Edit: ruhagondom nekem még nem nagyon van, amit annyira nem bánok. A csípőm nem szélesedik, legalábbis nem vettem annyira észre, de Kristóffal sem szélesedett a csont, csak simán híztam. Szülés és fogyás után akkora lett, mint lánykoromban, de sohasem voltam kifejezetten keskeny csípőjű, olyan 93 cm körüli volt, annyi most is. De asszem ez azért is lehet, mert magas vagyok, legalábbis a doki azt mondta, hogy nálam elfér bőven a baba a törzsem hosszúsága miatt és nincs szüksége arra, hogy a medencémben csináljon helyet. Nemtom.
A másik ok az, hogy szülés után tavasszal vékonyabb lettem, mint előtte voltam, így kisebb nadrágokat kellett vennem, amik szintén nagyok lettek, tehát még most is jók. Nah meg én inkább harisnyás vagyok, meg leggingseket hordok, az meg akkorára nyúlik, amekkorára kell, nem lehet kinőni.
A felsőkkel kb ugyanez a helyzet, azokba is beleférek még.
Barbi: az én mellemen különösebb változás nincs, ronda volt, ronda most is. Szerintem a tavalyi terhességnél már minden negatív változás bekövetkezett rajtuk és már nem tudnak rondábbak lenni.
Nekem is világos és normál méretű mellbimbóm volt, a terhesség első felében csak a mellem nőtt, a bimbóm nem változott, mire szülni mentem már hatalmas cicijeim lettek, még hatalmasabb bimbók és be is sötétedtek. Szülés után a töltőanyag visszacsökkent a régi méretére, a bőr nagy marad, a bimbók valamivel világosabbak lettek, valamivel kisebbek, de szerintem már soha nem lesznek olyanok, mint régen voltak. Sebaj, már túl tettem magam rajta, egy ideig zavart, azután lerendeztem magamban azzal, hogy jobb ez így, az alakomat visszanyertem, a mellem csúnya maradt, de fordítva rosszabb lett volna, mert a melleket könnyű plasztikáztatni, de tehénből őzgidát nem tudnak varrni.