Új privát üzeneted érkezett!

Csilla, itt is meleg van!
nekem csak légkondi jutott, de lélekben csobbanok én is! :)

boruska

Sziasztok!
Hat, en nem tudom halogatni a vasarolgatast! Nehany rucit mar vettem, mert nekem csak lanynak valok vannak, es be kellett szereznem nehany "ferfiasat". A hetvegen elhozzuk a kisagyat, egy baratnomtol kapom, de ujra akarom lakkozni, uj matrac, meretre szabott agynemuk stb. Es ugy gondoltam, mindezt ideje elkezdeni. Babakocsit is csak azert nem veszek meg, mert szeretnem meg egyszer megkukucskalni, mert lanyosat kaptam volna, de a legenyket csak nem szeretnem rozsaszin kocsiban tologatni, meg akkor is, ha tudom, hogy ez butasag- hu, latszik, hogy faradt az agyam...kisse nehezkesen fogalmazunk. :oops: :oops: En eleg gyagyas vagyok, nekem mindent elore ki kell mindig tervezni, el kell rendezni, en csak igy erzem jol magam. Ha varnek telig a vasarolgatassal, begolyoznek.
Ronci: ha veletlenul olvasol, meg egyszer megkerdeznem, hogy ismerd-e Dr Ditroi Petert, tudsz rola mondani valamit?
geri79

Csilla, közös, privi, tökmindegy. Csak gondoltam mégse a fórumon írjátok ki a számotokat! :lol:
Vendég

Nóri, okés, küldöm. :D

Geri, a lakkozással azért vigyázz. Nekünk is kéne festeni ezt-azt (amúgy imádok), de nem tudom hogy neki merjek-e állni. A Zuramra meg nem annyira szívesen bízok ilyeneket, roppantmód kritikus fajta vagyok. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Matrac. Mi annak idején ide Lucához kókusz matracot vettünk (Kb 15eFt). Anyuékhoz szivacsot (kb 3eFt). Azt ki lehet mosni. A kókuszba meg néhányszor beleborult a tej. Most a pisi. Szóval nem részletezném, milyen szaga tud lenni. Én most nem veszek kókusz matracot az tuti. Nem beszélve arról, milyen ótvart porszívózok ki belőle minden héten. Szóval nekem nem volt meggyőző a szivaccsal szemben. Csak olyan ámítás, mint a fülhőmérő, az elektromos orrszívó meg a többi használhatatlan baromság! :twisted:
Vendég

Nóri, mondasz vmit ezzel a kókuszmatrac problematikával - én eddig tökre hittem benne...

boruska

zsizell: Hajdú doktornő az ÁEK-ban rendel, de itt rosszabb az uh-gép. Én is gondolkodom az Istenhegyis uh-n. Nekem ezt javasolta a dokim, ha meg nem lesz pénzem akkor beállok hozzá a sorba a kórházba.

ézsóné: Nekem is volt vesekövem, de én még nem vettem észre hogy vizesednék.

csuppancs, zuzmoo, juci: Gratula a negatív tesztekhez.

boruska: Nem hiszem, hogy gond lenne a camamber, csak ne egyél belőle sokat.

A mai napom katasztrófa. Úgy volt, hogy nem megyünk olaszországba. A párommal reggel a fogorvosnál kezdtünk, szerencsére nem kell kihúzni a fogát, most csak kifúrta neki a tömést és tett bele egy ideigleneset. Az egyetlen ember, aki közülünk vezetni tud, meg holnapra kapott időpontot a szájsebészetre, mert meg kéne nyitni a fogát, de nem megy el. Így most nem fáj neki, de azt mondták, hogy begyulladhat a melegtől. Szóval lavírozunk. Nekem "csak" a torkom fájdult meg, de ez már a legkevesebb. Jól indul a nyaralásunk, remélem annyival jobb lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Bekukkantottam a közösre, de nem találtam a táblázatot, vagy nem azt, amit keresek. Lehet, én vagyok a béna, de még nem igazán ismerem a gmail-t. :?

Kép
Kép
molmar

vicky, remélem, nem lesz semmi baj, és jól érzitek magatokat a nyaraláson, imádom Olaszországot! pihenjetek sokat!

boruska

Nori- hat, igen, ez meggondolando, en is inkabb kiegyeznek egy tiszta matraccal, mint egy baromira "egeszsegessel". Ezek szerint a kokusz szalmaval is ugrott... az elado azt nagyon dicserte.
Ja, es arrol volt sz, hogy a lanyok csunyitjak, a fiuk szepitik az anyukat. Ehhez kepest a tesom arca vilag eleteben eleg ragyas volt, terhesseg alatt viszont olyan volt, mint egy fotomodelnek, es lett egy Adelkaja...Nekem soha nem volt pattanasom, meg kamasz koromban se, erre fel minden napra jon ki egy ujabb oriasi voros ize, amit egy fel kilo alapozo sem tud eltuntetni... :evil: Hat, egyszeruen csodasan nezek ki az en Csanadommal!
geri79

molmar, nekem is ez a bajom - az elérhetőséges táblit megtaláltam, de a másikat nem :(

Nóri?

boruska

geri, a pattanások nálam is megvannak:(
az arcomról nagyrészt elmúltak, de a nyakam, a mellem, a hátam - mint egy himlősnek :(
ehhez képest nálam is fiú néz ki...

boruska

Vizesedés: kis mértékben a bokámon érzem, a zokni szárát le kell tűrnöm, mert szorít.

Boruska, ne izgulj a penészes sajt miatt, nekem is hozott már a férjecském többször is camembert meg brie-t, mert tudja, hogy szeretem. Az elején a védőnőtől kérdeztem, ehetem-e az angolszalonnát meg a kolozsvárit, mert csak füstölve vannak, azt mondta, mivel nem eszek belőlük kilókat, annyi belefér. Tényleg pár falat elég belőlük, de azt szívesen eszem. A többi a férjem gyomrában landol, van is lelkiismeret-furdalása szegénynek. Erről jut eszembe, még mindig tartom az 50 kilót, tehát még mindig csak 1 kiló pluszban vagyok, Sanyim viszont 3-at felszedett az elmúlt időszak alatt. Panaszkodik is, hogy érzi magán, pedig könnyű fizikai munkát végez és heti egyszer hokizni is jár.

Csuppancs, Zuzmooo, gratulálok a kombik eredményéhez, Juci, neked pedig a 4-es teszthez. Most már megnyugodhatsz!

Nóri, ilyen autós matricánk nekünk is volt, Bori fénykép díszelgett benne, de elég hamar kivette a nap a színét. A pólókban vajon van olyan is, hogy 5 éves és bébi párosítás? Az engem is érdekelne!

Köszi a megnyugtatásokat a babamocorgással kapcsolatban. nem tudom, mi lenne velem nélkületek! Tényleg olyan vagyok, mint egy első babás, igaz? Szerintem egyébként a dokimat hívogatnám állandóan, a védőnőm múltkor leszerepelt.

Mai ebéd: orjaleves minimális zöldséggel, sok-sok tésztával, hmmmm! Nagyon hamar lecsúszott, utána meg ettem egy marhamájkrém konzervet csak úgy magába - egy kis nosztalgia, gyerekkoromban ettem így. Aztán aludtam Borival 2 órát, ő még mindig húzza, most chipset eszek. Zöldség nálam is jöhet minden mennyiségben Tegnap csak azt vacsiztam. Viszont az Aktivia eléggé megdolgoztatja a beleim, elég érdekes zajokat produkálva. Szegény babónak van mit hallgatnia! :lol:
ktc

Zsizell, nem kaptam már időpontot Spánikhoz 7-ére, úgyhogy megyek időpont nélkül, én viszont 6-nál előbb nem érek oda. Utálom ezt a bejelentkezős módszert, annak kéne ezt néhányszor végigcsinálnia, aki kitalálta! 1 hete próbálom elérni őket, s csak ma késő délután sikerült, ma meg már nem volt hely... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ktc

Köszönöm az autós tippeket. Ez ugyan emberem dolga lesz, de több fül többet hall :D . A Fiat Multipla-t ént is néztem, van is egy kollégámnak (szintén 4 gyerek) majd őt is megkérdezem. Mikor múltkor emlegettem valakinek, az felsikoltott: csak Fiatot ne!. Hm. Csakhát szegény ember vízzel főz.
pammut

Nóri, mi 26-án hoztuk el és már össze is rakrta apuci :D
Jó, h mondtad a kókuszosat, mert így nem veszünk +-ba olyat...
Nekem nincs jelszavam a gmail-hez...

Én jobban szeretem a bejelentkezős módszert, mert így tudom, h mikorra végzek (bár voltam olyan fogorvosnál akihez du 4-re kapott a gyerek időpontot és még 1/2 7-kor ott csücsültünk :roll: )

Patik? Azok nekem is vannak és mind az arcomon, az államon...és a mellem alatti hajlatban :roll:

Összeírtam mit kellene vennem még a babónak és remélem a jövő hét után el is kezdhetem a beszerzést ( a genetikain meglátjuk végre mi van a pocakban :wink: )

Kép
csipike09

Pammut: Tudom, hogy nem hangzik tol jol, hogy Dacia, de az uj Logan MCV oriasi, 7 szemelyes, kategoriajaban a legolcsobb, es szerintem egesz elviselheto. Nekunk 9 eves Daciank van- na nem azert nem csereljuk le, mert annyira ragaszkodunk hozza, csakhat a piszkos anyagiak- , de tavaly osszel kellett eloszor hozzanyulni, akkor is nem azert, mert elromlott, hanem mert ideje volt ugy gondoltuk ezt-azt kicserelni benne.
geri79

Sziasztok Kismamik! :) Bocsi az offért, de hátha valaki pont ilyet szeretne. :lol: :wink:

Eladó a képen látható, használt HAMMER fekvőbicikli. Ideális olyan kismamiknak, akik nagy pocakkal is szeretnének kondiban maradni. Mivel háttámlás, kb. 8. hónapos pocakkal még használható és a derekat sem terheli meg. Az ellenállás állítható, kalória, megtett km stb... kijelző van rajta.
Ár: 25.000,-Ft
HA érdekel, írj privit! :)

Kép

TOvábbi gondtalan babavárást kívánok! :)
Vendég

Geri: ez a doki akiről érdeklődsz, debreceni? A Klinkán dolgozik vagy a kórházban? Mert a Klinikán van ismerősöm, rá tudok kérdezni ha kell.

Ez a kókusz-matrc engem is meglepett. Eddig mindenhonnan azt hallottam, hogy mennyire jó. Na, ezért nem mindegy, hogy az eladó ajánlgatja, vagy valaki már kipróbálta. Köszi Nóri az infót.

Én se veszek több banánt egy ideig. Néhány napot töltött a hűtőben néhány elég érett példány és most mindenen a banán ízét érzem. Pl: paprikáskrumpli, babgulyás, de még a szalámi és a tej is átvette. :shock: Rémes! Nem is találtam most kedvemrevalót a hűtőben, hát csináltam fokhagymás piritóst :)

Patik: nekem az első néhány hétben volt több, de mostanra szépen kisimult a bőröm, jobb mint valaha :)

Ja, igen. Nekem sincs jelszavam a gmail-hez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2009.08.28 17:38-kor.
zuzmooo

Helloka Csajok!

Készen vagyok mindennel. Hát mondanom sem kell, hogy az egész napom morgással telt el, de azért készen van a torta is, a barátnőmnek készített somlói is és az ebéd is finom lett, csak alig állok a lábamon. :cry: Lassan zuhanyzás és 8-ra megyünk névnapozni. Semmi kedvem. Majd holnap mehetünk a "munaktárshoz". Pfájjjj. De jó lesz. Az a baj, hogy Zsolti imádja azt a vadbarmot és nem tehetem meg, hogy nem megyek el, mégha utálom sem. :x

A penészes dolgokról nekem azt mondta a doktorbácsim, hogy a legkevesebb adag is árthat, mert a penészben olyan anyag van, amire a szervezet úgy reagál, hogy antibiotikumot termel. És ez az antibiotikum árt a magzatnak. Placentával vagy anélkül is! De egyébként a májas dolgokról is azt mondta, hogy csak nagyon ritkán. Hát nem tudom ki hogy van ezzel, de engem nagyon könnyen meg lehet félemlíteni az ilyesmivel úgyhogy én inkább kerülöm.

Gratula a tesztekhez.

Reni

bellerreni
Eger

bellerreni: Szerintem meg túl sok mindennel hülyítenek minket. Ennyit a boldog babavárásról. Szerintem ha ezektől baja lehetne a babának, akkor rá lenne írva mint a gyógyszerre! Egy cég sem vállalja, hogy bepereljék valami miatt. Szóval szerintem nyugi és mindent csak tiszta forrásból és mértékkel. A penésznél a nemes penész az azért más, mint ami a falakon meg a kenyéren megjelenik. Nem véletlenül ehető egyébként. A dokik meg azért paráztatnak, hogy legyen dolguk és hogy ne vond őket felelősségre, ha valami baj lenne a babával.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni!

Azt nem mondta, hogy ne egyél zöldséget, mert sok méreganyag van benne? Meg kenyeret sem, mert a gabona is lehet szennyezett? Húst még sütve se, mert ugye a sertésinfluenza...stb. És tejtermék meg tojás sem jöhet, mert meleg van és szalmonellás leszel :twisted: :twisted: Lényegében lehetnél fényevő is! :lol:

Matrac kérdés: amúgy nincs vele gáz, azon kívül, amit leírtam. De az árkülönbség miatt nem vennék azt. De sokan esküsznek rá ettől függetlenül.

A másik ilyen dolog az etetőszék. Nekem első gyerekesként még a gyerek születése előtt etetőszéket kellett venni. Mert muszáj! Szóval megvettük a Peg Perego Dondolino hintáztatós csodáját 55eFt-ért.
Persze egyszer hintázott benne a ded és többet soha. Rohadt sok helyet foglal, de soha nem csukjuk össze, mert minden nap használtuk. Aztán vettem az IKEA-ban 2990Ft-ért műanyag etetőszéket anyuékhoz. Se összecsukni, se dönteni nm lehet. De nem is kell. Tökéletes, tisztán tartható, lehet venni hozzá tálcát 1000Ft-ért. A drága etetőszék párnája alatt gyakran találok száraz virslit, rohadt epret! :evil: Irigy vagyok anyámék székére. Ha tehettem volna, kicseréltem volna. De az Apjuk tuti agyonvert volna.
Szóval az ember másodszorra máshogy gondolja.

Így vagyok a rugikkal is. Pont beszéltük a barátnőmmel, hogy aki a seggénél gombolós rugit kitalálta, azt fel kell akasztani. Abból csak kiborítani lehet a gyereket! :evil: Még jó, hogy annak idején csak ajándékba kaptam azokat!

Katica!

Sajna csak 3 éves korig vannak. De a Nextnek később lesz olyan, hogy 3hónapostól 5 évesig. Bár lehet, hogy az meg Borira kicsi...
Vendég

Zsuzsa: nem tudom, hol dolgozik, csak azt tudom, hogy a felesege szonografus, o csinalja a genetikai uh-t, a ferfi pedig nogyogyasz, o pedig a 4d-t. Oket javasoltak, menjek hozzajuk, mert a varadi dokik ezekbol meg nincsenek a toppon. Es kivancsi lennek, hogy mas mit mond roluk, ha mar ilyen messzire elmegyek egy uh-ert. De ha te ismersz jokat, szivesen meghallgatom a velemenyed, csak legyen magam rendelesuk is, mert ugye en allamira nem mehetek...
geri79

Vicky, Nóri!
Igazatok van, sok felesleges hülyeséggel tudják paráztatni a kismamákat, hogy ezt se egyél, azt se. Nóri, ez a fényevő nagyon tetszett!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Matrac: lehet, hogy jó, de nekem valahogy ellenérzésem van a kókuszmatraccal szemben. Én mindig úgy érzem, hogy csak a pénztárcám érdekli azokat, akik ilyenekkel etetnek, hogy kókuszmatrac, gyapjúgarnitúra és társai.. Én meg leszek elégedve egy egyszerű szivaccsal is, azon is lehet aludni. :D

Kép
Kép
molmar

Matrac: a kokuszrol nincs velemenyem, nem is lattam itt (nem is mentem utana), en vettem egy kozepkategorias ikeas matracot, amikor a kisagyat es egyeb dolgokat is megvettunk. Fogalmam sem volt, hogy nezni kell-e rajta valamit, vegulis bejott. A lepedo ala szoktam rakni egy viztaszito lepedot (nem gumi es nem is csorgos muanyag), igy akkor sincs baj, ha esetleg baleset van. Eddig max kiporszivoztam rutinbol agynemuhuzaskor, mas feladatom meg nem volt vele.

Babakelengye: a babakocsin kivul hala Istennek nagy dologgal nem szivtunk, aprosagok maradtak meg, mint peldaul pumpas orrszivo, ami szerintem semmire sem jo, jo sok vattakorong, amivel egy korhazat el lehetne latni, de en alig hasznaltam, rengeteg melltartobetet (tej hianyaban nem volt ra szukseg) es sok-sok szules utani alkarnyi nagysagu betet (nem vereztem tul erosen). Illetve az infacol es gripe water, merthogy szerencsere hasfajas sem volt, a picivel se legyen, mert ongyi leszek. Amit szivesen lecserelnek, az a hinta: fisher price elektromos hintank van, tok jo lenne, csak eppen max 8-9 kg-ig hasznalhato es csak magatehetetlen fekvo babahoz jo. Kristof jo harom honapos koraig felelt meg mindket megkotesnek, akkor hazamentunk egy honapra, mire visszajottunk a hinta mar hasznalhatatlan volt. Ha ujra vehetnek, akkor Adamo hintat vennek, mert az meg az o sulyat is elbirna, nagyobb gyereknek is jo, picinek is. Kristof meg igenyelne a hintazast, de a sulya miatt mar nincs miben hintaztatnom.
De most mar hallgatom Feritol, hogy "Minek meg egy hinta, amikor itt van a masik.", ettol fuggetlenul, ha jovo tavasszal hazamegyunk megveszem az adamo hintat. :lol: :lol:
Etetoszeket en a hozzataplalas megkezdese utan vettem, eleinte a hodozoban etettem. Fisher Price-t vettunk, a fo szempont ennel is a suly volt, ugyanis megdobbenve tapasztaltam, hogy a legtobb etetoszeket 13-15 kg-ig ajanljak. :roll: Ez huszonvalamennyiig van, jo strapabiro, konnyen tisztithato, szep is, dontheto is, draga is volt, ugyhogy jo sokaig hasznalni fogjuk, az tuti.
Viszont epp most akarok otthon venni etetoszeket anyosekhoz es anyaekhoz (majd visszuk egyik helyrol a masikra) es en is a Nori altal emlitett olcso ikeasat neztem ki. Sok forumon olvastam, hogy az ar ellenere a funkciojat tokeletesen ellatja es erdemes venni.

Pattanas: en borzasztoan festek, erre keszuljetek fel a talalkozo elott. Rettenet pattanasos lett az arcom, ami ugy kell elkepzelni, hogy nem az egesz van tele, hanem szakaszonkent, foltokban csunya. Es fajdalmas, piros izek. Hiaba kezelem, mosogatom, tisztitom, semmi sem segit. Csak a fejemen es a nyakamon van. Kristoffal csak a mellkasomon es a hatamon volt. Azon gondolkodom, hogy ott elmult-e idovel, vagy csak azert nem emlekszem, hogy volt-e a vegen, mert mar hozzaszoktam. :?: :roll:

En meg lusta diszno vagyok. Megcsinalom amit kell, takaritottam, suvickoltam a konyhat, a furdoszobat, hogy ne koszosan hagyjuk itt, sutottem Ferinek muffint, kitakaritottam a hutoket. Viszont harom napja szemezek az epilatorral, a labszarammal es a szemoldokomet is ki kellene szedni, a kormomet is rendbe kellene hozni, de szerintem meg ma is elmarad. Majd holnap. Nah jah, csak eppen holnap nagybevasarlunk az utra, fozni is akarok, Feri is itthon lesz estig, megint nem lesz hozza kedvem/idom, vasarnap varhatoan egesz nap mosas lesz, hogy hetfore minden megszaradjon, hetfon meg pakolas, amitol mar most rettegek. Szoval az sem kizart, hogy az en szorom meg Budapestet is meglatja, bar akkor mar egne a pofam.
Vendég

Geri!

A www.ditroi.hu honlap elég jól néz ki, nekem ez elég bizalomgerjesztőnek tűnik!
Vendég

Hűű, mennyit írtatok, mióta nem voltam itt, nem semmi! :) De nagyon helyes! Nem rég beszéltük is a párommal, hogy azért nem rossz dolog ez a fórumozás (ő is csinálja hébehóba - értsd: majd' minden nap :)), mert sokszor van olyan, hogy az embernek megerősítésre van szüksége bizonyos dolgokban, melyeket esetleg nem tud a családtagjaival, barátaival sem megvitatni, hanem csak olyanokkal, akik éppen átélnek vagy már átéltek hasonlót.

Kaja: nekem azt mondta a védőnőm, hogy bármit ehetek, amit megkívánok.

Vásárlás: még nem vettem semmit, úgy meglepődtem, amikor Ti (páran) már írtátok, hogy kaptatok is, vettetek is valamit. Ne értsétek félre, tényleg csak meglepődtem; talán azért, mert egy ideje nem nagyon mozdultam ki a lakásból, és kicsit elszoktam a normális élettől, illetve másrészt meg a rokonságomban (főleg az idősebbeknél, biztos babonából) ez szinte tabu témának számít. De nagyon szépek a cuccok, amiket mutattatok fotón, a szobafestős elképzelések is nagyon megmozgatták a fantáziámat, bár nálunk nem lesz külön babaszoba, mert pici a lakásunk.

Utólag is sok boldogságot, egészséget kívánok az ünnepelteknek! És egyébként is mindenkinek! :)

Örülök, hogy jók az eredményeitek! Én holnap megyek terhestanácsadásra, de mivel munkanap lesz, így (remélem) ott lesz a nődokim is, legalábbis én így vettem ki a szavaiból. Hétfőn védőnő, és jövő héten már vérvételre is megyek, csak még nem tudom, melyik napon. És végül úgy döntöttem, hogy megvárom a holnapot, mit mond a dokim, mikor vizsgálna egyébként, és ha jövő héten nem akar, akkor mindenképpen bejelentkezek a másik nőgyogyihoz, ahhoz, akinél szülni szeretnék. :)

Most megyek hajat mosni. :) Végre! Már nagyon elegem van ebből a melegből!

Kép
erusverus

Hú Csajok, én akkora barom vagyok, hogy nem igaz. Papi hozott melóból buktát (konyhán dolgozik), én meg betoltam 2 lekvárosat gyors egymásutában, meg még egy fél túróst, leöblítettem egy kis tejjel, azóta meg pusztulok meg. Hányingerem van. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kérek buktát! Éhes vagyok! :|
Vendég

Nyisd ki az ablakot! Úgyis csak 30 km-re vagytok Tőlünk. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

erusverus: ez tök jó, hogy a párod is fórumozik. Én veletek szinte titokban "beszélgetek", mert mikor az esküvőnket szerveztem, akkor is fórumoztam (és blogot írtam) és Szabi állandóan gúnyolódott, meg mondta, hogy valamelyik munkatársa olvassa amiket írok :( Nekem ez akkor nagyon rosszul esett, de most méginkább szükségem van arra, hogy megbeszéljek veletek dolgokat és ne csak magamat emésztgessem.
zuzmooo

geri!!!
Hol rendel a Ditrói??? mert akkor esetleg utánna kérdezek, merthogy amúgy nem ismerem...Most gyorsan olvasok tovább, csak válaszoltam, mert mire a végére érek elfelejtem... :lol:

Kép
Kép
ronci

Közben látom érkeztek még válaszok, én is beírtam a keresőbe.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nori: Nekem meg pont a honlapja tunt furanak, de megmagyarazni nem tudom, miert. Na, mindegy, vegul is ha a dokim megbizik benne, nincs okom, hogy en ne.
Ronci: azt hiszem csak a maganrendeloje van.
De azert koszi Nektek, hogy utanna neztetek!! :lol:
geri79

Csilla!

Megnéztelek iwiw-en! Hogy Neked milyen jóképű fiad van! :D
Ha a második alom is ilyen lesz, lesz még problémád a csajokkal!
Ilyen szép kisfiúból (basszus, nem is kisfiú, csak 6 évvel fiatalabb nálam :oops: ) lehetne még egy. Ha a lányom rossz lesz, majd cserélünk!
Vendég

Nóri, köszi a bókot! :lol: Elfogultság nélkül egyetértek. :oops:
Csak ő olyan kis lökött hogy csúnyának tartja magát. Pedig testileg is marha jó adottságai vannak. "Izmos kocka has", mell, széles vállak, jó izmos fenék, magas. A popót mondjuk apájától örökölte, a többit valszleg apukámtól, mert a párom olyan magas csak mint én. Na befejeztem az ömlengést. :lol:
Cserét megbeszéltük. :P

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri!!! Kérnék egy jelszót a gmail-re!!!! köszi!!!

Kép
Kép
ronci

Nóri: nekem sincs még jelszóm. A szeptemberi talira a távolság miatt valszeg nem tudok elmenni. Bár lehet, hogy csoda történik, és pont akkor lesz értekezletünk Pesten. Kb 2% az esélye.

Hát én a tegnapi beijesztés óta még annál is kevésbé hiszek az orvosoknak, tehát jól teszik, ha messziről kerülnek, és még annál is kevesebbet beszélnek. Nem hiszek már az olyannak, aki mások rémítgetéséből él.

Matrac: ez jó hír, mert az ágyhoz inkább új matracot akarok venni pont a higiénia miatt. Csak eddig nem találtam ekkora méretű matracot. De csak gyártanak, ha gyártanak ilyen méretű ágyat. Szal nem feltétlen annyival jobb a kókusz mint a szivacs, amennyivel több.

Gyerekcucc: tegnap kiakadtam. A védőnő hozott Kismama újságokat és én lelkiismeretesen végignézegettem. Találtam benne egy pihenőszéket (már ezt így önmagában is feleslegesnek tartom, na mindegy) és a hirdetés szövege nagyvonalakban: A kisbabának a legjobb, ha az anyja mellett lehet, és hallgathatja a szívverését. Ezért készítettünk olyan pihenőszéket, amelyen 4 zenei funkció mellett bekapcsolható anyai szívverést utánzó funkció is: Hrrr, tehát tegyem le a kölkömet ebbe az izébe, és hallgassa a szívverést utánzó zenét???? Minek szülöm a gyermekem? A Pen Peregonak (mesmeg zavarban vagyok a márka leírásánál) meg a Brendonnak? Erről mindig a majmos kísérlet jut eszembe, kismajmokkal kísérleteztek, az egyik majmócának adtak szőrös majomanya utánzatot a másiknak drótból font valamit ami tejet adott, melengette. Szerintetek kihez húzott szerencsétlen kismaki? Mellesleg itt a szuper majdnem beszélő babakocsi.
Kép

Zuzmoo, Erusverus: nálunk a Zsolti rendszeresen olvassa ezt a fórumot, néha rákérdez szóban is egy két dologra, számon kéri tőlem, hogy miket irok róla. Innen értesül rólam is. Bár érdekes, mert mióta minket olvas, azóta sokkal nyitottabb a babavárás körülményei kérdésekre. És most legalább már elhiszi, hogy apa lesz. Ez is nagy haladás.

zarja

Jó reggelt!

Nóri, én is kérnék jelszót.

Hála az égnek, az én dokim nem ijesztget. Nem is értem mire jó az nekik. Attól nem fogsz sűrűbben hozzá rohangálni :roll: max telefonon hívogatni.

Én néztem pihenőszéket a fischer pricetól. Ez egészen ovis korig jó, mert átalakítható hintaszékké, viszont nem zenél csak néhány játék van hozzá. A babakocsi projekt nálunk még csak nézelődési, info gyüjtési szinten van.

A párom nem érti minek fórumozok, mi abban a jó.

Kép
csipike09

Én igazából a kocsiba való gyereküléstől tartok. Hol fogunk olyat találni ami jó a mi kis háromajtós Corsánkba? Tippem nincs, a legrosszabb hogy igazából csak akkor lesz összehasonlítási alapom, ha elmegyünk a kisautóval és kipróbáljuk. Nézegetni felesleges, mert ki tudja befér e nekünk egyáltalán.

Tragikus a helyzet már. Tegnap átmentem anyósékhoz, úgyis annyira hiányol mindig. És hát izé nem volt mit felvennem. Merthogy már a rövidnadrágok nem jönnek rám. Ugye melóhelyre szoknyába járok, otthon meg strandkendőben flangálok. És most, hogy ki kellett volna mozdulni, nem volt mit felhúzni. Hát jobb híján nem húztam fel a sliccet és egy nagy nagy hosszú pólót húztam fel rá. Jövő héten megyünk a Bükkbe, és mit fogok felhúzni? Túrázni mégse lehet szoknyában!

És esténként morzézunk a kisasszonnyal. Én bekopogok, ő meg ki :P

zarja

Zarja, a gyereküléstől ilyen szempontból nem kell félni. A méretek ált. szabvány, mint az autók így befog férni :D gondolom 1x ti is babahordozót vesztek a kocsiba és majd csak utána igazi gyerekülést.

Az én babóm már 3 napja nem morzézik :cry: (lehet,h a sok idegeskedés miatt?)

Kép
csipike09

Sziasztok! Most csak gyorsan bekukkantottam, mert hamarosan indulunk a barátokhoz. Most sütöttem nekik egy kis szilvás lepényt, kíváncsi vagyok hogy sikerült,mert még csak most próbáltam ki a recit.

Pihenőszék?! Eddig fel sem merült bennem, hogy esetleg életfontosságú. Szerintem nem lesz nekünk olyanunk. Viszont említettétek az ikeás etetőszéket. Az nekem is tetszik, mert a nagynénéméknél is olyan van és nagyon jó! Hát még az ára! De még majd meglátom milyen etetőszéket választunk, ugyanis nincs sok hely...

Megyek, mindjárt indulunk. Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Kép
Kép
molmar

Úgy látom, ma csak én dolgozom :( sehol senki, én meg egyedül fővök itt az irodában, mert tegnap elromlott a légkondi (amit a múlt héten sikerült végre idén először beüzemelni :? )Sose jutok haza már!

Nem tudom ezeknek a gyermekdolgoknak a nevét, de ha azt mondod, akkor igen, először hordozót szeretnénk aztán gyerekülést.

De most inkább egy három napos pihit szeretnék. De nagyon már.

zarja

Szegény zarja :(

Én is dolgozok, bár csak itthon, viszont még mindig dögmeleg van a lakásban.

Napok óta fáj a fejem, lehet, hogy elveimmel ellentétben most beveszek egy gyógyszert, mert már nem bírom. Csak nyüglődök a munkával, nem haladok...

Egyébként én sem szerzek be még semmit, nem is tudnám hova tenni ebben a csöpp lakásban - majd november táján körbenézek.

Az esküvőre is azt mondják, hogy egy év kell megszervezni, nekünk 4 hónap alatt sikerült, úgyhogy a baba sem marad cuccok nélkül, ha csak néhány hónappal előbb kezdek el vásárolni. Addigra meglátom, mennyi mindent kapok :)

viszont hurrá, este jön a hideg, addig meg vhogy kibírom...

kitartást a mai napra a dolgozóknak :)

boruska

Sziasztok!
Ma vettem egy kismamapolot, mert mar a legbovebb polobol is kidomborodott az egyenisegem. Hat, en baromira csunya kismama leszek. Kicsi, csontos vallak, nagy mellek, nagy pocak, olyan ormotlannak ereztem benne magam, hogy ugy dontottem, maradnak a rendes polok es a domborodo egyeniseg. Es ha mar itt tartunk, mindenki olyan lelkes a mellnagyobbodastol. Hat en nem. 70C-t se nagyon lehet kapni, de probaljatok meg 70D-t venni. Mar bejartam az egesz Varadot, egyet talaltam a Jolidonnal, az is feher es nem tul lelekemelo latvany. :evil: Nalatok biztos lehet kapni. Na, sebaj, majd megyek Debrecenbe, es hatha ott nagyobb a valasztek. Pedig szerintem sok szilikonmellu neni lehet hasonlo meretu, csakhat nalunk meg a termeszetes a divat! :wink: Mas terhes nenik fogalmam sincs, mit hordanak. Mondjuk a csipofarmerem meg jo ram, de kulonben sem talaltam bandazst, majd azt is odaat. Csak addig mibe leszek? Meg szerencse, hogy a kopenyem jo bo,a nadragja is, ugyhogy legalabb a rendeloben majdnem ugy nezek ki, mint egy ember.
geri79

Lányok,
nyugi, a vásárlással senki sincs lekésve. Nekem Lillu májusi, március 14-én vettem neki az első cuccot, így is bőven előre kész lett minden.

Csatlakozva Nórihoz, aki a hátul fenéken gombolós rugit kitalálta, azt nyugodtan agyon üthetnék, ugyanis azt nem lehet ráadni egy babára normálisan. Én kaptam használtan egy jó párat, örültem neki milyen jó állapotban van, aztán már rájöttem miért :lol:

Nóri, hol vetted a polót, mert engem is érdekelne ilyen "egyenruha" 3 év különbséggel :lol: :lol: :lol:

A pihenőszék egyébként nálunk bevált, de én nem adnék hipi-szupi szerkezetekre ennyi pénzt, nekünk egy sima volt és nagyon szerette Lillu. Mondjuk nekünk van helyünk, de tényleg megdolgozta a pihenőszékünk a 8000 Ft-os árát :lol:

Megyek mert vendég gyerekünk is van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kitartást a melósoknak! Engem táppénzen tart a doki, így nem megyek tanítani. De örülök is neki, mert azt a sok lépcsőzést meg idegbajt nem bírnám... Képzeljétek, volt olyan, hogy 3 leányzó óra közben akarta valamelyiknek levágni a haját; már ott volt a kezükben az olló, és mikor rájuk szóltam, hogy azért mégis mit képzelnek, nem értették, de komolyan nem, hogy mi ezzel a probléma. :? Év végén egy 9.-es fiútól meg egy kést vettem el, igaz, hogy csak vajazó kés volt, de a menzáról lopta el, és ott hadonászott vele a hátsó padban. Egy csaj meg hangosan, vigyorogva megszólalt, hogy "Dobd oda neki!" - mármint nekem... Marha vicces... Ez volt az első évem, elég húzós sikeredett sokszor, persze voltak jó pillanatok is :), de annyira nem vágyom közéjük. :?

Képzeljétek, ma voltam az első terhestanácsadáson, nagyon aranyos volt a védőnő, aki nem az én védőnőm, de totál közvetlen, mosolygós volt. Jól esett.
Aztán bemehettem a dokimhoz is, aki megvizsgált, de már hasi uh-val. Megkértem, hogy kapcsolja be a monitort nekem is, és most láttam először mozgó képen a picikénket! Kérdezte a doki, hogy akarom-e tudni a nemét, én meg akartam, ééééssss: bejött a megérzésem, ami tulajdonképpen nem is tudom honnan ered, mert nem testi tünetekből gondoltam rá, inkább olyan álomszerűnek érzem a dolgot. Kisfiú. :) És annyit mozgott, tett egy egész fordulatot a vizsgálat alatt. Olyan jó érzés volt látni, egész más, mint eddig.

Csütörtökön megyek a 16. heti vérvételre. A duphastont pedig szerdán már abbahagyhatom.

Ja, beszereztem 2 nadrágot: egy alkalmi feketét, mert szeptemberben, meg aztán valamikor később is hivatalosak vagyunk esküvőre. Meg vettem egy oldalzsebest is, ha végre már kimozdulok itthonról, legyen mit felvenni.

Kép
erusverus

Erusverus, gratulálok a kisfiúhoz :D :D Ezek szerint így szerettétek volna?

Kép
csipike09

geri!!! Melltarót itt sem könnyű kapni, én is mindig megszenvedek vele..de azért lehet találni! bandázs az van a Fórumban lévő C&A -ban is meg a Coraban is../meg még sok helyen, de ezeken a helyeken biztos, hogy van/
erusverus!!! gratu a kis paszulyoshoz!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Én sem dolgozom ma, lebeszéltük a főnököt arról, hogy kinyissuk az irodát....Sül a rakott krumolim..nyammi

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?