Sziasztok!
Lina!Cumizavar???Az az mikor a gyereked nem tudja kiszívni a tejcsit a cicidből,miközben te szopcsi után még tudsz fejni is.
Vagyis az a cumizavar,mikor a gyereket cumival cumisüveggel megzavarják,és ez rossz irányban hat magára a szoptatásra,sajnos sok babánál a szoptatás rovására mehet.
Nekem pl 2 hós korig egyik gyerekem sem cumizott intenzíven.
A Fanni 1évesen magától abba hagyta,ő nem is nagyon cumizott csak elvétve.A Szabi meg kb márfél éve szokott rá nagyon a cumira mikor el lett választva majd utána 2hetet kórházban is voltam.Előtte ő sem igen cumizott
Most viszont isten biza nagyon bután néz ki,ahogy a kb 18kilós gyerekem szájában lóg a büdös koszos szakadt ragadós cumi,amit elvenni sem lehet tőle,ha éjszaka nem találja üvőlt,ha a lakásban elveszik üvölt,ha a kocsiban nem adom rögtön oda üvölt.
Szóval szó szerint herótom van a cumitól.A foga már kezd kiállni elől a cumitól és a kettő első foga közt látom,hogy kezd lukadni,vagy romolni a foga.Mivel cumisüvegünk sosem volt,cukros lötyit sosem ivott fogat rendesen mosunk,más oka nem lehet szerintem csak ez az átkozott cumi.
Szóval én most megfogadtam,soha többet cumi!!!
Másfelől itt a Regi és látom másképp is lehet ám.Ha sír cici ha éhes cici,ha szomjas cici,ha igényli cici.
Vagyis cici igény szerint és nincs szükség cumira, sőt az újacskáját sem keresi még.Bár ezt még majd keresheti...
Na szóval cumiellenes lettem
Mellszívó.Anno én kézzel fejtem...(14éve nem igen volt elektromos)
Viszont a Szabinál kölcsön kaptam Madelát,most meg a kórházban volt is Madela elektromos fejő.Szerintem a Madela az nagyon jó.
Én akit ismerek mindenki az Aventest szidta és cserélte Aventes elektromosra.
De szerintem csak akkor érdemes bele invesztálni ha tuti bizti használjuk is.
Én spec nem fejek,mert van bőven amennyi kell,és nem szeretném ha több lenne mert néha így is veszül meg reggelre tocsogok a tejben
A fenének hiányzik hogy ennél is több legyen.
Fagyasztani nincs szándékomban.
Noki!
A barátnőm gyerekei kb 10éves korukig cumiztak,akkor hagyták abba mikor már tök ciki volt
Irdab!
Gyönyörű Zora
Öltöztetés...Most éjszaka kicsit hüsibb volt.Most hosszú ujjú bodi és vékony ujjatlan rugi volt de nem volt betakarva a Regi.
Most rövid ujjú pólócska van pl rajta.Mikor meleg van akkor éjszaka rövid ujjú vagy ujjatlan bodi és egy vékony ujjatlan hálózsák.
A nagy melegekben voltunk múlt héten is a Velencei tónál,ott pl kint a szabadban csak pelus volt a Regin,annyira meleg volt...
Én nem szeretem túl öltöztetni.
Sőt!!!Kezdő anyukáknak egy tanács...
Gondoljatok mindig arra,hogy pl most is kint kb 30fok van,a lakásban meg lehet 25fok van.Vagyis ha kimegyünk nem öltözünk hanem vetkőzünk!!!!
AZ autóba pl a Regit a hordozóba pelusba raktam be minap és úgy is izzadt,mi lett volna ha akár csak egy vékony bodi van rajta???