Új privát üzeneted érkezett!

Cirmike!

Na ez aztán a "rögtön kész kaja". Néha lehet egy kis kilengés. Én is szeretem a Mekis kaját. Bár már évet óta nem ettem. Ja és a Fornetti+kölesgolyó párosnál melyik volt a főétel és melyik a desszert?? :D :D Grill is finom lehetett. Antóka szemüvegét én sem premier plánban láttam, csak pont odanéztem, vagy jó 5 méterre álltunk.

EDB anyu!

Akartam kérdezni, hogy használjátok már azt a kenőcsöt a fül mögötti szárazságra, meg kukira. Kukacnál javított a helyzeten, és a fülön???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Most csak pár sor erejéig jövök. Örülök, hogy jól sikerült a tali. Mi sajnos nem tudtunk menni, itt voltak szüleim és tesómék.

Most mennem kell, bemegyünk a városba, sokmindent el kell intéznem.

Délután még irok.

Judit
jutte

Sziasztok!

Gabi: még ki sem váltottam. Pedig szinte mindennap megyek patikába, csak készítős és mindig kimegy a fejemből. Ma elkészítettem, hétvégére meg legyen. Úgy is kell mennem, tesóm kért meg, hogy váltsak ki neki gyógyszert.
Remélem használ mindkét helyre (füle is még mindig száraz).
Földön alvás: :(. Mi is mondjuk vándorlunk éjszaka (uram is, én is, gyerkekek is, de legalább ágyon alszunk :)).
Gyerekszájak tök bírom. Emese szokott néha olyanokat beszólni!!!

Cserieri: én imádom a szilvalekvárt! :wink:
Én pedig vittem fényképezőgépet :oops: , de szerintem egyike vagyok a legelfoglaltabb anyukáknak (a két kicsi miatt), bár oda adhattam volna valakinek, de tényleg tök kiment a fejemből. Főleg, hogy késtünk és nagyon iparkodtunk utána. Majd legközelebb!!! Köszi a helyzetjelentést Hugiról! Pusziljuk és várjuk vissza!!!

Cirmike: egyedül jársz a Gőzbe vagy Rékával?
Grill: irigy-irigy! :) Nagyon imádom a grillezett husikat, zöldségeket!

Velünk minden ok. Van a kis köhögés, de kezelem őket. Dokinéni szerint semmi komoly, pici piros torok.

Képzeljétek, tegnap arra rohanok be a nagyszobába (mosogattam), hogy Apa folyamatosan mondja Dórinak, hogy mi baj Dóri, mi baj... Dórika kivett a babakocsi aljából egy kis celofánba csomagolt hello kittys fém dobozkát (tegnap kapta Emese és még nem bontotta ki). Azzal játszott és valószínű valamit bekaphatott, mert csak azt hallotta meg férjem, hogy bokákol. Én is már ezt láttam, meg kicsit folyt a nyála, mintha akadt volna valami a torkán (szuper látvány volt), aztán lenyelte. Itattam vele gyorsan. Azóta kétszer kakilt és én nem láttam benne semmit. Néztük a kis dobozhoz a papírt, aszerint minden megvan, úgyhogy most gőzöm sincs, mi legyen. Nem fáj szerintem a hasa, semmije, mert akkor látnám. Még várjak egy-két kakit, aztán ha nincs benne semmi, csináltassak röntgent??
Ti mit gondoltok??

Emese még anyósoméknál, este hívtam, sokáig lent sétáltak, alig akart felmenni, mondta mindig anyósomnak, hogy imádok csavarogni! :) Édes szívem... szerintem kihasznál minden percet suli előtt!

Bence nagyon ügyi mostanában. Szinte nincs egyetlen dolog, amire nem tud felmászni, illetve le is. Most is a magas fotelre ment fel és le. Édes pofám... kicsit rekedt a hangja.

Hétvégére lehűlést és esőt mond, úgy "programozzatok"!

Aztán a végére: igaz, hogy már nagyon régóta nem ír ide, de biztos néha olvas minket egy régi fórumos társunk, Edi, kisfia ma 1 éves, úgyhogy isten éltessen Dávidka!!

Na megyek, reggeliztetem Dórikát.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Nemsoká rendelnék a leo-polditól (Bence őszi kabát), szeretne valaki valamit??

www.leo-poldi.hu

Szilvia
emesedora

Szivi,

Gőzbe Réka miatt járok tudod heti 2X a hrg gyógyúszásra...

Dórika!!! Nem semmi!!! Sztem várj, lehet csak kicsi darab celofán volt. (azt nem is látja a rtg) vagy tudi nagyobb?

Leo-poldit megnézem! (atléta majd megint kellene)

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike,
Jössz pénteken úszásra?
jutte

Igen!!!
Meg ma délután is!!

(már írtam de elászállt aztán nem írtam újra)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Most értem haza takarításból.Persze tegnap este 10-kor kell szólni.Na ilyenkor jövök rá hogy miért mondják hogy rokonoknál rosszabb melózni.
Gyors kocsit kellett szerezni(após odaadta),mert párom a mienkel vitt egy csomó deszkát utánfutón.

Emeseanyu
Köszi az időjárás jelentést.Nálunk pont tetőfedés a program.Csak kegyelmez nekünk az ég.
Ja tegnap én vezényeltem a fuvarost.segitettem beállitani a darut.Jól megdicsért a hapsi.
Perzse ez is két óra utánra lett lebezsélve,hogy itthon legyen uram,de oda se neki.
Nem semmi Dóra.Sztem nem lehet nagy darab,bizti távozott is már,főleg ha kicsike.
Tegnap Isti meg lekapott egy maréknyi makaróni tésztát az apja tányérjáról,mire észrevettem már szegényem húzkodta ki a torkából,Sikerült elkapnom és jó mélyről visszahúztam.Persze kihányta az egész vacsiját.Újból fürdés,cserepizsi.Neki amúgy késsel kisebbekre szoktam vágni a tésztát és ugy nincs gondja.

Jutte
várunk

Fiamatte
Örülök hogy jó lett a cukros eredményed.
Gvennek szorítok a jó eredményért.De biztosan nem lesz semmi gond.

Gabi
Szegény szőnyegen alvós család letettek hallod..
Na remélem mihamarabb rendeződtök.

Megnézem a leopoldit.
Aztán jövök.Istiért ma kettőre kell mennem.
Reggel eléggé sírt.De hamar abbahagyta mert a cumijáért ki kellett mennem a parkolóba,és mire visszaértem már csönd volt a szobájukban. :D

Betti

Kép
berna23

Rita,

Hannának Boldog Szülinapot kívánunk mi is!!!!! :lol:

Cirmike és a Lurkók

Kép
[KépKép
cirmike77

Megnéztem a Leo-poldit.
Picit mérges lettem mert nem találtam megfelelőt.
Imádom egyébként őket.Istinek is volt néhány ilyen rugija,bodyja,Csak eléggé borsos az áruk.
De nem panaszkodom mert van Istinek három őszi-tavaszi kabija.Kér garnitura overallja,plusz egy játszós itthonra.Vagy tiz meleg pulcsi,bélelt gatyók,melegitők,harisnyák,sapkák,bakancs is jó rá még a tavalyi.
Itt falun megy a cserebere. :D

Kép
berna23

Utólagosan is Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk Hannának.!!

Betti és családja

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: igen, ez így szokott lenni, hogy akkor sírnak egy kicsit, aztán hamar abbahagyják. Én is volt, hogy még ott maradtam távolabb "kagylózni" és semmi sírása nem volt Mesinek. Igen, elég borsos az ára a leopoldinak, viszont magyar termék és nagyon jó minőség. De ha van ruhája Istinek, persze, felesleges! Bencének is csak kabátot rendelek, mert azt nagyon szeretem itt, jól ki lehet használni, viszont a nadrágjaik elég szorosak derékban, legalábbis az én piciny fiamra! :)

Hát remélem én is, hogy valami kicsi lehetett, tök félek, mert azért hall az ember rém történeteket, hogy évekig nem vett észre semmit emberke, aztán utána. Jó, nagy dolog biztos nem lehetett, de azért izgulok. Ma még nem volt neki kaki!

Cirmike: ja, értem!

Fiamette: grat a terheléses cukorhoz, az már egy szuper dolog!!! Kíváncsian várjuk kislányod eredményét, de biztos rendben lesz minden!!

Na megyek, teregetek meg folytatom a főzést, lencse főzi lesz virslivel.

Sziasztok
Szilvia
emesedora

sziasztok,

Én is nagyon jól éreztem magam a talin,bár voltak olyanok akikkel nem tudtam beszélgetni. De hát ez van ha pici gyerekekkel van az ember. Örülök azért, hogy egyre többötöket ismerek meg személyesen.

Mindenki nagyon aranyos volt és mindenki gyerkőce egy tünemény.

Jaés még valami. Míg Vivi elvolt a babakocsiban és lesifotost játszottam. Szóval nem maradtunk most sem képek nélkül. Aki akarja az a köv. linken megnézheti őket.
Nem lett sok, mert sajna Vivi kikéredszkedett a kocsiból, igy már nem volt több szabad kezem.

http://members.upclive.hu/jackl.gergely/babatali/

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat a talin!
Zsóci jó kifutkározta magát, Dóri meg ugye a lóról le se szállt!
Legközelebb viszek majd vmi rágcsát! Mostanában nem szoktam vinni, mert akkor nem akarnak ebédelni rendesen.
Még tegnap gyorsan beszaladtunk a sparba és vettünk gombocot, gyorsan kifőztem és már ettünk is. Zsóci ágyba és fél 3-ig aludt.
Du a játszón versenyt futottak a Dórival és a lábai összeakadtak és jól beverte a fejét a földbe! Lett rajta egy jó kis lila pukli! De szerencsére jól van, étvégya is jó, nem aluszékony. Persze az aggódó apa vitte volna a sebészetre. De mivel semmi tünete nincs, sírt, bár nem sokat, nem vittem el. Feleslegesen ne röntgenezzék! Tapasztalatból tudom ( meló ) nem törik könnyen a fej ilyen kicsi korban, vagy ahhoz nagyon be kell verni. Agyrázkódásos tünetet meg figyelem, de szerencsére nincs! Már a játszón 10 perc után futott ugyanúgy mint előtte!

EDB Szilvi!

Sokszor 2-3 hét is lehet mire kiürül a gyomorból minden. Kisebb játékok, pénz!
Csak a fém ad rtg. árnyékot, ha vmi műanyagot nyelt le az nem látszik! Meg ha jól van akkor felesleges a rtg. Mi inkább a rostdús ételt szoktuk mondani! Lazítja a székletet és hamarabb kijön. De lehet nem is fogod észrevenni, olyan pici! Lehet a csomagolásról evett ki egy kis darabot és az piszkálta meg a nyelőcsővét.

Jővőhéten ovi! Dóri már úgy várja! Remélem most nem lesz sírás mint tavaly! Nem szokott be könnyen.

Megyek kávézni meg színezni egyet a Dórival még a Zsóci alszik!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!
Szilvi!
Köszönöm a köszöntést :D , hogy emlékeztél ránk.
Néha olvasgatok, de nem napi szinten :wink:

Iwiw-re írt Cseriviola, ezért néztem meg.
Cseriviola , köszi neked is.

Mi jól vagyunk, Kata megy 7-én oviba, kicsit félek tőle, de jó lesz neki a társaság, na meg nekem is több időm lesz erre-arra.

Mostanság:
Kép
Kép Kép
Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Húúú basszus Szilvianyu, ahogy leírtad - bár nem egészen értettem - tök megijedtem. Ez a Dóri is tud alakítani...
A fém hello kitty-s bigyó több részből állt? de megvan minden része... akkor tényleg csak celofán lehetett. az ugye oda tud tapadni a torokhoz, amitől bokákolhatott!
Turkáltad a kakiját? a celofán elvileg fénylik....
Emese ügyes hogy átment egyedül Mamához!
Tényleg Bence élvezi a saját polcát? pakol-rámol-raktároz????

Betti!
Ügyi vagy a navigálással! Már feditek a tetőt, jól haladtok, szorítok, hogy ne legyen eső, akkor!

Tényleg Dávid ma 1 éves, sok puszi neki! Kata marha csajos és nagy lett, sok sikert az ovihoz Neki!

Judit!Akkor igazoltan voltál távol, mostmár gyere majd sűrűbben, ha Laurád is megkezdi az ovit (gondolom)

Moncsi: újra szilvásgombócot rendeltek a csajok? biztos szeretik! :!:

Szilvianyu: megnéztem a leopoldit én is, Nekünk gatyánk van, kabi is, pulcsi kéne, de azt meg majd turizni akarok párszázért...
Jó nagyot vegyél Bencének, nem ám megint kinövi ilyen hamar!Milyen színűt veszel?

Betti: jól el vagytok látva ruhával, tök jó! Én is úgy örülök, hogy Noénak van Somáról télre kabát-kantáros gatyó (legalábbis remélem lesz akkor télre, most még nagy ugyebár...) meg egy pufi gatya is meg azért itthonra való rucik is... így csak 1-2 db-ot kell pótolni!
Ezzel szemben Somának ugye mindig kell valami. De ma zsibvásároltam Neki egy őszi kabit 600-ért, remélem jó lesz! :lol:

Na megnézem Csilla képeit!

lola77

sziasztok!

jó volt a tali, csak hát nem tudtunk sokáig maradni...Áron hisztis lett megint :? Egyre nehezebben bírok vele..nem tudom mit csinálhatnék, hogy ne rontsam el :roll:

Cirmike,
nem aludt el a babakocsiban mire hazaértünk, pedig nagyon álmos volt...úgyhogy felvittem, ebédet adtam neki, aztán lefektettem (elaltattam cicin..) Tök édesek voltak Roli és Réka, figyeltem őket, amikor mérleghintáztak :lol:

Szilvi,
nem semmi Dórika, szerintem ne vidd el még röntgenre, várj kicsit. Tényleg adj neki olyan kajákat, amik segítik a kakálást. Ha nagyobb baj lenne, akkor biztos fájna a pocija. Szegényke.
Megnézem majd a leopoldit.

Lola,
szegény Noé, nem semmi a babakocsi...még ilyet :evil:

Csilla,
jó volt talizni végre, jól megőttek a gyerkőceid :D szeptembertől én is akarok járni a dinamicba, majd egyeztessünk, ha gondolod.

Valaki kérdezte, hogy hány napra jön Apa haza, nem emlékszem :oops: Egy hétre jön, aztán októberben mi megyünk egy hétre..aztán talán végleg :shock:

Betti,
jó hogy ott voltál, így volt egy bébiszitter is :D Jól elvoltál a gyerekekkel.

Gabrielldaniell,
nekem még lehet, hogy lesz könyv, majd egyeztetünk mielőtt rendelsz, köszi.

Holnaptól vértes expo. Megy valaki?

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Na hát Apa annyira ért haza, hogy megkajáljon, kávézzon, rakjon délutánra kaját és kész. És még kell menniük még egyszer, már párszor hallottam ezt. Nem tudom mikor lesznek igazán kész már végre.
Délután hívott a kolléganőm telcsin (Csilla rokon) beszélgettünk jó sokat, Dani ezt kihasználván, na meg azt, ha telefonon beszélünk nem szoktam/tudok annyira rászólni, "kiszellőztette" alaposan a hűtőt, megevett egy rudit, ketchupozott... stb. Na de romok eltakarítva és még ebédelni is hajlandó volt. Most megy a bealtatós Tikkabilla.

Betti!

Múltkor Te kérdezted, hogy az meg mi! Ovis korú gyerekeknek szóló, laza kis fél órás angol nyelvű műsor (BBC Prime), számolgatnak benne, meg mindenféléket tanulnak. Dani a zenés, meg a gyerekekről szóló részeket szereti igazán benne. Megjegyzem nem bukkantunk volna erre, ha Geri nem kerül kórházba.
Fúú meleg lehetett a spagettis sztori. Danim nem ilyen kaja lopkodós. Bár az lenne! A mostani Kismamában olvastam, hogy a "jó" gének is okozhatják, hogy ilyen étvágyú, alkatú. Bár ezt eddig is tudtam, de most megnyugtatott megint.

Csilla!

De jóóóó, hogy készültek fotók! Nagyon jók lettek. Ügyi vagy, hogy ilyenre is gondoltál szabad perceidben.

EDB anyu!

Ejnye-bejnye! Hát én már azt hittem "rég" használjátok. Na de majd kíváncsian várom, hogy használt-e!
Bizti csak egy kis darabka csomit lovasított meg Dórika. Tényleg átnéztétek és sehonnan semmi nem hiányzott?? Hát ez érdekes. Az is lehet, hogy tényleg olyan apró valami lehetett, hogy kakiban nem veszed észre, viszont ahhoz pont elég nagyságú volt, hogy a torkát irritálja.

Moncsi!

Hol dolgozol?? Akkor nálatok is jó gyors és nem mellesleg finom ebéd volt!

Jutte!

Tök jó! Most nyáron eddig jó sokat taliztatok a szüleiddel! Várjuk az élménybeszámolót! Mi spec. nem igazán vettük észre, hogy halkabb lett volna az ipari park! Pedig Zoliéknál nem volt termelés! És Ti???

EDi!

Először is Boldog szülinapot kisfiadnak! Nagyon hasonlítanak egymásra a nővérkéjével!

Leo Poldi!

Nem kell semmi sem! Teszvesz, Vateráról szerezgetek most cuccokat! Legalábbis azon vagyok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Ja igen én is olvastam Emese egyedül ment a mamához! Merre laknak? Gondolom nem messze, ha el merted egyedül engedni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Rita,

Hannának boldogságos születésnapot kívánunk utólag!

KépKép
szilvia1981

Na Csilla, meg vagy dícsérve, tényleg! Tök sokat csináltál! Még a nagyok 1 részéről is sikerült... :)
A képeken vettem észre, mintha Gergő és Vivi babakocsija ugyanolyan lenne....? jól látom?
Nikid tiszta Te vagy, olyan édes és a mostani talin tök nyugis volt, sokat volt ott melletted, nemigen bóklászott el...
Vivid meg ahogy szopja az ujját, annyira bírom, tök édi. Nem szokott neki kiázni? (Én is szoptam, nekem sokszor...)

Betti:
Isti összerágás nélkül kezdte nyelni a hosszú spagettit, az volt a baj?
Mi volt a mai alvásnál? remélem aludt...

Szilvianyu: még az jutott eszembe, hogy a nylon csomik tetejét egy kartonpapír (színes) szokta összefogni... olyan nem volt rajta? esetleg még az? :shock:

Na megyünk Anyuékhoz, csirkepörit csinál nyami, így ma nem főztem!

Ja lencsefőzi ötletemnek látom sikere volt!

Zsanka!
Mi van Veletek, költöztök már? :shock:

lola77

Edit
Nagyon szépek a gyerkőcök.
Sok sikert az ovikezdéshez

Lola
A kis büdös nem aludt egy percet sem.Végig tornázta a két óra pihenőidőt az ágyában. :shock: Néha-néha felkelt belőle.

Csilla
nagyon jók lettek a képek

Most rohanok.Megyünk tecskóba,holnapra egy seregnek kell főznöm.

Kép
berna23

Ja igen még ezt akartam!

Hannának Boldog szülinapot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola: tényleg, lencsefőzitek volt. Most nem ez adta az ötletet (megmondom őszintén, eszembe se jutott), csak most már mindig olyat próbálok főzni, amit mind az öten megeszünk (jobban mondva nekem halálosan mindegy, mit eszek). Azért könnyebbség, hogy Bence is már azt eszi, teljesen ugyanúgy ette mint mi, annyi, hogy virslit keveset kapott és azt is picire szedtem. Fini lett! Bencének mindenképp a kék árnyalataiban akarok kabátot, most varrják őket. Sünis akartam (állatfejes), mert hogy apja süninek becézi, de idén nem gyártanak állatfejeseket. Ezt írták.

Dóri, csomagolás: köszi a hozzászólásokat, Moncsi a hozzáértő szakvéleményt! :) Remélem nem lesz gond. Ma még nem kakilt. Semmi baját nem látok neki. Az az igazság, hogy mivel ilyen játéka nem volt még Emesének, nem tudom teljesen pontosan mi volt benne/hozzá, csak a csomagolásban volt egy papír, azon volt rajz, arról próbáltam kisilabizálni! Hát majd meglátjuk. Pedig ritkán vesz a szájába dolgokat...

Csilla:
jók lettek a fotók, jó a minősége is, sajna mi nem lettünk rajta, mert hogy késtünk... majd legközelebb!

Szilvi:
nem semmi, hogy nem aludt el Áron... nyugi, Bence is szokott azért hisztizni. Most is épp itt áll mellettem, semmi nem jó alapon, kézben szeretne lenni, de hát anya most kért magának 5 perc nyugalmat. És ez nem tetszik neki. Buborékot kellett neki fújnom, pedig nem szeretem a lakásban. Aztán mikor pár perc után abbahagytam, vonyított. Hát ez van...

Moncsi: szegény Zsóci :( Reméljük hamar rendbe jön. Kis szőkeség.

Betti: hát... Istike akkor szabotálta a mai alvást. Vagy nem volt annyira fáradt, vagy nem mert elaludni, hogy jössz e. Ez is lehet. Nem baj, a lényeg, hogy nem üvöltött közben.

Edi: édesek a gyerkőcök, tiszta apa mindkettő, de hát ezt már korábban is mondtam. Nagyon édik. Ne izgulj az ovi miatt, biztos szuper lesz! (persze, tudom, hogy nem lehet megállni izgulás nélkül). Nem ottalvós lesz?
Azért ha már erre jártál, szülinapi fotókat is rakhatnál majd! Mikor tartjátok??

Gabi:
anyósomék a tescoval szemben laknak, nem messze, kb. 5 perc, de át kell menni egy úton. Ügyes nagylány már, de azért még izgulok nagyon érte. Amikor átér, mindig anyósom vagy apósom felhív a vezetékesen, hogy megjött. Holnap is megy át délután, most csak délutánra, mert anyósomék mennek valami zenés buliba, és el akar menni Emese. Nem nagyon lesznek gyerekek, de hát mamáék ott lesznek, lesz zene. Legközelebb majd nem megy, ha nem tetszik neki.

Ja, tegnap akik köszöntötték még utólag Bencét névnapján, köszi!!! (Rita, meg asszem Cserieri).

Na megyek, kéne vasalnom, de majd este. Leviszem a kicsiket nemsoká játszani. Emesét meg apja elvitte Emese barátnőjéékhez. Mondtam, hogy használja ki, mert jövő héttől nincs csavargás. :)

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Na egy pár kép! Most van időm, kedvem:
Kép
Kép
Kép Kihúzatta az ágyat, a nagy sírás után.
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Szilvi (EDB)! Igen ott alszik Kata majd az oviban természetesen. Nekem is jobb lesz és Katának is, rendszeresen normálisan fog aludni. Itthon szenvedés sokszor és később alszik, mint oviban. Jövő vasárnap tartjuk Kata szülinapjával együtt. (övét előre hoztuk, most így alakult, szülőkkel akkor tartjuk)

Na mentem, mert sírás van. Persze teszek majd képek, ha lesz. :)
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok csajok!

Ma nem tudtam jonni, most is csak egy percre jottem.
Hetvegen nem leszek gepkozelben, mindenkinek kellemes hetveget

fiamette

Sziasztok!

Jó hosszú napom lesz ma..Mindenki ma jön hozzám, egész héten felém se néztek..Mostmeg jól összejönnek.Kezdi a Hugikám, jön hajat festetni..(én tegnapo a sajátommal egyedül bajlódtam..:( , de végre újra vörös vagyok..) Aztán valamikor elvileg jön Sóginőm, aztán meg a barátnőm, a Tünde, páran múltkor megismertétek..Neki is már csak kb.2 hét és meglesz a pici babója..Úgy várom..
És közben még megyek Biuskám előballagására is.. :) Kíváncsi leszek, hogy mit alakít majd a kiscsaj..

Tegnap vettem Laelocot (köszi a segítséget Mindenkinek), remélem, hogy ez segíteni fog.Bár tegnap volt egy kaksija Drágámnak, de tök kemény volt, megszenvedett vele, így már az is nyert ügy, ha kicsit meglazítja neki.Este nem akat aludni a kislegény..Fél 11-ig műsorozott.Az ágyában siíktott, amikor kivettem ,akkor meg tök nagyokat nevetgélve játszott egy poháralátéttel.Aztán nagy neghezen sioekrült ágyba rakni és akkor már könnyen bekómált.De, így csak fél 4-kor volt fent éjje..
Azért nem láttátok többen Antó szemcsijét, mert én feltettem neki, ő meg levette. Szenvedünk vele rendesen, holnap vissza is viszem, mert állandóan lecsúszik róla és azért is idegesíti.Meg én tök pipa vagyok, mert teljesen más keretről volt szó...Mindegy, csak gyógyuljon, de ennyi pénzért keríthettek volna olyat, amit én akartam.. Majd teszek fel egy képet róla, sezgényem olyan, mint egy öregember, ráadásiul a pici fülecskéjét is még jobban
kinyomja.

Gabi!
Nagyon helyesek a fiúk a képeken.Leginkább az tetszik, amikor mindketten az asztalnál állnak. Gondolom Gergő mindenhová követi a bátyuskáját. Tegnap enyémek is tök édik voltak.Antó mászkált körbe-körbe a szobában, de amint a Bius elővett egy úkj játékot ő ott-termett és ráncigálta el tőle. Később meg Bius autózni akart vele, odagurította és magyarázott neki, hogy Antóka gurítsd vissza a nekem, autózzunk..

Ági!

Nem irigyellek a suli miatt. Hol sikerült tanárt találnod? Te fogsz járni hozzá, vagy házhoz megy? Mikor is lesz a vizsga? Okt-ben?Én annyira örülök, hogy túlvagyok rajta, bár most annyira nem emlékszem már semmire, hogy olyan, mintha nem is lenne meg...

Moncsi!
Sikerült elfelejtenem a lötyi nevét, amit ajánlottál..Majd leírod nekem? Köszike..Olyan gyönyörűek a lánykáid. Úgy irigylem Dórikát a szép hajáért.Biusnak olyan gyenge vékonyszálú haja van, pedig már többször levágattuk neki csuti rövidre, de nem erősödik neki..(anyai örökség..)..

Csilla!

Tőled meg akkor a diétás étrendet szeretném elkunyerálni...Olyan jó lenne pár kilótól megszabadulni..Jók lettek a képek, nagyon édesek a gyerekek..

Betti!
Na, ma hogy indult a reggel a böliben? Meglátod napról-napra egyre jobb, könnyebb lesz..Nekünk is azt mondta a gondozónő, hogy még nem volt olyan gyerek, aki ne szokott volna be idővel, Persze azt az időt is ki kell bírni valahogy, de utánna sokkal könnyebb lesz..Tök óü, hogy így épül-készül a házikótok.Nekem is nagy vágyam egy kertes ház, de ..Ki tudja..Egyszer talán..Jó ez a "falusi" ruha csere-bere...Néha nekünk is jól jönne, ha valaki bekopogtatna egy rakás ruhával...

EDB-anyu!

Kakilt már azóta Dóriak? Csak nem nylt le semmi rosszat-.Lehet, hoyg csak valami szöszi volt. Bius szokta mostanság a szöszöket piszkálni a szájából, az mindenhol van,. lehet, hogy neki lement és csikizte a torkát..

Kép Kép
joosneagi

Kép Kis okostojásom :)

Kép Kép
joosneagi

sziasztok

Edi
Már tudom tegnap mit felejtettem el.Boldog születésnapot kisfiadnak!!Bocsánat hogy utólagosan.
Olvastam régebben hogy Kata eléggé nehezen alvó kislány.Reméljük az ovi majd megoldja.
Még mindig tiszta egyforma a két lurkód.

Jági
Édes Antókám.Olyan jól áll neki a szemcsi.Füle végett ne aggódj.Ilyenkor még annyira finoman porcos nekik hogy nem nagyon fog a szemüvegétől eldeformálódni.
Kiváncsi vagyok mit művel majd Bia a ballagón. :D
Képeket csináljál majd.
Böli ma is sírósan indult de hamar abbahagyta.Kicsit hallgatóztam még utána.Dadus mondta óránként rázendit,de vigazstalható,főleg az ebéddel. :D
Tényleg nagyon jó ez a ruha"biznisz".4-5 anyucival megy a cserebere.Én adok kicsiket,a másik nagyobbakat,és igy forditva.

Angika
Miujság ovikezdéssel?
Julisnak tetzsik??

Lola
Igen úgy egybe elkezde lenyelni.
Össznépi lencseevészet volt tegnap.Én még csináltam egy kondér gulyáslevest,meg pogácsát.Erre nem csak szombaton jönnek az ácsok. :twisted: Nem érdekel ellál az holnapig. :D

Gabi
Nagyok cukik a fiuk.
Köszi aTikkabilla felvilágositást.Nálunk sajna nincs ilyen csatorna,pedig kiváncsi voltam rá.
Nektek elég nagy a lakásotok.Hány nm?Csak mert irtad van háló,nappali,gyerekszoba,konyhátok is jó tágasnak tűnik.
Amúgy Isti is a kádban mos fogat.Pedig bele is pisil. :oops:

Ebd
Nagyon ügyes Emeséd.Hjaj de nehezen engedi el ugye az ember.Pedig lassan már mindenhová egyedül akar majd menni.Ciki lesz anyával.Addig kell még kihazsnálnunk mindne időt.
Nekünk mondjuk még messze van. :wink:
Bence bébi is ügyes volt az ebéddel.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Dórika még nem kakilt. Nagy ritkán előfordul, hogy egy napot kihagy, de inkább rendszeres nála.Hát... kíváncsi vagyok. Feszt tejet itatok vele, tegnap ugye a főzi, evett almát is... majd meglátjuk.

JoósnéÁgi: olyan Antika, mint egy kis professzor! Ne aggódj, aranyosan áll neki. Az már inkább bosszantó, hogy nem azt a keretet kaptátok, amit megrendeltetek. :twisted:

Betti: sokat mondogasd az Istinek, hogy mész érte, ne izguljon, ne sírjon. Előbb-utóbb rájön, hogy nem vágod át és mész érte. Ők még ezen izgulnak inkább. Ma is kettőre kell menned érte??

Ma nem kell főznöm hál istennek, délelőtt van egy-két dolgunk (rossmann, ilyesmi), aztán vasalnom kéne. De tényleg.

Szilvia: ja, bocsi, nem reagáltam. Én mennék expora, főleg ma, mert ma ingyenes :wink: , csak ma apa túlórázik, Emese meg valószínű megy a bálba. Bár ma már nincs kedve menni.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok,

J.Ági,
Tényleg nagyon találóan írtad le milyen Antóka a szemüvegben, de hidd el eltelik pár hónap miután majd hordja és ha leveszed akkor azt érzed majd hogy milyen csupasz nélküle...
Jó előballagást! :lol:

Moncsi,
A lányok másodszor is megettek 3-3 gombócot? :lol:

Szilvi,
Most nekem is vasalnom kellene...
Pedig ilyen nálunk ritkán van, mivel szinte semmit se vasalok az ingeken és némely ágyneműn kívül.
Andrásomnak van kb. 20 hosszú és 10 rövid ujjú inge. Szereti is őket, de ugye a munkájából kifolyólag ritkán hordja csak. Azért a nyáron összejött pár db ami vasalásra vár, és most a kiállításon is az van rajta. Látogassátok meg! A benti részen van. Felvette nyári lenvászon öltönyét, de a zakót itthon hagyattam vele, mert ugyis csak a szék háttámláján tárolná... Fúúú az aztán egy gyűrődős darab.

Betti,
Tuti megbízhatók az ácsok? Mi amikor építkeztünk 1 hónapot vártunk rájuk, addig áztak a falak...
Ma is ott kellett aludnia Istinek?

Ma a gőzben Jutte fia Máté és Réka 1 pár voltak némely feladtnál.
Hát volt hogy midketten hisztiztek, hogy nem csinálják...

Rolira tegnap du. még a gőzben voltam Rékával úszáson a nagynéném és nagymamám vigyázott (ők együtt élnek, mert ez a mamám már kissé beteges, apukám anyukája)
Ők most nyárra felújították a nyaralót (nagypapám halála után mamám eladta a lakást és odaköltözött a nagynénémhez Sárberekbe) és ott alszanak (Turul felé a Nomád campingnél kell balra menni majdnem egész az autópályáig).
Roli kint is aludt velük, ma megyek érte ha felkelt Réka. Aztán kinézünk az Expora mi is...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok,

Jági: Nagyon édes Antóka a szemüvegben. Hamar rendbe fog jönni a szeme, hidd el.

EDB anyu: Honnét ismered Kisvári Csillát? Láttam a majálison beszélgettetek.

Gabi: Gergő nagyon hasonlit rád. Sajnos a zajjal kapcsolatban még nem történt változás. Az Alpla csinálja a hangszigetelést, nemsokára kész lesz, de a "fő zajforrás" nem csinál semmit. Nem tudom mit lehetne még tenni. 24 órában volt már téma ez?

Betti: Nagyon ügyes Istikéd. Hidd el, pár hét és már nem is fog sirni.

Cirmikével találkoztam ma, nagyon ügyesen beszélget már Réka. Mátém nagyon akaratos lett mostanában, kezdődik nála is a dackorszak, olyan hisztiket le tud vágni...
Laura jövő hétfőn már megy oviba. Nagyon várja. Itthon már alig lehet vele birni.

Képzeljétek múlt vasárnap voltunk egy rokonunknál, Laura szemhéját bújócskázás közben csúnyán felsértette a szőlő közé kifeszitett rozsdás drót. Hazafele beiktattuk a baleseti sebészetet, de szerencsére csak mosolyogtak a dolgon, hogy ezzel nem kellett volna bejönni. Ők is Betadine-nal kenték be, mint ahogy a baleset után én is.
Másnapra úgy bedagadt neki, félig tudta csak kinyitni a szemét, hatalmas varr volt rajta, ami ma reggelre leesett. Szerencsére szépen gyógyul neki, remélem nem marad nagy nyoma.

Most már mennem kell.

Judit
jutte

Sziasztok!!

Keveset tudok írni mert Zsóci a kezembe! Nem aludt csak bő 1 órát! Biztos melege van! De majd holnap hidegebb lesz!

JÁgi!
Duphalac a neve a szirupnak! De ha jól emlékszem hasonló az összetétele mint a Lavelacnak! remélem sikerül kicsit lazítani a székletén és gyorsan visszaáll a régi helyzet.
Szemüveghez pedig kitartást! Biztos megszokja hamar! Talin még 1 mp sem volt rajta.

Cirmike!
Második nap a leves adott volt, meg a pirított zsemlemorzsából is maradt! Így túrógombócot vettem és azt főztem, de az nem volt olyan menő mint a szilvás gombóc! 2-2 ettek meg!

Megyek mert nehéz a Zsócit fél kézzel tartanom!

Szülinaposoknak és névnaposoknak sok boldogságot kívánunk!
Sziasztok!
Móni és a csajok

Kép
Kép
moncsi76

LAPTETŐ ELVIHETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Judit: K. Csilla osztálytársam volt a Közgázban. És Te honnan ismered?? :)
Hát igen, dackorszakról tudnék beszélni, mesélni... nekem mindhárom gyerekem folyamatosan abban van!
:lol:
Szegény Laura szeme!Reméljük nem lesz maradandó!

Cirmike: hál istennek, nálunk nincsenek ingek, én viszont a pólókat mindig vasalom, abból meg ötünkre dögivel fogy.Tudom,Te extra "nem vasaló" vagy, amire jócskán irigykedem! :)

Dórika alszik, még nem volt kaki, de találkoztam védőnénivel, azt mondta, ha bélelzáródás lenne, akkor menni kell rögtön, azt kimutatja a röntgen, de akkor láthatóan fájna a hasa. Szerinte ne aggódjak. Meg szobatisztasága miatt sem. Azt mondja, ha egyáltalán nem akar pelus nélkül lenni, ne erőltessem, pár hónap múlva térjek vissza rá.Beszéd, járás, minden később jött nála. Védőnéni mondta, hogy ezt ellensúlyozza, hogy "annnyyyiiira aranyos". :) Hízott a májam rendesen!

Bence itt játszik, ő nemrég kelt fel, Emese tévézik. Amíg elvannak hajat mosok, aztán felsétálunk az expora. Szerintem.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Moncsi: jót nevettem a laptetőre való utalásodra, de üzenem, elvihető, de nem annak, aki utánad írt! :) Továbbra is a jogokat dobom Cserieriék felé! :oops: :lol:
emesedora

EDB anyu: Én Csilla férjét ismerem. Évekig együtt dolgoztunk. Nagyon aranyosak a fiaik.

Jó expozást!
jutte

Sziasztok!

Nem tudom ma mi van velem, de nagyon ingerlékeny vagyok. Fáj a fejem és fáradt is vagyok (mint már kb 1 hónapja állandóan). Lehet a közelgő hidegfrontot érzem. Pedig a mostani éjjelünk jónak mondható. 3 óránként kelt, nem volt óránkénti "berohangálás", igaz reggel már háromnegyed 7-kor pattantak a szemei.
A vaterával is jól megszí*tam. Reggel a Merkantilos ügyint csajjal sem jutottam nagyon dülőre. Nem valami jó ez a nap számomra.
Apa délben megetette Gergőt, de azt mondta soha többet. Ezen is berágtam, mert marha könnyű neki ilyet mondania és mindenből felmenteni magát. Nekem az elmúlt 2-3 hét alatt többször volt olyan hogy a gyerekekkel a felkelésüktől a lefekvésükig csak én voltam. És soha nem panaszkodtam. Mindig meg voltak etetve, fürdetve, játszottunk és nem morogtam soha a korai kelés miatt sem.
Na bocsánat, csak kificcentek ezek a dolgok.

Jutte!

Sajnálom Laurát, de jó, hogy már rendbe jött a szemhéjja. ÓÓÓÓÓ! Nálatok még csak most! Szerencséés!!! Nálunk már legalább fél éve (és még lehet keveset mondtam) van dac, hiszti egyéb. Nagyon fárasztó tud lenni (legalább is most nekem az) hogy egyfolytába a kövi elterelő hadműveleten gondolkodjak.
Talizhatnánk majd megint valamikor. Vagy Ti jönnétek, vagy mi mennénk, ha nektek is jó lesz valamikor.
Zaj: hát hogy múlt héten a S-be leállás volt és akkor is hallottuk az a búgásfélét, úgyhogy lehet hogy még máshonnan is jön a zaj. Vagy már ez tuti, hogy csak ez a kettő gyár az "okozó"???

EDB anyu!

Dórika!

Kakilj egyet anya nagy örömére, na meg mi is megnyugodnánk, hogy minden OK!

Viccet félretéve és igazán nem is annak szántam. Nem látsz rajta olyat, hogy fájna a hasa, nem?? Jaj remélem nincs semmi vele! Dicséret meg elhiszem, hogy jól esett.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Fogmosás az bárhol, bármikor. Szeret, az íze miatt. Vízbe pisilés nálunk is van néha, már kaka is volt. Na akkor tett jó szolgálatot a macska almos lapát :D :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: köszi a kaki drukkot. Nem volt azóta sem, tegnapelőtt volt utoljára, jó, akkor két hatalmas. Előbb egy hatalmasat pukizott, azt hittem, lesz kaka, de nem. Most etettem vele szilvát (felet sikerült megetetni vele), evett egy egész krémtúrót, meg fél pohár tejet. Csak lesz estére hatása....
Nem látok változást, hogy fájna a hasa. Ugyanolyan Dóri, mint máskor.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Na mi van csajok? Hol vagytok?? Voltunk az expon, taliztunk Csilláékkal, Angiékkal (még mindig hatalmas a pocid :)). Meg Livivel, Timivel az ugrálónál.
Nem volt nagy szám, de ma így, hogy ingyenes volt, belefért. Emesének tetszett, nem is akart még eljönni. Ettünk fagyit, ittunk karsztvizet, meg vettünk frissen sült kürtöskalácsot.
Meg egyik kiállító jó ismerősünk, őket néztük meg.

Végre kakilt ma Dórika, épp az előbb. Jó keményet. Átnéztem, semmi nem volt benne. Úgyhogy én többet nem akarok rajta agyalni.

Na megyek, rendezem a csöppeket.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Próba vonalzóra...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Újabb

Kép
Kép
Kép
emesedora

Próba

Kép
Kép
Kép
emesedora

Újabb (új szöveget raktam bele)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sajnos szinte csak olvasni marad időm!

Utólagosan is:
Boldog névnapot Bencének!
Boldog szülinapot Hannának és Dávidkának!

Bendi jövő hét keddtől megy oviba. Voltak most családlátogatáson az óvónénik. Hál istennek nagyon kedvesek! Reméljük zökkenőmentes lesz a kezdés.

Voltunk ma Matyival tanácsadáson. Az én 10 hónapos "csöppségem" 11,10 kg és 75cm!

Utána kimentünk az expóra is. Cirmike láttam a férjuradat!
Igazából ablakot-ajtót néztünk, mert szigetelés előtt még be kellene tenni a tetőtérhez.

Ha Bendi ovis lesz, valószínű el tudok majd menni végre talira. Egyedül a két gyerekkel nem indulok neki busszal.

Én is üdvözöllek Fiamette!
Én kertvárosban lakom a két fiammal (Bendegúz 3 éves és Mátyás 10 hónapos), és persze a párommal :D . Gratulálok a kis pocaklakóhoz és a jó cukoreredményhez!

Még teszek fel pár képet, amit mostanában csináltam.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Kép Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szilvianyu!
JÓ sokakkal összefutottatok akkor tegnap! :D
Sz.tem se agyalj Dórin már. Én egyszer rugós foci focilabdáját nyeltem le kiskoromban, tök előttem van, ahogy Apu minden adag kakámat a biliben kotrizza, ááááá! :x

Anikó!
Szurkolunk majd Bendinek az ovihoz, biztos jól fogja érezni magát, hisz már volt bölcsis Ő.
Matyid csatlakozhat a szumósokhoz, sőt ha így halad, lehagyja őket (Áront már bizti...) :D
Derekad bírja még??
Talira tényleg el kell majd jönnöd Matyival!

Na megyek, most kelt Noé!

lola77

Sziasztok!

Lola: valószínű tényleg nem agyalok többet kaki dologban.Nem látom, hogy bármi baja lenne.
És meg lett a focilabda? Jó sokáig aludt akkor Noé.... :). Nekem is Bence felkelt hétkor, bekakilt, tisztába tettem, megitta a tápiját és azóta megint alszik. A lányok is ebben a percben keltek fel... Nehéz lesz jövő héttől újra korán kelni! :(

Anikó: nagyon édik a gyerkőcök. Hatalmas Matyi! Szinte nagyobbnak látszik (husosabbnak, az biztos), mint Bendi. Miket eszik már? Lassan utoléri Bencét, aki 12 kiló volt 1 évesen.

Sziasztok
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?