Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúúúúúú.......... ez a mai nap... olyan vagyok, mint akit kifacsartak..... :shock: Szegény annyira nyüszi volt egész nap és most kb. 1 óra nyűglődés után aludt el....
Persze segítségem nuku, apa ma is ügyel... :cry:

Zsu: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panna
pandusika
 
 


nilababa: nagyon helyesek ezek a képek is :D

zetibebi: De jó hogy apa normális és foglalkozik veletek.
Mi délelött a válásról beszéltünk. Szuszifej nekem is nagoyn bejön, jókat nevetek rajta.

zsu:lábadnak jobbulást és a kontrollra+++++++++++++Nem rossz indulatból
mondta, ő így gondolja. Ténleg ennyire hasonlít Füge rám..de jó.
Nagyon jók a képek! Nagyon sokat nőtt Bebe. Látom neki is van terep csinálva a mocorgáshoz.Most olvasom Kreiszinek üzentél:jobbulást!!!!!!!!!!!!!! :cry:

panna:köszi. Lehet hogy főzire az lesz a megoldás ha kevered neki. Esetleg tejpépet is próbálhatnál, mert a naturokba szintén tudsz gyümit keverni. Sajnálom hogy neked nincs ott sok segítség, nekem azért tök jó, mert ha Fügével márnagyon nem bírok akkor lemegyek és van kihez szólnunk.

ladmon: :D hehe, naná hogy tőlem van, de a hisztije és az akaratossága is. Esztike huncut mosolya meg a tied, írtam már az Ikeás képeknél is hogy nagyon durván huncut fejed van :wink:

millye: köszi, na a férjem el fog ájulni az irigységtől
Buli jól sikerült, ettem, meg persze rohangásztam Fügével, aki ma képes volt 2*40 percet aludni. Úgy gondolta ő bulizni akar. De nem volt különös gond vele elvolt.

Kép
budabo
 
 


Bogi: bocsi, tudom, hogy nem nekem írtad, de válásról?
A hozzátápi ma sem jött be... pontosabban gyümiből és főziből talán 10 kanál lement, aztán szájzár.... A Sinlacból már kicsit többet evett este, de abból sem túl sokat. Kezdek beletörődni, hogy ez nálunk ilyen nehezen fog alakulni és nagyon türelmesen sokáig kell még próbálgatnom, amíg végre enni fog. :(

Panna
pandusika
 
 

 
 

Bogi: amit még az előbb elfelejtettem... tejpépet sajna nekünk nem lehet, mert ügye szegénykém laktózérzékeny. Ezért kapja csak a Sinlacot.... ez azért jobban csúszik neki, mert édes. Ha már nagyobb mennyiséget fog belőle megenni, akkor majd belekeverek gyümölcsöt, zöldséget... egyre többet és a végén megpróbálom elhagyni a pépet... más megoldást egyelőre nem látok.... Persze emellett azért próbálom folyamatosan a gyümiket és a főziket is....
Hát bizony jó lenne néha a segítség... a párom nagyon sokat segít, ha itthon van, de azon túl is jó lenne, ha valaki főzne vagy néha csak 1-2 órára vigyázna Hannára...

Ja egyébként Hanna méretei elképesztőek... lassan kinőjük a 74-es méretet is... :shock: van olyan ruhája, amibe az van írva, hogy 1 éves korig és épp jó rá.... most kapott egy barátnőnktől új rucikat (méret 6-9 hónapos korig) és ez is épp jó rá....
én próbáltam megmérni és olyan 72 cm körül van....

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok,

Julcsi ferje vagyok, Istvan. Legutobb akkor jelentkeztem, mikor Julcsi korhazba kerult a szules elott, es most ismet itt vagyok. :(

Ma befejezodott a nyaralasunk, ami tulajdonkeppen szuper volt egy dologtol eltekintve, hogy Julcsi tegnap este elesett a szaunazas utan mikor kijott a csobbanobol. Fajt a bal bokaja de nagyon. Reggelig azert kihuztuk egy fajdalom csillapitoval. Delre Pesten voltunk, irany a korhaz, ahol megallapitottak hogy eltorott a bokaja. 3-kor mar a mutoben volt. Mutet utan a gyerekosztalyra kerult Marcival. Nincs tul jo borben, de a korulmenyekhez kepest jol van.

Marci persze teljesen fel volt villanyozodva a szuper fem racsos korhazi agytol. :) Este alig lehetett leloni. Talan meg jobban is tetszik neki mint Kehidakustany :)

En sajnos nem maradhattam bent, de holnap megyek be, es ha minden igaz szerdan mar johetnek is haza. Aztan johet a labadozas itthon.

Udv.: Istvan

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsu remélem hamar rendbe jön a lábad! :roll:

Budabo örülök, hogy jó volt a családi összejövetel. Ne aggódj az én fiam sem aludt ma rendesen.. na persze nekem meg pont ma kell eltennem lecsó télre... áááááááá szóval kicsit mérges voltam, hogy a lányom autót szerel a férjem pakolja a szerszámokat én meg lecsót csinálok télre és babázok... na ma jó lett volna egy kenguru, hogy magamra tegyem a nyügikémet.. :roll: Miért beszéltetek a válásról? :shock: jobb témátok nem volt? :shock:

Pandusika akkor alányod is olyan magas mint a fiam :D nálunk is növi ki a kis ruhákat.... nemrég még olyna picikék voltak... :roll: Te nem szoktad védőnőhöz vinni HAnnát? Vagy hogy működik ez kint? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi-79 ++++++++++++++++++++ jobbulást Julcsi!!! Nagyon sajnálom! Köszi István, hogy tájékoztattál minket! :roll: Az legalább jó, hogy Marci élvezi a kórházasdit. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ó. Julcsi, istenem!
Szegényke, így búcsúzni ettől a szép helytől, de sajnálom!
Remélem, Marcibogyesz éjszakája rendben telt, hisz vele volt az Édesanyja(és akkor már nagy baj nem lehet), mégha fájós lábbal is! De remélem, Julcsi hamar gyógyul a lábad, nagy nagy gyógypuszit küldünk a bokádra Lénával, gyógyulj meg!

Isti, köszi, hogy hoztad a hírt! De lassan már megijedünk előre, ha feltűnsz. Remélem hamar együtt lesz újra kis családod!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Nilabali: gratulálok a fogacskákhoz!
Ricsibaba: nagyon helyesek a fiúk! Remélem már meggyógyultak!
Zvera:mi használtunk huggies-t amikor Alex egész pici volt és soha nem volt vele gond, baleset. Gyerkőcök meg tartsák meg jóalvókájukat és apát bökd oldalba, ha horkol :D !
Millye: köszi! Nem én, Alexapu allergiás több dologra kicsit, de a parlagfűre és fekete ürömre nagyon. Most elfogyott a gyógyszere, ezért vettünk homeóst.
Panna: sajnálom a nyűgösködést!
Erika Lilijének és Kaandi Botijának boldog hófordulót kívánunk! Merre jártok?
Erika: boldog névnapot holnap!
Bogi: nemá, ugye nem komolyan?
István: nagyon sajnálom szegény Julcsit! Gyógyuljon meg hamar! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Puszit küldünk neki és Marcinak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.08.30 22:32-kor.
kreiszi
 
 


sziasztok
na látom folyik itt is az élet lábak terén

Julcsi, Zsu mielőbbi jobbulást nektek!!!

na meg magamnak is... nekem a bal lábamon tört el a IVes lábujjam tegnap délután... most bottal próbálok közlekedni :oops: a párom holnap még itthon van de most már töröm a fejem, h mi legyen a hét hátralévő részében, mert ez a botozás nem jó megoldás, Marci gyrosabb, mint Én :shock: (ráadásul kiröhög a gyerekem :lol: )

na cép álmokat mindenkinek

KépKép
hugic
 
 


Zvera - a cincegést nem próbáltad apának horkolás ellen? nálunk baromian bevált, azon kívül, h a párom baromi ideges rá :wink: na meg az oldalt fekvés

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok!
Megjöttem,tudom sokáig nem voltam,bocsika érte,de azért amikor tudtam olvastalak titeket!!
Köszönjük a 7hós köszöntéseket mindenkinek és mi is nagyon boldogat kívánunk minden édes babócának :lol:
A képek haláliak nagyon gyönyörű minden baba és persze anya :) Lányok úgy nőnek ezek a gyerekek,mint a bolondgombák :lol:

Jajj szegény JULCSI :( Nagyon gyors gyógyulást kívánunk neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Pandiuska:Szép méretei vannak Hannának mi is a héten megyünk védőbe,már csuda kiváncsi vagyok :)

hugic:neked is megy a sok+++++++++++++++++!!!!

Zsu:neked is jobbulást++++++++++++++

Bocsi,hogy csak ennyire reagáltam,de most képtelenségnek tűnik hamar-gyorsan mindenre :oops:

Nálunk helyzet jelentés:Hanna már egyfojtában áll és a kiságyába is hiába teszem le aludni feláll :roll: pedig eddig olyan szépen elaludt egyedül ebéd után :cry: na,de maradt az anyával összebújós alvás így mostanában anya is aluszik egyet délután :) egyébként minden rendben van hálaisten mászunk ezerrel és a bébikompba úgy közlekedünk,hogy mindent elkell pakolnom a közeléből és amiért persze feltud nyújtózkodni :lol:fogacskánk még nincs!!Hát most gyorsan ennyi,majd még jövök képekkel!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Agárd Kép [img]Apa%20ne%20telefonálj%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251695360.2211.jpg[/img] [img]búvárkodom%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251695413.3164.jpg[/img] Kép [img]gazolok!!!https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251695471.8647.jpg[/img] [img]kinőttem%20a%20saoimat%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251695504.9955.jpg[/img] Kép [img]kedvenc%20macim%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251695580.1964.jpg[/img]

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Ne hari a sok képért,de nem tudok választani :oops: :oops:
Kép keresztfiammal :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


panna:Pépben nincs olyan ami laktózmentes?Főzi-gyümi meg előbb-utóbb csak beindul. Próbálkozol és ez a lényeg.

válás: szóval mi elég hirtelen felcsattanós népség vagyunk. Lacival vannak jobb és rosszabb napok. Füge imádja, de nekem arra is szükségem van-lenne hogy ÉN is számítsak. Persze szeret,imád minket, csak nem az a romantikus,hogyan okozzak a másiknak egy kis meglepetést típus és nekem ez néha nagyonagyon hiányzik és akkor előjön a hülye hisztis p..a belőlem és mondok mindent amit persze megbánok, de ő is. Csak szegény lányunknat sajnálom mert előtte is összevitázunk. :oops: Összeségében Laci jó apa és jó férj, csak néha elbeszélünk egymás mellett, de nem hiszem hogy komolyan beszéltük volna. Mind a kettőnknek változtatni kell dolgokon. :oops:

julcsi-István: nagyon sok ++++++++++++++++++++++++nektek!!!!!!
Szegény Julcsi

millye: reggel 6.30-kor kelt Füge...este korán letettük.

kreiszi: nem hiszem.

hugic: neked is jobbulást! nincs vmi rögzítő amit lehetne rátettni bot helyett?

andrea: szia!!!!!! nagyon jók a képek! Jó kis vasgyúró Hanna.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok,

először is utólag :oops: :oops: is sok puszi a félévés Emesének és Mukinak, valamint a héthónapos Lilibabának és Botinak!! (Nagyon rég hallottunk felőletek!!!!!!!!!!)

Erika: neked boldog névnapot kívánunk Marcikával!!!

Julcsi: ++++++++++++++++++++, hogy hamar gyógyuljon a bokád, Bogyesz nagyon rendes kispasi, biztos segít neked, hogy miharabb rendbegyere!!!

Zsu: +++++++++++++++++++++ remélem, már jobban vagy!!!!!!!!!!!!

Hugic: +++++++++++++++++++++++ gyógyuljon meg a te lábad is minél hamarabb!!!

Csajok, most már aztán tényleg mindenki vigyázzon a lábára!!

Andrea: jó, hogy újra itt vagy, Hannád jó kis husi, kíváncsi vagyok, mennyi a súlya!!

ZVera: mi is 4-es Huggiesban nyomjuk mostanában, és azóta egyetlen baleset sem volt. :wink:

Bogi: ti meg tényleg jobb témát is találhatnátok, ezt a házzasági évforduló alkalmából gondoltátok átbeszélni?? :wink:

Amy: remélem Vendi már teljesen meggyógyult, és jól telt a hétvégétek!!!

Tegnap elértünk egy újabb mérföldkövet, Marcika rájött, hogy ha négykézláb van, és nem csak a lábait pakolja előre, hanem a kezeit is, akkor nem orraesés következik, hanem haladás, szóval asszem most már kijelenthetjük, hogy megkezdte a mászást. Persze amikor gyorsan el akar érni valamit, akkor még a kúszáshoz folyamodik, mert úgy sokkal gyorsabb. :lol: :lol:

Ja, és ma reggel már rájött, hogy a fiókot ki lehet húzni, úgyhogy reszkessetek szülők, lassan jön a fiókkipakolós korszak :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


jó reggelt!

istván,julcsi.mi is küldjük julcsinak a gyógypuszikat és remélem,hogy Marcibogyesz jól viseli a kórházet!

zsu:neked is mennek++++++++++++++++++!hamar gyógyulj meg!

hugic:jó ksi csapat,te vagy a 3.,aki a lábával kínlódik!sok+++++++++++++++++++,remélem lesz segítséged!

andrea:jó,hogy jöttél,Hanna igazi nagylány lett mióta nem láttuk!a képek nagyon jók!

kreiszi:köszi!

bogi:tényleg zajlik nálatok az élet!nehéz lehet megtalálni két erős akaratú embernek a középutat,remélem minden rendben lesz veletek!

millye:te állandóan serénykedsz,a férjed igazi gyöngyszemet talált magának!kérdésem volna hozzád: a chamomolla jó ara is,ha a baba éjjel sokszor sír,de nem ébred fel mindig?Bazsi két óránkét riasztott éjjel,gondolom a fogacskája bántja,tegnap vérzett is kicsit.napközben jó elvan,de ha adnék neki bogyeszt,talán nem sírdogálna éjjel!

ladmon:tényleg mázlista vagyok....Bazsi egy tündérbogár,bár elég car éjszakánk volt,de ez nagyon ritka!kettesben voltatok legalizálni a 9.5-et,vagy Esztike is veletek volt?milyen rucik vannak leárazva,nekünk is kellene pár dolog!?nyári rucik,vagy már ősziek?

zetibebi:éjszaka hogy telt?

amy:Vendi rendbe jött már teljesen?

most el kell húznom a szokásos reggeli bűzelhárításra,de még jövök majd!

Kép
nilabali
 
 


zsufi:gratulálok a mászó kisfiadhoz!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: köszi, egyébként a Tescoban minden ruha le van árazva, és vannak ősziek is, mi is vettünk 2 melegítőalsót meg egy kapucnis pulcsit Manókának. Ja, és becsapós, mert ami ár rá van írva, nem azt kell fizetni, hanem abból jön le a 30%.

Ja, és Panna neked akartam írni, hogy kitartás, csak kibújik most már Hanna fogacskája, és akkor nem lesz ilyen nyűgi!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Bogi: de, összekötötték a IIIas ujjammal :( most még jobban fáj.... :( ezért kelll a bot, h tudjam mire helyezni a súlyt lépéskor

Marcusom nagyon ügyi volt az éjjel, reggel 7-ig aludt. Peti ma még itthon van, így tud segíteni, de holnaptól még nem tudom h legyen, mert nagyon nehéz lépno, főleg Marcival a kezemben, na meg az emelet :roll:
Persze az én bajom eltűnhet Julcsi és Zsu lábai mellett

Marci pakol! Van egy nyitott szekrény a konhában, konyharuhákat tárolok benne, a kisifam meg folyamatosan kipakolja :)

Teszek néhány képet:

Kép
mennyi érdekes dolog van odakint

Kép
egyre jobban megy ez nekem

Kép
megeszem a fonalat

Kép
segítek a maminak összepakolni

Kép
apájával fürdős :)

KépKép
hugic
 
 


hugic::tündérbogárka Marci!és nagyon ügyes!apa pedig nagyon imádja,ez tisztán látszik!sajnálom a lábadat!mit csináltál vele?

Kép
nilabali
 
 


Ricsibaba neked akartam még írni, hogy ha találsz egy rendes dokit akkor válts, nekem volt lelkifurim a régi miatt akit otthagytunk, de szerintem amikor egy gyerekdoki felhív hogy megkérdezze hogy van a gyerek az jelzés értékű. Velünk ugyanez történt amikor a szövettant vártuk, felhívott a gyerekdoki, izgult mi van Zvel, izgulhatott is. A lényeg gyerekdoki választásnál, hogy elérhető közelségben rendeljen, legyen némi tekintélye a helyi kórházban (ez fontos) és jó legyen a játszótéri visszhangja. :wink:

Zsu szorítok neked ezerrel!!! Bencus annyira édes!!! Ő is majdnem áll!

Panna tegnap nálunk is hogy mi volt...egész nap mind a kettő csak nyöszörgött, nem volt jó semmi. Szerencsére Oli annyira egyszerű lélek hogy mikor már nem volt több ötletem letoltam neki egy tökös csirkét és egyből vigyorgott :D Zétin a déli alvás segített, 3,5 órát aludt.

Millye, asszem szerdán kezdtük a siliceat és azóta tojt pénteken este, szombaton este, vasárnap délben és este :shock: tegnap kétszer :shock: a másik bogyót végül nem cseréltem ki úgyhogy azt nem szedi, de úgy tűnik anélkül is használ. És elég egy nap egyszer adni a siliceat mert szinte már túl híg is lett :D És olyan boldog mikor feláll a biliről :D :D (tuti örül hogy könnyen jön és nem fáj...már nem fél tőle hogy tojni kell) Millye úgy szeretnék küldeni neked valamit!!! :D :wink:

Bogi, látszik az összes fotótokon hogy apa odavan érteket, és őszintén szólva baromi irigy vagyok az összes apás-babás fotóra mert nekünk egyetlen ilyen van, az is félhomályban hajnalban, telefonnal, ezen Oli az ölében van és alszik. Úgyhogy azt így ismeretlenbe megmondom hogy imád titeket :wink: csakhát az a fene olaszos temperamentum amit te is írtál :D

Julcsinak ++++++ !!!

Kreiszi, apát száműztem a földszintre aludni már hetekkel ezelőtt úgyhogy nem tudom oldalba bökni :D Szegénykém jobban is jár hogy lent alszik mert egész éjjel rúgdostam :oops: :P

Hugic neked is jobbulást!!! Jaj ezek a lábak!
Cincegést is próbáltam, a jól irányzott bordaközi könyöklés jobban bejött 8) és igen, a mi apukánk is baromi dühös volt érte :D

Andrea nagyon szépek vagytok!!! :D

Zsufi van a konyhában egy fiók, elég méretes, amit elér Zéti és csak olyan cuccot tettem bele ami gyerekbiztos. Úgyhogy ha a konyhában vagyunk és rájön a pakolhatnék akkor arrafelé irányítom a gyereket :wink: Persze utána mindent el kell mosni mert ragacsos lesz. De legalább nyerek vagy negyed órát amíg nyugi van 8)

Nila, köszönöm kérdésed, eseménytelen volt az éjszaka :shock: 8) csak az a baj, hogy annyira szerencsétlen vagyok, ha valaminek elkezdek örülni egyből a visszájára változik, azért írom Millyének is kicsivel hogy Z tud kakálni. Úgyhogy nem következtetek arra hogy ezentúl szépen alszunk mindig éjjel, mert elkiabálom. De az utóbbi két éjszaka tűrhető volt, kicsi mocorgással, sóhajtozással, de sírás nélkül. Ti viszont fogzotok rendesen...hát szorítok hogy használjon a kamomilla!!!

Aszta Marci tiszta apa! :D Van neked segítséged látom a pakoláshoz :wink: Kicsi husi, de jó lenne megpuszilgatni Mancúrmanót :D

Nah, az álomszuszim kivárta hogy befejezzem a hsz. Most ébred :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.08.31 09:15-kor.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Nálunk nagyon sűrű volt a 7vége, azért is nem tudtam jönni. Szerencsére Vend teljesen jól van, annyi maradt vissza a betegségből, hogy mostanában nehezebben alszik el, általában altatni kell.. remélem ez is megoldódik....

Esztike, Oli, Füge, Bazsa, Hanna, Marci imádnivalóak. Adri videón nagyon jól szórakoztam.

Mi még mindig nem kúszunkmászunk, Vend most azt adja elő, hogy a a kezeivel próbál haladni, de a lábai még nem értik mit akar így aztán többnyire körbe-körbe halad... :)

Móni: édesek a fiúk, nagyon sajnálom a betegséget, remélem már teljesen jól vannak!!! Jó lenne összefutni valamikor!!!

Julcsi, Hugic: nagyon sajnálom a baleseteket!!! Mihamarabbi gyógyulást Nektek!!! Szorítok!!

Hozok pár képet, most készültek a hétvégén:
Kétfogas mosoly:
Kép

Csajozós mosoly:

Kép

Barátkozik Bubuval:
Kép

Egyenlőre ennyi, majd még hozok többet is.

Csütörtökön megy Tibi pestre, mi is mehetnénk, csak nem tudom mit csináljunk egész nap..... 5letek????

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Szuper hogy Vend jól van! Biztos visszaáll majd az alvás idővel!
Nagyon tetszik a vigyora :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


amy:örülök,hogy Vendi jól van4 a képek nagyon jók,édesek a fogacskák....nekünk még ne látszik ennyire!Vendi is csuda nagyfiú már!

zetibebi:remélem én is,hogy segíteni fog a bogyesz,de mg így sem panaszkodhatok!örülök a jó éjszakának!apa nálunk is horkol sokszor,amikor fáradt....de én nem tudom elképzelni,hogy külön aludjunk,nekem kell a testközelség,úgy alszom jól,h összebújunk..

kisfiam fél8-kor kelt és most már megint alszik másfél órája....bár egyszer már felsírt,de alszik tovább....lehet,csak ebédre ébred meg!

ma talán valami gyors főzeléket csinálok,nincs kedvem főzni!

Kép
nilabali
 
 


Ricsibaba, de jó volt hírt kapni rólatok. Biztos nem lehetett könnyű időszak, remélem, mostmár vége, és ne is jöjön vissza többé ez a csúnya-csúnya betegség!

Lilinek és bocinak sok puszka a hófordulójukra!

Zsu, hogy vagy, mesélj, mi volt?

Magdi, neked is +++++++++++++++++++++, meséld már el, hol jártál, tilosban? Mancúr olyan helyes, nem győzöm nézegetni!

Amy, hidd el, visszaáll majd Vend szuper alvókája, nagyon tündéri a mosolya!

Andrea, látom, jól telt a nyaralás, nagyon csinos mami vagy, Hannád meg imádja a vizet!

Nila, mekkora mák ez a gyorsan kibújt két fog! Rem,élem, ennyi kis nyafival fogjátok megúszni a többit is!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Kreiszi akkor a férjednek jobbulást! remélem nektek is beválik a bogyó az allergiára! :roll: Azért majd írrd meg, hogy van-e valami változás. :roll:

Hugic csupa csupa lábfájós emberke.... :roll: küldök sok ++++++++-t hogy mihamarabb meggyógyulj! :roll: Nagyon helyesek a képek a fiadról! Ő is nagyon ügyi! Milyen szépen áll!

Hugic, Julcsi-79 esetleg szedhetnétek homeós bogyót rá, hogy hamarabb meggyógyuljon a törött rész... Symphytum officinale 5 CH naponta 4x5 bogyó nagyon hatásos olyan elhúzódó esetekben is, amikor a törött részek sokáig nem forrnak össze. Valamint csontosodási folyamatot segítő szöveti sókat 2 hónapig javasolt lenne szedni Calcarea phosphorica 9 CH minden nap 2x5 bogyó és Silicea 9 CH heti 1x5 bogyó.

Andrea17 végre végre, hogy jöttetek! NAgyon édes Hanna és hatalmasat nőtt :shock: te is nagyon csini vagy! :D Viszont a lányod nagyon hasonlít az apukájára! :D

Budabo jó korán kelt Füge... akkor ma lehet, hogy 3x fog aludni? Azt szeretném kérdezni, hogy amikor veszekedtek akkor Füge, hogy reagál erre? Nem szokott felsírni? :roll:

Zsufi74 hajrááááá mászás! :D Nagyon ügyi a kisfiad! :D

Nilabali ne is mondd... de legalább lecsó is lesz télre és sokkal jobb mint a házi :D mondjuk tegnap már úgy voltam vele, hogy feladom... fáradt voltam... ma meg ubit kéne eltennem meg apának erős paprikát... szóval úgy jó az élet ha zajlik :D Chamomillát kipróbálhatod, hogy este kaja után fél órával illetve lefekvés előtt adsz neki 5 bogyót. Ha nem válna be akkor majd megírom, hogy melyiket add neki a Chamomilla helyett, de szerintem a foga a ludas úgyhogy először ezt próbáld ki.

Zetibebi boldog vagyok! Még a szemem is könnyes lett! Végre végre, hogy Zéti tud rendesen kakilni! Nekem ez nagyon jó hír mára! NA még libabőrős is lettem! :D Ne butáskodj! Örülök, hogy segíthettem! :D

Amy81 de édesen mosolyog Vendi! :D és már kutyázik? :shock: :D

Zsu ? jobban vagy? Tudok segíteni valamiben? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsufi: a házassági évfordulón volt jobb téma..Marci fiókot huzogat? huhaaaa véged van

nilababa:
bocsánat, elfelejtettem megdícsérne nagy Balázst hogy tuti lett a radiátor védő!!! Velünk minden okés, én egy HP vagyok időnként, uram meg skorpió és ebből adódnak gondok

hugic:jobbulást a lábadnak!! Marci édespofa!Nagyon jók a képek.

zetibebi: jól mondtad olaszos temperamentum...tudom hogy imád minket, szerintem kevés apuka csinálja meg azt amit ő. Az éjszakáid csak fognak javulni. Képzeld unokatesóm kislánya novemberben lesz 2 éves és még alig volt rendesen átaludt
éjszakájuk.

amy: örülök hogy Vendi jól van! A képeken nagyon helyes.

Kép
budabo
 
 


millye: most alszik manócska, szerintem nem lesz három alvás. Korán fekszünk este, tegnap is 20 körül evett és kaja végére már aludt is. Füge csak néz nagy boci szemekkel. Nagyon sajnálom, de az apja úgy fel tud húzni, és mindig visszaszól :twisted: tegnap is dirrekt piszkált és nevetett rajtam. :twisted: el fogom fenekelni az lesz az övé. :shock: Készülsz a szombatra? sokan lesztek? vagy így hogy Szandra buliba készül csak éppenhogy köszöntés? Andrásod hogy áll munkával? Hétvégén lesz lazítás? :wink:

zsu: hogy vagy? sok+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
budabo
 
 


Budabo ezért is kérdeztem hogy Füge, hogy reagál a vitára... a fiam ha már valaki hangosabban szól akkor megszeppen... el tudom képzelni milyen visítást rendezne ha esetleg veszekednénk :shock: Készülök a szombatra csak most télre teszek el ezt azt (lecsót, ubit...) Nem leszünk sokan mert megy ünnepelni a barátokkal :D Andrásnak van bőven munkája de úgy néz ki hétvégére lesz lazítás :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: helyes :D :lol: 8) :wink: Barmok vagyunk hogy Füge előtt nyomjuk de nem bírjuk megállni :oops: aztán ha majd pszichomókushoz kell hordani csodálkozni fogok :cry: Én ma nem főzök, egy rakat kaja van tegnapról,meg süti,torta...

Kép
budabo
 
 


bogi:örülök,hogy minden rendben nálatok!szerintem is ügyi apa! :oops:

millye:köszi segítséget megpróbálom4szerintem Bazsinak is gáz volt az éjszaka,mert 9-től alszik,most megyek felkelteni,mert ebédelni azért kell.....jó munkát mára!

zsuzsi:mák bizony,de nekem ilyen mákom van általában a fiammal!de megérdemlem!

Kép
nilabali
 
 


ebéden túl is vagyunk!

panna:lenne egy tippem a kajáltatáshoz,írod,hogy Hanna inkább édeset szeret,Bazsi is és úgy cselezem ki,hogy két fajta bébiételt kap az egyik zöldséges másik gyümölcs husival és becsempészem a zöldségeset is pár kanál édes egy-két zöldséges,amíg észre nem veszi és reklamál aztán újra édes és így tovább és így elfogy mindkét fél üveg ebédre...csak egy tipp,remélem nem baj,hogy belekotyogok!


stelly:nálatok van haladás kajafronton?

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Julcsi! Úgy sajnálom :cry: :cry: :cry: ... Gyógyulj meg minél hamarabb! Még szerencse, hogy Marcika veled lehet a kórházban.

Hugic, Zsu! Nektek is jobbulást!!!!

Még az én lábam sem jött teljesen rendbe, pedig már két hete, hogy kificamodott a bokám...

Zsufi, gratulálok a mászáshoz, mi még az orraesős fázisnál tartunk :lol: , bár a négykézlábból kiüléssel már próbálkozik.

Kép
mist
 
 


Mi a baj a vonalzókkal???

Kép
mist
 
 


Millye - köszönöm a tippet a homeosra, a párom ma szabadnapos így megy is megvenni :)

Bogi - nálunk Én vagyok temperamentumos, ezért is jó h a párom végre eljár dolgozni, mert sokx már egymás agyára mentünk teljesen! De most már sokkal jobb a szitu, mint mikor 0-24 óráig össze voltunk zárva, na meg a nyaralás alatt is helyre hoztunk néhány hiányosságot :oops: :wink:

Na lécelek altatni, Marcit szemet dörzsöl a körte kóstolás után :)

KépKép
hugic
 
 


Amy: de kár, hogy csütörtökön tudnátok jönni, én sajna aznap dolgozom :cry: :cry:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi: tényleg kár...
Ha senkinek nincs erre ötlete,akkor nem megyünk... egész nap nem tudok a gyerekkel mászkálni, meg nem is ismerem ki magam pesten túlságosan....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!

Megvagyok! Tegnap az történt, hogy ebéd után elkezdett zsibbadni a lábam, lementünk ügyeletre, ott kaptam szurit, és pihi ezerrel! Ma voltunk reggel a saját orvosomnál, megvizsgálta a lábamat, azt mondta, hogy minden ok, csak a szer így szívódik fel, azt érzem! Ma már talán jobb is valamivel a lábam! Csütörtökön kontroll, szerdáig szigorú pihi, de utána már mászkálnom is kell vele, mert az se tesz jót az ereknek, ha sokat pihentetem!
Nagyon köszönöm a sok-sok drukkot és +-t, rám fér, már kezdek depis lenni a lábam miatt! Elegem van belőle! :x
Bencus jól viselkedik, anyum egész jól elvan vele, meg mellettem is elég jól elvan a franciaágyon egy darabig! :) Sajna anyum is csak szerdáig tud maradni, csütörtöktől egyedül leszek 2 napot, aztán a férjem itthon lesz 9 napig! :D

A másik rossz hír, hogy Bencusnak kevés a tej estére :( , így bevetettem a Humama pépet én is! :roll:

Köszönjük szépen mindenkinek a Bencus dícséreteket! :lol:

Hófordulós babáknak nagyon Boldog hófordulót kívánunk! :D

Bocsi, ha nem reakciózom mindenre!

Julcsi, nagyon-nagyon sajnálom a bokádat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magdi, most olvasom veled is mi történt! :shock: :( neked is jobbulást, nagyon sajnálom! +++++++++++++++++++++++++
Marci nagyon kis huncut a képeken! :lol:

Bogi, köszi!
Mi is néha összekapunk Bebe előtt Zsoltival, na ilyenkor nagyon nem vagyunk büszkék magunkra! :oops:

Nilabali, a lakás már kész barikád mindenhol, de még így se elég, mindenen átgázol Bencus! :D

Panna, jó nagy kislány Hanna, Bebe 71 cm volt legutóbb amikor mérték!

Andrea, örülök, hogy írtál! :D Nagyon helyes Hanna! :lol:

Vendi is milyen nagyfiú lett már! :lol:

Millye, neked is köszi, hogy hiányoltál! Apának mondtam, hogy te tudsz egy jó plasztikai sebészt, ha nem javul a szurira meg a lábam, akkor felkeressük, és inkább megműtetem! :roll:
zsu83
 
 


zsu:örülök,hogy nincs nagyobb baj!pihizz sokat,hogy bírd majd a két napot egyedül!megette Bencus a tápot?

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Julcsi-79: nagyon sajnálom a balesetet, minél hamarabb gyógyulj meg! Köszi István, hogy tájékoztattál minket!

Andrea: gyönyörű szép a kislányod és te is szép anyuka vagy!

Amy: Édes Vendi nagyon!

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Budabo épp azt akartam mondani, hogy ha hevesek is vagytok azért annyit kellene, hogy kimentek a teraszra vagy egy külön szobába és ott lehurrogjátok egymást mert nem jó ha a gyerek előtt kiabáltok. A volt anyósomék is ezt csinálták a legkisebb gyerek előtt és még 10 évesen is bepisilt. De jó, hogy nem kel ma főznöd! Süti torta? Olyan édességes vagyok, de most annyira nincs kedvem palit sütni vagy valamit mert most végeztem a savanyúság elrakásával... :roll:

Nilabali köszi, megvolt a munka, de jelentem kész vagyok... már csak szilvalekvárt teszek el valamikor meg ősszel kell eltennem karfiolt... :D Én fiam most alszik így van egy kis szusszanásnyi időm :D

Mist akkor neked is jobbulást! Mennyi lábfájós van :shock: Az én vonalzóm jó... nem tudom, hogy a tietekkel mi lehet a gond..

Hugic nagyon szívesen! Milyen a munkahelye? Hogy bírja? :roll:

Amy81 én is szívesen találkoznék veled, de én nem Pesten lakok... :? és gondolom csak Pestiek jöhetnek számításba... :roll:

Zsu83 sajnálom a lábaddal a mizériát! Már egyébként nincs begyulladva? :roll: Lehet, hogy jobb lenne a műtét, de várjuk ki a végét hátha javulni fog... egy biztos, hogy én a műtét után nem szenvedtem és nem fájt csak az első nap volt rossz akkor apa vitt ki pisilni is... :roll: Az jó ha a férjed otthon lesz azt a 2 napot meg valahogy kihúzod... :? Sajnálom a tejci dolgot is, de már Bencus nagyfiú és szépen eszik mást is így nem kell annyira aggódnod... az is lehet, hogy az idegeskedéstől van, hogy csökkent.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: minden megoldás érdekel!!! Merre laktok pontosan????

Még ezeket akartam megmutatni. Még a betegség előtt, a hosszú hétvégén készültek Össznépileg voltunk strandolni 8) :lol:

csakhogy én is mutassak már kajás képet:
szép kezdés
Kép

de a befejezésen még van mit csiszolni:
Kép

apája szerint ez a csajozós nézés:
Kép

testőrökkel:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amy81 2009.08.31 14:45-kor.

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


nilababa: :wink:

zsu: szegénykém, de vigasztaljon az a 9 nap!!!!

millye: tudom én, dehát ilyen hülyék vagyunk, aztán meg nyaljuk egymást. Füge előtt is ilyenek voltunk. - 4 éve majdnem szétmentünk - :oops: Lusta vagyok. Unokatesóm kislánya kórházba került - tegnap itt voltak bulizni ők is -reggel minden kijött belőle és most infuziót kap, de semmi többet nem tudok hogy mitől lehet,hogy van. Másik babás lány hívott játszótérre,most mennénk busszal, erre Füge bojkotálja a programot, mert alszik még mindig. :oops: Szóval maradunk itthon és várjuk haza apát.Ja és elszunyokáltam persze 5 perc után hívott a babáscsajszi.

Kép
budabo
 
 


amy: :D :D

Kép
budabo
 
 


Zsu: nagyon szorítok, hogy minél hamarabb rendbe gyere. Jó, hogy van segítséged, és remélem, hogy csütörtökre már leszel annyira jól, hogy egyedül is boldogulj.....!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


amy: merre strandoltatok?

Kép
budabo
 
 


Miskolc mellett egy bányatónál. Oda szoktunk járni, mert tudjuk vinni úszni a kuttyokat is. Vend nem fürdött... :) csak pihizett... Kicsit hideg az a víz....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Köszi lányok a szorítást, remélem hogy nagyjából rendbe jövök csütörtökig! :roll: De ma már nem feszített annyira, biztos használ neki a pihi! :roll:

Képzeljétek, az előbb észrevettem, hogy Bencus tarkója felett, a koponyacsontnál van egy megnagyobbodott nyirokcsomó! :( Felhívtam a gyerekorvost, szerinte ártalmatlan, mert láza nincs, nem beteg! Azt mondta, hogy ne aggódjak, de én kihívtam holnapra, inkább nézze meg Bebét! :roll:
Inkább én legyek beteg, csak a kicsi fiam legyen egészséges!

Nilabali, egész jól bejött neki a tejpép! :)

Millye, hogy Te milyen szorgalmas vagy, mennyi minden finomságot teszel el! :D
Doki szerint már nem gyulladt, ez már azért jó!
Tejcivel nem tudom mi lesz! :cry: Holnap beszélek a doktornővel a kiegészítésről is! :roll:

Amy, nagyon jók a képek, nagyon helyes kispasi Vendi! :lol:

Bogi, már nagyon várom, hogy együtt legyünk hármasba Apával! :D
Unokatesód kislányának jobbulást!
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?