Na csak gyorsan, mert késő van
Előre is bocsi, ha valaki kimaradt!
Swanny, Gratulálok, sok boldogságot nektek!
Nagyon szép a pofija!
Elan, Nagyon cuki Gabi a képeken!
Én is akarok most ősztől járni a csajokkal ringatóra, hát kíváncsi leszek, hogy bírom a két gyerekkel.
Mi is nagyrész üvegeset eszünk!
Nekem ez így egyszerűbb. Mondjuk enyémek falják azt is, amit én/mi eszünk. A Balatonon is én alig bírtam nyugodtan enni 2 percet, mert mindig nekik kellett adnom!
Bibar, Szuperek a képek!
Mamm, Örülök, hogy jelentkeztél, de képet is hozhattál volna!
Gabi, Vitaminra nekem sincs ötletem, én nem adtam eddig, szerencsére nem voltunk betegek.
Na nem mondom, hogy nálunk egyáltalán nincs hiszti, de szerencsére nem mindennapos, így elviselem. Én nem veszek tudomást róluk, nem figyelek rájuk, és ez általában beválik, egy-két perc és lám, abbahagyják.
De nálunk nincs ilyen durva helyzet, mint amit írsz.
Vuki, Igen, nálunk pl. 6 kg alatt nem is ajánlják a fülbevalót, mivel addig a fokozott hízás miatt sokat alakulhat a fülcimpa, és lehet hogy nem jó helyre kerül. Mi ezért nem is csináltattuk meg a kórházban. Meg én is féltem hogy belekapnak egymáséba. Most láttam elérkezettnek az időt!
A fürdetéssel kapcsolatban: Blanka sem szerette eleinte. Mi arra gyanakodtunk, hogy a kórházi fürdetések rossz hatással voltak rá, de kinőtte, és azóta imádja! Vízhőfok tekintetében pedig csatlakozom a többiekhez, a melegebb víz jobban bevált.
Hason fekvés: minden nap fordítsd rövid időkre hasra, aztán ha látod, hogy nem tetszik már neki, fordítsd nyugodtan vissza. Aztán majd próbáld meg növelni a hason töltött időt.
Süni, Annyira formás a kisfiatok, nagyon cukiiiiii! Eleinte mi is tök jól tűrtük az oltásokat. Ahogy egyre nagyobbak, úgy egyre rosszabbul viselik.
Nika, Aranyos a fiatal úr!
Juci, Hogy te milyen ügyi vagy! Mindig csodállak ezért a rengeteg energiáért!
Vicuska, Majd írj mi volt!
Kata, Szerintem se kapd fel a vizet, ne tűnj el!
Most a nyaralásunk alatt anyukám sikeresen rászoktatta a csajokat, hogy felvette, ha csak egy hangjuk is volt, és a csajok azóta állandóan jönnek és tartják fel a kezüket, hogy vegyem fel őket.
Most szoktatom őket le róla!
Rólunk: Blanka füle szerencsére nem gyulladt be, másnapra már el is felejtette az egészet.
A nyaralás nagyon jól sikerült, és az időnk is szuper volt. Egyedül vasárnap volt hűvösebb picit és fújt a szél, akkor nem tudtunk fürödni, úgyhogy aznap sétáltunk, kajáltunk, játszótereztünk ... A csajok nagyon élvezték a vizet. Fövenyes strandunk volt, ugyanúgy mint a Napfény strandon, így a csajoknak ez tökéletesnek bizonyult.
Ki-be rohangáltak a vízbe egész délután.
Játszótér is volt bent az apartmanoknál, így minden nap többször is tudtunk hintázni, csúszdázni. Habár képzeljétek Zsanim utálja a hintát, de annyira, hogy nem is hajlandó beleülni. Sírógörcsöt kapott, amikor bele akartuk ültetni. Hogy miért, fogalmam sincs.
Vissza kellett vinnük az apartmanba és lefektetni, mert csak úgy nyugodott meg. Egyszerűen nem bírta abbahagyni a sírást, meg is ijedtünk kicsit.
És hogy ne teljen egyszerűen a nyaralás, kedd este Blanka lefejelte a konyhaszekrényt, lett egy hatalmas pukli a homlokán, belilult, nagyon csúnya volt.
Szerencsére semmi komoly, így még szerdán is tudtunk maradni, késő este értünk haza.
Dobok pár képet: