Ricsibaba neked akartam még írni, hogy ha találsz egy rendes dokit akkor válts, nekem volt lelkifurim a régi miatt akit otthagytunk, de szerintem amikor egy gyerekdoki felhív hogy megkérdezze hogy van a gyerek az jelzés értékű. Velünk ugyanez történt amikor a szövettant vártuk, felhívott a gyerekdoki, izgult mi van Zvel, izgulhatott is. A lényeg gyerekdoki választásnál, hogy elérhető közelségben rendeljen, legyen némi tekintélye a helyi kórházban (ez fontos) és jó legyen a játszótéri visszhangja.
Zsu szorítok neked ezerrel!!! Bencus annyira édes!!! Ő is majdnem áll!
Panna tegnap nálunk is hogy mi volt...egész nap mind a kettő csak nyöszörgött, nem volt jó semmi. Szerencsére Oli annyira egyszerű lélek hogy mikor már nem volt több ötletem letoltam neki egy tökös csirkét és egyből vigyorgott
Zétin a déli alvás segített, 3,5 órát aludt.
Millye,
asszem szerdán kezdtük a siliceat és azóta tojt pénteken este, szombaton este, vasárnap délben és este tegnap kétszer a másik bogyót végül nem cseréltem ki úgyhogy azt nem szedi, de úgy tűnik anélkül is használ. És elég egy nap egyszer adni a siliceat mert szinte már túl híg is lett És olyan boldog mikor feláll a biliről (tuti örül hogy könnyen jön és nem fáj...már nem fél tőle hogy tojni kell) Millye úgy szeretnék küldeni neked valamit!!!
Bogi, látszik az összes fotótokon hogy apa odavan érteket, és őszintén szólva baromi irigy vagyok az összes apás-babás fotóra mert nekünk egyetlen ilyen van, az is félhomályban hajnalban, telefonnal, ezen Oli az ölében van és alszik. Úgyhogy azt így ismeretlenbe megmondom hogy imád titeket
csakhát az a fene olaszos temperamentum amit te is írtál
Julcsinak ++++++ !!!
Kreiszi, apát száműztem a földszintre aludni már hetekkel ezelőtt úgyhogy nem tudom oldalba bökni
Szegénykém jobban is jár hogy lent alszik mert egész éjjel rúgdostam
Hugic neked is jobbulást!!! Jaj ezek a lábak!
Cincegést is próbáltam, a jól irányzott bordaközi könyöklés jobban bejött
és igen, a mi apukánk is baromi dühös volt érte
Andrea nagyon szépek vagytok!!!
Zsufi van a konyhában egy fiók, elég méretes, amit elér Zéti és csak olyan cuccot tettem bele ami gyerekbiztos. Úgyhogy ha a konyhában vagyunk és rájön a pakolhatnék akkor arrafelé irányítom a gyereket
Persze utána mindent el kell mosni mert ragacsos lesz. De legalább nyerek vagy negyed órát amíg nyugi van
Nila, köszönöm kérdésed, eseménytelen volt az éjszaka
csak az a baj, hogy annyira szerencsétlen vagyok, ha valaminek elkezdek örülni egyből a visszájára változik, azért írom Millyének is kicsivel hogy Z tud kakálni. Úgyhogy nem következtetek arra hogy ezentúl szépen alszunk mindig éjjel, mert elkiabálom. De az utóbbi két éjszaka tűrhető volt, kicsi mocorgással, sóhajtozással, de sírás nélkül. Ti viszont fogzotok rendesen...hát szorítok hogy használjon a kamomilla!!!
Aszta Marci tiszta apa!
Van neked segítséged látom a pakoláshoz
Kicsi husi, de jó lenne megpuszilgatni Mancúrmanót
Nah, az álomszuszim kivárta hogy befejezzem a hsz. Most ébred
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.08.31 09:15-kor.