Betty- Egyszer régen Szabi már egyedül aludt el nem? Mikor próbáltátok a suttogót. Nem vált be végül?
Ambi ha összeesik a fáradtságtól, akkor fekve marad pár másodpercre, aztán felkel és indulás van, mintha muszáj volna...
Edina - nagyon tetszik a bokád!!!! Viseld büszkén, nagyon szép!!!!
Susy- szegény Kristóf! Sok-sok puszi neki!!!!
Képzeljétek, ma elaludt délelőtt egy órára, 11-kor kelt, és képzeljétek azóta most este 8-kor aludt el. Egyszerűen nem akart aludni, és nem is volt álmos látszólag. Viszont menni akart. Egész nap be nem áll a szája, járkál és dumál. Már teljesen egyedül közlekedik, de ha siet, akkor kell még a kezem
És kint a kertben a füvön is simán megy.
És tegnap óta eszik mint a kisangyal!!!! Kéri, játék sem kell. Nem akarom elkiabálni, de nagyon ügyes. Ma kipróbáltam, hogy vacsira is kér-e enni nem csak szopizni, simán megette amit meghagyott uzsiról. Nem evett nagy mennyiséget most sem, de eszik és kéri. Lehet a járás miatt éhesebb, mert az uzsit kérte nagyon
:)
Én azt se bánom, ha 4-5 kanálkával eszik csak, de egyen. És egyedül is evett nagyon ügyesen tegnap is és ma is
A mozi nagyon jó volt (Másnaposok) viszont Ambinak sok volt 3 óra nélkülünk. 2 órát elvolt, utána 3/4-ed órát sírt. Azt mondta anyósom, hogy mindenhol keresett, többször körbejártk a lakást. Aztán egyszercsak bevitte anyósomat a fürdőbe, és szinte követelte, hogy fürdesse meg. Szerintem azért, mert fürdés után mindig szopi van. Annyira sírt szegény. És mikor megjöttünk nagyon sokáig nem tudott megnyugodni
:( Annnyira bújt, kapaszkodott belém, és nagyn nagyokat sóhajtozott. Ma pedig csak wc-re mentem, de máris nagyon sírt. Gondolom összetársította, hogy ha a két mamával van, akkor én elmegyek. Remélem elég ritkán találkoznak ahhoz, hogy mire legközelebb találkoznak, akkorra elfelejtse az egészet. De amúgy amíg nem hiányoztam neki ennyire, nagyon aranyosan játszott, megmutogatta, hogy mit nem szabad neki. Odament minden szekrényhez, konnektorhoz, hogy nem-nem
Ezt horgolta neki a dédi:
bocsi, hogy ilyen sok lettem