Szép jó reggelt!
Katus, én se tudtam megnézni
Anita, nem a Te készülékedben van a hiba, az én üzenetemet két részletben sikerült elküldeni a második részt először
Az első rész második beírásánál már nem pont úgy írtam így az először elküldött második rész nem teljesen kapcsolódott hozzá
Jó látni, hogy Boti már mosolyog, és Bogi sem tűnik már annyira meggyötörtnek.
Gyöngyi, ok, ok ezek szerint rosszul olvastam
Úgy látszik a terhességgel a szemem is nemcsak a memóriám romlik
Mókás, de Ábellel is így volt, elfelejtem a tárgyak neveit, körbeírom akár műszaki szótárba illő módon is, de maga a szó nem jut eszembe
Igen, hiányzott, hogy elhagyta a szopit. Ráadásul ez egyidőben volt azzal, hogy többet nem emelgethetem (márciusig), nem vehetem fel az ölembe, így halmozódott a hiányérzet
Szandra, kár, hogy nem futottunk össze.
Reni, az előző levelemből kimaradt, hogy mi is március 16-ra számoltuk, mint az ismerősödék
Tegnap voltam kiskönyvért a védőnőnél, mondta, hogy nagyon sok márciusi baba lesz. Ja kérem a nyár az nyár
Adri, folyamatosan problémák voltak (egy hét volt a leghosszabb időszak, amit vérezgetés nélkül éltünk meg
) így, mivel a szopizás méhösszehúzó hormonokat termel inkább leállított a doki. Ezzel indokolta. Nem volt egyszerű, de remélem már vége. A legrosszabb az volt, hogy Ábel emelgetését letiltották, néhány nap fekvés, illetve probléma esetén mindig fekvés, így nem néhány nap lett belőle
Szóval folyamatos segítség kell, mert még az etetőszékbe sem emelhetem be
Azóta Ábellel kidolgoztuk a technikát, ha ölelésre vágyik lefekszem a kanapéra, ő pedig odagömbölyödik mellém
Annyi "előnye" lett a dolognak, hogy annyit izgultunk, hogy a kistestvérrel szemben felállított hosszú lista időre született, egészséges baba hármasra redukálódott.
Emőke