tanulni?

Brigi:
Kép Jajjj pöttyök, remélem, hogy elmúlnak. (Akkor este lelevelezzük, hogy tudunk-e együtt menni a talira.) Lelevelezés???? Ilyen szó lehet, hogy nincs is Kép Nem tudom, hány centis Laca, 74-es-80-as ruhákat hord, majd este valahogy lemérem.

Amerikai Gabi:
Hát lehet, hogy hülyén csinálom, de sokszor 2-3 óránként kínálom a cicit neki. Te hogyan osztod el azt a 4 szopi alkalmat 24 óra alatt? Lehet, hogy nekem is kevesebbszer kellene a szájába adni a cicit. Esténként megcsappanhat a tejem, mert akkor már 100-200 g közötti más jellegű kajcsikat is megeszik.

Hanzika:
Biztos, hogy a tejcsi nem elég neki, de hiába kínálom sokszor mással is napközben, két-három kanál után nem kér többet. Pedig tegnap délelőtt például 3 féle kajcsit próbáltam, de csak egy-két kanállal csúszott le.

Panu, Orsi, DBarbi:
De jó nektek, hogy tudtok találkozni egymással. A gyakran emlegetett "bikás" hol van?
A kenyeret majd, ha 10 hónapos lesz Kép Húúúúzom az időt Kép

Zsizsa:
Kár, hogy nem lesztek ott holnap Kép Kép Tényleg lehetne két hetente tali és akkor, aki ráér és van kedve bulizhat.
A hintás Gabi nagyon aranyos Kép (Lacát néha beleteszem, ha már nem bírom cipelni, és akkor nagyon bejön nyugtató módszernek.)

Zit:
Tényleg szép méretei vannak Beninek Kép Mi már délután nem leszünk a Kalandparknál Kép tovább bulizunk az Ikeába.
klarissza

Látom téma volt a hozzátápi, meg a súlygyarapodás. Most jöttünk haza a mázsálásról, és az én jóétvágyú kisfiam 12 dkg hízást produkált az elmúlt hónapban, szemben a múltkori 40-nel. Fogalmam sincs, miért, azóta már plusz egy étkezés van. Ki érti ezt? Egyébként 8780 g. Dokinő szerint biztosan nem olvasta a könyveket, hogy mennyit kéne gyarapodnia.Kép De azért javasolta a Sinlac-ot, hogy keverjem a délutáni gyümölcshöz. Nekünk régebben is volt egy időszak, amikor kapott Sinlac-ot, de aztán leálltam vele, nehogy itt nekem elválassza magát. Szerintem a Sinlac összetétele alapján teljesen oké, se tejfehérje, se glutén, se semmi. Még jobb is, mint egy bolti tejpép. Viszont iszonyúan kalóriadús, és Barni nagyon szerette is, ezért féltem, hogy ha jól bepakol belőle, akkor az az anyatej, meg a többi kaja rovására megy. Lehet, hogy inkább megpróbálok táplálóbb főziket csinálni neki. Egyébként meg egyéves kora után a kutyát sem fogja érdekelni, hogy mennyit hízik egy hónap alatt.Kép

Rengeteg érdekeset írtatok, meg olvastam a kis betegekről is, mindenkinek jobbulást! Kár, hogy nem tudtok jönni talizni!
Most esélyem sincs normálisan visszaolvasni, meg írogatni mindenkinek, aki ott lesz a talin, azzal majd élőben, a többieknek később...

Ja: köszi a drukkokat, szerintem el is fog kelni. Csupa csitri meg tejfölösszájú között kicsit hülyén érzem magam, meg el is szoktam már az ilyen intézményes tanulástól...
(Klarissza: Jó? Jó! Autósiskola. Ez a neve.Kép. A gyakorlatot én valszeg csak ősszel fogom elkezdeni.)

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Hanzika!
Jó lenne ha el tudnád küldeni az ágyról a cuccokat köszike goolyoo@hotmail.com-ra!

Gabi!
Zsoltinak gyógyulást! Kép

Edit!
Ha be tudnád még tenni a táblába: XI. ker. mi is és a június 11. a névnap! Rég nem találkoztunk csak most kicsit szüneteltetjük az úszást és csak szeptembertől fogunk menni Kép, de akkor újult erővel és ugyanekkor.

Velünk közben nagy dolog történt, tegnap Nóri elindult egyedül. Igaz, hogy csak 5-6 lépés volt, de ment a körtelefon ezerrel a nagyszülőknek...Kép
Meg sajna meg volt az első baleset, mivel az étkező ajtóból kibukfencezett az udvarra, komolyabb nem történt, csak lehúzta a bőrt az orráról...na meg jól megijjedtünk, meg volt nagy sírás, de szerencsére nem történt nagyobb baj!

Felébredt a picim mennem kell

Meme
meme

Ja ez a Kalandpark merre van a Margitszigeten? Mi csak a kistó környékén szoktunk leülni vagy a parkban, szóval kicsit béna vagyok Sziget terén, főleg, hogy 3 éve itt vagyok és még ezt sem tudom Kép!

Meme
meme

Ja meg a képek Boti édes ahogy a kutyit eteti, Nóri is ezt csinálja Kép, és a hintás kép tündéri Kép!

Meme
meme

Sziasztok,

Huu, latom kaja-hizas-tapi orlodes van Kép
Ugy latom otthon ezt nagyon vaskalaposan veszik. Nem ertem, miert kell "tomni" egy kisbabat ha egeszseges, jokedvu, csak epp nem olvassak okos bacsik konyveit, igy nem tudjak mit es mennyit kellene enniuk/hizniuk. Szerintem a babok meg pontosan tudjak mibol mennyire van szukseguk. Meg aztan az is normalis, hogy 6 honapos kor utan lelassul a hizas. Es foleg, miert lenne barmilyen szempontbol is jobb egy tapszer mint az anyatej?! Ettol elegge ki tudok akadni, hogy otthon total hulyesegekkel paraztatjak az anyukakat mar a kokorszak is elavultnak szamito nezeteikkel. Bocsi, de ez az egyik amitol kiakadok (a masik az ejszaka atalvasa)

Klarissza,
semmit nem hizott Laca, vagy csak keveset? Es miert biztos, hogy a tejcsi nem eleg neki? Ha tenyleg nem lenne eleg, akkor enne mast... ok meg nem fogyoznak, kizart hogy eheztessek magukat Kép Elvileg 1 eves korig ha csak szopi van, az is eleg. Ja, es Emma 3925-tel szuletett es 2 hete volt pont 8 kg ugy, hogy ebed (szopi + fozi + szopi + gyumile) utan mentunk Kép

Hagnosz,
kreszhez drukk! Itt egyebkent 6 honapos kora ota nincs havi meres... legkozelebb 1 evesen kell menni (persze ha akarom, mehetek elobb)

Gaboka,
nalunk sajnos semmi koze a kajanak az ebredesekhez... tegnap vacsira bevagott 250g gyumis muzlit + szopizott es ugyanugy min. 3-szor ebredt (a tobbbire nem emlekszemKép) Viszont ugy remlik Veraeknal bejott (jut eszembe mikor jonnek vissza a nyaralasbol?)

Brigi,
foga nem jon, vagy a 3 napos laz nem lehet?

Zit,
a korankelo Kép Beninek nagyon szep meretei vannak! Gratula!

Edit,
sajnos ezt a csatat nem sikerult megnyernie, meg most is hihetetlen olyan gyorsan tortent minden. Koszi az erdeklodest, meg a drukkokat (tobbieknek is), csak azert nem irtam rola, mert nem akartam itt szomorkodi.
Kirandulas jo lehetett, Boti tenyleg nagyon ugyes, uvegbol ivos kep nagyon tetszik Kép Jo olvasni, hogy nem csak mi vagyunk ilyen dilisek, hogy mindenhova, akar este is visszuk magunkkal a bebit... bar en ugy vettem eszre, hogy Emma kifejezetten elvezi (soot, igenyli) a nyuzsit.

Zsizsa,
hinta joooo! Lehet nekunk is be kellene szerezni egyet, hogy Emma aludjon napkozben Kép Ellendrukkok mennek a baripottyoknek!

Gabi75,
hurra Dallas! Orulok, hogy sikerult elintezni a vizumot Kép eddig melyik varosban voltatok (bocsi, nem emlekszek, csak arra, hogy fuujjj)

Anita jol vagytok? Regen irtal!

Szep napot!
batka
batkamano

Ja, meg a Zsofi altal irt "ruhas anyuka"-val kapcsolatban akartam irni, hogy en kivancsi lennek arra is, hogy o mit mond... az egyik jo dolog amit itt megtanultam a szinte hatartalan tolerancia, ill. hogy ha valami tortenik akkor nem egybol rosszra, atveresre gondolnak. Sajnos sokszor tul hamar itelkezunk, lehet pl., hogy rengeteg ruhat kapott viszont 4 gyerekhez azert penz is kell... es aki kuldott az vegulis segiteni akart. A masik meg, hogy egy ilyen tragediat eleg nehez lehet feldolgozni, talpra allni utanna, sajnos az ember ilyenkor nem ugy mukodik mint normal allapotaban...

no de nem filozok tovabb, huzok aludni amig tudok Kép

batka
batkamano

Sziasztok Kép

Kezdjük a jó hírrel: képzeljétek, Haminak ma reggelre minden különösebb cécó nélkül kibújt a bal alsó egyes Kép Úgyhogy feléptünk a fogasok táborába KépKépKép Csak megszokásból néztem meg, h van e vmi, meg azért mert tegnap egy ugyanilyen megszokásos nézés közben azt tapasztaltam, h valszleg a sarka kint van de lehet h hülye vagyok, mert semmi más jele nincsen. Aztán megkapta a fogkeféjét - egyik fele kefe, másik fele dörzsi és azóta viszi mindenhová magával és fogat mos KépKépKép

Batka, én se értem a kaja-parát, ami itthon megy, még szerencse, h nem járok tanácsadásra meg dokihoz, így nem paráztatnak Kép
Sztem Veráék a 7en még nincsenek, gondolom vasárnap jönnek haza, már nekem is hiányoznak Kép
Viszont Anitáról nem tudok semmit: ANITAAAA!!!!

Meme, Kalandpark: ahogy jön a busz a Margit híd felől, a Hajós uszi utáni megállónál van balra. Ha a másik oldal, akkor értelemszerűen fordítva Kép Elinduláshoz gratulaaaa! Remélem, holnap megcsodálhatjuk Kép

Hagnosz, megy a drukk a KRESZhez Kép

Brigi, pöttyök Kép Nemtom mi lehet...

Zit, neked mi a délután: dél után? Mi addig tudunk maradni, amíg apánk dolgoz..., úgyhogy nemtok fix időt. Kép De nem rohanunk Kép

Zsizsa, hintás képünk nekünk is vaaaaaan:
Kép

A taliról nagyon fogtok ám hiányozni!!!!
Mellgyuszi hogy van?

Gabi, úgy sajnálom, h kötőhártyás Zsoltika szeme!!!! + azt is, h ne, jöhettek a talira Kép Gyógypuszik mennek ám!! Remélem, már tegnap óta még jobban vagytok!

Hanzika, gratula a mászás- állás című produkciókhoz!!! Kép

Edit, hogy vagy a cicid? Remélem, nincs gáz! Kirándulás szuper lehetett. Lépcsőn mászás Kép

Klarissza én már nem akarok neked okosat mondani a többiek után, csak jelzem, h egyetértek velük: nem kell mindenkinek egyformának lennie, és a tejcsinél tuti nincs jobb - főleg,. h kap hozzátápit.
Most nem akarok neked példálózni Hamcsi bébivel, de ő most ugye 8 hónapos 6705 g, 68 cm, napi 7x szopik, éjjel is keményen + 1x hozzátápizik (gyümit is, főzit is egyelőre vegyesen) és senki nem aggódik semmit. Talán azért nem, mert nem kötöm senkinek az orrára, h Hami mennyit hízott, mert csak fölöslegesen paráztat és a NAAAAGY orvosi szemlélet miatt elvonja a figyelmet a természetes folyamatoktól. Csoda, h vannak civilizáció betegségek?!?! Na ebbe most ne menjünk bele...

Panu, a medencéhez akartam még írni, h mi most merev falút használunk: Hami folyton döntögeti. A felfújhatóssal bizti nem lenne gond, de minden nap fújni + leereszteni... És nemtom hova tenni ha felfújva hagynám a 2 szobás lakásban. Nincs kompromisszum Kép Marad a merev fal és a döntögetés Kép

A ruhás anyukával kapcsolatban egyetérek Batkával, lehet h sokat kapott és ami nem kell konkrétan, azt pénzzé teszi. Bár előfordulhat az is, h mi vagyunk túl naivak Kép

Pusszancs mindenkinek, remélem, minél többen jöttök a talira!
Ann
annann

Sziasztok!

Zsizsa,
csúcs a kép a hintában alvó Gabiról Kép Igen, igazad lehet, én sem tapasztaltam, hogy a nappali hozzátápi mennyisége és az éjszakai alvás között lenne összefüggés. Én is igyekszem jóllakatni Zsoltikát este, de attól ugyanúgy kel éjszaka Kép Bár most éjjel csak 2x keltünk, szuper volt Kép
Akkor legyen 2 hetente tali! Szerintem ez a pénteki időpont elég jó. Mit szólnátok a július 23-hoz ? KépKépKép

Panu,
elkészítettem a cukkinis kaját, fincsi nagyon! Megpucoltam előtte a cukkinit, köszi a tanácsot! Zsoltika tényleg hasfájós volt, és még mindig figyelek, hogy ne egyek puffasztó kajákat.

Meme,
a Parkmozi köz megállónál kell leszállni a 26-os buszról! Nórinak gratula, nagyon ügyes, hogy már egyedül megy!

Batka,
igen, én is úgy emlékszem, hogy Veráéknál segített az esti hozzátápi, és át is alussza Bence az éjszakát. Amúgy én is úgy tudom, hogy hétvégén jönnek haza.

Ann,
fogacskához gratulaaaaaa! De jó, hogy nem szenvedett vele Hami! Csak így tovább! Kép Hintában alvó Hami is csúcs Kép

Brigi,
én sem tudom, mi lehet Bömbike baja Kép Most hogy vagytok?

Zit,
koránkelés Kép Viszont Beni nagyon jó súlyban van!

Zsófi,
hogy van Anna? Írj, rég hallottunk felőletek!

Anita,
Te is nagyon régen írtál, merre vagytok? Hogy van Robóka?

<font color="0000ff">Zsoltika szeme folyamatosan javul, köszönjük a további gyógypuszikat és drukkokat Kép Biztosan segítettek! Annyira, de annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira! Viszont az albumot szívesen elkészítem megint, aztán - az új módszeremmel - elküldöm mindenkinek az infókat mail-ben.

Na itt a tegnapi nagy írogatásban ki is felejtettem, hogy Zsizsának és Editnek is javulást kívánjak mellgyuszi-ügyben... Szóval jobbulást, lányok! Sajna annak idején nekem is többször volt mellgyulladásom, sőt még néhány hete is fájt egy kicsit, amikor Szentesre utaztunk. Illetve akkor éreztem, amikor jöttünk vissza, talán a biztonsági öv nyomhatta el egy kicsit.

Súly: Zsoltika sem gyarapodott túl sokat, az elmúlt hónapban 24 dekát, így most 8,64 kiló. Nekem azt mondták, hogy ez teljesen rendben van, nem kell aggódni Kép

Képzeljétek, ma bicikliztem egy jót! Kép Nem is tudom, mikor ültem utoljára biciklin. Nagyon jó volt, bár nagyon magas volt nekem (a férjemé), alig mertem rá fölülni Kép Míg én kerekeztem, anyukám tolta Zsoltikát a babakocsiban, csak az volt a baj, hogy ha nem látott a kisfiam, máris elkezdett sírni Kép Nagyon anyás lett itt 2 nap alatt a lurkó, de ez is biztosan attól van, hogy nincs rendben a szeme. Annyira jó volt biciklizni, el is határoztam, hogy veszek kerékpárt! Meg biciklisülést is Zsoltikának, aztán már mehet is a család túrázni Kép

Lányok, itt többeteknek van is biciklije, adjatok már tanácsot, hogy hol és milyet vegyek! Annyit hozzátennék, hogy nagyon sokat nem akarok érte adni Kép Nem kell, hogy hegyre felmenjen, meg extrái legyenek Kép Csak el tudjunk vele menni ide-oda, bicikliúton. Én annyira nem tudom, hogy milyen márkák vannak mostanában, a férjem biciklijét is úgy vettük, hogy elég drága volt, de alapjában sajnos nem a legjobb Kép Szóval minden tanácsnak, ötletnek nagyon örülnék! Előre is köszönöm!!!

Most már abbahagyom, hiányol Zsoltika. Jó talizást holnapra!
Gabi</font>

pgaboka

Klarissza !
Most neked csak gyorsan mert itt sirdogal a fiam.
En ugy csinalom ill .mi afiammal hogy o reggel valamikor elosozor ugy 4-5-6 korl szopizik eloszor addig nem adok neki hiaba ebred fel mondjuk nem is keri,de lehet ha a szajaba tennem enne.Utana reggel amikor felkelunk ugy 9-10 korul reggeli van(altalaban gyumit eszik 15-20 dkg) van ugy hogy a banant villaval kicsit ossze torom es azt adom(egy kanal banan egy kanal bebi etel gyumi),ez azert van mert nem nagyon szereti mar a pepeset vagy a kanalat nem tudom.ra 2 orara van a szopi vagy 1.5 de annyit varnom kell mindig kaja utan,ez kb 11.30-12n re esik majd legkozelebb 4-kor adok neki szilardot (zoldseget hussal,vagy teszta felet ebbol eszik 10-20 dkg kozott) majd 5-6 korul szopi(ez 3-dik szopi) ,este 9 korul van a vacsi(anyatejcsi gabonapehellyel ebbol megeszik kb 150-200 gr es meg egy kis baba joghurtot is eszi kb 250 gr-ot eszik osszesen) ,10 kor utolso szopi es alvas.en igy csinalom mert ez jott be de en megfigyeltem ha 3 ora elteltevel kinalom kajaval szopi utan akkor meg semmi nem kell neki.szerintem a 2-3 orankenti szopi ilyen idos gyermeknek nagyon sok.Ja azt elfelejtettem irni hogy a vize mindig a foldon van hogy elerje es gyakran kinalom,mert kulonben magatol ritkan iszik belole,es meg napi 1 dl gyumibabalet adok neki folyadeknak.Ennyi kb.
A bebi etelbol a zoldseget szinte soha nem eszi meg,ha en fozok neki persze izesitem azt megeszi szinte mindig.(tegnap pl lecsos,virslis tarhonyat foztem neki,foztem hozza spenotot es egy kis bebi etelbol(edes krumplit),ezt tortem ossze neki es nagyon ette.De szoktam olyat is fozni hogy brokkolit megfozom vegetat picit bele,rizst fozok hozza,sajott reszelek ra egy kis leben amiben fott a zoldseg felolvad,es neha teszek bele egy kis tejfolt,vagy sajtkremet,csirkemelett.EZt is nagyn nagyon szerette.VAgy tejfolos ,sajtos teszta egy kis csirke mellel.EZeket szivesen eszi,de ha megprobalnek bebi etelt adni nem enne semmit(mar probaltam),vagy ha nincs kedvem fozni de bebi etel mindig van itthon,akkor ahhoz szoktam valami zoldseget meg fozni es bele darabolom,vagy ugy csinalom hogy egy falat darabos zoldseg es utana egy kanal pepes.Képigy megeszi
mostmar megyek bocsi!
majd kesobb jovok
gabi75david

Gabi, 23-án tali jó lenne, akkor még itthon vagyunk Kép Utána, ha az égiek is úgy akarják esetleg, akkor elhúzunánk nyaralni Kép

Még vmit a talisoknak: úgy alakul, h valszleg nem érünk oda 11-re, hanem csak fél 12-12 felé, majd kiderül, de tessék minket megvárni KépKépKép Jóóóóóóóóóó????????????

Pussssz
Ann

Ui: jajjj, gyorsan feltöltöm a masinát, mert nemtok akkor fényképezni!
annann

Sajnos nem tudom mi lehet Bömbőce hátával, mert semmit nem javult. Sőt. Most már 2-3 helyen összefolytak a pöttyök, és igy elég nagy foltok lettek belőle. Ha végigsimítom olyan mintha grízzel lenne beszórva szegénykém. És csak a háta meg az oldalaKép Nem hinném, hogy melegkiütés, mert egész nap felső nélkül volt, és nem is izzadt egyáltalán. Néztem a fogait, de ott sem láttam semmit. Lázas a mult héten volt, hát nem hiszem, hogy még e miatt lenneKép Ha holnap is ilyen marad megyünk dokihoz.
Annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni talizni, de nem merem gyerekek közé vinni.

Jó talizást holnap.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok lányok!

Köszti mindenkinek akinek hiányoztam, jólesettKép. Nagyon elvagyok havazódva, tegnapelőtt nem voltam itthon, így gépközelben sem , hogy írjak, tegnap szintén nem értem rá, ma pedig tesómnál fugáztuk a konyháját.Még Robó is besegített, azzal, hogy nyugis volt. Kép

Viszont van egy rossz hírem, hogy a talira nem tudunk menni.Kép Részben azért mert Robó orra még mindig el van dugulva és így nem szeretném babák közé vinni, másrészt apa sem ér rá. Talán a legközelebbi talin rész tudunk venni mi is. Azért érezzétek jól magatokat!!!!!

Nem sikerült mindent végigolvasni, de látom a kilók is szóba kerültek. Hát nálunk egy hónapja Robó sem hízik.Nem tudom mennyire normális doldog?Viszont rengeteget mozog.

Na most rohannom kell, de igyekszem mielőbb visszaolvasni. Jaj, nagyon fáradt vagyok.......

Jó talizást a talizóknak,(kár, hogy nem tudunk menniKép ) beteg babáknak jobbulást.

Ja és a képek nagyon jóóók, mindegyik baba tündéri!!Kép Kép Kép

Anita
anita77

Sziasztok!

Sajnálom, hogy néhány baba beteg lett, és nem tudtok jönni Kép Kép Jobbulást kívánok!

Brigi! Evett vmi újat Bömbi az elmúlt napokban? Vagy ezt már végigzongoráztad? Allergiás reakció lehet?

Kérek szépen egy útleírást, hogy a szigeten merre menjünk a Kalandparkhoz.

Orsi! Fotó reggel meglesz (GézaKép szobájában van, a zsák alján, és csak azután jutott eszembe, hogy már elaludt, tehát reggel), egyébként feltegyem a netre (ill. apa Kép), vhová "felftp-zi", vagy mailben?

bocsánat, akinek nem írtam, de mennem kell...

jó éjt! panu
panu

Kicsit húzos délutánunk volt, viszont megvettük Laca első cipőjét Kép Kép Kár, hogy nekem elég kicsi, tuti itt rohangálnék benne Kép

Gabi:
nagyon köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad, hogy eteted Dávidot. Leesett az álam, hogy milyen jóétvágyú gyerek Kép Ennyi kajcsit Laca egy hét alatt sem eszik meg Kép, valószínűleg ezért is problémázom néhány napja.
Ma reggel elhatároztam, hogy egy picit korlátozom a szopiban, hátha ráfanyalodik valami másra. De nem jött be, ma összesen egy fél banánt és vagy 100 g husis főzit evett, a többi mind szopi volt. VISZONT!!!! Eddig sohasem ivott Laca annyit, hogy látható lett volna az itatóban, DE MA! kb. 1 dl teát benyomott. Igaz ma délután a belvárosban voltunk, dög meleg volt Kép

Köszönöm mindenkinek a kajás tanácsot Kép!!!!!!
Nem izgatom tovább magam, majd holnap elbíráljátok Laca alakját Kép Kép

Tali:
Remélem, holnap nem tévedünk el, sajna egyedül megyünk. Ha valaki lát egy tétova kismamát botladozni jobbra-balra "Lacával" akkor ne habozzatok leszólítani minket. Akkor mi sem sietünk csak 11 körül érkezünk.
Laca első cipője Kép
Kép

Még a 18-as is nagy neki Kép

Kép
klarissza

Csajszik, má leírtam, h merre kell menni a talira:
"Kalandpark: ahogy jön a busz a Margit híd felől, a Hajós uszi utáni megállónál van balra. Ha a másik oldal, akkor értelemszerűen fordítva"
és Gabi írta, hogy:
"Parkmozi köz megállónál kell leszállni a 26-os buszról"
Ha ez nem érthet&#337;: a mellett az út mellett kell jönnötök, ahol a busz közlekedik (akkor is, ha nem busszal jöttök). És akkor a Buda felé es&#337; oldalon van egy út befelé, azon elindulsz, balra ki van írva, h kalandpark, jobbra meg ott a játszótér Kép

És mi tuti nem érünk oda 11re és nemtom jön-e valaki, aki a múltkor volt (Zsizsa, Gabi, Brigi, Anita, Vera nem Kép Edit? Kép Marcsi???), de bizti meg fogjuk ismerni egymást, illetve a gyerk&#337;cöket KépKépKépKép
Klarissza, Panu, a tieiteket biztosan megismerem Kép Remélem, ti is Hamiiiiiit Kép
Na pusssz, jóéjt!
Ann

Ui: Klarissza, ari a cip&#337; Kép
Ui2: Coryék nem értek még haza a nyaralásból? Mér nem jönnek talizni?
annann

Bocs, csak Bombonanyunak: Ahogy így leírtad, ekcémára hasonlít!

Legalábbis Panka bőre mindig ilyen.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket a képekre!Kép

Nagyon fáradt vagyok, a köszönést is háromszor írtam le, mire jó lett, úgyhogy csak egy-két emberhez szólnék, remélem nem haragszotok meg érte.

Brigi,
mi is külön vettük a kampót a Baumaxban, de kellett hozzá külön fúrófejet is vennünk, mert ilyen nagy nekünk nem volt (14-es, óriási), és az apósom spéci fúrójával fúrtuk fel. Sajnos csak nagyon nagy kampók vannak, ez mondjuk biztonság szempontjából jobb. Bömbike hátára mennek a gyógypuszik, hátha holnapra eltűnnek!

Meme,
Nóri nagyon ügyi, orrára mennek a puszik!Kép

Ann,
gratula a fogacskához!Kép A ti hintás képetek is nagyon jó!Kép

Gabi,
én szombaton fogok biciklizni, kipróbálom az anyósom új biciklijét, amikor náluk leszünk.Kép A férjem meg az apósomét.Kép Biciklivásárlásilag viszont teljesen analfabéta vagyok, az enyémet használtan vettük, de segített a férjem biciklimán munkatársa, és így könnyű volt.

Klarissza,
cipő cuki!Kép Gabinak is nagy a 18-as, neki kb. 2cm-rel nagyobb, mint a lába.Kép

A mellgyuszikezdeményem elmúltKép, Gabinak sikerült az éjjel kiszívni a cicit, nem tudom, hogy hogyan, ugyanis aludtam.Kép És Gabi ma megint sokat evett!

Jó talizást a talizóknak, és mindenkinek szép napot holnapra!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Tegnap hajnalban értünk haza, ma László Kórház, Lyme-kór, holnap fogorvos... Úgyhogy tali ugrik Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Klarissza!

Nagyon szupi a cipo amit vettetek!En hoztam meg otthorol egyet a noverem fia hordta siesta hasonlo amit vettetek,19-es eddig nem akartam raadni mivel csak maszkalt,a multkor raprobaltam es kicsi neki,es szuk is ugyhogy vennunk kell egy 20-as meretet.Kép
Egyebkent az en fiam meg egy honapja amikor gyakran szopizott alig fogyasztott el 10 dkg gyumit,zoldseg nulla,es este egy kis anyatejcsi max 1 dl ennyi volt a napi adag ezt is bele kellett imatkozni.SZerintem meg fogja o is szokni de a szopik szamat ehhez tenyleg le kell csokkenteni,nekem ez nehezen ment(fanatikus szoptato vagyok sajni),meg kellett elobb beszelnem magammal hogy a gyerek mar felnott nincs szuksege ennyi anyatejcsire,inkabb mar tobb kajara.Es igy gyoztunk vegul is,lassan napi 3 szopira lemegyunk.

Cory !
Lyme kor?Erre hogy jottek ra?VAgy mi tortent?MEgy a drukk hogy ne legyen semmi komoly!!!

Anita!
JO hogy irtal,sajnalom hogy Robo meg mindig szenved nagyon aterzem a helyzetet mert az en fiamnak is meg mindig szarakodik az orra es meg mindig szivom neha porszivoval de azert mar javulgat.

Brigi!
Allergia az tenyleg lehet,nekem a doki azt mondta ha etel allergia az gyakran piros pottyok jelennek meg hat,oldal,has,arc.Vidd el masik dokihoz szerintem ha a tied szabadsagon van.en azt tennem.
gabi75david

Cory,
ki lett Lyme-kóros? Én egyébként úgy hallottam, hogy lórúgásnyi antibiotikummal egész jól gyógyítható. Bár gyereknek lórúgásnyi antibogyó... Remélem, gyorsan túl lesztek rajta. A fogorvos miért kell, csak nem valamelyik gyereknek?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Cory, ki beteg??? A lyme kór nem vicc, tényleg az van valamelyikötöknek, vagy csak gyanú?

Anita, sajnálom, hogy nem jöttök. Majd legközelebb.

Ann, hát igen, lehet, hogy csak ketten leszünk a múltkoriból? Mi is csak dél felé fogunk kiérni, mert Boti most aludt el. (fél 10) Viszont maradunk egy darabig, terveim szerint, mert 4-re megyünk babazsúrba, elötte meg nem sok értelme lenne még hazaautókázni.

Gabi, mi egyszerü, áruházi biciklit használunk (citybike, tavaly elött vettük 13ért ha jól emlékszem), ami ilyen hobbi célokra teljesen jó. A váz legyen massziv. A helyedben én viszonylag alacsony gépet vennék, mert te sem vagy egy óriás. Meg kell nézni a fékjeit (oldalhúzós patkófék legyen ha lehet). Célszerü, hogy autógumi szelepes legyen a kereke, mert akkor kútnál fel tudod fújni. Heti 1-2 óra kerekezésre nem kell szerintem semmi extra. A sárvédö nem árt, mert ki tudja, elkaphat menet közben az esö. Csomagtartó nem létszükséglet, mert én a helyedben vázra szerelhetö gyerekülést vennék, esetleg a kormányra egy kis kosarat, ha akarsz vásárolni vele vagy ilyesmi. Legyen rajta azért garancia és valami elérhetö helyen legyen a szerviz, ez fontos.

Cicigond talán megoldódott, nekem is a magánmellszivom segitett. De nem volt egyszerü, mert ugye napközben nem szokott szopizni, ezért amint mellre tettem elaludt. Akkor ébredés után (jó éhes lehetett már mert ugye kihagyott egy kaját) nem értette mit akarok töle, mert "fejjel lefelé" kellett volna ciciznie (persze mindketten feküdtünk, ill ö a hátán én felette, de akkor csak üvöltött). Aztán felvettem, megvigasztaltam, kapott egy kis karbavevös cicit és utána megint a fura póz. Ez megint nem tetszett neki, de azután rácuppant és egyszercsak éreztem, hogy "kidugult" a cicim. Még mindig sajog, de már szerintem rendben van.

No megyek vasalni, aztán a talira. Várjatok ám meg! A mobilom ha valakinek kéne: 703107842.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

hi
nem tom ki van még otthon, de kérdés a köv:
itt csepereg az esö!!! nem nagyon de csepp-csepp.
tali tuti lesz/van??
bár felhök nem igazán vannak.

mi panuékkal megyünk(ha visznek??) 1/2 12-12 elött nem érünk oda, mert alszanak a csöppségeink.

tegnap irtam, de utközben elszállt s nem volt idöm ujra irni.

klarissza:
ha még otthon vagy...
panna nem akar jönni inkább anyuval megy a strandra(remélem jo idö lesz pár ora mulva),
de jönne is meg strandra is. na majd legközelebb..
egy állatkertet is beütemezhetnénk, oda tuti jönKép
orsolya11

Sziasztok!

Mi nem tudunk menni, közbejött valaKi Kép Majd legközelebb...remélem...
Jó szórakozást!!!

Pusszok: dbarbi
Dbarbi

Brigi!
allergiainfo.hu, talán találsz vmit, de a dokit ne hagyd ki! Lehet ekcéma, lehet sömör...

Orsi! sms ment

panu
panu

Sziasztok!

Nekem van lyme-kórom, és tegnap óta nemcsak gyanú, kaptam gyógyszert... Nekem kellett volna a fogorvos is, de 50 perc várakozás után eljöttem. Elegem van!!!!!!!

cory

cory
Budapest

Cory Kép kullancstól??
Dbarbi

DBarbi: igen. A Margitszigeten szedtem össze Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory: jobbulást!

Gabi: köszi az albumcímet! Várom a képeket!

Nálunk most vendégjárás van 3 napig. 2 felnőt és 3 gyerek, a mi kettőnk mellé. Unokatesóm csemetéi. 1 itt marad utána is 1 hétre, aztán mi megyünk Pestre, visszük vissza, meg egy másik unokatesómnak lesz esküvője.

DAndy
dandy

Cory KépKépKép Jobbulást ezerrel!!!

dbarbi
Dbarbi

CoryKép Én is jobbulást kivánok!!!!

Voltunk dokinál. Szerencsére se nem allergia, se nem ekcémaKép, csak melegkiütés. Csak azt nem tudom mitől, ha a gyerek nem is izzad. De mindegy. Ő a doki. Kaptunk fürdetőkenőcsöt meg hintőport és azt mondta, hogy néhány nap múlva el fog múlni. Ha nem szerdán vissza kell menni. Remélem elmúlik
Gabi. Köszi az albumcímetKép

Képeket a taliról váromKép

Brigi
bombomanyu

Cory! Kép Mielőbbi gyógyulást kívánok! Mennyire súlyos ez a Lyme-kór nálad?

Hová rakhatok fel fotókat a taliról?

Lányom eléggé lefáradt Kép

panu
panu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?