Sziasztok...
Látom kaja téma van
Na, ez nálunk csöppet sem egyszerű dolog, aki látja Zéti kerekded idomait, nem hiszi el, hogy nem hajlandó enni.
Ma fél deci sütőtöklével egy félórát küzdöttünk, aztán fürdés, mert minden csupa sütőtök lett.
Egyszerűen semmi de semmi nem kell neki, se enni, se inni.
Tejpépből és sinlacból bele szoktam diktálni 50-60-at, de úgy, hogy közben mindenféle hülyeséget nyomok a kezébe, meg Száva ott bohóckodik neki.. mi lesz velem, ha suliba megy? Egyedül megzakkanok... az én idegeim is cafatokban vannak.
Olyan jó lenne, ha örömmel enne, nincs valami ötletetek? Vagy egyszercsak megkedveli az ízeket?
Ha én eszem gyümit, az ölembe veszem és megnyalatom vele, akkor jókat vigyorog, hogy én harapom a gyümit, de ő csak fújja, ha a szájához teszem.
Amúgy jó hír, hogy a kórház óta (3 hét) hízott 400 grammot ,csak tudnám mitől, ha nem eszik....
Na, panasznapnak vége, bocsánat, de jólesett kiírni.
Jaaa, és, hogy jó is legyen, áttört a második fogacskánk is, így abbamaradt az éjjeli sírva ébredés. Az első már szépen kandikál kifelé, a második tegnapelőtt tört át. Ennek örömére ma kétszer is jól megharapta a cicimet....
És ő is álldogál felfelé minden mellett, bár még nem egyenesen áll, de egyfolytában próbálkozik. Ülni is próbál, csak mindig elborul. Mászásnál is néha akkorákat borul, tegnap annyiszor beverte szegény a fejét, egyszer meg Szávát jól lefejelte...