Sziasztok!
Millye,
András nagyon csini… szuper ügyes vagy!!!!!!
Köszönöm a gyors választ! Nagyon megijedtem este… szegény Kicsikém olyan éhes volt, fürcsi után még adtam neki a másik ciciből is, így végül nagyon jól aludt, csak egyszer ébredt fel éjszaka. Este még elszopogattam a bogyókat és ittam egy bögre teát is, így reggelre csak úgy duzzadtak a melleim, Bogi 190 gramm (?!) tejcit evett meg!!! Ez eddig a rekord…
Remélem csak átmeneti probléma volt! Tegnap valahogy nagyon kimerültem testileg és lelkileg is… ráadásul telcsizett a főnököm, hogy mondjam meg, hogy be tudom-e fejezni a sulit időben, mert a cégünk engedélye múlhat rajta… ez azért elég nagy felelősség… lehet, hogy ezért picit feszültebb voltam és ez okozhatta az átmeneti tejcicsökkenést…
Kevinszpészi,
csodaszép Zalán!!!! Örülök, hogy minden rendben zajlott, valóban szép szülésed volt! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok nektek!!!
Kubu,
nekem is péntekenként lesz a suli, ez lesz az utolsó félév. (Persze ehhez az kell, hogy még az utolsó vizsgám sikerüljön, amit be kellett halasztanom, mert akkor voltunk a kórházban).
Nálunk anyósom vigyáz majd Bogira, de még nagyon nem barátkoztam meg ezzel a ténnyel… azzal sem, hogy itt kell hagynom ezt a Csöppséget és azzal sem, hogy a férjem anyukája vigyáz rá. Szeretem az anyósomat, de valahogy még nem látom, hogy tud majd mit kezdeni egy csecsemővel… kell még pár hét, hogy trenírozzuk magunkat.
Neked kötelező minden órára bejárni? Én próbálok csak arra, amire nagyon muszáj…
Jaspis,
Szuper ez a cipős oldal, nagyon szépek a topánkák, köszi, hogy megmutattad nekünk… el is mentettem a linket, majd ha aktuális lesz újra rákukkantunk. Gratula a HT-hoz.
Zita,
édesek a fotók a babákról… Julcsi nagyon ügyes már! Boginak is van játszószőnyege, de nekünk kell még néhány hét, hogy értékelni tudja..
De jó neked, hogy fogytál. Én mikor kijöttem a kórházból gyorsan fogytam 3-4 kilót, de azóta stagnál… még 6-7 kilót nagyon szeretnék leadni, mire elkezdjük az újabb babaprojektet… majd 7-8 hónap múlva…
Kipróbáltuk a pihenőszéket, egészen jól el van benne a kisasszony, persze a végén mindig bealszik..
Most is alszik... vajon belekezdhetek még a pogácsasütésbe?
Szép napot mindenkinek!!!