Új privát üzeneted érkezett!

HENI: Kontokalit nem ismerem, mi délebre voltunk, Benitsesben, de körberobogóztuk a szigetet, Sidariba is elmentünk. Mindenképp vissza fogunk menni majd a gyerekekkel is. A legjobb görög sziget :) Várom a képeket nagyon.
NIKI: Nekem az egyik ismerősömnek azért lett császár 1 hónappal a kiírt időpont előtt, mert észrevették, hogy a nyakára tekeredett a köldökzsinór. De biztos ott már más probléma is lehetett, nem tudom.. Szerintem csaszi lesz mindenképp. Heg vastagságát nem nézték még UH-val? Az Alex nevet meg fogod szeretni. Nálunk mindkét fiúnál apa választotta a nevet (az általam felkínált lehetőségekből :) ) Fogsz majd valahogy üzenni, ha megszületett Domi kisöccse?
Vendég
 


Na mi is vagyunk ám!!!!!!!!!


Képek mindenkitől szuperek!

Betsy: a memóriád és figyelmességed mindig lenyűgöz! Köszi a köszöntést!

Jaimee:tényleg lógok a frizuképekkel, hát íme...férjuramtől hajvasalót kaptam...új desing...

Kép Kép

Benike képek...a vizes járda a minden...ja és a puszidobás...

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy:

Hát én még bízom a sima szülésben na persze, ha nem lehet azt is elfogadom, bár rettenetesen félek a császártol... :?
Bár most más az orvosom, csak nem járok megint ugyan úgy.
Ha meg lesz a baba, megkérem apát, hogy szóljon Nektek is mint Dominál.
Neked a párod legalább az általad felkínált nevekből választott, na de az enyém...
Kézzel- lábbal tíltakoztam az Alex ellen, de mind hiába.
Na nem baj, lassan hozzászokom.

Kép
Kép
sz.niki
 
 

 
 

Olik,
De jó, hogy ilyen szótfogadó Tüncsike! Szerencsés vagy, hogy ennyire! Niki is nagyon jó baba, a makacsságát leszámitva, de azért nem ennyire!

Heni,
Jók az állatkertes képek is!

Niki,
Nekem már a 34. héten lent volt a hasam, és mégis csak a 41. hétre született meg Nikici. Szóval... de azért remélem a kis Alex hamarabb megérkezik!
Pocakfotód nincs???????????,

Betsy,
A képeitek mint mindig szuperek! Szép lehetett a nyaralásotok!
Pajzsmirigyemmel elvileg a doki szerint nincs gond, mivel csak a TSH magasabb egy picivel a 4 helyett 6,4, de azért 3 hónap múlva ellenőrzés, meg szerinte a szoptatástól van.
Nikinek már sikerült a bilibe pisilni, de akkor sem akar oda, úgyhogy mostmár nem is mondom, csak feltörlöm a pisit, sőt, nem is szól már akkor sem, ha bepisilt, és éppen nem veszem észre, a biliről meg hallani sem akar, igy nemtudom, na de majd lesz valahogy... Várom már, hogy zavarja a pisis bugyi... hátha akkor előremozdulunk valamit...
Bencének utólag is boldog hófordulót!

Gyabi,
Jók a képek, Bandita is szokás szerint zabálnivaló, a hajad is jó, nem is látszik, hogy göndör lenne! Minden nap vasalod?

Többiek??????????????????

Teszek fel pár képet Nikiről, rég raktam már:

Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Gyabi: Hűűűűűűűűűűű, nagyon tetszik a hajad!!!! Bárcsak ilyesmi nőne az én fejemen is. :roll: :lol: :lol: :lol: Bandita szokás szerint szuper mega édes!!

Sirki: Nikit mivel kenegeted, hogy egyre gyönyörűbb? :lol: :lol: :lol:

Niki: Én úgy tudom, hogy a csaszi heget szokták figyelni uhun és ha elég vastag, mehet a sima szülés. Bár ez doki függő, van aki 2 évvel a csaszi után nem vállal be sima szülést megint. Mert a heg szétválhat a fájások hatására szülés közben is. Nem értek hozzá, de ha nyakán van a zsinór eleve nem vagy csaszira ítélve? Tényleg dobhatnál egy pocak fotót. :roll:

Ami a neveket illeti....hát nem tudom, azért ha neked nem tetszik az Alex azt tolerálhatná Apa.... :roll:

Heni: Drukkolok nagyon!!!!!
Dokihoz következő ciklus közepén megyek. Szombaton végre megjött 33 nap után, úgyhogy cirka 2 hét és pééé (remélem legalábbis :roll: :roll: :roll: )
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Jaimee: azért örülök, hogy megjött rendben és nem kell tovább várnod! A következő ciklusban biztosan lesz peteérés..Idén nekem is volt több! anovusom...Köszi a drukkot, de túl sok reményt nem fűzök a dologhoz! Azért kacérkodtam a gondolattal, hogy pár nap múlva tesztelek egyet, de most már inkább csak ha késik...Nem akarom elrontani a napjaimat...Ráadásul a repjegyet is meg kéne venni....

Niki: nekem tetszik az Alex név! :lol:

Sirki: édes a lánykád!! Ne aggódj a bili miatt, még bőven van ideje megszokni...Nálunk a pisi szerencsére megy, de a kaki abszolút nem...Akkor rá sem ül a bilire....Nem tudom mi lesz.... Max. jövőre...

Gyabi: nekem is így van levágva a hajam, csak most már összenőtt az elejével és annyira nem érvényesül a "lejtő":))) Szerintem szuper..!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Ti adtok tejet a babáknak? A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy 2-3 éves koráig ne erőltessem....Igy nálunk még tápi van reggelire...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni: Úgy örülök, hogy aktívabb vagy egy kicsit! Tartsd meg ezt a jó szokásod!:wink:

Ha Alexi szereti a tápszert, én hagynám rajta 2-3 éves koráig.

Mi bevezettük a házi tehéntejet, de csak mert Réka nem issza a tápszert, azt viszont igen. Eluntam, hogy már két doboz tápszer ment a mosogatóba. :roll:

Betsy és mindenki: Akartam kérdezni, vettetek a srácoknak mostanában valami klassz játékot? Régen nem találok Rékának semmit. :roll:
jaimee1
 
 


GYABI: Nekem is tetszik a hajad. Elölről és göndören is láthatunk Rólad fotót? Puszidobós pancsmester nagyon édi!
NIKI:Én is kérdeztem már, hogy a hegedet nem nézik? Szerintem is indokolt a csaszi a k.zsinór, és a két szülés közt eltelt rövid idő miatt.
SIRKICI: Szerintem minden pisinél mondd, hogy a bilibe, WC-be kell, mert így azt fogja hinni, hogy bárhova szabad. WC szűkítőt se próbáltad? Peti se szerette a bilit, rögtön a WC-t használta. Lépcsős WC szűkítőnk van, szerintem Nikinek is tetszene. A képeken nagyon kis huncut nézése van Nikinek, és sokat nőlt, mióta nem mutatál róla fotót. Tetszenek a frizurák, a csatt nagyon jól áll neki!
HENI: Osztom Jaimee véleményét, nem kell sietni a tejjel. Amúgy Bence se issza a tápszert, a tejet is csak nemrégtől, de azt is csak Szerénával :)
JAIMEE: Legutóbb az elektromos autót vettük Petinek, most Bencének müa. kerti játszóházat. Ha tudnám, hogy milyen játékotok még nincs, lehet tudnék tippet adni. :wink: Névnapjára, szülinapjára keresel valamit, vagy csak úgy, hogy legyen valami újdonság?
Vendég
 


Én nem tudok róla, hogy nézték volna a heget, de az még nem azt jelenti, hogy nem nézte a dokim.
Holnap megyek NST-re meg ultrahangra, majd megkérdezem a dokit.
Pocakfotóm nincs, de tudok csinálni, csak felrakni nem tudok képeket.
Apa tegnap telepítette a gépet, ha szépen megkérem hátha tesz fel programot amivel tudok kicsinyíteni, és akkor rakok képeket is!
Lassan úgy is jön az új babáról is a kép! :D :D :D

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Kép

Betsy: Íme egy fotó azokról, amikkel játszik mostanság. Plusz plüssök. Plusz baba, plusz építőkocka (sima). Plusz teló. Plusz babakocsi. Plusz bébitaxi.
jaimee1
 
 


Jaimee,
:lol: :lol: :lol: köszike! :lol:
Azta, Réka már rakosgassa ezeket a puzle-eket? Mi most vittünk a keresztlányunk 2 éves szülinapjára, de ő még nem tud ilyesmiket. Nagyon ügyes Réka! Látom, szereti a kézségfejlesztőket, meg ti is biztos, én is mindig olyasmit veszek Nikinek, na meg azért labdát is (ő azokért van oda nagyon), meg plüssöt, meg amit meglátunk, na meg attól függően, hogy mennyi pénzünk van rá! :D

Heni,
a kaki nálunk is nehezebben megy a bilibe, sőt, még pisinél néha ráül, de a kakinál nem akar, olyankor leguggol valahova, és inkább megy a bugyiba... :?
Tejet mi adunk Nikinek, bár nem sokat iszik direktbe, mert még mindig reggel és este szopi, leginkább tejpéppel kapja a tejet, de én nem házi tejet adok neki (nincs is itthon, mert én nem szeretem), hanem a sima bolti tejet, ami 2,8 %-os, annál alacsonyabb zsirtartalmút nem adok, mert neki még kell a zsirosság is.

Betsy,
köszi! :lol:
Mondani mindig szoktuk neki, hogy hova kellett volna pisilni, kakilni, eddig rá is ültettük utána a bilire, meg tudja is, hogy hova kellene, mert ha mondom neki, hogy hol a pisi, akkor mutat a bilire, mondja, hogy be (bele), de akkor sem pisil bele. Mostmár meg még miután pisilt sem akar a bilire ülni, hadakozik kézzel-lábbal, igy marad az, hogy mondjuk neki, hogy hova kellene, és majd meglátjuk. Erőltetni semmi féleképpen nem akarom! Na nem baj, majd lesz valahogy, nehéz ez igy, eszem ágában se lett volna ezt csinálni, ha nem lenne ez a hólyagproblémája. Féltem a veséit.
Ja, wc-szűkitőt is vettünk, de az sem vált be, hallani sem akar róla, ráteszi a wc-re, meg rá is ültetjük, de abban a percben rázza a fejét, hogy nem, és le akar jönni, tehát tudja, hogy hova kell rakni, mire van, a bilinél szintén, csak éppen nem használja őket rendeltetészerűen!
sirkici
 
 


Jaimee: igyekszem nagyon jönni!:)) Nálunk most a FP repülőgépe a nyerő illetve szintén FP torony (golyókat kell lepörgetni). Ezen kívül a tanuló százlábú, rajzolás, autózás minden mennyiségben! Azt néztem pont, hogy egy csomó játékunk azonos :lol:

Köszönöm a tippeket a tejjel kapcsolatban...

A WC szűkítőt is ki fogom próbálni...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Ma megjött:( Hamarabb volt pé, szóval 26. napon már piroska is meglátogatott!...

Jaimee mami: megyek veled dokihoz következő hónapban:))

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Hahó!

Ezzel a vécészűkítővel felkeltettétek az érdeklődésem.

Heni: Sebaj, májusi babánk lesz és kész. :wink: 8) 8) 8) Vagy nyári....azt is ki kell próbálni. :wink:

Sirki: Az autós puzzle-ra gondolsz. No mert az nem rakja ki Réka, van ugyanilyen oroszlánosban, azt igen.
Igazából a készségfejlesztőeket mindig én veszem neki, plüssöt és babát pedig kapja innen onnan.

Hát nem irigyellek emiatt a szobatisztaság ügy miatt. És most hogy jön az ősz, csak bonyolultabb lesz....Az a baj, hogy ha még nincs kész rá a baba, akkor nincs mit tenni. :(

Betsy: Volt egy utam a google-on Szeréna ügyben.
:lol: :lol: :lol: Nekem még eszem ágába sem jutott gabonapelyhet adni Rékának, pedig talán ízlene neki. A babatejpépektől már rosszul van, hiába finomak.Szerintem. :wink:

Szép hosszúhétvégét mindenkinek!!!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Mi wc szűkítőt használunk, és Dominak nagyon tetszik!
A bilin 1 percig sem maradt nyugton, de a wc-n szépen elücsörög és még pisil is.
Én csak ajánlani tudom! :wink:

Na de nem ezért jöttem!
Csak mondom szólok, hogy holnap úgy néz ki, hogy szülök!!!
Reggel 7-re kell bemennem, de azt nem tudom, hogy reggel szüleszt- e meg a dokim, vagy csak az éjszakás műszakban....
Nagyon izgulok és félek, valószínűleg császármetszés lesz ismét. :roll: :?
Ha reggel még hazajöhetek írok mindenképp, hogy este mikor megyek, ha nem jövök akkor már babázok! :D
Na de apa szólni fog nektek ahogy megígértem!
Addig is vigyázzatok magatokra, puszilok mindenkit, és szorítsatok értünk....
Valószínűleg ma este már aludni sem fogok tudni. :roll:

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Niki,

ÓRIÁSI DRUKK MÁRA, LEHET MÁR BABÁZOL IS!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jaimee: én is így gondolom :wink: :lol: Le is foglaltam "mérgemben" a repülőjegyeket..26-án indulunk és 3-án jövöóünk. Elvileg Görögországban lesz peteérésem, lehet, hogy ott nagyobb sikerrel járunk:)))

Niki: előre is mennek a drukkok! Nem semmi, így időzíteni...20-a...Szép napon születik a baba!

Mindenkinek kellemes 4 napot!

A wc már mi is használjuk, de kaki még nem sikerült...

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

JAIMEE: Mindenképp valami készség – képességfejlesztő játékot szeretnél? Vannak már memóriajátékok 2 éves kortól, vagy sapiento. A készségfejlesztő „doboz” is jó szerintem, aminek minden oldalán más játék van, bár azok a játékok külön-külön lehet meg vannak Nektek. De ha nem kifejezetten ilyen jellegűt szeretnél, akkor mondjuk kiskonyha, ahol tud sütögetni, vagy állványos zöldséges pult szerű, rengeteg zöldséggel, így megtanulja a gyümölcsöket, zöldségeket gyorsan. Hozzá vehetsz tolható bevásárló kocsit is pl. A golyós játékkal nem szeret játszani? Bence sokszor kéri, hogy vegyem le, és kapcsoljuk be. Építőkockázni se szeret? Nekem sem jutott eszembe gabonapelyhet adni Bencének. Eredetileg apának vettük. Aztán Peti is meg akarta kóstolni, így Bence sem maradhatott ki. De rendszerint csak a tejet issza ki belőle. Tejpépet már nagyon rég nem adok neki.
SIRKICI: A bilizés így oké, csak azt írtad, hogy „ .. most már nem is mondom neki, csak feltörlöm a pisit..”, ezért írtam azt, amit. Nagyon ügyes így is!
HENI: Jó rövid volt a ciklusod. Pé-t mikor érezted?
JUDY: Hogy vagytok? Ha időd engedi, ide is írj néha!
NIKI: Már biztosan Alex-ozol! Várjuk apa híreit a kis jövevényről!
Vendég
 


Niki: Talán már babázol. Várjuk nagyon a híreket.

Betsy: készségfejlesztőben gondolkodom elsősorban. Azon túl kiskonyhákat is nézegetem, mert "nagyban" nagyon szeret segíteni Rékam sütni főzni, kavarni, habarni. Talán szülinapjára azt kapja. A golyós játékból kifogyott az elem és még nem pótoltuk. :oops: :oops: Igen, a készségfejlesztő dobozt is néztem, de ahogy mondod, külön külön megvannak már neki többnyire a dolgok....Memóriajátékot még nem láttam és a sapiento-nak is utána kell néznem, hogy mi fán terem.

Építőkockázni....háááát inkább csak kiválogatjuk forma szerint, szín szerint a kockákat, háromszögetek. Építeni annyira nem szeret, de ez is változó. Most éppen nem menő a kocka...

Ja és ami még a gondom, a jó mesekönyv. Majd megnézem ezt az Anna, Peti, Gergő sorozatot, talán azt már élvezné. Nektek megvan esetleg?

Heni: Háááát, Alexi is valami hétvégi kiruccon fogant, úgyhogy sanszos a dolog. :D Hajrá, hajrá!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Sajna nem babázom, szombatra hívott vissza a dokim, nem tudom, hogy miért nem tudtam vele beszélni.
Valami gubanc lehetett...
Kicsit el vagyok keseredve, egész este 2 órát aludtam úgy izgúltam erre semmi.
Hát holnap felhívom, valószínűleg éjszakai ügyeletben lesz, megkérdezem, hogy akkor menjek- e este vagy mi legyen, mert vasárnap van utoljára, utána megy szabira.
Majd jelentkezem, ha meg tudok többet, most még én sem értek semmit.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Betsy: 12. napon volt elvileg peteérésem..Így elvileg normális a 26. napi piros...Aleximnél 26-27 napos volt a ciklusom...A szülés óta állt be stabilan 28 napra, de most úgy látszik, hogy nosztalgiázott:)

Jaimee: bárcsak igazad lenne és tényleg megfoganna már a tesó!:) Gondolom Te is tűkön ülsz már...A május szép hónap :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Niki: Kitartás, a héten biztosan megszületik Alex!

Heni:
[quote]G írta:ondolom Te is tűkön ülsz már...


Hm, nem is tudom. Azt nem mondom, hogy nem....de ANNYIRA nem, mert látom, hogy nincs minden oké a hormonokkal még. Kell neki idő. Inkább azon szoktam agyalni, hogy mi lesz, ha gyesen túli időszakba születik majd a kistesó, úgy eltolódik a dolog....De már az sem érdekel. Jön, ha jön. Egyébként most olyan szempontból is könnyebb, hogy van egy dokim, akiben bízom, nem érzem magam "egyedül" az egészben. Rékához is hozzásegített, ha gond lenne, majd segít tán megint.:)

Sztem a 12. napi pé nem gond. Szedsz még a progira valamit?
jaimee1
 
 


Jaimee,
akkor is nagyon ügyes Réka, hogy egyáltalán akármilyen puzzle-t kirak, főleg, hogy még 2 éves sincs! :lol:
Szobatisztasággal kapcsolatban én is félek az ősztől, de azzal nyugtatom magam, hogy addig még van majdnem két hónap, addig még sok minden történhet... hátha lesz pozitiv változás!

Niki,
kitartás, mostmár ténylegesen nem sok van Alex megszületéséig, na meg ha a dokid megy jövő héttől szabira, akkor biztosan megszületteti a babát! Drukk nagyon!

Betsy,
értettem, sőt, teljesen igazad is van, én is attól tartok, hogy ha nem is mondjuk, akkor majd azt fogja hinni, hogy normális mindenfelé pisilni, csak néha már úgy kivagyok, hogy nincs erőm mondani, mert meg sem áll, rám se figyel, olyankor a falnak beszélek, bár attól lehet, hogy hallja ő, csak úgy csinál mintha nem, és akkor is mondani kell...
sirkici
 
 


Jaimee: nem szedek semmit. Abban az 1 hónapban szedtem, de utána már nem erőltettem a dolgot...És láss csodát, magától helyre állt. Dokit váltottam (illetve a régi 2 dokim közül a 2-es számút preferálom most). Nagyon tetszik a hozzáállása + ő volt az , aki a kislánynál is észrevette a bajt...Nagyon bízom benne..Ezért nem vagyok még totál depis. Tudom, hogy ő segít, ha kell....A hsg-t is Ő javasolta, de még várok vele pár hónapot..Azt hiszem 3-at...Eddig ez a terv....Alexike annyira lefoglal szerencsére, hogy túl sok időm nincs agonizálni...:))

Sirki: nálunk teljesen hangulatgüggő a bilizés...Ha rossz napja van Alexinek, akkor nem szól és mindig bepisil....Én is bízom benne, hogy az igazán hideg időszakra már szobatiszta lesz teljesen...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Betsy: Bencének utólag is :oops: :oops: :oops: :oops: nagyon boldog névnapot!

No és boldog 10.et! Hogy ünnepeltétek?

Heni: Jó pihit nektek és kellemes fogantatást
:wink: ! Ez az agonizálj szó rémlik rég volt időkről....nekem mondtad párszor, hogy ne agonizáljak, mert nem sokára úgyis babás leszek. :)

Szerintem most már tényleg babázik Niki....
jaimee1
 
 


Sajnos nem....
Később írok, csak gyorsan bekukkantottam!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok!

Hófordulós Klárikának, Nikinek, Bibinek utólag is sokat, boldogat!

HENI: 2 hónap,és Alex 2 éves lesz. Boldog hónapfordulót Neki. Jó utat, kellemes időtöltést a rokonoknál.
NIKI: Azt hittem már Alex-ozol! A héten már mindenképp kibújik a picúr, csaszi után nem hagynak túlhordani.
JAIMEE: Köszi a köszöntéseket. Évfordulót a szokásos módon ünnepeltük, vacsi, torta..
JUDY: Boldog 1,5. szülinapot Barbinak!


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.27 11:45-kor.
Vendég
 


Betsy: szuperek a képek, írtó helyesek a srácok, és Bencének én is, így utólag ( bár magamhoz képest még így is jó vagyok 8) :lol: ) minden szépet és jót, bár látom, megvolt. :lol:
Vendég
 


Betsy,
Nagyon ari vagy, hogy nem feledkezel meg senkiről, nekem meg ég a pofám amiért nem jövök, de a másik topic-ba is ritkán tudok írni. :oops: :oops: :oops:
Szuperek a képek, édesek fiúk és a torták is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


BIBI: Köszi :) Délelőtt eszembe jutottatok, mert hatalmas plakátok hirdetik az egész városban, hogy szeptember 6-án Csiribá a környékünkön (45km-rel arrébb) lesz :)
Vendég
 


Judy: Boldog másfelediket!!!!!!!!!!!!!
jaimee1
 
 


Jaimee,
Köszi szépen, jövő héten már kezdődik a suli, többet tudok majd jönni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Addig is jó tüszőnövesztés! ;)
Vendég
 


Hali!

Csak gyorsra...

Jaimee: köszi!:) Igyekszem elcsípni a pé-st. Remélem a bal oldalon érik, akkor talán még esély is van :lol: Egyébként most fejeztem be a pakolást, szóval kicsit hulla vagyok...

Betsy: szintén köszönöm a jókívánságokat! Édesek a képek!! Már töltöm a fényképező akksiját...

Niki: mire hazajövünk, addigra már biztosan babázol!! Addig is a legjobbakat!

Judy: mindent bele!!

Puszi nektek,

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Köszi Betsy,
Hát nem gondoltam volna, hogy 3 sima baba után a 4. miatt fogok tüszőkukucsra járni meg closty-t szedni, de sajna a korom már közrejátszik ebben. :oops: :oops: :oops:
Kiváncsi vagyok, hogy holnapra mennyit nő a 9mm-esem, ami ugye baro kicsi. :cry: :cry: :cry:
Heni,
Nektek is hajrá, pihi alatt pé, ennél jobb nem is kell. :lol: :lol:
Nem reagáltam de nagyon szépek vagytok.(mint mindig)
Jaimee,
Nálatok mi a helyzet???Pé??????? :lol: :lol: :lol:
Niki,
Remélem már tényleg babázol. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Bibi,
Csak annyit, hogy a csajok "menthetetlenül" apásak. :lol: :lol: Ez nálunk is így van, imád engem Barbika, de ha apa hazajön onnantól kezdve le vagyok sz...va :lol: :lol: :lol: :lol:
Most hogy apa szabizik másfél hétig, lányomat le sem lehet vakarni róla. :lol: :lol: :lol: Még a wc-re is követi. :lol: :lol: :lol:

Délután úgy néz kis Tropikáriumba megyünk. Alig várom, még sosem voltam. :lol: :lol: :lol: Remélem tetszeni fog a kölköknek.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Még mindíg semmi, ráadásúl a dokim leghamarabb 6.- án jön haza...
Pénteken megyek nst- re ott beszélek egy dokival akit ajánlott az enyém, na de mi van ha valami csoda folytán addig megszülök???
Tök idegen orvosnál....
Ráadásúl van 3 olyan doki is akitől rettegek. :roll:
Minden nap kinlódok, folyton vannak fájásaim nap mint nap, de 2- 3 óra és elmúlik.
Na meg, ha elindulok valahová, az maga a gyötrelem.
Alig bírok lépni annyira megfájdúl a hasam, meg a derekam.
Holnap lesz a férjem szülinapja, utasítást kapott a baba, hogy addig jöjjön ki, de nem hiszem, hogy hallgatna ránk. :cry:
Én már nem tudom, hogy lehetne kicsalogatni, de azt a dokit jól képen vágnám, aki azt mondta nekem, hogy örüljek, ha a 30. hétig kihúzom. :twisted:
Na megyek, ha van valami ne aggódjatok apa jelentkezni fog!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Betsy: És mentek? :lol: Tudok ingyenjegyet szerezni :lol:

Judy: hát ez van, én akartam lányt, meg hogy imádják egymást...jól megkaptam :lol:

Niki: kitartást, de csak 39+1 van, nekem ilyenkor eszem ágában sem volt a szülés, sőt, 3 nappal előtte még ápá buliján voltam :lol:
Vendég
 


Niki: Én is nyüszítettem a végén, úgyhogy megértelek. Próbáld meg élvezni valahogy az utcsó napokat, nagy pocakod ki tudja mikor lesz megint. És kitartás! ++++

Bíbi: Mi lett a Könyvmoly akcióból? Kaptál könyveket? Mik jutnak eszembe, mi? :mrgreen:

Judy: Ne izélj már a koroddal, egyidősek vagyunk. :twisted: :lol: :wink: Nagyon fiatal csibék vagyunk, ehhez kétség sem férhet. Nálam 12, OPK nega.

Betsy: Nagyon jók a képek! Peti mikor kezdi újra az ovit?
jaimee1
 
 


Igyekszem, igyekszem, de már igencsak elég volt a nagy pocakból!
Többet nem lesz nagy poci az tuti, 2 babát szerettünk volna, többet semmi képp!!!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


sziasztok,

Megjöttem az orvostól.

Négyeske 9 mm-ről 17mm-re nőtt, méhnyálkahártya 10mm.
Ma délelőtt teszt csík erősebb volt a kontroll csíknál, így valószínüleg hétvégén lesz tüszőrepedés.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy minden jól működik nálam. Holnap reggel még látni akar a doki, mielőtt elmegyünk hétvégére párommal kettesben, megírja a beutalót progiszintre, hogy a tüszőrepedés is normális lesz-e. :lol: :lol:

Nagyon boldog vagyok :lol: :lol:

Jaimee,
Fiatal csibe?????????? :lol: :lol: Ez tetszik!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor pár nap és a tied is pozitív lesz, ha jól emlékszem neked is a 16-17 cn-en szokott pozi lenni. :lol: :lol: :lol:
Niki,
Kitartás, már nem sok van hátra. Nem fog örökké bent maradni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Gratulálok az eredményeidhez, mielőbbi babásodást kívánok!!!!
Háááttt, nem tudom, remélem tényleg nem marad bent örökké...

ma van apa szülinapja, de a kicsi fiát valahogy nem érdekli, nem hiszem, hogy ma megszületik! :evil:
Viszont tök boldog vagyok, most rendeltem meg Alex új babakocsiját egy Baby Point V3-as lesz a tulajdonában világoskék színben!!!
Holnap érkezik, már alig várom!!!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Jaimee, irigylem a memóriádat, én azt sem tudom, mi volt tegnap... :lol: Könyvmoly befuccsolt, csak egy embert tudtam beszervezni, őt beléptettem magam helyett, de nála is elakadt. De minden vágyam így teljesüljön, pont az időben állítottak be nyomdász barátaink több, mint 30 vadiúj mesekönnyvel, Disney meg Andersen meg minden álomszép, úgyhogy teli a könyvespolc...pilótajáték meg megbaszhassa a fűnyíróját :twisted: :twisted:
Vendég
 


Tényleg, megjött már a puhatalpú? Muti meg!!!!
Vendég
 


Na én is itten vagyok végre!


Bíbi: sörösdobozos kép...az kész!!!!!!! :lol:

Jaimee: guszta a rizses alkotmány...még ha állítólag szét is főtt!!!!

Judy: hajrá a tüszőcskéknek!

Niki:????

Sirki: még nem is írtam mióta képeket feltetted Nikiről,eszméletlen jó állású haja van a kiscsajosnak!


Rólunk: Beni meg sem áll egész nap...alvással kínlódunk napközben, a 2-ből lehet egy lesz, de így meg már délután nagyon nyügös. 4 fog jön egyszerre, ezekkel együtt össz: 12 db.

Kérdés: valaki leírná nekem a gyermeke étrendjét napra lebontva???? Csak hogy hányszor és mennyit!!!

Vélemenyt szeretnék kérni a borostyánláncról, van valakinek?????

Aktuális fotó:

Kép
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk....
Ma rengeteget görcsölök, bevásárolni is elindúltunk, de vissza kellett fordúlni, mert nem bírtam lépni sem.
Azóta elmúlt a fájás, csak a derekam szakad szét.
Nem tudom meddig tart még, de már elég volt.
Azt sem tudom, mikor menjek majd kórházba, nem tudom milyennek kellene lennie a fájásoknak...

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Hali!

Niki: a szülési fájások rendszeresek, erősödnek és sűrűsödnek. Mondjuk én spec. egyből öt percesekkel kezdtem és nem is volt másom....illetve ritkább fájásom....ezek hol elmúltak, hol visszajöttek, aztán erősödtek, 2 percesek jöttek stb...stb.... Észre fogod venni, ne izgulj. Az meg külön segít, ha esetlen elmegy a víz, mert akkor tuti szülsz 24 órán belül így vagy úgy. Nagyon drukkolok!

Gyabi: Fini is volt! :lol: Borostyánláncról sajnos nincs tapasztalatom.
Elvileg ilyenkor még 5x esznek a gyerekek + reggel este tápszer. Van, aki 1x ad főtt kaját, van aki 2x, pl. én. Mennyiségről: amennyi beléfér. :lol: :lol: Az én lányom annyit eszik, mint egy madárka, úgyhogy az ő mennyiségei nem mondanának neked semmit. Majd talán Betsy tud írni deciket és grammokat is...

Bibi: Fene az ilyenbe. :twisted: :twisted: :twisted: És akkor még úgy reklámozták, hogy óvónők indították és NEM pilótajáték. ÁÁÁÁ, nem.... :twisted: :twisted: :twisted: Na mindegy, kárpótolt az élet, látom. :lol: :wink:

Igen, megjött a cipi. Méretben is szupi (XL) Az őszi cipit is ugyaninnen rendeltem, csodahelyesek.

Kép
jaimee1
 
 


Igen ám csak azért nem értem mert ma másfél órán keresztül mértük a fájásokat és 2-3 percenként jött folyamatosan, aztán lassan elmúlt...
Szóval elég érdekes.
Én ilyen csodalény vagyok ezek szerint, teljesen érthetetlen a dolog számomra!
Hogy ebből mikor lesz valóban szülés, na arra kíváncsi vagyok...

Nagyon édes a kicipő!!!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Niki: Hát ja, van hogy elmúlik....főleg többedik terhességnél. Jósolgatsz ezek szerint.
jaimee1
 
 


Jaimee: azt nem tudom eldönteni, hogy kell-e még Beninek tápszer. Már csak este eszi, de lehet jó lenne valami sűrűbb koszt!!!! :lol:
Nálunk reggeli van-ebéd-uzsonna-vacsi...ez csak 4!!!! Koplaltatom a gyereket... :shock:

Kép
Kép
gyablonka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?