Sziasztok!
Drága férjem ma is itthon hagyta nekem a laptopot, nehogy már Babanet nélkül maradjak, mert akkor még az elvonási tüneteimet is kezeltetni kéne!
Volt nálunk a doktornéni, megnézte Bebe nyirokcsomóit, meg is vizsgálta, semmi kórosat nem látott, azt mondta, hogy ártalmatlan, de ha 2-3 hét alatt nem múlna el, akkor csörögjek rá!
Beszéltünk a tápszerekről is, a Humana 2-t ajánlotta, de még felsorolt egy csomó fajtát! És nem írta fel receptre, mondta,hogy ezeket a boltba nyugodtan megvehetem!
Hugic, én is próbálom felfogni a jó oldaláról a dolgokat, és persze még cici is van, azt hiszem az lesz a legnehezebb, ha már egyáltalán nem lesz tejci!
Hú, 1000g, az igen, nagyon tápláló lehet akkor a Sinlac!
Mi az elején híztunk ennyit egy hónapba!
Mi is gondolkodunk rajta a férjemmel, hogy le kéne innen lépni külhonba, elegünk van ebből az országból, ami itt megy......
Nilabali, sütöttél sütit?
Millye, nagyon ügyes vagy, annyira szépeket varrsz Andrisnak!
És csak 30 perc!
Az igen!
Remélem hogy már nem ad több szurit a doki, de ha akar adni, lehet hogy megmondom, hogy kösz nemkérek, és megyek plasztikáztatni, én már nem akarok itt kísérletezgetni!
Mára elmúlt a szúrkálás, kicsit feszül még, biztos jót tesz neki a pihi!
Szedek homeóst a tejcire is!
Most néztem a képeket,gyönyörű kisfiú Andris!
Ez a tekintet! Teljesen levett a lábamról!
Eszter, Ladmon, szuper hogy összejött a minitali!
Nagyon jók a képek!
Elif, jobbulást Nektek!
Nagyon jók a képek, mennyit változott Efe is, olyan nagyfiú lett!
Julcsi, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bogi, doktornéni szerint ártalmatlanok a nyirokcsomók, de én már mindenféle rémséget olvastam a neten!
Nagyon édes Füge a tükörnél, a mocis kép is nagyon tuti!
Nagyon bejött a pép Bebének, de csak szopi után kapott!
Ma már nem szurkál a lábam, tegnap még sokkal rosszabb volt!
Gerendai Zsu, sokszor sír a cicin este, régen nem volt ilyen! Doktornő szerint ha végigalussza Bebe az éjszakát, akkor olyan éhes nem lehet!
Kreiszi, nagyon örülök, hogy azért összejött egy minitali Nektek!
Ha már velem nem sikerült!
Andi jöhetne tényleg már felénk, nagyon rég járt erre, örülök, hogy jól vannak!