Rana, én úgy tudom, hogy a balesetbiztosítás fizet, és van olyan biztosító, aki a csasziért is. Pl. Uniqa. De ahhoz már egy éve fizetned kell a díjat. Valóban azt kéne megnézned, hogy csak élet vagy élet és balesetbiztosításod van, és hogy az a díj, amit Te fizetsz, mikre vonatkozik.
Nyulasz, nagyon ügyesek a kis Nyuszikák! Hajrá hajrá! Tandemszopi megy továbbra is?
Nekem már sokszor szétcsúszik a lányok napi programja, elég nehéz összeegyztetni az alvásukat és a kajájukat. Pedig jó lenne újra összhangba kerülni, mert így elég megterhelő tud lenni egész nap.
Kata, ügyi vagy
T-pk, nekem minden elismerésem!!! Nem tudom, hogy csinálod, de ha utánad szülnék, tuti addig nyaggatnálak, míg el nem árulnád a titkod.
De jó is lesz pár nap után hazajönni a babákkal és nem a pic-en tölteni a napjaidat
Tigriske, örülök a jó híreknek nagyon
Timi, a védőnő nekünk is néha kicsit szerencsétlenkedett, de nekem untig elég volt az, hogy hallottam a lüktetést. Hogy az honnan szólt, mindegy volt, csak dobogjon, dib-dob. És milyen jó volt hallani
Vanda, jó kis család a Tiétek, édesek a csemeték. Nem lehet semmi, 4 gyerkőccel. Hogy bírod, és hogy még több fórumon is ennyire aktív tudsz lenni... nem semmi vagy.
Andi, barátnőm nekem is külföldön él, tisztára el volt hűlve, mikor meséltem neki, hogy zajlik egy vizsgálat nálunk. Őt se vizsgálták soha méhszájügyileg. Makk egészséges kisfiút szült a 41. héten. Úgy könyörögték ki
Pedig lombik volt, arra pedig nem jellemző a túlhordás.
Mi jól vagyunk, a 3 hónap elteltével totál megcserélődtek a szerepek. Az eddig nyűgös Emma maga a mintagyerek, eszik, eljátszik és ha álmos diszkréten jelez, kiságyban elalszik egyedül. És Míra? Mindenért sír; ha álmos, és nem tud aludni, ha éhes, és olyankor átmenet nélkül, nevetésből jön a sírás, és ha fáj a poci. Sír, sír, sír. Ja, és ha megunja a játszószőnyeget, ami sajnos 5 percnél nem tart tovább, kézbe könyörgi magát, csak ott van el. Hajtépés!!!!
Emma híradó: hason is végre hajlandó ellenni, nézelődni, valamint a hátára átfordulni. Eddig mindezt kényszer és ordítás övezte. Ma ez mind önként volt
Hihetetlen, de ilyenekkel tudnak nekem akkora örömet okozni, mintha a lottó 5-ös vittem volna el.
sok voltam, bocs