Andi, gratulálok ehhez a két gyönyörű babához!!!!
Nem semmi, hogy ilyen szép súlyuk van a 33. héten! Pedig nem vagy épp vastagnak mondható
T-pk, szorítok Neked is, bár szerintem Te már most javában babázol. Remélem mindketten hamarosan újra körmölitek az élményeiteket nekünk!!!!
Zsófikukac, nagyon ügyesek vagytok, várlak Téged is vissza közénk!
Nyulasz, eleinte én is meg tudtam oldani, hogy külön szoptassam őket, de aztán egy idő után elkezdtek nekem egyszerre kelni, és onnantól nem volt választásom. Aztán most már egyre többet vannak ébren. Sőt, konkrétan napközben alig alszanak, és állandó szórakoztatást igényelnek. Bár a délelőttök viszonylag nyugisak, mert nagyon sokáig alszunk mind a hárman a nagyágyban (akár 10-11-ig is), aztán meg még nem fáradtak, teli a pocijuk, jókedvűek. A délutánok azonban már kicsit jobban lefárasztanak, mert ilyen dög melegben még csak ki sem szeretem vinni őket, hogy a kocsiban szundizzanak egyet. Így marad az állandó szolgálat, amit 15-30 perces alvásokkal szakítanak meg. Persze nem egyszerre, hanem felváltva
Tejcim még van, bár délutánonként már egyre kevesebb, ki kell egészítenem tápszerrel. Most kaptam egy újabb tejserkentő tea tippet, kipróbálom, hátha segít. Lusta vagyok, ez a tápszerezés nekem macerás.
A melleim már nem fájnak, sőt, kezdenek kissé érzéketlenné válni. De megnyugtattak nagy gyerekes anyukák, lesz ez még újra érzékeny
Az éjszakák miatt azonban le a kalappal a lányaim előtt; most már több alkalommal is átaludták, az elmúlt két napban 7,8 órakor keltek. (este 9-kor dőlnek ki fürcsi és kaja után). De aztán ha egyszer felkelnek olyan 4 körül, az sem zavar, legalább egy kicsit többet esznek. Napközben úgysem tudnak ettől az ütődött melegtől.
A hasonfekvéses pozíció meg csak maradjon meg a gyerkőceid jó szokásának. Eleinte nekem is úgy voltak, aztán annyit nyüglődtek úgy, hogy megforgattam őket. Ha én tudtam volna, hogy ez később azzal jár, hogy nem forognak, kúsznak könnyen...
Sebaj, kicsit lassabban fogják ezt megtanulni
De a duma, az megy folyamatosan. Tiszta anyjuk
El is dugulok.