Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket!
Aranyosak vagytok.Ma kicsit húzós éjszakánk volt.Éjféltől fél3ig alig aludtunk,hol Luca kelt,hol Zsombi.felváltva ébresztgették egymást..Aztán apa kiköltözött a nappaliba Lucával,és onnan már aludtunk.
Katlina,mi volt az uh-n?Vagy nem kellett bemenni végülis?Zsombi tényleg nincs ennyire sárga,mint Robika volt.De nagyon cuki kis babóca volt
Kriszti,lehet tényleg annak nézték Zsoltit
Amugy nem tudom,hogy hazamehettek-e már,mert a dokinő szívzörejt hallott a babánál...eléggé készen volt a csajszi,sajnáltam szegényt,mert hozták nekik a ruhát meg minden és nem mehettek
A 2.ik képen az a napoztatós póz?Majd délután én is megnapoztatom már.
Ivett,eddig még nemigen vettem észre hogy féltékeny lenne Luca.Puszilgatja,szeretgeti,hordozná...viszont ha sír,ő is rákezd
Remélem azért hamar leszokik róla...
Erika,hát mi a kórházban 20akat ettünk
Lucával meg ugyebár fogalmam sincs.Apa tegnap elfelejtett elmenni a mérlegért,de ma elhozzuk és este lemázsálom.De a szopikat nem akarom mérni,mert engem az csak stresszelne.
Nekünk is ampullás volt a K vitamin és a tejcsibe adtam be,de a védőnő vmi porról beszélt...
Judit,vmi vörösvértestek bomlásáról beszéltek,hogy az okozza a sárgaságot vagy micsoda.Hogy lassabban bomlik le..de lehet hogy én értettem félre vmit.
Hajni,nagyon édes lehetett Franci,ahogy mondta hogy kérjétek el Dávidot!
Apácskátok hogy van?Franci keresi már?
Ma megint megyünk vissza,mert csak a nővérek csinálták meg a hallásvizsgálatot,és ma visszük vissza Zsombit arra a gépire vagy micsoda,meg felvesszük a papírjainkat..