Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!
De aranyos a babócátok! Máskor is csináljon csak férjecskéd fotókat! Nagyon jó képek! :wink: :D
hbzs

Jó reggelt csajok!
Szép hétvégét nektek!Akik dolgoznak esetleg azoknak időrepítést küldök! :wink:

Gabókám!
Vannak már rosszullétek vagy még csak álmosság? :D :wink:
Pocak simi!

Kata!
Párod már itthon?

Puszi mindenkinek! :P

phpBB: Kép
belluska

Hbzs!
Látod,te is kerültél a lap tetejére! :wink: :D

belluska

Belluska!
Igen, magam is meglepődtem! :D De ránk is férne (mármint az inszemezők/lombikozók közösségére), ha kiderülne, hogy már pusztán az IR kezelése (bizonyos esetekben) elég a babásodáshoz! :roll: :wink: Elvégre már lassan 2 hónapja szedem a gyógyszereket, diétázom és most már igyekszem ismét "testedzeni" is... 8)
hbzs

Minnie!
Tündéri Babóca!!! Teljesen ki lehet venni a képen a kezecskéjét is!!!! Milyen nagy már!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
Hát bizony!Az lenne csak a nagy öröm!!!!Sikerülhetne akár így spontán is! :wink: Visszaemlékezve,nem őrzök rossz emlékeket az eljárásokkal kapcsolatosan az intézetnek köszönhetően,de azért ha nem muszáj akkor jobb egy kis spontán babi!

Zsuzskám!
Pihizzél most már minél többet!!!!!

Mi most éppen lecsó eltevésben leszünk! :lol:

belluska

Belluskám,hogy te milyen kis ügyi vagy,anyuddal tesztek el mindent?Hol vannak a többiek,Kata :lol: ?Ma megcsináltam Kriszti és anyósa padlizsánkrém receptjét!Nagyon fini lett.A család azóta is folyamatosan rájár :lol: Belluskám nagyon rendes ám ez az EMBIKE!Talán ha kétszer voltam rosszul idáig...A cicim fifa2 labda,néha fájdogál a hasam,rendszerint álmoskás vagyok és éhes....Ennyi.Már várom a hivatalos Forgácsos uh-t,hogy képem is legyen :lol:

salygabó

Gabókám!
Repítsél egy kis padlizsán krémet hozzánk is! :D :wink:
Örülök,hogy nincs állandó rókakoma zaklatás!Pocak simi!Már én is várom a képecskét a drágáról! :lol:

belluska

Sziasztok!

Belluska!
De jó nektek, hogy ennyi mindent el tudtok tenni. :) Biztos fincsi lehet a lecsó is, én eddig csak boltban láttam üvegeset, nem próbáltam meg eltenni. De lehet, hogy megemlítem páromnak, ő imádja. :D
Én ma profiterolt csináltam húgom születésnapjára, párjával együtt nagyon szeretik. :P

Gabó!
De jó, hogy nincs hányingered. :) Ámbár nekem is csak a 7-8. hét környékén jelentkezett először... Viszont mostanra majdnem telesen elmúlt!!!:D Helyette az allergia kínoz, ilyenkor viszont visszasírom a rókakomát, az legalább nem egész nap volt...
Nagyon kíváncsi vagyok Embike fotójára, most már hamarosan láthatjuk! :) :) :) Sajnos nekem a cicim nem akar nőni, pedig nagyon örülnék neki... :lol: :lol: :lol:
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudod véletlenül, most már mindenki dolgozik az intézetben?

Szép estét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Na hát akkor hajrá lecsó elrakás! :lol: :lol: :lol:
Az a fránya allergia szűnhetne már! :( :roll: Pocak simi! :P

Szép napot mindenkinek! :D

Dezsi!
Holnap jössz? :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Ladiva,
ha ma tartod, akkor
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Minnie,
nagyon édes a babótok a fotón és még így, hogy telefonos nagyon jól látszik.
Nem úgy volt, hogy 12. héttől szedhetsz valamit az allergiádra?

Kriszta,
köszia receptete! Hétvégén grillezni fogunk, úgyhogy majd akkor grillezek padlizsánt is a krémhez :lol:

Gabó,
vagyok ám, csak elég sűrű volt a hétvégénk. Szombaton a szomszédainknak segítettünk költözködni, tegnap meg savanyúságot tettünk el anyummal.

Belluska,
tegnap anyummal eltettünk kb. 20l-nyi savanyúságot, de nem ment ám simán :roll: Anyum mondta, hogy ne kezdjek bele a káposzta gyalulásba, mert iszonyatosan éles és majd a férje megcsinálja. Na ő közben eltűnt (a férje), így nekiálltam. A 3. fej képi felénél elvágtam az ujjamat, de nem volt olyan vészes, mégis inkább átadtam nővéremnek, hogy akkor mostmár fejezze be ő. Na ezt nem kellett volna, mert ő konkrétan megskalpolta a középső ujját a gyaluval. Szegény nagyon durván elbánt magával, alig akart elállni a vérzése, már készültem, hogy kórházba viszem. :roll:

i.kata

Ladiva!
Sok boldog névnapot kívánok neked!
Kép

Kata!
Nem semmi ami történt savanyú eltevés közben!De reméljük legalább éppen ezért nagyon fincsi lesz!Még jó hogy nem vágta le teljesen az ujját nővérkéd!

belluska

Kedves Ladiva!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
hbzs

Na én ezért nem teszek el savanyút Katám,félek,hogy nem élném túl :lol: Minnie!Én is szakácsfeleség vagyok,és profi is,de még se tudom mi az a profiterol,amit csinálsz?És nagyon ari a babátok,hogy milyen nagy...:)Az enyém most kb,mint egy borsószemkisasszony....ha jól gondolom... :lol: Ladiva,én is kivánok boldog névnapot!

salygabó

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!
Vendég

sziasztok!

Belluska!
hát persze :D nem gondolod, hogy otthagyon a kis üvegfedelem :lol: :lol: :lol:
kb fél 7 felé tudok odavergődni... telefonáljak elötte?

Gabokám!
nagyon klassz a fénykép!!!

Hbzs!
milyen gyogyit szedsz az IR-re?

Ladiva!
:D

Wepe!
gyere gyakrabban! hiányzol ám!!! :wink:

Kata!
olyan sokszor gondolok Rád! heti háromszor megyek el a házatok elött :D !

ma be kéne telefonáljak, hogy eltolom a lombikom.... :? :roll: :!:
dezsina

Belluska,
azt már el is felejtettem mondani, hogy tegnap anyumékkal elmentünk fagyizni és ahogy mentünk a cukihoz, egy kerítésen keresztük belémkapott egy kutya :roll: Ketten voltak, nagyon ugattak is, dehát engem az nem zavart. Zsebre volt téve a kezem és gondolom ettől kiállt kicsit a könyököm, és az egyik a kerítés rácsai között kidugta a fejét és megharapott. Be akartam csengetni, mert mi van, ha valakit tényleg rendesen megharap?! Aztán végül nem szóltunk, de ez nagyon durva szerintem.

Gabó,
ennyira azért nem veszélyes a savanyúság :lol:
A profiterol nagyon fincsi! Kis tészta gömbök, amik csokis szószban vannak. Tuti nem ez a helyes definíciója :lol: :oops: A tészta szerintem olyasmi, mint a képviselőfánk tésztája, aztán ha mégsem, majd Minnie kijavít. :lol:

Minnie,
ha maradt süti, akkor küldhetsz kicsit:-) Én is nagyon szeretem.

i.kata

Dezsina,
akkor egyszer igazán feljöhetnél :lol: :wink: Fagyizhatnánk is egyet itt lent a cukiban.
Amúgy én meg mindig azokat a fajtájú és színű kocsikat figyelem, amilyen a tiéd :lol:

i.kata

Dezsi!
Szóval csak a fedél miatt! :( :( :( :D
Be kell gyere picit tudod! :P Csöröghetsz előtte! :wink:

belluska

Dezsina!
Én 3 x 500 mg Meforalt szedek. De van 850 mg-os is belőle. Ezek szerint csak elmész IR vizsgálatra? 8)

Minnie!
A profiterol receptjét is megkaphatnánk? :wink: Én ugyan nem nagyon fogok tudni enni belőle a CH-diéta miatt, de azért szívesen megcsinálnám (férjecském, anyósomék, szomszédok... biztos örülnének, vagy majd valamilyen családi ünnepre). 8)

Gabó!
Szerintem, ha bemész egy Sparba, akkor megnézheted, hogy mi is ez a profiterol (és meg is kóstolhatod :wink: ) - legalábbis a mi Sparunkban mindig van fehér és barna változatban is! :D
hbzs

Minnie!
A dokik már mindketten vannak ismét. :D Tanár úr júliusban volt szabin Ibolyával, Sipos doki pedig augusztusban Zsuzsával, de múlt hét hétfőtől (24-től) már ők is vannak. (A többiekről nincs infóm.)
hbzs

Minnie, a profiterol receptjére én is befizetnék, megteszed, hogy leírod?

Dezsi, menj csak szépen el IR vizsgálatra, és ha esetleg problémás lenne az értéked, mire lombikoztok - akár eltolod az időpontját, akár nem - helyre is állhat teljesen normálisra.

Kata, elképzeltem magam előtt a nővéred legyalult ujját, hát beleborzongtam, hogy milyen érzés lehetett neki. Aztán nem kellett végül ugye kórház, elállt anélkül is? Meg még ez a kutya is....
Vendég

Ladiva,
nagyon vizuális vagy :lol:
Akkor konkrétan folyott belőle a vér, aztán leragasztottam, akkor még mindig, de végül anyu olyan erős kötést tett rá, hogy elállt. Este viszont át akarta kötni és ahogy levette róla a kötést, megint elkezdett vérezni. mondtam neki, ha este megint átköti és vérzik, akkor menjen el dokihoz.

i.kata

Ladiva drága!
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Kata!
Szegény tesód----- maradt az ujjából valami:?: :?: :?:
Biztos fini lesz a savanyúság!!!!

Minnie!
Én még sehol sem ettem olyan Profitelort, mint Szolnokon. Még Debrecenbe is anyumék szokták vinni, ha esküvő vgy keresztelő van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Teljesen felizgattok ezzel a profitelor-ral...:)De még mindig nem tudom mi az,de jól hangzik...És mostanság minden jöhet,ami ehető... :roll: :roll:

salygabó

Lányok!
Kriszta most nem tud jönni számítógép közelbe és kérte,hogy írjam meg nektek,hogy voltak uh.-on és minden rendben,6cm-es :P a babójuk!!!!!!!
Puszil mindenkit!
És mindenki aki igényt tartott Minnietől a képekre cd-n,annak a cd-je Krisztáék üzletében van(amit mindenkinek majd priviben lefog írni),hogy hová kell érte menni!Röviden ennyi,a lényeg,hogy gyönyörűen növekszik a babócájuk!

Minnie!
Profiterol receptet kérünk,én is beindultam most már rá!Sosem hallottam még róla! :oops: :D De ami fini,az jöhet!!!!! :lol:

Gabó!
Jó is az a kívánós időszak! :lol: Mindent ami jól esik!
Pocak simi!

belluska

Sziasztok csajok!

Belluska!
Ezért kerestelek du-án, hogy szóljak, beadtam a cd-ket Krisztáék üzletébe, végül 159 db kép lett. Névre szólóan megírtam mindenkinek, aki ott volt a találkozón, remélem tetszeni fog nektek! :) :) :)

Kata!
A doki azt mondta, hogy ha lehet ne szedjek gyógyszert, így most 3 féle homeopátiás golyócskát szedek, meg mellette orrsprayt, szemcseppet, és inhalációs aerosolt, ez utóbbiakban van hatóanyag, de az aerosolon kívül egyik sem hat, ezt meg csak akkor használom, ha már kezdek befulladni, de ne akarom túlzásba vinni az adagját. :? :? :?

Gabó!
Jól mondta Kata, a profiterol képviselőfánk tésztába töltött csokis vagy vaníliás krém leöntve vanília vagy csoki öntettel, egyébként ez egy olasz édesség és isteni finom!!! :D :D :D

Profiterol receptje:

Tészta:
10 dkg liszt, 10 dkg zsíradék (bármilyen: zsír, margarin, vaj), 1 dl víz, 4 db egész tojás
A zsírt a vízzel fel kell forralni, majd belekeverni a lisztet, ebből lesz a panád, amikor ez félig kihűlt egyesével a 4 db egész tojást kell bele keverni, mindegyiket külön-külön jól elkeverni.
A masszából habzsák segítségével sütőpapírra vagy szilikon lapra kb. dió nagyságú halmokat nyomni, majd előmelegített 200 fokos sütőbe betenni, a sütő aljába egy tepsibe vizet kell tenni, hogy pára legyen a sütőbe, kb. 5-6 perc alatt aranybarnára sütni. (Ezt párom szokta elkészíteni a munkahelyén az ottani desszertekhez, én még nem próbálkoztam meg vele, otthonra van egy sokkal egyszerűbb megoldásom, az Intersparban, de korábban a Sparban is lehetett kapni kész képviselőfánk tésztát, 15-16 db van benne és kb. 550 Ft-ba kerül. Szerintem sokkal egyszerűbb és gyorsabb ez a megoldás. A nálunk lévő Sparban már megszűnt, de az Europarkban lévő Intersparban biztos van, mert múlt kedden vettem párat.)

Töltelék:
1 db Dr Oetker vaníliás pudingpor, 5 dl tej, 3-4 evőkanál cukor, 2-3 evőkanál vaj
A pudingport ízlés szerint a szokásos módon elkészítjük, a végén még melegen belekeverünk, kb. 2-3 evőkanál vajat, majd a még forró krémet a képviselőfánk tésztába töltjük, én egy habzsák segítségével szoktam, előtte kis lyukakat fúrok a tésztákba. Majd az egészet egy nagy üvegtálba teszem.

Öntet:
2 db Dr Oetker csokis pudingpor, 1,15 l tej, 6-8 evőkanál cukor, 1 tejszínízű habpor, 2 evőkanál kakaópor, 3-4 evőkanál vaj
A pudingporokat ízlés szerint a szokásos módon elkészítjük, még melegen belekeverjük a kakaóport (ezt lehet az elején is a cukor + pudingpor és tej kikeverésekor beletenni és akkor később nem lesz csomós) és a vajat. A habport a 1,5 dl tejjel felverjük. A pudingot félig kihűtjük, majd a felvert habport óvatosan belekeverjük. Ezt a szószt a tálban lévő töltött tésztácskákra öntjük, ha kihűlt egy pár órára érdemes hűtőszekrénybe tenni, hogy a tészta megpuhuljon és már fogyasztható is!!! :P :P :P
A töltelék és az öntet pudingja fel is cserélhető és akkor csokis lesz a belseje (persze akkor ebbe nem kell annyi kakaópor tenni) és vaníliással lesz leöntve.

Persze ez nem az eredeti profiterol recept, hanem egy "hamis", de remélem így is ízleni fog nektek, nálunk hamar elfogy... :lol: :lol:

Ladiva!
Nagyon Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :)

Babásoknak pocaksimi ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét mindenkinek! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!

Minnie!
Köszi szépen a profiterol receptjét! Nagyon finomnak tűnik, és nem is olyan vészes elkészíteni, mint gondoltam! 8)
Azt hogy kell érteni, hogy ez egy hamis profiterol-recept? :roll: Milyen az igazi? Ez abszolút olyannak tűnik, mint amilyet a Sparban lehet venni! :D
Köszi szépen a CD-t is a fotókkal! Mivel tartozunk érte? :wink:
hbzs

Minnie!
Kerestél?Pedig én elmentettem a számodat amikor megírtad!De nem írta ki a nevedet!Mikor hívtál?Amikor Barni alszik nem tudom felvenni a telcsit!Egyet visszaszoktam csörögni annak aki keresett ha nem ismerős a szám!Majd írd meg priviben a számodat még egyszer!Bocsi!!! :oops:
KÖSZÖNJÜK A CD-KET!!!!!!!! :P :P :P :P :P Már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!

Dezsi!
Akkor majd csörgessél meg mielőtt ideérsz pár perccel előbb,mert lehet hogy ha csak fél 7 körül érsz akkor elmegyünk sétálni du.!Várlak! :wink:

belluska

Minnie, köszi a receptet! Már most összefut a nyál a számban.
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!!

Kriszta!
Nagyon szépen fejlődik Babóca!!!!
Pocisimi!!!

Minni!
Én is allergiás vagyok. Én orrcseppet használok: Otrivin gyereknek valót. Ebben relatíve kevés a hatóanyag.
Köszi a receptet.... máris összefutott a nyál a számban. Még jó, hogy két hete én ettem:-))))
És köszönjük a fotókat is!!!!

Minden kismaminak pocisimi!

Mindenkit puszilok!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!Minnie,korán reggel ilyen receptet kell olvasnom? :lol: Lányok!Fél éjjel nem aludtam a gyomorégéstől.Tudtok nekem vmit ajánlani erre?Persze,nem kéne zabálnom se,mától kicsit visszafogom magam.Pusz mindenkinek.

salygabó

sziasztok!

bocs, hogy csak bekukkantok, hóvégi zárás van! Belluska, hivlak elötte, de nem igérem hogy bejövök, mert megyek fodrászhoz :D hogy szép legyek :lol:
dezsina

Zsuzska!
Pocak simi a kis Bencének!

Gabó!
Nekem a sima háztartási keksz vált be a gyomorégésre,igaz nekem a terhesség vége felé volt,de akkor volt,hogy csak ülve tudtam aludni,annyira úgy éreztem mintha még a nyelőcsövemet is marná valami!A végén már az sem érdekelt,hogy ugye fogat mosva feküdtem le,mert muszáj volt némely éjjel fél óránként bekapnom egy kekszet!De egyébként ki kell tapasztalni,hogy mitől ég a gyomrod a legjobban és azt ha lehet mellőzni kell!A harmadik hónap után van erre kismamiknak szedhető gyógyszer!De én nem szedtem!
Ja és persze csak ásványvizet ittam(bubimentest).

Dezsi!
Szóval direkt ezt a napot választottad,hogy ne kelljen bejönnöd! :( :( :( Na majd legközelebb!

belluska

Kriszta, nagyon szépen nő a babócád.
Vendég

Sziasztok !

Ladiva, utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok ! :) :) :) :)

Gabó, nekem is csak a keksz jut az eszembe gyomorégésre. Vagy homeobogyó 8) Én elég sok mindenre ilyeneket szoktam szedni.

Minnie, megható a kép a babátokról a kezecskéjével :) :)
Jövő héten megyünk uh-ra, már nagyon várom, mert nagyon régen nem láttuk, és kíváncsi vagyok hogy van, és mekkora :)

Kismamiknak pocak simi!

Dezsina, Ladiva ne dolgozzatok sokat :wink: 8)

Belluska, remélem, Ti is jól vagytok :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.09.01 10:00-kor.
wepe

Sziasztok!

Október 9-én 16 órától PCOS közönségtalálkozót szervezünk Kelenföldön.

Mindenkit szeretettel várunk, aki PCOS-ban vagy IR-ben szenved, még küzdős, vagy már révbe ért és babázik. A korábbi évek tapasztalata alapján, férjek és kisebb-nagyobb gyermekek is megtalálják ott a helyüket (büfé, csarnok, játszószoba, szoptatós-pelenkázós szoba).

Tervezett műsor:

- PCOS riportfilm levetítése (3 sorstársunk és családjának közreműködésével, továbbá szerepel benne dr.Tűű és dr.Breyer), Budapest Film támogatásával készült: ez egy dokumentumfilm, amely 3 PCOS nőn keresztül mutatja be a szindrómának tüneteit, általa okozott életvitelbeli nehézségeit, teherbeesési problémákat; szó esik a PCOS kezeléséről, életmód-váltás szükségességéről; a civil összefogás erejéről

- színpadi beszélgetés a filmben résztvevőkkel és alkotókkal

- büfészünet, közben igény esetén szakértői tanácsadás

- dr.Breyer Helga (jelenleg Németországban dolgozik) előadása a PCOS és IR terápiás "ínyencségeiről", kifejezetten közönségkérdésekre alapozza a mondanivalóját; kérdezz-felelek

- 2009-es metformin baby mozi levetítése

További részletek később fixálódnak.

Aki szeretne jönni, azt kérjük, hogy legkésőbb szept.25-ig regisztráljon (sari.nora kukac pco-szindroma.hu), mert ennek függvényében alakítjuk a fogadókapacitást! A belépés ingyenes.

Aki metnek köszönhetően babás lett, és szeretne benne szerepelni, az szintén szept.25-ig jelentkezhet az idei metformin baby moziba.

Részletek itt: http://www.pco-szindroma.hu/in.....i2009.html
arkon

Belluska!
:twisted: tegnap a vízműveknél álltam sorba fél7ig fél5-től :twisted: :twisted: ma fodri, szerda az egyetlen nap amikor relative hamar hazaérek: füvet kell nyírnom :x csüt nem vagyok otthon, péntek hosszúnap....
soroljam :?: :D
dezsina

Wepe!
úristen :shock: :!: :!: :D már túlvagy az első harmadon :!: :!: nem is vettem észre :D :!: :!: Csak ámulok!!!! :D
dezsina

Dezsi!
Persze,megvan bocsájtva!!!!! :wink: :wink: :D
Tegnap mi is álltunk sorba a vízműnél csak mi 12-től fél 13-ig!Mi gyorsan megúsztuk!Agyamra megy a sok h...e ügyintéző v. nem tudom kicsoda,mert állandóan elnéznek valamit!Az ember fizeti rendesen a dolgokat és csak a rohangálás van utána! :evil: :D

Wepe!
Annyira rohan az idő!Lassan AFP!Ugye?Jól sejtem!
Biztos óriásit nőtt már mióta utoljára láttad!Alig lehet kivárni az időpontot!Én ezért iktattam be Katánál főleg egy-egy 4D-s uh.-ot!Türelmetlen voltam és imádtam őket kuksizni! :D :wink:
Mi jól vagyunk köszönjük szépen!
Pocak simi! :P

belluska

Belluska!
úgy a fejemben volt, hogy össze fogunk talán találkozni :D Szerintem az egész városunknak elszúrták a vízszámláit :lol:
dezsina

Dezsi!
Pécel már csak ilyen! :? :evil:
De minden esetre a találkozás nem lett volna rossz! :wink:

belluska

Dezsi!
Jó volt újra találkozni,ha még csak pár percre is! :lol:
Remélem jól sikerült a fodrászkodás! :wink:
Kata még utána is emlegetett!
Puszi!

Jó éjszakát csajok!

Minnie(éjszakázós kismamink)!
Pocak simi!!!!! :P

belluska

Jó reggelt!

Minnie,
akkor egy hús vagy, hogy így viseled az allergiát :roll:

Dezsia, Belluska,
lehet csak csapatépítő tréningnek szánta a vízmű a félreszámlázást :lol:

Wepe,
jesszus, nem hogy elhagytad a 12. hetet, de lassan már félidős leszel :lol: Olyan jó!!!!!!!!!!! Én is szeretnék már...

Tegnap reggel ahogy felébredtem belémnyilalt egy érzés, hogy nekem ikreim lesznek :lol:

i.kata

Sziasztok !

Igen, elhagytam a 12. hetet, de én 14. héttől érzem magam jobban, már nem a rosszul létek, hanem kórház, aggódás + miegymás miatt.
Hétfőn megyünk AFP-re, már nagyon várom, mert tényleg nagyon régen láttuk, és a kórházban nem adtak képet. Majd felteszem a képet !
És remélem, hogy nem lesz szégyenlős :wink:
Ilyenkor csinálják meg a HBsAg-t ( szt hepatitszes ) szűrést is ? Én 4D-t 20. hét körül terveztem, de lehet, hogy lassan be is kellene jelentkeznem.
Kata, annyit gondolok Rád, hogy minden rendben legyen a következő hónapban Veled és a Babákkal :!: :)
wepe

Kata!
:lol: :lol: :lol: Lehet!
Kata!Hidd el,lehet hogy küzdelmes az út a babáig,de lesz babátok és nem is olyan sokára!!!!!!!Nem mindenki egyformán könnyen kapja meg az élet legnagyobb örömét,csodáját,de annál nagyobb boldogság lesz számotokra!De én bízom nagyon a fagyi babáitokban!!!!Puszillak!

Wepe!
A kezdeti problémák ellenére,szerintem most már kezdhetsz megnyugodni,a kritikus időszakon túl vagy már!Jól megkapaszkodott a kis drága!Most már élvezheted minden pillanatát a kismamaságnak!
Pocak simi!!!!!!!!

belluska

Jó reggelt mindenkinek!

Mi tegnap este voltunk terhesgondozáson. Minden ereményem szuper, méhszáj zárt, volt kis uhu-n kukkancs is. Méhlepény nem meszesedik, magzatvíz teljesen elegendő, szivecske szuperül ver. Viszont a sólyom nagyon nem tetszik neki (18 kg-nál tartok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ), meg a vizesedésem sem. Azt hiszem, ha nem lenne ilyen szuper a vérnyomsom és a vizeletem, befektetne rögtön. Két hét múlva kell mennünk legközelebb. Addigra vinnem kell friss teljes vér és vizelet eredményt, májfunkciót, vesefunkciót, vércsoport meghatározást. Marad a heti két gyüminap, napi három vérnyomásmérés. Két hét mólva be kell jelentkeznem az első CTG-nkre. Hihetetlen, hogy már itt tartunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És holnap reggel lesz babakocsink :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hétvégén meg lesz szép szobája Bencének.

Kata!
Ikreket érzel??? Úgy legyen!!!!! Drukkhegyek!!!!

Wepe!
IGen, együtt csinálják a Hepa-t és az AFP-t. Minden rendben lesz!!!!! Nagyon drukkolok nektek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata, én is beállok melléd az ikreim lesznek/ikreket szeretnék sorba.
Vendég

Ladiva,
ok, akkor majd együtt agyalhatunk melyik ikerkocsi a praktikusabb: amiben egymás mellett vagy amiben egymás mögött vannak a picik :wink:

Köszi csajok a bíztatást! Mint már megszokhattátok, már megint kicsit hullámzik a hangulatom :oops: De igyekszem a "csúcson" maradni. :lol:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?