Új privát üzeneted érkezett!

stelly:Adri nagyon édes,főleg amikor a második videó végén rád mosolyog!

bogi:Füge szuszifeje is imádnivaló!

millye:Bazsi barnaszemű...egy ideig még reménykedtem hogy zöldes lesz,de ma már látszik,hogy nem lesz,egyre sötétebb neki!

kisfiamat dicséret illeti,ebédre megevett fél üveg alma-krumplit és fél üveg vegyeszöldség-pipihusit és ráivott még 100mili tápot és kidőlt......... :lol: és elég szépen is evett :roll: tehát nem reménytelen a dolog!

Kép
nilabali
 
 


Budabo huhh akkor megnyugodtam (homloktörölgetős smile) :lol: honnan szoktátok a husitálakat rendelni? :roll:

Nilabali a lányomnak a barna szemszín tetszik a legjobban szerintem azért mert a családban csak kék és zöldszeműek vannak :D Bazsinak nagyon jól áll a barna szemszín! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


ladmon,nilababa:köszi.

nilababa:Bazsának aztán van étvágya :shock:

millye: nem messze tőlünk Lfalun van egy vendéglő, de itt is van nálunk,egy ideig onnan rendeltünk,csak most váltottunk. Kényelmes nagyon. Hogy haladsz?

Kép
budabo
 
 

 
 

Budabo annó mi is rendeltünk egyszer kétszer a helyi vendéglőből de amióta más a tulajdonos azóta nagyon drága lett :evil: Lassan kész vagyok... szerintem 3 órára a kajával együtt minden megvan :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Ma jön hozzánk Anyukám, már nagyon várom! :D

Millye, amikor kimentem az orvostól a szuri után azt mondtam a férjemnek, hogy inkább egy szülés! :roll:
Szedem a homeóst is! :wink:

Elif, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááá újra itthon! :lol:

Bogi, Apa szerint én is nagyon elkényeztetem Bencust, pedig ez nem igaz! :?

Nilabali, ma már picit jobb a lábam, de még megy a pihi!
Bazsit pedig továbbra is imádom, kis huncut manó! :lol:
Nagyon ügyesen evett Bazsi! :D

Ladmon, hát a doki nem mondott rá semmit, hogy meddig tart a hatása, hát majd meglátjuk! Anyum egyik munkatársának 1 évig volt jó utána! :roll:
Esztike répafeje csúcs! :lol:

Adri és Füge nagyon édesek! :D
zsu83
 
 


Milyen ügyesek a lányok (Adri, Esztike, Füge)! Persze azért van jó pár fiú is itt, aki előttünk jár a fejlődésben :)
Ha lesz időm teszek fel filmet Atiról...

Panna: a Sinlac tényleg édes, de Ladmonnak igaza van, a babák eleve jobban szeretik az édeset .

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


millye:ügyes vagy nagyon! Árban nem rossz a rendelés és az hogy nem kell annyit szenvedned a konyhában meg végképp megéri. Halkan jegyzem meg hogy tavaly ezt mi találtuk ki lacimmal, amikor anyuék 40. házassági évfordulóját tartottuk.

zsu,crocus:köszi.

zsu: ez normális szerintem, hiszen mi vaguynk vele egész nap, és nyilván kicsit jobban "elkényeztetjük".

képzeljétek hívott ma a védőnő, Laci vette fel, és mondta hogy volt neki erről a számról egy nem fogadott hívása jun.6-án, mit szerettem volna? :shock:
Miért jó ha az embernek van családja? hogy néha olyankor rúgjanak beléd amikor nem számítasz rá. Anyuéknál beszélgettünk, anyum,sógórnőm,szóbal kerültek más kisbabák, táplálás..stb. Mondtam hogy lehet a második babánál nem lesz semmi gond a tejjel, erre sógórnőm: nagyobb hangsúlyt kell fektetnem a szoptatásra, mert szerinte nem tettem meg mindet hogy elég tejem legyen, nem fejtem eleget..stb. :cry: Visszakérdeztem,hogy szerinte az segítette a tejtermelést amikor fölém állt anyum szopi közben és mondta, hogy szegény Fügi azért sírsz mert nincs elég tejecske, meg amikor nem hallottam mást csak azt hogy nem baj ha nincs tej, felnő a gyerek anélkül is. Most hogy akkor vigasztalni akartak-e vagy sem nem tudom, anyum sem bántani akart, de akkor rosszul esett. Most meg fél éves Füge és most bukik ki belőle hogy nem tettem meg mindent :shock: Mit ne mondjak nem esett jól...de eltereltem a témát és gondoltam itt kiírom magamból és jól el is felejtem.Szóval bocsi, de le kellett,ki kellett adnom magamból.

Kép
budabo
 
 


A védőnőd szuper, mint mindig.... :x
A családod meg bekaphassa! Na!
Főleg most, hogy ennek az egész tej ügynek már egyre kisebb a jelentősége... Meg akkor segítettek volna az okosságaikkal, amikor helyzet volt... meg ilyenek....

ladmon
 
 


ladmon: a védőnőn csak nevettünk, családomon már nem annyira. Nem bántásnak szánta sógórnőm, de azért az sikeredett belőle. Na de mint írtam,leírtam :D és kiírtam a dühöt. Huncut Eszter nem huncutkodok?
Megyek tornázok :shock: de ténleg :lol:

Kép
budabo
 
 


bogi:azért tényleg jó fej a sógornőd..de most már kakilj az egészre!ház bizony 20 emberre főzni-sütni jó nagy meló lenne..kicsit irigykedem a sok fini kaja miatt!

zsu:örülök,hogy jobb a lábad!jó délutánt nektek anyuddal!

millye:végeztél már????????mi nem mentünk anyóshoz,apa ma itthon van,lustiztunk amíg Bazsi aludt és most fogok porszívózni,ha apa hazajött anyukájától,mert elment aranygaluskáért :lol: !

Kép
nilabali
 
 


Na megvettük a járássegítőt, ilyen:
http://www.regiojatek.hu/termek-64216-f ... kocsi.html
De még nem kapja meg Adri, majd a jövő héten. Ma amúgy is kapott másik játékot, megjött a Liberótól a formevő doboz :)

Bogi, tejcsi-kérdés nagyon nem szép, hogy még a családod is ezzel piszkál, mikor a védőbanya is több a soknál. Már rég elmúlt, amíg volt tejcsi, szopizott Füge, ez a lényeg.
Akkor lenne min agyalni, ha direkt jegeszacskóval borogattad volna a melled, hogy ne kelljen szoptatni, mert árt a melleid szépségének (tesóm mesélte, hogy mikor szült, a szobatársa ezt csinálta!!!!! :evil:).

Jujjjjjj aranygaluska............... áááááááááá Nila, ne tedd ezt velem, máris nyáltócsát eresztettem magam köré, úúúúgy szeretem! Most kénytelen leszek valamikor csinálni :roll: pedig jó macerás...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsu83 ha ezt akkor mondom amikor még otthon vagy akkor tuti nem mentél volna el a szurira... :roll: de jobb így mert túl vagy rajta... de a fájdalmat a homeóssal lehetne csökkenteni vagy el lehet mulasztani csak nálad nem tudom miért nem használ rendesen... valószínű ez nem a te szered vagy valami márt is ki kéne próbálni... na majd utánanézek... :roll: egyébként látszik valami? Összement az ér? Fáj még?

Budabo köszi :D ez azért egy okos dolog mert nem ti pacsmagoltok vele... és ha árban is jó akkor biztos hogy megéri mint egész nap a konyhában sertepertélni... :roll: Már megint a szoptatási dologgal piszkálnak? :evil: én emlékszem, hogy mennyit dilemmáztál ezen... és te mindent megtettél, hogy szoptatni tudj... nem szép a sógornődtől sem, hogy ezzel piszkál.... miért ő meddig szoptatta a lányait? Nem értem, hogy neki ez a dolog miért olyan fontos... csak mert tudja, hogy neked ez egy fájó pont és jól beléd rúgjon? :evil: IDIÓTA :!: :evil: SZUPER ANYA VAGY!!!

Nilabali végeztem szerencsére! Hajrá lustizás :lol: a férjem is hazajött és alszik... gondoltam egy kicsit pesztrálhatná a fiát én meg pihenek... nos ez most fordítva van, de egész jól elvagyunk az emeleten Szandra szobájába.... a fiam épp a plüss állatait pakolja szét :shock: majd lesz meglepetés ha hazajön a kisasszony :D ARANYGALUSKA? :shock: nyami nyami.... de édességes lettem... :shock: valami nasit ki kéne találnom :idea:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


nilababa,stelly: köszi. Szerintem nem bántásnak gondolta ő, csak hát nem tudom mit kellett volna máshogy csinálnom.
A járássegítő nagyon jó, már én is néztem játékboltban.

Kép
budabo
 
 


millye: köszi, aranyosak vagytok. Jó fej amúgy és szeretem, nem tudtam hogy ő ezt így látta,látja. Mindegy, de ténleg, nem akart ő bántani vagy igen, de nem hiszem.
Szóval vki kérdezte hogy nincs-e régi képem magamról hogy Füge kire hasonlít. Íme: bal felül anyukám, mellett két kép rólam és alul Füge. Szerintem hasonlít :D
Kép

Kép
budabo
 
 


Bogi, a felső sorban a jobb szélső te vagy, nem Füge??? :shock: Akkor nem is kicsit hasonlít!!! :D kb a hajról lehet megmondani, hogy más :)
nemrég hozott anyu régi képeket rólam is, van egy-kettő, amin fel lehet fedezni egy-egy Adri-szerű grimaszt, majd megkérem Tomit, hogy szkennelje be :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Azta Bogi! Ez hihetetlen!!!!!!!!!! Talán anyudra nem is, bár az egy idősebb kori kép, de rád totál hasonlít Fügi! (ugyanez van nálunk is)...ja, és én kérdeztem, köszi!
Lacusod vonásait azért látjátok benne?

Szegény Zsu, annyira fájt? Hős vagy!!!!!!!!Jobbulást!

Eszteren annyit kuncogtam! Milyen édes a répakép! Meg az eltűnős! És az egy felfújható medence? És lasztik vannak benne? Tök király!

Stelly, olyan ügyes kiscsaj Adrid, most látom csak, mire (is) jó a pelenka! Léna majd a kis popócsontocskára fog pottyanni :roll: :roll: :roll: Nagyon klassz ez a járássegítő, kiváncsi leszek a véleményedre, és ha ajánlod, lehet, én is beszerzek.
Sünifej és szuszifej rettenetesen aranyosak lehetnek!

Bazsa milyen evőbajnok lett! A kis cuki!

Zsufi, mutattam Lénának a sziszegést, hát úgy kacagott rajta :lol:

Na igen, a súlyos szajré, amiért a szaharai melegben megjártuk a piacot, már ott aszalódik a gépezetben, karácsonyi ajándék lesz belőle! :wink: :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


lányok képzeljétek Bazsikának kijött a foga és rögtön kettő!kajálásnál éreztem a kanállal valamit é utána megnéztem,éppen áttörte az ínyét de végi látszik mindkettő!valószínű azért volt a sírdogálás a napokban.....és én csak most néztem meg :oops:

stelly:de jó az a járássegítő!Adrikát le sem lehet majd állítani!

millye:ügyes vagy és remélem azért tudtál pihenni is!

bogi:Füge nagyon hasonlít rád!

zsuzsi:van aszaló micsodád?

megyek,mert apa szólt,hogy kész a melegszendvics-ő csinálta-és nézzüka milán meccset!mindenkinek jó éjt!

Kép
nilabali
 
 


Panna: szívesen!
Bogi: köszi, fejem, hasam okés. Az orrfelhúzós kép még mindig csúcs :D . Szép baba voltál és Füge nagyon hasonlít rád.
Nila: Bazsi de szépséges és huh, mennyit eszik!
Ladmon: répakirálylány olyan édes :D !
Stelly: hát ez a nézés az ágyban állva….mosolygós Adri egy tündér. Jók a videók!
Ma is 4-kor keltünk, Alex dumálgatott, mi meg próbáltunk aludni mellette, nem sok sikerrel :? . Viszont napközben 2 részletben aludt 5 és fél órát.
Kajarendelés tényleg jó dolog, mi is rendeltük a keresztelőre.
kreiszi
 
 


Gyerköcök csuda édesek!mászós,eltűnős,pocival takarítós ,répa evő ,és a hasonmás...
STELLY nagyon erős Adrika...a szuper herkentyűt szereztetek be neki.
Zsu...++++ a lábadnak...és 1 hős vagy ,hogy kibírtad...
Bogi...utólag mindenki milyen okos lett...
Millye!hajrá nagytakarítás...én ma akartam ablakot pucolni ....de az eső miatt lefújtam....de maaajd holnap...vagy az után....háát a péptől aludt 8-3/4-4 szerintem tök jó mert 1 kelés kimaradt...pedig tegnap csak 1/2 adagot kapott...viszont a kaksit nagyon megfogta..nyuszi bogyós lett...

Köszönjük szépen a rengeteg,féléves köszöntést nem győztem tegnap óta olvasni....:? :shock:

jóóóóó éjt

Kép
zümis
 
 


. .
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:10-kor.
ricsibaba
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:09-kor.
ricsibaba
 
 


Zümis, Muki: boldog felediket kívánunk! (bocsánat, bocsánat!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: )
kreiszi
 
 


Millye: lenne egy kérdésem: a Histamin és az Ambrosia szedhető egyszerre?
kreiszi
 
 


. .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.09.27 21:52-kor.

Kép
Kép
ricsibaba
 
 


Bogi, csatlakozok az előttem szólókhoz a tej-piszkálós ügyben, és jól tetted hogy kiírtad magadból :wink: Védőbanya egy vicc :D

Mukinak nagyon sok boldog félévest!!! :D

Bazsinak gratula a fogakhoz! Egyszerre kettő, hú :D Reméljük így hamarabb túl lesztek rajta!

Ricsibaba de jó hogy jöttél! Imádom a fiúkat!!! :D

Zsu lábad?

Vendi?

Stelly allergiád?

Voltunk tegnap dm-ben és a huggies elég jól le van akciózva úgyhogy elcsábultam a liberótól és kipróbáltuk, hááát :D Nemcsakhogy kibírta az egész éjszakai pisit de Olivér reggel egy akkorát nyomott bele hogy komolyan elgondolkoztam hol fért el benne ennyi anyag :shock: Úgyhogy éljen az új pelus :wink:

Hihetetlen éjszaka, Olivér egyetlen egyszer sírt, akkor is sikerült megnyugtatni magát, Zéti egyszer sem ébredt, juhú :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


ricsibaba:de jó,hogy hallunk rólatok!a betegséget nagyon sajnálom!egyszerűen imádnivalók a fiúk!gondolom nem unatkozol melletük!

nem tudom miért,de kisfiam ma korán kelt....már túl vagyunk a reggelin!tegnap volt itt öcsém a fiával,a kisfiúval most találkozott Bazsi először,hát volt nagy sírás,de aztán összehaverkodtak,majd teszek képet!

kreiszi:igen,lehet hogy belejött az evésbe fiam,remélem így is marad...csak a táp nem kell neki,ezért kicsit ideges vagyok,alig van meg 5deci az egész napi..jó lesz,ha már szerda lesz és jön a gyerekorvos és megdumálhatom vele, dolgokat!

tegnap voltunk egy baráti párnál,most költöztek haza írországból,a lány 6hónapos terhes,Bazsi úgy repült hozzá,mintha mindennap találkoznának,pedig még sosem látta..érdekes,lehet hogy megérezte a picit a pocakban!már sötétedett amikor jöttünk haza 8-kor,Balázska kikerekedett szemekkel nézte a sötétedést,még nem látott ilyet.

megyek bűzelhárítani és hozom a képeket!

Kép
nilabali
 
 


zetibebi:szuper,hogyjól telt az éjszaka!te is aludtál?bizony rögtön kettőt növesztett a fiam,és annyira nem is szenvedett vele....remélem így is lesz a többivel is,nem adtam neki homeóst sem és nem kentem semmit az ínyére,mert azt hittem csak nyűgössebb,mint szokott,de ügyes volt...tegnap rátettem a borostyánláncot,nem tudom,hogy nem későn tettem használni fog-e még?!
én liberó helyett most pamperst vettem az extra dm-es kuponnal,plussz a 15%kedvezménnyel és így a pelus áráért még vettem tejpépet,teát és két üveg bébiételt is...elég jó vásár volt,de nem vagyok elájulva a pamperstől,a liberó azért többet bír!tegnap kifolyt a kaksi belőle,ez még a liberóval nem történt meg!

hú,nagy a csend nálunk,megnézem mit működik a fiacskám!

Kép
nilabali
 
 


stelly: köszi! Amikor Lacim is meglátta ő is elismerte végre, hogy némi közöm csak van Fügéhez.. :D

gerendai zsu: bocsi, :oops: nem emlékeztem már hogy ki kérdezte.... Szerintem hasonlít Lacira is, bár én eleve nem szoktam felfedezni hogy kiből mi van benne..Milyen gyümiket aszalsz?milyen aszalód van?

kreiszi:Köszi. örülök hogy jobban vagy. A hajnali kelést azért ellensúlyozza a mega nappali alvás. Nálunk ha családi buli van az mindig 20 főt jelent, szóval eléggé rászoktunk a tál rendelésre, de mellette van leves, néha pöri, süti..stb.

zümis: :oops: sorry utólag is boldogboldog hófordulót!!!

ricsibaba: de jó hogy jöttél!!! Örülök hogy jobban vagytok azért, minden anya rémálma szerintem a beteggyerek, mert olyan kis tehetetlen. A dokit egy p.cs. Nekem legalább a dokinőm rendes. A tápszert keverve adom egyenlőre, simát és HA-t, nekem volt tejcukorérkényeségem gyerekkoromban, de dokinő azt
mondta hogy ha mostanra nincs gond akkor ne parázzak, de adjam igy vegyesen.Szerintem sem kényeztetem el Fügét, próbálok nem ölbebabát csinálni belőle, családra is többször rászólók hogy el van ülve,mászva,állva is füge, nyugodtan
le lehet tenni.Októberben megyünk haza, találka esetleg a pagonyban ha jó idő lesz? vagy ha van jobb ötleted. Hátha Amy is ráér.Nagyon helyes,vagány fiúk! Füge új neve pitfüge :wink:

zetibebi: tejci,védőbanya?? már nemis emlékszem. Na nálunk is volt egy sírás, inkább panaszkodás éjjel de már második alkalom hogy nem megyek át és pár perc alatt megnyugszik és alszik tovább. Ügyes Oli és Zéti is.

nilababa: én is olvastam hogy a babák megérzik a pociban lévő babákat. Helyes lehetett Bazsa nagyon, meg ahogy a sötétre reagált is.

Kép
budabo
 
 


bogi:köszi!én sem megyek át rögtön ha bazsi nyöszörög vagy sír,várok picit és vagy csend lesz vagy megyek és megnézem!

és a képek:

Kép nagyobbik öcsém,nagyfia,Milán és Bazsaládé Kép itt már haverságban(háttérben apa frissen készített radiátortakása)

Kép
nilabali
 
 


bocsesz,ez lemaradt,tegnap jó napja volt Bazsinak mindig volt valaki aki játszott vele,ezen a képen barátunkkal lovacskáznak:

Kép
nilabali
 
 


na még egyszer:
Kép

Kép
nilabali
 
 


Nila hajnalban apa úgy horkolt hogy a plafont bámultam egy órán át, de amúgy aludtam, most olyan egész fura érzésem van, kellemesen bizsergek...lehet hogy ilyen a pihenés? :lol:
Bazsa hú mekkora, és annyira gyönyörű :D

Bogi lemaradt az előzőről hogy Fügi irtó édes a szuszkázóson, Zéti is csinálta tök sokáig de ő jóval idősebb volt, felhúzta az orrát ahogy csak bírta és teli tüdőből szuszogott az orrán át, alig várom hogy Oli is rákapjon :D

Ma palacsinta-nap lesz, apa megrendelte. Mostanában iszonyat jó szériája van a gyerekekkel úgyhogy igyekszek motiválni :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:köszi :lol: tényleg,lehetséges,hogy pihent vagy!hurráááá!és éljen a palacsinta,küldhetnél erre is!motivációs palacsinta apának jár!szép napot nektek!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Lábam még mindig feszül a szuritól, kíváncsi leszek mi lesz a kontrollon!
Köszönöm mindenkinek a sok-sok drukkot, ezek használnak a legtöbbet! :D

Bogi, a védőnőd egy HP! Családodtól se szép, hogy a szoptatással cseszegetnek, de ne is törődj velük, Te mindent megtettél, Füge pedig egy nagyon erős jólfejlett baba! :D
Azta Bogi :shock: , nagyon hasonlít Rád Füge, mint két tojás! :shock: :D

Millye, hát akkor lehet hogy nem mentem volna el! :roll: Feszül még a lábam, de közbe néha olyan összehúzódást is érzek, biztos így gyógyul! :roll: Nagyon aranyos vagy, hogy így próbálsz segíteni, már így is sokat köszönhetek neked! :D

Gerendai Zsu, hát eléggé fájt, hát hősnek nem nevezném magamat! :oops:

Nilabali, éljen Bazsi két kicsi foga :lol: , Bencusnak is majdnem egyszerre jött ki, egy nap különbséggel!
Nagyon jók a képek! :D

Kreiszi, ma hánykor kelt Alex?

Zümis, Mukinak Boldog Felediket kívánunk! Ne haragudj, hogy elfelejtettem! :oops:

Ricsibaba, örülök, hogy írtál! :D Sajnálom a betegséget, örülök, hogy már jobban vagytok!
A fiúk nagyon helyesek! :lol:

Zétivera, szuper éjszaka! 8) :D
zsu83
 
 


Budabo aztaaaaaaaa Bogi :shock: nagyon nagy a hasonlóság sőőőőőt mint két tojás! Szerintem a szemöldöke az nem a tied... de a többi az te vagy! :D nagyon helyesek a képek! :D

Gerendai Zsuzsi akkor te is ilyen nayg aszalós vagy mint én? Én saját készítésű gyümölcsteába szoktam aszalni :D

Nilabali háromszoros hipp hipp hurrá BAzsának, hogy kijött a fogacskája! Nekünk nincs fogunk még mindig... de talán szerencse is a cicimnek :lol: Nagyon helyesek a képek! Bazsi napról napra helyesebb srác..... :D

Zümis ablakot nekem is kellene pucolnom, de majd csak jövőhéten.... addig még álmodok egy pár új függönyt is és akkor nagyon csini lesz a házikó :D

Ricsibaba de jó, hogy tudtál jönni! A betegséget nagyon sajnálom! :? Az orvosod meg.... :evil: Köszi a dicséretet! A sonkából küldtem egy nagy adagot virtuálisan nektek :D A lányok általában apásak a fiúk meg anyássak... a lányom nagyon apás volt .... a fiamat még nem tudom pontosan... de szerintem anyás lesz :D Szenzációsak a fotók a fiadról! Nagyon helyesek mindketten! Hatalmasat nőtt a picifiad is!

Kreiszi szedheted egyszerre de legyen közte fél óra szünet. Allergiás vagy? :roll: Jobbulást neked!

Zetibebi gratulálok a jó éjszakához és az új pelushoz! :D

Zsu83 örülök, hogy jobban van a lábad! Remélem hamar meggyógyul! Hordod a harisnyát? :roll: A szuri helyére ha fájdogálna akkor nagyon jó az APIS!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, igen, hordom! :D Az is sokat segít, mert akkor könnyebben megyek! Köszi, mégegyszer köszi, hogy segítesz, nagyon aranyos vagy! :lol:
zsu83
 
 


zsu:remélem jó híreket kapsz a kontrollon!

millye:ne is bánd még fogacskát...Bazsi még ezerrel jobban nyálzik!

mi menü:csőben sült paradicsomos-sajatos csirkemell,mustáros csirkecomb,krumplipüré és húsleves anyóstól!valahogy nagyon kivánom a husikát!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


Itt vannak az ígért képek:

Séta:
Kép

Bebe és a sütifaló bödön :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon dolgozik :D
Kép

Etetőszékes:
Kép

Kép

Bocsi, ha sok lettem! :oops:
zsu83
 
 


Nilabali, én is remélem! :roll:
zsu83
 
 


Zsu83 :D :D igazán nincs mit! :D Azt szeretném még kérdezni, hogy melyik homeós bogyót szeded? Hamammelis és Pulsatilla? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


A pulsatilla-t, azt már szedem! Ráadásul most fogytam ki egy csomó homeós bogyóból is! :?
zsu83
 
 


Nilabali nagyon jó kis kaja lesz ma nálatok! :D Húslevest is nagyon szeretem! :D

Zsu83 most látom, hogy tetél fel képet Bencusról! Csodálatos! és milyen ügyesen pakolja a játékot! :D Ilyen mászós képet még nem is tettél fel! nagyon ügyes! :D lassan ő is feláll! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Húúúú... asszem nálunk is fogzás van, vagy nem tudom, hogy mi, de szegénykém elképesztően nyűgös az utóbbi napokban. Egyszerűen egyedül nem hajlandó elleni, folyamatosan mellette kell lenni.... Arról már nem is beszélve, hogy enni továbbra sem nagyon hajlandó... folyamatosan nyűgös... remélem ha ez elmúlik, az evés is jobb lesz.
Tegnap megint nem sikerült szinte semmit sem beleerőltetni.... Ebédre sütőtökös főzeléket próbáltam, persze csak pár kanállal sikerült... aztán fél óra múlva megpróbáltuk a répafőzit és láss csodát abból már sokkal többet evett, persze abból sem egy egész adagot. Lehet, hogy ma keverni fogom.... :roll:

Ladmon: Esztikének olyan szép "hajzuhataga" van már most... :)

Adribaba továbbra is lenyűgöz azzal, hogy ilyen ügyes már.... :)

Bogi: szerintem is nagyon hasonlít rád Füge! Irigy-irigy.... nálunk mindenki azt mondja, hogy Hanna inkább apukája, bár most már egyre többször hallom, hogy rám is hasonlít...

Nila: gratulálok az első fogacskákhoz! :) Mi az elejétől fogva Pamperst használunk és nekünk nagyon bevált.... :roll: akármelyik fajtáját próbáltam eddig (Baby Dry, Aktiv...), egyikből sem folyt ki a pisi... de érdekes, hogy otthon teljesen más, mint itthon. Más az anyaga, a mérete, a mintája.... és őszintén szólva, nekem az otthoni minőség jobban bejött, mint az itteni...
A másik, hogy most maxi méretet hord már egy ideje, amire az van írva, hogy 18 kg-ig.... ez a méret elég jó, de nem tudom, hogy ez hogy megy rá egy 18 kg-os gyerekre... :roll:
Olyan szép vágású szeme van Bazsának! :)

Zsu: de jó!!! Végre képek Bencusról! :D Milyen nagy legény már ő is. Olyan sokat változnak... én egyre kevésbé látom babának őket, hanem sokkal inkább kisgyereknek.... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Zsu83 hamamelist nem próbáltad? Vagy nem írtam? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Pandusika valószínű Hanna is azért nyűgös mert jön a fogacskája... a fiam is most anyásabb...na meg ma óránként cicizett és nem azért mert éhes... :? a hozzátáplálásól nem is beszélek... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu.Bencus nagyon szép,z a szájacska és hozzá a kék szemek!és nagyon ügyes is,szépen csücsül és ahogy látom nemsoká fel is fog állni!!!!!!!!látom náltok is van barikád az ülőgarnitúra párnáiból,nálunk is átlényegültek a párnák,azzal torlaszolok a nappaliban!(remélem jól látom)és van ilyen lepedőnk is,csak narancssárga a csík rajta....

panna:köszi,Bazsi nevében,apukája szemét örökölte!Hanna remélem visszanyeri z étvágyát!nem érzed még fogacskát?Bazsi ma már szépen harapta a kanalat a kicsi fogaival!

millye:már alig várom,hogy kész legyen....már nemsoká ehetünk!és végre kiporszívoztam....bár csak ma sikerült,de kész van még felmosok,ha Bazsi engedi,mert itt kúszik a nyomomban........

Kép
nilabali
 
 


Na halihó!

Panna: akkor jól nézd meg a "hajzuhatagot", mert lassan nyírásra kerül... :D Majd Stellyt jól kifaggatom, hogy is van az a babakopasztás! :D
Reméljük, tényleg a fogacska készülődik, és hamar túllesztek a nyűgökön...

Nila: te mekkora mázlista vagy! Gond nélkül egyszerre két fog!! Aztaaaa!! Biztos cuki lesz Bazsa, amikor már jobban látszanak! :)
És hihi, nálunk is a büdös nagy kanapépárna a fő barikád!!

Zsu: Bencus nagyon sokat változott már a múltkori képekhez képest is. És biza minnyá beáll az álldogáló babákhoz, az tuti! :)

Ricsibaba: de jó, hogy jöttél... A betegséget sajnálom, a képek viszont annyira édesek!

Bogi: jaja, Füge durván ugyanúgy néz ki, mint te! Lehet, mégis tőled van? :D

Bibibiiii, meglegalizáltuk a 9,5-et! :) Jó, csak a pizzériáig merészkedtünk, de be kell, hogy valljam, mi a kávézón kívül még nem mentünk el rendes helyre, amióta Eszterünk a nyakunkban van...
És még csakazértis cukrászda is volt utána! Jejejeee....

Most leöblítettem az egészet egy kis vasalással, apa persze bealudt, Eszti meg a lábamat rágja!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.08.30 13:29-kor.

ladmon
 
 


Ja, és tegnap voltunk Tescoban, ahol a babacuccok 30%-kal le vannak értékelve! Vettem is (Zsuzsi, jóóóól figyelj!! :lol: ) egy rakat 68-as cuccot (már minnyá bele is nő....) :wink:

ladmon
 
 


Nilabali nagyon ügyi vagy! :D milyen pangás van ma :shock: :D

Ladmon de szuper, hogy elmentetek kikapcsolódni :D nem kérdezem meg, hogy mit ettél/ettetek mert ugye Pizzériába voltatok :lol: Hát igen akinek az élet sikerült... pizzéria cukrászda vasalás :lol:

Cserkészkolbász holnapra boldog névnapot!!!

éssssssssss Minden Erikának holnapra Boldog névnapot

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Nemrég kaptam sms-t Zsutól, le kellett mondja a holnapi minitalinkat :( . Kérte, írjam meg nektek, h most jöttek az ügyeletről, mert lezsibbadt a lába :( és szigorúan feküdnie kell. Anyukája marad nála segíteni. Holnap talán tud jönni fórumozni, ha otthon lesz a laptop.
Később jövök majd olvasni és reakciózni, most megyünk csavizni.
kreiszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?