Jaimee,
köszike!
Azta, Réka már rakosgassa ezeket a puzle-eket? Mi most vittünk a keresztlányunk 2 éves szülinapjára, de ő még nem tud ilyesmiket. Nagyon ügyes Réka! Látom, szereti a kézségfejlesztőket, meg ti is biztos, én is mindig olyasmit veszek Nikinek, na meg azért labdát is (ő azokért van oda nagyon), meg plüssöt, meg amit meglátunk, na meg attól függően, hogy mennyi pénzünk van rá!
Heni,
a kaki nálunk is nehezebben megy a bilibe, sőt, még pisinél néha ráül, de a kakinál nem akar, olyankor leguggol valahova, és inkább megy a bugyiba...
Tejet mi adunk Nikinek, bár nem sokat iszik direktbe, mert még mindig reggel és este szopi, leginkább tejpéppel kapja a tejet, de én nem házi tejet adok neki (nincs is itthon, mert én nem szeretem), hanem a sima bolti tejet, ami 2,8 %-os, annál alacsonyabb zsirtartalmút nem adok, mert neki még kell a zsirosság is.
Betsy,
köszi!
Mondani mindig szoktuk neki, hogy hova kellett volna pisilni, kakilni, eddig rá is ültettük utána a bilire, meg tudja is, hogy hova kellene, mert ha mondom neki, hogy hol a pisi, akkor mutat a bilire, mondja, hogy be (bele), de akkor sem pisil bele. Mostmár meg még miután pisilt sem akar a bilire ülni, hadakozik kézzel-lábbal, igy marad az, hogy mondjuk neki, hogy hova kellene, és majd meglátjuk. Erőltetni semmi féleképpen nem akarom! Na nem baj, majd lesz valahogy, nehéz ez igy, eszem ágában se lett volna ezt csinálni, ha nem lenne ez a hólyagproblémája. Féltem a veséit.
Ja, wc-szűkitőt is vettünk, de az sem vált be, hallani sem akar róla, ráteszi a wc-re, meg rá is ültetjük, de abban a percben rázza a fejét, hogy nem, és le akar jönni, tehát tudja, hogy hova kell rakni, mire van, a bilinél szintén, csak éppen nem használja őket rendeltetészerűen!