Új privát üzeneted érkezett!

Süti, gondolom Kriszti kisAtija is olyan, mint Míra. Ha óránként nem pakolok vagy pakoltatok el vele, akkor egyszerűűűen nem lehet lépni a szobában a sok mindenfélétől. :d Majd visszatérünk erre 1-1,5 év múlva! ;) Akkor már neked is a napi rutinod része lesz. :lol:
Naon tecc az első két szerzeményed! Ezek egész jó kis darabok! :o

Rita, nálunk ma gombás pöri lesz téttával, holnap tökfőzi fasírttal, aztán lesz egy melegszenyós napunk és gánicát is rendelt a párom. Hétvégére meg én rendeltem meg magamtól egy adag babgulyást lángossal. :oops:
Andrisnak nagy gratulaaaa!!! Nagyon ügyi!!! biztos nem lesz akkor ma éjjel sem baleset. Kíváncsi vagyok. :)

Scooper, nyugika.. Biztos jó kezekben leszel. Azért majd üzensz nekünk, hogy mit mondanak... ha meg kell indítani... meg úgy mindent? Van elmentve számod, ugyi?

Vera, Zoé. ;)

Kép Kép
manósziget

Bocsi Anna,lehet priviben kéne ezeket a dolgokat leírnom.
De......Rita apa visz 3 szenyát magával,amit reggel 7-kor megeszik.Nem nagyon szokott enni meleget napközben így ha hazajön akkor kell valami,de mivel nem egy inyenc tök mindegy neki,és én apikának(ha erre értetted) nem magas a koleszterinje,csak fogynia kéne,de az egész napi nem evés után sajnálnám ha csak morzsákat enne,merthát a zöldségek nem éppen kedvencek,"a nem vagyok nyúl,kecske stb"szindróma.Ha te Apikádnak magas a koleszterinje akkor ahhoz nem értek.De majd utána nézek,hogy mi ehető ilyen esetben és akkor adok tippeket.
Ha már odaférek a tűzhelyhez,és nem leszek ilyen fáradt,akkor majd kap nagyon fincsi dolgokat,addig megértő velem,hogy most nem megy.Amúgy imádok főzni.van pár szakácskönyvem több ezer recepttel,így majd annak is eljön az ideje.Majd akkor adok tippeket,addig csak a könnyebb kaják maradnak.
Ha úgy tartja kedvem bizony napi 2×eszem tésztát.
A mai napom(ami annyira nem mérvadó hisz nem voltam itthon)?reggel vv után 2 sajtos pogi tejjel,miután hazaértem ettem kenyeret,párizsit,sajtot kefírt,és ha apika hazajön akkor eszek vele sajt-tej.tésztát.Emellett szoktam még dinnyézni,barackozni és :oops: csokizni.

sutimano76

Pakolás,ami nincs a helyén azt nem lehet lerámolni!!!!Felőlem csináljon kupit,majd este fürcsi előtt összepakolja!!!!Amúgy terveim szerint nem az összes játék lesz egy dobozban,hanem lesznek többen,és mindig csak egyet kap meg,ha megunta cserélem egy másik dobozra!!!!!!De persze mit tudok én erről hisz nincs gyerekem,viszont mikor én voltam16-18 éves, az uncsiöcsém 2 éves és felfordulást csinált a szobájába, ott csak este pakoltunk össze,napközben nem!!!!!De persze majd meglátjuk!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Megértelek Anna!! Két napja küzdök az éhhalállal!!!! Három óriás rudit kellett megennem négykor.... Valami lehet a levegőben!!
Ráadásul úgy rámijesztettek, az előbb cseng a mobil, ismeretlen szám, a kórházból a cukros aranyos csajszi... meghűlt bennem a vér, pedig úgy kezdte, nincs semmi baj!! Nem két, hanem három hét múlva kell csak mennem. Három hét?! Azt még meg is kell érni!!
Scooper! Sajnálsajnálsajnál! A kórházban viszont jó helyen leszel, biztonságban és nem uccsó sorban megtudod mi van!! Csak ne idegeskedj ezen!! Ez már a finish!!! :)

Kép
lili34

Köszi a biztatást lányok, remélem tényleg nem lesz semmi baj. Minnél többet gondolkozok rajta, annál inkább az az érzésem, hogy ebből csaszi lesz.
Manó: Bibi száma megvan, mindjárt elmentek még egyet-kettőt, aztán jelzek, hogy mik a történések. Most min a 7végéig nem leszek netközelben, szóval marad a teló.

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Ha úgy tartja kedvem bizony napi 2×eszem tésztát.
A mai napom(ami annyira nem mérvadó hisz nem voltam itthon)?reggel vv után 2 sajtos pogi tejjel,miután hazaértem ettem kenyeret,párizsit,sajtot kefírt,és ha apika hazajön akkor eszek vele sajt-tej.tésztát.Emellett szoktam még dinnyézni,barackozni és :oops: csokizni.

Süti :lol: :lol: :lol: Imádlak :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Épp az a bajom, hogy tapasztalatok alapján nem fogom magam biztonságban érezni a kórházban. A múltheti után meg főleg. Már a múlthéten is gáz volt a ctg-m, gyökér ügyeletes miért nem tudta mondani, amit a tanácsadós orvos? Miért nem fektetett be? Vagy a két orvosnak két különböző tankönyvből tanítottak? :evil: Ráadásul enyém apa szívbetegen született, műteni kellett, stoppolták a szívét mikor gyerek volt, én családomban is sok a szíves, úgyhogy ha valami baja lesz a picinek, múltheti orvos nem éli túl...

Egyre hisztisebb vagyok, félek, hogy mi lesz, pánik a köbön :cry: És apa csak 6 után ér haza, de lehet hogy 7kor :cry: :?

KépKép
Kép
scooper

Scooper,a lényeg hogy biztonság legyen a kényelmetlenség emléke elszáll,ha Noncsi a kezedben lesz!!!!

Anyám!!!!!!!!!!!MANÓ,te mikre vagy még képes???????Mostmár kezdem azt hinni,hogy én hagytam el magam :oops: :oops: :oops: :roll:

Bex, :oops: carbonara Knorr porból,de ha majd nem leszek ennyire ki akkor csinálom én rendesen is szakácskönyvből!!!!!!!!!!!Tudod én tanultam ételkészítést a vend.suliban.Ezenkívül onnan maradt az 1000 oldalas szakácskönyv,plussz vettem egy 4000 recepteset is.

sutimano76

Nem tuok belépni a picra, 2-3 kismami küldje el nekem privibe a számát, biztos, ami biztos! Köszi :oops: :)

KépKép
Kép
scooper

Lili,és a többi diétázó bocsi,bocsi!!!!!!! :oops: De majd szülés után,amikor itt fogok éhezni,hogy lefogyjak,akkor meg majd ti elemezhetitek,hogy milyen finomságokkal tömitek magatokat!!!!!

sutimano76

Üdv Mindenkinek!

MADAR nagy-nagy gratula Veronikához!

Bocsi lányok, ha nem reagálok mindenre, igyekeztem végigolvasni, de már nem esik olyan jól itt csücsülni a gép előtt.

Scooper: Jobb lesz bent, vigyázz magatokra! A Bajcsyba mész vagy Ceglédre?

Én tegnap végigjártam a dokikat. A nőgyógyászom közölte, hogy még mindig totál zárt a méhszáj, úgyhogy készüljek fel, hogy tuti császár lesz. Nen nyílok semmit / igaz Annával is ez volt/, ha megindulnának a fájások, lehet, hogy az előző seb szakadna. Azt meg nem hagyja. Szerinte nem is fogok már nyílni, ilyen típus vagyok állitólag. Úgyhogy most arra várok, hogy legalább fájások lesznek -e, vagy túlhordom és akkor befektet a kórházba oszt uccu neki. Na mindegy, ez van, ettől még nem leszek rosszabb anya, azt hiszem.

Tankönyvek: mi holnap megyünk, aztán kötjük is a párommal. Már tuti összeszokott csapat vagyunk. Átlátszó öntapadós fóliába kötjük, így kibírja év végéig. Igaz kicsit melós, de megéri, meg már tudjuk a taktikát. :lol:

Kata: Milyen volt a doktornő?

Süti: tészták, nyammmm!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Scooper, épp ma olvasgattam egy pszichomókus cikkét, ami szerint tök természetes az ilyetén para a vége felé. Az pici egészségéről, magáról a szülésről, az jó anyaságról, sőt apikáknál a jó apaságról is! Nem tudom, mennyire vígasztal...

Kép
lili34

Scooper privi ment. ;)

Kép Kép
manósziget

Hozzáértők:
A málnalevélteát érdemes még így is inni? Vagy nincs értelme?
Köszi

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Én is Knorr alap. :oops: Már többször rákerestem a recire, de nekem nem szimpi a végén a nyerstojásos dolog. Én szeressem Knorr alapokat és párom is. A görög rakott burgonya nagyon régen volt. Az is nagyon finom. Amit előbb leírtál sajtos husi, azt én úgy ismerem, hogy csirkemell, sonka, sajt és így rétegezni...
Nekem is össze kéne szedni magam, mert EZ nem én vagyok!!! És ettől még rosszabbul érzem magam.
Scooper nem lesz semmi baj! Várjuk a híreket.
Andris aranyos lehet, ahogy elpakol. :lol:
Lili 3 óriás rudi??? :shock: :shock:
Anna, én nem diétázom, de ma én is egész nap éhes vagyok. Már ettem szőlőt, 2 almát, kukoricát...
Astrid, Tara: tankönyvkötés... :? :?
bex13

Tara: Kénytelen vagyok Ceglédre menni, Bajcsyból elhajtanának, mert nem oda jártam gondozásra. Csak beindult szülésnél látnának Bajcsyba el :?

Lili: Az a baj, hogy én eddig nem pánikoltam, nem félek a szüléstől, felkészültem egy esetleges császárra is. A para csak most jött rám attól, hogy lehet, hogy valami baja van a picinek, és csak azért, mert nincs fogadott orvosom, nincs, aki elmagyarázza, amit vizsgálatkor lát. Ezért utálom, hogy nincs pénzem orvost fogadni :cry: :evil:

Sütinek és Manónak köszi a priviket! :)

KépKép
Kép
scooper

Mennyit írtatok míg nem voltam. :shock:

Scooper, jobb lesz bent, mégis itt már nem magunkról szól elsősorban a dolog, hanem a babánk egészségéről. Nálam jobban szerintem senki nem utálja jobban a kórházat. Ha nem lennék beszari alak,és félteném a gyerkőcömet, otthon szülnék...

Süti, jók a cuccok!!

Tara, most jöttem tőle, azóta is a hatása alatt vagyok!! Nagyon szimpatikus, köszönöm h ajánlottad!!! Képzeld közölte h éjjel nappal, szombat vasárnap is elérhető és kijön a gyerekhez,ha bármi van, még vissza is kérdeztem! :oops:

Ti hisztek a megérzéseitekben? Én szerintem a héten megszülök, teljesen ilyen érzésem van.

Kép
kata05

Süti, én úgy vagyok, ha már nem ehetek legalább had olvassak a jó kajákról (olyan vagyok, hogy évek múlva is emlékszem egy-egy ízletes ételre), úgyhogy írjátok csak nyugodtan! :wink: :D :D :D (a többiek nem tudom, hogyan vannak vele, a magam nevében írtam)

Astrid, az előbb, nem vettem észre a kérdésed, de szerintem ez nagyon fontos. A harmadik gyereket kb. a második héttől én fürdettem, hajolva pelenkáztam az ágyon és ha kellett kivittem és behoztam a fürdővizes kádat. Olyan méhsüllyedésem lett, hogy három kilót nem bírtam el, azt mondta a nőgyógyász, aki megvizsgált, hogy nemhogy szülnöm, de teherbe esnem se szabad többet. Nem volt szabad előrehajolnom, nem vehettem fel a gyerekem, szörnyű volt. Aztán amikor állapotos lettem a 4.-kel, kigondoltam, hogy akkor most megint egészen kinyúlnak a tartószalagok, és ha én normálisan végigfekszem a hat hetet, nem emelek, nem hajlongok, akkor talán a rendes helyükre mennek vissza, és így lett. Én azóta is végigfekszem szülés után a hat hetet, bármi van. És különösen a mosás, meg a vasalás nagyon nem jó munka ilyenkor. Nem tudom, ha talán tartoztok valamelyik gyülekezethez, talán meg lehetne kérdezni, hogy vinnének-e nektek komatálat és eljönne-e valaki vasalni és segíteni az első hat hétben.

Tara, már épp azon gondolkoztam, mi lehet veled :wink:

A málnalevél teát mindenképpen hasznos inni.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na csajok, vissza még nem olvastam semmit, mert most kapcsoltam be a gépet. Csak bejelentkezem és önzó módon írok magunkról néhány szót.

Nagyon jól vagyunk, Veronika nagyon rendes kiscsaj, átalussza a napot, néha nyüszög valamit, ránk néz, grimaszol, kommunikál. :) Apa és Julcsi nem régen mentek el, úgyhogy most lesz időm kicsit olvasgatni Titeket.

Az előbb már ki is mászhattam az ágyból, egyedül lezuhanyoztam. Meg is dícsért nagyon a szülésznő, hogy ez szép munka volt. Most is az asztalnál ülök. :wink:

Reggel, amikor jöttünk persze, hogy dugó volt, izgultam, hogy ideérjünk. Apa nyugtatgatott, hogy nélkülem úgysem kezdik el, ne aggódjak. :lol: De aztán pontban 8:30-kor begördültünk. Kicsit csúszott a program, mert egy vasárnap óta vajúdó mamát végül császározni kellett, így rám csak 11-kor került sor. Az epidurál most sem ment egyszerűen. Nekem Julcsival is nehezen tudták beadni, mert meszesek az inak a gerincnél, így azzal elbíbelődtek kb. 10-15 percig, de nem fájt, csak amikor már izgul az ember, hogy csináljuk már, akkor lelkileg kicsit sok. Rossz inkább az volt, hogy nálam mindig mellékhatás műtét közben, hogy nagyon rosszul leszek, hányinger, ájulás környékez, nem kapok levegőt. Ez elég car, de ilyenkor adnak oxygént és akkor néhány perc alatt rendbe jövök. Most is így volt. Innentől már gyorsan ment a dolog. Végül 11:51-kor megszületett Veronika, hallottam, ahogy sírt és ez ott és akkor annyira megnyugtató volt és nem is olyan szomorú sírás volt, hanem amilyen kell, hogy jelezze, hogy rendben van minden. :) Rögtön odatették hozzám, olyan kis maszatos volt még :) 57 cm-es, 3750 gramm súlyú kishölgy, fekete vagy egészen sötétbarna göndör hajjal. Nyitogatta a szemeit, és olyan jó volt érezni a kis testét magamon. Utána kivitték és apa és Julcsi is mehetett rendbe tenni, együtt mosdatták, mire engem kitoltak a műtőből már a szobában vártak Julcsi, Veronika, apa ... annyira boldog vagyok ... azt hiszem, Mabe így fogalmazott: nem tudok betelni vele ... hát, én sem ... és Julcsival sem, aki imádja és olyan nagyon büszke rá. Már reggel 5-kor ébren volt, öltözött magától, hogy megyünk szülni. :)

Na, lelövöm magam, mert csak áradozni tudnék még itt. Este talán majd megpróbálok feltölteni néhány képet. :) Most meg a vacsora mellett visszaolvaslak Benneteket. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Húú, most látom, vonalzót kellene cserélnem. :wink: Na, este/éjjel azt is megcsinálom. :)

KépKép
KépKép
madar

Anna
Az jó, ha van a közeledben ismerős kismama :lol: :lol: :lol:
(nekem sok erőt adnak a barátaim---köztük több lombikos anyuka, és persze a családomban a sok-sok kismama)
Összeszámoltam: Imolának 6 olyan unokatestvére van, akivel egy évben született :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scooper
Nyugi!!!! Ha kell a császár, akkor legyen az!

Viki
Lepény érettségét UH alapján tudják megállapítani... hogy mennyire meszesednek a lepényi erek... 36. hét után már teljesen normális a 3. fokban érett lepény!!!!!

Napközis tábor
Nővérem és a sógornőm szokott szervezni. Ott náluk a faluban, főként hittanos gyerekek szoktak menni...
És anyukám is besegít óvoda-szünetben...

Hgrita
Andris :lol: :lol: :lol: :lol:

Szezso
Nem az számít, hogy 1 érték mennyire üt el a normálistól, hanem összességében (HELLP-nél nem feltétlenül van magasvérnyomás, vizeletben fehérje!!!!!!!)

Apa vásárolt ma... nagyon klassz, husis oldalast... megsütöttem jó fokhagymásan... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6 hetes gyerekágy nem véletlenül van!!!!!!!!!!!!!

Madar
Nagy cuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppp :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, még csak a 287. oldalnál járok és ne haragudjatok, de nem tudok másra reagálni, csak arra, hogy most meg Veronika születésén bőgtem egy sort .... annyira jól esett, ahogy szorítottatok, ... ahogy vártátok a hírt ... és a sok-sok jókívánság ... no, megbőgettetek. Nagyon-nagyon köszönöm. Olyan jó ilyen csapathoz tartozni. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar: sok-sok és hatalmas puszi neked,Veronikának,Julcsinak és apának is!!!Ügyik voltatok!Én is megkönnyeztem a nagy hírt és annyira irigyellek!!!!!Vigyázz magatokra!!! :D
Vendég

Na, én meg ezen bőgök. Kép
Annyira hihetetlen egy csaj vagy!!!! De hogyhogy már ilyen hamar felkelhettél??? Azért csak óvatosan, nehogy baj legyen. A képeket meg naaaaon várjuk már. És göndör a haja??? :o Kinek van a családban göndör haja?

Még egyszer gratula és nagyon sok pusza nektek!!!

Kép Kép
manósziget

Madar! De jó, hogy itt vagy! Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek! Julcsi imádni való csajszi, már 5-kor kelt :lol: :lol:
Azért vigyázz magadra, ne nagyon pörögj! :wink: Képeket meg várjuk türelmesen. Nagy-nagy puszi!!!
bex13

Tara,palástfű tea is javasolt!!http://baboca.blog.hu/2007/11/01/felkeszules_a_szulesre_ii_teak

sutimano76

Madar, de jó Rólatok hallani, hogy ilyen jó hangulatban írsz pár órával a műtét után :wink:

Örülök, hogy minden rendben van Veletek :!:
Kis csöppség ott szuszog melletted?

Nagyon nagy puszi nektek, és nagyon várjuk majd a fényképeket a gyönyörűségről :)

Scooper, nektek is nagyon megy a drukk, minden rendben lesz meglátod :!:
Vendég

Madar mégegyszernagy gratula és kép, kép, kép...

Én holnap reggel megyek megint ctg-re.... oszt majd meglátjuk mi van és mi lesz

t-pk

Sziasztok!

Madar: nagyon jó hallani, hogy jól vagytok mindketten, és hogy ilyen szerető családod van. büszke lehetsz Julcsira, igazi nagytesó született Veronikával együtt!

Csajok a málnalevélteához a vizet sem lehet fém edényben forralni, vagy csak a teát nem lehet abba tenni. nekem van műanyag és nagy üveg teás edényem is, de a vizet forralóban szoktam melegíteni, aminek ugye fém az alja! Ti hogy készítitek?

KépKép
Kép
s.vera

Mónika, annyira örülök, hogy minden rendben veletek és te is ilyen jól vagy! :D :D :D :D Pihenj sokat!

Vera, én teljesen normálisan szoktam főzni, mint minden más teát, nem vettem észre, hogy a fém teaszűrőm, vagy a vízforraló elrontotta volna, akár az ízét, akár a hatását :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madar: Nagyon örülök, hogy az egész családnak ilyen szép élmény lett ez a nagy talákozás! És igazán büszke lehetsz Julcsira, hogy ennyire nagylány már! Már magam előtt látom, ahogy sürög-forog majd hugica mellett. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Veronika hagy pihenni ... ma még :wink: Úgyhogy akkor most be is mutatom Nektek néhány órásan:

Kép

Kép

Nem csináltam eddig sok képet, mert nem akarom a vaku villogásával zavarni. A cucc kórházi, ami rajta van ;) nekünk ide nem kellett semmit hozni, majd csak hazamenős ruhát.

És itt szuszog mellettem. Mondták, hogy szóljak, ha pihenni szeretnék, de egyelőre teljesen jó ez így. Pihenünk együtt. :)

KépKép
KépKép
madar

Ja, és a magzatmáz még itt-ott rajta van az arcocskáján, azat láthatjátok. :)

KépKép
KépKép
madar

T-pk: Drukk a holnapi CTGhez! Most már biztosan nincs messze lánykáid érkezése. :wink:

Scooper: Én is drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. És ott bent mégiscsak nagyobb biztonságban lesztek, sokan figyelnek majd rátok!

Köszi a vacsi ötleteket! A hambi és a gyros rögtön meg is ragadt! :lol:

Mabe: Fokhagymás oldalas! :lol: Apának is csorog a nyála itt mellettem... És neked van ilyenre indíttatásod most? :wink:

Kép

Kép
hgrita

Madar: Hát valami gyönyörű!!! Álomszép, tényleg! :lol: Én is akarok egyszer egy kiscsajszit. És bár nem láttam babakori képet Julcsiról, de nagyon hasonlít, nem?

Kép

Kép
hgrita

Olyan érzésem van, hogy ez a hét még több babát fog hozni. :wink: Figyelni fogom a híreket. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Lehet még (vissza)csatlakozni? :)
Talán páran emlékeztek még rám. :)
Bekukkantottam,és látom vannak már "szeptemberi babák"!
Madar,Mabe gratulálok a gyönyörű lányokhoz!

Kép

Kép
tisz

Tisz: Hát persze, isten hozott (újra) itt! Szerintem a lányok nevében is beszélhetek. :wink: Mi van veletek, mesélj!

Kép

Kép
hgrita

Tisz: Meglestem a blogodat, nagyon szépségesek vagytok! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Mónika, gyönyörű ez a kislány :D :D :D

Tisz, jó hogy visszataláltál, és írjál,hogy mi van veled!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok Lányok!

A gépem ismét szarakodik ,de ezt meg kell írnom!!!

Gratulálok Dorkának ,és Madarnak!!

Veronika és Imola gyönyörűséges kislánykák!!

Én még egyben, és egyre jobban ami nálam a szülés közeledtét jelzi, de jövő szerdáig nem szabad, így erre nem is gondolok!!

Jól vagyunk minden ok, csak vizesedek, minden nap olvasom magunkat :D, csak még a mait nem sikerült!!

Puszi mindenkinek, és visszaírom a számom a táblicskuba mindjárt, és kinézek valakit akit értesítek, mert már nagyon fészekrakós kedvem van, minden kész, kivéve az altájam, mert azt apa csak ígérgeti :oops: , de ha az is kész szülhetünk!!!

Kép
babcika

Anna!

Nagyon-nagyon köszönöm, nagyon fogok figyelni, hogy minél többet feküdjek.
Az orvosom szavai alapján én azt gondoltam, ez egy végleges dolog, amin már csak egy helyreállító műtét segíthet. És azt gondoltam, a mostani orvosom csak tapintatból nem szólt.
Szóval akkor lehet, hogy már most jobb? (A 4. után elég sokat pihentem, ő karácsony előtt 1 héttel született, de nem csináltunk nagy kérdést a karácsonyból sem (23-án engedtek haza, szóval nem is tudtam volna már semmit intézni), utána meg elment a csapat rokonsághoz, én meg csak feküdtem a kicsivel... Szóval ha nem is 6 hét, de sok pihi volt.) Mindenesetre tényleg megpróbálok sokat-sokat pihenni, a házimunka megvár, meg majd keresünk segítséget, aztán a 6 hetes kontrollon erre is rákérdezek. Jó lenne műtét nélkül megúszni!

Madar!

Gyönyörű ez a kislány! :):)

Astrid

Kép
astrid

Tisz!

Jó, hogy újra itt vagy! :):)

Astrid

Kép
astrid

Astrid, én teljesen helyrejöttem. Különben is azt mondják, hogy a várandósság pozitív sokk a női szervezet számára, ami kisebb bajok vannak, azt szépen rendbe hozza :wink: :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babcika, jó neked, hogy már majdnem minden kész a szülésre :wink: És nagyon jó, hogy írtál, hogy mi van veled :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Gyönyörű ez a baba! Gratulálok !!!!!!!!!!!!!!

Kép
lipót beatrix

Madar, Veronika nagyon gyönyörű kislány :) köszönjük a képeket

Tisz, üdv ismét itt :)
Vendég

Ja, azt elfelejtettem írni, ma én is oldalast sütöttem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Madar, olyan szééééééééééééééééééééééééép!!!!! :) :) :) Hüp-hüp :)
/megvadulok a hormonjaimtól :? :) /

Tisz, szia kis elveszett!!! Épp időben ! :) :) :)

Jelentem túl vagyok/vagy leszek hamarosan eddigi életem legérzelmiviharosabb napján... igaz, hogy azt hittem, hogy nem élem túl, vagy legalább is belehülyülök...
Ati is dinka volt, én meg aztán pláne, de nagyon, a pakolással sem haladtam, mert amit elraktam, azt megint leszedte, kiborította, feldöntötte stb, közben Atesz polcot fúrt fel, ott segíteni, de orra esek a sok szarságban ami a földön van szanaszét, akkor csengetnek, nagyanyós hozza a 310. vödör barackot, ami persze alig fogy, hisz hárman vagyunk csak, de a muslincák imádják, közben Ati: vegyél fel, ezt kérem, azt kérem, éhes vagyok, szomjas vagyok, leesett az ágyról és a fene tudja még micsoda. Közben le kellett menni nagyanyósékhoz macskázni az elsőre... Úgyhogy a szoba még mindig rendetlen, de legalább az egyik ablakot sikerült megpucolnom. szóval áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

vicger

Andit hiányolom, merre jár???

Anna, teljesen igazad van, Rita Andrisa egy főnyeremény :) :) :)

Babcika
, akkor már csak egy lépés, és irány a szülészet? ;)

Az jutott eszembe, micsoda érzelmi káosz uralkodik majdnem mindannyiunkban :) :) :) bőgünk, mint a lánc :)

Bibi, kérdezted miért sírtam a Shreken... igazából fogalmam sincs, a vége olyan megható volt :D :D :D :D

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?