Sziasztok !
Köszönöm a további hozzászólásokat
Most már azért nem parázok annyira, csak tegnap volt egy mélypont, elég sz.r érzés volt azt hallgatni, hogy semmi sem jó, amit csinálok.
Egyébként meg én vagyok a hülye, mert a doki kérdéseire válaszolgatva nem is mindig a tényállásnak megfelelőt mondtam.
Pl. kérdezte, iszik-e gyümilevet? mondom igen. Az igazság pedig az, hogy világ életében vizet adtam Daninak, és kb. 3 napja vettem neki HOhes-C reggeli italt, és adtam reggeli után 1-1,5 dl-t.
Kérdezte, pépesítek-e még neki? mondom nem, már csak darabosat adok neki. HOlott ez sem igaz, ha belegondolok, mert kb 1 héttel ezelőttig azért legtöbbször még bébiételt evett ebédre, ami pépes. Csak én hirtelen a saját magam által készített pempőkre gondoltam, mert az már nincs.
Kérdezte, eszik-e levest?
mondom eszi a levesből való dolgokat. (répa, husi, krumpli...)
Azt mondta nem jó, mert a levébe kifő minden érték, inkább pároljak neki zöldséget, abban bennemarad.
Én azt gondoltam, hogy egy 14,5 hós gyereknek már elkezdhetem adni az általunk fogyasztott ételeket és nem kell mindig külön főzőcskézni neki. Vagy ennyi erővel 14 éves koráig párolhatnék neki, mert abban akkor is több lesz a vitamin!
MOndta még, hogy legyen reggeli, 10órai, ebéd, uzsi, vacsi. Nálunk a reggeli alapból kimarad, mert fél 10 körül kel csak fel Dani, úgyhogy 4x eszik egy nap, + lefekvés előtti szopi + éjszaka egyszer szopi, de az sztem már nem mennyiség, inkább visszaaltató-nyugiszopi.
És eddig mindenben annyira normális volt a doki hozzáállása, direkt nem javasolta régebben a tejpépet, mert hogy van még tejem, a hozzátápit sem sürgette stb.
Ja, egyébként most is csak azért szerintem, mert mondta, hogy a napi 2 szopi már nincs meg fél liter tej, és ezért kell neki más is. Pedig eszünk rengeteg sajtot, túrót, joghurtot..., na mindegy. Most kipróbálom ezt a babatejet, ha nem jön be, nem fogom erőltetni, a tejpépet meg pláne nem.
Meg mondjuk azt sem értem, hogy ezektől a dolgoktól lehet, hogy hízni fog, de nőni nem hiszem, akkor meg mi a cél? Csináljak egy apróka gombócot (bocs, Gombóc
) Daniból?! Most abszolut nem sovány, még mindig hurkás a kis combija, meg a csoklóján is olyan édes husika van
Jó hosszú voltam megint, bocs
Andi