Szép jó napot Leánykák!
Prószálok előkerülni, de nem egyszerű mostanság
Minden okés velünk, csak Andorom -annak ellénére,hogy továbbra is jó és szófogadó - kezd életveszéjes lenni.
rendesen a nyomában kell lennem. Mindenhol feláll és mindent akar és láthatóan egyre okosabb és nagyon sokat megért már. Most a favorit a minden alá bebújás.
Tegnap a kiságya lá bújt be,ami max 20cm-es hely lehet. Ott talált valami érdekeset, de amint megtalálta fel is akart volna olni,hogy jobban megnézze
És ez már nem tetszett neki,hogy nem megy. De végül a segítségemmel szépen kikúszott. És még sorolhatnám hova mászi,min bújik be, de talán ez volt most a legalacsonyabb
Fildi,
Gratula az esküvőhöz, lagzihoz. Nagyon gyönyörűséges voltál!!!
Gondolom,hogy el vagytok most Fannival így az ovi előtt. Tök,jó,hogy vonatos az ajtó
:D:D
Mérnökasszony,Twist,
Örülök,hogy minden okés veletek is. Jó volt Twist a megérzésed, hogy kislány lesz. Akkor nagy az öröm, igaz?
Mérnökasszony, Ti még nem tudjátok akkor ugye?
Esztó,
Csúcsszuper Álmos!
Már nagyon szeretném őt is látni (meg persze Téged is
)
Nem akarsz jönni szeptembertől Ringató foglalkozásra? Én szertnék menni.
Kora, Ti voltatok ilyen Ringatón( valahogy rémlik ilyesmi) És Ti nem akartok jönni? Úgy olvastam ovis korig ajánlják
Örülök,hogy jól telt a nyaralás.
Az alkotás?A fogas kész, szerintem az előző oldalon van- vagy arra gondolsz,hogy a magasságnérő kész van-e hozzá? Igen ma fejeztem be: Nagyobb és kisebb gyufaszálakból csináltam rá egy létrár,aminek a fokai 1 cmre vannak és tizesével ráfestettem a számokat. Most akarom a cucc hátára rácsavarozni a kampókat, mert ma már fel szeretném fúrni végre a falra
Szerintem egész jó lett,attól eltekintve,hogy a létrát lehet akár sínnek is nézni
Sebaj
Anno kérdezted, honnan tudták a csajok a szülinapomat: iwiw. Szívesen bejelölnélek - már akartam is - de nem talállak. Nem tudom milyen vezetéknévvel keresselek
(ha titkos,akkor Te is bejelölhetsz ám
)
Mi egyéb történt velünk?....csjúúú, nem is tudom. Balcsiztunk, amit Andor nagyon élvezett. NAgyszülők sokat vigyáztak rá, este többször ők fektették, mert mi "elkószáltunk". Nem volt gond vele.
Kicsit szenvedett a fogától, úgy látom a felső szemfogai jönnek tök egyszerre, de még nem jöttek ki.
Sajna mostanság nem nagyon csinált Szabolcsom képeket, viszont táncolós videókat szertném összevágni és feltölteni, mert nagyon édes
Jah, és "tud" Andor furulyázni is !
:D Anyum hozott egyet nekem (volt nekem régen, csak húgom elvitte,mert kell neki az oviba) és mutattam Andornak,hogy kell fújni és szépen kéte ő is és fújja
Egyelőre még elég EGYhangú a dallam, de édes azért
Szilvi,Prüntyi? Jól vagytok?
Megyek, megpróbálom befejezni a fogast
Pusszantás!