Evés-ügyben nagyjából belenyugodtam, hogy ez van, végülis eddig minden olyan simán ment, hogy valamilyen szinten vártam, hogy mi lesz nekünk az igazi bonyodalom. Köszönöm a sok támogató hsz-t, sok erőt tudok meríteni belőlük
Bogi, kérdezted, milyen gyümit próbálunk Adrival: én pépesítem neki (akárcsak Ladmon, minden botmixerrel), üvegest még feleslegesnek tartok kibontani azért, hogy megegyen belőle 20 ml-t... a helyzet egyelőre változatlan, de holnap újult erővel futunk neki
Millye, allergia: valamelyest előjött, de sokkal jobb, mint tavaly - most iszogatok kalciumot minden nap, meg homeós orrspray-t is használok, és így elég jól vissza tudom szorítani elviselhető keretek közé, és levegőt is kapok még
szóval a tavalyihoz képest ég és föld a különbség, én ezt az általad havasolt bogyóknak tudom be
Julcsi, részvétem Isti nagymamája miatt
Jippppíííííí ügyesen hammoló Marcika!!! (plusz még egy kis erő az én raktáramba, hogy lám még egy példa, hogy a türelem hamit terem...)
Elif, jaj, remélem, már jobban vagy, és jön vissza a tejcsid!!! Sajna okosat nem tudok mondani, de küldök +++++++++++++++++++++++, meg gondolok rátok sokat, remélem, segít.
Zümis, nyugodtan használd a yousendit-et küldéshez, ha neked nem gáz, hogy az én mailcímemet tünteti fel küldőként
Zsu, sajnálom a lábad, remélem, ma sokat pihiztél, és így már jobb!!!
Babócák gyönyörűek, olyan jó, hogy ilyen sok képet tesztek fel, öröm nézni őket
Panna, de jó, hogy újra itt vagy
Bencusnak utólag boldog névnapot!!!
Hurráhurrá az újonnan előbújt fogacskák!
barátnőm kisfiának, Bálintnak épp akkor tört át az első foga, mikor pénteken ott voltunk náluk!
hősként viselte, mint egy igazi kis férfi
Boooooldog feledik szülit a hétvégén ünnepelt édesbabácskáknak, Lénának és Andrásnak!!! Illetve a ma ünneplő Marcinak!
No meg persze boldog hetedik hót Hannának
Füge nagyon cuki, ahogy feláll
Hurrrrrá Zsancyék új otthona!!! majd tessék ám képeket hozni róla!!!
Ladmon, összefoglaló
hurrrrrrrááááááá hiperszuper mozgású Esztike!
ja a címke miatt megnyugtatásul: tegnap Adri pelusában száraz falevél-darabkák voltak... (úgy látszik, mégse ugarbugráltam elég gyorsan elkobozni őket tőle
)
Éljen Zéti, hogy ilyen ügyesen indít a bölcsiben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.08.24 14:02-kor.