Új privát üzeneted érkezett!

Laptető kiadó! :wink:

Szly én is inkább munkára gondoltam(a titok kapcsán),de megfordult a fejemben a terhesség is!De inkább a meló!

Mariann sajnálom,hogy ilyen negativ tapasztalatod van az ápolókkal kapcs.Én elhiszem,hogy nekik sem könnyű,de ha nem tiszta szivűkből csinálják,akkor miért is választották ezt a szakmát?
Szerbiában mondhatom,hogy most egy kicsit megváltozott a nővérek viselkedése....(már amelyiknek :? )

Réka férjecske lábnak jobbulást++++++

Pat hát a nyanyát jól megkell verni,ha átkozódik!De komolyan!
Apósom testvére ilyen ember,aki mindenkit átkoz :twisted:
Juuuj,katasztrófa egy nőszemély!Persze,nincsennek jóba...veszekednek örökké...
Ha valamikor a szemembe mond valami rosszat a családomra az a nő,akkor mondtam,hogy megverem!
Egyébként nem vagyok agressziv ember,de az a picsa bizony túllöll minden határon....
Örülük,hogy jobban vagy!

Kép
Kép
szintus
 
 


Joli!
Szereintem Csanád abszolút fiús! :wink:
Nekem te ilyennek tünsz az irásaidból,mondd tévedek? :lol: 8)

Csilla herpesz monnyjon le :evil:
Car az biztos!Szerinetem,ha már kibújt,akkor gyógyszerrel lehet segiteni rajta!
Ami nekem abszolút bevált az a Viru merz(nem tudom nálatok kapható-e,de tuti az bizti) :wink:

Kellemes vasárnap d.u.nektek!

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Megkerültünk mi is. Ebben a jó időben vétek itthon ülni. Csavarogtunk sokfelé.

20-án Margitszigeten voltunk, másnap pedig Velencén. Azóta meg Pesten össze-vissza.

A Velencei-tó nem tetszett fiamnak, kb. 5 percig volt a vízben, de a parton nagyon pörgött. Folyton elcsatangolt, leült a szomszéd plédekre a pelenkásokkal bandázni. Evett-ivott, aludt. Megkóstolta a jégkását is, tetszett neki.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
bébé01
 
 

 
 

Gabus!
Nem volt szép azokat a palacsintákat feltenni, most annyira megkivántam...de most biztos nem állok neki sütni. :roll:

Mariann! Ámin milyen édes, és milyen nagyfiús már! És milyen jó, hogy már jár önállóan!!! (mindenkire irigykeded, nekem már leszakad a derekam...) És használt a meleg alkohol? Remélem már jobban van!

Kriszti!
Nagyon jók a szülinapi képek is!
Még nem tudom mikor lesz pontosan, a dokival egyetértésben ameddig lehet húzzuk, hogy bent maradjon, a babának az a jobb (hogy nekem mi a jobb azt hagyjuk... :) ) De kb. szept 15 körül lesz valamikor, ha addig nem történik semmi.

Szintus! Te teljesen jól érzed magad? Már nő a pocakod? A nemét még nem tudni, igaz?

Joli! Régen én is szerettem volna ikreket, de amióta van gyerekem, azt hiszem sokkal nehezebb lehet, mint azt az ember "elképzeli". :) De igaz az, hogy az egypetéjű ikrek között különösen erős kötelék van? És hogy "megérzed", ha a másikkal történik valami? Én ilyeneket hallottam, és el is tudom képzelni.

Mi jól vagyunk, ma Ártemisz addig "vagánykodott" a bugyis úszógumiban, hogy teljesen átfodult :shock: A feje volt a viz alatt, a lába fent kapálózott, én szivrohamot kaptam, gyorsan kikaptam, utána sirt az ijedtségtől, de délután már ugyanolyan vidáman fürdött hála Istennek, nem maradt benne negativ emlék.
A járás még mindig stagnál. Állandóan járni akar, úgy, hogy fél kézzel fogjuk a kezét, rohan, de egyedül nem megy még...Már csak mi maradtunk hátra a csapatból, igaz???

na megyek, mert még annyi dolgom van, és fáradt is vagyok!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Lehet hülyeség amit kérdezek,de szerintetek van olyan,hogy egy gyerek sokat esik??? Mira állandóan esik-kel,reggeltől esik szinte nem tudok úgy ránézni,hogy ne a földön legyen.Amúgy ügyesen megy,sőt szalad,de szerintem túl sokat esik...nem lehet,hogy van valami baja? Meg pl. gond nélkül nekimegy a falnak,felbukik ebben-abban...talán szemészhez kéne vinnem? :roll:

Sly!
Bevallom én is babára gondoltam,de holnap minden kiderül (számodra is)! egyben megszűnik a jóvilág...saját tündérgyerekek helyett sok hülye...! Remélem a mamánál jól ellesznek! Roli pedig szuper ügyes így cumi nélkül!!!! Taps-taps! Talán hamarabb elkezdhetted volna a hazudozást! :lol: :lol: Az éjjeliszekrényről reggelre eltűnő cumikon pedig nagyon jót nevettem! :lol:

Joli!
Egyáltalán nem lányos Csanád!!!!Mirát ma megint lefickózták egy másik ember meg lepasizta...ma is ketten... :evil: :evil: :evil:

Csilla!
Zsuzsa az anyuka,nem a baba! :wink:
A Libero pelust én is nagyon szeretem,de most is néztem és majdnem 70 ft-ba kerül darabja! :evil: :evil: Míg voltak kuponjaim,mindig azt vettem,de szerintem így drága!

Mariann!
Mivel a "3. nagyink" férje hónapok óta kórházban van,tudom miről beszélsz.A szombathelyi belgyógyásazton 2 nővér van 40-50 betegre!Nincs idejük semmire/senkire,ha Ili-mama nem lenne ott minden nap reggeltől estig a férjénél már nem élne,mert csak ő eteti,csak ő itatja. Viszont itt van olyan lehetőség,hogy napi 1.600Ft-ért más ellátásban részesül a beteg,más osztályon!Bár felháborítónak tartom,hogy ilyen járulékok és eü hozzájárulás mellett csak pénzért látnak el,azért azt nem teheti meg mindenki,hogy egész nap bent legyen a hozzátartozójával,és talán még így is olcsóbb,mintha ápolót fogadna otthonra! :?

Pupák nagyon cuki abban a kapalban! :D Látom ő sem kivétel...a telefon alapfelszerelés! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jaaa, :wink:

Nekünk 2 világítós cumink van éjjelre, szerintem szuper találmány, rögtön megtalálja/juk a sötétben.
Remélem, ma jobb éjjelünk lesz, kívánom ezt a többieknek is.

Bogi már nagyon ügyesen jár, emelkedőn, lejtőn is teper, csak győzzem elkapni 8) . Mindenki aki ismeri, az első jelző rá a csibész és huncut, nem holmi angyalka :roll: .

Pat, hogy jön ki a libero 70 Ft-ra :shock: , én kb. 50 Ft-ért venném, ha nem lenne kupon a DM-ben. Meg is nézem, mert lassan elfogy.
Mirának van fülbevalója :oops: , Toncsit is sokszor lefiúzták, míg nem volt neki. Bár úgy rémlik, van Mirának is.
Biztos minden rendben Mira szemével, fülével, bár ha nagyon aggaszt rákérdezhetsz a dokinál. Mi már voltunk ugye Bogival fülészeten és szemészeten is :oops:

Szly, holnapra egy kalappal!

Mariann, Szintus, voltatok már a 15. hós oltáson?

Pusszancs mindenkinek, húzok aludni, már megint mindjárt éjfél.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla!
A Libero 4e Ft felett van,és a 4-es méretben 56 db!Vagy valamit benéztem(megint)? :oops: Most épp nincs Mircsinek fülcsije,mert az egyiket elvesztettük, a másikat meg kivettem,és a pénztárcámban őriztem,de ma már nem volt meg mikor kerestem... :( :evil: De amíg bent volt neki,még úgy is lefiúzták,hogy előtte megdícsérték a fübevalóját! Azért az a nő már nagyon hülye volt!
Világítós cumi??? Remek ötlet!!! Vagy talán emlékeztek, régen volt a füytülős kulcstartó...na olyan csipogós-visszajelzős cumi is jó lenne :lol:
Na akkor remélem azóta már jól alszotok mindannyian,mondjuk reggel 9-ig! Jó éjt!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat,
a rossmannos pelenka 40 valahány forint, anyagra, formára ugyanolyan, mint a libero, próbáld ki, mi azt használjuk.

Nekem is volt ilyen gondom Livivel kicsinek, a gyerekorvosnak elmondtam, járatta egy kicsit meg kikérdezett, aztán ennyi. Magától elmaradt a folytonos csetlés-botlás. :roll:

Bocs ,csak ennyi reggeli közben vagyunk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat,ha te ugy látod jónak,akkor vidd el a kiscsajt dokihoz!
Volt(van)Fruzsinak is pár esése,főleg,amikor elkezdett járni!
De mostmár csillapodtak!Magad megnyúgvása végett nézze meg doki,de szerintem rendben van a kiscsaj! :wink:
Lesrácozás... :roll: ...szerintem nem fiús Mirus! :wink:

Adri pocak volt elöbbröl is :roll:
De amúgy,köszi,jól érzem magam!Mostmár az a kevés rosszullét is elmúlt,ami volt!Pici súrlódások a pocakban,ezek jelzik,hogy itt van a kicsitesó!Nemére rákérdztem,de még nem tudta megmondani,majd 4-5 hét múlva megyek megint uhura és akkor lehet már többet mondanak!De szerintem(női megérzés)kicsilányunk lesz :D
Most is épp jelentkezett :lol: :wink:
Te jól érzed magad?Ki lesz segitséged a műtét után?
Félsz Adri? 8)

Csilla itt 18hós oltás van!15 hós nincs is!
Majd csak novemberben kell újra oltásra mennünk!
Herpesz javulgat?Mit vettél rá?
Világitós cumija melyik márkának van?Én még ilyent nem is láttam
:roll: :lol: pedig érekelne.....

Bébé nagyon aranyos a kisfiad!
És milyen jót lazit ott a pokrócon! :wink:

Adri süssek neked palacsinát?Majd elpostázom! :wink: 8)

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Patr! Kérdezz rá a dokinál, ha úgy érzed! Ártani nem árt! Megnyugszol!


Bébé! Cuki Pupák!

Szintus! Az Aventnek és a MAMnak is van világítós cumija, pontosabban foszforeszkál. A MAMé jobb, mert az egész gomb foszforeszkál, az Aventnek csak a karikája. Nekünk is van ilyen is, olyan is!

Akkor most jön a titok! :lol:

Leírom az előzményeket is. Szóval jelenleg az Arany János nevű általános iskolában vagyok állományban, határozatlan időre kinevezve. Ez egy olyan iskola, ahol szinte csak roma tanulók vannak. Minden évben azt a hírt keltik itt a városban, hogy meg fog szűnni az iskola, mert integrálni kell a gyerekeket, nem lehetnek szegregált iskolák. Eddig csak amolyan szóbeszéd volt, de most született egy törvény, ami szerint a létszám 80 %-át nem haladhatja meg a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók száma a létszámnak. Ha meghaladja (mint itt is), nem indulhat első osztály, vagyis szépen lassan elfogy az iskola. Ez most így áll, de lesznek választások, lehetnek kiskapuk, stb, de mindez feltételes mód. Így ennek a sulinak a jelen állás szerint kb 4 éve van ebben a formában.
Mikor ezt megtudtam, júniusban, beadtam a pályázatomat más iskolákba. Teljes csend volt, de az utolsó két hétben szóltak a Kovátsból. Ez egy jobb hírű iskola itt a városban, én is oda jártam diák koromban. Gondolkoztam én is, a Kováts igazgatója is, végül úgy döntöttem, hogy feladom az Aranyban a státuszomat egy egy éves szerződésért a Kovátsban. (itt sokat örlődtem, mert egy státusz mégiscsak státusz, amit nem bontanak fel csak úgy, egy egy éves szerződés után meg bármi lehet, itt csak az egy év a biztos, az is lehet, hogy egy év múlva megköszönik a munkámat és nem hosszabítanak szerződést, de az is lehet, hogy hosszabbítanak, vagy akár státuszt is kaphatok).
Közben bejött a képbe egy harmadik iskola, a Református általános iskola itt Karcagon. Nagyon gyorsan fejlődik, a legtöbb első osztályt indítja itt a városban, megválogatja a gyerekeket. Szóval ide jár a lakosság krémje. Az ottani igazgató is felhívott és őszintén megmondta, azért nem mert alkalmazni, mert fél, hogy az Aranyból nem engednek el és letöltetik velem a 60 nap felmondási időt. (eddig erre nem is gondoltam, ezek után ez stresszelt, hogy vajon elnegendek-e)
Így a Kovátsban kötöttem ki és ma jelentettem be az Aranyban, hogy el szeretnék jönni. Hamarabb egyszerűen nem tudtam szólni, mert múlt héten szerdán derült ki, hogy felvesznek és 20-a miatt az Aranyban senki nem volt.

REggel felhívtam egy munkatársamat, hogy hányra kell menni, de mivel ő sem tudta, hogy 8-ra, vagy 9-re, így én fél nyolckor elindultam itthonról. Persze 9-re kellett volna menni de nem is baj, hogy hamar mentem. Megjött az igazgató, bementem vele az irodájába, és elmondtam, hogy a bizonytalan helyzet miatt, közös megegyezéssel átmennék a Kovátsba! Látszott rajta, hogy nem tetszik neki, de normális volt, azt mondta nem áll az utamba, de maradjak a gyűlésen addig, míg az osztályom sorsát el nem döntjük közösen a tantestülettel. Aztán jött a fekete leves. Megjött egy másik munkatársam és bejelentette, hogy ő is el akar menni! Szegény már szóhoz sem jutott, az igazgató tombolt, kiabálta, hogy senkit nem enged el. Adrienn teljesen kivolt, amikor kijött tőle, majdnem sírt, szóhoz sem hagyta jutni. Ezért volt szerencsém, hogy hamar mentem, én legalább ilyen formán nem kaptam fejmosást. Dúlt fúlt az igazgató, elkezdődött a gyűlés. Végighallgattuk, hogy kinek mi lesz a tantárgyfelosztása, aztán ott mindenki előtt ecsetelte, hogy milyen helyzetbe hoztuk és beszéljük meg, mi lesz az osztályokkal. Adrienn 2-os, én 1-ős lettem volna. Sokat vacilláltak, főleg az enyémen, mert senki nem akart lejönni elsőbe 3. vagy 4. osztályból. Végül találtak megoldást, egy csajt, aki tavaj itt volt, de úgy tűnt, hogy nem foglalkoztatják tovább, most visszahívtak. Az én osztályomat meg megkapja egy olyan, aki egy évig táppénzen volt. Nem örült neki, egyáltalán nem!

Csak szeptember 1-től akartuk megszüntetni az ottani munkaviszonyunkat, de azonnali hatállyal kellett. Szóval közös megegyezéssel aug. 24-ével eljöttünk. Holnap kell menni a papírokért!
Átmentünk a Kovátsba, megbeszéltük, ki mit kap! Így én elsős leszek itt is! Matekot + készségtárgyakat fogok tanítani iskolaotthonban. Lesz egy autistám, akiről még nem tudni milyen. Tesit egyenlőre nem taníthatok (pedig szerettem volna)

Végül is jól sült el, de az igazgató meglehetősen kiakadt! Mindenki azt mondta egyébként, hogy jól csináljuk, addig menjünk, míg van hova!

Hát röviden ennyi.

Holnap papírokat intézünk, majd bemutatnak minket az alsós tanítóknak, megismerjük a párunkat, mert az iskolaotthonban párban tanítunk.

A Kovátsban marha kíváncsiak voltak, hogy hogy zajlott az egész bejelentés, meg minden. Ők is gondolták, hogy nem lesz sima ügy!

Kép
szly27
 
 


Szly örülök,hogy végül minden jól sült el,persze egy kis haraggal,
párositva,de ugye ez benne volt a pakliban!
Hajrá új suli,új munkahely! :wink: :D

Most elviszem a Fruzsit dokinénihez,mert kipatogott a popója megint!
Jobb ha megnézi és ő ad rá valamilyen krémet!

Puszi,kellemes d.u.! :wink: :)

Kép
Kép
szintus
 
 


Szly, drukkolunk nagyon, hogy jól érezd magad a sulidban! És ha lejár az egy éved, át tudsz menni esetleg a refibe, mert azok eleinte sok osztályt indítanak, aztán lassan beáll az egyensúly... (én is református gimiben végeztem, aztán lett általános is benne, szóval láttunk már ilyet) :wink:

Szintus, irigykedek rád nagyon! :wink: pocisúrlódás :P :P :P :P :P

Joli köszi a hiányolást! Jól esett ám nagyon!

Jaj, jelenésem van... jövök nem sokára! Nem üsszátok meg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Réka :P

Szintia gyógyulást kívánok Fruzsi popójának!

Szly, örülök, hogy ilyen jó véget ért az egész, hát nem lehetettek könnyűek az utóbbi napok számodra. Sok sikert kívánok az új munkahelyeden! Kicsit irigykedhetek az alvás miatt? Csanád is
egyedül alszik el mindig, de csak 4 hós koráig aludta át az éjszakákat. Bár ma elég jól aludt.

Pat, szerintem annyira van baja Mirának, mint amennyire fiú :) Csanád is annyit csetlik-botlik, főleg amikor fáradt, pedig már tökéletesen tud szaladni. Egyszerűen nem figyel a lába elé, sokszor még akkor is elesik, ha semmi nincs ott.

Csilla, nekünk szeptember elejére van beprogramozva az oltás.

A Menjugate-t, ami agyhártyagyulladás elleni, beadattuk, azt hiszem 7 ezer forint körük volt az ára.
Nekünk is világítós cumink van, kötő van rajta csíptetővel, ami már rég eltört. Amúgy is csak alváshoz kell, nem a rögzítés a fontos, hanem, hogy könnyen megtalálja :)

Adri, igaziból is kívánós vagy, vagy csak egyszerűen szívesen ennél abból a finom palacsintából?

Bea, de jó, hogy előkerültél! :) Tényleg nem érdemes bent eltölteni ezeket a szép napokat! Főleg ha a szabadban ilyen szép képeket tudsz készíteni:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csilla!

Talán ti puncsosak vagytok liberó ügyben, mert szerintem is elég drága Patr-nak igaza van. Bár én is szeretem és korábban a neten sikerült jó árban átvenni akinek már nem kell, de már ott is drága.
Még nem voltam a 15 hónapos oltáson, mert pont szerdán tölti be és terveztem i, hogy elmegyek hiszen pont tanácsadás napja van, de eltolom. Majd ha renbejön teljesen.



Tegnap nálunk pulóveres hideg volt ma pedig jó meleg.
Ámi tegnap éjszaka jól lefárasztott minket szegénykém alig aludt.
Kiderült, hogy mégiscsak elkapta a barátjától a betegséget és lappanghatott több napig is. Szerencsére nem lázas már csak a száján kijött egy hólyag és mivel a másik gyereknek is volt, így elvittem az ügyeletre és felírtak valami ecsetelőt rá. Azért nem eszik-iszik mert fáj neki és belül is van. Tiszta nyűgi volt egész nap (kivéve amikor sétáltunk semmi baja nem volt).

Szly!
Szerintem is jól döntöttél!!!! Bár ha jól értettem a 3. suli lett volna a legjobb, ugye? attól féltek, hogy le kell töltened a felmondási időt? Akár az is összejöhetett volna?
De izgi, új munkahely! Gratula!



:lol:

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!
Sly!
Nem semmi végkifejlet!!Bár azért gondolom ezek után,hogy végülis flottul ment az "elválás" a régi suliból,kicsit bánod,hogy nem a 3. suli jött össze! Vagy nem? Remélem nagyon jól fogod érezni magad,és minden szempontból jó döntést hoztál!! :)

Gabus!
Köszi a tippet,ki fogom próbálni a Rossmann-osat! :)

Azért Mircsivel kapcsolatban megnyugtattatok,és én is úgy veszem észre,hogy inkább akkor esik sokat,mikor fáradt,de azért megkérdezem a doktornénit,ha látom...

Csilla!
Te ismered Dr. Nagy Máriát? Vagy a férjét,Dr. Szirmait? Már csak azért mert Egerből jöttek mindketten...

Szintus!
Mit mondott a doki Fruzsi popójára? Írod,hogy megint...nem lehet,hogy valami kajától van? :roll:

Réka!
Hát hol vagy? Talán mégis megúszunk mára? :lol: :lol:

Mariann!
Gyors gyógyulást Áminnak!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Kivagyok ettől a reklámtól!!! :evil: Cirkét!! Nagyon omlósz!!!! :evil: :evil: :evil: Ettől már csak azt utáltam jobban,amiben nyávogott a kislány:-én majd főzök nektek vacoját!!!!!!! :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csajok nem is írtam tegnap,megint mi történt! :lol: Mentünk Mirával a másik házba (ahonnan még mindig nem költöztünk át cuccügyileg :oops: ),a babakocsit lent hagytam az udvaron,mikor indultunk vissza,hallom hogy valaminek olyan fura hangja van. Először azt hittem a szomszéd (nem a banya) kiskutyája jött át,de szétnéztem és semmi. Aztán megint hallottam azt a hangot,kérdeztem is Mirát,hogy ő volt-e,de mikor épp tenni akartam a kocsiba,kiugrott valami a babakocsi alól! :shock: Csajok,tisztára összesz@rtam magam! :shock: :shock: Egyszerűen el sem tudom képzelni mi volt az. Olyan 20-30 cm-es állat,2 lábon állt, hülye sikítós hangot adott és jött felém! :shock: Szerintetek??? Úgy rohantam el Mirával a másik irányba,hogy a babakocsiért a férjemnek kellett visszamenni (aki szerint menet közben elaludtam és csak álmodtam az egészet :oops: ) :x

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, :lol: :lol: :lol:
Arra emlékszel, hogy Apaaaaaaaaa, ugye holnap is Te főzöd a leveeeeeest? Mi azt otthon úgy mondtuk, hogy apa, ugye holnap is Te öntöd ki a levest? :lol: :lol: :lol:

Szly,
tök jó lesz az új helyen, grat! 8)

Fáj a fejem, lépek.
Jóccakát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Pat, nincs a környéken valakinek valamilyen nem hétköznapi háziállata? Lehet, hogy az szökött el. Valami nagyobb rágcsáló.

Na mentem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Most csak gyorsan!

Pat! Boldog névnapot kívánok! Majd jövök még, csak mennem kell ébreszteni a gyerekeket, irány a munka!

Kép
szly27
 
 


Boldog névnapot Pat!!!

Szly, jó munkát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Boldog névnapot Pat!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Bébé,
nagyon jók a képek, Pupesz olyan kis csillagszemű. :D
Mobiltelefon kajálás nálunk is menő... :lol:

Pocakosok, tegyetek képeeeet!

Berniék még nyaralnak?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Megvolt az első napom! Bemutattak a páromnak! Szimpatikus, anyu korabeli nő. Hatalmas tapasztalattal! Ma dekoráltuk a termet! Még közel sincs kész!

42 nap szabim maradt a régi helyen, amit kifizetnek! :lol: Lesz egy csomó zsénk! :lol: Amikor az igazgató megtudta, tajtékzott! Még jó, hogy nem voltam ott!

Ma még a refi igazgatója is felhívott, mert látta a kocsimat a Kováts előtt és érdeklődött. Kedves volt, de főleg azt akarta tudni, hogy hogy engedtek el az Aranyból, valamint, hogy itt hogy vettek fel, milyen szerződéssel!

Kép
szly27
 
 


Rolit elvittem az oviba. Nagyon jól eljátszott, alig akart hazajönni! szept 10-étől mehet. A beszoktatás annyiból fog állni, hogy először csak rövid időre hagyom ott, utána hosszabbra. Nem tartják jónak, hgoy a szülő ott legyen. Egyet értek!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Bea
Nagyon édi Pupu Attila. Jó nektek, hogy ennyit csavarogtok. Most mi is kicsit többet.

Patr
Boldog névnapot! Apáé is ma van (de őt nem Patríciának hívják). :-)
Milyen állattal találkozhattál? Én biztos szívbajt kaptam volna.

Szly
Jaj, de jó hírek! Remélem tetszeni fog az új suli. Jó munkát! De furcsa, hogy valaki már dolgozik közülünk.

Mariann
Jobbulást kicsi fiadnak. Ezek szerint nem a foga miatt volt lázas.

Én írattam fel allergiagyógyszert, mert már nem láttam, a szemeim dagadtak és vörösek voltak. Főleg itthon elviselhetetlen, mert kint lakunk az utca szélén, mögöttünk már csak egy nagy pusztaság van, ami gondolom tele van parlagfűvel. Emellett viszont nem lehet szopi, nagy dilemma volt, hogy bírjam-e még, vagy lemondunk a hajnali szopiról. Az orvos simán azt mondta, hogy 1 éves gyerek már minek szopizik? :shock:
Úgyhogy bevettem egy tablettát, hajnalban meg megpróbáljuk a tápszert üvegből.

Ha este elkészítem a tápszert, és berakom a hűtőbe, ugye az nem fog reggelig megromlani? Mindenhol azt olvasom, hogy tápszert csak frissen elkészítve adjak, de én nem tudok hajnali fél 5-kor tápszert készíteni.
kittina30
 
 


Kitti! Szerintem nyugodtan elkészítheted a tápszert!

Azt hiszem nem válaszoltam, a 3 suli közül tényleg a refi lett volna a legbiztosabb.

De éppen ma hívott a refi igazgatója megint, hogy látta a kocsimat a Kováts előtt és érdeklődött, hogy sikerült eljönnöm, és mennyi időre kötöttem le magam.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Pat, boldog névnapot kívánok! neked is, és minden névnaposnak. Mirának meg boldog hófordulót, véletlenül a szemembe ötlött. Még jó, hogy csak re ijedtél meg, Mira nem fogta fel, mi történt.

Szly, ez biztató, talán jövőben a refiben kapsz egy státuszt :) Roli nagyon ügyes, hirtelen felnőtt :)

Kitti, én is mindig este elkészítem a tápszert, nem tartom hűtőben. Azt tapasztaltam, hogy ha megmarad, akkor a készítés után kb. 12 órával "romlik" el. Jobbulást!

Gabi, micsoda reklámfigurázást tudsz :)

Mondjatok valamit, mit tudjak csinálni Csanáddal, hogy aludjon? Az éjjel megint rengetegszer ébredt, pedig semmi különbség nem volt a tegnapi és tegnapelőtti nap között(akkor ugye jól aludt).

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Leírod, hogy miket és mikor eszik Csanád? Ha felkel, cicizik is?

Jaj bocsi, de a refis telefont sikerült kétszer leírnom! :oops: Hát hiába, meglepett a dolog! :shock: :lol:

Kitti! Szerintem is jobb, hogy már bevetted a gyógyszert. Ha Máté később nem akar majd szopizni, akkor annyi! Nem olyan nagy baj már az szerintem! Majd szoptatod a kistesót! Apropó, terveztek, és ha igen mikorra?

Kép
szly27
 
 


Szurkoljatok a Debrecennek! :wink:

Livi akkorát esett, a szívem megállt majdnem. Egy kisfiú jött a kanyarból biciklivel, iszonyat gyorsan. A közért sarkánál. Felöklelte Livit, repült hátrafelé, azt hittem a kormány a hátán fog kijönni, de nem. Megúszta 2 vérző sebbel meg egy púppal.
Kijöttünk a közértből, mentünk a ház előtti játszóra, mikor történt. Mondtam neki haza kell menni kimosni a sebeket meg bekenni betadinnal, de nem akart. Aztán itt a játszón a kútnál kimostuk, Zoli meg lebodta a betadint az erkélyről. Laughing
A kissrác nem volt hibás. Vagyis annyiban, hogy nagyon gyorsan tekert, ment az előtte lévő után, utol akarta érni. Megijedt ő is szegény. Odajött egy házaspár, hogy ők ezt meg azt csinálták volna a gyerekkel. Hülyék. Attól jobb lesz Livinek? Meg egy 6-7 éves gyerek azért még nem feltétlen ésszel biciklizik.

Kitti,
nekem a nagyobb tápis baba volt, nyugodtan csináld meg előre a tápszert. :wink:

Joli,
sajna innen nem tudok ötletet adni, ahhoz több infó kéne. :(

Szly,
az tök jó, ha szimpi a párod! Nagy könnyebbség, ha az ember nem áll harcban a kollégájával.

Na lépek a tévé elé.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
gyors helyzetjelentés és visszaolvasok,mert még csak a 131.o.t sikerült átrágnom :)
nagyon szuperül éreztük magunkat,bár 1-2 tanulságot levontunk,mint tapasztalatlan szülők.Dorkónak még kell szívni az orrát,de ma már csak 2x alvás előtt.amúgy adri köszi,sajnos már nem olvastam,de felhívtam a pótvédőnénit és ua-t mondta,mint te,ha kell,akkor szívni!!!! :lol: letöltöm majd a képeket és mellékelek,de már nem ma,bocsi.
Dorkó 1edül járkált ki-be a tengerbe,úszkált,kavicsozott és mászkált,mászkált,mászkált...........szal elfáradtunk.bárhol is voltunk,megállapították,h nem irígyelnek minket a km-ek miatt,amit vele megteszünk :) és azt hiszem ez mindent elmondott az aktivitásáról :roll: azt hiszem,csöppet hiperaktív,de legalább tudjuk,ha beteg :D

Kép
berni1
 
 


ááááááááááááááá
nem hiszitek el,h 1 rosz gomb lenyomásával kitöröltem a hsz-em

Kép
berni1
 
 


szal
visszaolvastam....
amire emléxem:
világítós cumi :lol: hogy mit ki nem találnak! :roll: ilyenkor elgondolkodom,h is tudtunk mi felnőni :lol: csilla!
félve kérdezem:mennyiért vesztegetik?

jégkása:Dorkó is rácuppant(volna)balcsi,mi behelyettesítettük kubu+szívószállal,aminek az lett az eredménye,h prfin,tökéletesen iszik szívószállal és marhára tetszik neki.így annyit iszik,amennyit soha és bármit :lol: :lol: holnap,ha lesz energiám elmegyünk a tescoba(gyruha leárazás van)és veszek neki szívószálas üveget,hagy nagyzoljon :lol:

pelus:mi is liberosok vunk,az ázsiában 3800 a megapack. :)

táp:én este bekeverek 250et,ami marad hütő,oszt reggel megissza,bár most már szinte mindíg tejet kap reggelre,annyira rácuppant vagy kakaót.kb 2-3 dl csúszik le reggelire :lol: persze szigorúan szívószállal :lol: :lol: a férjemmel megbeszéltük,h estére marad a táp,mert így tiszta a lelkiismeretünk,annyira dicsérik azokat(bár nem tudni,mennyi belőle a lobby)

Kép
berni1
 
 


szly!
nagy gratula!!!az a lényeg,h te jól érezd magad,a többit tojd le!a pénzt meg természetesen segítünk elkölteni.pl.rendezz talit és rendelheted te a pizzát! :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Csilla!
Veled álmodtam, taliztunk többre nem emlékszem.

Patr!
Nagyon boldog Névnapot kívánok!!!!!!!!!!
Fogalmam sincs mi lehetett, de nem csoda hogy megijedtél.
Ha jól sejtem erdő közelében laktok? A vendégház miatt gondolom, de akkor akár valami kis erdei rágcsáló is lehetett. Megéhezett szegény.
Biztos ő is megijedt azért visított. Meg tudtad nézni jobban, hogy hogyan néz ki,

Ámi ma éjszaka már tűrhető volt. Tegnap megint elvittem a dokihoz az átvirrasztott éjszaka után.
Nagyon csúnya szájfertőzése van azt mondta a doki, hogy ha nekünk lenne ilyen valószínűleg beszélni is alig bírnánk. Na meg találtunk rajta 2 furcsa kiütést és most várunk, hogy nem-e bárányhimlő. Napközben rettenetesen nyűgös volt most szunyál. Ölbe-ölbe -ölbe!!!!!!

Joli!
Már írtam korábban is, hogy Ámin is sokat ébred éjszaka. Nagyon ritka, hogy csak 1x kelne. Van amikor vizet iszik csak vagy tápszert vagy csak a maci gurult el, de van, hogy ölbe is kell venni és úgy alszik vissza. Nem tudom valaha át fogja -e aludni az éjszakát, mint a többiek.

Kriszti!
Mivel nekem Ámin kezdettől fogva vegyes volt (tej-tápszer) és éjszaka is eszik a mai napig, így sok trükköt próbáltam ki, hogy ne kellene éjszaka melegíteni a tápit, mert addig ordít.
Taktikám a következő: A tejcsis cumisüvegbe bele adagolom a tápszert majd mielőtt lefekszem forralok fizet (így tovább marad meleg)és egy másik üvegbe teszem amit bele a cumisüveg termoszba. Minden az ágy mellé készítve és ha felkel csak ráöntöm a vizet és kész a friss tápszer. Nekem a avent termosz 4 óráig tartja melegen a vizet azaz ha forrón beleteszem mire felkel iható hőmérsékletű. De már gondolkoztam, hogy normál termoszban jobban bírná.
Nekem is volt ismerősöm aki előre készítette és felnőtt a gyerek, de én egy kicsit parás vagyok és max 4 óráig tárolom ha nem issza meg kiöntöm.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippeket tápszer ügyben. Tegnap este előre elkészítettem, és betettem hűtőbe, hajnali fél 6-kor meg megmelegítettem egy kicsit. Nem hiányolta a cicit, örült a tápszernek, megitta az egészet, aztán még aludt egy órát.

Mariann
Szegény Ámin, reméljük nem bárányhimlő! Jobbulást neki!

Én is eddig mindig kiöntöttem, ha nem fogyott el. A termosz jó ötlet.

Szly
Egyelőre nem tervezünk tesót. Aztán majd meglátjuk lesz-e. Ha lesz is, én több év korkülönbséget szeretnék.

Joli
Eszik éjszaka Csanád? Egyedül alszik? Lehet, hogy csak anyát hiányolja és ezért ébred annyit.
Nappal mennyit alszik?

Berni
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Fényképek???

Gabuska
Szegény Lívi. Elhiszem, hogy megijedtél.
kittina30
 
 


Szaisztok!

Szly, Csanád nappali étkezését is kérdezed? Hogy talán fájna a hasa? Volt több olyan alakalom, hogy sokat evett, vagy nehéz ételt és fájtatta a hasát. Általában reggel tápszert iszik, 10 körül reggelizzik, 1 után tápszerrel alszik el, amikor felkel ebédel. Este 8 körül vacsorázik, majd tápszerrel alszik el. Inkább vacsorára eszik többet, de igyekszek nem akkor adni neki főtt kukoricát:)
most mennem kell, majd folytatom.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Iskolai dolgozatokból:


- A víz oxigénből és folyadékból áll.

- A szomorú elhanyagolt sírok mellett élettel teli sírhalmokat is
találhatunk.

- A Szent Jobb István király bal keze.

- Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában.

- Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel
fejünk belül sötét.

- A föníciaiak kereskedtek és iparkodtak.

- A háborúban a nők is megteszik a kötelességüket a férfiakkal együtt,
úgy elöl, mint hátul.

- A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra, és odacsalogatja
az embereket a szagával.

- Sok régi kőzetben megtalálhatók az őskori halak lábnyomai.

- A bronzkorszak tűzzel-vassal pusztította a rézkorszakot.

- Kanada területe egyenlő Európa lakosságával.

- A kenguru kicsinye fészeklakó.

- A ménes egy nagy lócsomó.

- Toldi a csónak felé indult, mikor a cseh vitéz elővette a kardját és
majdnem lelőtte Toldi Miklóst, ő azonban észrevette a fondorlatos tervet.

- Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott
azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa.

- Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz meg nem tette be a lábát.

- A végek vitézei többnyire nem éltek haláluk napjáig, mert már
korábban elestek.

- Julius Ceasart a márciusi Idusok ölték meg.

- Egyiptom őslakói a múmiák !

- A kutatók az őshazában megtaláltak az ősmagyarok hátrahagyott részeit.

- A Bibliát Guttenberg találta fel.

- Anonymus III. Béla névtelen jegyese volt.

- A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek
maguk elé..

- A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak.

- Villon fő műve az Ótestamentum.

- A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda...

- II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt.

- A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb
és nem hasonlít rá.

- Barbarosa seregében kitört a pestis, amely elöl maga a császár is
csak álruhában tudott menekülni.

- Ady Boncza Bertalant vette feleségül.

- Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.

- A Toldi olyan mű, amelyben a főhőst feldolgozzák.

- Eötvös József többek között Budán született.

- Csapadékfajta: lisztharmat.

- A cápa jellemzése: - Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, kösz a szívderítő mondatokat!

Hogy folytassam, amit délután nem sikerült: Csanád elalszik este 9-10 körül és jó esetben 1 óra után már nyüszizik. Rossz esetben már 11 után :( Az első ébredésből legtöbbször még visszaalszik egyedül.Aztán kezdődik újra. Mindig halkan kezdi és ha nem megyek oda, akkor erősödik. amikor megunom és odamegyek, akkor adok neki vizet. Van, hogy iszik és alszik tovább, de van, hogy nyüszizik újra és újra. Akár 2-3 órát is. Tisztába teszem, bekenem az ínyét...vagy bejön, vagy nem. Esetleg adok neki Panadolt néha, de az sem használ mindig. Amikor a hasa fáj, akkor jólesik neki, ha a hasamra fektetem, ott megnyugszik, de máskor jobban kezd sírni, ha kiveszem az ágyból, a tisztába tevésért is hisztiszik, pedig máskor segítőkész. Úgy tűnik, hogy haragszik, mert nem azt csinálom vele, ami jó neki. A baj az, hogy nem tudom kitalálni, mi az. Próbáltam már homeopátiás bogyókat is fogzásra, de nem számított semmit. Hajnalban 4-5 után adok neki tejet, aztán van, hogy alszik akár 2-3 órát is egyben, de az sem biztos. Bocsi a részletességért.

Kitti, velünk egy szobában alszik Csanád. Nappal úgy 1,5-2 órát alszik.

Mariann, bízom benne, hogy egyszer te is és én is átalusszuk az éjszakát.

Berni, üdv újra köztünk! :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Mi ez a pangás, lányok?????????????

Az embert pár percre elszólítja a gyermek, és mire visszajön alig akad új olvasnivaló? :D

Ma voltunk gyerekdokinál: Máté 10,5kg és 80 cm MAGAS merthogy immár állva lett megmérve! :!:

Izé... PAt, utólag is boldog névnapot!!! A szomszéd nénit meg üsse meg a guta, vagy legalábbis költözzön el. (ja. 3x3-as öröklakásba a farkasrétre - Gyuri) Szerintem patkány lehetett vagy nyest a visító izé! Volt szíved megijeszteni szegény párát? :lol:

Sly de jó, hogy sikerült a váltás! Jövőre meg beszéld meg a refis igazgatóval, hogy ha lejár a szerződésed a Kovátsban, átmész hozzájuk. Az a tali meg a pizza minket is érdekel! :lol:

Havacska, gyógypuszik szállnak Áminnak!

Gabuska: Jézusom, ez durva volt Livivel, de igazad van, én sem estem volna neki a gyerkőcnek. A dolgozatos idézetek meg :D :D :D különösen a szemes, meg a gesztenyesütögető néni... nem lehet, hogy Pat szomszédja? :twisted: :D

Tápszer témában nem tudok nyilatkozni, mi sosem próbáltuk, tudjátok milyen riskoid alkat vagyok, elég ha Máté nyüsszen egyet, és dől a lé. :roll:

Berni, tényleg VÁRJUK A FOTÓKAT! Ja, és igen is integettünk 9-én este 7-kor a parton! :D

Pelenka téma: mi pampers-t használunk, egyedül ebből nem folyt ki a termény, de próbáltuk a huggiest (jó volt de kinőttük, nagyobb méretben pampers jobb), liberót (kifolyt és feldörzsölt), CBA-pelust (ócska vacak, tiszta piros lett tőle Máté popója, a külseje meg reklámzacsis nejlon), DM-es pelus (fityegett a gyereken, rettentő diszkomfortos volt az utódnak).

Joli! Nyitott ablaknál nem tudtok aludni? Több és frissebb a levegő, lehet segítene. Máté pl nyüszis ha melege van és kevés a levegő.
Vagy 3 éjszakába került, mire itthon megszokta, hogy kevesebb a levegő mint a sátorban.

Bébé! Pupák tényleg ooolyan aranyos a fotókon! kérünk még!

Anyukám azzal fogadott mikor hazajöttünk, hogy hozott vagy egy mázsa igazi finom zöldalmát. Azóta azon élünk, tegnapelőtt almásrétest, ma almáspitét sütötem, a fiúkal megitattam vagy egy liter almalevet (hűtve - imádták), Máté labda heylett zöldalmával gurigázik, Papám meg reggeltől estig almát pucol és reszel, hogy cukrozva eltegyék.

JA a kisszobában felszedtük a szivacsot és lekerült a hbtapi szimpla rétegben, Máté imádja belezni :lol:

Na mára ennyi, ha elszáll, tuti megüt a lapos guta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2009.08.26 22:07-kor.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


nem szállt el, guta ugrott :lol:

Joli, ja Máté mindig is így aludt, hogy éjszakánként legalább 2-3-szor nyüszvel ébred, de cicit kap és alszik is tovább, gyakorlatilag fel sem ébred teljesen. Ha nem vagyok ott, amikor ébred, Gyuri a fejére is állhat, csak én kellek neki. NA olyankor van aztán haddelhadd.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok csajok!
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést,nagyon kedvesek és figyelmesek vagytok!!!! Ajándéknak megteszi vagy 2 szelet abból a pizzából,Sly! :lol:
Sajna tegnap megint kínzott a migrén,ráadásul egy durvább válfaja,így nem tudtam erősíteni az éjszakai műszakot! :(

Gabus!
Könnyesre röhögtem magam a gyöngyszemeken! :lol: Ha tudsz még hozz!! Nekem a gólyás volt a nyerő meg a cápás!

Arra a bizonyos állatra visszatérve. Mira tegnap is meg tegnapelőtt is ébredt éjjel,és hajnali 2 körül valami fura hangot hallottunk kintről.Megjegyzem egy utcával arréb találkoztam a valamivel a másik háznál. Erre az uram félálomban megjegyzi:
-Hallod? Megtalál a menyéted,utánad jött! :shock:
Tegnap éjjel a szomszédasszony is hallotta,meg előbb én is megint...olyan fura nyivákolás,de félelmetes...persze az is lehet,hogy ez nem ugyanaz....

Berni!
Üdv újra a fedélzeten,és türelmetlenül várjuk a képeket!

Lassan majd hozok én is,mert vettünk egy gépet,csak még nem tudok vele jó képeket csinálni...ki kell tapasztalni,na! :oops:

Ja, Gabus!
Úgy bírom,hogy ilyen nagy drukker vagy!!! És milyen ügyesen drukkoltál tegnap! (taps-taps)! Remélem örülsz! :wink: Livi sebének pedig gyógyulást.Én biztos szétvertem volna a gyerek fején a biciklit! :evil: (NA jó,csak vicceltem,de az arcotokat megnéztem volna,mikor ezt elolvastátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Sly!
Tiszta izgalom,eslő napok a suliban!!! :) És milyen volt a mai? Ti is kedden kezdtek? És sok gyerek jár majd az osztályodba? romák?-Remélem itt nem kell majd attrocitásoktól tartanod!!!

Mariann!
Nincs erdő a közelünkben,szerintem inkább a búzatáblából jött..
Áminnak gyógyulást,reméljük annyira nem fáj neki,mint amennyire a doki "megijesztett" titeket! :?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sajnos én sem tudok segíteni alvás ügyben,Mira sem az a jó alvó.Ha köztünk alszik,fel sem ébred reggelig,de a kilométere így is megvan..pörög-forog,és nyírbálja az apja idegeit,mert mindig az ő fején köt ki. Ha viszont a kiságyban alszik,egyszer tuti felsír (nagyritkán nem) és akkor ha gyorsan akarok szabadulni,viszem hozzánk! :oops: Jó lenne erről minél hamarabb leszoktatni,bár én már annak is örülök,hogy legalább enni nem kell nkei adni. Reggel általában 9-ig alszik,így legalább szerintem kipiheni magát... :roll:

Holnap megyünk a strandra,pénteken meg torták sütök a fiamnak,méghozzá fekete erdőt! Remélem sikerül!!!!

Azért igyekszem addig jönni!
Jó éjt!

Csilla,Adri????

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Csak gyorsan, mert nemsokára indulnunk kell!

Ha eljöttök, én csinálok egy pizzás talit! :lol: Anyu isteni pizzatésztát tud!

Patri! Kb 25 gyerek lesz. Szerintem lesz benne roma is, de ez az elitebbje és csak egy, kettő. Lesz egy autista, na tőle tartok kicsit. Ők érdekesek, de mivel még most lesz elsős, nem ismeri senki. reménykedem, hogy nem a legrosszabb lesz!
Tegnap láttam a tvben, hogy talán Mexikóban találtak valami kis állatfélét, aminek emberhez hasonló feje van és azt mondják, talán földönkívüli. Lehet titeket is a földönkívüliek riogatnak!
:lol:

Joli! Azért kérdeztem, hogy mit eszik Csanád, hogy esetleg a kajáért kel fel éjjel! De látom, hogy szóba sem jöhet, mert szépen eszik nappal! Így nincs más ötletem! Remélem hamar átalussza az éjszakát!

Livinek jobbulást! Én sem tudtam volna elkapni a kis srácot, ilyen előfordulhat bárkivel!

Réka! Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy te, vagy Gyuri ír! :lol: Jó magas Máté!A habtapit én most szedtem össze, mert rágta Jázmin! Akármelyik részéről harapdálta le a darabokat!

Tegnap dekoráltuk a termet! MA is az lesz, mondjuk már mindjárt kész! Néhány eszközt még el kell készíteni! Holnap meg gyűlés!

Kép
szly27
 
 


Hát, lehet, hogy ha épp rossz passzban vagyok, leordítom a fejét a kissrácnak, de utólag akkor is rájöttem volna, hogy nem akart ő rosszat.

Berni,
most vagy ennyire gyorsan repül az idő vagy nem sokáig voltatok nyaralni. :shock:
Fotódömpinget légy szíves. :wink:

Pat,
én nagy drukker? Neeeeeeeeeeeeeeem! :lol:

Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan, míg szét nem kapcsol:

Mi sem vagyunk rajongók :D

Kép

(Egyébként a Kispest honlapján hetekig a hét képe volt...)

Kép
bébé01
 
 


Na, mentem a Szomsza-univerzumba. :)

Kép
bébé01
 
 


Bébé,
4 éve én is beküldtem a Fradi magazinnak az első képet, de tojtak a fejemre. :lol:

Ahhoz képest, hogy én lakok Kispesten. :oops: :lol:

Ti Erzsébet? Vagy Wekerle? Írtad, de nem emlékszem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kőbánya...

Kép
bébé01
 
 


Szly, jogos a két pont! Ugyanis hol én, hol Gyuri.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukkerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pat, ha a nyivákolás olyan, mint egy hasfájós macska nyervákja amikor a farkára lépnek, akkor macskabagoly. Éjjel szól, teljesen jó fej és védett. Ja, a rágcsálóknak onnantól annyi :twisted:

Bébé, mi az a Szomsza-univerzum? :oops:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Az időpontból ítélve Szomszédok. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?