Új privát üzeneted érkezett!

Bogi: a pihiszéken :) odamegy a székhez, az ülőfelületre kapaszkodva felhúzza magát és a "játékhídról" lógó kutyusért nyújtózik :) meg lehet húzni egy kallanytút rajta és akkor zenél :) na ezért ácsorog :) - bocs h nem volt egyértelmű. majd lefotózom és felteszem :) - mikor felébred... óóóó egy órája nyomja :)

KépKép
hugic
 
 


hugic:jóóóóóó így már értem. köszi. Na benézek én is ebbe a 2008-as topicba.

Kép
budabo
 
 


micsoda rekláma lett a decemberi topiknak :) mos már kiváncsi vagyok :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

 
 

lkverus - hová lettek a vonalzóid? :shock:

KépKép
hugic
 
 


Hugic! nem tudom...néha megjelennek, aztán eltünnek.....babafalva szarakodik...
ja, sulidolog: szerencsére nem kell itthon leckét írni, mert szuper suliba járnak a kölik, iskolaotthonos, délután is van óra, és nincs itthon házi, csak 7végére, még a táskát se kell hazahozni, csak 7végén, és 4-ig van délután...

Vinci széttép mindent itt az ölemben, nem tok írni se tőle....áááááááááááá

ja, decemberi topikosokat totál nem értem! enegm tök nem érdekel, olvasssa e más, amit írok...aki ide ír a babanetre, tudhatja, hogy bárki a világon idejöhet olvasni, ha családtag, ha vadidegen, legfeljebb totál nem érti mit írunk egymásnak, és az ő baja, ha félreérti, vagy megsértődik....náluk szerintem egy családtag se olvas ide, mert minek si? azt se tudják hogy kell idekeveredni :) ha meg igen, csak jót vigyorognak, milyen hülye vagyok :) naszóval, szerintem ez már télleg ovis módi...remélem mink nem leszünk ilyen hülék soha! Én birom a búrátokat, és tök jó idejönni akár panaszkodni, akár feldobni a hangulatot, akár csak leírni nmi volt az ebéd, és elolvasni mi van veletek, ki hogy nevel, hogyan fejlődnek a bébik, meg sok sok jó kis dolgot megbeszélni veletek nagyon jóó itt!!!!!! :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Takarítást megette a fene. :?

Hugic az a babakocsis felállás ahogy mondod, szívroham :D Ráztam a cumisüveget háttal a gyereknek, és mikor megfordultam azt láttam hogy állva kapaszkodik a háttámlába :shock:
Első gondolat: jesszus, leesik, cumisüveg elhajít, gyerek elkap, de gyerek nem akart elesni :shock:
Második gondolat: persze hogy nincs kéznél semmi apparát hogy megörökítsem, grrr, aztán eszembe jutott hogy a táskámban van a telefon. De mire előkotortam addigra elkezdett forgolódni és totál szétmosódott a kép. Viszont azt a boldogságot :D Tök boldog volt hogy felhúzta magát állásba, meg persze én is :D Mondom szét is kürtöltem a hivatalban :oops: 8)

Verus, osztom a véleményed a topikunkkal kapcsolatban :wink:
Írtam már ide vad dolgokat, pl szegény anyósról, de asszem sose talál ide. Azt meg mindenki maga dönti el mennyi publicitást szán az életének és eszerint írja a hsz-ket. Ergo ez egy király csapat és örülök hogy vagytok :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Na eddig tartott a kanalas üveg varázsa. Ma már rájött, hogy kaja lesz belőle, és az első próbálkozásomra vad szájzárás-fejforgatás volt a válasz, tolta el a kezemet, a sajátját meg dugta be a szájába :roll: meg már tudja, hogy lehet profin kiütni a kezemből. Asszem, újabb pár nap szünet következik, mert nekem erre rámegy az idegrendszerem. És legközelebb megpróbáljuk a milupa frutapura alma-banánt. Hátha...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!
Alma nekünk sem jön ki semmivel, még a dm-es foltördöggel sem:(
MOst már én is kíváncsi vagyok a decemberiekre...

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


stelly:húúú,nagyon tudom,hogy mi történik az idegrendszereddel!sajnálom,hogy Adri nem akar kajolni!Bazsi sem akart,de én nem hagytam szünetet,mindennap próbálkoztam,de nem túl erőszakosan.a milupás frutapara alma-banán cucc volt amit bazsi előszőr igazán jó étvággyal megevett és csak kérte....már lassan két hónapja próbálkozunk és már 3.napja megeszik ebédre egy egész üveg bébiételet...ez nem rohamtempó ugyan,de haladás!

hugic:bizony-bizony,megy a drótcibálás és a virágtépés a konnektorok is izgalmasak nagyon...tegnap egy kis papírt is sikerült enni,ma éppen kivettem egy viráglevelet a kezéből,mielőtt megette volna...de én is imádom,ahogyan felfedezi a világot,bár a derekam már annyira nem csípi!

lkverus.egykét hónap múlva,mi is benne vagyunk egy állatkerti buliban!

zsu:merre vagy?lábad?

nemsoká mennünk kell tápszert íratni,valószínű megdöglünk mire hazaérünk..irtó meleg van!

Kép
nilabali
 
 


amy:de jó,hogy Vendi jobban van!

ladmon:nekem is hiányoztál már!mit csinálsz a sok nektarinnal?

zetibebi:te emlegettél az előbb bűzriadót?hát nálunk is van,és elég súlyos!

Kép
nilabali
 
 


alma nekem kijön úgy, hoyg kaptam mintába csoda vanish oxybigyót, és bevizezem a foltot, rászórok picit, összehajtogatom, és hagyom 1 másnapig, és rendesen kimosom....eddig kijött, de ez a lekajálás után mondhatnám azonnal szükséges! kimosott ruciból, a nem- kimosott kakaófoltot is ki tudtam így szedni :) Amit amúgy sosem sikerült....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jajaja, nálunk tegnap zöldorsófőzi volt vacsira(elővacsira..), hát anyám! amit ma a pelenkába nyomott! külön zacsiztam, és hermetikusan lezártam a cuccot, mert alig kaptam levegőt :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus.nálunk bevált szokás a zacskózás,mert apa ájulásközelbe kerül a kakis pelustól!
almafolt sehogyse jön ki nekem,a barackot kiviszi a clorox,de fél napot állni kell benne!

na húzunk a dokihoz!

még egy kérdés, tejpépet össze lehet keverni gyümölccsel?hátha úgy megenné gyermek,ha tennék bele barackot!ja,és megkóstoltuk a szőlőt,és ízlett neki!

Kép
nilabali
 
 


Nila, úgy tudom, Julcsi szokott gyümit tenni Marci pépjébe.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Gerendai Zsuzsi akkor ahogy kérted a fotók a fürdőszobafüggönyről:

Kép

Kép

Kép

A szeparációs szorongás... nos a lányom nagyon anyás volt úgyhogy osonnom kellett tőle mindig... de kinőtte... gondolom nem vigasztal ez a tény... :roll:

Lkverus biztos jól éreztétek magatokat a vidámparkban! A képek szenzációsak! Nagyon helyesek a gyerekek! :D

Budabo az biztos, hogy szerencsém van a lányommal... de remélem ez így is marad.... remélem én is , hogy örülni fog az órának! :D

Nilabali én meg hajnali 3 órakor arra keltem hogy a fiam énekel a kiságyban :lol: :lol: :lol: de adtam neki cicit és aludt tovább....

Amy81 hurrá gyógyulás :D örülök, hogy Vendivel minden rendben van! :D

Ladmon milyen rendes rokonaid vannak! :D

Pandusika nálunk tényleg nagy összetartás van... és nincs vita szerencsére :D

Hugic :D :D :D köszi! Na igen a lányom már nem velünk szeretne babazsúrozni.... egyik szemem sír a másik nevet... és előjött megint belőlem az anyatigris mert féltem.... :roll: Marci nagyon ügyes!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


én azért tartok itthon vagy milupa ha pépet, vagy sinlacot, hogy azt főzibe, vagy gyümibe keverem, ha túl híg lett.....szóval lehet nyugodtan! ma is őszibarack volt banánnal, elég híg lett, tettem bele két kanál milupa tejpépet, de amúgy akármeyikkel lehet, csak ezek felírathatók olcsóbbra, magába nem igen eszi meg a drágám :)
a gyümölcsös fincsibb tejpépeket megeszi magába..azok jó drágák is ...

nagy hír!!! Kibújt a 2. fogacska! pont most néztem, hogy áttört!!!!!!!!! :):)

nila! próbáld ki a vanisht! szappan is jó, bár én utálom tárolni...meg fogni...meg én amwayes mosóport használok, nem tom annak köszönhető e, hogy kijönnek a foltok, de azér persze nem minden! ami már régebbi, az bizony bennmaradt, csak a frissen alkapott bakikat sikerül!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


millye! tök jó a függöny! nekem is kéne a fürdőre valami! :) még nincs függönyünk az ablakán.....egyenlőre nem tom mit is akarjak oda, de valami kell. te varrtad? nagyon szép!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Lkverus éljen a 2. fogacskátok :D Köszi, igen én varrtam. :D


ésss a férjem a lelkemre kötötte, hogy ezt a képet tegyem fel, hogy mi is elkezdtük a hozzátáplálást... (persze erről az én véleményem más)

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Éljenéljen Vinci második fogacskája!!! :)

Hozzátáplálás, mi? :lol: :lol: :lol: lehet, Adri is ezért nem kér gyümölcsöt, mert már kolbászt kéne a kezébe adjak? :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly :D :D :D én is itt mókázok ezen a hozzátápláláson és még sehol sem tartunk... mindenhez olyan nyitott és érdeklődő de csak a kóstolás szintig jutunk és utána jön a maszatolás... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Stelly - most azonnal eszembe jutott (tudom, nem fog tetszeni, de azért leírom :wink: ): anya mesélte vmelyik nap, h tesóm semmi ilyesmit nem fogadott el h tejpép, gyümi ala natúr - reszelve stb. szal ilyen babáknak való dolgokat nem, pedig anya kitartóan próbálkozott. majd villával tört össze egy kicsit a paprikás krumpliból és azt azonnal becsápolta :lol: azóta is a kedvenc ételei egyike :)

Na most evvel nem azt akarom mondani, h rendes kaját adjál neki, csak, mint sztori írtam le :)

ja ebéd: most időben, mert tegnapról maradt: babfőzelék, kefíres lángossal :) isteni!!! - mármint a lángos, a babfőzit még finomítanom kell :lol:

KépKép
hugic
 
 


Hugicról jut eszembe... mai kaja: Májgombócleves gombapöri tésztával

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


jóóóó! akkor én most gyorsan imába foglalom Marcikám nevét, mert ilyen ügyesen eszik. de tényleg.... egy alma egy barack simán lecsúszik, a sinlacot is szépen eszi.... mekkora mázlim van :) a ruhafoltok meg hát, ez van....
mondjuk azt nem bánnám, ha a cipőbokszot nem enné meg :shock:

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok...
Látom kaja téma van :lol:
Na, ez nálunk csöppet sem egyszerű dolog, aki látja Zéti kerekded idomait, nem hiszi el, hogy nem hajlandó enni.
Ma fél deci sütőtöklével egy félórát küzdöttünk, aztán fürdés, mert minden csupa sütőtök lett.
Egyszerűen semmi de semmi nem kell neki, se enni, se inni.
Tejpépből és sinlacból bele szoktam diktálni 50-60-at, de úgy, hogy közben mindenféle hülyeséget nyomok a kezébe, meg Száva ott bohóckodik neki.. mi lesz velem, ha suliba megy? Egyedül megzakkanok... az én idegeim is cafatokban vannak.
Olyan jó lenne, ha örömmel enne, nincs valami ötletetek? Vagy egyszercsak megkedveli az ízeket?
Ha én eszem gyümit, az ölembe veszem és megnyalatom vele, akkor jókat vigyorog, hogy én harapom a gyümit, de ő csak fújja, ha a szájához teszem.

Amúgy jó hír, hogy a kórház óta (3 hét) hízott 400 grammot ,csak tudnám mitől, ha nem eszik....
Na, panasznapnak vége, bocsánat, de jólesett kiírni.

Jaaa, és, hogy jó is legyen, áttört a második fogacskánk is, így abbamaradt az éjjeli sírva ébredés. Az első már szépen kandikál kifelé, a második tegnapelőtt tört át. Ennek örömére ma kétszer is jól megharapta a cicimet.... :roll:
És ő is álldogál felfelé minden mellett, bár még nem egyenesen áll, de egyfolytában próbálkozik. Ülni is próbál, csak mindig elborul. Mászásnál is néha akkorákat borul, tegnap annyiszor beverte szegény a fejét, egyszer meg Szávát jól lefejelte...

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Andus, Adrival az az érdekes, hogy ha én eszem valamit, és azt megnyalatom vele, élvezettel nyalogatja (pl múltkor annyira ácsingózott érte, hogy a rántott patiszonról levettem a panírt, és egy kis darabot az én kezemből odatartottam neki, boldogan szopogatta, és kérte volna még...), de ha direkt neki akarok adni valamit, az már nem kell. Próbáltam azt is, hogy én is ettem barackpépet, mikor neki akartam adni, de nem hülye, átlátott a szitán, és pacsálta szét szokás szerint 8)
Egyik kollégája mondta Tominak, hogy az ő gyereke eleinte csak az üveges bébikajákat ette meg, az otthon főzöttet nem, valószínűleg azért, mert annak kevésbé erőteljes az íze. Ez lesz a következő próba nálunk is... egyelőre (hála az égnek) van elég tejcsi, és hízik is egész rendesen, szóval még nem aggódom, de remélem, két-három hét múlva eljutunk oda, hogy rendesen egyen, végülis lassan járni kezd :lol: :lol: :lol:

Ja, járásról jut eszembe, a kedvenc időtöltése most, hogy a ruhaszárítónál feláll, és azt tologatva közlekedik :roll: (merthogy gurulós) én meg kapom a szívrohamot, hogy egyszer magára rántja az egészet. Úgyhogy valószínűleg inkább veszünk neki valami játékot, ami direkt arra való, hogy tologathassa, és lépkedhessen. Kissé korainak találom ugyan, de állandóan ezt csinálja, és közben sikongat, meg vigyorog, úgy tetszik neki a saját produkciója :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.08.28 13:29-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Bogi: te hogy tudsz bevezetni új dolgokat? Kicsit hozzákeversz a már megszokott főzihez és aztán mindig többet teszel bele, vagy először csak pár kanállal adsz neki?
Mert ha csak pár kanállal adok neki, azért hogy tudjam, hogy hogy fog rá reagálni, akkor ügye az aznapi ebédkiváltás kimarad.... :roll:
Bocsi, de ez a hozzátáplálás nekünk elég nehezen alakul.... Ma sütőtököt kapott krumplival, de ez most annyira nem jött be.... :( Nem adhatok neki csak répát....

Panna
pandusika
 
 


Stelly: nálunk is valami ilyesmi van. Az a főzelék, amit én csináltam neki, az nem kellett, de az üvegeseket meg egész jól eszi. Pedig ugyanúgy répa-krumpli volt mindkettő. Ma délelőtt viszont szerencsére már megette az általam átpaszírozott barackot is. Úgyhogy holnap már többet kap belőle. De ezek a főzelékek nemnagyon csúsznak neki...
Bár lehet hogy rosszkor próbálkoztam megint, mert szegénykém nagyon fáradt volt és evés után egyből elaludt, úgyhogy még tápszert sem kapott. Szóval lehet hogy ébredés után még legyűrne egy adag kaját... Majd megpróbálom...

Millye: nagyon szépek a függönyök! :D

Panna
pandusika
 
 


Stelly - Nagyon ügyes Adri!!! (tapsolós szmájli :))

KépKép
hugic
 
 


Háááát Oli "megtréfált" jó párszor, beadta hogy armageddon van mert álmos, kivittem babakocsizni, akkor meg felkönyökölt és szó szerint kiröhögött :shock: de ezt már vagy háromszor! Most büntiben van a kiságyban, játszania kell :twisted: kihúztam a kiságyat a szoba közepére úgyhogy látja mit csinálok, és csak vigyorog rajtam. Vicces egy fickó. Tuti zavarja a kánikula mert max 10 percet van el egyedül, máskor azért jobban leköti magát. Most kivárom hogy rendesen elfáradjon és csak akkor viszem ki megint aludni. Még játszik...

A rendrakásnak abban a fázisában vagyok, amikor nagyobb a kupi mint mikor elkezdtem 8)

Gratula a második fogakhoz!!! Nekünk is dudorodik már!

Andus hasonlót játszottam az én Zétimmel mindaddig míg el nem ment bölcsibe, azóta olyanokat vacsorázik hogy csak lesek, és az óvó nénik szerint napról napra többet eszik ott is nap közben. Úgyhogy sejtem milyen.
Oli a fordítottja, amíg lapátolok addig eszik, mintha egy süllyesztő lenne a pocakja. Bármit, bármiből. Ilyen idősnek viszont még Z is ilyen volt.

Stelly azzal a csőrrel sem szipákolja ki Adri a gyümit/főzit a kanalas üvegből? Elég nagy a lyuk rajta, Olival kipróbáltuk és szépen szívogatta, behúzott egy adag gyümit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Vagy csináljam úgy, hogy az újból egy kicsit adok a régi mellé és ha valami lesz, akkor úgyis az új miatt???? :?:

Már totál debilnek érzem magam ezzel a hozzátáplálással kapcsolatban.... Kezd nekem is az idegeimre menni.... :evil:

Panna
pandusika
 
 


Jesszus, Adri hét hónaposan járni fog :shock: :D nem semmi! :D

Mi is keverün tejpépbe gyümit, barackpépet pl vagy ilyesmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.08.28 13:48-kor.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Mai menü: gnocchi sajttal és tejföllel....

Panna
pandusika
 
 


Pandus én úgy csináltam/csinálom, hogy két kaja között délelőtt kóstoltatok először, ekkor csak két kanálnyit megnyalogattatok vele. aztán délután két kaja között is, másnap már kicsit több kanállal, és így tovább. Új kajával kb 4-5 napnyi kóstoltatás után én már ki merek váltani egy étkezést. Nem tom nem írtam-e zagyván.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Köszi Zetibebi! Mondom én, hogy debil vagyok.... Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe... Nagyon jó ötlet! :D
De Hannácska sajnos nem olyan mint Oli és nehéz beleerőltetni újat.... :roll: Meg ha nem jól időzítek és már nagyon éhes, amikor etetni akarom, akkor meg csak a tápszert fogadja el.

Agyrém..... de nem adom fel.... A következő próbálkozás a Sinlac lesz...

Panna
pandusika
 
 


Egyébként én pont tegnap vettem intelligens Venisht... otthon anyunál teljesen kiszedte a már egy ideje meglévő foltot....

Panna
pandusika
 
 


panna:szerintema régi mellett megkótoltathatod vele az újat,mert ha gáz van,az lesz a hibás.Bazsi azóta eszik rendes adag vagy fél adag főzeléket jó kedvvel és tempósam,mióta ebédre kap és csak utána tápot,ha kér-de általában nem kér,vagy csak keveset-,mi úgy csináljuk hogy 8-kor tápot kap,10-kor,h nem alszik,akkor gyümölcsöt,délben főzeléket,már lemegy egy üveg és ő is csak a boltit eszi meg,és megkínálom táppal,3körül tejpép,de csak 50mili és még táp,5-6közözz kap még gyümit és tápot és fél9-kor még egy táp.ma a tejpépbe teszek gyümit,hátha többet megeszik és akkor nem kap tápot.de hozzáteszem,hogy Bazsi egész napi tápmennyisége éppenhogy eléri az 500milit,mert a HA-s táp keserű és szerintem azért nem kell neki,mert már tud különbséget tenni az ízek közözz és egyszerűen ő az édes dolgokat szereti!

stelly:édes lehet Adri ahogy közlekedik!egy próbát megér a bébiétel,hátha az jobban kell majd neki!

millye:hiperszuperügyes vagy!és hozzátáplálós kép mindent visz!!!!!!!!!!!!!!

hugic:lángos,nyami!te csináltad?én csak akkor eszek,ha anyós süt!

ki ne menjetek,mert nagyon meleg van!most megyünk kajázni a kisfiammal,aztán remélem alszik,mert én vacsira rántott pattiszont csinálok,meg tojáslevest,és elő akarom készíteni amíg alszik!

Kép
nilabali
 
 


Vera, azért remélem, nem fog még járni egy ideig - kapaszkodás nélkül még hatalmasakat potyog popsira :lol: nagyon mókás, mert néha elfelejt kapaszkodni, vagy annyira játszik (állva persze :roll:), hogy nincs elég keze a kapaszkodáshoz is, aztán néz kerek szemekkel, hogy "anya, miért nem fogtál meg?", mikor popóra huppan :lol:
Ja a csőrt meg végső esetre akarom tartogatni, ha nagyon muszáj... egyelőre bízom benne, hogy lesz ez jobb is.

Panna, én úgy csinálnám, hogy rendes adag a régi cuccból, és kicsi az újból. (de mi még a "régi cucc"-ból se eszünk rendes adagot 8))

KépKép

KépKép
stelly
 
 


na,elég zagyvára sikeredett és valahogy túl sok lett a z,kicsit mellé ütöttem!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok...

Hozzátápi a téma...háát mi a jó kajálok közé tartozunk 8) :oops: De itt lenne egy tanácsom talán 1 próbát meg ér...nem tudom ki ,hogy eteti a babáját de én az ölembe veszem és az 1ik kéz már le is van foglalva a másik kezét megfogom...nekünk nagyon bejön mert testközelben van..(mert mindig szopiknál is ugye közel van hozzánk és talán íygy jobban elfogadja az ételt,meg nem árt az előtte kostolás sem mert mindent"leolvas"az arcunkról,jó.e vagy sem)én az etetőszék bevezetését csak akkor tervezem ha már meg tud ülni és nem kívánja a közeli kapcsolatot...viszont mondok rosszat is..az ivással hadilábon állunk....inkább 10*cici mint 1-tea...

Aztán történt velünk pár dolog a pár nap alatt ....már inkább mászik mint kúszik... :lol: szerintem pár hét és simán ülni fog mert kitámasztja a kezét ...ma felfedezte a kezét :shock: többször is azon kaptam ,hogy nézi a kezét és mozgatja az ujjait ...ugyan tegnap este még nem tudtam miért volt rosszul (hányt 1t.és sírdogált ha megnyugodott hozzám bújt majd újra felsírdogált..ma reggel tisztítottam a száját ééés akkor látom,hogy kezd kibújni a fogunk is...

A hsz olvasása ...háát ezzel én megjártam anno és azért nem a másik nevemen írtam mert akkor még nem akartam ,hogy bárki akárki a sogórnőm tudjon arról ,hogy babás lettem...neki "mániája" ,hogy olvassa amit írok...már ezt a nevemet is tudja mert nem volt nehéz kitalálnia ,hogyha februárban szülök akkor hova is írok....mondjuk ezért szeretem jobban az anyatanyát mert ott senki illetéktelen nem látja ki mit ír....
De megszoktam..és sajna ezek az okok miatt is vagyok kicsit visszafogottabb...jóó pár témában nem is írok... :shock:

Hopp apa előbb jött.... 2 órával :shock: léptem is...

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat és a sok-sok +-t, hát volt jobb napom is mint a tegnapi, eléggé fájt a szuri, közbe feszített a lábam, most is feszít, de a doki szerint ez most normális! Jövőhét csütörtökön kontroll! Addig is pihi! És hogy a mai nap is jól induljon reggel megjött! :evil: Görcsölt rendesen a hasam, fájt a fejem!

Elif,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andabella, nagyon szép az összefoglaló! :D

Ikverus, nagyon jók a képek! :D

Bogi, örülök, hogy jól sikerült az este! :D

Nilabali, még jó hogy visszaaludt Bazsi éjszaka!

Amy, örülök, hogy Vendinek visszatért az étvágya, és hogy túl vagytok a betegségen! :D

Magdi, pihenőszék nálunk is nagyon bejön, amikor a konyhába vagyok, akkor abba ül Bencus, szegény figurák nem tudom, hogy bírják a kiképzést amit Bencustól kapnak! :shock: :lol:

Millye, nagyon szép a függöny, nagyon ügyes vagy! :D
Hozzátáplálós kép csúcs! :lol:

Zétinek és Vincusnak gratulálunk a második fogacskához! :lol:

Na mennem kell, mert ma Bencussal nem lehet bírni! :?
zsu83
 
 


Nila - igen, én sütöttem, azt hittem nehezebb lesz, de nagyon egyszerű a tésztája és kisütni is :)

Hihetetlen, h most mennyire felkpaott téma HPV. A TV-ben is több reklámot láttam, és most ez a cikk a babaneten... persze nem avval van bajom, h most agyba -főbe ez megy, mert ez kell is, hanem h amikor nekem lett volna szükségem infora, akkor nem volt semmi, a neten csak angolul találtam akkoriban és amit tudtam kinyomtattam és lefordítottam (akkoriban ilyen faja dokim volt, h magamnak kellett utánajárni a dolgoknak . a drága soteI ugye..... :evil: )

Jut eszembe Millye:
Egyrészt neked mi van a rákszűréssel? Másrészt nem gondolkodtál rajta, h beadatod a HPV elleni vakcinát Szandrának? Állítólag Pesten tervezik, h ingyenes lesz, lehet h más önkormányzatok is csatlakoznak. K.va drága, de amennyit én szenvedtem anno.... tuti ha lányom lenne beadatnám!

KépKép
hugic
 
 


hurráááááááá barackos tejpép!Bazsi élvezettel bevágott egy egész aventes pohárral belőle és utána még a megmaradt turmixolt barackot is rányomta!!!!!!!!!!!most szerintem alszik már,mert nagyon csendben van!

Kép
nilabali
 
 


Panna! Kérdezted korábban a Sinlacot. Én is azt adok neki, most a bevált dolog az, hogy kb. egy órával cicizés után kap 90 ml felforralt kb. 50 fokos vízbe 3 evőkanál pépet, amibe egy őszibarackot is belepürésítek, így kb 140-160 ml kaját kapok. Ezt általában meg is eszi. Amúgy először csak néhány kanállal kapott pépet, aztán fokozatosan növeltük az adagot. Mi most próbálkozunk egyéb ételekkel is a krumpli-sárgarépa egyenlőre nem elég finom neki, ma viszont lereszeltem neki egy finom édes almát (Móric a fajta neve, már ha így írják) az most nagyon bejött, pedig a korábbi savanyúbb nyári almára csak fintorgott. A Milupa fruttapura neki is bejön, nyaraláskor azt is kapott néha, ha nem volt lehetőségem pépet csinálni. Ízlik neki az alma-körtés és alma-banános kombináció is.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


zümis:Muki nagyon ügyes akkor,ah már mászik!!!!!!

zsu:jobbulást a lábadnak!remélem már nem görcsölsz és küldök egy kis nyugimanót Bencusnak!

én pedig megyek elvégzem a panírozást.annyira uuuuuutttttttáááálllllllooooooommmmmmm!

Kép
nilabali
 
 


de tudnék most csuda cifrákat mondani.........Bazsalikom sikítva ébredt,mert fúrnak a szomszédban!!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


Jeeee, újra megjelenhetek a színen!!

Gondoltam, kiporszívózok délelőtt... Nagy hiba volt! Szétcsaptam az áramot, de persze csak egy áramkört, amin a szgép is volt...
Azóta veszekszünk Lacival, aki állítja, hogy nem, nem a tegnap beszerelt szünetmentes tápegység miatt... Ja, persze.... :twisted:

Sebaj...

Nila: mi lesz a nektarinnal? Hát jól beletömöm a gyerekbe... :lol:
Amúgy tegnap várakozáson alul teljesített belőle... A múltkor kétpofára ette, most azért visszafogottabban.
És ma kapott bóti répát, mert elfelejtettem tegnap zöldségesbe menni, de semmi különbség nem volt a kajamennyiség között.
De panírozni jóóóó!!! :wink:

Stelly: annyira cuki lehet Adri, ahogy tolja a szárítót! :D
Járássegítőt nem terveztetek? Vagy megteszi a szárító is annyi időre?:D
És igen, viva cici éjjel-nappal... Az az igaz, hogy eszem ágában sincs órákat sétálgatni vele éjjel, míg újra elalszik, és a könnyebbik utat választom. Úgyis cicinalvó lett mindig, akkor már mindegy..

Hugic: én egy csomószor csinálok lángost, kb. havonta egyszer, mindig hó végén, mert az nálunk az occsó kaja! :D
Amúgy meg az a bajom ezzel a fog dologgal, amit már írtam is hogy ez megy kb. 2 hónapja, és fog sehol. Borostyánlánc meg... Hát, annyira nem hiszem, hogy csökkentené ha tényleg fogzási fájdalom is.

Na, léptem is, majd holnap jövök....

ladmon
 
 


Nilabali, szuper, hogy ilyen jól evett Bazsi! :D
Köszi, már jobban vagyok! Nyugimanó is ideért, már jó is, mert nemsokára itt az ingatlanos, nem szeretném, ha Bencus hisztizne! :?
Hülye szomszéd :twisted: , múltkor Bencust is a szomszéd ébresztette fel!

Ladmon, sajnálom az áramot, de megint olyan jót röhögtem ahogy leírtad: Szétcsaptam az áramot! Bocsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :oops:
zsu83
 
 


Kertes ház sem jobb Nila :? a szomszédomat harkálynak "becézzük"állandóan fúr-farag...és akkora időzit minden nagyobb dolgot persze "véletlenül" mikor a gyerekek alszanak(mert olyan csend van nálatok,hogy azt hittem nem vagytok otthon_mondja Ő)vaagy mikor a párom éjszakás :twisted:

Mukin kiakadtam :shock: úgy fogta meg a cicimet mintha zacsiból inná a tejcsit :?

Kép
zümis
 
 


Zsu örülök,hogy a lábad alakulni fog a szuri hatására...és hogy Bebe is megnyugodott...Mi most kecmeregtünk ki a medencéből... :oops:

Millye!
Háát Te milyen nagyon ügyes és sokoldalú vagy!!

Kép
zümis
 
 


zümis:hülye szomszédok mindenhol!!!!!!!!!
zacskós tej :lol: :lol: :lol: :lol: ez tetszik nagyon!

zsu:nyugimanó nekem is kellett volna,mert Bazsi kialvatlan volt és sírós....pedig ő nem szokott sírni,de msot elaludt végre!
remélem a lábad javulni fog!

ladmon:mi tud kikerekedni egy ártatlan kis porszívózásból!megmutizhatnád már Esztikédet,régen láttam!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?