Sziasztok Lányok!
Szokás szerint megint "továbbálló" voltam/vagyok. Nem voltam itthon. Apuéknál születésnapokat ünnepeltünk. Szerdán dolgoztam, csütörtökön anyunál voltam körmöztünk, délután pihentem, jobban mondva kidöltem
, este mentünk be a városba tüzijátékot nézni, pénteken pedig már mentem tesómékhoz. Vasárnap késő délután jöttem haza. Tegnap a délelőtt jól elszaladt mosással, és egyebekkel, délután meg itt voltak a barátnőmék. Kártyáztunk, és este 11-ig jól elvoltunk.
Nócika
Annyira örülök,, hogy járhatsz be a kicsikédhez. Tényleg próbáljátok meg a szopit, hátha sikerül visszahozni a tejcsit. Azért egy próbát megér. A nyelvét felmetszették? Túl van rajta a drága?
Bridget
Hogy vagy Drága? Felépültél a műtétből? Vannak még fájdalmaid?
Köszönöm a szurkolást! De igazából nem fűzök hozzá túl sok reményt. Volt, hogy teljesen biztos voltam benne, de aztán ez elmúlt. Szerintem nem sikerült. De ki tudja...
A csacsis történetet köszönjük. Tényleg meg kell fogadni, és feljebb lépni.
Kitty
Örülök, hogy anyukád ilyen szépen javul.
Azért elég nehéz lehet neked. Meló, meg ápolás, meg háztartás... Elég nehéz ezt külön-külön is, nemhogy egyszerre.
És igazad van, itt vagyok, igaz, egy napi késéssel.
A barátaidnak nagyon sok boldogságot kívánok a babához!
Mi lehetett az a láz? Nem lehetet, hogy az elmúlt időszak körüli hercehurcát a szervezeted így reagálta le?
Fürtöske
Gyere és mesélj, milyen volt a nyaralás.
apuéknál a buli nagyon jól sikerült.
Volt eszem-iszom, dínom-dánom. Volt könny is, mert nagyon meghatódtak, amikor megtudták, hogy wellnesezni mennek.
Ezt kapták a gyerekektől ajándékba.
Olyan aranyosak voltak.
Még a költőpénzről is gondoskodtunk.
A szállásuk már be van fizetve. Tiszakécskére mennek egy hétvégére.
Van uszoda, lesz maszirozás, meg ilyenek.
Biztosan jól fognak szórakozni.
Ja, és ittam nagyon finom tokaji bort. Annyira finom édes volt.
Jól a fejembe is szállt az az 1-2 deci.
Másnap meg mentünk, és megettük ebédre a maradék kaját.
Birkapörkölt volt a főfogás, előtte májgaluska leves, meg volt sült csirkecomb is rizzsel, franciasalátával. Na meg süti, süti, süti...
Igaz, kifogtunk egy hatalmas vihart, de ez mitsem csökkentett a buli hangulatán.
Pedig villámlott kellőképpen.
De mi csak táncoltunk és táncoltunk.
Még apukám is jól megpörgetett.
Párom nem volt ott végig, mert ő hazajött, ment reggel dolgozni. A tesóm férje is szinte csak a vacsorán volt ott, mert ő meg pár órával előtte ért haza vidékről, és nagyon fáradt volt, Szabi, az unokaöcsém meg ment utána. Úgyhogy tesómmal ketten maradtunk, és képviseltettük a családunkat.
De nagyon jót buliztunk.
Végig táncoltuk az éjszakát.
Ma megyek vérvételre. De onnan is mire hazaérek busszal......