Új privát üzeneted érkezett!

Szép reggelt:)

Jucikám:)

Boldog szülinapot a csajsziknak :P :P :P Hogy rőpűl az idő:) :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Juci, Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánok a Lányoknak!

Rólam:sajna muszáj vagyok jövő hét hétfőn elmenni Zekéhez, mert már sokadszorra 2 hétre jön meg a mensim..és a mennyisége is katasztrófa. Csoda, hogy élek..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Juci!

Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánok a csajsziknak!

Kép
nika28

Juci
BOLDOG SZÜLINAPOT A LÁNYOKNAK :lol: :lol: :lol:

Vicuska
szegénykém,mi lehet :shock: :shock: majd ird meg mit mondd a doki :oops:

Nika
azok a szemek :lol: :lol: gyönyörűűű :wink: szép méretek,mint Olivér annó :wink:

Vikkata
ugyanmár csajszi,nincs gond,viszont az nagy gond hogy ilyen ritkán irsz!!!!!!!!!!!!!!tessék sűrün és képet is kérünk!!hiszti nagyon durva,én mostanában alig élek...

Elan
édes a manócskád :wink:

rájöttem hogy Olivér unatkozik már itthon,egyedül.
egész nap csak nyüglődik,de ha megyünk valahova,játszó vagy barátok stb,olyan jól elvan,nem is kell szórakoztatnom,rászólni,élvezi ha nem vagyunk itthon :wink: :wink: szóval szervezem a programokat :wink: ja és a lombikot is tolom egy hónappal,mert az idegeim nem a megfelelő állapotban vannak,igy nem akarok kidobni 100.000et az ablakon.
remélem jövö hónap nyugisabb lesz.

Benszikém
láttam tegnap kerestél,holnap hivj reggel,mert ma délután sem leszek itthon!!puszi

bibar

Juci!
Boldog szülinapot a nagylányoknak!!! :lol:

Vicuska!
Jobbulást!

Elan!
Köszi a fürdetős tippet, próbáltuk már a pozíciók váltogatását is, beszélgetést, éneklést, meg pelust a kád aljába, hogy ne csússzon... Több-kevesebb sikerrel. Kipp-kopp, most kb. egy hete megint egész jól viseli a pancsit. Védőnő szerint lehetett valami rossz élménye fürdés közben. Úgy látszik, egy hónap kellett, hogy kiheverje...
Viszont a hasonfekvés még mindig mumus. Mondjuk, ha félálomban fordítom hasra, akkor remekül visszaalszik így is, de ha nagyon ébren van és nézelődne, mocorogna, akkor elég hamar elfárad és jön a hiszti.
Gabi nagyon édes, főleg a fogkefével! :)

Nika!
Ati is tündéri!

Kép nézelődik
Kép hason

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok!

Október 9-én 16 órától PCOS közönségtalálkozót szervezünk Kelenföldön.

Mindenkit szeretettel várunk, aki PCOS-ban vagy IR-ben szenved, még küzdős, vagy már révbe ért és babázik. A korábbi évek tapasztalata alapján, férjek és kisebb-nagyobb gyermekek is megtalálják ott a helyüket (büfé, csarnok, játszószoba, szoptatós-pelenkázós szoba).

Tervezett műsor:

- PCOS riportfilm levetítése (3 sorstársunk és családjának közreműködésével, továbbá szerepel benne dr.Tűű és dr.Breyer), Budapest Film támogatásával készült: ez egy dokumentumfilm, amely 3 PCOS nőn keresztül mutatja be a szindrómának tüneteit, általa okozott életvitelbeli nehézségeit, teherbeesési problémákat; szó esik a PCOS kezeléséről, életmód-váltás szükségességéről; a civil összefogás erejéről

- színpadi beszélgetés a filmben résztvevőkkel és alkotókkal

- büfészünet, közben igény esetén szakértői tanácsadás

- dr.Breyer Helga (jelenleg Németországban dolgozik) előadása a PCOS és IR terápiás "ínyencségeiről", kifejezetten közönségkérdésekre alapozza a mondanivalóját; kérdezz-felelek

- 2009-es metformin baby mozi levetítése

További részletek később fixálódnak.

Aki szeretne jönni, azt kérjük, hogy legkésőbb szept.25-ig regisztráljon (sari.nora kukac pco-szindroma.hu), mert ennek függvényében alakítjuk a fogadókapacitást! A belépés ingyenes.

Aki metnek köszönhetően babás lett, és szeretne benne szerepelni, az szintén szept.25-ig jelentkezhet az idei metformin baby moziba.

Részletek itt: http://www.pco-szindroma.hu/in.....i2009.html
arkon

Bibar!

köszi! :)
A szeme színét apától örökölte, a méretét meg tőlem. ;)

Vicuska!

Remélem, hogy semmi komoly!!! Ha már tudsz valamit írj!!

Vuki!

Nagyon édi Anna! :)
Nálunk is mumus volt a hason fekvés eleinte, most meg már csak úgy hajlandó aludni. Ha este szopi közben elalszik, és hanyatt teszem le, egyből fordul hasra álmában is. :)
A fürdésnél a hőfokkal volt Atinak problémája. Közel 1 hétig volt sírás közben, míg nem apa egyszer véletlenül melegebb vizet hozott be. Onnantól kezdve tudjuk, hogy a nagyságos úr a "forró" vizet kedveli. :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést, aranyosak vagytok!

Bibar, most nálunk beindulnak a gyerekprogramok, ringató, csiri-biri torna stb. Nem tudtok ilyesmire eljárni?

Vicuska, nem hangzik túl jól :cry: írd majd meg, hogy mi volt.

Witch, szerintem semmi sértő nem volt abban, amit Vikkata írt, biztosan nem akart bántani.

Vikkata, ne kapd fel a vizet, el ne tűnj!

http://www.picturetrail.com/flicks/7514449/preview

Nálunk a lányok Ati kezében nagyobb biztonságban érezték magukat, amíg cseppek voltak...

Judit

jucicuki

Kata!

Valószínűleg félreértettelek, lehet hogy én is érzékenyebb vagyok mostanában... A véleményedet pedig írd le, hiszen mindenkinek van. Aztán vagy egyetértünk vagy nem... De ez nem gond. Mások vagyunk. Más helyzetben...

Elan!

Gabi édes nagyon, a fogmosós kép nagyon tetszik :) Milyen műtéted volt? Lemaradtam... :oops:

Nika!

Ati igazi kis férfi...

Juci!

Boldog szülinapot a lánykáknak :)

Vicuska!

Sajnálom a vérzésed, én is így jártam nemrég, de aztán vissza állt egy hónaposra a ciklus, de a mennyiség nálam is iszonyat...

Vuki!

Anna nagyon édes :) A hason fekvést meg próbálgasd, hátha, Jamina sajna még most is üvölt 5 perc után... Aludni csak oldalt vagy háton hajlandó... Amit Nika mond a fürdésre nálunk is bejött, a kicsit melegebb vízben jobban érezte magát...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Juci
Boldog szülinapot a csajoknak!Jó popfa a házikó!A tortát te kreáltad?

Kata
Bevallom én is rengeteget puszilgatom Botit :oops: :oops: .MInden alkalmat megragadok,ha kiveszem a hintából,vagy le kell venni a mászókáról.Szerencsére nálunk 2-3 abnormális szülő van csak.A többiek szerencsére olyanok amit Elan is írt.Igaz én még csak most kezdek beépülni ebbe a társaságba :Dés úgy tűnik befogadnak.Még jó hogy ilyen közel laktok Nikával,majd a rossz időben mehettek együtt játszóházba. :DÉs nem eltünni!!!!!!

Witch
Figyelem felkeltés minden esetben,csak az a baj hogy főzés közben nem mindig tudok egyből ugrani és ez a hiszti tárgya.Ő sajnos nem hogy abba hagyná hanem mégjobban rázendít.

Bibarka
Csak nyugi :D :D megoldódik minden!

Vicuska
Remélem semmi komoly!!!Képet nem kapunk a gyönyörűségről???

Elan
Nagyon helyes Gáborod!Botinak is ilyen fogkeféje van :D

Vuki
Milyen édes Anna :D Boti sem nagyon szeretett hason feküdni,de szép lassan hozzá szokott és csak úgy tudott elaludni.Szép fokozatosan csináld továbra is.Nika ötlete nagyon jó,Boti is a melegebb vizet szereti mint az anyja :D
gabicsibe

Sziasztok csajok!

Nincs energiám visszaolvasni csak a képeket nézegettem meg és minden baba egytől-egyig gyönyörű és sokat fejlődött!

Bocsánat,hogy senkinek nem írok!

Írtatok a hisztikről!hát én úgy érzem ez sosem fog elmúlni már!
Nálunk az vált be,hogy beküldöm a szobájukba vagy ha nem mennek be,akkor bevonszolom vagy viszem őket és elmondom nekik,hogy addig,amíg hiszti van nem jöhet ki.Ha abbahagyta kijöhet!Beválik!Próbálkoztam a nem veszek róla tudomást is,de az olyan sokáig tart,hogy nem bírom ki!Ha nem hagyja abba ahisztit a szobájába,akkor hangosan elkezdek játszani a másik gyerekkel valami izgalmasnak tűnő dolgot és rájön,hogy ebből ő kimarad,így abbahagyja a hisztit!

Bibarkám!
Csörrenek majd!

Rólunk!
Hiszti hegyek ezerrel!Fenyegetem őket a bölcsivel,de szarnak rá!
Segítségem egész nyáron szinte semmi nem volt,így hulla vagyok!Ma tudtam először elmenni egyedül a Corába vásárolgatni!Annyira jó volt!Anyu vigyázott a skacokra!Délután megint elviszem hozzá őket és megyek melltartó meg bugyi körútra!
Néha alig esznek,de főleg Dóri!Nem is hízott kb.másfél hónapj semmit csak nyúlt!Dóri 11,3kg,86cm.Balu 12,8kg,87cm!
Elevenek,mint az ördög.Egymást viszik bele a hülyeségbe!Rengeteget színesceruzázunk,zsírkrétázunk,kirakósozunk,homokozunk,gyurmázunk!Nagyon jó a kézügyességük!
Vendég

Sziasztok!

Én csak gyorsan szólnék közbe:
1. hiszti: nálunk - egyelőre - nem igazán jellemző, bár nem mondom, hogy nem fordul elő. Tuti receptem nincs, ilyenkor igyekszem elterelni a figyelmét, általában sikerül :roll:

2. unatkozik a gyerek: ugyanezek a tünetek nálunk is, mint Bibaréknál, ha esetleg huzamosabb ideig itthon vagyunk, tuti, hogy Soma nyűglődik, szenved, minimum 3× leesik a kanapéról, lefejeli a játékait, szörnyű, na :oops: Úgyhogy reggeli után azonnal a játszótérre viszem és ebédig haza sem hozom, délután ugyanez a program vacsoráig. Szerintem ez sokkal jobb, mint bármilyen bölcsőde vagy foglalkoztató :wink:

Később írok hosszabban is magunkról, elég kevés az időm mostanában, augusztus óta dolgozom, félállásban, heti 2 nap, ilyenkor a nagyszülők vigyáznak Somára. A bölcsit szerencsére elkerüljük :wink:
ballagyo

Torta sk.

jucicuki

Sziasztok!
Juci, nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is a lányoknak!!!! (Nem fogom elfelejteni, nekünk aznap van a házassági évfordulónk :D Most volt a 7.)

Képek nagyon szuperek egytől egyig.

Gabi, mindketten szőkék voltunk kicsinek, így az lenne a furcsa, ha Zéti sötét hajú lenne :D Szerencsére mindenki azt mondja, hogy tiszta apja, így valszeg minden rendben ment a BMC-be :D

Vicuska, kiváncsi vagyok, mit mond Zeke. Majd írd meg!

Hisztiről még nem tudok beszámolni. Sőt... Tegnap megkapta 2 hét csúszással a 2 hós oltásokat. Hát, nagyon büszke voltam rá. Csak egy picit sírt, aztán figyelt mindent a rendelőbe. Meg is kérdezte a doki, hogy mindig ilyen nyugodt ez a gyerek.
Szerencsére éjszaka csak 37,8-ig ment fel a hője, úgyhogy asszem megúsztok az oltás utáni lázat.

Császárosok: Ugye kb. 6 hét után már bele lehet feküdni egy jó nagy kád vízbe? Már eléggé ki vagyok éhezve egy jó kis illatos fürdőre. Na, ez úgy hangzik, mintha nem ért volna víz nem is tudom mióta :D Szóval unom a zuhanyozást...

KépKép
süni76

Süni!
Feküdj nyugodtan a kádba!
Ügyi volt Zéti az oltásnál!És boldog házassági évfordulót utólag!

Bibarkám!
Beszéltél a dokiddal Olivér miatt?

Hahó pangó topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Balu éjjel belázasodott meg szörcsögött az orra,de reggelre elmúlt!
Kimerészkedtem velük az utcára kismotorral!Nagyon büszke vagyok rájuk,mert szófogadóan jöttek mögöttem és ha autó jött lehúzódtak az út mellé és megálltak,míg elment.Jófejek!
Vendég

Süni!

Örülök, hogy így megúsztátok az oltást! Nagyon ügyi volt Zéti! :)

Igen, lehet fürdeni. Én is alig vártam, hogy elmerülhessek egy nagy kád vízben. :)
Pedig én alapjában zuhanyzós vagyok, de néha jól esik/esne. Főleg, ha még tiltva is van......;)

Kép
nika28

Elan
Bocsi,de lemaradt tegnap!nem voltunk még az oltáson,mjd csak a 14.-ei héten fogom elvinni.Addig még sok programunk van és nem szeretném ha bármelyik elmaradni az utóhatása miatt.

Benszi
Szerencse,hogy megúsztátok!Majd csak elkezdenek enni,jön a tél olyankor mindenki raktároz hátha ők is :lol:

Süni
Boldog évfordulót :D Ügyes Zéti,én emlékszem anno Botival együtt sirtam :oops:

Nálunk borzalmas volt az éjszaka :( Boti sokat volt fent és még az sem segített,hogy magunk mellé vettük.Még ott is többször felsírt.Engem tegnap óta fejfájás kíno,z plussz még a kialvatlanság is.Erre egy kis hiszti és csodás a napom :? Botinak egyszerre 4 foga jön!
gabicsibe

Gabicsibe!
Éjjelre adj neki Nurofent,ha nagyon hisztis adhatsz neki nappal is.Nemcsak lázat,de fájdalmat is csillapít!
Jó lenne ha már beállna a kajálásuk,mert néha a hajam tépem tőle!Diósd mikor játszik újra?

Ja és délben megint belázasodott Balu,de csak kicsit!Most alszanak már!

Nika!
Jó az új vonalzód!
Vendég

Süni
ügyi volt Zéti az oltáson :wink: óóó,a hiszti korszak majd később jön,senki nem marad ki belőle :oops: :oops:

Benszikém
nem hivtam még a dokit,mert most alig szivtam valamit ki a nóziból,holnapig vátrok,szerintem nincs semmi baja.
ügyik a kis motorozók :wink: Olivér is most kezdett motorozni,csak olyan szar itt a talaj,nincs hol tepernie :cry:

Ballagyó
végre irtál,irhatnál még :wink: délelött én nem tudom kivinni a játszóra mert felrakom a kaját főni és a kertben vagyunk,igy tudok néha kevergetni.
te mikor főzöl?délután viszont mindig bandázunk.

Juci
a zenebölcsit én is várom már,de csak heti 1 alkalom,másra nem járunk.szép volt a torta,milyen volt???nem látom a mit főztem mába :lol: :lol:

Gabi
szegénykém,nekem is fáj a fejem,front jön :oops: Olivérnek is annó egyszerre jött 4 foga,brutál volt,nem irigyellek :(

Nika
a fürcsinél nálunk is ez volt,hideg volt neki amit engedtünk,egyszercsak rájöttünk hogy olyan mint én,a forrót szereti :lol: :lol:

Vuki
nagyon édes Anna ahogy nézelődik :lol: :lol:

bibar

Bibar, fent lesz, ígérem, de iszonyat módon el vagyok havazva. A lányok egész nap festeni, gyurmázni, rajzolni akarnak, mikor épp nem az udvaron vagyok. Emellett készülök a szombati gyerekzsúrra is...meg a lakás, stb. stb...

A teteje vajkaramellás, az alja csokis volt.

jucicuki

Sziasztok!

Juci, Isten éltesse a lányokat! Nem semmi az a torta, hihetetlen ügyes vagy! A babaházzal játszanak sokat? Tényleg, általában kettőt kapnak minden játékból, vagy egyet, és osztoznak?

Nika, gyönyörű szemei vannak Attinak, a lányok odalesznek ;)

Vicuska, nagyon sajnálom :( Majd mesélj, hogy mi volt! Jól emlékszem, hogy neked endod van? Amiatt lehet?

Bibar, nálunk is ilyesmi a szitu, nem szeret Gabi otthon lenni. Nem tudom, mi lesz, ha jön a rossz idő...

Vuki, nálunk is ez volt, Gabi utált hason lenni. Aludni semmi pénzért nem volt hajlandó úgy, játszani meg... max fél perc, és jött a sírás. És mégis: muszáj! Nekünk az segített, hogy naponta többször hasra tettem, de csak tényleg addig, amíg nem nyítt. És mindig egy picit tovább bírta. Tény elé valami érdekeset: színes könyvet, játékot... pár küzdelmes hét után megerősödnek annyira a nyakizmai, hogy nem bánja majd!

Witch, császáros voltam, semmi extra :D

Benszi, nem unatkozhatsz, az tuti :( Talán ha jön a hűvösebb idő, majd jobban esznek! Akkor azért mi is jobban kívánjuk a kaját. Én is most voltam melltartó-körúton, élveztem! Jó néha egyedül is elszabadulni ide-oda ;)

Ballagyó, visszamentél a könyvtárba? vagy mivel foglalkozol? Írj!

Süni, nem tudok segíteni, nekem nem hiányzott a fürdés, elvetemült zuhanyzós vagyok ;)

Gabicsibe, nálunk ugyanez volt éjjel!!! Gábor mostanában csak 1x, vagy egyszer sem ébredt éjjel, ma éjjel viszont másfél órán át nem bírtam elaltatni! Mondjuk nem sírt, de aludt volna, és nem tudott, csak dobálta magát...:( Nem tudom, mi van, olyan nincs, hogy egyszer jön a foga, aztán napokig nem, ugye? Vagy igen?

Bevallom őszintén, én alig főzök most Gábornak :( Van 2-3 féle főzelék, amit hajlandó megenni, különben csak az üveges kell neki. Már úgy trükközök, hogy amit főzök, beteszem bébiételes üvegbe, és úgy megeszi a kis szaros :D Ja, és persze még mindent turmixolok, darabosból csak 1-2 falat megy, ha a miénket eszi, na meg a kölesgolyó, keksz... mindegy, ez van, nem akarok cirkuszolni vele, nem szeretném elvenni a kedvét az evéstől...

Mi csak október 5-6 körül adatjuk be a 15 hós oltást, akkor Gábor már 15 és fél hós lesz. Remélem, ennyi csúszás belefér, mit szóltok? A szüleimhez megyünk két hétre, amikor esedékes lenne, és nem akarom, hogy ott legyen beteg.

Kép
elan

Elan
simán belefér,még több csúszás is :wink: nem semmi hogy csak az üvegből eszik,rafináltak ezek a manók :shock: de tényleg nem szabad erőltetni,mert ártunk vele.
hát én is attól rettegek mi lesz ha esik és nem mehetünk ki :shock: :shock:

Juci
oké,gondoltam ám hogy nem érsz rá csak kiváncsi vagyok :wink: :wink: majd a bulira is kiváncsi leszek,mert én is szeretnék neki tartani és ötleteket lesek!!ugyhogy majd részletes beszámolót kérek,mi volt a menü,hányan voltak stb :lol: :lol: én most azon filózok hogy itthon tartsuk majd vagy játszóházba,olyan rossz hogy téli gyerek,olyan jó kerti partit tudnánk csinálni :cry: na de majd a második nyári lesz :lol: :lol:

bibar

Juci!

Nagyon jók a képek! :)
Szuper a torta is! Irigyellek, nagyon ügyi vagy!

Benszi!

Szegény Balu!
Nagyon ügyesek a kis motorosok!

Gabi, Elan!

A mi éjszakánk is borzasztó volt. Ati 5-ször volt fent! A 4 felső foga egyszerre jön.... Délelőtt egész jól aludt, de most délután is felsírt egyszer. Szegénykém, úgy sajnálom! :(

Kép
nika28

Na csak gyorsan, mert késő van :lol: Előre is bocsi, ha valaki kimaradt!

Swanny, Gratulálok, sok boldogságot nektek! :D Nagyon szép a pofija!

Elan, Nagyon cuki Gabi a képeken! :wink:
Én is akarok most ősztől járni a csajokkal ringatóra, hát kíváncsi leszek, hogy bírom a két gyerekkel.
Mi is nagyrész üvegeset eszünk! :wink: Nekem ez így egyszerűbb. Mondjuk enyémek falják azt is, amit én/mi eszünk. A Balatonon is én alig bírtam nyugodtan enni 2 percet, mert mindig nekik kellett adnom! :lol:

Bibar, Szuperek a képek! :wink:

Mamm, Örülök, hogy jelentkeztél, de képet is hozhattál volna! :wink:

Gabi, Vitaminra nekem sincs ötletem, én nem adtam eddig, szerencsére nem voltunk betegek. :wink:
Na nem mondom, hogy nálunk egyáltalán nincs hiszti, de szerencsére nem mindennapos, így elviselem. Én nem veszek tudomást róluk, nem figyelek rájuk, és ez általában beválik, egy-két perc és lám, abbahagyják. :lol: De nálunk nincs ilyen durva helyzet, mint amit írsz.

Vuki, Igen, nálunk pl. 6 kg alatt nem is ajánlják a fülbevalót, mivel addig a fokozott hízás miatt sokat alakulhat a fülcimpa, és lehet hogy nem jó helyre kerül. Mi ezért nem is csináltattuk meg a kórházban. Meg én is féltem hogy belekapnak egymáséba. Most láttam elérkezettnek az időt! :wink:
A fürdetéssel kapcsolatban: Blanka sem szerette eleinte. Mi arra gyanakodtunk, hogy a kórházi fürdetések rossz hatással voltak rá, de kinőtte, és azóta imádja! Vízhőfok tekintetében pedig csatlakozom a többiekhez, a melegebb víz jobban bevált. :D
Hason fekvés: minden nap fordítsd rövid időkre hasra, aztán ha látod, hogy nem tetszik már neki, fordítsd nyugodtan vissza. Aztán majd próbáld meg növelni a hason töltött időt. :wink:

Süni, Annyira formás a kisfiatok, nagyon cukiiiiii! Eleinte mi is tök jól tűrtük az oltásokat. Ahogy egyre nagyobbak, úgy egyre rosszabbul viselik. :oops:

Nika, Aranyos a fiatal úr! :D

Juci, Hogy te milyen ügyi vagy! Mindig csodállak ezért a rengeteg energiáért! :wink:

Vicuska, Majd írj mi volt!

Kata, Szerintem se kapd fel a vizet, ne tűnj el!
Most a nyaralásunk alatt anyukám sikeresen rászoktatta a csajokat, hogy felvette, ha csak egy hangjuk is volt, és a csajok azóta állandóan jönnek és tartják fel a kezüket, hogy vegyem fel őket. :lol: Most szoktatom őket le róla! :lol:

Rólunk: Blanka füle szerencsére nem gyulladt be, másnapra már el is felejtette az egészet. :D
A nyaralás nagyon jól sikerült, és az időnk is szuper volt. Egyedül vasárnap volt hűvösebb picit és fújt a szél, akkor nem tudtunk fürödni, úgyhogy aznap sétáltunk, kajáltunk, játszótereztünk ... A csajok nagyon élvezték a vizet. Fövenyes strandunk volt, ugyanúgy mint a Napfény strandon, így a csajoknak ez tökéletesnek bizonyult. :lol: Ki-be rohangáltak a vízbe egész délután. :lol: Játszótér is volt bent az apartmanoknál, így minden nap többször is tudtunk hintázni, csúszdázni. Habár képzeljétek Zsanim utálja a hintát, de annyira, hogy nem is hajlandó beleülni. Sírógörcsöt kapott, amikor bele akartuk ültetni. Hogy miért, fogalmam sincs. :shock: :oops: Vissza kellett vinnük az apartmanba és lefektetni, mert csak úgy nyugodott meg. Egyszerűen nem bírta abbahagyni a sírást, meg is ijedtünk kicsit.
És hogy ne teljen egyszerűen a nyaralás, kedd este Blanka lefejelte a konyhaszekrényt, lett egy hatalmas pukli a homlokán, belilult, nagyon csúnya volt. :oops: Szerencsére semmi komoly, így még szerdán is tudtunk maradni, késő este értünk haza.
Dobok pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, nagyon édesek a csajok! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.
Nálunk jövő héten lesz belövetve a csajok füle, remélem nem fogják egymást piszkálni.

jucicuki

Elan, olyan jót nevettem azon, ahogy kicselezed Gabit. Szegénykém, ha tudná... :D

Rebe, nagyon szépek a csajok. Szuper, hogy jól telt a nyaralás. Jobbulást Blankának!

Juci, én is várom a beszámolót a zsúrról.

Benszi, hogy neked milyen szófogadó ikreid vannak. Ez igen!!! Jobbulást Balunak!

Nika, tényleg gyönyörű szemei vannak Atinak.

Gabi, sajnálom a rossz éjszakát. Meg a fejfájásodat. Én nem vagyon nagyon fejfájós, de 2 napja én is érzem.

Bibarci, ez az, majd a következőnek tarthatjátok a kertben a zsúrt.

A mi éjszakánk szuper volt. Reggel 1/2 6-ig aludt, aztán szopi után még visszaaludt és 3/4 9-ig nyomta. Most is elaludt a kertben. De biztos meg lesz a böjtje...
Az egyik combján az oltás nyoma eléggé bepirosodott, de alig tudom neki borogatni, mert jár keze-lába. Állandóan lecsúszik.

KépKép
süni76

Csajok!
Nálunk Balunak 2 éa fél napig 39,5-es láza volt,amit csak nagy nehézségek árán tudtam néha levinni 38-ra!Ma hajnaltól láztalan!Kemény napjaink voltak!

Bibarka!
Nálunk is csak a kertben meg a ház előtt tudnak motorozni,de kimentem velük a jó kis földes útra combizmozni!Szegénykéim! :lol:
Örülök,hogy Olivér jól van!

Rebe!
Gyönyörűek a csajok!Jó lehetett a pihenés!A fürdőruhás képek nagyon komolyak! :lol:

Süni!
Bárcsak így maradnának az éjszakáitok!Méghogy a gyerekeim szófogadóak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valószínű az új helyzet miatt! :lol: :lol:

Elan!
Rafinált fiad van,hogy csak üvegből eszik!Ne aggódj,ha késve kapjátok meg az oltást!
Vendég

Benszikém
szegény Balu,nem semmi,jó kis virust kaptatok be :cry: Olivérnek is folyik még az orra de semmi komoly...

Süni
jaj de jó,csak igy tovább az éjszakákkal :wink: :wink:

Rebe
annyira szépek a csajok,jó lehettett a nyaralás :lol: :lol:

Nika
szegénykém,nekünk is jön most az utcsó rágó,ennek soha nem lesz vége,úgy érzem :oops: olyan jó lenne ujra végigaludni egy éjszakát,mint kb 4 hónapja...na de majd :wink: :wink:

mi tegnap bennt voltunk az oviban,olyan fura volt ahogy Olivér szaladgált a gyerekek között,nemsokára ovis lesz/1 év/olyan gyorsan megy az idő....egyébként méretre akkora volt mint a kiscsoportos ovisok :lol: :lol: mindenkinek a lasztiját elvette,ott kergették a gyerekek :lol: :lol: :lol:

bibar

Rebe
Szuperek a képek!Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás.Szegény Zsani :( ,nem volt semmi rossz élménye?Széplehetet Blanka azzal a lila foltal,Boti a szék lábának az éleét fejelte le nyaralás alatt.neki is egy jó nagy puplija lett,de elég gyorsan elmúlt szerencsére.

Elan
Mi is csúszunk az oltással,nem hiszem hogy bármi probléma lenne belőle.Még hogy nem rafináltak még ilyen korban! :?

Benszi
Szegény Balu :( remélem gyorsan kiheveri!

Bibar
Sajnos ilyen gyorsan repül az idő,ilyen nagy fiad van már.Viszont legalább jól fogja érezni magát :D

Süni
Szupi,hogy Zéti ilyen kis héátalvó :D azt kívánom maradjon is így! :D
gabicsibe

Gabicsibe!

Na igen, ilyen esetben nincs könnyű dolgod a hisztivel... Nem semmi... Barátnőm fia is próbálkozik már, de még tűrhető... Mi vár még rám... :roll:

Elan!

Gábor nem semmi, hogy csak a bébiételeket eszi meg. Ügyi vagy a csellel :)

Nika!

Nekünk hétfőn jött ki a 3. fog, ma a 6. szerencsés vagyok apróbb nyügiken kívül, illetve hogy nappal volt hogy csak 2*20 percet alszik jól viseljük... Homeós bogyókat gondolom nyomjátok, mi 2* kenjük dentinox-al, és ha nagyon nyügi estére kap vibrucol kúpot... De az éjszakát szerencsére végig alussza, valamelyik nap este 7 től reggel 7ig nyomta :lol: Persze aznap csak 20 percet aludt...

Rebe!

Édesek a lányok... Szegény Blanka, de sajnos előferdül az ilyesmi, az én lányom a nyaralás alatta kőre esett fejre a biliről. Rábíztam nagypapámra, hogy figyeljen, míg valamit csináltam. A kincsem annyira nyújtózkodott valami után, hogy lepottyant. Volt nagy sírás... De lila folt szerencsére nem...

Süni!

Remélem így maradnak az éjszakáitok. Én annó vizes ruháztam, és azt lekötöttem szárazzal, majdnem az egész combiját...

Kira!

Merre vagy, rég írtál? HOgy van a pici fiacskád?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Csajok

csak egy gyors bekukk,hogy nincs vkinek megmaradt progiszurija???Lehet hogy visszamegyek a fagyikért a jövő héten de csak péntekre jön meg a progim.Ha vki tud segítsen mert csak utróval nem merek belevágni.......
puszi mindenkinek,tündériek a bébik :D

Kép
lukrécia

Luki, sajnos nekem nincs, de kérdezz rá a BMC-ben is, le szokták adni az elfekvő készleteket...hátha.

Hajrá fagyik!

jucicuki

Luki!

Szorítunk neked:)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

LUKI! Írtam pü-t, olvasd el!!! :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok csajszikák!

Jó rég nem írtam hozzátok, de felettünk is olyan gyorsan elment a nyár, hogy csak na.
Gyerkőcök szépen növögetnek, most már kezdenek együtt játszani, de azért Jázmin osztja rendesen az öccsét.
Suli jól ment, az első évet 4, 75-el zártam, most kezdődik a második évem, remélem ez is jó lesz.

Voltunk nyaralni is a Balcsin, srácok nagyon élvezték, de egyenlőre ez nekünk még nem a pihenés volt, inkább aktív kikapcsolódás.
Teszek fel néhány képet a rosszcsontokról.

A másik amiért jöttem az az, hogy van egy weboldalam, www.pkatonacsilla.ws , amit főleg gyerek témában szerkesztek - szakmai vonatkozása is lesz a későbbiekben, hiszen ha minden jól megy hamarosan óvónő leszek, és ha bármi ilyen jellegű -óvodával kapcsolatos - kérdésetek van szívesen segítek, ha tudok.De egyenlőre még képlékeny, és szeretném a segítségeteket kérni.
Várok olyan mondókákat, verseket, dalokat, meséket, amik a gyerekeitek kedvencei, vagy a ti kedvenceitek (voltak régen). Ha megnézitek az oldalt látni fogjátok mire gondolok.

Ha esetleg internetes távmunkát kerestek , a "távmunka " menüpontban találtok.

Előre is köszi mindent, puszi mindenkinek, sajna megint csak ennyire futotta az időmből, de most jönnek a képek.

Kép Én és a két ördögfióka

Kép Kristóf pelusban

Kép Jázmin a kompon

Kép Apával az állatkertben

Hát egyenlőre ennyi, majd még igyekszem jönni

Kép
Kép
zuzmó

Gabi
reméljük beszokik addigra mire megy :lol: :lol:

Zuzmo
jók a képek,Jázmin nagyon szép kislány :wink: azért jöhetnél gyakrabban :oops: sok sikert az ovónősködéshez :wink: én rengeteg verset,mondókát tudok,csak időm nincs ideülni lepötyögni :oops: :oops: majd ha Olivér "megkegyelmez"talán tudok neked irni :lol: :lol:

bibar

Sziasztok Kismamik anyucik:)

Szép napot nektek:) :) :) :) :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok! :) Mi is élünk ám, csodaszépek a gyerekek néha Én is jövök bekukkantani ám. :)

Juciéknak boldog szülinapot. :)

Mi jól vagyunk, Niki okt 26-al ovis, maci csoport és napocska jellel. :) El sem hiszem, hogy elrepült az idő.

Motték 27 hetes pocakosok egy újabb kislánnyal (spontán) :)

Most rohanok altatni, mert du nem aludt. Mindenkinek további szép napot: egy régi lakó :)

Egy kis viziszörny:

Kép

chesti

Zuzmó, nagyon szépek a gyerekek!

Mot család, hatalmas gratulációm!!!! Jön egy újabb királylány :D

Chesti, ez igen. Ovis nagylány. Biztos nagyon fogja élvezni.

KépKép
süni76

Hűű megint egy gyors berohanás. :) Elkészült a 2 éves klip...ép idejében, lassan 3 lesz. :)

Akit érdekel:

http://www.indavideo.hu/video/Lencsilan ... lipje_2009

chesti

Zuzmó!

De jó, hogy jöttél! Nagyon jók a képek! Szépek a gyerekek!
Jó a honlapod! :)

Luki!

Szorítok! ;)

Chesti!

Nagyon szép nagy lány lett Niki! :)

Kép
nika28

Zuzmó
nagyon édesek a gyerekek!megnéztem a honlapod,nekem tetszik.Próbálom majd sűrűn látogatni,jól jönnek az új mondókák :D Most is találtam egyet amit megpróbálok memorizálni!

Chesti
na ne mááá,már oviba :shock: Akkor most már egyre többet jössz megint? :D Szupi a videó!
Motéknak pedig hatalmas gratula!!!

LUki
Csuriban a kezem és remélem bármi is lesz az eredmény,majd elmondod!!Tudod együtt nevetünk,sírunk!!

És egy pár friss kép Botiról :D
Kép Kép
Kép
gabicsibe

Luki, nagyon-nagyon szorítok én is!!!!!!

Gabi, nagyon komoly fiatalember ez a Boti fiú :o)) Te, mit csinál azzal a szőke babával????

Ma voltunk koponya-, has- és csípő uh-on. Minden oké. Bár most is látták azt a kis vesemedence tágulatot, amit Sz doki is. 6 hónap múlva kontroll. Remélem kinövi!

Zuzmó, én is mindjárt megnézem a honlapod. Nekem is szükségem lenne mondókákra, énekekre. Mostanában a Lencsi lányt énekelem kicsit átköltve Lencsi srác-ra :D

Ja, ma csúcsot döntöttünk: 20:00- tól 6:30-ig aludt!!!! :D Tudom, hogy nem fog így maradni, de addig is élvezem.

KépKép
süni76

Sziasztok,

Rebe, édesek a csajok! Jókorát nyultak ők is, csinosak!

Benszi, képzeld, tegnap véletlenül ráakadtam egy régi-régi hozzászólásodra. Akkor írtad, amikor még csak vártad az ikreket. És azt álmodtad, hogy a kislányod kékszemű lesz, a fiad pedig barnaszemű. Emlékszel? ;)

Bibar, hajjaj, van olyan érzésem, hogy ennek a fogzásnak SOSEM lesz vége :(

Luki, szorítok!!!! Hajráhajrá, Falatka-tesó(k)!

Zuzmó, gyönyörűek a gyerkőceid, nem ér így eltűnni! Az oldalad pedig igényes, én is nézegetem majd sűrűn.

Chesti, aztaaaa Niki ovis lesz!!! Majd gyere mindenképp, és írd meg, hogy megy a beszoktatás. Biztosan nem lesz gond, talpraesett lánynak tűnik :)

Gabicsibe, Boti is óriásit nőtt! Mekkora most? És milyen komoly! Mi történt az állával, ez nem a széklábas sztori, ugye?

Süni, bizti kinövi! Úgy hallottam, ki szokták... Nem semmi alvókája van a fiadnak, irigykedem :)

Rólunk: megint náthás a fiam :( Szerencsére most enyhébbnek tűnik, mint a múltkor, nem lázas, nem megy a hasa, csak az orra folyik ezerrel. Persze megfázott a játszón, hát nem egyszerű felöltöztetni okosan ebben az időben, főleg, hogy ő még nem jár. Most én is kipróbálom majd a Cebion cseppeket, remélem, kicsit sikerül megacélozni az immunrendszerét.

Most akarok neki őszi cipőt venni (nem voltunk felkészülve az őszre, bizony, még szandálban nyomja, vastag zoknival), nézelődöm, milyen vegyek. Szandija Salus volt, de egyáltalán nem voltam elájulva attól, hogy merev a talpa. Valószínűleg járáshoz nem rossz, de amíg 4kézlábazik, és csak kapaszkodva lépked, addig fölösleges. Lehet, hogy most kipróbálunk egy Elafantent. Ti bentre is adtok cipőt a gyerekekre? Ha igen, milyet érdemes, puhatalpút vagy merevet?

Kép
elan

Süni
Most ez a sláger nála :? csikizi a talpát :D A képen pont a nadrágjában tartja úgy sétál :D és magyaráz neki valamit.
Zéti meg biztos kinövi ezt a tágulatot!ne izgulj!Akkor most fitt és üde vagy ennyi alvástól :lol:

Elan
Szegény Gabi :( jobbulást neki!Még mi is zokniba és szandiba nyomjuk,én is nézegettem már az őszi cipőket,de tanácstalan vagyok.Nem akarok mégegyszer drágát venni,mert két hónap múlva kinövi!Június végén vettem neki egy zárt átmeneti cipőt 1X volt a lábán,akkor volt 21-es a mérete.Most kapaszkodj meg !!!23-as cipőt kell vennem,mert a 22-es szandiról lassan lelóg a lába!Július közepén vásároltam és Siesta.Mondanom sem kell nem volt egy olcsó darab.Én most hallottam 2 embertől is hogy nem igen ajánlják az ortopéd orvosok,mert azt beteg lábra fejlesztették ki anno 20 éve.Én az Elephanteneket nézegettem és azt iszem annál is maradok.Voltak jópofák és árban is türhető.Én bentre nem adtam rá anno,bár most anyósoméknál szükség lesz rá a kövön.
Magasságra nem tudom Boti mekkora,de már 86-os méretet hord.Két napja mértük itthoni mérlegen és 40 deka hijján 12 kilót mutatott.Most nagyon sokat nyúlt.A seb pedig az eszeveszett futkosástól van.Elesett szegénykém a betonon és lehorzsolta.ma vette észre a tükörben és nézegette magát és hajtogatta,hogy bibi,aztán kérte a gyógypuszit rá :D
gabicsibe

Hű csajok, nagyon örülök, hogy tetszik az oldalam és igyekszem majd minnél jobb tartalmakkal feltölteni, már kértem jó pár ismerőstől, leendő kollégától, remélem folyamamtosan érkeznek majd jobbnál jobbak, ha vannak újak mindenképp szólok, de ti is küldjetek, ha csak egy kedvenc van azt is, hadd legyen közkincs.

na lassan megyek a suliba, úgyhogy minden jót mindenkinek

Pusz

Kép
Kristófom kedvenc kuckója

Kép
A rosszcsontok , ettől kapok frászt a kanapé széléről bűvölik a halakat

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó!

Édesek a csöppek, én is frászt kapnék egy ilyen szituban :)

Chesti!

Édes a kis víziszörnyed :) Hatalmasat nőtt...
Motéknak Gratulálok :)

Gabi!

Boti édes nagyon, az a zöld szerkós kép, tud pózolni a kis kópé :) :lol:
Szépen nő Boti lába :)
Hatalmasak vagyok már :)

Süni!

Nekünk is van ilyen, de állítólag kinövik, nekünk mostanság kellene visszamenni...

Elan!

Jobbulást Gabinak. Jamina is beteg, 38,8-at mértem éjjel fél 3 kor. Megy a hasa, lázas, de édesen bágyadtan mosolyog ránk...
A cipő ügyben érdekelnek a vélemények, és a tapasztalatok, mert lassan nálunk is aktuális lesz (bár az odébb van még) én a salust hallottam hogy jó, a siestat, és a barátnőm most vetta fiának Bama cipőt, a Renoba, állítólag azok nagyon jók :) Az elefantenről sem hallottam semmi rosszat...

Rólunk:

Tegnap forgolódott a csajszim, egy kis motiválás kell neki. Egyre többet bírja hason, szoktatom, hátha alakul a dolog. Ha valakinek van valami tanácsa szívesen veszem... Tegnap voltunk mérlegelésen, 10,2 kg, és 74 cm. Most nyúlt a csaj, csak 450g-ot hízott, remélem megáll a hízás... Szerencsére már tápit is eszik, az legalább talán nem hízlalja...
Éjjel beteg lett a törpöm, szegénynek 38 felett van a láza . Megy a hűtőfürdő, lázkúp stb. Most alszik, de nem lesz könnyű éjszakánk...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szasztok Csajok!
Húúú, de rég voltam!!
Viszont van egy hihetetlen jó hírem!
Millió puszi!!! Kép

( december 13-án érkezik... :D )
mot

Most olvastam vissza egy kicsit!!!

Chesti!!!
Agyon csaplak!!!!!

:D :D :D :D
mot

Mot!

Gratulálok Nektek! :D Szép nagy Királynőtök van! :)

Ne bántsd Chestit. ;) :D

Witch!

Szegény Jamina! Jobbulást Neki!

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?