Húúúú... asszem nálunk is fogzás van, vagy nem tudom, hogy mi, de szegénykém elképesztően nyűgös az utóbbi napokban. Egyszerűen egyedül nem hajlandó elleni, folyamatosan mellette kell lenni.... Arról már nem is beszélve, hogy enni továbbra sem nagyon hajlandó... folyamatosan nyűgös... remélem ha ez elmúlik, az evés is jobb lesz.
Tegnap megint nem sikerült szinte semmit sem beleerőltetni.... Ebédre sütőtökös főzeléket próbáltam, persze csak pár kanállal sikerült... aztán fél óra múlva megpróbáltuk a répafőzit és láss csodát abból már sokkal többet evett, persze abból sem egy egész adagot. Lehet, hogy ma keverni fogom....
Ladmon: Esztikének olyan szép "hajzuhataga" van már most...
Adribaba továbbra is lenyűgöz azzal, hogy ilyen ügyes már....
Bogi: szerintem is nagyon hasonlít rád Füge! Irigy-irigy.... nálunk mindenki azt mondja, hogy Hanna inkább apukája, bár most már egyre többször hallom, hogy rám is hasonlít...
Nila: gratulálok az első fogacskákhoz!
Mi az elejétől fogva Pamperst használunk és nekünk nagyon bevált....
akármelyik fajtáját próbáltam eddig (Baby Dry, Aktiv...), egyikből sem folyt ki a pisi... de érdekes, hogy otthon teljesen más, mint itthon. Más az anyaga, a mérete, a mintája.... és őszintén szólva, nekem az otthoni minőség jobban bejött, mint az itteni...
A másik, hogy most maxi méretet hord már egy ideje, amire az van írva, hogy 18 kg-ig.... ez a méret elég jó, de nem tudom, hogy ez hogy megy rá egy 18 kg-os gyerekre...
Olyan szép vágású szeme van Bazsának!
Zsu: de jó!!! Végre képek Bencusról!
Milyen nagy legény már ő is. Olyan sokat változnak... én egyre kevésbé látom babának őket, hanem sokkal inkább kisgyereknek....