Új privát üzeneted érkezett!

Adri!

Tényleg Isaszegi vagy?? :lol: A férjem is onnan való,anyósék most is ott laknak a Dózsa Gy.utcában.Meg egy csomó rokon van még Isazsegen :wink:

Tényleg nagyon drukkk!!Kihez jársz dokihoz??

Anyci!

Nahát le a kalappal előtted is mert az én esetemnél a tiéd sokkal rosszabb volt.......Szuper hogy ilyen pozitív vagy te is!!!!
Látom van egy igen nagy lányod is :wink:
Drukk neked is!!!

Czeizel módszer lényege:A pé előtt kell kekszelni 2 nappal ahhoz h kislány legyen mert a kislány spermiumok 2-3 napig is kibírják élve,de lassúak és pont a tüszőrepedésre érnek oda ahova kell.A fiú spermák 3 óráig élnek csak viszont sokkal gyorsabbak mint a lányok..tehát ha a pé napján kekszel az ember akkor fiú lesz mert ők lehagyják a lustább lányokat :wink:
Mi ezt alkalmaztuk most is....a 12.napon voltunk együtt és a pé-m a 15.napon volt(LH teszztel meg hőmérőzéssel tudom biztosra).Sztem a köv.hónapban is ezt fogjuk kipróbálni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon-nagyon köszönöm Nektek a sok drukkot! Nagyon ügyesaen csináltátok! Minden a legnagyobb rendben van! :) Valószínű, hogy a múltkor mérte rosszul, mert most 40 mm-nek mérte, így már megfelel annak a terhességi kornak, amit én is számoltam! Szóval minden szupi! :)
aug. 10.-én védőnő, 17.-én vérvétel, 19.én Istenhegyi géndiagnosztika (12.heti genetikai uh), 24.-én endokrinológia, és még azon a héten valamikor újabb uh, már a saját orvosomnál (akkor jön vissza szabiról).
Panny! Én a Péterfybe járok, Dr. Zsirai László az orvosom. A fiamat is nála szültem, nagyon szeretem! Nem is szívesen megyek az Istenhegyire, de Zsirai szabin lesz, és Ő nem tud megnézni, ezért ajánlotta őket... NNa, mindegy, majd csak túlélem! :)

Most is sírva jöttem ki, csak most az öröm könnyivel! :)
Panny! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön mihamarabb a babácska! Te kihez jársz dokihoz???
Vendég
 


Sziasztok!

Panny,próbálok pozitív lenni,bár néha elég nehéz de azért nem adom fel :D Igen van egy nagy lányom és ezért szeretnék már újra babázni,mert őt már nem kell nevelgetni és ez valahogy hiányzik.
Már értem ezt a módszert,lehet mi is kipróbáljuk,hátha bejön nekünk is :wink: Drukkolok nektek,hogy sikerüljön :!: :D

Adri,Jaj de örülök!Látod feleslegesen aggódtál!Akkor most elég sok vizsgálatra kell menned,de nem baj hisz még jobban megnyugodhatsz hogy minden rendeben van a piciddel! :D

Kép
anyci
 
 

 
 

Adri
De jóóóóóó!!!!!! Gratulálok! :wink: :wink: :wink: :wink:
nagyon vigyázz magatokra,és gyere mostmár tényleg a babásba!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Adri!

Nagyon-nagyon örülök h minden OK!!Sokat gondoltam rád pénteken :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Annyira aranyosak vagytok! :) Köszönöm!
Panny! Hogy vagy? Azonnal kezditek majd az újrapróbálkozást? Nagyon drukkolok Nektek! :)
Dy! Még nem tudok menni a másik topicba... Sajnos, még mindig bizonytalan és bizalmatlan vagyok a sikerességben... Jövő héten genetikai uh az Istenhegyi úton, ha ott is rendben találnak mindent, akkor talán már fel tudom majd fogni, hogy újra anya leszek! :)
Vendég
 


Adri!

Légy egy kicsit pozitívabb..tudom,könnyű ezt mondani de akkor is!!Ez a baba mostmár tényleg véglegesen veletek marad!!!Ez tuti :wink: :wink: :wink:

Igen,azonnal kezdjük a próbálkozást...a dokim azt mondta nincs miért várni.Szal alig várom a pirit és utána hajrá megint :wink:

Anyci!

Mizu?
Láttam, egy helyről rendeljük a teszteket,Esthajnalcsiilagtól :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Adri,szorítok a jövőhétre :!: :!: :!: Minden rendben lesz :!: :!:

Panny,szia :D Most csak vagyok és várakozok hátha a páromnak lesz kedve bubolni,mert neki ez a direkt dolog nem megy sajnos :? Azért tesztelek és bizakodok hátha pont akkor leszünk együtt amikor épp esedékes :wink:
Igen én is onnan rendelek mert ő a legmegbízhatóbb,szerintem,és jók a tesztjei :D
Nagyon drukkolok hogy következőben egyből sikerül nektek :!: :D

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Most találtam rá erre a topicra és szeretnék néha jönni közétek ha nem zavarok.

Rólam annyit, hogy most vagyok 30 éves sajnos mi is elvesztettük a kistesót a 8 héten pedig már nagyon vártuk. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Szia Krisy!

Annak örülök h ismét talizunk egy topicban, de annak nem h pont itt :(

A régi topicunkból(2010 márc)most priviztem Tavasziszéllel..sajna neki is angyalka lett a babája tegnap előtt :( Nem tusdom de abból a topicból valahogy nagyon sokan jártunk így :(
Neked megjött már a műtét óta?És volt neked szövettani vizsgálat?

De nem szabad keseregni..csak előre nézni :wink: :wink:
Ti mikor próbálkoztik megint?Mi egy mensi után azonnal..már alig várom a pirit.

Anyci!

Hát van amikor az én páromnak se tetszik hogy időre kell kekszelni de én totál megsértődnék rá ha pont a pé-kor nem lenne kedve...
Mindig azt szoktam neki mondani h ennél nagyobb baja ne legyen hogy kekszelni kell minden nap pár napon át az asszonnyal :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!
Te kihez jársz dokihoz, hova??? :) Nagyon drukkolok! Nekem anno a műtét után 5 héttel jött meg először. Nagyon lassan telt az idő, de annál nagyobb volt az öröm! :)
Üdv. itt Krisy! Sajnálom, ami történt, itt együtt könnyebb feldolgozni! És ne add fel, nekünk is nehezen jött össze a kistestvér, aki angyalka már, de utána szinte rögtön, a 2. éles ciklusban sikerült. Nekünk mondjuk ajánlott a dokim 3 hónap szünetet, amit be is tartottunk.
Szorítok Nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Panni: Tavasziszélt sajnos én is olvastam :cry: Még nem jött meg nekem sem a doki szerint 6 hét múlva fog megjönni és még csak szombaton lesz 3 hete, hogy a dolog történt. :(
Szövettani még nincs kész állítólag 24-e körül érdeklődhetek, de sokat nem várok tőle.
Szerintem mi sem várjuk ki a 3 hónapot hanem én is szeretnék a mensi után elkezdeni probálkozni. :lol:

Adrienne: Köszönöm a biztatást hát lelkileg és testileg már jól vagyok de ha ismét babát várok akkor biztos nagyon fogok parázni, hogy minden rendben legyen és ne történjen meg mégegyszer a dolog.
Nagyon szép neve van a kislurkónak. :lol:, és nemsokára szülinap :lol:

Ti meddig véreztetek a műtét után? Illetve kivártátok a 6 hét keksz mentes időt?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Krisy!

Mi nem vártuk ki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én anno a másik műtétem után sem vártam ki :oops: :oops: :oops: :oops:
És te?

Alig várom a mensit..anno a másik után 35 napra jött meg és utána szabályos időben volt pé-m is és itt van belőle Olika:)

Én a műtét után szinte egyátalán nem véreztem..max 2 napig volt barna folyásom és ennyi.De neked más mert neked magától beindult a vérzés,ugye?Az én hormonjaim sajna nagyon tartották az üres petezsákot :shock: :(

Adrienn!

Kisfalvi Istvánhoz járok,SOTE II.

De az első 3 hónapban itt Gödöllőn szoktam eljárni a Vándorhoz.Én nagyon csípem őt is..nála nem lehet szülni.Ő állapította meg nekem a rossz hírt is :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Krisy! Mi kivártuk a 6 hetet... :oops:
Nekem spontán indult meg anno a dolog, mire beértem a kórházba, megszületett a magzat :( , de az erős vérzés miatt műszeres befejezést látott szükségesnek az orvosom... Kb. 10 napig, de nagyon gyengén véreztem, szinte csak "maszatolt", de volt... Utána 35 napra jött meg, de nekem amúgy is 35 naposak a ciklusaim... Onnantól kezdve ittam peteérésig a cickafarkfű teát, és láss csodát: már a 2. ciklusban összejött a baba :)
(nekem a fiamra 2 évet, a második terhességre is kb. 1 évet kellett várnom...)
Vendég
 


Jó reggelt!

Én is mire beértem a kórházba már "kijött" a petezsák, egyébként én is kb 10 napig maszatoltam, hát kiváncsi vagyok mikor fog megjönni. Egyébként szerintem nekem már most volt pé-m. :shock: Lehet az? :oops:

Én gondolkozom, hogy lassan megtámadom apát, de szerinte várjuk ki a 6 hetet mert a doki biztos nem véletlenül mondta. :?

Panni: Ismered esetleg a Szentágotai Ferenc doktor úrat?

Adri nekem is úgyan így zajlott a vetélésem Te hányadik hétben voltál? Nekünk mind a két babára kb 4-5 hónapot kellet várni a probálkozások elkezdésétől. Tudom, hogy ez nem sok nekem akkoris soknak tünt. :oops:
Most hányadik hétben vagy?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Krisy!

Nekem is volt pé-m épp tegnap előtt..hát én nem bírtam ki h ne támadjam le apát :oops: :oops: :oops: Kettőnk közül nálunk is ő aggályoskodott h még korai...de aztán belement :oops: :roll: :wink: Nem hinném h most sikerülne,főleg nem egy együttlétből,de azért nem hagyhattam ki :oops: :oops: :wink: :wink:

Igen,ismeerem a Szentágotait.A tesóm járt hozzá még anno 8 éve az első gyerekénél.meg most egy jó barátnőm nála szült egy hónapja.Meg voltak vele nagyon elégedve.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Krisy!
Én a 13-14. hétben voltam. :(
Most pedig a 12.hétben... Nagy a para, de most úgy gondolom, nem történhet meg mégegyszer. Szerdán remélem megnyugtatnak teljesen az Istenhegyi Géndiagnosztikán. :)
Ja! Nekem is tök hamar volt először peteérésem. :) Február 2.-án történt a műtét, és február 23.-án volt pé-m. :) Jó, mert a műtét utántól minden hónapban volt ovulációs fájdalmam is! Előtte csak nagyon ritkán!
Vendég
 


Adri
megy a drukk holnapra,hogy ok legyen! (remélem,hogy jól emlékszem,hogy holnap mész :oops:)
jelentkezz ha végeztél!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Jól emlékszel, igen! Feltétlenül jelentkezem, amint hazaértem! :) (mondjuk ez csak este lesz)
Addig is Mindenki vigyázzon magára! :)
Vendég
 


Adri
nagyon sokat gondolok rád,és szorítok!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!
Nagyon köszönöm a sok pozitív gondolatokat és a drukkot Nektek!
Minden rendben van Kicsi Kincsünkkel! :)
66 mm az ülőmagassága, a tarkóredője is tuti, 1,9 mm. A fej átmérő pedig 22,2 mm. Most már igazán nyugodt vagyok! Nagyon sokat mocorgott, integetett, járt a szája folyamatosan, vagy bekapta a kezét. :) Még a lábacskájával is játszott kicsit! Hihetetlen, ha nem látom, nem hiszem el. :)

Nagyon köszönök Nektek mindent! :)

Dy! Te mész majd a 28-30. hétben uh-ra? Hova? !D-s lesz vagy sima?
Vendég
 


Adrienn!

Őszintén örülök h minden OK...tudom milyen nyugodtsággal tölthet el a tudat!!!!Mostmár tényleg nyugi és NO PARA! :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Adri
örülök,hogy minden rendben volt! Gratulálok!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok, túl vagyok a 3. vetélésen. :cry: Tegnap történt a baj, most voltam az 5. héten menszi szerint. túlajdonképp csak 7 nap késés lett volna, ha nem lett volna 3 zebrám is.
Kell ilyenkor is műtét? Nekem ez most olyan, mint egy rendes menszi, leszámítva, h tegnap szövetdarabok, és más durva darabok jöttek.

Panny, nekem még egyszer sem jött be a Ceizel módszer. vagyis lehet, h bejött, de el is ment :(

köszi a válszokat :wink:
Vendég
 


Kriszta!

Nagyon sajnálom!!!!

Most is Czeizel módszerrel csináltátok?Kislányt?Én is gyanakodtam arra hogy lehet nekünk is azért ment el mert lehet kislány lett volna és valahogy a kislányt nem bírja a szervezetem kihordani vagy azok valamiért gyengébbek..akár az is lehet h apa kislány katonái gyengék(olvsatam h ilyen is van)Nem véletlen ha valakinek egynemű gyerekei vannak..tudja azt a természet h miért.Persze lehet h semmi köze hozzá!

Sztem ilyenkor nem kell a műtét.Ilyen korai vetélése sok nőnek van csak nem is tud róla..úgy értem ha nem csinál tesztet nem is sejti h terhes volt csak annyi a tünet hogy késik a mensi és kicsit erősebb a vérzés és darabosabb is ahogy írod.Hogy megnyugtasd magad sztem menj el egy UH-ra de nem hinném hogy bármit tennének veled.Az a lényeg hogy ha görcsölsz és esteleg lázad is van akkor irány a kórház nehogy bennt maradjon valami szövetdarab.De ilyen korai vetélésnél soha nem szokott bennt maradni mert még nem tapad annyira a petezsák is simán ki tud ürülni!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszi Panny, én is így gondoltam, és már kértem is mára egy Uh-t.
annyit gondolkozom ezen a dolgon, és szeretnék magyarázatot találni arra, h miért volt mindkét kihordott terhességem után vetélésem. görcs, láz nincs, vérzés is alig. akkor nem is kell kivárni a 3 hónapot? Azért én még bízom abban, h sikerül egy kiscsajszi. Mártinak sikerült, akkor nekünk is fog :lol:
Mi most félévig "melóztunk" a babáért, a végén már nem volt sem Czeizel módszer figyelés, sem más, kissé már letettem a babáról.
Vendég
 


Kriszta!

Sztem nem kell a 3 hónapot kivárni....hisz neked még műtét sem volt,.Nekem volt műtét és előrébb is jártam de a dokim még nekem is azt mondta hogy egy mensit várjunk és lehet megint hajrázni :wink:
A mai műtétek már nem a régi "kaparás"elvén működnek(legalábbis nekem nem az voltí9hanem vákummal csak kiszippantották és ennyi...ilyenkor nem sérül a méhfal sem.
Nekem volt már egy terhesség megszakításom mert a 6.hétben elkaptam egy olyan vírust mint a rózashímlő és beteg vagy halott babánk született volna :( szal muszáj volt elvetetni..szal a műtét utáni ciklusban megfogant Olika aki már 17 hóbnapos rosszcsont :wink:
Én most is nagyon bízakodok hogy hamar jön a kistesó megint :wink:
Mi se teszünk le a kiscsajról...mi a Czeizel módszert használjuk továbbra is.

Mi volt az UH-n?Mit mondOtt a dokid?Írd majd meg.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
Szerencsére nem kellett műtét, szépen kitisztult a méhem. Akár ebben a hónapban is jöhet már a tesó, ezt mondta a dr. Arra nem tudott választ adni mi lehet az oka szülések utáni vetélésekneknek. Most utánanézek pár jó orvosnak, és szeretnék végre egy olyat találni, aki tényleg foglalkozik velem. Tudom nehéz lesz, mert nagyon elüzletesedett ez a szakma, de talán van némi esély rá. Rh negatív vagyok, és most ellenanyag hiányában retteghetek, h a következő terhességem meg marad-e.

Képes volt megkérdezni, h tényleg terhes voltam-e, vagy csak késik kicsit, és megíjedtem. Meg, hogy biztos valami szar tesztet használtam. Naja, hülye, és vak is vagyok,és nincs jobb dolgom, mint 2 kicsi gyerekkel az egész délutánt egy kórházban tölteni. Nem a sajátomhoz mentem, hozzá csak délelőtt tudtam volna, így maradt a Janh Ferenc Kórház. Ráadásul pont az a szemétláda doki volt ügyeletben, aki 2 éve is. Akkor azt mondta minek sírok, ne sírjak, ez egy mindennapos dolog, mit akarok, beteg gyereket, örüljek, h elment. Mikor megláttam hazafutottam volna, de tudni akartam, h minden okés-e odabent.
Nem értem miért teszik ezt az orvosok. Egy testileg, és lelkileg sérül nővelt, miért kell így beszélni? Több ilyen orvosról is hallottam már. Az én dokim sem mondott többet mikor felhívtam, csak százalékokat, h ennyiből-ennyi nő vetél el, stb, stb.

Bocsi :oops: sok lettem.

Te hogy vagy? Mensi mikor jön? Nagyon drukkolok Nektek, h a módszer sikeres legyen! :wink:
Vendég
 


Hali!

Sajna én is hallottam ilyen bunkó dokikról....talán azért is van ez mert ahogy írtad elüzletesedett a szakma meg egy férfi amúgy sem képes ezt átérezni sztem...nagyon kevés az a doki akinek hivatástudatat is van és nem csak a lóvé motiválja csak már....Az én dokim tündéri...a válam simogatta közben és láttam rajta h tényleg próbál együtt érzeni és csakis bíztatott és nyugtatgatott.

Kezd fájdogálni a hasam és barnázok is szal sztem a napokban meglátogat piri aminek most nagyon örülök!!!!Egész jó mert aug 1.-én volt a műtét szal majdnem normális ciklus szerint jön meg a mensim. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ó, ennek örülök! :lol:

Szorítok, h a köv. hónapban megfoganjon a picilány! :wink:
Vendég
 


Köszi! És én is neked!!!!!!!!!++++++++++++++++++33

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Én is drukkolok Nektek, Lányok! :)
Kriszta!
Az én dokim is egy tünemény! Nagyon együttérző és megértő volt. Ráadásul nekem egy vetélésem volt, és azonnal mindenféle kivizsgálásokra küldött (hormon, trombózis hajlam, pajzsmirigy, stb....). Szóval én imádom Őt! :) Most is nagyon odafigyel a picúrra!
Sok sikert Nektek a Lányhoz! (remélem Nekünk is hugi lapul a pocakban! )
Vendég
 


Adrienne!
Látod, itt a hangsúly! Kevés a jó nődoki. Örülök, h neked sikerült olyat találnod, aki tényleg szívén viseli a paciensei gondjait. :wink:
Boldog babavárást, és szépséges, gyors szülést kívánok Neked! :lol:
Remélem én is hamarosan megtalálom az orvosom.

Panny, mi a helyzet? Járt nálad a nyári mikulás? :)
Vendég
 


Sziasztok!
Jó rég jártam erre!!!

Adri!
Gratulálok!!!Örülök h minden rendben van!!!Már el is telt az egyharmada terhességnek!!!! :wink: Neveken gondolkoztatok már?Ez volt a legnehezebb egész terhesség alatt!

Kriszta!
Sajnálom a vetéléseket!!!Azért lehet nem ártana pár vizsgálat!Vmi oka biztos van!!!Sajna mikor nekem volt a vetélés műteni kellett.És aznap minden doki megkérdezte akivel összefutottam h meg akartam e tartani :? Mondtam h persze,erre meg csak legyintetek h majd lesz másik :evil: Szóval kész voltam tőlük!!!!


Panny!
Na,menszi?Utolért piroska? :wink: Drukkolok h mielőbb sikerüljön,és természetesen egy kislányhoz szorítok nektek :wink:

Dy!
Neked meg már nem sok van hátra!Hamarosan babázol!!!Mesélj már hogy vagy?Vásárolgattatok már?

annus11
 
 


Sziasztok!

Igen végre pénteken úgy igazából elöntött piri a műtét óta először...de mint a niagara :shock: ..biztos a tisztulás miatt is.Úgy hogy már szedem is az e-vitamint és apával is szedetem,megvannak a tesztek és lélekben is készen állunk a hajrára :wink:

Adri!

Kivi vok mi lesz a neme a babucidnak :wink:

Kriszta!

Írtam privit!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Annus! Gondolkozunk a neveken, de a fiúnévvel nem jutunk dűlőre... Lánynév már 2005 óta van, a fiú név nagy feladat most nekünk...
Panny! akkor lassan itt a hajrá, szerintem legkésöbb a második-harmadik ciklusban Te is babás leszel. Drukkolok!
Október elején megyek legközelebb 4 D-s uh-ra, remélem kiderül, hogy nem is nagyon kell gondolkozni a fiú néven! :)
Dy! Mi van Veletek? Hogy viseled az utolsó etapot???
Vendég
 


Annus, téged is már régóta ismerlek a topicból, sokat jártam ide olvasgatni a 2. vetélés után. Azóta drukkoltam neked, és nagyon örültem, mikor megírtad a nagy hírt. Akit nagyon hiányolok az Zsibima. Nagyon jó lenne tudni mi lehet vele, bár mintha őt láttam volna egy üzletből kijövet, itt Üllőn.
Szóval nagyon nagy Gratu Neked, a szépséges kislányodhoz! :wink:szeretnétek (majd) kistesót?

Panny, én azt mondom mindent bele! Sikerülnie kell, akár már ebben a hónapban, és ha kukis akkor is te leszel a világ egyik (aztán majd én a másik) legboldogabb anyukája!

Adrienne, én a 18 hetes Uhun tudtam meg, hogy a kis Hannánk, fiú :lol:
Nagyon szerettünk volna egy kislányt tesót, de belül valahol éreztem, h kukis van a pocimban. igaz, 2 hétig bújtuk a netet, meg az utónévkönyvet mire kiegyeztünk, megegyeztünk, Zétény lesz. Azóta beleszerettem még 2 fiúnévbe, úgyhogy nem okozna nagy fejtörést egy kukis. :lol:
Vendég
 


Kriszta!

Ahogy mondod :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Díjtalan babaelvesztés gyászát feldolgozó csoportot indítok október 7.én, gondoltam, nektek is szólok, hátha valaki úgy érzi, szüksége van rá. Singer Magdi www.vigasztalodas.hu

Magdi
singer magdolna
 
 


Jaj, bocsánat, nem akartam ennyiszer elküldeni, csak azt hittem, nem ment el egyszer sem! Magdi

Magdi
singer magdolna
 
 


Magdi, töröltem a felesleget!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Nekem áprilisban volt egy vetélésem:az orvos nem talált életjeleket. Akkor már 10 hetes voltam, de kiderült, hogy már a 6-7 hét körül nem élt. Mellbevágott. Abortuszra volt szükség.
A műtét után 5 héttel megjött és azóta próbálkozunk a férjemmel.
A múlt héten kiderült, hogy ismét terhes vagyok. :D
Nem is tudom elmondani mennyire boldog vagyok, ugyanakkor félek is. Nagyon várom, hogy túl legyek azon a bizonyos 3. hónapon. Ha tehetném, felgyorsítanám az időt, hogy minél hamarabb november vége legyen.
Kérlek írjatok, hogy ti hogyan éltétek túl ezt az időszakot.
talinn
 
 


Sziasztok Lányok!
Üdv. Tallin!
Gratulálok a babához! Ne félj, ezzel mindenki így van. Én is végig izgultam az első néhány hetet, aztán azt mondtam magamnak ,hogy ez nem fordulhat elő mégegyszer, és meggyőztem magam arról, hogy az idegeskedéssel többet ártok a babának...
Nna, meg itt a Lányok is nagyon sokat segítettek ám! :)
Én írtam egy weborvosnak is anno, és azt válaszolta, hogy ha nem volt semmi konkrét kiváltó oka a vetélésnek, akkor, nem tartja valószínűnek, hogy egymás után 2x is előfordul...
Azért azt nem állítom, hogy nem izgulok, hogy mi lesz most a 2. genetikai uh-n okt. 7.-én, de bízom benne, hogy rendben lesz minden, és végre tényleg nem kell már tovább izgulnom! :)

Szóval minimális izgalom teljesen természetes, csak arra ügyelj, hogy ne vidd túlzásba! :)
Sok sikert! :)
Drukkolok Nektek!
Vendég
 


Szia Adrienne!

Köszönöm a bíztató szavakat, igyekszem megfogadni.
Igazándiból az a bajom, hogy összehasonlítom a két terhességet. Állandóan arra gondolok, hogy ilyenkor már sokkal többet ettem, éhesebb voltam, és fáradékonyabb is. Most viszont csak hízom, de étvágyam nincs. Azt mondta egy barátnőm, hogy ne hasonlítgassam állandóan, mert nem biztos, hogy ugyanúgy zajlik minden, ahogy előtte.
Hát nagyon remélem, hogy tényleg így van. Igyekszem arra gondolni, hogy még egyszer ez nem történhet meg. Ennek a babának itt kell maradnia a pocakomban és a szívének is dobognia kell. Úgy legyen.
Az én orvosom a műtét előtt frappánsan azt válaszolta kérdésünkre, hogy előfordulhat-e ez ismételten, hogy egy embert nem szokta kétszer elütni az autó. :shock:
Nagyon aranyos vagy, hogy írtál, még egyszer nagyon köszönöm, és én is gratulálok neked és szorítok az uh. miatt.

Üdv: Kata
talinn
 
 


Szia Kata. Hát sejtem mit érzel. Nekünk a 12 hetes uh-on mondták hogy már nem él a babánk. Azóta Olivér szerencsésen köztünk van, de a terhességem alatt legszívesebben uh-ra csatolva mászkáltam volna. Én arra gondoltam, hogy nagyon jó, hogy mások a tüneteim, mert ez azt jelenti, hogy ezúttal nincsen semmi baj.

Próbálj meg erre gondolni te is, úgy lehet, hogy neked is könnyebb lesz.
És szeretettel várunk a másik topikban.

Mikor mész dokihoz legközelebb?
Nincs kedved vonalzót csinálni? Jó látni, hogyan suhannak a hetek :lol:

Kép
wruska
 
 


Kata!
Nekem eddig mindegyik terhességem teljesen más. Ami nagyon érdekes, az az, hogy én viszont most nagyon nehezen szánom rá magam az uh-ra... Az első terhességemben végig 2 hetente jártam uh-ra (orvosi javaslatra), szülés előtt egy héttel naponta. a második terhességem alatt is voltam 3x (a 13.hétig). Most is voltam már 5x, de mindig nagyon félek, nem szeretek most uh-ra menni... Nem tudom miért, mert az uh-val kapcsolatban nekem nincs negatív élményem, a vetélés előtt 4 nappal még minden rendben volt az uh szerint... (tehát nekem nem az uh-n állapították meg, hogy nem él a babám, hanem a 13. héten megszületett).
Szóval valóban minden terhesség más, máshogy reagálunk fizikailag és pszihésen is a dolgokra szerintem :)
Ne izgulj, nem lesz baj.
Melyik kórházban műtöttek? Mikor mész dokihoz legközelebb???
Vendég
 


Szia Wruska!

Köszönöm, hogy írtál, igyekszem megnyugodni és nem idegeskedni. Próbálom elterelni még a gondolataimat is. Néha azért sikerül. :)
Dokihoz majd csak november közepe felé szeretnék menni (még nem voltam). Most még csak a 4-6. hétnél tartok. Majd meglátom, ha már nagyon türelmetlen leszek, akkor lehet, hogy elmegyek október végén.
Nagyon aranyosak ezek a vonalzók, majd én is szeretnék ilyet csinálni, lehet, hogy most meg is próbálom. Remélem nem túl bonyolult (mert én elég béna vagyok néha :D )
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy írtál.
Kata



Szia Adrienne!

Ne aggódj, biztos, hogy minden rendben lesz az uh-on. Ha már eljutottál a 18. hétig, akkor most már nem lehet baj. Ne gondolj arra, hogy azért vannak ellenérzéseid, mert biztosan baj van. Nem. Ez abból fakad, hogy én itt fárasztalak a problémáimmal. :D .
Nyugi. Nagyon szorítok neked.
A Szent Jánosban műtöttek, és nagyon "humánusan" pocakos kismamákkal egy szobába tettek be.
Most a 4. hétnél tartok(+2 hét, tehát akkor a 6. Sose tudom melyiket nézzem.),de nem tervezek orvoshoz menni (még nem voltam) csak a 11-12. hét körül. Nem akarom elsietni. Majd november 2-3-4. hete körül. Addig csak kibírom valahogy. :)


Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jólesik veletek beszélgetni.
Sziasztok: Kata
talinn
 
 


Sziasztok!

Hát akkor én a kivétel vagyok sajnos..engem "2-szer ütött el az autó"..vagyis 2-szer volt vetélésem..tavaly 8 hetesen, most nyáron 12 hetesen vették észre, hogy meghalt a magzat..szóval sajnos, de vannak kivételek..és a kettő közt vártunk egy évet direkt...szóval ezt nem elrettentésképpen, de leírtam..drukkolok minden várandósnak, hogy minden mindig rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dytt
 
 


talinn
Azért nem ártana korábban elmenni dokihoz, sőőőőőőőőőt! Már csak az előzmények miatt is, meg egyébként is nem árt egy uh az elején, (7-8. hét), méhen belüli, van-e szívhang stb....szerintem ne várj olyan sokáig!!!!

Kép
dytt
 
 


Kedves Dytt!


Nagyon sajnálom, hogy veled ez már kétszer is megtörtént. Borzasztó lehetett. Ezt feldolgozni már nem is tudom hogy lehet. Mit mondott neked az orvos, mi volt az oka?
Egyébként a nap minden percében eszembe jutnak a történtek, keresem a jeleket, és folyamatosan nyugtatgatom magam, hogy minden rendben van. Másnak is sikerült, akkor nekem is fog.
Most vagyok a 6. hét vége felé,majd 1-2 hét múlva megyek csak dokihoz. Nem akarom elsietni.


Köszönöm, hogy írtál nekem, üdv: Kata
talinn
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?