Új privát üzeneted érkezett!

Amy81 nekem sem jött meg azóta sem... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hugic: egyébként mi is védekezünk (márha elég gyorsan szaladok) :lol: :lol: :lol: :lol: , de a tegnap este elragadott a hév bennünket.... :oops: :oops: :oops:
Egyébként én nem bánnám a tesót, így annyira nem lenne gáz a dolog... 8)

Millye: már az is jó, ha van fogalmad hogy is kezdj hozzá... én sosem értettem az ilyesmihez... :( Akkor még nálad sincs miku... :) Gondolom nem is hiányzik.... :wink: :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Amy81 :D :D :D ötletem annyi lenne... na de majd belejövök... :D Na a mensi nem is hiányzik :D Kistesó? 8)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

millye:igen nyertem,de csak 35$ és fél2-kor feküdtem le!olya jó ötlet a nyálfogó kendő...én mindig előkét rakok rá,de a kendő sokkal csinosabb!nagyon ügyes vagy!én még egy varrógépet sem láttam közelebbről!

amy:hajrá kistesó!küldünk még Vendinek +++++++++++++++++++!

Kép
nilabali
 
 


Hát nekem sem hiányzik... :D
Igen, mi úgy tervezzük, hogy, ha Vend betölti az 1 évet, akkor kezdünk bele a tesóprojektbe. De, ha hamarabb jönne, az sem gáz... :)

Asszem Kreiszi kérdezte a popsinkat. Szerencsére nem piros, Zsuzsi anyánk után szabadon mi is alkalmazzunk az aholéppenvagyunkpisilünkkakilunk (és ez legritkább esetben a pelus....) módszert, elég eredményesen 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként a kis ágyékáról is szépen lement a pirosság, pedig nem kentem semmivel, néha egy kis fürdetőkrémmel... Úgyhogy legalább ez a dolog megoldódott....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Crocus: hú, az az első kép, amin Attilával vagytok közelről, az nagyon szupi!!!! Mennyit nőtt a drága!! Örülök, hogy jól telt a nyaralás, most rázodtok vissza a "szürke" hétköznapokba?

Kreiszi: Alex bulirucis képe is isteni, tényleg olyan rajta, mint egy nagyfiú!!!!!!! Nagyon szép!!

Millye: megint levágtad Andriska haját? És én is tisztelem azokat, akik nem kapnak sikítófrászt, ha tűt és cérnát látnak, mert engem ki lehetne kergetni a világból a varrással :lol: Szóval szerintem jó lett a naci!!

Amy: mond meg Vendel-Bendelnek, hogy most már tessék szépen meggyógyulni!!! (ja, és nálam sincs miku még szerencsére). Vendinek nem próbáltál adni este valami gabonapépet? Nálunk azóta vannak átaludt éjszakák, mióta Marcika kapja a Sinlacot este. Ja, és azért egy-két képet rakhatnál fel Vendiről, már olyan rég láttuk!!

Dobok én is Marcikáról.

Kép Szökésben

Kép Marcika és kedvenc játéka

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Nila: de jó, hogy nyertél... én nem is tudok pókerezni... 8)
Köszönjük az energiát, csak-csak ideér mostmár... :wink: :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Zsufi: Marci annyira gyönyörű!!! Imádom!!! Nagyon okos a tekintete!!!! Vendnek átadtam az üzenetet!!! :)
Kapott ő már gabonapépet, csakhogy most semmit nem fogad el, sajnos... remélem, ha túl leszünk ezen, akkor visszaáll minden... már olyan jól alakultak az éjszakáink....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


zsufi:Marcikád nagyon szép fiucska!jajj,de megpuszilgatnám!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali köszi :D a 35$ is valami! A lányom is szeret pókerezni, de ő nem pénzben szokott. :D Akkor itt az ideje, hogy te is megtanulj varrni :D ma egyébként abba vittem el vásárolni és nagyon dicsérték.... úgyhogy kedvet kaptam, hogy csináljak még neki másik gatyót :D

Amy81 húúúúúúú nagyon drukkolok nektek a kistesóhoz! Kíváncsi vagyok kinél lesz baba legelőször. :D Örülök, hogy megoldódott a pirosság! :D

Zsufi74 igen levágtam mert megint kezdett hosszú lenni neki. :D köszi a dicséretet! Már a lányom is szekál egy ruháért, de mondtam, hogy először bele kell jönnöm a varrásba :D A fiad igazi nagyfiú már! :D Mekkorát nőtt ő is! És milyen szép barna szeme van :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


ésssss elkészült az újabb nadrág és nyálfogó kendő :D azt hiszem pályát tévesztettem :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: édes vagy, köszi, azért még nem annyira mostani projekt ez a tesó dolog, inkább majd jövőre... :D Bár most annyi pocakos van az ismerősök között, hogy előbb-utóbb én is megkívánom... :lol:
És mostanában Apa minden kívánságom teljesíti... most is nekem szaladt el a mekdonálcba álompitéért... :oops: 8) :lol: :lol: :lol:
Nagyon csini a gatyó-kendő együttes... Én is szeretnééék!!! :P :P :P

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


András is hihetetlen gyönyörű... Egyébként Vendel sztem két perc alatt lerángatná magáról a kendőt....

Jellemző, hogy mire én ideérek mindenki eltűnik a színről.... :? :? :? :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


nilababa: nem kell a seggbebillentés...Szerintem elég egy üveg gyümi, de ahogy olvasom tovább még hamizott rá, na szép tisztességes adag.

zsufi: Nagyon jót aludt Marci!! Nem tudom mire gyúr Füge..Nagoyn helyes Marci

amy: boldog hófordulót,örülök hogy jobban vagytok.

gerendai zsu,zetibebi: köszi a biztatást.

stelly: sajnálom nálatok is a nyüglődést és a hülye szomszédot

ladmon: köszi, jó story, kár hogy csak most olvasom este és napközben nem vidultam fel

crocous: gratula a harmadik foghoz!! mi nagyon élveztük a Balcsit amennyit voltunk és Füge imádta a vizet.. Nagyon jók a képek!!!!

kreiszi: látom nálad sem jobb ma a helyzet

hugic:nekem is eszi a habtapit én most ki sem veszem neki.

millye: szerintem tök jó lett a naci és a kendő

kedvem nem jobb, apával egy darabig értelmesen elbeszélgetünk, majd tuti vmin felcsattanunk, holnap házassági évforduló. hurrááá
Jó éjszakát

Kép
budabo
 
 


Bogi: sajnálom, h rossz a kedved! Boldog házassági évfordulót nektek! Legyen szép napotok és jó kedved!
Amy: itt is miku mentes övezet :) .
Millye: nagyon ügyi vagy! Jók lettek a gatyók és kendők!
Hugic, Zsufi: Marcik nagyon édesek!
Köszönjük a +-t, segített, (meg a chamomilla) du aludt 3 órát, én 2,5-et utána tök jó kedvünk volt, megevett szopi után kb. 140 ml barackot (egy kicsit ugyan visszabukott belőle) és fél 9-kor szépen elaludt magától.
kreiszi
 
 


Sziasztok!

Ma kint voltunk egész nap Érden anyósoméknál! Jó napunk volt, Bencus sokat játszott, viszont az alvással nálunk is gondok voltak! 3szor fél órára futotta egész nap! :?

Elif, örülök, hogy rendeződik a tejci, nagyon ügyik vagytok! :D

Kreiszi, Alex milyen nagyfiú lett! :shock: :D

Millye, köszi hogy hiányoltál, tegnap elfelejtettem írni, hogy ma nem leszek! :D
Nagyon jó, hogy nem altatásba végzik a műtétet! És nem is éreztél semmit? :roll:
Nagyon szuperek lettek a rucik amiket varrtál, nagyon ügyes vagy! :lol:

Zétivera, nagyon örülök, hogy Z-nek így tetszik a böli! :D

Panna, szuper, hogy kezd visszatérni Hanna étvágya! :D

Crocus, üdv újra itt, szépek a képek! :D

Bogi, neked meg egy nagy fenékbebillentős szmájli! :? Szuper Anyuka vagy! :wink: :lol:
Nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánok Nektek! :lol:

Eszter, sajnálom Adrit, hogy ennyire megviseli a fogzás! :cry:

Hugic, Marci csudiügyes! :lol:

Zsufi, hihetetlen mennyit változott Marcid, nagyfiús lett Ő is! :lol:

Amy, Vendinek továbbra is küldjük a ++++++++++++++++++t!
És nagyon Boldog héthónapost! :D
zsu83
 
 


Amy: boldog 7. hónapot Vendinek!
kreiszi
 
 


zsu:örülök a jó napnak

kreiszi: köszi előre is.

Apával békültünk egy gyorsat :lol: :lol: :lol: már is szebb a világ :D :D

Kép
budabo
 
 


Ladmon - bocsesz, elfelejtettem válaszolni a kérdésedre, sinlac - igen, hellyel-közzel megoldotta az alvást, ugyebár tegnap (vagyis ma) hajnalban kelt 1kor, de gondolom az az esti üres cicik miatt volt, egyébként egész jók az éjszakák és reggel fél hétig nyomja, most már 4 napja - csak ezt ugye nem merem leírni, nehogy a következő iccakán rácáfoljon :wink: na mosmá mindegy, leírtam :lol:

Millye - ügyes vagy! Anyukám varrónő, de már nem ezen a pályán fut, és ha megkérem h varrjon meg vmit, ha azonnal nem csinálja meg, akkor legalább fél évig nem nyúl hozzá :lol: Nekem nincs hozzá türelmem, én x-szemesben vok jó, de most meg időm nincs rá :(
Egyébként már akartam kérdezni, h mit dolgozik a férjed?

Na lépek, befejezem a mai félbehagyott melót
Ébredésmenteset, mindenkinek :)

KépKép
hugic
 
 


Amy81 de jó lenne nekünk is még egy baba... :? de nálunk még nem biztos, hogy lesz mint már írtam.... :( köszi a dicséretet! Apa milyen rendes hogy elment neked álompitéért :D Nekem apa magnum fagyit hozott. :roll: Vendinek boldog hófordulót!

Budabo köszi :D Holnapra boldog házassági évfordulót! :D Nem örülök,hogy nincs jobb kedved! :( talán holnapra szebbnek látod majd a világot... :roll:

Kreiszi köszi :D Örülök, hogy Alex jobban aludt! Hurrrá! :D Ügyi, hogy elaludt! :D

Zsu83 Köszi! Jól tettétek, hogy kikapcsolódtatok! :D A műtétből nem éreztem semmit mert érzéstelenítették! szóval no para egy idős aranyos orvos! :D és mint már írtam a saját lábamon sétáltam ki a műtőből... a hagyományos visszérműtétnél bent kell maradni 1-2 napot és nagyot vágnak.... :? azt nem próbálnám ki az biztos! :D

Hugic köszi! :D de jó neked, hogy anyukád varrónő :o akkor sokat tudnál tőle tanulni! Nekem a volt sógornőm nagyon jó varrónő csak nagyon messze lakik... úgyhogy itt nincs ismerősöm akitől tudnék tanulni... mi az a x-szemes :?: :shock: Férjem építőiparban dolgozik... kőműves, burkoló, festő... ezermester (nem Mekk Elek) :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Újra itt vagyok. Hosszú hétvégére hazautaztunk anyósékhoz és lagziban is voltunk. Hááát...a szertartásokon elvolt, de a polgári és templomi szertartásról kicsit ki kellett jönni, mert vagy a nyálát fújta hangosan, vagy megtelt a pelus:) A vacsorát bírta, de a zene állati hangos volt és nem tudott elaludni, így 10-kor hazajöttünk Bükről.

Millye: nagyon szépek lettek a gatyók, bocsi hogy nem küldtem szabásmintát, de olyan nagy, hogy nem fér bele a szkennerbe.

Pandusika: a kölespépet gyümivel adom Mesinek, nagyon szereti. Már elsőre nagy adagot kapta és nem volt vele gondja.

Ma voltunk a sebészeten Mesivel. Nagyon féltem, hogy milyen lesz a nyelve miatti sebészeti beavatkozás...Akkor akadtam ki, amikor lefogták és egy életlen ollóval elkezdték a nyelve alatti hártyát nyaszatolni...gyerek ordít...huhh
Aztán elküldte a sebész az asszisztenst a műtőbe, hogy hozzon egy rendes ollót...aztán mellékesen megjegyezte, hogy tegnap sok ilyen beavatkozás volt, és az összes jó és használható olló, nyelvlefogó segédeszköz a sterilizálóban van....amúgy picit vérzett neki, de utána már nagyokat nevetett, sikongatott és tudott rendesen enni. Aztán hazaérve aludt egy nagyot:)

Rakok fel pár képet:
fél éves beszámoló hamarosan:) Most kicsit késő van, megyek aludni.

Szóval a képek:

Szép napot, Andabella Kép Lagziban Kép Esküvőn Kép Hason nézegetek

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella nem gond, hogy nem küldted el mert egy babanadrágról vettem mintát :D köszi neked azt, hogy varrtál a lányodnak és én ettől ihletet kaptam :D :D :D a képek szenzációsak csinik vagytok és Emese is nagyon helyes! A nyelvfelvágástól kiakadtam... hogy lehetnek ekkora parasztok? Az orvos micsodáját kéne levágni egy ilyen életlen ollóval... :evil: :shock: én biztos elküldtem volna az orvost melegebb éghajlatra... kapott valamilyen érzéstelenítőt a lányod? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye - Jéééé! Az Én párom is :) És ő sem MekkElek, de már egy ideje nem dolgozik a szakmájában. Na, ha esetleg találkoznak lesz témájuk :)

X-szemes = keresztszemes hímzés, kongréra kell hímezni ("kockásan" szőtt anyag) és csodás mintákat lehet vele csinálni. Olyasmi, mint a gobelin. Egy időben nagyon sokat csináltam, de már a havi magazint sem veszem meg, mert egyszerűen nincs időm hímezgetni, pedig Marcus szobájába olyan sok szépet megálmodtam :oops:

Efének Boldog felediket (utólag :oops: )

Zsufi - neked is köszönöm a köszöntést és Marcinak szintúgy boldogságos névnapot így utólag, ha Ti is most tartjátok. Most tartjátok?

Na lépek aludni.....

KépKép
hugic
 
 


millye: írtam már este is hogy szebb a világ. :wink: :D Ma reggel reggelit kaptam :lol: Tegnap Fügének főzött főzi:brokkoli,cukkini,krumpli,répa. Ahhoz képest hogy három napig köpte rám a főzit ezt nagyon nyelte. :D A kockás nacihoz már csakegy kalap hiányzik és a kendővel együtt tiszta kis western hős.

andabella: nagyon jó képek, a kalapos lagzis a csúcs!

Kép
budabo
 
 


Bogi szuper hogy szent a béke :D "békültünk egy gyorsat" ez jó :lol:

Millye annyira jók a cuccok amiket varttál! Az elsőnek a színe is nagyon tetszik! Az utánfutóról engem is apa beszélt le. Jövő tavasszal visszatérek a dologra szerintem, hátha megpuhul apa :wink:

Istenke éltesse a Marcikat!!! :D

Andabella teljesen felháborodtam azon amit Mesivel műveltek, Znek egy hónapos korában vágták fel a sima tanácsadáson, a gyerekdoki spriccelt egy kis lidokaint és elnyisszantotta, az egész művelet tíz másodpercet vett igénybe. Nem vérzett, és nem sírt, aludt egyet- a lidokaintól gondolom. Micsoda végletek vannak :wink:
Mesi egyébként csudahelyes, szerintem nagyon apukája :)

Vendinek ezerrel mennek a +-ok!!! Gyógyulj meg Vendi!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Bogi:boldog házassági évfordulót nektek!remélem ma szép napotok lesz!

andabella:szépek vagytok!

millye:nagyon jó,az újabb szerkó Andisnak!andris pedig változatlanul gyöbyörűséges és milyen szépen ül!Bazsi még nem tud így ülni :cry:

stelly:remélem Adrika jól aludt és ma jobb napotok lesz!a szomszéd befejezte a lépcsőt?

kreiszi:nektek is jobb napot kívánok!Alex leszállt már a cicidről?

zsu:lábad?szerettek érden az anyósnál igaz?jót tesz Bencusnak is hogy egész napa a levegőn lehet!mi ma megyünk anyóshoz,de csak délután,ott mehet a Bazsalikom fűvezni....

amy:Vendi hogy vagy?és te?milyen volt az éjszaka?

hugic:sokáig dolgoztál?

ladmon:egyben van még a lakás,vagy Esztike hurrikán elintézte a lakásfelújítást?

Kép
nilabali
 
 


teszek pár képet,hogy Bazsi tényleg rosszcsontmanó:

Kép gyermeket már most érdekli a sakk..apja fia Kép Kép Kép szökik a drága Kép

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Bogi, örülök, hogy kibékültetek Apával! :D És mégegyszer nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek! :lol:
De rendes a férjed, hogy még reggelit is csinált! :D

Millye, a hagyományos műtétet én is kihagynám, és nem akarok kórházba se feküdni! :?

Andabella, nagyon durva, hogy így állt neki a doki a beavatkozásnak, én biztos nem tűrtem volna szó nélkül! :twisted:
Nagyon szépek a képek! :D

Nilabali, ma megyek este a szurira, remélem akkor jobb lesz a lábam! :roll: Szeretek kint lenni, ott vannak a sógórnőmék, ők is jól elvannak Benucssal, és nemcsak én futok utána egész nap! :D
Bencus is füvezett! :lol:
Nagyon jók a képek, kis rosszcsont manó! :lol:
zsu83
 
 


nilababa,zetibebi,zsu: köszi, kaptam reggeli, kaptam 4 szál vörös rózsát :lol: jól indul. Most elmegyünk hárman kicsit,aztán este kettesben. Nekem is tetszett a gyors békülés :D
Ténleg rosszcsont Bazsi. :wink:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Andabella, ez durva, Natasának is lenőtt a nyelve, de senkit nem zavar (az én családomban szinte mindenki íg él - köztük én is, és még megvagyunk :lol: ). Szopizni tud rendesen, így nem nyúltak hozzá.

Kaja ügyben enyhe előrelépést tapasztalok, már valamennyi - ha nem is túl lelkesen - lemegy. Stelly, nálatok mi a helyzet? No persze 100-200 g-oknál még nem tartunk :lol: .

Éjszaka ma se nagyon aludtunk, már nem is számolom, hányszor kel fel :D .

Amy, még nekem sem jött meg, szerencsére.

Kép
mist
 
 


Hugic látom jó sokáig fent voltál! :D na akkor lenne tényleg közös téma a fiúknak... meg nekünk is :D biztos szép lehet ez a hímzés! NA de majd ha nyugdíjas leszel akkor talán lesz időd az unokák mellett... :D

Budabo örülök, hogy szent a béke és hogy jobb kedved van! Akkor apa főztje jobban ízlik Fügének? :shock: :D Reggelit kaptál? :shock: :D akkor jól kezdődik az évfordulótok! :D sajnos sapit nem tudok varrni....

Zetibebi köszi :D na akkor összebeszéltek apáink utánfutó ügyben! :lol: pedig már elképzeltem ahogy bicajozunk együtt a babával.... :roll:

Nilabali köszi :D :D :D az ülésen meg ne aggódj mert Bazsa fiatalabb nálunk és a védőnő szerint is korai, hogy felül! Bazsi meg lassan állni fog ahogy a képeken elnézem...
:shock: nagyon helyes manó! :D én is nagyon szeretek sakkozni!

Zsu83 ma mész a szurira? akkor ++++++++++ hogy minden rendben legyen! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi! Boldog házassági évfordulót nektek! (Nekünk ebben a hónapban volt a 10. :oops: )

Kép
mist
 
 


mist: húúúúúúúú nekünk még csak 4 és 8 éve vagyunk együtt.
Nektek utólag is boldog évfordulót :wink:

millye: apa főztje? vmit elírtam szokás szerint...vagy nem tom mi van. Mindegy, a tegnapi főzi bejött neki.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok szorítást. Hasa még mindig megy, és pöttyös.... éjszaka óránként ébredt... fáradt vagyoooook :? :? :? :? :( :( :(
MA délelőtt már egy fél kiskanál almát elfogadott... úgy örültem, mint majom a farkának... hátha lassan visszaáll....

Bogi: boldog házassági évfordulót! Ugye, hogy tud apa romantikázni, ha akar... :wink: :wink: :D :D :D

Nila: nagyon édes Bazsa! Jó kis menőkéje van... :lol: :lol: :lol: :lol:

Andabella: Mesi csuda tündéri, és nem is akarom minősíteni azt a hentest! Hogy nem vágtad fejbe????!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsu: szorítok, hogy rendbe jöjjön a lábad!!!

Mist: akkor elég sokan vagyunk még mensi nélkül... azt hittem már csak én vagyok lemaradva... :lol: :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


millye:én nem tudok sakkozni,valahogy nem megy annyi lépést előre kigondolni,meg még belekalkulálni az ellenfél lehetséges lépéseit.....de apa nagyon ott van sakkban(is),tegnap már mondta,hogy milyen jó lesz Bazsit is megtanítani sakkozni!
Bazsi a lábamba kapaszkodva félig-meddig felhúzza magát...remélem még nem áll fel azért egy darabig,még nem tud úgy egyensúlyozni,hál'istennek.de ha meglesz a járóka biztosan hamar feláll majd,mert lesz mibe kapaszkodni!már nagyon érdekli,hogy mi van a következő szinten,nagyon nézeget fel az asztalra és próbál elérni mindent a mi kicsit lelóg...

zsu:remélem használ majd a szuri a lábadnak!én is szeretek anyósnál lenni,mert szívesen elven Bazsival,és ott levegőn lehetünk és nem utolsó sorban anyós jól főz...

bogi:jó csavargást nektek és estére pedig jó romantikázást!

valahogy nincs ma kedvem semmihez.....

Kép
nilabali
 
 


Bogi, nagyon rendes férjed van, tegnap csak rossz napja volt! :wink:

Mist, sajnálom a rossz éjszakát :( , evésnek örülök! :D

Millye, igen ma megyek :( , de csak este 6 után, ha Apa hazajött!

Amy, köszi!
Nagyon sajnálom Vendit, küldöm a sok-sok ++++++++++++++-t!
Jó jel, ha elfogadott egy kis almát!
zsu83
 
 


amy:már az is haladás,hogy egy kanállal elfogadott!próbálj meg pihenni,amikor Vendi alszik!szegénykém,nagyon ki lehetsz már merülve!és Vendinek küldünk sok gyógypuszit!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, rossz kedved van? :?
zsu83
 
 


Mist Utólag is boldog 10. házassági évfordulót :D ez egy szép kerek szám! :D

Budabo azt írtad, hogy apa főzte :lol: idézem: "Tegnap Fügének főzött " :lol:

Amy81 örülök, hogy Vendi jobban van és, hogy evett egy picikét! :D mielőbbi jobbulást neki! Neked meg sok energiát! Próbálj meg aludni amikor napközben ő is alszik! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Megvagyok én is, csak írni nincs időm. Végigolvastalak titeket éccaka, de bocsi, hogy nem reakciózom, csak pár dolog...
A hófordulósoknak, féléves babóknak nagyon nagyon boldogot!!!!!
Képek szuperek.. én nem tettem már 2 hónapja fel képet.... :oops:

Millye, jók lettek a cuccok, amiket varrtál! Én eredetleg varrónő vagyok, majdnem 10 évig ebben dolgoztam. Szávának csodás kis cuccokat varrtam, Zétinek még semmit, egyszerűen nincs rá időm sajnos.
Kérdeztétek, hogy állunk az evéssel.. hááát, nem túl fényesen. A gyümik egyáltalán nem mennek le neki, mindenre fintorog, egyedül a sütőtök ital ami lemegy, de az is van, hogy 50 ml-t belekanalazok, van, hogy egyáltalán nem kell neki.
Nem túl lelkes az evéssel, állandóan elfordítja a fejét, becsukja a száját. Nem tudom, hogy lesz nekem jóevő gyerekem.. olyan jó lenne. 40-50 gramm pépet tudok beleszuszakolni és annyi. Egyszer fordult elő, hogy nagyon éhes volt este, és lecsúszott 110 sinlac.
Cumisüveget egyáltalán nem fogadja el, rágja, és ha véletlen bele is csurog egy kis tea a szájába, akkor kiberregi....

Amúgy rengeteget mászik, mozog, féloldalasan felül, és felállni próbál. Persze mindezekben jól elfárad, úgyhogy 2 óránként alszik egyet... pont 30 percet. Szóval nekünk 4*30 perc a napi alvásunk, így ezalatt semmit nem tudok csinálni. Ez van, majd lesz jobb is.

Valaki kérdezte, hogy sikerült 22 kilót fogynom... talán úgy, hogy magamra semmi időm nincs, így főzni és enni sincs.... persze ez nem túl jó a tejcsinek, így nem is csoda, ha apadozik.
Most ott tartunk, hogy reggel és este van, de a délutáni etetésekkor szinte tök üres a cici. De igyekszem nem ráparázni, nézem, hogy legyen pisis pelus és kínálgatom mással, egyszer majdcsak rákap az evésre, éhen meg csak nem fog halni, egyenlőre gyarapszik és jókedvű.

Mensi... de irigyellek titeket, hogy nincs.... Nekem már 3* megjött, óramű pontosan, Zéti 3 hónapos korától megvan újra.. pedig de nagyon nem hiányzott..... :(

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Nilabali én nagyon szeretek sakkozni és a férjem is de ő jobb nálam.... bár már sikerült párszor elvernem :lol: Bazsi nagyon nagyon ügyes! :D na ma nekem sincs kedvem semmihez, de azért a fürdőszobába varrok egy új függönyt :D mert most erre zsongok.... :D

Zsu83 akkor szorítok neked 6 után... :roll: addig is pihentesd! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Andus70 húúúúúúú de jó neked! akkor te szépséges dolgokat is tudsz varrni :shock: :D de jó lenne megtanulni... :roll: van egy nagyon jó nadrágom és annyira szeretnék belőle még egyet, de sehol sem kapok... azért felnőtt ruhát (szakadáson kívül) nem varrtam még... :roll: Na akkor nálatok sem egyszerű ez a hozzátáplálás... nálunk dettó... :roll: mondjuk a sütőtököt még nem próbáltam.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu:nincs rosszkedvem,csak nincs kedvem semmit sem csinálni...nem is fogok sokat,kicsit rendet raktam,mert Bazsi alszik már másfél órája,eltettem a tiszta ruhát,főzni majd a következő alvás alatt főzök...vasalni kéne,de majd inkább este,ha már Bazsika alszik,még felmosok,mert kisifiamat már nem lehet megállítani,ne ő törölje fel a lakást!délután meg anyóshoz megyünk!

millye:jól rákattantál a varrásra,de jó érzés lehet,hogy van végeredmény és sikerélmény!szervezed már Szandának a bulit?

andus:nem lehet könnyű két gyerkőccel!evés pedig biztosan beindul majd,nekünk sem zökkenőmentes...

Kép
nilabali
 
 


Andus, ha lesz időd, azért dobj fel pár képet Zétikéről! :wink:
Hamarosan rá fog kapni Zéti az új ízekre meglátod, nálunk a főzik nem akarnak lecsúszni! :?

Millye, köszi!
Akkor most nagyon belejöttél a varrásba! :wink:

Nilabali, nekem sincs kedvem nagyon semmit csinálni, elmosogattam, raktam be egy mosást! :roll:
Szép délután Nektek! :D
zsu83
 
 


Csajok, én most tartok ott, hogy felmondok ! Zéti írtó nyűgös, amin mondjuk nem is lehet csodálkozni, mert szerintem ilyen kevés alvás nem elég egy babának... ma még szinte semmit nem evett....vettem neki olyan alma-banán pürét, amit Verus mutatott, köpi ki...
A pihiszékben már egy percig sincs el, tekereg belőle kifelé, hasra akar fordulni... Lemostam Száva etetőszékét, abban sem marad.....
Szávának egy hete fáj a hasa naponta többször, mert ő sem eszik rendesen....
áááááááááááááááááááááááááá elegem van most nagyon.....
nem akar valaki 2 gyereket pár napra kölcsönbe?

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Lányok, bárki is küldte nekünk az álommanót ma délelőttre, hálás köszönetem érte!!! Végre a régi rend szerint aludt két órát délelőtt, nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára...
Így meg tudtam főzni bonyodalom nélkül az ebédet, ami ráadásul marha jó lett, ajánlani tudom nektek is, tejszínes-mustáros-fűszeres pulykamell (bár én tejföllel csináltam, az volt itthon):
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=8071
Adri tegnap később délutánra megjavult, igazi angyalka módjára játszott a szobájában, gyakorolta a felállásból lecsücsülést (ja, mert felállni simán tud, de néha sír, hogy nem tudja visszacsinálni :lol:), berregett és nevetgélt :D mindez annak ellenére, hogy ha összeszámolom, tegnap napközben összesen ha két órát aludt, azt is csak nagyon pici részletekben.
Csak nagyon halkan merek reménykedni benne, hogy ez a délelőtti nagy alvás hasonló jókislányságot idéz majd benne elő :)

Na mindjárt olvasok, meg reakciózok is, csak ezt most muszáj volt.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Andus, én vállalom őket ha utána én is odaadhatom az enyémeimet :wink:

Mist, tudom milyen, én is csak a felére emlékszek abból ami éjjel történik :roll:

Szuper hogy Vendi alakul! Hátha kijösztök már ebből a betegségből!

Jaj Zsufi Marci olyan szépséges!

Bazsi is, a kis sakkmester :D (úgy irigylem azt a szép tiszta padlót is, nagyon nagyon porszívóznom kell :oops: )

C ajj nem találok egyetlen telefon-kábelt sem, pedig mutatni akarok valamit :wink: A tőlem jól megszokott sz.r minőségben sikerült megörökítenem ahogy Olivér felkapaszkodott a babakocsiban :D Nálunk is vége a jó életnek, egyensúlyérzéke szinte semmi, ülni még nem tud, mászni se igazán de a lába úgy néz ki elég erős mert megtartja magát állásban ha meg tud kapaszkodni. Egyik szemem örül, a másik be van sz.rva hogy összetöri magát ha elborul. De azért ügyi :) Jaj és már a polgármester is tudja meg az egész hivatal :D voltunk engedélyt intézni és szétkürtöltem hogy feláll 8)

Megyek, beindult a kábelvadászat. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


millye: - Tegnap Fügének főzött főzi- ez így lett volna egyben,
csak már a következő sorba került :lol: a jegyzettömben szoktam írni a hsz-t és onnan másolom be és ilyenkor bebénázik.

amy: tud ha akar! Örülök hogy vendi kezd jobban lenni.

zsu: lesz még ilyen, de a tegnap rossz kedv hussssss már nincs is. +++++++++++++délutánra

nilababa: nekem sem volt kedvem csavizni, Füge bepépezett és alukál,de lassan kel, apa kertben van, majd este megyünk el ketten, úgy volt hogy pancsolni, de mondták a szállodában hogy 80%-ra fullon vannak, így inkább azt kihagyjuk és vacsi,meg séta..semmi extra.

andus: sajnálom a rossz napot-napokat. Férjed nem tudna kicsi besegíteni vagy a család?

Bocsi a tegnapi negatívoskodásért, mára már nyoma sincs. Köszönöm szépen a bíztatást és kedves szavakat mindenkinek. :wink:

Kép
budabo
 
 


Andus, sajnálom a nyügit! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurrá-hurrá jókislány Adri! :lol:
Ez a recept nagyon jónak tűnik, és tök egyszerű, lehet hogy hétvégén kipróbálom! :D

Zétivera, nagyon ügyes Olivér! :lol:
zsu83
 
 


Bogi, köszi!
Kívánok Nektek nagyon romantikus estét!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?