Új privát üzeneted érkezett!

Rana: jó, hogy sikerült megoldani a rejtélyt! Jó is lenne, ha így papíron működne a befekvés! Én nagyon szeretném a 37. hetet egyben!
Mi kipróbáltuk a kocsit. A két éves Jázmin nagyon bírta, kényelmesen elfért és a kocsi is bírta a rángatást, ugrálást.

T-pk: olyan jó, hogy ilyen jól érzed magad, a babák is biztos érzik ezt és jönnek amikor jónak látják. Tök könnyű ezt így leírni, miközben én már most türelmetlenül várom a nagy napot és siettetném az időt! :wink:

Voltunk ma Védőnőnél, Alexa jó kislány, hagyta a szívhang hallgatást, Hanga viszont nem. Ütött, rúgott, bukfencelt, arrébb ment, csak nehogy nekünk jó legyen. Győzött is végül, nem túl szabályosan a köldökzsinórban lévő frekit számoltuk meg.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rájöttem (illetve Apa jött rá), hogy lehet hogy mégse működik papíron a befekvés, mert ugye akkor mindenképp táppénzem kellene lennem, ez most viszont még nagyon nem lenne jó (pénz miatt). :roll: :roll: :roll: :roll: :?

Timi, Nekem védőnő sose hallgatott szívhangot... :roll: (igaz, itthon van szívhanghallgatónk)

T-pk, megértem az aggodalmaidat, 37 hetesen én is így éreznék. De biztosan nem lesz semmi gond, eddig is ügyesek voltatok! :wink:

Itt vannak a dinnyéim (két kis sárga meg egy nagy görög): :lol:

Kép
30+1

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana
Szépek a dinnyéid :wink:

Labkat
Méhszájam biztosan jól van :wink:
Itt nem szokták nézegetni...
Vendég
 

 
 

T-pk
Neked már bármikor jöhetnek a babáid :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Rana: szép dinnyék! Ha kórházban fekszel papíron, akkor nem lehetsz táppénzen. A kórházi tartózkodásra pedig többet fizetnek, mint a táppénzre, de pontosan nem tudom, hogy mennyit. (80 % rémlik)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, tényleg? Ezt nem is tudtam. De sajnos mindegy, azzal a plusz 20%-kal se vagyok ki a vízből, mert tavaly minimálbéren voltam, és az alapján számolják a táppénzt meg ilyesmiket, idén meg 3-szor annyit keresek, ezért kéne még dolgoznom inkább, amíg tudok.... :(
Vagy gondoltam még arra, hogy kiveszem az összes szabimat, de azt mondják, szabadság alatt se lehetek kórházban... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: ez így van, vagy kórház, vagy szabi. Nem lehetne megbeszélni a dokival, hogy akkor inkább eljönnél szabira és amikor az elfogy csak akkor feküdnél be? Csak van benne annyi megértés, hogy az anyagi oldalát átlássa. Ne légy szégyenlős, mondd el neki, hogy anyagi okai vannak, hogy húznád a kórházasdit, amíg lehet,meg persze azért, mert jól vagy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!
Laura 3 éves.

Rana!
Nekem azt mondta a doim, a 28. hétig maradjunk egyben, utána már nem lesz gáz.
Tüdőérlelő szurit próbálj meg kiudvarolni a dokidtól, sokat jelent.
Az enyémek egész pontosan 33+5re jöttek. Inkuban 6 napig voltak és összesen 18 napot voltunk kórházban, ami nagyon kevés. Azt mondják, a korákat kb. akkor adják haza, amikor papíron születniük kellett volna.
A nővérkék szerint azért mehettünk haza ilyen hamar, mert ahogy kikerültek az inkuból, a nap 24 óráját velemtöltötték. Na ezt persze nem a két szép szememért, hanem napi 6ezer forintért. Egyágyas szobában voltam, így velem lehettek. Full anyatej, semmi táp és mellettem voltak. Nem volt könnyű, de túléltük.
Rékánál volt egy kis izomtónus-gyengeség, de csak itthon kellett tornázni és hamar rendeződött. Mostanra pedig majdnem teljesen behoztak minden lemaradást.
vovanda
 
 


timi, rana: a kórházi befekvésre azt hiszem most szeptembertől már kevesebbet fizetnek, mint ha nem fekszel bent.

rana: szép kis dinnyék :D

Kata
labkat
 
 


Vanda! Tüdőérlelőt már kaptam, a 29. héten! :D
Én is szeretnék majd alapítványi szobát (itt 10 ezer), de nem biztos, hogy lesz. De ha nem lesz, akkor is van rooming in, csak maximum nem egyedül vagyok a gyerekeimmel, hanem más anyukák is lesznek a szobában az övéikkel, nem??? :roll: (az volt a kérdés lényege, hogy a roomingnál is veled vannak a picik állandóan, nem???)
Tényleg egész jól megúsztátok a kórházat.

De azért ezek szerint a picurkáimmal beszéljem meg, hogy csak maradjanak akkor akkor a 37. hétig, igaz? :roll: :wink:

Timi, úgy lesz, megmondom a dokimnak (tök béna voltam a múltkori találkozásunkkor, bele se gondoltam ebbe a táppénz-dologba, csak rábólintottam erre a papíron befekvésre...). :wink:

Kata, ezt most nem értettem: "a kórházi befekvésre azt hiszem most szeptembertől már kevesebbet fizetnek, mint ha nem fekszel bent. " :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


bocs rana, nem voltam egyértelmű, és tán az infó is rossz helyre ment? Szóval szeptembertől változik a táppénz mértéke. Ha táppénzen vagy, akkor többet kapsz, mintha kórházban fekszel, és úgy vagy táppénzen! Így érthetőbb??

Kata
labkat
 
 


Rana!
Rooming in-nál veled vannak a babók, azzal nincs gond, max. nem csak a sajátod nyekergését hallgatod.
Viszont ha PICre kerültök, ott nem kapod meg őket. Engem a szülészetről 3 naposan kiengedtek és átköltöztem a gyerekosztályra, azon belül működik a PIC. Ott alapból anyaszálló van, te ott laksz, a baba meg az osztályon. Persze minden kórházban másképp van megoldva, eltér annak a rendje is, hogy mennyit lehetsz a babákkal (Nyíregyházán pl. bármennyit), de nem laktok együtt. Azért kellett ott is a fizetős szoba (amúgy 2 van), mert ott megkaptam a babákat, miután kijöttek az inkuból. Egyébként simán az anyaszállóra nem adják ki őket. a fertőzésveszély miatt.
vovanda
 
 


Kata, így mostmár értem. :)

Vanda, ezt is. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: ezt találtam a táppénzről és a kórházról:

2009. július hó 31-ét követően kezdődő keresőképtelenségkor a táppénz összege folyamatos, legalább kétévi biztosítási idő esetében a figyelembe vehető jövedelem naptári napi átlagának 60 %-a (az eddigi 70 % helyett), két évnél rövidebb biztosítási idő esetében, vagy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátás tartama alatt 50 %-a (az eddigi 60 % helyett). Amennyiben a keresőképtelenség 2009. augusztus hó 01-ét megelőzően kezdődik, akkor a táppénz mértéke marad 70 %, vagy 60 %.

A táppénz mértékének csökkenésén túl, 2009. július hó 31-ét követően kezdődő keresőképtelenség esetében a táppénz összege is maximalizálásra kerül (szemben a korábbi szabályokkal), ugyanis a táppénz egy naptári napra járó összege nem haladhatja meg a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér 400 %-ának harmincad részét (azaz jelenleg a 9.533,33 Ft/napot).

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


timi: pontosan erre gondoltam!

Egyébként azt tudjátok, hogy szeptembertől a családi pótlékot meg kell osztanod a férjeddel? Azaz a felét te, a felét a férjed kapja, és ez növeli az adóalapot, úgy, hogy a jövedelmedhez adva kell az adótábla alapján kiszámolni majd az adódat - így vannak akik majd magasabb sávba áteshetnek és 36%-os kulccsal adóztatják meg a jövedelmét - persze külön a csp-ra kiszámított adót le kell vonni, csak hát itt már a 18%-ot veszik figyelembe. Remélem érthető voltam!

Mindenesetre jól megkavarták itt az egész rendszert. Nem elég, hogy az ember amúgy sem igazodik ki a sok törvény között, most még ez is.... :x

Kata
labkat
 
 


Kata!
A 36% adósáv jövedelemhatárát viszon jelentősen emelték (5 millió Ft bruttó/év), így aki ebbe esik, az fizessen is (bocsánat). Én könnyen dumálok, Bajnainak köszönhető, hogy jövőre már nem a legmagasabb adósávba esünk sem én, sem a párom, mert mi eddig 39 % szja-t fizettünk...
Amúgy magánvéleményem: baromi régen hozzá kellett volna nyúlni a szociális ellátórendszerhez, mert nem bírja az ország, csak senki nem mert. A legnagyobb hiba az volt, hogy a múlt rendszerben volt a teljes foglalkoztatottság, majd lett belőle segélyezés. És azóta ebbe belenőtt egy generáció. Na, bocs azOFFért, akit érdekel, priviben kifejtem... :lol:
vovanda
 
 


vovanda: én úgy tudom, hogy 1,9milláig van csak 18%-os adó, afölött meg 36% az 5milláról én nem hallottam. 1,7milláról emelték 1,9millára a felső határt, szóval igazán nem sokat emeltek!
De ne politizáljunk.

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!
Kata,félidőőőőőőőőőőőőőőőő :D gratula!
...szóval van már járgányuk a fiuknak :D

Mi szépen hízunk,Noémi 2400 volt este,Balázs pedig 2700...1960 és 2220-al jöttünk haza pont két hete :D
Vendég
 


Timi, na ezért járok én rohadt sz@rul, ha papíron befekszem a kórházba (a tavalyi minimálbérem 60%-át vagy 80%-át kapnám, a mostani jó fizum helyett.).

Viszont azt nem tudjátok véletlenül, hogy kórházi tartózkodásra fizet-e a biztosító, ha vkinek van életbiztosítása???? Egy ismim szerint igen, de sztem ez csak balesetre vonatkozik, terhesség miatti kórházi ellátásra nem. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


nyulasz: igen félidős lettem :) Bár tul. képen a félidő már rég eltelt, ha a 38. héten bizti kiveszik őket...
Tényleg nagyon szépen gyarapodtok! :)

rana: nincs meg a bizt. szerződésed? nyálazd át, és tán fizet. Apuéknak van egy olyan életbiztosításuk, ami a ház biztosítását is magába foglalja, és a lakókét is. Mi pl így kaptunk Verus műtétjére pénzt. Tehát lehet hogy életbiztosításban van műtéti biztosítás is, így ha pl csaszi lesz, akkor kapsz pénzt! Neten is körbe nézhetsz.

Kata
labkat
 
 


Kata!
Most 1,9 jövőre lesz magas. :D
vovanda
 
 


vanda: az idei évi jövedelem leadózása ugye jövőre történik, és akkor abba már benne lesz a csp és az tuti, hogy ennél a felső határ 1,9milla... hogy jövőre mi lesz, szerintem még senki sem tudja. igérni meg bármit lehet, akár ötmillát is!

Adókulcsok és adósávok 2009. évben (ezt a magyarország.hu-n találtam):

A 2009-es adótábla 2009. július 1-jétől a teljes évre vonatkozóan (tehát 2009. január 1-jére visszamenőleg) megváltozik. Az adókulcsok (18 százalék és 36 százalék) változatlansága mellett az adótábla alsó kulcsának sávhatára 1 millió 700 ezer forintról 1 millió 900 ezer forintra emelkedik. Az adójóváírás szabályai a jelenleg hatályoshoz képest nem módosulnak.

A számított adó, ha a magánszemély összevont adóalapba tartozó éves jövedelmének összege:

1. 0-1 900 000 forint 18 százalék,
2. 1 900 001 forinttól 342 000 forint, valamint az 1 900 000 forinton felüli rész 36 százaléka.

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Maradtak még nálam is eladó mini ruhák, fiús-lányos vegyesen. Ha érdekel, nézzetek be! Köszi a figyelmet!


http://kep.tar.hu/tiska/50650797#2

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Rana, én úgy tudom, hogy a balesetbiztosítás fizet, és van olyan biztosító, aki a csasziért is. Pl. Uniqa. De ahhoz már egy éve fizetned kell a díjat. Valóban azt kéne megnézned, hogy csak élet vagy élet és balesetbiztosításod van, és hogy az a díj, amit Te fizetsz, mikre vonatkozik.

Nyulasz, nagyon ügyesek a kis Nyuszikák! Hajrá hajrá! Tandemszopi megy továbbra is?
Nekem már sokszor szétcsúszik a lányok napi programja, elég nehéz összeegyztetni az alvásukat és a kajájukat. Pedig jó lenne újra összhangba kerülni, mert így elég megterhelő tud lenni egész nap.

Kata, ügyi vagy :)

T-pk, nekem minden elismerésem!!! Nem tudom, hogy csinálod, de ha utánad szülnék, tuti addig nyaggatnálak, míg el nem árulnád a titkod. :lol: :lol: :wink: De jó is lesz pár nap után hazajönni a babákkal és nem a pic-en tölteni a napjaidat :roll:

Tigriske, örülök a jó híreknek nagyon :P

Timi, a védőnő nekünk is néha kicsit szerencsétlenkedett, de nekem untig elég volt az, hogy hallottam a lüktetést. Hogy az honnan szólt, mindegy volt, csak dobogjon, dib-dob. És milyen jó volt hallani :roll:

Vanda, jó kis család a Tiétek, édesek a csemeték. Nem lehet semmi, 4 gyerkőccel. Hogy bírod, és hogy még több fórumon is ennyire aktív tudsz lenni... nem semmi vagy.

Andi, barátnőm nekem is külföldön él, tisztára el volt hűlve, mikor meséltem neki, hogy zajlik egy vizsgálat nálunk. Őt se vizsgálták soha méhszájügyileg. Makk egészséges kisfiút szült a 41. héten. Úgy könyörögték ki :lol: Pedig lombik volt, arra pedig nem jellemző a túlhordás.

Mi jól vagyunk, a 3 hónap elteltével totál megcserélődtek a szerepek. Az eddig nyűgös Emma maga a mintagyerek, eszik, eljátszik és ha álmos diszkréten jelez, kiságyban elalszik egyedül. És Míra? Mindenért sír; ha álmos, és nem tud aludni, ha éhes, és olyankor átmenet nélkül, nevetésből jön a sírás, és ha fáj a poci. Sír, sír, sír. Ja, és ha megunja a játszószőnyeget, ami sajnos 5 percnél nem tart tovább, kézbe könyörgi magát, csak ott van el. Hajtépés!!!!
Emma híradó: hason is végre hajlandó ellenni, nézelődni, valamint a hátára átfordulni. Eddig mindezt kényszer és ordítás övezte. Ma ez mind önként volt :D :lol: Hihetetlen, de ilyenekkel tudnak nekem akkora örömet okozni, mintha a lottó 5-ös vittem volna el.

sok voltam, bocs

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jó ez a szerepcsere! :D Ügyesednek a lányok! Én meg egyre jobban vágyom a babázásra. Persze nagyon szeretném, ha szép nagyra nőnének bent a pocakban, de már annyira kíváncsi vagyok, ki milyen lesz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Meghibbannék, ha egész nap nem tudnék felnőtt emberekhez "szólni"... :D

Kata!
Valahol félúton lemaradtam... Mindegy, per pilla úgy néz ki, jobban jövünk ki... Remélem, így is marad.
vovanda
 
 


Törpi,megy a tandem szopi,de nem igazán szeretem,jobb őket külön etetni...persze fürcsi után muszály egyszerre,mert ébren vannak,és nagyon éhesek...de ha tudom,inkább egyesével,még ha több idő is így...de van,mikor meg hamarabb is végeznek külön,talán jobb a szoptatási pozició...sokat vannak ébren a lányok?Van még tejcsid?Melleid nem fájtak a sok szopitól?Éjszakák milyenek?
gratu a forduláshoz :D ...érdekes,mi meg csak hason vagyunk.

T-pk,nagyon ügyesen csináljátok :D egy pocifotót dobhatnál nekünk,ugye,lányok?
Vendég
 


Megyünk a kórházba... elég erős fájásaim vannak....
Vendég
 


Twinsmomma ügyi legyél és drukkok mennek!!

Pocakfotót, illetve alapba képet nem tudok beilleszteni valamiért - béna vagyok.

De igazából már csak egy napig lesz pocim, mert holnap reggel megindítják a kismanókat kifelé: bár eléggé nyitva a méhszáj, méhnyak paír vékony, a kisbuksija A babónak teljesen lent van és folyamatosan kemény a pocim és a ctg is mutat fájásokat.

Így holnap reggel 8kor burokrepesztés, ha addig nem indulnak meg...

És én sem örülnék neki, ha sokkal tovább bent maradnának, mert féltem már őket és a dokim is így van vele, ahogy a szavaiból kivettem.

t-pk
 
 


Twins: drukkok mennek, ügyesek lesztek biztos!

T-pk: holnap izgalmas nap lesz! Gondolok rád sokat!

Én meg jól lemaradok a babazáporról, elutazunk pár napra. Párom nagyon fáradt, ráfér a pihenés. Kár, hogy nem fürödhetek, mert fürdős helyre megyünk, de majd lógatom a lábamat a vízbe, napozok és azért kicsit kirándulunk is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Most beszéltem Zsófikukaccal,ha sikerül végre a zacsiba "csak"pisilnie Málnának,és rendben vannak a leletek,akkor kedden végre hazamehetnek :D Málna 2160,Matyi pedig 2180 gramm :D :D :D Drukkoljatok lányok,3 hónap után már biztos nagyon szeretnének otthon lenni :D
Vendég
 


Twins,hajrá,csak ügyesen!Nem lesz semmi baj!

T-pk,neked is akkor drukk holnapra!Nemsoká babázol :D

Timi,jó pihit :D
Vendég
 


Andi: de izgi! Ügyesek legyetek!!!!! :) :) Remélem minden rendben lesz! Valahogy jelentkezz majd, hogy mi volt veletek! :wink:
Azért ez nem semmi, most egy kicsit beijedtem, Ranával elég közel vagyunk a 33. héthez!!!

T-pk: holnapra mennek a drukkok ezerrel! Problémamentes szülést és egészséges Babókat kívánok! :lol: :lol:

Nyulasz: neked nagyon nyugisak lehetnek a Babóid, ha így tudsz jönni! Ügyes vagy, le a kalappal! :lol: :lol:
Zsófikukacnak pedig nagyon drukkolok, hogy végre hazamehessenek!!! :wink: :lol:

Timi: jó napozást és láblógatást! 8) :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mert rám tört életem egyik legrosszabb migrénje. Voltunk tegnap dokinál babók szépen nőnek (8,7 cm 8,6 cm és 7,6 cm), de nem látta a doki a neműket.

Andi! Ügyi legyél drukkolok!

T-pk! Neked is mennek a drukkok, minden rendben lesz.

Timi! Jó pihit!

Kép
tigriske1978
 
 


[quote="timi76"] írta:timi76Én meg egyre jobban vágyom a babázásra. Persze nagyon szeretném, ha szép nagyra nőnének bent a pocakban, de már annyira kíváncsi vagyok, ki milyen lesz.


Timi, ezzel én is így vagyok!

Törpi, gyönyörű érzés lehet! :D


Voltam terhesgondozáson, csak fél kilót híztam egy hónap alatt! Minden más is rendben van. :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Twins, T-pk, nagyon drukkolok nektek itt is, hírt adjatok majd magatokról vhogyan!!!

Tigriske, szuper, hogy ennyire egyformák a babák! :)

A biztosítót majd megkérdezem amúgy, hogy is van ez a kórházi tartózkodás, bár egyelőre nem fekszem be papíron sem, eldöntöttem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyuszika

Írtam privit,de közben belestem és látom zsófinak aktuálisabbak a korarucik mint neked.Ha beszélsz vele,lécci kérdezd meg szüksége van-e rá.Hol laknak ők?Zalaegerszeg vagy Keszthely?Azért kérdem,mert a barátnőm férjével el is tudnám küldeni neki.

Bocs hogy nem tudok ide is írni,de mint tudjátok ikreim vannak nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: De látom Vanda tartja a frontot

Drukkok mindenkinek ezerrel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég
 


twin: Ügyes legyél, gondolok rád! :!: :!: :!:

t-pk: Huh, akkor te is nagy nap előtt állsz :) De izgalmas! Szóval akkor ez így normális, hogy 38. héten indítanak. A burokrepesztés után remélhetőleg jól beindulnak a fájások, és természetes úton kibújnak a babók :) Ügyes legyél :!:

nyulasz: szerintem és kénytelen leszek majd tandem szopiztatni a picurkákat, mert nekem mindig szoptatáskor megindult a másik cicimből is a tej. Neked nincs ilyen? Egyébként szopi párnát használsz?

Most akkor már majd rana rajtad lesz a sor, és aztán trixi, timi, majd én és tigriske következünk. Ahogy számolgatom, ranának és trixinek megy a drukk októberben, timinek november végén, december elején, nekem karácsony körül, és tigriskének remélhetőleg megvárják a bébik a januárt. A jövő hónap remélem nyugis lesz, és aztán minden hónapban esemény :) :) :)

Kata
labkat
 
 


Ha a babák is úgy akarják, akkor a november is nyugis lesz, mert én decemberben akarok szülni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


timi: nem tudom, kérdeztem e már, de neked egypetéjűek a csajok??? Bocs ha kérdeztem, elég rossz a memóriám!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok Kedves Lányok!

Andi anyukája vagyok...

A vártnál korábban, de teljesen egészségesen megszületett Lucas és Sophia :lol: :lol: :lol: :lol:
Lucas: 2340g és 45cm
Sophia: 2210g és 43 cm
Mindkét baba jól van. Megfigyelésre kerültek csak a NICU-ra (koraszülött intenzív). Ha minden jól alakul, holnap már Andinál lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Császár volt.....

Én holnap reggel indulok hozájuk. :wink:
Vendég
 


Andi Anyukája: köszönjük szépen az információt és örülünk, hogy minden rendben ment és mindenki jól van!

Andi: nagyon ügyesek voltatok! Őszinte gratulációm a Babákhoz!!! :lol: :lol:
Kívánok sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit!!!!!


puszi, Bea

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Andi!

Gratulálok a babókhoz!
Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok!

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Andi anyukája,köszönjük szépen a csodás hírt,óriási gratula az egész családnak,sok-sok örömet a picikben,és rengeteg tejcsit kívánok :D :D :D
Vendég
 


Banika,most nézem van privim...megyek peluscserére,aztán olvasom.Ja,mi már kezdjük kinőni az 50-est is,már 56-osban nyomjuk,picit még lezser,de már jó...és köszi :D

Kata,sajna nincs annyi tejem,csak amit megesznek,az viszont elég.10 nap alatt fél kilót híztunk,meg is lettünk dícsérve :D :D Van szopipárnám,tandemnél csak azzal megy,egyébként kispárna az ölemben,és azon fekszik a babó.

Trix,szopi közben írok :lol: :lol: :lol:

Tigriske,örülök,hogy kiscsapat jól van :D Migrént sajnálom :( algopirynt az én dokim engedélyezte... :roll:
Vendég
 


Andinak gratulálok!

Hányadik hétben volt?

t-pk
 
 


pont ma töltötte a 33-t.

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


t-pk!
Véletlenül nem vagy fenn az ikreseken tkata néven?

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Andi!
Sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok a babáknak és az egész családodnak! :D :D :D :D Nagyon szép méretű babókáid vannak!!! :wink: :wink: :wink:

Kata,
Remélem beválik a jóslatod, én október 12-ét beszéltem meg a babákkal, hogy addig a pociban maradnak! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Andi és Andi anyukája! Nagyon nagyon sok boldogságot a picurkákhoz! Annyira örülök,h ogy minden rendben zajlott! Én is sok sok tejcit kívánok!

nyulasz: azért nagyon nagyon ügyesen tudsz szoptatni. Lehet hogy ha nem két babát kellene egyszerre szoptatnod, akkor több tejed lenne. Én sem tudom, hogy nekem majd hogy reagálnak a két gyerekre a cicijeim, eddig egy gyereknek volt jócskán adag, most viszont látom, hogy nagyon megnőttek!

Kata
labkat
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?