Új privát üzeneted érkezett!

Erusverus, pedig ez a nagy kékség, tudat alatti kisfiút jelöl 8)

Csilla, részvétem a foci miatt...azért heti 6 focinap...huuuuu, elég kemény téma!
lara

Csilla!

Ezt a focis dolgot gondolom akkor is tudtad, amikor hozzámentél, ugye? :lol: De a lényeg, tényleg lehetne rosszabb... Viszont ha tennél egy gesztust felé azzal, hogy mondjuk egy héten egyszer-kétszer vele mész a focira (már ha tényleg szeretné) nyugodtan várhatnád el cserébe, hogy ő is lépjen. Vagyis menjen kevesebbet, vagy valami. És ha Te isteni sült oldalassal, vagy mittudomén milyen pasicsalogató kajával várnád haza, akkor esze ágában sem lenne focira menni! :lol:
Mondjuk az én férjemet max valami szexuális ellenszolgáltatással lehetne itthon tartani. Akkor meg inkább menjen kártyázni. :lol: :lol:
Vendég

Nóri, amikor hozzámentem, akkor még "csak" focizott, akkor heti 1 nap telt focival, konkrétan a meccs napja. Aztán később abbahagyta, akkor nagy ritkán ment csak. Mióta viszont edzősködik, (2-3 éve), azóta ilyen xar a helyzet. Azt már, hogy a tévében minden nap talál meccset, már nem is említem.
Ha elmegyek vele, akkor általában az a szitu hogy a kocsiban hagy, vagy "lerak" a padra, ő meg szalad a pálya szélére. Na köszönöm, én ebből inkább kimaradok.
Pasicsalogató kaják? Tegnap is akkorra volt friss az "ebéd" amikorra hazaértek -merthogy a nagyfiút is elcsábította- és csináltam neki tiramisut, mert nagy édességbarát. Szexuális praktikákra most én sem vagyok vehető, de őt még azzal sem lehet otthon tartani. Kapok ha kérek, de attól ő még megy utána a meccsre. :oops:
Lehet hogy most a hormonok is játszanak velem, nemtom, bár amúgy is ki szokott borulni néhány havonta a focibili. :(

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó, tudom, osszam be magamnak azt a néhány év szünetet. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs, en meg ertelek. Bevallom oszinten, hogyha nalunk lenne ez a helyzet focival (vagy barmi massal, ami nem munka), tehat hogy heti hat napot (de akar harmat rendszeresen) elvesz a csaladi eletunkbol, akkor nem nehany havonta borulna ki nalunk a foci bili, hanem lenne nagy patalia hetente. Csupan azert, mert nekem ez nem ferne bele. Ahogyan az en ferjemnek is van ezer olyan dolog, ami nem ferne bele, ha en rendszeresen csinalnam.
Szoval en csodallak, hogy ilyen jol birod.
Mellesleg: milyen csapatot edz a ferjed? Mert szerintem a Juventus edzoje is maximum szezonban, nagy meccsek elott edz heti hat napot...
Mindegy, ez nem az en dolgom, csak en hajlamos vagyok belekepzelni magam a helyzetbe es ugy felhuzom magam, mintha tenyleg elesben tortennenek a dolgok. :?
Vendég

jah, a megertelek termeszetesen nem kulon... :lol:
Vendég

Na csajok,mindenki férjének megvan a maga hibája!!! Nézzétek a másik oldalt! És ha mindig a popsinkba lennének, és élni sem hagynának, és mindenről mindig tudni akarnának, stb???? Az jobb lenne, ha csak velünk foglalkoznának? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Csilla, Nóri: nekem meg pont most van nagy szexuális étvágyam - simán leteperem apát, de ő is benne van a buliban :)
Mondjuk mi most szabin voltunk, nem tudom, hogy ez megmarad-e a munkás hétköznap estékre is. Gondolom nem :(

boruska

Bea, 2 csapatot edz, az heti 2 nap, 1 nap ő jár edzésre, 1-1 nap meccs a 2 edzett csapatnak és focizik az öregfiúk csapatban. Ez a 6. nap. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

pasi: nekem a számítógép a harmadik fél a kapcoslatunkban, és vele szokta tölteni az estéket, az éjszakákat, meg néha a nappalokat is...

hát, ez van, legalább itthon van :)

boruska

Csilla!

De nagyon együttérzek veled. Elmondom nálunk mi a szitu! Az a helyzet, hogy én elég hogy is mondjam "nem vagyok egy könnyű eset", hisztis vagyok, akaratos vagyok és engem csak egy jó papucs férj tud elviselni és kibírni. Ezt tudom én is, de nem tudok rajta változtatni, tudja Zsolti is, hiszen így vett el. Olyan jó volt, hogy olyan férjem van aki el tud viselni, mert papucs. Sajnos ezt kell hogy mondjam, engem csak egy ilyen pasi tud elviselni. Próbáltam már változni, de nem megy. Ilyen vagyok. Zsolti azt mondta, hogy így szeret amilyen vagyok. Ezért mentem hozzá. Vagyis ezért is. És miután összeházasodtunk kinyílott a csipa és a papucs, engem elviselő férjből egy támadó, ordítozó akárki lett akit én nem is ismerek. Azt hittem, hogy ha jön a baba majd megváltozik, de sajnos egyre csak rosszabb. :cry: Attól félek, hogy a babával is majd teljesen magamra maradok és csak este meg talán hétvégén látom, de a tegnap után már abban sem vagyok biztos, hogy hétvégén itthon lesz. Az előbb hazajött, de 5 perc után el is húzott. Még ő van bepukkadva. :?

Lehet, hogy most kicsit érzékenyebb is vagyok az átlegnál, de akkor is... Ő tudta mit vállal azzal, hogy elvett, de én nem ehhez a férfihoz mentem hozzá. Értitek mit akarok mondani? Én nem fogok megalázkodni mert engem bántott meg, mindig én kérek bocsánatot, ha ő bánt meg akkor is. Most elég volt. Nem engedek...

Nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek segísetek...

Reni

bellerreni
Eger

Boruska, nálunk az internet a negyedik. :lol: Nem mindig húzom fel ám magam, csak tegnap biztosan front volt. Amúgy imádom még 19 év után is, nem cserélném el senkivel. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Amúgy én sem bírnám. Nálunk ugye póker van, hetente egy este, pénteken. Csakhogy ezzel meg az a bajom, hogy pont elkezdődne a hétvége, máris lelép. Na de mindegy.
Én tuti nem bírnám... :oops: Csak az a baj, ha szívesebben megy el, megtiltani nem lehet. Legalábbis nálunk az nem vezet jóra. Max ha helyette valami olyat ajánlok, amit többre értékel! (de olyan nincs!)

(Így aztán 100%-ig értem a kislány vágyadat. Még egy focis manus a családba! ÁÁÁÁÁ)
Vendég

Reni!

Ülj le vele beszélni. Nem kell kiabálni, hisztizni, semmi, egy higgadt hosszú beszélgetés! Magyarázd el neki, hogy te mikor miért vagy ilyen meg olyan, és mi miért esik rosszul. Nálunk is voltak ilyen problémák, és kiderült, hogy csak azért is csinálta, mert én hisztiztem érte, és ő már csak meg azt érezte folyton, hogy semmit sem tud jól csinálni,stb. De miután én elmagyaráztam neki a dolgokat, és nem hisztiztem mindenért, ő is változtatott. Most ha átmegy a haverhoz nem 5-6óra múlva jön, hanem két óra múlva, nem kell rinyálni, hogy kapcsold már ki azt a rohadt gépet, mert magától felkel és bebújik mellém az ágyikóba! Azért tanácsolom, mert tudod beszéltük, hogy hasonló természetűek a férjeink! Meg igen, most érzékenyebbek vagyunk, pl. az én férjem azt sérelmezte, hogy nem vagyok olyan laza mint voltam, és amire azelőtt visszavágtam, és beszóltam neki, most elsírom magam, és ő ezt nem tudja így hirtelen lekezelni magában...én is lazítottam a dolgaimon, és ő is így tett! :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Akinek van már gyereke:
Ti használtatok Ribomunylt, vagy Broncho-Vaxom -ot immunerősítésre? Én most nagyon gondolkozom rajta, csak nem ismerem a tapasztalatokat...
Vendég

Reni nem tudok mit tanácsoni. Én sem vagyok könnyű eset, azért is röhögött rajtam a Zuram hogy fiú lesz a gyermek, mert nem úgy alakult ahogy én terveztem. :lol:
Volt már rá példa, hogy 2-3 napig duzzogtam és nem is nagyon szóltunk egymáshoz, de az igazat megvallva, utálok úgy elaludni. Vannak esetek amikor elismeri békülésnél hogy ő hibázott, van viszont amikor nem. Mindig úgy forgatja a dolgokat, hogy engem hoz ki hibásnak, mert kötekszem. Néha meg szokta vitatni a kolleganőivel a veszekedést helyeslésre várva, aztán jön a pofára esés amikor a nőcik nekem adnak igazat. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, igen, pontosan ezért is szerettem volna punszist. A nagyfiú sem focizott sokáig, néhány éve van nála jelen e szenvedély, szóval nem biztosíték semmire ha a kicsi sem fogja először szeretni. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni: teljesen megértelek. Sajnos én is hasonló eset vagyok és néha eszembe is jut, hogy vajon meddig bírja még a drága férjem a hisztiket... :? Editnek igaza van, meg kell próbálnotok beszélni róla. Lehet hogy eleinte veszekedésbe fognak átcsapni a beszélgetések (magamból indulok ki: én nem sokáig bírom higgadt hangnemben) de akkor is legalább elkezditek megoldani a problémákat. Kitartás! Sok-sok erőt kívánok neked!

Csilla: ezt biztos nem tűrném. Nem lehetne kompromisszumos megoldás, hogy az egyik csapatát leadja? Két nap felszabadulna vele. :)
zuzmooo

csajok, ti hogy álltok a ruhákkal? Én egyre kevésbé férek a polokba...is...a kismama gatya már 10hetes koromtól kell, a szétnyílt csípőm miatt, de most már a pucrom is úgy nő, hogy ihajjjjj :roll: :roll: :roll: kéne valami jó turit felderíteni itt szegeden polo-ügyileg

Edit

Kép
ézsóné

Köszi Csajok! Megpróbálok beszélni vele bár nem látok rá sok esélyt, hogy menni fog, mert sajnos rögtön támad, ha elkezdenék megbeszélni valamit. Elmentem sétálni és kicsit derűsebben látom már a dolgokat. Érdekes egyébként, hogy az előbb hívott, hogy délutánra már nincs más dolga úgyhogy hazajön és együtt töltjök a délutánt. Hát kell ekkora veszekdesé ahhoz, hogy jó legyen minden?

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok,
hát látom megint jó sokat írtatok...
Apa nálunk is elég férfiállat, semmi romantika (csak ha kihisztizem magamnak), és az évfordulókról, szülinapokról nem is beszélve... rendszerint elfelejti őket (csoda, hogy most megjegyezte 4 év után, hogy nem júliusban van a szülinapom.)
A szülinapom ugye most volt, de az összes előző barátnőjének júlusban volt.
Amúgy szeptember 17-én jöttünk össze (Zsófi névnapi buliján), mivel nem vagyunk házasok, így ezt ünnepeljük (máramikor nincs elfelejtve)
A legaranyosabb sztori eddig az volt, amikor rákérdeztem, hogy tudja-e, hgoy mikor van a névnapom (az enyém dec. 4, az ővé dec 3. bonyolultnak tűnik nem???) Erre vagányan rávágta, hogy persze, hogy tudja... Zsófia napon!!! Na ekkor visítozva csapkodtam a térdem a röhögéstől, és nem nagyon értette, hogy miért... drágaságom emlékezett rá, hogy valami fontos dolog van Zsófia napon... gondolta a névnapom!!!

Pocak: érzem haloványan minden este, hogy mocorog a kicsi, de csak ha lefekszem aludni... akkor indul be igazán, olyankor 2-3 percig is érezni... tök jó!

Mellek: nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a mellemen (mellkasomon) megtalálni Európa vízhálózati térképét... olyan szinten látszódnak már az erek, hogy tegnap este szó szerint megrémültem... és ez még rosszabb lesz álítólag... Az, hogy sötétedik a bimbóm, már elfogadtam, bár nehéz volt, mert a pici rózsaszín bimbit szereti a párom, a "pilótakekszet" nem... bocsi, ha valakinek az van, nem megbántani akarom...
Ez meddig válltozik??? Remélem nem sokáig.

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Pilótakeksz? Az akad nálam is bőven a vízhálózatról nem is beszélve...Nekem pluszba borzasztó szexin szét van tolodva a csípőm, elég méretes kerek pocak....szép pattanásos hát....görög istennőnek érzem magam mondhatom :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Igazából sok esélyt nem látok kompromisszumra, mert sokszor kimegy a pályára akkor is ha éppen nincs edzés. Egyszerű dolga van, a pályával szemben lakunk. Azt hiszem az lesz, ha megszületik a bébi, akkor fogunk sétálni menni, amikor ő otthon lesz. :twisted:
Nem az első alkalom hogy vérre menő vitát folytatunk erről. Okés hogy kap érte pénzt, de mondjuk a felnőttcsapat meccsét már csak szórakozásból nézi végig. Áhh, nem is hergelem magam rajta.

Jó hír viszont, hogy telefonált a kőműves, szerdán jön. Most már muszáj lesz megrendelnem a szobánkba a bordűrt, hogy a festő is tudjon aztán dolgozni. Aztán már csak a kutyaházat kell befejezni, költöznek ki a kutyák és jöhet az asztalos lambériát javítani. Aztán irány az I K E A meg a K I K A! Jippi!!!

Edit, a sima gatyáimat én már régen nem tudom felvenni, pedig szerintem még nem babapocak amim van, illetve hízni nem híztam még szerencsére. Ma reggel úgy jöttem el otthonról mint valami árvagyerek, kölcsönkapott bársony kismamagatyóban -még nagy-, melóban felvettem az új farmert, ami még szintén lecsúszik, ráadásul nincs is rossz idő, vehettem volna a 3/4-es gatyát, szóval vannak gondjaim nekem is. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit, pocakfotó?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, és kihagytam, hogy ugy érzem, egyre löttyedtebb vagyok... mint egy tál kocsonya :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Otthon nincs net, és az otthoni gépen van asszem csak fotó, de az is régi már, 07.22én készült

Edit

Kép
ézsóné

Akkor tessék gondoskodni friss képről, pendrive-on bevinni munkahelyre és feltenni. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit: A pattanásos hát itt is megvan ... Meg a nyak, meg a dekoltázs - az arcomról nagyrészt elmúltak, de a többi részem: mintha himlős lennék - nagyon guszta.

Nekem nem nagyon nőtt a hasam - a legsoványabb nadrágokkal már nem kísérletezem, de egyáltalán nem látványos, pont most mondták a kollegák, hogy meg sem látszik...

boruska

Nóri, én ilyenről még csak nem is hallottam soha…igy tapasztalatom sincs. Mi télen C vitamint adunk meg Vitacolan cseppeket.
Írtad, hogy majd költöztök. Mikor?

Barbi, nálam is játszik a térkép szindróma :D Hátmég a szoptatás alatt milyen lesz! Akkor látszik majd igazán!
lara

Oké, mailek között találtam képeket, kinek küldhetem át? Mert béna p.ca vagyok, és nem tudom lekicsinyíteni, és ki lenne olyan drága,h megcsinálja helyettem és visszaküldi? Mail címet kérek :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Csajok! Ezt nem fogjátok elhinni... A múltkori csőrepedés ami nálunk volt most megtörtént a 8.-on úgyhogy most mi is szarrá áztunk :cry: Szerintetek mennyire hiányzott még ez is? Elázott a fürdő szoba, elázott a konyha és még mindezek tetejébe tutira a konyhaszekrény is szét fog rohadni a sok víztől. Még a múltkorit sem tudta kiszáradni. :x Komolyan mondom mi jöhet még? Grrrr...

Reni

bellerreni
Eger

Nekem átküldheted. A cím: csilla.lehoczki@gmail.com

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni, és ilyenkor legalább fizet a biztosító? Vagy valaki?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit: ruhagondom nekem még nem nagyon van, amit annyira nem bánok. A csípőm nem szélesedik, legalábbis nem vettem annyira észre, de Kristóffal sem szélesedett a csont, csak simán híztam. Szülés és fogyás után akkora lett, mint lánykoromban, de sohasem voltam kifejezetten keskeny csípőjű, olyan 93 cm körüli volt, annyi most is. De asszem ez azért is lehet, mert magas vagyok, legalábbis a doki azt mondta, hogy nálam elfér bőven a baba a törzsem hosszúsága miatt és nincs szüksége arra, hogy a medencémben csináljon helyet. Nemtom.
A másik ok az, hogy szülés után tavasszal vékonyabb lettem, mint előtte voltam, így kisebb nadrágokat kellett vennem, amik szintén nagyok lettek, tehát még most is jók. Nah meg én inkább harisnyás vagyok, meg leggingseket hordok, az meg akkorára nyúlik, amekkorára kell, nem lehet kinőni. :lol: :lol:
A felsőkkel kb ugyanez a helyzet, azokba is beleférek még.

Barbi: az én mellemen különösebb változás nincs, ronda volt, ronda most is. Szerintem a tavalyi terhességnél már minden negatív változás bekövetkezett rajtuk és már nem tudnak rondábbak lenni. :cry:
Nekem is világos és normál méretű mellbimbóm volt, a terhesség első felében csak a mellem nőtt, a bimbóm nem változott, mire szülni mentem már hatalmas cicijeim lettek, még hatalmasabb bimbók és be is sötétedtek. Szülés után a töltőanyag visszacsökkent a régi méretére, a bőr nagy marad, a bimbók valamivel világosabbak lettek, valamivel kisebbek, de szerintem már soha nem lesznek olyanok, mint régen voltak. Sebaj, már túl tettem magam rajta, egy ideig zavart, azután lerendeztem magamban azzal, hogy jobb ez így, az alakomat visszanyertem, a mellem csúnya maradt, de fordítva rosszabb lett volna, mert a melleket könnyű plasztikáztatni, de tehénből őzgidát nem tudnak varrni. :D
Vendég

Nóri, mi nem használtuk még egyik fajta immunerősítőt sem.
Lillut én télen csak c vitaminnal tunningolom.

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri: immunerősítőhöz én sem tudok hozzászólni. Egyszer kérdeztem meg itt a patikában, hogy kell-e valami, de akkor Kristóf még teljesen tápszeres volt és azt mondták, hogy a tápszer mellé ne is adjak semmit, mert abban már annyi minden benne van, hogy bőven elég. És mivel azóta sem volt semmi baj, ránézésre erős gyerek a fiam, így nem is jártam utána a témának. Talán ha oviba megy, akkor lesz majd értelme szétnéznem ismét.

Többiek: most nézem az órát, hogy Nóri már végzett a dokinál, biztosan tudja a baba nemét.
Ki mire tippel, fiú vagy lány babát mondtak neki?
Nemtom miért, de nekem már hetek óta van egy olyan megérzésem, hogy kispapija van, ugyanakkor meg nekem olyan megérzésem is volt, hogy jóval több lesz itt a lánybaba, mint a fiú és eddig szinte csak fiúkat jósoltak. Szóval az én megérzéseimből nem lehet kiindulni.
Vendég

Bea, az én megérzéseimet is figyelmen kívül hagyhatjuk asszem. Bár szerintem kislány. De inkább megvárom a biztosat amit Nóri mond. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Én kislányt tippelek :)

KépKép

KépKép
beneildi

Na az első, aki észreveszi a változást nálam, kap egy sütit a talin. Ha nem jön, érje be egy csíkos napernyővel!!!!
Vendég

Fejjel lefelé van a bébi? Megfigyeléseknél -aminek tétje van- banga vagyok. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

A bölcsi miatt szeretnék valami immunerősítőt adni Lujzinak. Sajna múlt télen csak a maláriát nem kapta el, és így is kevesebbet volt beteg a többinél... :roll:
Szóval sok jót hallottam ezekről, de csak olyannál, aki bölcsi kezdésre kezdte el szedni, így nem tudom, hogy a gyógyi miatt lett jobb a helyzet, vagy amúgy is.

Csilla! Rossz helyen nézel! :lol:
Vendég

Most lehet, hogy hülyeséget fogok írni, de rózsaszín lett a baba a vonalzódon? :lol:
Vendég

Rózsaszín sapkás lett a kisbaba a vonalzón? Neeem tudom. De kilyukad az oldalam. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bea nyert! :lol: :lol:
Vendég

Akkor neked gratu, nekem meg ennyit a megérzéseimről.
Én meg készítem majd a bendőmet a sütire. :D :D
Vendég

Ez persze nem 100%, mert nem volt egyértelmű, de csíkok voltak csak a kuki helyén. És kuki nem volt! Remélem nem is nő már neki!!!! :D
Csilla! Te is kapsz egy sütit, egye fene!
Vendég

Ja és Bea, kérdeztem a dokit és szívesen lát, ha akarod, illetve a Szabó doki nevében is beszélt, mert ott volt a Csilla, az asszisztense.
Vendég

Bea, Isten bizony még azelőtt küldtem el hogy láttam volna a Te hozzászólásodat. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri: vicces, de pontosan két órája hívtam fel Csillát időpont miatt, már pénteken akartam, csak halogattam, de ma megtettem. Paráztam, hogy nem tud adni, de nem volt ilyen gond szerencsére.

Csilla: tudom én, sejtettem, meg amúgy is, szinte egyszerre küldtük. Nem sok hiányzott, hogy én legyek a második, ugyanis Kristóf baba az ölemben aludt a bárszéken, egy kézzel gépeltem félig angol, félig magyar billentyűzeten és kb tízszer töröltem vissza abban az egy nyomorék mondatban. :lol:
Vendég

Bea, néztem, néztem Nóri hozzászólását, aztán akkor esett le, de nem voltam benne biztos. :lol:

Nóri, képet is kaptál? Esetleg a bizonyítékról is? Ha igen, megnézhetnénk?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?