Sziasztok!
Na, én is megvagyok, Lara, köszi a hiányolást. Délután már nekiálltam írni, de pont jött Apukám villanyt szerelni és áram nélkül ugye nem ment a gép. Egyébként meg az utóbbi napokban annyira szétcsúszott a Lányok délutáni alvása, hogy max. fél órám volt, amikor mindketten aludtak, akkor meg mindig volt valami dolog. Az este meg Apáé, annak idején sokat dolgozott esténként és most igyekszünk együtt lenni.
Nati is fogzik ezerrel, de szerencsére nálunk most kimaradt a zombulás, ma reggelre kibújt a negyedik fog csücske is. Inkább délután-estefelé volt mostanában extranyügi a Kisasszony, de éjszaka aludt szépen. Annyira, hogy többször is átaludta az éjszakát, jó volt végre nagyot aludni. Egyébként meg most sokat ügyeskedik, szépen gurítja a labdát és meg is keresi, ha mondom neki. Meg ha kérjük, odaad mindent, és pakol ezerrel, de már nemcsak ki, hanem be is próbál dolgokat tenni valahová. Viszont pár napja egyszerűen nem hajlandó beülni a kádba, végig áll és sír, hogy vegyem ki. Nem tudom, mitől lehet, nem emlékszem semmi olyanra, ami miatt félhet. És érdekes, hogy a héten simán bemászott az udvaron a szomszéd kisfiú medencéjébe meg pancsizott is sokat.
Lara, nagyon édes a szülinapos Hanna és amit a tortával művelt, az nem semmi. Frankón szétkente, egyenletesen. Lehet, hogy cukrász lesz belőle.
Anyany: Zsófinak jobbulást, gyógyuljon meg minél hamarabb!
Szösz: mostanában nekem is megfájdul reggelre a derekam, lassan ránk férne egy új matrac. Csak az a gond, hogy alig fért fel a mostani is a csigalépcsőn. Remélem, azért ha megszokod, kényelmes lesz az új ágyikó.
Ancsi: Párodnak jobbulást! Tök ügyes vagy, hogy így vezetsz, én csak városon belül szoktam (szinte minden nap), országúton csak nagyritkán, így nem vagyok valami rutinos. De két gyerekkel a hátam mögött meg nem nagyon akarok gyakorolni.
Mancsa: Dorka nagyon kis ügyes, hogy így próbálkozik a járással!
Nati is sokat gyakorol kapaszkodás nélküli állást, de az elindulástól még messze van. Persze rá is ér még vele. Levi meg tuti szeretni fogja ám az ovit és Te is megnyugszol majd. Én most láttam Lilin, hogy azért hiányzik neki a gyerektársaság, így, hogy szinte egész nyáron itthon volt.
Most megyek, Apa meglepetészerűen hazaállított 2 órával korábban, tök örülök.
Jó éjt!
Katinka