Sziasztok!
Jó hosszú napom lesz ma..Mindenki ma jön hozzám, egész héten felém se néztek..Mostmeg jól összejönnek.Kezdi a Hugikám, jön hajat festetni..(én tegnapo a sajátommal egyedül bajlódtam..
, de végre újra vörös vagyok..) Aztán valamikor elvileg jön Sóginőm, aztán meg a barátnőm, a Tünde, páran múltkor megismertétek..Neki is már csak kb.2 hét és meglesz a pici babója..Úgy várom..
És közben még megyek Biuskám előballagására is..
Kíváncsi leszek, hogy mit alakít majd a kiscsaj..
Tegnap vettem Laelocot (köszi a segítséget Mindenkinek), remélem, hogy ez segíteni fog.Bár tegnap volt egy kaksija Drágámnak, de tök kemény volt, megszenvedett vele, így már az is nyert ügy, ha kicsit meglazítja neki.Este nem akat aludni a kislegény..Fél 11-ig műsorozott.Az ágyában siíktott, amikor kivettem ,akkor meg tök nagyokat nevetgélve játszott egy poháralátéttel.Aztán nagy neghezen sioekrült ágyba rakni és akkor már könnyen bekómált.De, így csak fél 4-kor volt fent éjje..
Azért nem láttátok többen Antó szemcsijét, mert én feltettem neki, ő meg levette. Szenvedünk vele rendesen, holnap vissza is viszem, mert állandóan lecsúszik róla és azért is idegesíti.Meg én tök pipa vagyok, mert teljesen más keretről volt szó...Mindegy, csak gyógyuljon, de ennyi pénzért keríthettek volna olyat, amit én akartam.. Majd teszek fel egy képet róla, sezgényem olyan, mint egy öregember, ráadásiul a pici fülecskéjét is még jobban
kinyomja.
Gabi!
Nagyon helyesek a fiúk a képeken.Leginkább az tetszik, amikor mindketten az asztalnál állnak. Gondolom Gergő mindenhová követi a bátyuskáját. Tegnap enyémek is tök édik voltak.Antó mászkált körbe-körbe a szobában, de amint a Bius elővett egy úkj játékot ő ott-termett és ráncigálta el tőle. Később meg Bius autózni akart vele, odagurította és magyarázott neki, hogy Antóka gurítsd vissza a nekem, autózzunk..
Ági!
Nem irigyellek a suli miatt. Hol sikerült tanárt találnod? Te fogsz járni hozzá, vagy házhoz megy? Mikor is lesz a vizsga? Okt-ben?Én annyira örülök, hogy túlvagyok rajta, bár most annyira nem emlékszem már semmire, hogy olyan, mintha nem is lenne meg...
Moncsi!
Sikerült elfelejtenem a lötyi nevét, amit ajánlottál..Majd leírod nekem? Köszike..Olyan gyönyörűek a lánykáid. Úgy irigylem Dórikát a szép hajáért.Biusnak olyan gyenge vékonyszálú haja van, pedig már többször levágattuk neki csuti rövidre, de nem erősödik neki..(anyai örökség..)..
Csilla!
Tőled meg akkor a diétás étrendet szeretném elkunyerálni...Olyan jó lenne pár kilótól megszabadulni..Jók lettek a képek, nagyon édesek a gyerekek..
Betti!
Na, ma hogy indult a reggel a böliben? Meglátod napról-napra egyre jobb, könnyebb lesz..Nekünk is azt mondta a gondozónő, hogy még nem volt olyan gyerek, aki ne szokott volna be idővel, Persze azt az időt is ki kell bírni valahogy, de utánna sokkal könnyebb lesz..Tök óü, hogy így épül-készül a házikótok.Nekem is nagy vágyam egy kertes ház, de ..Ki tudja..Egyszer talán..Jó ez a "falusi" ruha csere-bere...Néha nekünk is jól jönne, ha valaki bekopogtatna egy rakás ruhával...
EDB-anyu!
Kakilt már azóta Dóriak? Csak nem nylt le semmi rosszat-.Lehet, hoyg csak valami szöszi volt. Bius szokta mostanság a szöszöket piszkálni a szájából, az mindenhol van,. lehet, hogy neki lement és csikizte a torkát..