Panny
Szerencsére nem kellett műtét, szépen kitisztult a méhem. Akár ebben a hónapban is jöhet már a tesó, ezt mondta a dr. Arra nem tudott választ adni mi lehet az oka szülések utáni vetélésekneknek. Most utánanézek pár jó orvosnak, és szeretnék végre egy olyat találni, aki tényleg foglalkozik velem. Tudom nehéz lesz, mert nagyon elüzletesedett ez a szakma, de talán van némi esély rá. Rh negatív vagyok, és most ellenanyag hiányában retteghetek, h a következő terhességem meg marad-e.
Képes volt megkérdezni, h tényleg terhes voltam-e, vagy csak késik kicsit, és megíjedtem. Meg, hogy biztos valami szar tesztet használtam. Naja, hülye, és vak is vagyok,és nincs jobb dolgom, mint 2 kicsi gyerekkel az egész délutánt egy kórházban tölteni. Nem a sajátomhoz mentem, hozzá csak délelőtt tudtam volna, így maradt a Janh Ferenc Kórház. Ráadásul pont az a szemétláda doki volt ügyeletben, aki 2 éve is. Akkor azt mondta minek sírok, ne sírjak, ez egy mindennapos dolog, mit akarok, beteg gyereket, örüljek, h elment. Mikor megláttam hazafutottam volna, de tudni akartam, h minden okés-e odabent.
Nem értem miért teszik ezt az orvosok. Egy testileg, és lelkileg sérül nővelt, miért kell így beszélni? Több ilyen orvosról is hallottam már. Az én dokim sem mondott többet mikor felhívtam, csak százalékokat, h ennyiből-ennyi nő vetél el, stb, stb.
Bocsi
sok lettem.
Te hogy vagy? Mensi mikor jön? Nagyon drukkolok Nektek, h a módszer sikeres legyen!