sziasztok!
Ma az ikeában voltunk, és az auchanban...mindenhol ezer ember. Tegnap mi is kimentünk az expo-ra...hát, szerintem évről évre rosszabb
Szinte már csak ajtó-ablak van...
Cirmike,
nekem van cicám, tíz éves a drága, nekem családtag. Nagyon jó, hogy befogadtátok, egy szegény kóbor állattal kevesebb a világon
Én is olyasmit ajánlanék, amit Eagleszem. Szerintem az a megoldás. A cicák nem mennek az almukon kívül wc-re...ha elfogadsz egy tanácsot....a legjobb alom, a sparban kapható katzor. Szinte a legolcsóbb, és egy csomóban ki tudod szedni belőle a pisit-kakit...a többi csak átázik, és dobhatod ki az egészet. Hidd el, van tapasztalatom
Nagyon édi egyébként a cicátok! Biztos, hogy Rékának jót tesz. Nekem is sokat segít, ha szomorú vagyok, vagy beteg....mindig tudja mikor va rá szükségem.
Szilvi,
hogy találsz ilyen jó cuccoka a teszveszen? Én is nézegetem, hogy vegyek Áronnak ruhát...de nem találok
Édes Emese..nagycsaj
neki csillagos sztáros vonalzó kell
Nagyon jók lettek az új vonalzóid.
Nem semmi, hogy Apátok emlékezett milyen ruhában voltál....ritka.
Lola,
a mi találkozásunk-szerelmünk olyan mint a filmeken...(remélem Apa nem haragszik meg, ha elmondom)
Egy cégnél dolgoztunk...az első pillanattól szemet szúrtunk egymásnak, csakhát egy kis cégen belül....
NEkem egy hét, neki egy nyolc éve tartó kapcsolata volt akkor. Egyszercsak megjelölt myvip-en, én írtam neki, hetekig csak msn-ezetünk, emaileztünk, a cégnél csak elmentünk egymás mellett...(persze alig tudtam menni, remegtek a lábaim, nem tudtam koncentrálni
)
aztán kétszer találkoztunk sunyiban....és tudtuk. Mindketten kiléptünk a régi kapcsolatból, azonnal összeköltöztünk. Rögtön eldőlt, hogy gyereket szeretnénk. Abbahagytam a gyógyszer szedését, megvártuk hogy kitisztuljon a szervezetem, és az első próbálkozásra összejött Áron. Szerelemgyerek:) Hát így ismertük meg egymást
A Ti történetetek is aranyos.
Ági,
én nem is tudok hozzászólni ehhez a kuki témához Nekem vagyis Áronnak még nem nézte meg senki....
Új védőnőnk van(akit nem is ismerünk még...) az első éves tanácsadáson helyettesítő volt, doki meg be se tette a lábát. Nem tudom....
Betti,
a Ti sztoritok se semmi...hogy utálom a matekot, és most milyen jó szolgálatot tett
Jó éjt!