Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek



Kép

ayse
 
 


Rita, Nem baj, ha Lili nem engedi levágatni, tök szép haja van :) Ha meg megoldottátok a kifésülést is, akkor úgyis hajthatatlan lesz.
Hannusnak nagyon jól ment a bölibe szokás. Már negyedik napra eljutottunk odáig, hogy 9- ebéd végéig kint voltam, csak ebéd után jöttek ki együtt a gondozó nénivel :D De persze azért leskelődtem, és olyan kis cuki volt a gyerekek között. Látszott, hogy jólérzi magát, aranyosan játszott, ami meg kellett neki azt kiharcolta, megszerezte :P :lol: Augusztus utolsó hetében megyünk a második heti beszokásra, de pár naponta most is emlegeti a bölit, hogy menjünk.
Kullancs csípés :shock: nem semmi, de tök jó, hogy nem lett baj!

Hannust meg egy darázs csípte meg. belelépett a kertbe :? Annyi van a medence körül, hogy csak na. Ebbe a szárazságba, melegbe jönnek a vízhez!Szegénykém úgy ordított, sokáig. A kis lábújja között csípte meg, gondolom hogy fájt neki.

Lányok közti kapcsolat :) édesek lehetnek! Nálunk ennyire nem erős, hogy egymás nélkül nem isznak, de az ölelkezés, puszilkodáa, és ha az egyik kap valamit a másiknak is követelik, ez megvan :wink:

Úszás, az tök jó ha te tudod tanítani. És nagyon igazad van, ha nem akar menni, nem kell eröltetni. Eszti 3 hónapja járt úszni, és nagyon szereti, így nekünk nem volt kérdéses az úszótábor 8) Nem volt olcsó, de annyira akart menni, és olyan ügyes. örökké a víz alatt van, és már egyedül bukfencezni is megtanult itthon a medencébe :P

Jó nyaralást nektek!


Egcsi,Kis sztárok lettek volna a fiúk :lol: De nem semmi milyen szemetek ezek a cégek!!
Amúgy én férjem is úgy vélekedik mint Ritáé, hogy nem is engedné, hogy idegenek fotózgassák! úgyhogy nálunk eldöntött tény, hogy nem is mehetünk ilyen felkérésekre! :wink:


Képzeljétek Hannusom olyan ügyes, már majdnem szobatiszta lett :D Magától veszegeti örökké le a pelust, és mondja, ha pisilni vagy kakilni kell. Megyünk a bilire, és oda történik a produktum :wink: Nagyon örülök, legalább a bölcsire le is szokik a pelusról. Naponta így már csak 2 fogy itthon is, az alvásokhoz :P


Timi,Én sajna nem tudok segíteni! :( Meg mi baromi messze is lakunk onnan!


Anikó,Műtét :? Együttérzek, most én is fogorvoshoz járok! Csak nekem pár hónap alatt lesz kész minden, nem 2 ó. alatt :P
manóci
 
 


Sziasztok :D

Ezer éve nem jutottam ide és most a következő 3 nap sem lesz semmi, mert Karcsi dolgozik reggeltől estig, egyedül vagyok a gyerekekkel, úgyhogy a gépet be sem kapcsolom. :?

Anikó
Drukk megy a műtéthez! :wink:
Gergő szerencsére megúszta úgy, mint én, 1 nap alatt átment rajta, igaz többet ment a hasa, de nem volt vészes!

Egcsi
Hát azért nem semmi! Szerintem így külön poén volt, hogy az Anikóét utólag olvastad és megegyezett! :shock: :evil: az álljanak féllábon nagyon tetszett! :twisted: 8)

Manó
Darázscsípés :( Medence :D Mi is állandóan pancsolunk, imádják!

Rita
Úgy irigyellek, hogy tudsz ilyen kevés órában dolgozni! :( Én szeptembertől muszáj leszek visszamenni teljesbe, jó ha fél 5-5-kor végzek majd. :( Furcsa lesz egész nap nem látni Flórát sem! De ott lesznek egymásnak az oviban és az tök jó! NÁlunk is nagy a szerelem, de nem ennyire, mint nálatok, igaz én valószínűleg nem is viselném túl jól. :oops: 8) Mármint a "csak akkor eszem/iszom meg, ha..." dolgot. 8)

Timi
Mi itt lakunk a Hungaroring mellett, de nem nagyon tudok kiadó szobákról, itt kempingeznek a németek, legalábbis ez az, amit látunk. Sajna nem is nagyon tudok most körülnézni nektek, mert a két gyerekkel nehéz elindulni, kérdezősködni. :?
Remélem sikerül találni valamit!

Képekkel még mindig adós maradok, de már lefordulok a székről. :roll:

Puszi mindenkinek és a jövő hét elején még próbálok majd jönni, mert aztán mi is megyünk a Balcsira. :D

Pusssssz :D

Orsi

avocado
 
 

 
 

Ja!

Minden nyári manónak, akit még nem köszöntöttem fel:
Boldog születésnapot!!!!!

És Szöszi!
Sziaaaa! Puszi és rakj fel képeket! :D

Pufffffff....ez én voltam, most másztam vissza a székre......

Mentem csicsikázni :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!
Túl vagyok a műtéten,nagyon megszenvedtek vele, végül vésni kellett,meg varrni.A számat nagyon lightosan tudom nyitni,tiszta seb kívül-belül. :cry: Kedden megyek vázpróbára,és ha minden ok,akkor csütörtökön kész is mosolyom. :lol: Kicsit ugyan nyugtalan vagyok,mert a műtött oldalam mintha megfázott volna,tele az orrom,időnként vérzik is.Egcsi,ez normális foghúzás után??? :?

Egcsi:sajnálom,hogy Ti is megjártátok. :evil: Az egészben a gyerekeket sajnálom,akik beleélik magukat,hogy modell lehet belőlük.Kata a végén eléggé haragudott ránk,nem tudtam Neki elmagyarázni,hogy micsoda átverés.A pénz értékével még nincs igazán tisztában. :?

Manó:darázs :cry: Én is úgy félek tőlük!Hannusnak gratula a bilizéshez! :lol: Nem irigyellek a következő hónapokért,nekem minden egyes fogorvosi látogatás egy rémálom. :?
Bölcsi: :lol:

Orsi:nem ütötted meg magad? :wink: :lol:

Rita:az én gyerekeim nem ilyenek,sőt!!!!Akkor érzik jól magukat,ha piszkálhatják a másikat,vagy a legjobb,ha nincsenek is együtt.Én talán ikreknél hallottam ekkora összetartásról,mint nálatok.

Vera:hahó??????

Többieknek is puszi:Anikó
vakili
 
 


Anikó
Műtét :( :( :( Sajnállak nagyon, elég borzasztó, mikor az ember szájával van valami gond, se enni, se beszélni nem tud rendesen...szóval kitartás! Remélem hamar rendbe jössz!
Szerencsére nem estem túl nagyot a székről, úgyhogy nem. :wink: 8)

Eléggé kivagyok, 4 napot szinte egyedül voltam a gyerekekkel, a mai napot teljesen, idegeim elég ziláltak, de szerencsére egész türelmes tudtam maradni, nem is kiabáltam olyan sokat 8) , csak totál lefáradtam.

Csütörtökön indulunk a Balcsira, holnap már kezdek készülődni, pakolászni. Azért majd megpróbálok már fotókat kicsinyíteni és akkor felteszem.

MOst megyek, még altatás előtt be kéne fejeznem a vacsimat. 8)

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Halihó! :)

Anikó :)
Sajnálom a szenvedésedet...jobbulást! :? Ha felül húztak, főleg, ha ott kellett vésni is akkor az arcüregedet is megpiszkálhatták. Hívd fel a dokit, szerintem, nem tudom milyen utasításokat kaptál, de az orrvérzésről tájékoztatnám.

Orsi :)
Várjuk a képeket. :wink: A teljes munkaidő télleg nem a legjobb, de mit lehet tenni... :?

Megtartottuk Berci szülinapját tegnap. Örült az ajándékoknak, a torta is fini lett. Íme A képek:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Kép Kép Kép

Üdv mindenkinek,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi:Isten éltesse a nagyfiadat!Hú,azt a Batman jelmezt Bence is szeretné! :lol: Jó ez a játék? Mi is valami ilyesmit vettünk,kíváncsi vagyok fog-e neki örülni Bencus.
Felhívtam a dokit,és megnyugtatott,azt mondta amit Te.Holnap ránéz,most írattam Cataflamot,és jobban vagyok.Holnap megyek vázpróbára és ha minden ok,csütörtökre kész is leszek.Akkor szedik ki a varratot is. :cry:

Orsi:köszi,már alakulok,Dokinéni azt mondta,hogy általában a 3.nap a legrosszabb.Tényleg a tegnapi volt az. :?
Sebek is kezdenek leesni,és vettem ecsetelőt az aftákra,úgyhogy talán holnap már ki tudom tátani a számat a székben. :?
Én is sokat vagyok egyedül a lurkókkal,és nagyon kivagyok időnként,állandóan ölik egymást. :( Most a nagyok nincsenek itthon,egész nyugis Bence.

Pusza:Anikó
vakili
 
 


Anikó :)
Berci szereti, de persze a jelmez a nyerő. :D Nagyon jól jön az autóban és ami jó, hogy hálózatról is működik, a tv-hez is csatlakoztatható. Tegnap elvitte a babysintérhez is. :wink:
Gyógyulgass!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok :D

Anikó
Örülök, hogy javulgatsz, kitartás!!!

Egcsi
Isten éltesse Bercit! Jók az ajándékok! :D
Nálunk Flóra órát rendelt (karórát), Gergő meg lovagjelmezt, páncél, sisak, kard.... szóval ha hazajöttünk a nyaralásból indul a vadászat! 8) A könyveket már megvettem (azt mindig kapnak) , jó előre bespájzoltam, mert az Alexandránál óriási akció volt és vettem vagy 20 könyvet nekik, majd szép lassan megkapják. Flóra most kapott a névnapjára párat. :D

Bocsi lányok, de rohanok ezerrel, mert nyírni kell a füvet, mosni a cuccokat a nyaralásra (igaz szerencsére a nagyja már kész!), szóval nem sok időm van írni, de képeket hoztam! :wink:

Kicsi keresztlányunk:D
Kép
Kép

Gergő Anyák napján 8)
Kép

Agyagozás:
Kép
Kép

Bicajozás a ligetben:
Kép
Kép

Huncutka
Kép
Kép
Kép

T-com sziget
Kép
Kép
Kép

2 új művem:
az első ajándékba....
Kép

..a második Flórának készült.
Kép

És az "új" hajam:
Kép

Ezer bocsi, hogy sok lett, de hát régóta ígérem....

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi,Tök jók a képek, tündér szépek a gyerekeid :) Kisfiú, tiszta ANYA :wink: :wink:

Flórának, nagyon boldog NÉVNAPOT!!!!!

Jó, az új hajad is :wink: És jó nyaralást, pihenést az egész családnak!!!
Ja, és a hímzések is klasszak, mint mindíg :wink:


Anikó,Fogaid :? Hát én most élesben átérzem a fájdalmaid, mert nekem is múlt hét hétfőn húzták ki az egyik fogam :cry: Nekem nem altatásba megy a balhé, hanem bejárósba. Most egy hónapra szabira ment a fogorvos, de ha megjön még meg kell csináltatnom 2 fogam + ezt a kihúzottat pótoltatni :x :? Én annyira szenvedtem ettől a húzástól, mint a kutya. Húzták már fogam, de nem emlékeztem, hogy ez ennyire fáj utána. A húzással nem volt semmi gond, olyan klasszul adta az inkekciókat, nem is éreztem semmit. De utána........................ :roll: :cry: :cry: :cry: Kegyetlen volt. Még mindíg érzékeny kicsit, de már lényegesen jobb. Azt mondta nekem, 1 - 1,5 hétig fájhat mert nagyon nagy a sebem :(
Jobbulást neked, bizti szép lesz a ..............szád :lol: :P


Egcsi,Isten éltesse Bercit :!: :!:
Tök jó abban a jelmezben :wink: Játék, látom aha Eszti is ilyet kapott, csak természetesen, hercegnősbe :P Mi más is lehetett volna!!
Torta, mhhhhh finii :P 8)


Na, lépek aludni, leesem a székről. Most értünk nemrég haza egy kis baráti szalonnasütögetésről :P :P
manóci
 
 


Orsi :)
Nagyon klassz képek! A picúr biztos nem a tiétek? Nagyon beleillik a családba... :D
A kereszrszemes képek is jók, ügyi vagy! :wink:
A hajad is teccik. :)

Manó :)
A fogad...már megint vagy még mindig... :? Hercegnős játékot itt nem is láttam, mentségemre legyen mondva nem nagyon nézelődök a női szakaszon 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse Bercit, és minden kis ünneplőt. Egyszerűen nincs időm idejutni...

A héten itthon vagyok a gyerekekkel, nagyon élvezem, csak egy másodpercem sincs. A múlt héten egész héten anyukáméknál voltak. Jó volt az a pihi, de annyira hiányoztak, és olyan lassan telt a hét...szóval most kifejezetten élvezem a társaságukat. :)

F1-et megoldottuk, Ricsi hazajött, majd másnap reggel visszament. :) Élvezte nagyon!

Úgy látom a fogászat jár mindenkinek. Nekem már lassan leveszik a fogszabimat. Már nagyon várom. Nekem is pótolni kellene egyet, de hanyag leszek, és később csináltatom meg. (60000 ft, ezt most inkább beleteszem Horvátországba) Úgyis az utolsó előtti fogam a számban....elég gáz, hogy ehhez a két mellette lévő egészségest le kell csiszolni...

KÉpek szépek, gyerekek hatalmasat nőttek.

Megyek ma ügyintézni, a héten ez lesz az első nap, hogy más fog vigyázni a lányokra. :oops: De most mennem kell, mert lejárt a lányok útlevele. Most úgy döntöttünk, hogy nem útlevelet csináltatunk, hanem személyit. Ricsi levelet váltott a külügyminisztériummal, és azt írták, hogy a Horvátok beengedik a gyerekeket is személyivel (múlt évben Ricsi már személyivel ment, nekem még jó az útlevelem, a lányoknak is volt útlevelük. De azt hallottuk, hogy a gyerekeket nem engedték be eddig csak személyivel. Remélem nem küldenek haza minket...)

Megyek is, összerámolok, aztán lassan nyakamba veszem a várost. Mivel nem találom Lilla szül. anyakönyvi kivonatát, kérnem kell egy másolatot. Így jártam két éve Csengével is, azóta itt figyel mindkét okmány. :D Csak olyankor nem találom ezeket, mikor keresem...

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Bercinek boldogat :)


majd jövök ha B. alszik :) már megint itt nyavajog,ahelyett h. aludna a lelkem :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok :D

Manó, Egcsi
Köszi a dicséreteket! :D

Egcsi
A Hugim kislánya, de totál rám és Gergőre hasonlít, néha Flórára is, szóval ha megkérdeznénk az utcán, hogy kié a gyerek, az enyém, vagy a Hugié, akkor szerintem 10-ből 9 rám mutatna, és az az 1 is csak azért nem, mert rájönne miért kérdezzük. 8) Szóval simán elmenne nálunk harmadiknak. VÉgül is a keresztlányom. 8) :D

Manó
Köszönöm, a névnapi köszöntést Flórácska nevében is! :D
Olyan érdekes, mert azon kevesek közé tartozol, akik szerint Gergő rám hasonlít. A nagy többség azt mondja, hogy tiszta Apja. :D Én nem nagyon tudom megállapítani, tudod milyen ez! :D Az tuti, hogy a szemüket mind a ketten tőlem örökölték, azt nem lehet letagadni. 8)

Timi
Igazatok volt, hogy hazament a párod. Nem volt gáz a közlekedés?
Utazásotok: mikor mentek? Jó utat, jó időt! :D

Bocsi lányok, de ennyi időm volt, holnap utazunk, de azért ha tudok este géphez ülni, akkor jövök majd néha.

Szorítsatok, hogy végig jó időnk legyen!!!!

Pussssssz :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi:Boldog névnapot Flórának,és jó utat Nektek! Reméljük jó időtök lesz!
Nagyon szépek vagytok a képeken!Szupi a hajad is.Gergő szerintem tiszta Karcsi. :)Hímzéseid is naon szépek!

Vera: ?????

Timi:sikerült mindent elintézni?
Hú,én most nagyon vágyom egy gyerekmentes napra egyedül.Nagyon szenya vagyok? :oops:

Manó:köszönöm,én is együttérzek Veled,de valszeg a Tiéd gázabb,mert nekem maga a seb nem fáj,pedig varrva is van,mert ez is nagyon nagy és ugye nem volt egyszerű,vésni kellett.Az altatásban ez a jó,többek között,hogy nem fáj utána a seb.Egyszer már elmagyarázták,de nem nagyon értettem,a lényeg,hogy azért,mert nem kell fájdalomcsillapítót kapnom közben,meg valami az erekkel.....Mindegy tényleg így van,anno húztak már nekem egyszerre így 4-et is,és utána egyáltalán nem fájt semmim.Most nem úsztam meg,de nem a seb,meg a lecsiszolt fogak fájnak,hanem a szám,meg az afták meg a fejem,meg az arccsontjaim. :( Ma varratszedés :( ,gondljatok rám,aztán felrakják a szépségeket,remélem nem lesz gebasz.

Egcsi:a miénk nem ilyen,csak TV-re köthető,itthon nem is láttam ilyet.Már nagyon kíváncsi vagyok,mit szól hozzá.A jelmezt nem mutatom meg Neki,mert akkor tuti azt szeretné. :wink:

Puszi mindenkinek:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!

Anikó jelen :) :)
gondolok ma rád,remélem minden rendben lesz,és gyönyörű fogsorod lesz :) gyerekmentes nap :) miért lennél szenya ? néha jólesik :)
Katád gondolom ki volt bukva,a portfólióját Te is megcsinálhatnád :) tök jók voltak azok a képek amiket múltkor felraktál :)
s utólag bolodg névnapot :)

Orsi!
nagyon szépek a gyerekek :) s tényleg Emese nagyon hasonlít Flórára :) ha nem tudnám nem a Tied én is beugranék :) jó pihenést nyaralást!

Egcsi!
de jó h. fiad van :) lánykámat nem hatja meg a batman-es jelmez :) Bálint meg még nem értékelné :)

Rólunk:
voltunk kicsit nyaralni Csopakon,levezettem át Pesten(szinte nulla rutinnal,fővárosban nem is vezettem még max.Városkapuig :) ) tök jó volt,Balcsiból gyerekeket alig tudtuk kiszedni :) élvezték :) MÍra még maradt volna(mi is) de már foglalt volt a szoba :(
Amúgy élvezzük a nyarat,néha balhézunk :)
Míra és Bálint is nagyon rajonganak egymásért :) Ha Dede elmegy itthonról Bálint üvőltve kiabál és zokog,Ő miért nem mehet :) ha meglátja szinte repül hozzá :) mindenből lassan egyformát kellene vennem, és akkor tuti nem lenne veszekedés :) Míra ha bárhova megyünk és eszünk elmondja h. öcsikéje tej és tojásérzékeny olyan ennivalót kérünk :) bunyoznak viszonylag sokat,mostmár Bálint is partner benne,van amikor direkt Ő kezdeményez :)
annyira más természete van,jobban bújik,olvasztja a szívem :)
Míra meg már várja az ovit,mert akkor már nagycsoportos lesz,suliba szeretne már járni :) Ha olyanja van akár 200ig is elszámol,lelkesen irogat(mindez a szomszéd kislány hatása most volt elsős) érdekli a történelem(napokig az volta téma miért vakítatta meg Könyves Kálmán Bélát és mivel,mikor halt meg :) kellett nekünk panoptikumba mennünk :lol: ) szerintem Neki ha az óvónénik is úgy látják akkor ez lesz az utsó éve és megy suliba. Neki csapás lenne még 1 évet odajárni :) van egy nagy szerelme csoporttársa Milán :) múltkor mondta nagyapjának h. Ők egy ágyban fognak aludni és Báló nem dughatja oda a a lábát :) :)
Bálint is egyre többet dumál,vonatdilis a Nyugat pu. maga a Kánaán Neki :) ott szerintem órákig,napokig ellenne :) no meg a kukásautó :) Ha felveszik akor szept. közepétől bölcsis lesz,de ez csak aug 10e után derül ki :?
teszek pár képet :)

ui:s nekem is szokás szerint más a hajam :) most rövid,de egy ideje vöröses szőkés hol sötétebb hol világosabb,mikor h. sikerül a fodrászomnak keverni :) :) ahogy Míra mondja arany piros :)



Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka
 
 


Vera:sajnos nem vagyok kész. :cry: A három koronából csak egyet ragasztott fel, a két alsónak a színével nem volt kibékülve,nagyon elütött a többitől,így azt visszaküldte és hétfőn mennem kell újra. :( Egyébként eléggé meggyötört,sokszor próbálgatta,leizzadtam rendesen. :? Most meg pösze vagyok,és nagyon zavar az új fogam.Valahogy mindig útban van.Remélem hétfőn már tényleg ok lesz minden,mert utána elmegy szabira,ha visszajön,akkor meg mi megyünk. :evil:
Köszöntést nagyon köszönöm. :lol:
Szerettem volna Katáról egy olyan igazi,frizurás,sminkes,profi portfóliót.Nekem a világítás is kínai még,azt még tanulni kéne.Most nyáron a "mesteremmel"sem tudok elmenni a gyerekek miatt.Pedig lettek volna jó melók. :evil:
KÉpeken nagyon szépek vagytok!!!! Bölcsihez drukk!
Irigyellek,hogy ilyen jó testvérek a gyerkőceid. :(
Nem semmi,miket tud már Míra.Szegény tanulhat majd még eleget. :lol:
Hajrá vezetés!

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Azt nem is írtam,hogy mire kijöttem a rendelőből,20 szál gyönyörű rózsa várt az autóban. :lol: :lol: :lol:
vakili
 
 


Vera:)
Nagyon szépek a gyerkőcök! Bálint kis husi! :D

Anikó:)
Rózsa... :wink: Gyerekmentes napot én is szeretnék...álmodj királylány.... :lol:

Mai képeink:

Denevérinvázió
Kép

Ilyen a.. ilyen a.. ilyen a box....
Kép Kép

Tegnap felmondtam. Normálisan fogadta a dokinő, de le kell dolgoznom a 2 hét felmondást...a fenébe :roll: . Sőt megkérdezte nem maradnék-e részmunkaidőben.... Nem maradok, túl sok lenne a jóból. 8)

Mindenkinek jó nyaralást!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi,Annyira édik a fiúk :) És a kis boxoló, hát megzabálom olyan cukiiii :wink: :P :P


Anikó,20 szál rózsa :) :) :) Ez annyira jó, tök aranyos férjed van! Én férjem sajna nem ilyen romantikus alkat, pedig tetszene a dolog nekem is :wink:

Fogak, hát azért téged se irigyellek!A szádban az a sok seb, tuti te is szenvedtél vele. Nekem egy jó másfél hétig fájt a húzás helye :cry: :cry: De már csak érzékeny, ha véletlen valami keményebb kaja kerül arrafelé. Azért még ügyelek, hogy a másik oldalon rágjak!


Vera, Tök jók a képek, főleg nekem az utolsó tetszik :lol: 8) Mini anyu húzza - vonja kisfiát!!
Tök jó lehetett Csopak :wink:

A mai napi hírem, Esztinek kiesett az első fogacskája alul :P :P Vacsi közben a kajával lenyelte. Észre sem vette. Szeritetek holnap, mi a feladatom???? :lol: :lol: :?
Ha már az anyjának kihúzták, szolidalitást vállalt a lányom is :lol:
Olyan pikk - pakk kb. 2-3 hete kezdett el mozogni neki, kettő alul egyszerre. Aztán pár nap, és azt vettem észre, hogy már az új fogacskák törnek is elő. :) Elég hamar, de végülis babának is az első foga már 4 hósan kint volt! Egcsi, ennek van köze egymáshoz? Szerinted?


Orsikám, Igaz már nem olvasol, de Jó nyaralást, pihizést nektek!!! 8)
manóci
 
 


Sziasztok!

Manó!

Üdv a klubban!:) Lilla is elkezdte váltani a fogát. Épp ma voltam fogorvosnál és láttam, hogy a hátsó rágófogakat 7 éves kor körül kell növeszteni. Ez nekünk már legalább fél éve kint van. Elől pedig úgy esett ki a foga, ahogy Te is írod...ott volt alatta a gyönyörű, hófehér, csipkésszélű fogacska, ami teljes egészében áttört már, sőt gyor növekedésbe kezdett. :) Csiguszom meg sír, ha Lillának kiesik a foga, nagyon mélyen érinti. Mikor kérdezték a nagyszülők Lillát, hogy mit szólt, hogy kiesett foga, akkor Csigusz válaszolt először, hogy "én síjtam". :lol:

Anikó!

Szerencsére hamar elintéztem mindent. Ingyen kaptam anyakönyvmásolatot, az ocsmányirodában szerencsére besegített egy ismerős...ezren voltak, tehát ha ő nincs....sosem végzünk.

Orsi!

Állítólag jól szervezett volt a közlekedés. Odafelé reggel korán ment Ricsi, így nem volt nagy forgalom, hazafelé pedig egy teljes utat, annak sávjaival a kifelé haladó forgalomnak biztosítottak.
Idén is Horvátországba megyünk. Most még a biztonságra hajtunk. Ha a lányok nőnek még kicsit (inkább úgy írnám, hogy ha Csenge nő még kicsit...mert Lilla már kész hölgy), mondjuk jövőre már megyünk másfelé is.

Megyek, fáj a főm...ezer fok van, semmi légmozgás...brrrrr

Mindenkit ölelek.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Egcsi:hú,ezek a maszkok nagyon klasszak! Fiaid annyira édes kis vagányok! :lol:
Két hetet már féllábon is,nem? :wink: Kedvenc kolléganőd mit szólt?

Manó:igen,férjecském egy tündér,néha romantikusabb,mint én.Nagyon sokszor kapok virágot a legváratlanabb helyzetekben,a gyertyafényes vacsora sem ritka nálunk. :lol:
Nem semmi Eszti foga! :shock: Enyémeknek csak 6-7 évesen kezdett potyogni.
Erről jut eszembe 2 aranyos történet. Apának kiesett a koronája,erre Bence mondta Neki,hogy tegye a párnája alá és hoz Neki valamit a fogtündér! :lol: :lol:
A másik,hogy miután visszaragasztották,egy hét múlva megint kiesett és bizony lenyelte.A másnapi program Neki is ugyanaz volt,mint Neked,csak Ő nem szedte ki,úgyis újat kell csináltatni.Így húzott le 40.000 Ft-ot. :shock: :lol:

Timi:a protekció mindenhol jól jön. :wink: A Te Lillád is mindent nagyon korán kezd csinálni,ki gondolta volna ezt 5 évvel ezelőtt! :lol: :lol: Aranyos lehetett Csenge.

Tegnap egy újabb koronát kaptam meg véglegesre,a 3. még mindig ideiglenes.Nagyon fájt egész este,Cataflammal bírtam létezni.Jövő kedden megint megyek. :cry:

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Bencének boldog 5. szülinapot kívánunk :)

Míra Bálint Vera

KépKép
viranka
 
 


Timi,de jó, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a korai fogváltással :) Olyan rossz, hogy akinek mondom mindenki úgy rácsodálkozik mint a cirkuszi majomra akit pénzért kéne mutogatni, hogy ez milyen különleges dolog! :? :lol:
Igaz korábban kezdi mint az átlag, dehát ez van!
Csigusz, de cuki lehetett :P
Hát megtúrtam a kakit, 2x is................................. :oops: :lol: hagyjuk!
De nem leltem a fogacskát. Eszti tökre sírt, hogy ne haragúdjak, hogy lenyelte, mert így nem tudjuk eltenni a fogtündérnek :D :D :D Úgy megölelgettem, és mondtam dehogy haragszom, lesz még mit eltenni :wink:


Anikó,Fájdalom :cry: :cry: Cathaflam, ismerős :?
Férjed koronája, nem semmi. De az ára se :shock: 40 rongy volt 1 koronája???????????????? Az iszonyú sok! Ti hová jártok fogorvoshoz??
Én is magánba járok,a belvárosba egy ügyes nőcihez, de nála 22 ezer egy korona!!
manóci
 
 


Vera:köszönöm,de aranyos vagy! Átadom az illetékesnek! :lol:

Manó: 2 tagú volt,úgy 40.000. Azt hiszem 20 vagy 21 ezer egy korona a dokinknál.De ahová most én járok,ott 34.000. :oops: De itt vállalták az altatást csak.
Szegény Eszti. :( Azért meg tudtad nyugtatni?
vakili
 
 


Sziasztok!

Most csak "jó" pár képpel jövök a nyaralásról, majd utána mesélek. :)
Bükfürdő:
Lili csúszik:
Kép
Zuhatag alatt:
Kép
Kiscsúszda:
Kép
Kép
Egy kis ugrálás:
Kép
Kép
Köszegen a család:
Kép
Kitti ezen a kövön törte el 3 fogát tavaly 2 évesen:
Kép
Lili is a főtéren:
Kép
Köszegi vár:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Az osztrák mesepark:
Nagy körhinta:
Kép
Kép
Kép
Fenn a magasban:
Kép
Az osztrák gyerekfürdő:
Lili sok szemüveghasználatának az eredménye:
Kép
Háttérben a toronyból a sárga csúszdán lecsúsztunk Lilivel:
Kép
Gyerekcsúszda:
Kép
Kép

Rengeteg kép van még, de mindet nem tehetem fel. :)
Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Rita,Szuperek ezek a képek, nagyon aranyosak a lányok rajtuk :wink: :D Eszti olyan óriás trambulint rendelt már tőlünk is, nagyon szereti :D Sok barátnak van már itt a szomszédságunkba, örökké ugrizik :P
Az Osztrák mesepark klassz lehet nagyon, és a fürdő is tök szép. Merre van ez?
Biztos minden jó volt, majd mesélj 8)


Anikó,Jaaa, na így azért más, kemény lett volna 1db 40-ért :oops: :P
Esztit persze megnyugtattam aztán :) De mondtam a másikra azért vigyázzon, már lehetőleg ne egye meg :lol: :lol:
manóci
 
 


Sziasztok :D

Tegnap megjöttünk, szerintem fáradtabban, mint ahogy elmentünk, de nagyon klassz volt ez a 10 nap!!! A Balcsi szuper, az árak nem sokat emelkedtek, a víz isteni, és az idő is tök jó volt! :D Szóval szuper volt a nyaralás!!! :D
Képeket még be kell pakolni, lekicsinyíteni, de majd hozom. 8)

Rita
Klasszak a képek! :D Nagyon édesek a lányok!! :D

Manó, Timi
Kíváncsi vagyok Gergő mikor kezdi potyogtatni a fogait? :D Nekem is furi, hogy már ovis korban kiesik, mert még a mi időnkben ezt annyira az iskolakezdéssel kötötték össze, de azért semmi döbbenetes nincs benne! Olyan bunkók tudnak lenni az emberek! :evil: Mellesleg nem tök mindegy, hogy mikor esik ki neki? Mászni sem egyszerre kezdenek! :evil: :roll:

Anikó
Tényleg mázlid van ezzel a romantikus pasival! :wink:
Koronalenyelés 8) :lol: Azért érdekesen ragasztották fel! Ilyenkor nincs rá garancia? :evil:
Bencusnak utólag is boldog szülinapot!!! :D

Bocsi lányok, de most csak ennyire futotta.

Puszi mindenkinek, majd jövök. :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Orsi:utólag is köszönjük! :lol:
Nem tudom,hogy van-e garancia,mert megbeszélték,hogy csináltat másikat,úgyhogy lehet,hogy csak ideiglenes ragasztóval volt.Ügyeleten készült,nem a saját orvosnál,mert az éppen szabin volt. :?
Képeket majd várjuk! :D
Már mi is nagy lázban vagyunk,csütörtökön indulunk Rodoszra,Bence folyton az estét várja,hogy lehessen még egyet aludni,és fogyjon az idő. :wink:

Rita:látszik,hogy jól élreztétek magatokat. :D Nagyon szép család vagytok!

Manó,Timi:egy ismerős kislány még csak most októberben lesz 5 éves,és már kiesett egy foga.Úgyhogy nem egyedi eset.

Na,megyek filmet nézni,puszi:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!
Csak lóhalálában...
Pénteken túl estem az első laboron. Találkoztam a doktornővel akinél valszeg szülni fogok. Az orvosom csak terhesgondoz,de szülést már nem vezethet :wink: .Nagyon rendes volt a doktornő, mindent megbeszéltünk, és ha már ugyis kéznél voltam megis nézte mi újság az albérlővel :lol: A cukros cucc miatt úgy bevolt pörögve, hogy alig lehetett megfogni :lol: ELég bizonyíték volt számomra, hogy jól van :lol:
26.-án megyek integráltra, remélem ott már kiderül hogy fiú vagy lány :D

Puszi mindenkinek!!

És akkor néhány kép Mátéról...Úgyis olyan rég láttátok


Kép

Kép

Kép
Állatkert

Kép
Ott vagyok a lencsében :wink:

Kép

Kép
Máté csak hajas barátomnak hívta :lol:

Kép

Kép
Annyit volt a vízben, hogy néha már "riogattam", hogy gyere ki mert megesz a cápa...Válasz:Ááááááá, úgy sincs rajtam hús :lol: És milyen igaza van :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Teidenél kicsit nyűgösen :?

Kép
No comment :shock: :lol:

málna2162
 
 


Gergő!
Boldog 5. szülinapot :)

KépKép
viranka
 
 


Málna: nagyon jók a képek! nagyon szép helyeken jártatok. :) Máté igazán jóképű kissrác. :) De te is jól nézel ki. :)

Orsi: Gergőnek nagyon sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából! :)

Manó: itt az osztrák fürdő honlapja. Tulajdonképpen Bük és Kőszeg közelében van. :)
http://www.sonnentherme.at/
Magyarul is van oldalala. :) És tényleg nagyon jó.

Anikó: kiváncsi vagyok milyen volt Rodoszon. Sógoromék is oda mennek a jövő héten. :)

Voltunk Szombaton fozózni egy fotóstudióban. Nagyon jók lettek a képek. Felteszek egy párat. Lányok ügyesek voltak. :) Lili főleg élvezte is. Csak úgy pózolgatott. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Élőben jobbak a képek. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita
 
 


Orsi:Boldog szülinapot Gergőnek! :D

Málna:Nagyon jóképű a fiacskád.Milyen klassz helyen voltatok!!!Delfinért irigy-irigy. :wink:

Rita:gyönyörű képek!!! Meg tudnád adni a fotóstúdió elérhetőségét,meg ha nem titok,hogy mennyibe kerül egy ilyen sorozat? Ide szívesen elmennék tanulónak is. :wink:
Jövő héten még mi is ott leszünk Rodoszon,most indulunk csütörtökön.Hová mennek a sógorodék?

Anikó
vakili
 
 


Anikó: Köszi a bókot. :) Igen, nagyon jó fotóst fogtunk ki. Megragadta a lányok eredetiségét, szépségét. Ügyesen beállította a fényhatást. Horváth Vera Szelina-nak (Szelli) hívják. :) És nagyon aranyos lány. Ha szeretnétek menni, őt keressétek. Tavaly nem volt ennyire jó a fotós. Meg hát a lányok is jobban élvezték most. Lili meg kifejezetten élvezte, hogy pózolhat mint a manökenek. :)
Itt csináltattuk:
http://www.gyermek-foto.hu/
Az árak a honlapon vannak. Mi 2 hátteres csomagot választottunk. Az 2 gyerekre, a képek cd-re írásával együtt 20000 Ft volt. :)

Kép
Kép
trita
 
 


Rita:köszönöm!!! :D
vakili
 
 


Vera:nem leszünk itthon,amikor Míra ünnepel,de majd utólag köszöntöm,előre nem lehet babonából. :wink:

Puszi Mindenkinek
vakili
 
 


Anikó!
de drága vagy :oops: :wink: :lol: :lol: szép utat,jó pihenést és csinálj sok képet :) :)

Rita!
nagyon jók a képek :) Lilinek milyen hosszú a haja :)

Maccs!
ha olvasol :) Lilinek boldog szülinaopot :)

Málna!
de kis kópé lehet Máté :) Te meg milyen csini vagy :) Utólag boldog szülinapot Máténak is :)

Egcsi!
veletek mi van? uton van már 3ka :wink: :lol:

vera

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok!

Vera és Anikó!! Mindkettőtöknek nagy puszi, tündérek vagytok!
hogy eszetekbe jutott Lili is. :):)

Én ugyan lekéstem a szülinapokról, de utólag is minden kedves kis topiklakónak nagyon sok boldog szülinapot kívánok.
Gyorsan telik a nyár, igyekszünk kihasználni a jó időt. Sajnos a meló helyen is sok a dolog, és van bőven itthon is.

Aki szeretne képeket nézegetni rólunk, annak ajánlom a
www.kep.tar.hu/maccs
honlapot :lol: , bár július közepe óta (amikor először voltunk szabin) még nem sikerült frissítenem a feltöltött mappákat... :oops: Lilinek júliusban kiesett a két első tejfoga, most már az egyik vasfog ki is nőtt félig, és a másik is szépen látszik..
:shock: Én meglepődtem, mert nekem 7 évesen potyogtak csak ki az első fogaim ... Hiába, hamar érnek már a kicsik... :)

Muszály mennem, ebédre vár a család! :):)
Puszi mindenkinek!
Macs
maccs
 
 


Szia Mindenki!

Kicsit eltűntem, vagyis a háttérből figyeltem az eseményeket. 8)
Remélem mindenki túlélte a vakációt, nálunk már hétfőn kezdődik a
suli. Voltam szülőin, bevittem a listás dolgokat amit kértek, természetesen iskolatáska beszerezve-Batman-es 8) - azt hiszem fel vagyunk készülve.
Munkahelyemen csináltak búcsúebédet, mindenki hozott valamit, volt torta is, kaptam jó szerencsét kívánó kártyát személyes üzenetekkel. Már egy hete itthon vagyok és őszintén nem hiányzik a stressz. Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi... :D
Sulim 1-én kezdődik...

Rita :)
Képek klasszak, a nyaralósak is és a műtermiek is. A műtermesekből a koszorús tetszik a legjobban és az összes balerinás-tesós. :)

Málna :)
Máté hatalmasat nőtt, igazi vagány csávó :) Ja, és a szövege... :D
Klassz helyen voltatok. (Hol is? :oops: )

Vera :)
Hármaska egyenlőre még mindig csak tervben. Talán jövőre, most kicsit sok lenne az idegrendszeremnek. 8)

Szülinaposoknak boldog szülcsinapoot utólag is!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok! :D

Először is!

Maccs Lilijének és Vera Mírájának BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is!
Bocsánat, hogy akkor nem tudtam jönni! :roll:

Mindenkinek köszönöm szépen Gergő nevében is a köszöntést! :D

A szülinap kedden is és vasárnap is nagyon jól sikerült, sütöttem fincsi tortát, Gergő nagyon örült az autós marcipánnak, főleg azt ette, igaz a torta is ízlett Neki. 8) Az ajándékoknak hihetetlenül örült, annyira édes volt! Kapott jó pár játékot, amire vágyott, azt gondoltam előre, hogy nagyon örül majd, de még a Villám Mcqueen-es gatyiknak is úgy örült, mintha nem is tudom mik lennének, édes volt nagyon! És mindenről elmondta, hogy "Flórácska ez is közös lesz, jó?" Majd megzabáltam!! :D
Az ovistársaival szuperül elvoltak, a 10 gyerek tök jól elvolt, mi meg a szülőkkel jól elszórakoztunk, nem nagyon kellett a gyerekekkel foglalkozni.

KÉpek ügyében nagyon le vagyok maradva és sajna nem sok időm lesz mostanság, mert a héten már értekezletekre járunk, jövő héten indul a suli, az ovi, Flóra meg még 8-áig itthon, szóval nem lesz stresszmentes, de majd csak túléljük! :roll: :wink:
Flóra ovis-szülőije tegnap volt, persze itt sem úsztam meg az SZMK-t. 8) Az óvónénik elsőre szimpik, holnap jönnek családlátogatni, fecske csoportos lesz a drágám és szívecske lesz a jele. :D

Anikó
Remélem jól vagytok Rodoszon, majd beszélünk ha hazajöttök! :D

Egcsi
Hajrá szabad élet!!! Én tuti vissza fogom sírni! :?

Málna
Örülök, hogy jól vagytok! :D

Rita
Szuperek a képek! Egyszer nekünk is jó lenne, igaz én szeretnék az egész családról, de persze mindig másra kell a pénz. Viszont jó tudni, hová menjünk, ha érdekel a dolog. :)

Bocsi lányok, megint ennyi volt. Próbálok majd a képekkel foglalkozni és akkor hozom őket.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dicséretet Máté nevében is: wink:

Rita

Nagyon jók a képek!!! És ha azt nézzük, hogy profi fotós csinálja, és mennyi képet (megnéztem a honlapot: wink: ), megéri a pénzt!
Gondolkodom valami karácsonyi sorozaton...

Egcsi

Köszi. Tenerifén voltunk.
Kicsit le vagyok maradva, miért is hagytad ott a munkahelyed? Persze csak ha publikus!

Orsi

Meglehet kapni a képek leszámolóját: oops: ?!Nagyon tetszenek!!
Majd este teszek fel képet, hogy Én most mit alkotok a húgomnak (aztán magamnak is).

Tegnap voltam integrált teszten. Mindene megvan a babának, sőt méretei alapján idősebb is a terhességem: wink: Így már tuti szülinapi baba lesz: wink:
Tarkó redő is rendben, orrcsont is a helyén. Sajnos elég szégyenlős volt, így nem nagyon tudtunk mozizni. Amikor végre szembe fordult, akkor meg a lába közé kapta a köldökzsinórt:? De azt mondta, az Uh-s doktornő, hogy bár nem látszik egyértelműen a zsinórtól, de valszeg fiú! 2 hét múlva megyek újra vérvételre, és akkor grátisz megnézi még egyszer: wink:
Máté hajthatatlan. Ő kislányt szeretne. Mondtam neki gondolkodni kéne fiú neveken...Rávágta, hogy ha fiú, akkor is Bogi lesz :lol: :wink: Hát, előbb utóbb biztos megszokná :lol: :lol:

málna2162
 
 


Orsi :)
Hajrá meló! Nekem nem hiányzik egyenlőre, nem mindegy, hogy 5-kor vagy fél 8-kor kelek. :D
Képeket várjuk és persze az ovis beszámolókat is. :wink:

Málna :)
Örülök, hogy minden okés a babóval. Azt hittem ilyen korán még nem tudják megmondani, hogy fiú vagy lány... Neked már van fiúnév ötleted? :wink:
A munkahelyemet azért hagytam ott, mert:
-Berci elkezdte a sulit, reggel 9-től fél 12-ig van, senki nem tudja vinni-hozni és az ottani napközibe nem akartam beadni. Bencét nem akartam a város másik felébe hordani a babysintérhez és bölcsibe nem akartam adni.
-Elkezdem az ápolónői sulit és a család+munka mellett az már túl sok stressz.
-Nem fizettek annyit, hogy megérje maradni

Képek a közelmúltból:
Bence
Kép Kép

Békés együttjátszás:
Kép Kép

Első nap az iskolában:
Kép Kép
A képek suli után készültek, reggel itthon maradt a fényképezőgép. :roll: Akkor nem volt ilyen nagy vidámság, kicsit pityergett a nagyfiam. Bence is meglepődött, legalább egy óra hosszán keresztül meg sem szólalt, ami nála nagyon ritka, mert csak akkor nem beszél mikor alszik. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hello Mindenkinek!

Lassan nekünk is kezdődik a hajrá. Nem tudom, hogy hogy fogom bírni, rázós év lesz asszem.

Először is EGCSI!

Mikor megláttam Berci csodás mosolyát rögtön Te jutottál eszembe! Teljesen olyan az arckifejezése, mint a tiéd, amikor mosolyogsz!:

Megjöttünk mi is nyaralásból, nagyon jó volt, lányok nagyon élvezték a tengert.

Szóval a rázós évről: kicsi-nagy oviba megy, amit már várok. Aztán én folytatom a fősulit (talán IV. évfolyamos leszek...;) ), és hogy ne unatkozzak, beíratkoztam rendelőintézeti szakaszissztens képzésre is. Ha valaki azt kérdezi, hogy bolond vagyok e, hát igen, az. :D

És végezetül pár fotó, aztán alvás, én már dógozom...brrr.

Pussz!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Timi :)
Köszi a mosolybókot. 8)
A lányok még mindig szépek és nagyon hasonlítanak egymásra. :wink:
Nem fogsz unatkozni, de úgy szép az élet, ha zajlik. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, tündériek a fiúk :) és milyen nagyfiad van már iskolás :shock: hogy megy az idő!!!!
Látom azért otthon ők is tudnak örjöngeni :P Nálunk ez az állapot este jön el mikor nézném a híradót :x

Hát nem mindegy 5-kor kelni, vagy 1/2 8-kor ez így is van :wink:

Timi,lányok csodaszépek még mindíg, de asszem ez már így is marad, sőt egyre szebbek lesznek :wink: :D
Klassz lehetett a Tengernél.

Csatlakozom a húzós évüekhez :lol: nekünk szintén zenész!Kicsi bölcsibe, nagy oviba, anya dolgozni + még a suli és utolsó év nekem is. Szakdolival , és záróvizsgával fűszerezve :roll: :P
De remélem vesszük majd az akadályokat :wink: Muszáj lesz.

Málna, gratula a jó eredményekhez :wink: De miért ragaszkodsz ennyire a fiú mellett?? Vagy nem mindegy?
Tenerife.........................csodaszép lehetett 8) Delfin simis kép, isteni!!!Te pedig nagyon csinike vagy :wink:



A szülinaposokat Isten Éltesse!!!!!!



Nálunk is zajlik ám az élet már most is. Csak nem nagyon volt időm jönni, mert Hannával már szoktunk a bölibe. Nagyon jól viselte a leányzó, eleinte aludni nem akart, de már az is megy :) Nem sírt, nem keresett. Vagyis egyszer - kétszer keresett, de mondta neki gondozó néni, hogy alvás után jön anya, ha elintézte a dolgát, és megnyugodott.Szóval jól haladunk.
Eszterem pedig eltörte a kezét! Voltunk egy szülinapon, és a hintaállványról leesett 2 m-ert! Zöldgallytörése lett a csuklóján :cry: 4hét gipsz, de már a felénél tartunk. Ma voltunk pont kontrolon, meg átkötözték neki.
Remélem mire az úszás kezdődik lekerül a gipsz. Az RSG első órájára tudunk menni, mert pont azt megelőző héten veszik le :wink:
Ezek vannak!!! :P

Én is ígértem képeket, majd igyekszem, csatlakozván Orsihoz :wink:
manóci
 
 


Manó :)
Eszter szegény :shock: Hannus ügyes a bölcsivel. :wink:
Hajrá munka+tanulás! Fog az menni! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok :D

Nagyon rövid leszek, mert úgy néz ki kerülget a kórság. Még azért reménykedem, hogy csak az allergiám kínoz iszonyatosan, de félek ez megfázás. :?

Málna
Melyik hímzésre gondolsz? Ugye azt értetted leszámolóson? Majd írd meg, hogy melyik kell és ha lesz időm bescannelem neked!
Baba ügyben örülök, hogy minden ok! Most még olyan picurka, akár kis puncis is lehet! :wink:

Egcsi
Édesek a képek! :D
Tetszett a szöveg Bence 1 óra nembeszéléséről! 8)

Timi
Hajrá!!! szerintem menni fog! :wink:

Manó
Szegény Eszterkéd! :( Jobbulást a kezének!

Bocsi lányok, majd jövök! :roll:

Pussssssz :D

Orsi

avocado
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?