Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Anikó utólag is Bence köszöntést!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Képzeljétek Roliért hiába mentem sírva fogadott, hogy még 1-et ott akar aludni!
Mondtam oké, de előtte angolóra (pótlás még a múlt tanévről, aztán jövő héttől a szokásos keddi késő délutánon)
Helen Doronra járok vele Tatára már 2 éve...
aztán visszavittem estére a kertbe...

ÚJ dolog!!!
Lett egy kiscicánk.
Pár hete próbálkozott egy kis cica beszegődni hozzánk, de szigorúan elhajtottuk.
Űzöm a macskákat mert telekakilják az udvaron a füvet és ha fel is szedem, van hogy nem lehet tökéletesen, belelépünk mezítláb, kiég a fű, stb... A kandúrok jelölésénél is kisárgul a fű...
De újra próbálkozott. Szőlősi barátnőmék pont itt voltak (ők nemrég cicamenhelyről fogadtak be egy kis állatot), így rábeszéltek. Réka össze-vissza nyúzta. Nem ment el.
Teraszon csináltam neki helyet egy fedeles műanyag dobozban, így nem ázik (nem fedett a terasz, ha nagyon esik bevág egész az teraszablakik), van árnyék viszont az asztal altt.
Hát a cica nagyon élvezi, nem tágít.
Vettem neki nyakörvet, cica junior kajákat, tálkákat.
Viszont a fűre kakil!!!!
Tennék neki macska-almot de annak ugye nem jó ha megázik??? (szinte sehol sincs fedett helyünk, csak a házban bent vagy a fatároló alatt de ott most 2 m magasan van a fa)
Vagy nem probléma? Attól a kakit még össze tudom szedni belőle??

Egyébként kislány. Nemsokára elviszem állatorvoshoz oltásra, és megkérdem mikor vigyem ivartalanítani is.
Ha elutazunk barátnőmék vállalták az etetést... ezért is bólintottam rá a dologra, meg azért mert Réka úgy odavan az állatokért.
A kutya az nagyobb kötöttség, meg ugye ha nyitom majd a kozmetikát, nem lehet szabadon az udvarban (ami nem is túl nagy)...

Várom a véleményeteket, köszi előre is.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike:
hát... nekem kétes a véleményem a cicákról. Személy szerint csak messziről szeretem őket. Viszont Rékának biztos jót tenne, akár a fejlődése szempontjából. Annyi ilyen esetet hallani, hogy fejlődést igénylő gyerekeknél állatokkal való kapcsolat mennyi jót tett (delfin, lovak, kutyák). Szerintem egyenlőre ne mondjátok Rékának, hogy tutira maradhat a cica, ne szeresse meg nagyon és akkor esetleg ha mégsem válik be, akkor meg szomorkodna. Én mindenképp ragaszkodnék a helyedben az alomhoz, tudom, említetted, hogy nincs hely, valahogy meg kéne oldani. Nem csak a fű miatt (bár ezen a téren nincs tapasztalatom), de azért betegségeket is terjeszt. Hát... nem könnyű döntés azt biztos. Orvoshoz tényleg vidd el mindenképp.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike!
Lehet kapni olyan macska WC-t :) , ami műanyag dobozszerű, kis lengőajtóval. Hátha odaszokna minden dolgát végezni. Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Hú, Anikó, ez jó... hátha...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sikerült teszveszelnem az imént egy leo-poldi őszi kabit Bencének, olyan, amit szerettem volna és SÜNI van az elején!! Ennek biztos apája örülni fog, mert Süninek becézi régóta Bencéjét.
De azért valamikor lehet, hogy rendelek a leo-polditól, de akkor most egyenlőre nem létkérdés.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, most is kakilt Dóri, elég keményet, de semmit nem láttam benne. Pedig volt még benne lencse is (bocsi, ha valakit undorít a téma), az aznap volt, mikor "lenyelt" valamit. Hát... most már asszem nem görcsölök tovább a témán.

Ki, mit főz ma? Nagyon eltűntetek...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát tényleg nyugodj meg a celofánnal kapcsolatban!!!
Tuti minden ok!

Néhány kép a cicusról és a dobozáról.
Roli Rózsának nevezte el.. :roll: De legyen!

Kép

Kép

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Gabiéknak van macsekjuk, meg még kinek is??? Ő is biztos tud majd segíteni Cirmike!
A neve tetszik! :)

Szilvianyu:
Emese elment végül a bálba? ÉN ma parad. kápit csináltam+ sült oldalast. HOlnap anyu meghívott ebédelni, kábá már húsvét óta nem ettünk Náluk mind a 4-en.... sokszor ad kaját, de inkább hozzam el.
Azért délelőtt sütök 1 sütit azt elviszem.
Nem emlékszem a focigolyó sorsára... asszem nem lett meg!
Akartam még kérdezni, hogy Neked férjed mindig is Sárberki volt? (hogy anyósodék ott laknak, erről jutott eszembe...) amikor még megismerkedtetek már akkor is? Tényleg hogy ismerkedtetek meg???? Bocs, ha túl kíváncsi v.ok
Sünis kabi de jó!!!!!

GAbi!
Néha ki lehet akadni a hapiktól tényleg. Miért nem poénkodtad el Neki, hogy jó akkor holnaptól akkor Te is sztrájkolsz. Na jó nem voltál olyan hangulatban, tudom...
De képzeldd el a fordítottját, ha mondjuk Neked kellett volna mondjuk megszerelni valamit, vagy felfúrni polcot, vagy dugulást elhárítani, vagy mittomén mit... bizti Te is azt mondanád, hogy többet ilyet sose! Nem?
Amúgy miért olyan nehéz megetetni Gergőt, hogy nem akarja?
Tényleg nem írtad meg Bettinek, hogy mekkora a lakásotok? Hány nm?

J.Ági
ÉN is magamnak szoktam festeni a hajam, viszont egyik barátnőmét meg anyukámét (rövidebb mindegyiknek mint Nekem!) is Én! Nincs igazság, mi?
Másabb vörös lettél amúgy? Milyen volt Bius alakítása?
Tudom, hogy nem idén, de jövőre melyik oviba íratod?

Na megyek, kisszoba nagytakarításban v.ok, de férjem segít, kicsit át is rendezzük, muszájból mert Noé kiságyánál volt egy nem használatos régi konnektor, amit feszt piszkált, így arrébb raktuk az ágyát, ezáltal minden változik. De legalább Soma polcát is leürítettem a tankönyveknek, sulis cuccoknak, meg kiszanáltam egy csomó kacatot is, ja és ceruzát is faragtam! :D

Olyan jó levegő van kinnt!

lola77

Sziasztok

Anikó
azta paszta milyen nagy Mátyásod.De igazán arányos,csodaszép kisfickó.Bendi olyan édesen csikizi,vagy harpdálja akádban.Matyika meg mint egy Úr vellnesszezik a sarokkádban.

Cirmike
Benti részen állitottátok ki a cserépkályhákat.Nem áztok most az expón?
Cicus nagyon bájos.A sajátotok majd elmegy hidd el a szomszédba szarni.Nálunk mindig az volt hogy a miénk ment a szomszédba,a szomszédé jött hozzánk üriteni.Sajna hozzánk is járnak a környékbeli cicmicek.
Nekem mindig is volt cicám,ha oltatjátok,féregtelenititek,bolhaellen kezelitek,semmi baja nem lehet tőle a gyerekeknek.
Lakásba ne engedjétek,mert akkor soha nem fogjátok tudni kirakni,főleg hogy van kandallótok. :D Nem fagy az meg télen sem. 8)
Még kicsike ugyhogy hozzáfog szokni a nyúzáshoz is.

Emeseanyu
jujj de jó,látod lett olyan sünis kabát.Ha megérkezik fotózd le benne Bencét.
Na vasaltál?
Nálunk gulyásleves,turós rétes(mirelit),sajtos pogi,és csodás csokis muffin az ebéd.

Lola
Néha,de tényleg csak néha irigykedem hogy másnak olyan szívesen küldenek a szülők ebédet,vagy sütit.Vagy áthivják őket ebédelni.Nálunk inkább mindenki nálunk eszik.
Például itt van most az épitkezés.Főzzek ,de közben a gyerek kinn láb alatt van,kiszolgálok kávéval üdcsivel stb.És képes mamám fél tizenkettőkor ebédre beállitani csak.pedig ő is tudna hámozni vagy ilyesmi.
Bizti klassz lett a kiszoba,no meg hegyesek a cerkák. :wink:

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola:
az fini, par. kápi. Itt nem nagyon szereti senki, magamnak nem csinálok. Ablakomat nyitom, de ügyesen dobd, mert nemrég függönyt mostam!! :)
Az jó, hogy rend lesz a kisszobában és hogy holnap ebédre mentek! Szuper!

Nálunk ma lasagne van, már sül (kicsit később, mert eső miatt megvártam a bolttal apát), meg lecsót kért apája, mindjárt azt is csinálom. Dórika alszik, Bence itt lábatlankodik! :)

Megjött a porszívó, amit kinéztünk neten, nagyon jó, halk, hepa szűrős (mosható), erős a szívása. Apukám ma ment Pestre más ügyben, így el is hozta (tök rendi), nem kellett postát fizetni. Így is kész vagyon (20ezer).

Gabi: tényleg, nem is reagáltam dühöngésedre, apára. Rohadt jó fejek, nem?? Nekem általában el van velük, de néha mikor épp mást csinálna, azért odamondja, hogy nem vagyok bébiszitter. Ezt már nem is szoktam kommentálni. Én sem. Mégsem esik nehezemre soha velük foglalkozni!!

Cirmike: ari a név! Így hívták Szabolcs anyukáját! :)

Jági:
tényleg, milyen volt a buli? Nekünk annak idején meghatóra sikeredett nagyon...

Igen, jó friss az idő, csak kár, hogy esik. Jó tudom, kell a növényeknek, de hát... na mindegy. Így ma nincs csavargás, tuti vasalás lesz később.

Na megyek, lecsót gyártani.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Egyszerre írtunk Bettikém....

Csoki muffin is jöhet! :)

Nem vasaltam, nem volt humorom, de ma nem úszom meg.... :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nem is mondtátok, arik a vonalzóim? Emese hisztizett, hogy neki nem kell írásos, maradjon a "sztáros" csillagos...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, én is zugolvasó vagyok. Egy programot ajánlanék nektek:
Nemzetközi Babahordozó Hét
Tatán 2009.09.24.

Programok

15.00 A kötődő nevelés – Schneiderné Diószegi Eszter pszichológus, szoptatási szaktanácsadó • Az előadást követően személyre szóló szoptatási és nevelési tanácsadást tart.

16.30 A hordozásról orvosi szemmel. Hol? Meddig? Hogyan? Az ortopéd szakorvos válaszol – dr. Tóth Tamás ortopéd szakorvos

17.30 A bűvös kendő – Lukács Réka Beli Buba hordozókendő-tanfolyam vezető • Az előadás előtt 16.30-tól és azt követően személyre szóló hordozási tanácsadást tart.

A program végén közös hordozós séta az Öreg-tó partján és a városban.

Mindemellett:
- hordozóeszköz kiállítás – amelyen megtekinthető és kipróbálható lesz többféle hordozóeszköz
- kézműves foglalkozás – a kísérő gyerekeknek 15.00-tól

Helyszín: Pikantó Étterem (Tata, Tópart sétány 13.)

A programokra a belépés díjtalan!

Támogatóink: Pikantó Étterem
Beli-Buba Babahordozó Iskola

Szervező: Háztűz-őrző Nők és Anyák Egyesülete

További részletek: www.hordozas.hu, www.haztuzorzo.hu
Emmer Évi: evicuska@t-online.hu
Horváth Ildi: ildisign@freemail.hu

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!
Köszi Hannám nevében a köszöntéseket mindenkinek és bocsi,hogy csak most.2napig szinte alig voltam gépnél,szerdán elcsavarogtuk az időt,utána hazaért apa,csütin meintcsak barátoknál voltunk ,tegnap meg voltam a suliba befejeztük egy pár szülővel meg a tanitónénivel Hannáék osztálytermét.Tök szupi lett.
most megjött apa,Míra alszik ha felkel megyünk dédit köszönteni,

EDB anyu,remélem nem lesz gond már Dórikával.Jó lett Bence kabija(megnéztem teszen)nekünk ugyanilyen van/volt Hannának,Atinak és bátran állithatom semmi baja,ugyhogy még Mírának is jó lesz.Bár igaz tavaly Ati összeolajozta az ujját ami nem jött ki de nem annyira feltűnő.

Cirmike,ari a macsesz.

Anikó édes kis szumós Matyid.Nem tudom irtad e de Bendi várja az ovit?
Atika nagyon.

na most menek mert nagyok kiabálnak,felkeltik Mírust.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Rita: volt már ilyen kabátjuk, már mindegyiknek, nagyon szeretem, jól ki lehet használni és jó minőségű. Kicsit rossz érzés, hogy kabátban nem tudok neki most újat venni (mert nadrágot, pulcsit, ilyesmit szoktam venni használtan), de hát ez van. Szerintem szép a kabát, a csaj szerint csak párszor hordták.

Evicuska: köszönjük a program ajánlót! És ha gondolod, lépj elő rejtekedből! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Na én is itt! Ma sincs túl jó kedvem, meg halmozódik a fáradtság és a fejfájás is. Éjszaka jó volt, csak későn (hajnali 1) kerültünk ágyba és nem azért mert olyan jól elütöttük volna az időd Apával, hanem Gergő nem akart aludni. Na de mindegy is már.

Rizsfelfújtat csinálok épp. Meg közben Daninak TeszVeszeltem 3 hujjú pólót.

Nemrég porszívóztam fel és Dani meg szétmorzsolt egy egész szelet rántott csmellet a nappali padlón GRRRRRRRRR! :?

Valóban sok mindenre nem reagáltam tudom, de olyan szita az agyacskám. Mikor a gép ki van kapcsolva mindig eszembe jut hogy mit is kell majd megnézni, válaszolni stb. És mikor bekacsolom az én agyam meg valószínű kikapcsol.

Betti (meg akit érdekel)!

A lakásunk 67 nm! Ebből a nappali kb 25 nm, konyha kb 12 nm, és a két fél szoba kb. 12-12 nm, fürdő meg olyan 6 nm lehet. De most összeszámolva ez már 67 nm pedig még van egy L-alakú előszobánk és WC-nk is. Ezek a számok a 2006-os szőnyeg- és linó vásárlásból maradtak meg még a fejembe. Az erkélyünk meg szintén szerintem jó méretű (kb 1,5 szél és 4-5 m hosszú). Na ez a mi lakásunk. Én amúgy tök szeretek berendezett lakások fotóit nézegetni. Sokszor van, hogy a lakáshirdetések képeit is csak azért nézem (sajna másért nem) hogy ötletet lopjak, meg kicsit álmodozzak, hogy milyen szépen meg lehet őket csinálni. Hát mikor a "fiúk együtt fürdős" képét raktam fel akkor igen csak le kellett belőle vágnom, mert hát amúgy is tudom, de a képen nagyon csúnya a csempe, meg a fuga, meg a kád szigetelés...stb. De ez van, majd egyszer fel lesz újítva az is.

Bocsi most megyek híradót nézni, meg a gyerekeket rendezem, aztán jövök majd!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Gabi
Visszanéztem a fürdős képet,mert nem figyeltem fel a csempére ilyesmire,erre rájöttem hogy kivágtad.Amúgy én ilyenekkel nem foglalkozom mikor valaki tesz fel képet hogy hú ott van mosatlan edény,vagy "kupi".
Felújitás :arrow: nálam jobban sztem már senki nem várja.Penészes fal,felpattogott-foltos járólap,csúnya parketta.Na majd idővel.
Én is szoktam nézegetni lakáshirdetéseket.Már azthittem csak én szoktam kukkolni. :D
Car éjszakáért nagy simi neked.

Évicuska
Köszönjük a progit.
Nagyon szép neveket választottatok a csemetéknek.

Rita
Szülije lesz Dédinek?

Emeseanyu
Nekem tetszenek a vonalzóid.Pont tegnap este akartam irni hogy már hiányolom hogy még nem csináltál nekik újat(bár tudom sok idő mire hárommal is elkészül az ember lánya)
Amúgy Dórié még jó Dórira?(jól megaszontam)

Betti

Holnap újabb próba tetőfedésre.Ma nem volt szerencsénk. :(

Kép
berna23

Te Szilvianyu, komoly tudnék adni Neked 1 adag par. kápit (sült husi nem maradt)! Mert annyi lett, viszont hétfőre maradt még lencsefőzi is. Na mit szólsz, ha holnap felugrok Vele. De ha nem olyan, amit Te szeretsz, nem ér reklamálni. Otthon lesztek délelőtt-dél körül? De komoly!
Én láttam az új vonalzóidat, hogy újítottál!
Bébiszitter: :? :evil:
Összismerkedős sztoritok nem publikus???

MINDENKI!
Ki hogy ismerkedett a párjával-írjátok már le légyszi, ha nem gond, én ilyen kíváncsi természet v.ok.

Betti: már nem hegyesek a cerkák, mert Soma rajzolt.... :D
Nagymamád nem semmi, hallod, pedig a régi öregek szeretnek segíteni (meg dumálni közben) sajnálom, Anyósod se szokott "felpakolni" titeket? Olyan jó érzés, Nekem Anyukámtól mi szinte sose jövünk üres kézzel, vagy gyümi, vagy gyerekeknek nyalánkság mindig hozunk haza cuccost!
Ácsok megdolgoztak a fini ebédért?

Gabi: jól sejtettük hogy nagy a lakásotok! ügyi vagy, hogy ötletet lopsz máshonnan. Ikea katalógusból is lehet! :wink:
VAterán mit szívtál meg tegnap?

lola77

Sziasztok

Marha mérges voltam ma. Hogy jött a szar idő gondoltam előveszem Timinek a zárt cipőjét. Hát volt vagy 4 ami mind kicsi már. Így szandiba, melegítőbe mentünk cipőt venni.

És ezért van kérdés, hogy valakit nem érdekelne lány cipő, rózsaszín-fehér, 25, és van egy 26-os méretű is. 2 sportcipő, egy vászoncipő, meg egy utcai cipő, meg szerintem az őszi magasszárúja is bizti kicsi, az bordó színű az 24-es. A 26-os sportcipő egyszer sem volt Timi lábán, vadi új, annyi, hogy a cimkét szedtem le róla csak. Szóval ha valakit érdekel csinálok róla fotókat és felrakom.

Na mentem még Timinek lábat kell áztatni, mert belerúgott a vasajtóba és felszakadt a körme. Voltunk vele ambulancián, marha bunkók voltak, na mindegy és fertőtlenítősbe kell áztatni.

Mentem is jó éjt mindenkinek Lívia

Amúgy ma front van vagy mi? Mert Timi olyan hisztis nyafogós ma, hogy a hajam tudnám tépni idegességemben.

Kép
slivia

Lola
A felpakolásról tudnék vicceseket mesélni,mikor apósom hoz 1db palacsintát.Komoly!Jó nekünk nem is kell hogy küldjenek,mert a gyerek a fontos,meg tudom hogy nagyon fogy náluk,de azért gondolhatják hogy az ember megkívánja.Vagy volt már 1db rántott karfiol,kukorica. :D
Ha fennt van náluk Istike persze mindent megkap,szóval nem lehet panaszom.
Például anyukámnál még sosem ettünk,soha nem is küldött még kaját.Istinek azért szokott néha hozni csokit.De most újra depressziós lett,ugyhogy....
Anyósnál Karikor ettünk 2007-ben.

Összeismerkedésünk:
Én 15 voltam,Ő 20.
Az utcánkban ahol laktam,ott élnek párom anyujának a kolléganőjéék.Ennek a kolléganőnek a fiának vittem át a négyjegyű függvénytáblázatot,mert szegény megbukott.Istim épp akkor állitott be egy karton tejjel hozzájuk,amit az auchan-ból hoztak nekik.Köszöntünk egymásnak,ennyi.
Na az a bukott fiú Istinek azt mondta hogy nagyon bejön Ő nekem.Nekem meg azt hogy én nagyon tetszem Istinek.
Igy kezdődött.Pedig megjegyzem abszolut nem az esetem volt.. 8)
Aztán összefutottunk párszor,voltunk fagyizni(amiért egy napig gazoltam,kapáltam a kertben,juj apum nagyon szigorú volt pasi ügyben)
Hatalmas szerelem lett,még az is.
A bukott fiúnak nem csak egymást köszönhetjük hanem a házunkat is.Ő szólt ugyanis nekünk róla,még éppcsak nem került hirdetésbe.Beszéltünk a tulajjal,de mondta holnap azért hirdetésbe is adja.De végül a miénk lett a bukott fiú által.Neki egyébként Feri a neve,és világ életemben nagyon hálás leszek neki. :D

Kép
berna23

Sziasztok!

Livi: ismerős a cipő kinővős sztori. Barátnőm pont kérdezte, hogy Emesére jó e még az ünneplő cipő, mert ők most tök nehezen kaptak. Nagyszájúan mondtam, hogy persze, kizárt, hogy kicsi legyen. Erre ma felvetetem vele, hát... tök kicsi. Most még azt is hajthatok holnap. Bár húgom felajánlotta tök arin, hogy holnap csinál vele csajos napot és vesz neki egy-két cuccot, tekintve, hogy ősz lesz és háromnak kell ruhát venni.
Jobbulást Timi lábának! Enyémek ma nem voltak nyügik, tök jó, lazítós délutánunk volt, táncoltunk, nevetgéltünk!

Lola:
dinka vagy!!! Hát... ha nem ciki, hozd nyugodtan. Itthon leszünk délelőtt, igen.
De publikus, csak elfelejtettem rá válaszolni. Szóval igen, Sárberki apa és innen ismertem is látásból, de főként a hugát tudtam beazonosítani, mert húgommal egy évfolyamba járt (és gimibe egy osztályba). Aztán mikor a húgom ballagott ott és persze az ő húga, ott voltam és akkor ő állítólag már kifigyelt magának. Ez 96-ban volt (akkor született neki épp Dávid, úgyhogy no comment), és megtetszettem neki. Akkor persze nem történt semmi, nekem fel sem tűnt. Aztán rá két évre ismerkedtünk meg, akkor Dávid anyukájával már rég külön voltak (Dávid 7 hós kora óta külön voltak), a Vadorzóban. Állandóan csak azt vettem ott észre, hogy mindenhol ott van, ahol én. Aztán leszólított és így. Két nap múlva taliztunk az oxigénben, ez volt inkább az első randi. Tök ari volt, rögtön elmondta, hogy van egy fia, két és fél éves, fotót is mutatott róla. Elmondta, hogy a ballagáson már nagyon megtetszettem neki, elmondta, hogy milyen ruhában voltam (és tényleg), csak hát ő foglalt volt. És innen ment minden a maga útján... két hónap után eljegyzést rebesgetett, ami végül is 8 hónapnál volt. Esküvő 3 éves együttlétkor, akkor már pocaklakó volt Emese. 98. november óta vagyunk együtt... ennyi. Nálatok??

Betti: Dórinak megfelel még a vonalzója, még nem "igényeskedik". Nagyon jópofákat lehet csinálni sok oldalon, de egyedül csak a picibaba.hu-s kódját viseli el a babanet három gyerekre. Hát ez van... (diszkrimináció). :)

Na megyek, altatom a két kicsit.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!

Én ma dolgoztam 6-18.30-ig,19 órára értem hza,azóta mostam egy adagot kézzel,sütöttem apukámnak névnapjára utólag/Lajos/néger szeletet......anyunak csinálok még dekopague képeket névnapra/Erika/.
Holnap megyünk anyuékhoz lecsóeltevés és parad.lé befőzése lesz,meg egy kicsit együtt lesz a család,mi is ott ebédelünk :P
Amúgy 15 kg paprikát és kb. 25 kg paradicsomot fogunk feldolgozni.....hétfőn férjem szülinapja lesz,torta készítés,takarítás...anyósék jönnek köszönteni bennünket délután :wink: szóval jó sűrű programok.....de így szép az élet ha zajlik :D

MACSKA
nekem 5 éves koromtól voltak macskáim 20 éven keresztül....nagyon szeretm az állatokat,de persze ide tömbbe nem tudnám elképzelni...talán egyszer ha lesz kertesházunk.......
sztem ha egy kisgyerek találkozik többféle állttal,érintkezik velük akkor talán immunrendszere is edződik,lásd régen nem féltették ennyire a gyerekeket a baciktól....persze ma már más világot élünk.
De osztom Betti véleményét,oltás,féregtelenítés...és akkor minden rendben lesz vele.

Cirmike
nagyon aranyos a cicátok,szuper a neve is.Macskaalomnak nem tesz jót az eső,összeáll tőle sztem.

KAJA
nálunk tegnap-m töltött képoszta volt,holnap ebédre megyünk,hétfőn uncle bens szilvás mártásos csirkemellet készítek rizzsel,ubisalival......

Megismerkedésünkről majd máskor írok.....Lola neked kéne először írnod nem?ha már így felvetetted a témát :wink:

Anikó
nagyon-nagyon zabálnivaló Matyid!!!!!!!!!!!!!!!!
legközelebb ha megyek hozzátok majd megdögönyözöm :P :wink:
Bendi édes a kádban Matyival,amúgy mindegyik kép nagyon szuper,ügyes vagy!!!!!!!!
képinket még nem válogattam ki,de majd szakítok rá időt hamarosan....

EDB anyu
nagyon jók a vonalzóid!!!!!!!!!!!!!!!!

Lrita
Hannának tartottatok szülinapi bulit?barátnőkkel vagy családdal,esetleg is-is?

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Betti: annyira édes ez a sztori. A modern Rómeó-és Júlia. Miért nem Feri lett Istike keresztapukája? Különben az elején annyira jót mosolyogtam, a négyjegyű függvénytáblázat soron! :)

Ayukád: no comment! Nálunk anyósomék ilyen téren a bőkezűbbek, akárhányszor jön, mindig hoz valamit, de anyuékhoz is járunk enni. Velük inkább többet "programozunk".
Viszont nálunk a húgom előtt is le a kalappal, mindig hoz valamit a gyerekeknek, de van, hogy nekünk is. Van, hogy munka után feljön és összeüt nekünk valamit, ami finom. Vagy volt, hogy bevásárolt és azt hozta. Szóval tényleg nagyon rendes. Én neki vagyok hálás! :oops: Valahol érthető, hogy ezért szeretném mindhárom gyerkőcömnek őt keresztanyunak! :D

Kép
Kép
Kép
emesedora

Erika: úristen, nem irigyellek a mai munkanapért! :( Szegény... a holnapi és holnaputáni naphoz jó szórakozást, ha addig nem jössz, boldogságos névnapot kívánok Neked hétfőre, meg persze Uradnak és Anyudnak is minden szép és jót!!!

Szilvia

Köszi a vonalzó dicséreteket!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Rosszul írtam a függvénytáblázatot?? :oops: Ciki,már nem is emlékszem mi volt az., 8)
Amúgy nem a vonalzóra gondoltam hanem a kabátra,hogy Dórira jó -e még?De valóban félreérthető voltam,nagyon is.
Nagyon szép a Ti megismerkedésetek is.

Holnap jövök.

Cserieri
Jó befőzést.Te is jól hajszolod magad.

Kép
berna23

Amúgy még nincs keresztapukája Istinek.Gondoltunk a Ferire.
Még érik a dolog.
Lehet nem is lesz,mert aki lett volna,különböző okokból kifolyólag mégsem akar az lenni.

Kép
berna23

Betti!
Tök jó sztori! És a legjobb hogy még mindig nagy szerelem! Istike akkor szerelemgyerek! Örök Hála tényleg Ferinek! :D
Én értettem, hogy a kabátra érted! :D

Szilvianyu!
Hát a pasik már csak ilyenek, biztos már akkor is kilógott a lóláb, csak hát jött a baba (Dávid!) a lényeg, hogy tudta mit akart Sanyid! Ja és nem kellett messzire járnia udvarolni!
Na akkor holnap délelőtt megcsörizlek és mikor megyünk Anyuékhoz, arra kanyarodunk, oks?
Húgod tényleg tök rendi, hogy vesz Emesének cipőt,rucit... ezt-azt! Program is és tiszta haszon!

Cseriviola!
De Nekem kellett volna kezdenem, csak szólított az esti kötelesség! :D De visssza jöttem!
Te marha aktív csajszi vagy, hallod. Mindig annyi mindent csinálsz, mentek, program, hallod meló mellett, nem semmi vagy! Pihizz is azért néha!

Lívia!
Én már a múltkor felpróbáltattam Somával (még júliusban) a cipőket, hogy legyen időm felkészülni sulira, szóval átérzem, Nekünk is kellett csinibb (lazább) cipő, sportcipő utcára-suliba, sportcipő tornaterembe, őszi zártabb cipő...

Na akkor a mi LOVE sztorinkat leírom máris...

lola77

Okt. végén szakítottam a nagy szerelmemmel, akivel együtt voltunk 4 évet (16-20 éves koromig) ezért sűrűbben eljártam otthonról szórakozni egy közgázos oszt.társnőmmel. Dózsakertben akkor nyílt egy pub-szerűség oda mentünk mindig szombaton diszkó előtt! Így volt ez karácsony után is, dec. 27-én...
Diszkóba nem akartunk menni, csak iszogattunk. Na a Közgázos oszt. társnőm többeket ismert onnan, ő mondta, ki kicsoda. Na ott felfigyeltem a jobb pasikra, de nem nagy elánnal ám!
Mikor bezárt éjfélkor a "csehó" akkor rábeszéltek minket, hogy menjünk ki Bokodra a Hysteria-ba (diszkó volt akkoriban, nem tudom még működik-e) taxival mert akkor osztódik a fuvar díja ugye. Nagy nehezen elmentünk, de tényleg nem volt kedvem bulizni.
Na ott becsiccsentettem és lestem akkor már csak 1 pasit (Zotyó) és egy alkalommal a tömegből ledobtam magam mellé és elkezdtünk dumálni... tök normális volt, így megbeszéltünk egy randit keddre a Kórház elé, onnan az Oázis kocsmába mentünk. Így kezdődött, de én az elején még tök nem szerettem bele, csak szép lassan! Szilveszterezni is külön szilvesztereztünk még...
Ja és Ő az a bizonyos 27-e előtt pár nappal jött haza Japánból, ahol fél évig volt. Az volt az első estéje itthon, hogy a haverokkal bulizni indult!
Majdnem 3 év után volt esküvő, de gyereket még egy darabig nem akartunk!
Hát elég átlagos.... de ez a MI TÖRTÉNETÜNK!

lola77

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni,fiús anyukák!!!
Ma este vettem észre hogy levi,kukija (fitymája)piros,felhúztam neki,és kicsit fehéres volt ott neki,azt letöröltem,de a pirosság idegesít.Emlékszem hogy a dokinő mondta ha piros akkor kammilával mossam le.Elég csak ennyi rá,vagy lehet valamivel kenni?Úgy félek nehogy begyulladjon neki...
Dokinő mondta még annó,hogy naponta 1*húzzam fel neki,és töröljem ki,lehet többször kéne?Mástól meg azt hallottam hogy nem is kell huzogatni,és nem kell kitörölni alatta,na most légy okos...

Köszi a segítséget,szép estét!

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági01!

Szt.em még baromi korai húzogatni, majd 1 éves korához közeledve ráérsz.
Most a pirosságra biztos jó a kamilla, egyenlőre azzal kendd csak!
Fürdetésnél nem dörzsölted még véletlenül?
vagy az is lehet, hogy a kaki odafolyt Neki.
Az hogy fehéres ha felhúzod, tök normális, váladékot termel oda a szervezet, pont azért hogy fel lehessen húzni...
Ha fel tudod egyébként húzni, akkor nincs letapadva, az jó!

lola77

Jujj ettől a kéréstől, hogy "meséld el, hogy ismerkedtetek meg" mindig úgy rettegek, mert a mienk végtelenül egyszerű és kicsit ciki is.

Annyi volt az egész, hogy Zoli azon a nyáron (1996) járt egy csajjal, de mellette, mivel uncsinak találta kinézett engem magának. Megkezdődött a suli, az öccsével egy ált-ba jártunk, csak én 8-ikos Ő meg 7-es volt akkor és az első héten odajött és mondta, hogy nagyon tetszek a bátyjának és hogy járnék-e vele (na ez a rész a kicsit ciki). És végül is találkozgattunk, "elkezdtünk járni", megismergettük egymást. Nekem Ő mindenből az első volt. Nem volt előtte még komolyabb kapcsolatom. Azt sem tudtam, hogyan kell csókolózni, sex meg ilyesmi meg ugye az akkori ifjú koromra tekintettel nem volt, illetve a tapasztalata nem. Aztán mindenből "átestem" az elsőn. Megvolt a csók, meg volt az első együttlét és most ne kövezzetek meg, de 4 nappal a 14-ik szülinapom után.
És azóta is együtt vagyunk, tényleg jóban rosszban, mert nagyon sok mindenen átmentünk együtt és mindenben mellettem volt. Szerencsének érzem, hogy elsőre "rábukkantam" illetve dehogy, hülyeségeket beszélek, "rámbukkant" az a társ, akivel mindenben egyezünk. Ez volt 1996. szeptember 6-án, esküvő 2007.március 03-án volt. Most lépünk a bűvös 13. együtt töltött évünkbe, remélem ezt is simán vesszük, mert nálunk a 7. év tényleg nagyon rázós volt. Mellesleg ebben az évben volt az eljegyzésünk is.

Ja és nem tudom Ti gondolkodtok-e ilyenen, hogy milyen érdekesek tudnak lenni a születési és egyéb évfordulós dátumok. Pl gyerekek születésije nálunk: 2007.07.25., 2008.12.08., esküvőnk 2007.03.03., megismerkedésünk: 1996.09.06., Születésim: 1983.08.11. Na a pároméban már semmi egyezőség nincs. Mindegyik dátumban vannak "egyforma" számok.
Ja amúgy nem vagyok ilyen számmizériás! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Osztom a kukis véleményt. Mondjuk nekünk van még itthon Aloe Verás spray, vagy ezüst kolloid ezekkel is fújtam már nekik.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

GAbi!
Hú akkor Te is fiatalon kezdted a Pároddal,mint Betti!
Azért jó ez mert a régi nagyanyáink mondják, hogy Nekik első a férjük volt, mostmeg már a lányok miket csinálnak...
Ezek szerint ellenkezőre is van példa.

Számok:
Megismerkedésünk: 1997. 12.27.
Noé születése: 2008.07.27. 47 cm, 2700 gr, 7-es inkubátor!

Ja, amúgy a 7-es a szerencseszámom gyerekkorom óta. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.08.29 20:59-kor.

lola77

Vaterás vásárlásom végül jól sült el, de nem úgy indult.

Szóval volt egy aukció, melyen a Csernus doki: Ki nevel a végén c. könyvre lehetett licitálni. 1700 Ft-ról indult, villámár 2000 Ft volt. Én ezt az árat (1700) adtam is érte 3 napja. Aznap mikor lejárt visszanéztem az aukcióhoz, hogy hogy áll. Láttam még mindig én vagyok a nyerő, de mivel pont akkor zárult volna le mikor én nem vagyok gépközelben ezért rálicitáltam egy nagyobbat, hogy biztos ami biztos legyen. 2150 Ft volt a licitem. Erre azonnal le is zárult az aukció és megnyertem ugyan, de 2000-ért. Tök pipa voltam, hogy most mi van, én nem ennyiért "akartam" megvenni, mert ha senki nem licitál csak én és 1700-ról indult, akkor miért akarja 2000-ért megvetetni velem.
Na írtam is az eladónak, hogy nem tudom mi történt, de én így meg úgy (leírtam a menetet). Válaszolt is gyorsan, de el kellett mennie így nem tudott akkor utánanézni a dolognak. Én addig böngészgettem a Vatera szabályzatát és ráleltem a "titok nyitjára", amit nem nagyon értek, hogy miért van, így és azért is bátorkodtam így rálicitálni, mert a TeszVeszen nem így van. A fene gondolta, hogy ott másképp vannak a dolgok, pedig ha jól tudom egy a "tulaj", de ez nem jelent semmit.

[quote]& írta:quot;Ha levédett ajánlatként a villámárral megegyező, vagy annál magasabb ajánlatot tesz, akkor az árverés azonnal lezárul és a termék az Öne lesz a villámárral megegyező áron.
Amennyiben Ön nem szeretné villámáron lezárni az aukciót, de szeretne levédett ajánlatot tenni, tegyen a villámárnál (akár egy forinttal) alacsonyabb levédett ajánlatot!"

Na ilyenbe sikerült nekem "belesétálnom".

Végül az eladó rendes volt, mert a posta 480 Ft és mégis csak 2200 Ft-ot kell fizetnem. A 20 Ft különbözet a jutalékra van neki, mert ugye nem az 1700 hanem a 2000 Ft után fizeti Ő, de a könyvet 1700-ért végül megkaptam.

Nem tudom érthető-e. Visszaolvastam és volt, hogy kihagytam dolgokat. Gondolatba előrébb járok mint írásba, pedig nem megy lassan.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Ez tök jó! Mármint a számok. Látom fertőzök! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

GAbi, értem!
Na figyu! Én vaterán, ha valamit szeretnék, nem így csinálom!

Sokkal egyszerűbb: felírom hogy mikor jár le, pontos időpontot, ó ra perc és előtte 5 perccel odaülök és utolsó 10-15 mp-ben licitálok csak. Közben folyamatosan frissítgetem az oldalt! Ha volt előtte licit, akkor is tuti az enyém, ha meg nem, nem verem feljebb az árat saját magamnak, érted?

lola77

Értem! Köszi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nincs mit. Majd írdd meg milyen a könyv... Csernus stílusa nem semmi, a házaspároknak szóló könyvéről olvastam, hogy van 1 stílusa! :?

lola77

sziasztok!

Ma az ikeában voltunk, és az auchanban...mindenhol ezer ember. Tegnap mi is kimentünk az expo-ra...hát, szerintem évről évre rosszabb :? Szinte már csak ajtó-ablak van...

Cirmike,
nekem van cicám, tíz éves a drága, nekem családtag. Nagyon jó, hogy befogadtátok, egy szegény kóbor állattal kevesebb a világon :cry: Én is olyasmit ajánlanék, amit Eagleszem. Szerintem az a megoldás. A cicák nem mennek az almukon kívül wc-re...ha elfogadsz egy tanácsot....a legjobb alom, a sparban kapható katzor. Szinte a legolcsóbb, és egy csomóban ki tudod szedni belőle a pisit-kakit...a többi csak átázik, és dobhatod ki az egészet. Hidd el, van tapasztalatom :D Nagyon édi egyébként a cicátok! Biztos, hogy Rékának jót tesz. Nekem is sokat segít, ha szomorú vagyok, vagy beteg....mindig tudja mikor va rá szükségem.

Szilvi,
hogy találsz ilyen jó cuccoka a teszveszen? Én is nézegetem, hogy vegyek Áronnak ruhát...de nem találok :? Édes Emese..nagycsaj :D neki csillagos sztáros vonalzó kell 8) Nagyon jók lettek az új vonalzóid.
Nem semmi, hogy Apátok emlékezett milyen ruhában voltál....ritka.:)
Lola,
a mi találkozásunk-szerelmünk olyan mint a filmeken...(remélem Apa nem haragszik meg, ha elmondom)
Egy cégnél dolgoztunk...az első pillanattól szemet szúrtunk egymásnak, csakhát egy kis cégen belül.... :oops: NEkem egy hét, neki egy nyolc éve tartó kapcsolata volt akkor. Egyszercsak megjelölt myvip-en, én írtam neki, hetekig csak msn-ezetünk, emaileztünk, a cégnél csak elmentünk egymás mellett...(persze alig tudtam menni, remegtek a lábaim, nem tudtam koncentrálni :wink: )
aztán kétszer találkoztunk sunyiban....és tudtuk. Mindketten kiléptünk a régi kapcsolatból, azonnal összeköltöztünk. Rögtön eldőlt, hogy gyereket szeretnénk. Abbahagytam a gyógyszer szedését, megvártuk hogy kitisztuljon a szervezetem, és az első próbálkozásra összejött Áron. Szerelemgyerek:) Hát így ismertük meg egymást :D
A Ti történetetek is aranyos.

Ági,
én nem is tudok hozzászólni ehhez a kuki témához Nekem vagyis Áronnak még nem nézte meg senki.... :evil: Új védőnőnk van(akit nem is ismerünk még...) az első éves tanácsadáson helyettesítő volt, doki meg be se tette a lábát. Nem tudom....

Betti,
a Ti sztoritok se semmi...hogy utálom a matekot, és most milyen jó szolgálatot tett :lol:

Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

Oké, majd megírom! Én bírom a stílusát, jó szakember. Nem csak a levegőbe beszél. Pl segít ügy kábítószer és egyéb élvezeti cikkek "rabjainak" leállni a "szerről" és Ő ebből a szempontból hihető is, hisz maga is ezek rabja volt.
Erről a gyermekneveléses könyvéből olvastam egy pár oldalt (valamelyik könyvesbolt internetes oldalán fent volt) és tetszett. Majd meglátjuk!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

De kesze kuszán írok! Azt hiszem nem ártana lepihennem, bár már lenne "vasalni való" is itthon :D :D :D

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvia1981!
A munkahelyi kapcsolatok, hát igen! Tök bírom, mikor ilyen határozott valaki(k), Ti azok voltatok! Ez hányban volt amúgy?

lola77

Gabi!
Akkor hajrá!!!! Vasalás!!!!
Mi tegnap vasaltunk... :D :D :D

lola77

Akkor az volt az az "esti teendő" vagy milyen szöveg!??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Neeem, az ma volt, tényleg mentem fürdetni-vacsiztatni mikor kérdeztem az összeismerkedős sztorikat és Nekem nem volt időm leírni!
:D

lola77

Miénk hasonló mint Szilvia1981-éké!ezt most lehet hülyén irtam.De majd holnap leirom,mert apa itt áll mögöttem és nézi miket irtatok. :D Ja és hív vasalni :oops: :lol: :lol:
jóéjt

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Rita:
jó vasalást! :oops: :lol: Bár lehet, hogy már túl is vagytok rajta! :wink: :evil:

Betti: ja, kabát... tudod, néha kicsit szőke vagyok. Dóri kabátja még jó lesz rá, hál istennek, ugyanakkora leo-poldis csajos, mint most Bencének vettem fiúsat.

Szilvi:
tök ari a Ti történetetek is, azt akartam én is kérdezni, hogy mennyi idő telt el a gyerek és a megismerkedés közt?? Nem baj, ha nem sok. Kinek így, kinek úgy.... :)

Gabi: dehogy kövezlek meg a 14. életéves első tapasztalatért, de azért ha belegondolok, hogy Dóri vagy Emese vagy akár a kistöki akkor akarná kezdeni, lehet, hogy kettétörném a derekukat! :lol:
És dehogy ciki a megismerkedésetek. Könyörgöm, szerintem sokkal jobb volt akkor 14-15 évesnek lenni, mint most. Nézz meg most egy 14 éves lányt. Úgy néz ki, mint ha legalább 20 éves lenne és a többiről ne is beszéljünk..

Lola:
a Ti történetetek is olyan sorsszerű, nem unalmas... pont akkor ment bulizni először, mikor hazajött Japánból.. .nem véletlen...édes kismanók lettek az eredményei! :)
Te, megint én vagyok a béna, vagy tényleg nem látom Anettet az iwiwen??
Csörgess reggel, várom... de tényleg ne csinálj ám belőlem gondot. Zotyó nem ám azt hiszi, hogy éhezünk! :)

Számok:
Nálunk általában a 22-es szám, ami jelen van. Eleve már az olyan csodás és fura, hogy apa és én is mindketten július 22-én születtünk (ugyan nem egy évben). Az eljegyzésünk is július 22-én volt (tudatosan), az esküvőnk szeptember 22-én (félig tudatosan). Emese december 21-én született, doki szerint a kiírás dec 21- vagy 22. (jelzem dec.22-én van anyámék ház. évfordulója). Dórika július 19-én született, de július 22-re volt kiírva (amikor mi születtünk, de vasárnapra esett, nem császároztak).

Évszámok: Emese 2001.12.21. (sok az egyes, kettes, 12 fordítottja 21). Dórika 2007.07.19. (itt a hetes). Bence 2008.08.11. (itt a nyolcas). Ja, Bence a pesti dokik szerint augusztus 21-22-re volt kiírva... :) De hát ő előbb akart jönni...

Húúú.. ha ebbe nem bonyolódtok bele...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Szilvi: igazából konkrét márkákra megyek rá, és csak tesz-vesz, néha babaszoba. Ezeket szeretem. Emesének már nehezen kapok, inkább kicsiknek. Amikor van időm, beírom pl. 98-as h&m, és akkor mazsolázgatok. Ha találok valamit, akkor már pörgők is. Most is így voltam, már hetek óta néztem a 92-es leo-poldikat, de mivel nem találtam, már újat akartam rendelni, már levelezés alatt volt. Kabátban amúgy is általában újat veszek. De aztán ma véletlenül ráakadtam (rákerestem) erre és megvettem.
Amiket keresek általában: h&m, c&a, cherokee, next. Ezeket szeretem. Már elkezdtem böngészni a bélelt gatyókat a kicsiknek.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Egy kicsit megint alhattam a földön. Komolyan, ha már az ágyamban alszom olyan rossssssz! :D :D

Tegnap óta semmi változás. Kedvem jobb, de most a napocska is süt. Nem tom mi lesz velem megint télen.

Főznöm nem kell, tegnap sárgaborsó főzit, rántott csmellet (mirelit Sparos, de szerintem nagyon fini és kedvező az ára) és rizsfelfújtat (de ezt írtam is) csináltam.

Cica ügyben Betti már nagyon jól leírta a dolgokat és az Ő példája megfogadandó, hisz nekünk panel cicánk van. Az kicsit más tészta.

EDB anyu!

Akartam írni, már miután próbáltad, hogy nagyon jók lettek a vonalzók! Emeséébe is volt írás, még egy pár napja nem???

Ment itt a pörgés éjjel! Nem szoktatok ennyien fent lenni! A másik fórumba amibe írogatni szoktam, ott meg éjjel megy a nagy írogatás. Meglátszik, hogy az embernek akkor van jó pár óra szabadideje már.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?