Sziasztok!
Megvagyok én is, csak írni nincs időm. Végigolvastalak titeket éccaka, de bocsi, hogy nem reakciózom, csak pár dolog...
A hófordulósoknak, féléves babóknak nagyon nagyon boldogot!!!!!
Képek szuperek.. én nem tettem már 2 hónapja fel képet....
Millye, jók lettek a cuccok, amiket varrtál! Én eredetleg varrónő vagyok, majdnem 10 évig ebben dolgoztam. Szávának csodás kis cuccokat varrtam, Zétinek még semmit, egyszerűen nincs rá időm sajnos.
Kérdeztétek, hogy állunk az evéssel.. hááát, nem túl fényesen. A gyümik egyáltalán nem mennek le neki, mindenre fintorog, egyedül a sütőtök ital ami lemegy, de az is van, hogy 50 ml-t belekanalazok, van, hogy egyáltalán nem kell neki.
Nem túl lelkes az evéssel, állandóan elfordítja a fejét, becsukja a száját. Nem tudom, hogy lesz nekem jóevő gyerekem.. olyan jó lenne. 40-50 gramm pépet tudok beleszuszakolni és annyi. Egyszer fordult elő, hogy nagyon éhes volt este, és lecsúszott 110 sinlac.
Cumisüveget egyáltalán nem fogadja el, rágja, és ha véletlen bele is csurog egy kis tea a szájába, akkor kiberregi....
Amúgy rengeteget mászik, mozog, féloldalasan felül, és felállni próbál. Persze mindezekben jól elfárad, úgyhogy 2 óránként alszik egyet... pont 30 percet. Szóval nekünk 4*30 perc a napi alvásunk, így ezalatt semmit nem tudok csinálni. Ez van, majd lesz jobb is.
Valaki kérdezte, hogy sikerült 22 kilót fogynom... talán úgy, hogy magamra semmi időm nincs, így főzni és enni sincs.... persze ez nem túl jó a tejcsinek, így nem is csoda, ha apadozik.
Most ott tartunk, hogy reggel és este van, de a délutáni etetésekkor szinte tök üres a cici. De igyekszem nem ráparázni, nézem, hogy legyen pisis pelus és kínálgatom mással, egyszer majdcsak rákap az evésre, éhen meg csak nem fog halni, egyenlőre gyarapszik és jókedvű.
Mensi... de irigyellek titeket, hogy nincs.... Nekem már 3* megjött, óramű pontosan, Zéti 3 hónapos korától megvan újra.. pedig de nagyon nem hiányzott.....