Új privát üzeneted érkezett!

Gerendai Zsuzsi - ááááá nem tilosban, csak itthon rohanásban. Vendégeket vártunk épp, előtte még le akartam tusolni és ahogy elmentem a kisasztal mellett a nappaliban (elrohantam pontosabban szólva) véletlenül belerúgtam a lábammal :cry: hát ilyen béndzsa vagyok, de egész életemben ilyen voltam, szal ez nem meglepetés, lábam folt nélkül még nem volt mióta megszülettem :)

Amy - Vend nagyon édespofa. Te vagy vele a képen? Szemüveges vagy?

Zsu - örülök h kicsit jobban érzed magad. Először nekem is rossz volt, mikor azt éreztem h Marcinak nem elég az esti tej adag, de aztán megfordítottam a gondolkodásomat, és kezdtem örülni annak, h Marci ilyen szépen eszik kanálból és nem kell kínlódni vele, szal igyekeztem megtalálni a jó oldalát.

Mondjuk most kissé megijedtem, mert 1 hónap alatt 1000 grammot hízott. Ma vitte le a párom félévesre és megmérni, 8.100 gramm :roll: Gondolom a Sinlac jótékony hatása :( pedig csak 75 ml/25grammot kap este fürdi előtt.

Millye - nem a munkával van a gond, hanem a fizetéssel. A munkát nagyon szereti és ugyanazt csinálja amit előtte, de ebből a pénzből a hitelt fedezzük meg max 2 rezsi számlát és csá. A gyedem meg ugye.... ismerős nektek is, és most lehet h még plusz munka sem lesz :( Erősen nekiálltam keseregni ezen, de sürgősen változtatnom kell. A ház ami a legfontosabb, nagyon félek, h meg kell válnunk tőle.... B.zi válság.... Egyeseknek persze nyugdíj mellett 100misis végkielégítés jár a mi adónkból, egy csődben lévő cégben :roll: pfujjjj őszintén gondolkodunk h lécelünk innen!!!!!!!!! Persze előbb a páromnak fel kell térképezni a dolgokat ha találunk vmit, h mi Marcival ne luftra menjünk ki.

Bogi - unokatesód kislányának +++++++++++++++++++++

Úgy sütnék valami finomat és gyorsat :roll: 5let vkinek?

Stelly? Ladmon? Andus?

KépKép
hugic

Hugic: nem én vagyok, egy barátnőm. De egyébként én is szemüveges vok....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hugic: sztem valami muffint dobj össze....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

hugic:én ilyenkor márványos kuglófot sütök-komolyan 5perc az egész,a recept a közösben-,vagy meggyes sütit befőttből a recept tök egyszerű egy nagy pohár kefír vagy joghurt,ebbe a pohárba méred a többi hozzávalót,egy pohár cukor,fél pohár olaj,két pohár liszt és rétesből csinálom,omlósabb a süti,van.cukor,citromhéj,egy sütőpor és 4 tojás,habja külön,az egészet összekevered,habot beleforgatod és tepsibe vele-nagy tepsi kell hozzá és mély-a meggyet rászórod és 40-50pec a sütőben és kész is!ez sincs több 5percnél.lehet megyek és sütök is én is!

egyébként mi is nagyon filózunk,hogy külföldre megyünk,ha Bazsi úgy 2 lesz.....

amy:muffint már rég csináltam,pedig az is gyors,de mindig elfelejtek papírt venni....

Kép
nilabali

Amy81 Budapesttől 20 km-re Pátyon. A bányatóban ti is szoktatok fürdeni? Milyen a vize? Nagyon helyes Vendi! Komolyan meglepődök, hogy mekkorát nőtt! Már igazi nagy legény! Helyes pofija van! :D A képen Vendi épp banánt majszol? :shock: :D

Budabo jobb ha az ember nem folytja magába a gondját és kimondja, de Füge miatt máshol eresszétek ki a gőzt :D Mondjuk az sem megoldás ha kint kiabáltok mert ugye a szomszédok... akkor az erélyen inkább ne... :D bár tényleg olyan lenne mint egy olasz szappanopera.... :lol: szegény unokatesód! Mennyi idős a lány? Elmaradt akkor a séta? Meddig aludt Füge? :roll:

Zsu83 köszi :D és varrtam még egy nadrágot és nyálfogó kendőt elél sem hiszed, hogy 30 perc alatt kész lett...én is meglepődtem... lassan butikot nyitok :lol: szuper, hogy már nem gyulladt.. de azért gáz, hogy még mindig fájdogál... remélem hamar rendbejön. Lesz még szuri? :roll: Tejcinek is ++++++++-t küldök. Esetleg szedjél Urtica-t vagy Ricinus-t. :roll:

Hugic értem.. hát így nem könnyű az biztos... remélem nem kell eladnotok emiatt a házat.... :roll: talán az is megoldás ha az ember kimegy külföldre.. ott legalább megfizetik a munkát.... :roll: .én ha gyorsat akarsz sütni akkor muffint javaslok... gyors egyszerű finom :D

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi lányok muff volt aznap is mikor eltörtem a lábam, szombaton :) bár ebben az a jó h olyat csinálsz amilyet akarsz :) és ugye ezer féleképpen lehet variálni, bár én az utóbbi időben csak almás-fahéjasat sütöttem

Márványos kuglóf isteni 5let, kell ehhez kuglóf forma-e? :) mer az nincsen... de fel is írom a listára, h legközelebb el ne felejtsek beszerválni egyet

Meggyes pite nyammmmmm már csak a meggy hiányzik

Hiányos a háztartásom-e? Igggeeeeennnnn :)

Viszont küldött anyósom túrógombócot, megyek becsápolom azt 8)

KépKép
hugic

Hugic na akkor megoldódott a gyorsan valami finom... nekem lenne ilyen anyósom :D

Kép

Kép

Kép
millye

Voltunk ma Ladmonéknál :) szuperjól éreztük magunkat!!! Ladmon, nagyon-nagyon fincsi volt az ebéd, és csudajó egy háziasszony vagy :)
Esztike tünemény még mindig, hazai pályán meg főleg nagyon vagány, állandóan vigyorgott, jött-ment, és dumált! Nagyon ügyesen beszél már, mondja, hogy gagagaga, meg ilyenek :)
Hazafele meg Adri hangosan horkolt az autóban, Tomival szakadtunk a nevetéstől :lol:

Na mindjárt olvasok is.

KépKép

KépKép
stelly

hugic:ez a leggyorsabb és a legfinomabb...én legalábbis sokkal jobb étvággyal eszem azt,amit nem én csináltam...........és ne aggódj,az én háztartásom is hiányos!én még nem sütöttem másban a kuglófot csak formában,de szerintem őzgerincben is meg lehet csinálni!

millye:te sosem pihensz?vagy a varrás már szórakozás neked?gondolom kikapcsolsz közben és a végeredményt pedig csodálhatod a fiadon!!!!

Kép
nilabali

stelly:szörnyen irigy vagyok a tali miatt!!!!!!!!!!!csináltatok képeket?de jó lehetett nektek!(irigységében sárguló és bánatában fejét lógató szmájli)

Kép
nilabali

Nilabali dehogynem.... mos is pihenek :D A varrás megnyugtat :D

Stelly egy kis minitalit csaptatok? De jó!!! Képet csináltatok? Adri horkolt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Áááá Stelly.... Most akartam ellőni egy mit keres Adrinál ladmon telefonja képet... De már nem lövöm! :D
No az a lényeg, hogy szerencsésen hazaértetek, Adri egy tündérbögyörő, de tényleg!
Nem is kell a többieknek mesélnem, hogy minden, de minden érdekli, jön-megy-esik-kel és olyanokat vigyorog hozzá.
Nagyon jó, hogy itt voltatok, feldobtátok a napomat! És Adri nagyon jól bírta, 4 óra ébrenlét után is még a biztonság kedvéért feltakarította a konyhámat... :D
Majd dobok képet, meg reagálok is, csak most futok!

ladmon

Na többet nem igérek olyat, hogy holnap jelentkezem, mert akkor tutti közbejön valami :( . Sikerült megfáznunk apócával, Efe egyenlőre jól néz ki, bár ő is gyanús, mert ma a szokottnál többször és többet alszik. Gondolom az időjáráskülönbség vagy a repülőkön a gégkondi tette meg a hatását.

Zsu, Hugic, Julcsi: sok +++++++++++++ a lábaitok miatt. :( Micsoda egy széria. Én is épp úgy voltam vele mint Zsu, a gyomorrontásnál is meg most is, hogy inkább legyek én beteg csak Efe ne.

Nagyon édesek a gyerkőcök, ezeken az állóbabákon csak ámulok és bámulok. És hogy mennyit változtak... Bencus, Hugic Marcija, Bazsalikom, Esztike, hát már rájuk sem ismerek, gyönyörűségesek!

Nem unatkoztunk Törökországban, de leginkább otthon voltunk és mikor nem akkor persze otthonhagytam a fényképezőgépet. A mobilommal csinálgattam sokat, de valamiért most nem veszi át a gép róla a képeket.
Azért néhányat mutatok, aztán irány vissza a konyha, mert ramazan van, böjt (nekem nem, mert szoptatok) és ilyenkor a vacsi terülj terülj asztalka. :)

Kép (Én nyúzottan, betegen és fiam lelkesen. :) )
Kép Efe rikít a nagyik mellett. :D
Kép Sógornőmmel és egy másodunokatesóval.
Kép Apával vásárolunk és elcsábítunk minden eladócsajszit. :wink:
Kép Pideevészet kezdete.
Kép Négykézlábas próbálkozás.
Kép Lánynak is szép lenne. :D

Kép
Kép
elif

Kép Szokásos feeling...

Kép Na, te meg ki vagy?

Kép CukiAdri

ladmon

Elif ez aztán az időzítés :shock: épp hiányolni akartalak... :D na ezt nevezik bosziságnak vagy intuíciónak :D jobbulást nektek! ++++++++++++++++++++++++++ nagyon éédesek a képek! Efe nagyon helyes kissrác! :D AZ a fejkenős csúcs! :D

Ladmon köszi a képeket! nagyon helyesek a lányok! Látom jól eljátszottak! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Nagyon helyesek a lányok, nem is tudtam hogy találkoztatok Ladmon és Stelly. :)

Millye: köszi :), most néztük épp apával ezeket a képeket, döbbenet mennyire hasonlít a nagyapjára, csak épp fehér. :D Amúgyis ő volt a favorit, volt hogy felébredt éjjel és csak a papánál nyugodott meg és az ő karjában aludt el. :)

Kép
Kép
elif

Beszéltem Julcsival, a körülményekhez képest egész jól van, a család szerencsére tud neki folyamatosan segíteni, Marcika angyali jól viselkedik, és ma már jobban is érzi magát. Ha minden jól megy, szerdán mehet haza, de még egy hét fekvőgipsz :(

Gratula Bazsi fogacskáihoz! :)

Ricsibaba, de édesek a fiúk :) az együtt motorozós kép csúcs :)
Bencus ééédi :)
Andrea, nagyon jó a Hannával közös képetek! :)
Marci édesen pakolászik :)
Vendel rengeteget változott, mióta utoljára láttam képet róla! :)
Efe is mekkora nagyfiú lett, mióta nem láttam, azta!!! :shock: és tényleg világít a nagyszülők mellett, pedig a babatalin látszott a szép színe :)

ZVera, köszi a kérdésed, allergiám minden reggel, meg este elég gáz, de napközben meg szinte nem is érzem, érdekes.
Nila, kaja-ügyileg a helyzet változatlan :?

Zsu, azért jó hír, hogy végülis rendben vagy, de pihenj sokat még biztos ami biztos!!!
Hugic, jobbulást neked is!

Amy, csütörtökön akár én is benne lennék egy taliban! Ja látom, már Millye lecsapott a lehetőségre :D akkor legközelebb. Bármikor szívesen látlak titeket! (bár én sem Pest, de közel)

áááááááááá bocsi, Ladmon, legközelebb megvárom a beszólást, mielőtt írnék :D

Tegnap voltunk vendégségben egyhónapos babát nézni, jajdepicike!!! Anyám, olyan nehéz elhinni, hogy Adri is ilyen pindur volt nemrég, pedig tényleg! :) Adrika meg megérkezett a vendégségbe, tíz perccel később az egész lakás fel volt forgatva :lol: a cuccok egy részét ő rendezte át, a másik részét miatta kellett átrendezni :lol: kis tornádóm :lol:

KépKép

KépKép
stelly

amy:nincs messze?

zsu: köszi átadom. Remélem Bencének semmi baja nincs.

hugic:talán holnap már jöhetnek haza. Abszolut megértelek;meló,hitel, válság..stb

millye:ja tudom én hogy nem kéne....Uncsitesóm Csillája 15 hónapos, és talán már jobban van, de csak apukával beszéltem, rá van kötve infuzióra és holnap jöhetnek haza. Nem tudni hogy vmi vírus,vagy kaja vagy mi okozta. Csilluska 8.5 kg, szegénykém most ha még ebből is fogy...Füge pont akkor kelt fel mire a buszhoz kellett volna indulni. Pedig még sosem buszoztunk bkocsival,jó próba lett volna.

stelly: akkor ezért voltatok mind ketten eltűnve? Jó képek!! huncutpofák

elif:sziaaaaaaaa. Nagyon jók a képek! A kendős király.

Kép
budabo

No, csak nincs időm jönni! Majd holnap!
De Julcsinak üzenem, hogy jobbulást meg minden jót!
Zsu, neked is pihi van holnap!!
És Hugic, te se maradj ki a sorból, neked is jobb lábas napokat!

Ja igen, tényleg rikít, de lánynak is szép lenne... :lol:

ladmon

Füge új szórakozásai:

Kép

Kép
budabo

Elif azért anyukája is van benne... de inkább apukája Efe! :D Ugye mindenhol jó de legjobb otthon? :D Gondolom hiányzott már az otthonotok! :roll:

Budabo szegény baba! Jobbulást neki! 8,5 kiló? Akkor majdnem akkora a súlya mint Fügének? :shock: Atyavilág... szegény lányka... Nagyon jók lettek a képek! Én is épp képeket válogatok (csináltam pár klassz képet) :D úgy látom Füge is imádja a tükröt! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Bányató: igen, mi is fürdünk, nagyon tiszta a vize, nagyon szeretjük. Kb egy órára van, nem annyira közel, de nekünk megéri, mert én megrögzött strandellenes vagyok, ide tudjuk vinni a kuttyokat is, és nincs ott rajtunk kívül senki.

Millye: bizony-bizony banánt tol a legény... :). Megnéztem Páty nagyon kiesik, sajnos.... :cry: Céges kocsival megyünk, nem tudunk sokat kavarni, meg reggel apa időre megy...

Elif: Efe tündér aranybogár gyönyörű kislegény. Látszik, hogy milyen büszkék rá a nagyszülők... :D

Adri és Esztike tüneményesek, nagyon jó lehetett a találka.

Stelly: Megkérdem apát Ürömről, de sztem nem lesz lelkes....
Asszem ez a csütörtök most nemigen jön össze... :cry: :cry: :cry:

Bogi: Füge se semmi!!! Hihetetlen milyen édes
:D A tükörpuszis a kedvencem...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Édes Efe a fejkendőben és Füge a mocin:)

Kép
Kép
andabella

Amy81 de káááááár... :( edig jó lett volna összefutni, de megértem. 8) Amikor mentek a bányatóhoz akkor ugye a kutyákat is viszitek mert az egyik képen látom, hogy vigyáznak Vendire. Van kutyaszállító ládátok? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Amy - pü ment :)

Elif - welcome back :) Efe annyira édes!!!!! (nemkülönben a család :D )

KépKép
hugic

Amy, én is szeretettel látlak, bár most úgy látom, talán Magdi is emiatt...? Na mindegy, akkor is szívesen látlak, mi Mendén lakunk, ami a nullás és a 31-es Jászberényre vezető úthoz van közel. Na ezt jól megmondtam, bocs. Meg a múltkori képekhez akartam mondani, hogy ahogy a kutya Vendet nézi, az borzongató. Olyan szeretet van a szemében! Mint egy nagypapa...

Ó, Stelly, Ladmon, de jó napotok lehetett! Olyan édesek a képen a csajok!
És Ladmon, nem kéne felvágni a 68-as ruhatárral :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Léna talán október körül lesz akkora! Igazi T.gazdaságos gyermek, gyakorlatilag egy mérettel elvan fél évig(még mindig sok 56-os rucija jó) :lol: :lol: 8) 8)
És a fejlődés iránya a fontos, ha az jó, akkor a tempó már nem lehet probléma... :wink: :wink: :wink:

Zsu, miből gondolod, hogy kevésa tejcid estére, Bencus reklamál, vagy éjjel ébred? De jó, h kicsit jobb a lábad!++++++++++++++

Aszalás, igen, van egy aszalóm, olyan otthoni, de sok ráfér, a 10 kiló paradicsom, amit aszaltam, 2 menetben belement, oliva olajban teszem el, kari ajándéknak!

Millye, de dolgos asszonyka vagy, én idén sajna nem tettem el lecsót se, ubit se, pedig ezeket minden évben szoktam én is, csak bodzaszörpöt tudtam. Meg töltöm babakajával a mélyhűtőt ezerrel.

Elif, gyógyuljatok meg hamar apócával! Mi volt a repülőn a buli?
Efe kis gyöngyszem, ahogy ragyog! Nagyon csini vagy te is, a betegség ellenére! Miket kaptatok? Hogy fogadta Efe a régi otthont? ...na több kérdésem most nincs...

Azta Magdi, Mancúr és a Sinlac együtt nyerő páros! Van ott súly! Bírod cipelni?

Bogi, olyan édes Fügi a tükörrel! Jó kép! És már motorozik, vagy csak ráültettétek? És a múltkor mondtad, hogy Füge ügynöknek új fedőneve van, ha jól emlékszem, Pitfüge. Na ez mit takar?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

gerendai zsu: az aszaló miatt nagyonnagoyn irigykedem, már többször szemeztünk vele, de sosem vettünk. Most lett volna igazán jó a sok gyümi miatt, csak azt sem tudom hogy van-e vmi amire oda kell figyelni, vagy csak egyszerűen megpucol,darabol,rárak. Na talán majd legközelebb, pedig imádom az aszalt gyümit. Na de mégis, szóval ha megaszaltad akkor hova rakod, miben tárolod? Írnál egy pár szót ha van kedved és időd? Füge úgy motorozik, hogy ráül kapaszkodik és toljuk körbe az udvarban, és okosan néz onnan. A pitfüge meg onnan hogy úgy morog mint egy kutyus. :lol:

amy: köszi, nekem is az a kedvenc.. Miért vagy strandellenes? Annyira akkor nincs messze, főleg ha Vendi is bírja az utazgatást.

andabella
: köszönjük. Tőled is jöhetnének ám képek - meg mindenkitől - mert én állandóan foglalom az oldalt, mert lusta vagyok a közösbe tölteni :oops:

millye: hol vannak a képek!!!!! Mi mostanság megint korán kelünk :oops: Igen Csillus nagyon kis vékony korához képest, pedig tanuja vagyok hogy eszik össze-vissza mindent. Az anyukája nagyon oda figyel hogy mit ad neki, szóval ő nem egy hízékony alkat. Talán ma jöhetnek, de nem tudni hogy mi volt. Nálunk húslevest evett és senki másnak nem lett baja, gondolom akkor nem itt szedte össze. Ma benézünk melóhelyre!

zsu: hogy ízlett Bebének a pép? lábad hogy van?

nilababa: rosszcsont Bazsa?

és a többiek??????????? már iskola van - igaz csak mától - tessék szépen visszatalálni

Kép
budabo

Bog: motorozó Füge édes!
Elif: Efe nagyot nőtt, és szép lány lenne :wink: .
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.09.01 06:56-kor.
kreiszi

Ladmon, Stelly: titkos tali :lol: . Én tegnap Kaandival és Botival taliztam :D . Jók a képek, helyesek a csajszik!
kreiszi

Hanna, Vend: szintén gyönyörűséges! Andrea szépek vagytok kerifiaddal is!
Lábbajosok! Mindenkinek ++++++++++++++++, gyógyuljatok meg gyorsan!
kreiszi

Hanna, Vend: szintén gyönyörűséges! Andrea szépek vagytok kerifiaddal is!
Lábbajosok! Mindenkinek ++++++++++++++++, gyógyuljatok meg gyorsan!

Tegnapi és a mai éjszakánk már fél 6-ig tartott, remélem, lesz jobb is.
kreiszi

Héé, kreiszi, akkor kinek is van titkos talija?? :lol:
Stelly csak péntek este tudta meg, hogy Adriapu erre jár, én meg persze nem hittem el, amíg meg nem jelentek az ajtómban... :D

Viszont akkor kaandiék jól vannak? Mert ezer éve nem járt erre, és igencsak sérelmezem!!! :wink:

Andrea: na, akkor te sem unatkoztál a nyáron. Hannád édes!

Amy: Vendi cukiságát meg ne is emeljem ki, ugye? Hát az a két fog... 8)
Meg a kutyás kép engem is megfogott... Nagyon szép!

Hugic:
Marcid is olyan édes, annyira bírom, ahogy mosolyog... Olyan ööö.... pajkos! (asszem ez jó szó rá :) )
(és végtelenül elszomorít, hogy tényleg itt tartunk, hogy már házeladáson kell gondolkodnotok...)

Elif: Na, akkor most már hivatalosan is visszatértél! Éljen! :D Jobbulást az egész familinek!

ladmon

jó reggelt!

elif:Efe milyen édes pofa,zabálni kell olyan cuki arcokat tud vágni!jók a képek nagyon!gondolom nagyszülők nem örültek,hogy hazajöttetek!nekem is a kendős a kedvencem!

stelly:Adrika hozta a formáját tegnap is!nagyon jó lehetett nektek tegnap!

bogi:rosszcsont Bazsi csak a szokásos,talán annyival másabb a helyzet,hogy már az egész lakásban kúszik utánam,csináltam pár képet,majd hozom!Pitfüge nagyon édi a tükörnél!Teljesen egyedül tartja magát a mocin?

kreiszi:titkos randi?még te kérded ladmonéktól?hol vannak a képek?kaandi is rég járt erre!jól vannak?

zsuzsi:takarékos gyerek Léna az öltözködés terén?56-os rucik!édes picuri szépség!képet te is hozhatnál,mert őt is régen láttuk!mi már a 74-es méretet nyomjuk,rendesen nagyfiú már a gyerek!

millye:ma mit szorgoskodsz?én ma fürdőszobát ganézok,minitakarítás és főni is kell,most pedig megyünk a védőnénihez fél éves státuszra,mert holnap jön a gyerekorvos és ő a védőnő adatai után dolgozik...

huguc:anyósod után szabadon,ma túrógomboc lesz!

amy:bizony,gyönyörű a kuty azon a képen,ahol Vendivel van!

később jövök majd,mindenki jó reggelt!

Kép
nilabali

kreiszi: hogy vannak Kaandiék? Két pasi jól el volt?

nilababa: a mocin egyedül ül,nem kell tartani, de azért ugrásra készen ott álltunk mellette. :wink: Várom a képeket :wink:

Kép
budabo

Gerendai Zsuzsi köszi :D te is nagyon ügyi vagy! Én még babakaját nem tettem el... de itt az ideje :D fagyasztod? Van valami tipp vagy "csak" összeturmixolod és megy a fagyasztóba? :roll: 56-os rucit hord Léna? Ez aztán a gazdaságos baba! :D

Budabo kéepk? hmmmm nem akartam feltenni mert a végén ki leszek tiltva, hogy teleteszem az oldalt képekkel :oops: :D na de ezeket muszáj..... :D

Kép

Kép

Kép

anya varrta:

Kép

Kép

kicsit sok lettem :D

Kreiszi képek is készültek a taliról? Hogy van Kaandi? :roll:

Nilabali mára szerencsére még nem találtam ki semmit... de még változhat... takarítanom nem kell... csak főzni meg locsolni :D Majd írd meg mi volt 6 hós státuszon! :D A lányom suliban van úgyhogy ketten vagyunk itthon a fiammal... nagyon furcsa mert eddig együtt reggeliztünk... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Nah a tali az úgy volt, h mi hétfőn mentünk anyósomékhoz. Vasárnap este Andi válaszolt egy korábbi üzimre, mire én említettem, h megyek az MC Ferigyre (Zsuék helyett :cry: ),az közel van anyósékhoz és Andiékhoz is, ráérnek-e talizni. Mindez este 10-kor zajlott, így már senkinek nem írtunk a lehetőségről (bocsi Elif). Alex nem jött velem a talira, viszont Botit hozta Andi, hááát egy tündér. Cuki, formás, mosolygós vasgyúró. Most, h mondjátok a fényképet, upsz, azt elfelejtettünk csinálni. Jól vannak, csak sokat dolgoznak, a házat szépítgetik. Carok az éjszakák, de Boti szépen kajál, 1 hónapja felállt és van 1 fogacskája. Majd igyekszik jönni. Ja, és Andi nagyon csini, fogyott sokat. (Andi remélem nem haragszol, h írtam rólatok)
kreiszi

Hugic: Hát nem elfelejtettem méltatni Marcidat :oops: , olyan kis ügyes, ellentétben anyukájával, aki azt asztalt rugdossa :D !
Zsu: kár, h nem tudtam Bebét élőben megdicsérni :cry: ! Remélem jobban vagy!
Zvera: jaj tényleg, hát írtad is a száműzést, így felhallatszik a horkolás?
Millye: biztos segíteni fog a homeós Alexapunak, ha beveszi, mert úgy kell figyelmeztetnem (igyál, várj fél órát, szopogasd el, nem még nem ihatsz, várj fél órát, még nem telt le, nem ihatsz, na most ihatsz, várj félórát, nem még nem telt le, most szopogasd el, nem, még nem moshatsz fogat, még mindig nem :lol: :lol: :lol: )
kreiszi

Köszi csajok. Kár, hogy Vend arca nem látszik, vigyorgott, mint a tejbetök... Butch kutya egy nagy szeretetgombóc, már most látszik, hogy nagyon nagy szerelem lesz köztük Venddel. Bu úgy figyeli, ha teheti mindig a közelében van. a Bícselős képeken is látszik, hogy ott fekszik a széke mellett. Vend meg mindig azt figyeli merre van a kutya, ha meglátja repked és kurjongat. Sose hagynám felügyelet nélkül őket, de szeretném, ha jóban lennének. Érdekes, hogy a másik kutty annyira nem fogta meg Vendit....

Bogi: nemtom, úgy általában a tömeget nem szeretem. meg azt, hogy a strandon mindenki a szádba lát... meg most a testem sem érzem olyannak, amit szívesen mutogatnék... tudom hiúság, de ez van... nekünk ez a bányatavazás nagyon bejött... szeretek együtt úszni a kuttyokkal... tudom, sokak szerint ez perverz dolog... :oops: :oops: :oops:

Millye, Stelly, Zsuzsi, Magdi: olyan édik vagytok, olyan jól esik ez a sok kedves meghívás. sajnos nem rajtam múlik. Egyenlőre asszem Magdi tűnik befutónak... Mindenképp beszélek apával... nagyon szeretném....

Millye: Andrisból sosem sok!!! Imádnivalóan tündér!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

na mindegy, ha így közvetve is, de legalább hallunk Andiról és Botiról!

Millye, nekem eddig ez a zöld szerkó tetszik a legjobba, andris milyen büszkén viseli! :D :D

Amy, ha jönnétek, együtt EC-zhetnének a gyerekek, kivesézhetnénk rendesen, mert ne gondold, hogy mi annyival jobban állunk, mint ti, nagyon ügyesen csinálod! És felőletek Pestre jövet pont útvonalba esünk (mondjuk, nem tudom, honnan közelítetek) ,de a szolnoki vasútvonal, és a 31-es főút is átmegy rajtunk, és mondom, közel --10 perc-- vagyunk a nulláshoz is!

Jó, azt nem mondom, hogy minden ruhája 56-os, de van néhány(ezeken nyilván nem jó a számozás :lol: :wink: )

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: brühühü

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

http://c-sale.hu/index.php?akt_menu=30& ... =reszletek
na ilyen, Bogi! Évekkel ezelőtt kaptam karira, én nagyon meg vagyok elégedve vele, nincs semmi baja. Kevés áramot eszik, viszont azt sokáig :wink: :wink: , én a 10 kiló parit aszaltam 3 napig.
Hát igen, egyszerű. Még hámozni sem kell! lehet benne fűszereket, vagy csinálni vegetát, fahéjas almát(nyamiiiiiii), gombát, vegyesden gyümit...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kreiszi köszi, hogy írtál Andiról! Örülök, hogy jól vannak! :D Hú nem is mondd ezt a homeós bogyó adást a férfiaknak... rosszabbak mint egy gyerek... felügyelni ell, hogy ne egyenek, igyanak :lol: nálunk is ez van :D

Amy81 sajnálom... jó lett volna...de majd legközelebb :D a fiam is nagyon szereti nézni a kutyákat, de kellő távolságot tartok köztük... :roll: a nagyobb kutyánk nagyon értelmes és amikor kicsi volt a bab és nyöszörgött akkor olyan volt mint egy bébiőr az ablak alatt szűkölt és jelzett, hogy felkelt a baba :D

Gerendai Zsuzsi köszi! Nekem is ez az anyag tetszik a legjobban :D

Egyébként azon gondolkodom, hogy mi van ha a keresztelő ruhát én varrom meg? Vagy az ciki? Mi a véleményetek? :roll:

Budabo azt akartam még írni, hogy aszalót érdemes venni mert én sem bántam meg, hogy vettem...ott van az a sok gyümölcs meg zöldség és simán el tudod tartósítani.. egyszerűen megmosod összevágod beteszed és kiveszed :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Drága férjem ma is itthon hagyta nekem a laptopot, nehogy már Babanet nélkül maradjak, mert akkor még az elvonási tüneteimet is kezeltetni kéne! :lol:

Volt nálunk a doktornéni, megnézte Bebe nyirokcsomóit, meg is vizsgálta, semmi kórosat nem látott, azt mondta, hogy ártalmatlan, de ha 2-3 hét alatt nem múlna el, akkor csörögjek rá!
Beszéltünk a tápszerekről is, a Humana 2-t ajánlotta, de még felsorolt egy csomó fajtát! És nem írta fel receptre, mondta,hogy ezeket a boltba nyugodtan megvehetem!

Hugic, én is próbálom felfogni a jó oldaláról a dolgokat, és persze még cici is van, azt hiszem az lesz a legnehezebb, ha már egyáltalán nem lesz tejci! :cry:
Hú, 1000g, az igen, nagyon tápláló lehet akkor a Sinlac! :shock:
Mi az elején híztunk ennyit egy hónapba!
Mi is gondolkodunk rajta a férjemmel, hogy le kéne innen lépni külhonba, elegünk van ebből az országból, ami itt megy...... :x

Nilabali, sütöttél sütit? :)

Millye, nagyon ügyes vagy, annyira szépeket varrsz Andrisnak!
És csak 30 perc! :shock: Az igen!
Remélem hogy már nem ad több szurit a doki, de ha akar adni, lehet hogy megmondom, hogy kösz nemkérek, és megyek plasztikáztatni, én már nem akarok itt kísérletezgetni!
Mára elmúlt a szúrkálás, kicsit feszül még, biztos jót tesz neki a pihi!
Szedek homeóst a tejcire is! :roll:
Most néztem a képeket,gyönyörű kisfiú Andris! :D Ez a tekintet! Teljesen levett a lábamról! :oops: :lol:

Eszter, Ladmon, szuper hogy összejött a minitali! :D
Nagyon jók a képek! :D

Elif, jobbulást Nektek!
Nagyon jók a képek, mennyit változott Efe is, olyan nagyfiú lett! :D

Julcsi, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bogi, doktornéni szerint ártalmatlanok a nyirokcsomók, de én már mindenféle rémséget olvastam a neten! :roll: :(
Nagyon édes Füge a tükörnél, a mocis kép is nagyon tuti! :D
Nagyon bejött a pép Bebének, de csak szopi után kapott!
Ma már nem szurkál a lábam, tegnap még sokkal rosszabb volt!

Gerendai Zsu, sokszor sír a cicin este, régen nem volt ilyen! Doktornő szerint ha végigalussza Bebe az éjszakát, akkor olyan éhes nem lehet! :roll:

Kreiszi, nagyon örülök, hogy azért összejött egy minitali Nektek! :D Ha már velem nem sikerült! :(
Andi jöhetne tényleg már felénk, nagyon rég járt erre, örülök, hogy jól vannak! :)
zsu83

Amy: képzeld, anyumék kutyija is úgy védi Alexet. Mindig odaül a babakocsi v. utazóágy mellé, jelezvén, h készen áll az őrzésre. Múltkor odatoltam mellé a babakocsit, Alex aludt, mondom neki Negro, vigyázz Alexre! Esküszöm, mintha bólintott volna, h ok :lol: .
kreiszi

Kreiszi, köszi már alakulóban, írtam pü-t! :wink:

Millye, miért lenne ciki ha te varrnád meg a keresztelő ruhát, hisz nagyon ügyes vagy! :D
zsu83

Zsu83 örülök, hogy jobban van a lábad! Annyira szeretnék segíteni csak nem tudom, hogy hogy... :? Tök rendes a férjed, hogy a laptopot otthon hagyta! MA még van anyukád ugye? :roll: A túlzott pihentetés sem jó neki nem mondta az orvos? A könnyű séták jót tesznek a vérkeringésnek! :roll: Köszi a dicséretet! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, te mit gondolsz, a keresztelőruhák azok úgy teremnek valahol? Hát azokat is megvarrja valaki! Miért ne lehetnél Te az! Inkább, mint egy tajvani valaki(mert te belevarrod a lelkedet is, ő meg biztosan nem...)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Király dolog hajnali ötkor arra ébredni, hogy migrénem van. Még egy fél órát hitegettem magam, hogy nem kell felkelni, vissza fogok tudni aludni. Aztán rókakoma kikergetett az ágyból. Aztán fájdalomcsillapító, hétkor sikerült is visszaaludnom, tíz perc múlva Adri szólt, hogy kajaidő, Tomi meg, hogy megy melózni. Mostanra megvolt már a második fájdalomcsillapító is (muszáj volt, megint mozdulni se tudtam), de még mindig pocsékul vagyok, meg álmos is.
Van ám szép is ebben a napban azért:
http://cheese.serveftp.org/adrika/

Kreiszi, de örülök, hogy jól vannak Andiék!!! Olyan rég nem volt, hogy már kicsit aggódtam, mi van vele... pedig milyen jó lenne Botiról is látni már képet :)

Bogi, de édi motorozó Füge :D nemsokára utol se éred, elkezd vele száguldozni :lol:

András mosolyát imádom :D
Millye, szerintem nemhogy nem ciki, hanem kifejezetten jó dolog, ha te magad varrod a keresztelőruhát.

Zsu, mostanában Adri is van, hogy sír este cicizéskor, mikor kiüríti az első cicit, de van, hogy még a második után is. Viszont ha fel is ébred hajnalban, vissza lehet ringatni, és hét körül ébred utána, akkor már látszik, hogy éhes. Én ezt a fogára fogom, ugyanis többször volt már, hogy bekencéztem dologéllel, meg kicsit masszíroztam az ínyét, és abbahagyta a sírást, és szépen elaludt. (de amúgy én is gondoltam már rá, hogy lehet, hogy estére nincs elég tejem, úgyhogy elkezdtem inni a Laktoherbet 8))

KépKép

KépKép
stelly

Millye: na, azt hittem csak az én férjemet kell úgy kezelni néha, mint egy gyereket :D . Miért lenne ciki, ha megvarrnád a keresztelőrucit? Olyan klasszak lettek amiket eddig varrtál, tuti az is nagyon szép lenne. De a legjobban sikerült „darab” aki a ruhák alatt van :wink: !
Egy volt kolléganőmnek is van aszalója, hát én olyan fini banánt még nem ettem, mint amilyet ő hozott, meg az alma is hm, nyami, a bolti csomagoltak ehhez képest pfúj.
Zsu: emlékszel, anno Zverának írtuk, h felejtse el a netes diagnózisok felállítását? Na, most neked ue. a feladat, nem azért van otthon a laptop, h idegesítsd magad, hanem, h velünk tartsd a kapcsolatot :lol: ! Örülök, h jobban vagy! Nyirokcsomó meg tünés el Bebéről!
kreiszi

Millye, már annyit segítettél így is! :) Mondta a doki, hogy járkálni is kell vele, ma már többet vagyok azért talpon is! :roll:
Szerencsére még itt van anyum, majd holnap este megy csak haza! :)

Eszter, sajnálom a migrént, jobbulást Neked, próbálj meg pihizni, ha Adri alszik!
Nagyon szépek a képek! :D
Lehet hogy nálunk is csak a fogzás kavar be, nem tudom! :roll: Néha Bebe is megébred hajnalba, és cici nélkül is visszaalszik, soha nem reklamál a tejciért, 7-fél8 között cicizik először mindig reggel!
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?