Új privát üzeneted érkezett!

Petra!! Én is sírtam tegnapelőtt - ismét! :roll:
Ne legyél szomorkás, nemsoká ott tarthatod Somababát kezedben és akkor már minden rendben lesz!!

Szezsó! Sajnálom a rossz híreket! :cry: Remélem sikerül végül beilleszkednie kisfiadnak!!!

Madár!
Julcsi szép kislány!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.25 11:05-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Madarnak mennek a drukkok :!:

Julcsi még mindig nagyon szép kis hölgy :)

És a kertre én is lenni irigy :oops:

T-pk, Petra, nektek is mennek ám a drukkok :!:

Floranan, na látod, tetszel te apának mindenben :wink:

Tényleg, Dorkáék ma már mennek is haza, ugyi?
Vendég

Madarnak nagy drukkok mennek!

Szezso
Trombocyta mellett néztek májfunkciót is (GOT, GPT, GGT, LDH)?????
Lényeges lenne!!!!!
(alacsony trombocyta-szám HELLP-szindróma egyik tünete is lehet)
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vera, nálad még üres a babó neve! :o De gondolom már megvan... megosztod velünk is, mert beírnám.

Süti, én sok változást nem látok a pocódon... kicsit nagyobb... csúcsosabb, de nincs az még lent egyáltalán.
Csaszinál még nem is biztos, hogy nehéz lesz a felépülés... nekem se volt vele gondom, hanem... újra rendes hasizmot varázsolni!!!! na, az nem eccerű. ne tudd meg mit hasaztam én éjjel nappal... napi min. 1 óra csak hasazás volt és még így se lett olyan, mint előtte volt, mikor csak hébe-hóba hasaztam. És én nagyon kényes vagyok erre a területre (is).
Előtej... sztem semmi összefüggés nincs, hogy később menyi lesz és meddig tudsz szoptatni. Nekem Mírával is csak pár csepp volt (mint kb. most) és semmi gondom nem volt a szopival. Barátnőmet meg már sokszor elöntötte a tej a terhesség végén... és elég sok gondja volt a szopival és nem is tudta csak pár hónapig szoptatni a picit. Szóval ezt nem lehet előre tudni. De a szopi is olyan dolog, ami nagyrészt fejben dől el.

Boboka, a műtéti előkészítés semmi extra. Vérvétel meg altatóorvossal való konzultáció. Ott kell majd kitölteni egy valag papírt különböző családban előforduló betegségekkel kapcsolatban meg hogy milyen érzéstelenítés / altatás lesz. Szóval ne gondolj semmi különösre.
Miért szedsz még magneb6-ot? :shock:

Erika, +10 kg... igen, de az mind Lotti és a cullangok.

Andi, ismerős érzés. még agyilag én sem tudom feldolgozni milyen lesz 2 gyerekes anyukának lenni! :roll: Főleg nekem az a szó, hogy testvér, az is kínai... De megoldjuk majdcsak valahogy. ;)
A bőröm meg beleborzongott amit az anyaságról írtál.

Nektarin, jaj de édes cukipofa. Imádok minden ilyen kis pihe-puha szőrgombócot. :lol:

Lili, anno enyém cicám szeretett fürdeni érdekes mód. Egyébként Tánya is nagyon cééép cicuska. Most itt lenne, jól megdögönyözném őt is az tuti. :lol:
Akartam kérdezni... teleportáljak neked pár kilót? csak mert úgy örültél a +2-nek... ha gondolod én adok szívesen... nem vok irigy.
:lol:

Kriszti, de jóóóó, hogy nemsokára kiegészültök!!! (Hmmm... erről most a vízilabda jutott eszembe :lol: )
Csunyeszka marad a kórházban, onnan már csak a picikkel mehet haza.
Tééényleg, már kedd van, akkor ha minden ok Dorkáékkal ma jönnek haza... ha még nincsenek itthon. Nem akarom őket zavarni, de remélem jelentkezik, ha megjöttek.

Hálóingek... hááát én is mikor múltkor szedtem elő őket... áááá durva nagyon mindegyik. De hát evvan, majd 6 hét után előcsempészünk vmi sexi kis darabot és elfeledtetünk apjukkal mindent. ;) :P

T-pk mi lenne ha összebújnátok apikával? 8) Hátha segítene. ;) Holnap úgyis menned kell Pestre? :roll:

Szezso, ne idegeskedj. Majd a saját dokid megvizsgált rendesen és csináltass uh-t is max. hogy megnyugodj és hogy rendesen meg tudjátok beszélni milyen lehetőségek vannak. Fő az optimizmus. ;)

Astriddal maximálisan egyetértek csaszi-ügyben. Soha nem lehet tudni mikor lesz szükség a műtétre... Lehet szépen beilleszkedett a baba, de mondjuk anyukának nincsenek fájásai... vagy egy körbetekeredett köldökzsinór a pici nyakán. És attól még ha műtét a vége nem leszünk rosszabb anyukák!!!! nem ettől függ. Ilyenkor sokkal fontosabb a pici és a mi életünk. És inkább tegyük össze a két kezünket, hogy egy olyan világban adunk életet egy csöppségnek, amikor komplikáció esetén is van segítség...
Mírával én is végig nagyon-nagyon akartam simán szülni, de mikor közölték velem az uccsó hetekben, hogy lehet császár lesz a vége eléggé bepánikoltam... főleg azért mert az műtét! de aztán megbeszéltem magammal hogy nem az a lényeg hogy hogyan bújik erre a világra, hanem hogy egészséges legyen és a karomban tarthassam. Valszeg ezért sem éltem meg olyan katasztrófaként és fel tudtam könnyen dolgozni, mivel volt rá időm, hogy lelkileg is ráhangolódjak. És igen, sok olyat lehet hallani, ahol csaszi lett a vége és az anyukát nagyon megviselte (depresszió, nem szoptatás. stb. )
Én ezért kérek mindenkit nézzen kicsit befelé és beszélje meg magával, hogy akkor sem lesz baj és nem dől össze a világ, ha császár lesz a vége. Arra kell és szabad ilyenkor gondolni, hogy túl vagyunk a szülésen, fel kell gyógyulnunk, közben el kell látnunk a picinket és ehhez erő kell, nagyon sok erő! Nem szabad elhagyni magunkat, mert akkor csak gyengébbek leszünk. Meg tudjuk csinálni! Hiszen nők vagyunk! Mindig csak előre szabad tekinteni... nem arra hogy mi történt, hogy miért lett császár! Nem! Olyankor már nem ez a fontos!
A másik, ami nekem még be szokott jönni, az az, hogy felkészülök hogy nagyon fog fájni... értem itt még akár a beöntést vagy a katéter felhelyezését is... és amikor erre sor kerül kellemesen csalódok, hogy na, azért elviselhető...

Bocsi, ez egy kicsit hosszú lett... :oops:

Jaj, édes pofa ez a csöpp Imola ahogy mosolyog!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép Kép
manósziget

Nemtom ki hogy van vele én már lerágtam a körmeimet. Fél percenként nézem az órát. komolyan, mintha én szülnék. :oops: Pedig az már tuti, hogy Veronika kibújt... remélem nemsokára megjön a megerősítés is sms-ben.
Tényleg altatják Madart vagy érzéstelenítőt kap csak?

Kép Kép
manósziget

Nem azon múlik az anyaság, hogy simán szülünk vagy császárral, szoptatunk, vagy tápszert adunk...

Az igazi anyaságot a szeretettel véghezvitt nevelés adja.
Vendég

Most voltam wc-n..... nekem is betett a mai vizsgálat... barnázok, de úgy rendesen. :?

Kép Kép
manósziget

Én is szoritok Madárnak!!!

Egy hűséges topicolvasótok :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.08.25 11:48-kor.

Kép
Kép
szintus

11:51-kor megszületett Veronika 57 cm-rel 3750grammal és gyönyörű!!!!

GRATULÁLUNK!!

Kép
kata05

Most jött!!!!!!!!!!!

11:51-kor megszületett Veronika!!!!! 57 cm és 3.750 g és gyönyörűűűű!!!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

MAnó, Mabe :D :D :lol: :lol:

Nekem, ha szülés eszembe jut, természetesen én is szeretném, ha minden a legtermészetesebb úton módon zajlana, de tudom, h ha szükséges, akkor legyen császár. és aztán nem is gondolkodok tovább!

Legyen itt ez a kisEmberke, legyen minden rendben vele, aztán mi majd helyrehozzuk a testünket, lelkünket (ha kell).

De télleg, ne pánikoljatok a szüléstől!!! (mondom én, első babás kismami :wink: )
mindenkinek meg van írva, h minek hogy kell történnie.. azt meg szépen el kell fogadni, kikerülni csak nagyon nehezen lehet ezeket a dolgokat..

Gyerekek, én annyit és akkorákat tüsszentetk a hüle allergia miatt, h eccer csak ki fog pottyani a kisgGubacs!

Kép

Kép
móka:)

Mano: sex - hát így nyitott méhszájjal már nem merném bevállalni - fertőzésveszély....

Az normális, hogy már 3 napja megint hányingerem van? Ez a "kellemes" tünet nem csak az első trimeszter velejárója??

t-pk

JAaaaaaaaaj, éljen éljen!!!! Veronika!!!!!

Hatalmas Gratula Madar!!!!

várjuk az élménybeszámolót!!!!:D:D:D

Kép

Kép
móka:)

Gratulálok Madar!!!!Sok boldogságot és rengeteg tejcit kívánok!!!!
Vendég

Éljen a mi Veronikánk!
Jaj de vártam már ezt a hírt.
Kép

Szeretettel gratulálok.Sok boldogságot,és tengernyi tejcsit. Várjuk a képeket és a beszámolót!

Kép
v.andi

Szeretettel gratulálok Madárnak és apukának is a kis Veronikához!! Sok tejet és jó egészséget, sok boldogságot Nektek !! :D :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

T-pk nekem 2 napja van hányingerem, az egész terhesség alatt most először. :? Nem tudom mi okozhatja.

Hát nálam a hormonok játszanak, potyogtak a könnyeim mikor olvastam Madar sms-ét!! :oops:

Kép
kata05

Végre.... Gratulálok Móni... a nem is olyan kicsi Veronikához!

Még a könnyem is kijött.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Nálam is előfordul úgy kb. 1,5 hete esténként újra a hányinger. :s Kriszti panaszkodott még erről... Úgyhogy úgy látszik sajna normális...

Kép Kép
manósziget

Madar
Sok szeretettel gratulálok!
Kép
Vendég

Nekem is van néha hányingerem.... :? :? :? :? :? :?

Floranan... köszönöm! :)

Lányok ősz van.... ma mentem az ebédért és tele volt az út sárga lehullott levelekkel... :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

[quote="mabe86"]N írta:mabe86em azon múlik az anyaság, hogy simán szülünk vagy császárral, szoptatunk, vagy tápszert adunk...

Az igazi anyaságot a szeretettel véghezvitt nevelés adja.

Ez nagyon szép és igaz mondatok!!!

Kép
kata05

Asszem alszom egyet... teljesen kimerültem Veronika várásába.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki
Bizony!
És kezdődik az iskola is... itt van szeptember... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az augusztusiaknál meg talán 3 anyuka van még 2in1 állapotban... :wink:
Vendég

Imola... Nálunk meg már 5 baba!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan izgi.... :lol: :lol: :lol: :lol: ki lesz vajon a következő?! Petra vagy T-pk? Vagy más :?: :?: :?: :?: :?:
vikiviktor

T-pk.... nézem a listát és még kérdőjelesek a csajok nevei. Sikerült már megegyeznetek?

Kép Kép
manósziget

Éljen-éljen! :)
Nagyon gratulálok Veronikához! :):)
Madar, gyors felépülést és a legjobbakat!!! :)

Kép

Astrid

Kép
astrid

Nagyon nagyon gratulálok Madarnak, apukának és Julcsinak Veronika érkezéséhez :)
Vendég

Juhéééé, hatalmas gratula Madarnak, Veronikának, Apának és Julcsinak!!!!!!
Sok-sok boldogságot, egészséget!!

Elérzékenyültem... :cry: :)

floranan

Sziasztok!

Nagyon sok szeretettel gratulálok Madarnak, Apának és Julcsinak! Isten hozott Veronika!

Én is megkönnyeztem, és minden éjszakai felébredésnél első gondolatom ők voltak...
bex13

Én is sok szeretettel gratulálok a kis Veronika érkezéséhez!!!
Jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánok!!
:lol: :lol:

( :cry: :cry: csak a hormonok :lol: )

spickey

Madarnak nagy gratula! Milyen szép nagy baba...

Mano: igen a nevek fixek: Flóra, Jázmin

t-pk

Manó, dokim mondta, hogy akár végig is szedhetem a magne b6-ot, a csaszi miatt nincs sok jelentősége.
Barnázást sajnálom :cry:
Vendég

Ééééés akkor :lol: :lol:

Kép
Kép
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.08.25 13:22-kor.

Kép Kép
manósziget

[quote="t-pk"]M írta:t-pkano: sex - hát így nyitott méhszájjal már nem merném bevállalni - fertőzésveszély....

Az normális, hogy már 3 napja megint hányingerem van? Ez a "kellemes" tünet nem csak az első trimeszter velejárója??

Kata: az oxitocin a lényeg főleg ... azt máshogy is lehet, na és az óvszer ???? mi is használjuk, pedig pont most lehetne nélküle, de én sem szeretnék semmi gebaszt ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Most sms-eztem Mónival: azt írja, hogy minden rendben van, és hogy "olyan boldog vagyok ... " :)

HÁT MÓNI: MI IS NAGYON-NAGYON és osztozunk az örömötökben !!! :) Szívből gratulálunk :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móni, Móniapu, Julcsi! Nagy nagy szeretettel gratulálok Veronika születéséhez!!!! Adjon az Isten nektek egészséget, boldogságot, örömet és mosolygást!!!! Sok sok pusszancs :)

vicger

Manó: Brumika LOTTI ÉVA :lol: .... légyszi, írd bele a táblicskuba :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

szabadságra küldöm a hormonjaimat, ezt nem lehet cérnával bírni :) :cry: :cry: :cry: :cry: hüp-hüp....

Azon is bőgtem, mint a lánc, ahogy Ati hisztizett.... mert hogy öt perccel a hiszti előtt jött hozzám, hogy vegyem fel, de mondtam neki, h kicsim, ki kell szednem a hasábkrumplit.. és ettől olyan lelkifurim lett, hogy milyen egy semmirevaló anya vagyok, hogy a kib..tt krumpli fontosabb, mint a gyerekem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

egyébként nst jó lett, Luca szíve szépen kalapál, s reagál amire kell, flow is jó, szóval minden okés. Ja, hetente kétszer kell mennem már nst-re, s gyanítom mindegyik után lesz flow is. Éljenek az egész napos programok

vicger

[quote="bibiesbrumi"]M írta:bibiesbrumianó: Brumika LOTTI ÉVA :lol: .... légyszi, írd bele a táblicskuba :)

Igenis, értettem. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Mér kell 2x menned 1 héten? :o

Kép Kép
manósziget

[quote="vicger"]
írta:
vicgeregyébként nst jó lett, Luca szíve szépen kalapál, s reagál amire kell, flow is jó, szóval minden okés. Ja, hetente kétszer kell mennem már nst-re, s gyanítom mindegyik után lesz flow is. Éljenek az egész napos programok

És be tudod vállalni?
Nálunk ma lesz családegyesítés, holnap 4 gyerek... És mégnem tudom, mit csinálok velük, nekem is mennem kell CTG-re, plusz az orvossal együtt ez szerintem 1,5 óra csak ott. Ugyanakkor a páromnak dolgozni kéne, nem cincálhatom mindig magammal (az se jó, ha marad itthon velük, mert úttal együtt cirka 4 órás kiruccanás).
De már az se nagyon boldogít, hogy vezethetek egyedül... :shock: :?
Mondjuk az orvosom eddig rendes volt, nem nagyon zargatott, múlt hét hétfőn voltam utoljára CTG-n...

Astrid

Kép
astrid

Mi is kívánunk minden szépet és jót, egészséget és csodás együtt töltött éveket a kibővült kis családnak! Veronika, Isten hozott! Tényleg szép kis méretek!

Kép

Kép
hgrita

Hát látom más is kapott üzit Madartól!!!Így már tudtok mindent.

Innen is sok egészséget és tejcsit kívánok nektek!!!!!!!

Madar,köszi a képeket,Julcsi tiszta te vagy!!!!!Milyen aranyosan gondozza a kiscicát!!!

Viki,köszi,nem felejtettem el a pisit,és mindezt úgy értem el,hogy rátettem az üveget a wc deszka tetejére :lol:

Andi,nem kötelező a hálóing,ez nem internátus!!!!!!csak a nők nagyrésze azt hord!!!

Lili nem szemetek,biztos jól nézel ki,hisz a várandós anyukák istennők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicger,ari vagy ....a kert miatti téma
És hogy szala d az idő hamarosan megjönnek a nagyok!!!!!!Már csak 1 vagy 2 kell aludni!!!!!

Mabe köszi a Tgyás felvilágosítást,lassan képbe jövök!!!

Szezso,remélem ez is csak egy elnézés volt idegen doki részéről,higgy benne hogy minden okés lesz!!!!

Viki,
[quote]a írta:pám elfelejtette, hogy itthon vagyok...
,azt hogy sikerült??? :shock: Jó ideje otthon vagy már!!!!!

T-pk,a reggeli első üzidben a "nem" szó kimaradt!!!
[quote]K írta:ata05: hol írtam? Max. csak álmomban...
,kicsit engem is megzavart,de gondoltam,ha szültél volna,most nem ide irogatnál!!!

Madarról még annyi,hogy 11-kor tolták a műtőbe!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,most olvasom,ez sem hír már ilyen későn,hát így jár aki csavarog,ugye!!! :roll:

Petra,gyanús vagy???ez a hangulat ingadozás!!!!

Nos,eddig nem érzékenyültem el semmin,de ahogy 1 oldalon keresztül olvastam a sok gratulációt,így már kezdett nőni a gombóc,Imádom hogy ennyi SZERETET van ebben a topikban!!!!!

És most valahogy visszakéne varázsolnom a netet,hogy ezt el is tudjam küldeni :roll: :wink: .

sutimano76

T-pk: De szép neveket választottatok! És passzol is a kettő, szerintem. :wink:

Ma már két barátnőm és a vődőnő is hívott, hogy mi a helyzet velünk. Remélem éreznek valamit! :wink:

Egyébként Andris is hisztisebb néhány napja és már nem azt kérdezgeti, hogy hogy-s-mint lesz a kistesóval, hanem hogy mikor bújik már ki a pocakból. Már neki is kezd hosszú lenni a várakozás. :roll: Ja, és Vicger, nekem is vannak ilyen lelkifurdijaim, főleg azért mert már nem bírom vele a tempót és annyi mindenre kell nemet mondanom. De mindig azt mondogatom magamnak, hogy már csak max 3 hét és visszakap engem. :oops:

Kép

Kép
hgrita

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de örülök!!!! Már írtam volna, de megint bömbölök! Végre, végre, és minden rendben! Nagyon vártunk már Veronika, nagyon örülünk Anya boldogságának!!!! :) :) :)

Kép
lili34

Madarnak nagy-nagy gratula Veronikához!Mai nst-m csak 5 perc volt, mert Lotti nem bírt magával, majd kirúgta az oldalamat.

Pisit nem vittem, de azt mondták, nem baj, simán ráírták, hogy negatív. Azért én produkáltam frisset és adatoltam az orruk alá, hogy ha már ráírták, akkor nézzék is meg.... (én ilyen vagyok, nem szeretem semmiben a lazaságot, ha odaírja, nézze is meg)

Kép
arvaerika

Sziasztok!
Astrid, én pont azért szeretnék szeptemberben szülni: kezdjék el az iskolát, rázódjanak bele egy kicsit, aztán mennek maguktól a dolgok, még ha én fekszem is :wink: :)

SZezso, ne hallgass idegenekre! Ha a saját dokid, aki törődik veled mond ilyeneket, akkor kérdezz rá konkrétan, de mások ijesztgetéseivel ne foglalkozz! (Nem tudom, miért szerez egyeseknek akkora örömet ijesztgetni a kismamákat, ezzel akarják bizonyítani a hozzáértésüket?!)
VAn olyan baba, kinek a beilleszkedése egybeesik a szülés kezdetével. Van még ideje!

Manó, ezt nagyon szépen írtad :) és te is Imola :)

Mónika! Isten éltessen Veronikával együtt sok örömben! Biztosan ő is olyan gyönyörű, mint Julcsi :wink: :D Jó pihenést és jó babázást! (Köszönöm a csomagot, már meg is kaptam :D )

Én is voltam CTG-n, minden rendben. Doktor úr megvizsgált, egyáltalán nem fájt, sőt még csak kellemetlen sem volt!!! (Ő volt azt első nőgyógyász, akit anno megláttam a pápai kórházban: "Te jó ég, ez egy hentes!!! - hát szerencsére nem az!) Méhszájlelet 2100, és csak jövő kedden kell mennem megint (Kriszti, neked miért kell már kétszer menni??).
JA, és jól aludtam. És nem hiszitek el, ki mellé ültem a tehesgondozóban: a püspöki titkárék a múlt héten költöztek Pápára, februárra várják a 4. gyereket, a'sszem jóban leszünk :wink:

Nekem a melegfrontot jelezzétek előre, légyszi!
És nagyon örülök, hogy elkezdtem ebbe a topikba "járni", az a napi nagy lazítás, hogy elolvasom, amit írtatok, még ha nem is reagálok, mindenkire. :D :D :D

Lili, most számoltam ki, hogy a napi 6 méréssel több, mint 30ezer a tesztcsík egy hónapban :( :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára laki papné 2009.08.25 13:43-kor.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?