Jó reggelt!
Húúú, de sok téma van/volt.
Nekem tetszik ha mindenki őszintén elmondja a véleményét....csak veszekedés ne legyen
Én véleményem:
Türelemről:
Macianyu irigyellek ha mindíg türelmes tudsz maradni, és az én esetemben lehet bele is trafáltál,
engem valóban idegesít ha elmaradok a házimunkával vagy nem minden a terv szerint alakul
ciki de így van.
Ettől önző vagyok vagy rossz anya?
szényenlem de sokszor befolyásolja a türelmemet.
Próbálok ezen változtatni, ígérem.
Tök igazad van a gyerek az első feladat!
Apa segít nekem vigyázni Norbira, de sajnos nem takarított mostanában.
Sokat segített mikor veszélyeztetett terhes voltam
de mostanában már nem, pedig van hogy megkérem porszívozzon már fel legyen szives, erre ő:
-Majd később! (persze én nem szoktam rá várni)
vagy-Hát, nagyon nincs kedvem!
enek ellenére jó apa és jó férj, nekem ennyi belefér.
Azért elmegy a Dm-be, Tescoba bevásáról ha megkérem.
ezzel így vagyok
mint Ildiék
Mert ha belegondolok, ő is reggel 7-kor megy dolgozni( a héten már 5-kor) és este 6 felé ér haza.
Felelősségteljes , precíz munkát végez, mikor hazajön elérakom a kaját, átöltözik....miegymás és néha megy ki a kertbe
meglocsolni a gyümölcsfákat, vagy füvetnyír.De ha ledől a Tv elé, akkor sem oszthatom ki neki a feladatokat.
Mikor hétvégén több ideje van, játszik Norbikával, sétálunk vagy megyünk a mamákhoz.
De nálunk mindíg van a házkörül munka, úgyhogy ő azt csinálja még én fennt vasalok, vagy Norbizok.
Nem mondom hiányzik hogy elmenjünk kikapcsolódni vagy csak együtt Dvdzzünk vagy kiránduljunk, strandoljunk....de erre most pénz sincs...majd egyszer.
MTücsök...jó hogy jöttél...húúú, de rossz olvasni amiker írtál az éjszakával kapcsolatban.
Remélem nekem a második baba is jó alvó lesz. norbi már 3 hónapos korától végigalussza az éjszakát, el vagyok
kényeztetve
Becsülöm azt aki még a lekvárt is maga főzi hogy a gyereke egészségeset kapjon, ügyi vagy
Én is szeretnék majd befőzni, eltenni télire.
Egyenlőre anyukám csinálja ezt és inkább neki segítek így nekem is csurran-cseppen pár üveg.
Bocsi ha hosszú voltam