Rita, Nem baj, ha Lili nem engedi levágatni, tök szép haja van
Ha meg megoldottátok a kifésülést is, akkor úgyis hajthatatlan lesz.
Hannusnak nagyon jól ment a bölibe szokás. Már negyedik napra eljutottunk odáig, hogy 9- ebéd végéig kint voltam, csak ebéd után jöttek ki együtt a gondozó nénivel
De persze azért leskelődtem, és olyan kis cuki volt a gyerekek között. Látszott, hogy jólérzi magát, aranyosan játszott, ami meg kellett neki azt kiharcolta, megszerezte
Augusztus utolsó hetében megyünk a második heti beszokásra, de pár naponta most is emlegeti a bölit, hogy menjünk.
Kullancs csípés
nem semmi, de tök jó, hogy nem lett baj!
Hannust meg egy darázs csípte meg. belelépett a kertbe
Annyi van a medence körül, hogy csak na. Ebbe a szárazságba, melegbe jönnek a vízhez!Szegénykém úgy ordított, sokáig. A kis lábújja között csípte meg, gondolom hogy fájt neki.
Lányok közti kapcsolat
édesek lehetnek! Nálunk ennyire nem erős, hogy egymás nélkül nem isznak, de az ölelkezés, puszilkodáa, és ha az egyik kap valamit a másiknak is követelik, ez megvan
Úszás, az tök jó ha te tudod tanítani. És nagyon igazad van, ha nem akar menni, nem kell eröltetni. Eszti 3 hónapja járt úszni, és nagyon szereti, így nekünk nem volt kérdéses az úszótábor
Nem volt olcsó, de annyira akart menni, és olyan ügyes. örökké a víz alatt van, és már egyedül bukfencezni is megtanult itthon a medencébe
Jó nyaralást nektek!
Egcsi,Kis sztárok lettek volna a fiúk
De nem semmi milyen szemetek ezek a cégek!!
Amúgy én férjem is úgy vélekedik mint Ritáé, hogy nem is engedné, hogy idegenek fotózgassák! úgyhogy nálunk eldöntött tény, hogy nem is mehetünk ilyen felkérésekre!
Képzeljétek Hannusom olyan ügyes, már majdnem szobatiszta lett
Magától veszegeti örökké le a pelust, és mondja, ha pisilni vagy kakilni kell. Megyünk a bilire, és oda történik a produktum
Nagyon örülök, legalább a bölcsire le is szokik a pelusról. Naponta így már csak 2 fogy itthon is, az alvásokhoz
Timi,Én sajna nem tudok segíteni!
Meg mi baromi messze is lakunk onnan!
Anikó,Műtét
Együttérzek, most én is fogorvoshoz járok! Csak nekem pár hónap alatt lesz kész minden, nem 2 ó. alatt