Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint bedurrant a visszerem! Kijött rajta a Hűvösvölgyi túra szerintem! :? Én voltam a hülye, minek kellett nekem annyit sétálni, pedig nagyon jól esett! Este megyek dokihoz! :(
Éjszaka alig aludtam valamit, talán 3 órát! :?

Képeket hozok, csak nincs még gépen!

Gerendai Zsu,Zsancy, köszönjük a köszöntéseket! :D

Zétivera, sajnálom a rossz éjszakát! :(
Kíváncsi vagyok Zéti első bölcsis napjára! :D

Zsancy, nagyon örülök hogy összejött az új ház! :lol:
Végre, végre Petra képek! Nagyon aranyos, és milyen édesen olvas! :D

Ladmon, jót röhögtem az összefoglalódon! :lol:

Millye, jó kis kerti party, biztos örülne Szandra neki! :D

Nilabali, gokart :shock: , nem semmi! :D
zsu83
 
 


gerendai zsu: én azért nem mernék Fügével a meccsre menni, ki tudja hogy bírja...és apa tuti nem tudna velünk foglalkozni mert be lenne zsongva. Marad nekem is a tv..Miért gondolod hogy Léna visítana?? Fügét mi is inkább kézben vittük, meg hagytuk a szélén mászkálni, de kipróbáltuk ezt is.

zetibebi: remélem visszajön a jó éjszaka!! Fügének nekem az orr felhúzása tetszik most nagyon.

zsancy: de jó hogy összejött a ház!!!! Mennyi tápszert esztek? Köszi Füge dícséretet. Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban, de a többi is nagyon helyes. Jó a rucija.

nilababa: én régen jobban szerettem, most apa miatt néha megnézem, de nem jellemző, a 11-es párbajt szeretem

millye: még sehogy, ott vagyunk, vagy pl. most reggel járóka amíg főztem, de elunta egy óra után, de ez is jó, ott volt mellettem, látott, beszéltem hozzá..stb. Amúgy a nappaliban van és inkább ott vagyok mellette, vagy rohangászok hogy lássam. most hallom hogy zörög ülve :) most éppen túl nagy a csönd :shock: :shock:

Hugic Marcijának és Andrea Hannájának boldog hófordulót!!

Kép
budabo
 
 


zsu: sajnáloma rossz éjszakát és lábadat :cry: :cry:
várom a képeket bebéről!!

és naná hogy csönd volt a kanapénál állt :D majd beraktam a nappaliba közepére ott meg ülve elborult 8) na megyünk gyümizni :lol:

Kép
budabo
 
 

 
 

zsuzsi:bár úgy lenne,ahogy láttad magad előtt!!!!!!!!!!!!vettél valami szép kézműves dolgot tegnap?

zsu:jaj,de sajnálom a lábad!remélem hamar meggyógyul!

millye:neked azért igen érdekesek lehetnek a napjaid,van egy kamasz lányod és egy kicsi babád...a két véglet!gondolom nem unatkozol!vasárnap tényleg nem dolgozott apa,muszáj valakinek Bazsival lenni,amikor takarítok,mert ordít a porszívótól a drágám......remélem majd kinövi,mert minden reggel fel kellene porszívózni,mert a kicsikém már bejárja az egész szobát,sőt mér kimerészkedik a konyháig is!

Kép
nilabali
 
 


bogi:aranyos lehet Füge,annyira ügyes kiscsaj!nálunk is a nappali a hadszíntér,mert az ő szobája elég kicsi ehhez a kúszó-mászó időszakhoz,plédek a földön,de minek?úgyis mindig oda megy,ahova nem kéne....jó kis program figyelni rá,és nagyon érdekes,mert annyira gyorsan fejlődnek!

Kép
nilabali
 
 


Marcinak és Hannának mi is küldünk puszikat a feledikre!

Kép
nilabali
 
 


Csak annyit,hogy kész fent van a közösben a meglepi :wink: rohanok tovább....mikor lesz már este??????

Kép
zümis
 
 


Mancúrkának és Hanna babának nagyon boldog felediket kívánunk!

Csajok, vettem sütőtököt! :shock: nem tudom, honnani, de tökre meglepődtem, hogy a mi csóró kis falusi zöldségesünkben van! Szerintetek ha berakom 10 percre a mélyhűtőbe, megcsípi kicsit a fagy?

Zsu, de sajnálom a lábadat, hogy megint rosszabb lett. Amiatt nem aludtál?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zümis:köszike,én már töltöm!rosszul indult a nap?

Kép
nilabali
 
 


Köszi lányok, múltkor mondott a doki valami injekciót, amit befecskendeznek az érbe, kell érte fizetni, de lehet hogy megpróbálom! És amellett lehet szoptatni, mert csak az érbe megy, a szervezetbe nem szívódik fel! :roll:

Bogi, nagyon édes lehetett Füge, ahogy csöndbe álldogált! :D

Zümis, köszi! :wink: :D

Gerendai Zsu, igen a lábam miatt nem aludtam, Bencus fél 8-ig aludt! Reggel 6tól én is aludtam egy jót!
zsu83
 
 


Csak ideértem!

Nem Nila, pont azért volt annyi időm, mert Eszti végre újra a normális alvás mezejére lépett. Így csak utána kelt fel. Juhéjj!!!
Szerintem is király a gokart. Mondjuk hol fogja használni?

Most meg elléptünk a piacra, amit ugyebár nem fél 10-kor kellett volna megejteni, de 4 szem barackot még sikerült szereznem az éppen összecsomagoló nénitől... 8)

Zsuzsi: semeddig nem tart ám, mert egyik gondolatból jön a másik. Kösz a kiegészítést... :)
Sütőtök... Hmm... Én nem értek hozzá, és téged kérdeznélek meg a témában... (Akkor most visszanyal a fagyi? :D)

Zsu: na, sajnálom a lábadat! De ne bándd a sétát, nem ülhetsz otthon örökre, mert bármikor gond lehet vele... Pihenj, ha tudsz!

Zétivera: Nem is mondok semmit az iccakára... :( De Zétire kíváncsi vagyok nagyon, hogy bírta a bölcsit!

Na lépek, mert elvolt magában olyan... khm... 10 percet...

Éljen éljen a mai feledik éves Marci és a szerintem már 7 hós Hanna!

ladmon
 
 


Mancúrióak és Hannának nagyon sokat és nagyon boldogat! :D

Éjszaka, pfff... :roll: :? Három költözés, három komfortszopi, két kulacs innivaló, fél óra bámészkodás, egy bilizés, negyed óra ölbenséta, a többire nem emlékszek.

Bölcsi: reggel fél8kor ott voltunk, ahogy beléptünk Z lerohanta a játékos szekrényt és megszűnt körülötte a külvilág :D Fél9ig ott maradtunk Olival, a háttérből figyeltem mi történik, Z határozottan kezdeményező típus, ő ment oda a gyerekekhez, kontaktust teremtett, kösösen tologattak valami kis szekeret egy kisfiúval, egy másikkal a zenélő hernyót nyomogatták, nem horgonyoz le egy gyereknél hanem megy körbe. És b.sszus olyan szenzorai vannak :shock: bennem még csak a gondolat született meg hogy felállok és kisunnyogok, még semmi erre utaló mozdulatot nem tettem, de ő odarohant hozzám és "anya-anya" :shock: :D De sikerült meglógni reggeliosztásnál. :wink:
Abban maradtunk, hogy ha cirkusz van akkor szólnak és megyek, ha nincs semmi akkor délben felhívom őket hogy milyen a hangulat, ha jó akkor ott alszik, ha nemakkor elhozom.
Megyek, maradt azért egy főnököm itthon :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Hú, de jó, hogy Zéti ottmaradt simán! :D

Én megint elfelejtettem válaszolni a kérdéseitekre.
(még jó, hogy 3 nap után bevillan... :) )

Szóval Bogi, én igazából mindent turmixolok... Így a nektarint is...

És millye: Esztike még csak kúszik. De néha ez is túl gyors és hatékony célelérési mód... :D

És elmesélem, hogy a gyógytornásszal minden hónapban egyszer beszélünk, hogy hol tart a mozgása. Na, felhívtam ééésss... lekoccolt. Meséltem neki, hogy Eszterem kúszik, mint a veszedelem, meg alkaron támaszkodva hintázik, és azt mondta, hogy ezek után nem is kell mennünk hozzá, csak ha esetleg nem állna négykézlábra 8 hós korában. Merakölökolyanjó!!!

De viccet félre, azt mondta, hogy előrébb vagyunk, mint a tankönyvi átlag! Node ilyet! :D

ladmon
 
 


Áááá, kivagyok...

Ez a kölök megette a fél ásványvizes cimkét!! Kék a szája körül és árad a ragasztószag a fejéből, most meg vergődik a kezemben, hogy elvettem tőle!!

És még böfizik is hozzá....
Ááááá.... Ugye kikakilja? Nem marad benne, hogy rombolja a belecskéket?

ladmon
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm az üdvözléseket! :) Pénteken már sajna nem tudtam jönni, mert sok volt a tennivaló, a hétvége meg megint utazással és esküvőzéssel telt. Jól elfáradtam már ettől a sok utazástól.

Millye: Hanna egyébként tényleg mindig jó alvó volt, nem tudom, hogy mi volt vele a múlt héten, de szerencsére azóta megjavult. Ma is reggel fél 8-kor kelt. :shock: :D Kezdek megint kipihent lenni.

Fotókat ma próbálok feltölteni, de még mindig nagy a rendetlenség, úgyhogy előbb muszáj takarítanom.

Bogi: hát most úgy döntöttem, hogy kezdem az elején a hozzátáplálást, mert emiatt a sok utazás miatt össze-vissza kapott bébiételeket és lehet, hogy ez zavarta meg. Ma ebédre kap krumpli-sárgarépa főzeléket tápszerrel higítva, délután meg alma-banán vagy barack kombinációt. Talán anya főztje jobban fog ízleni neki. :D

Julcsi: részvétem!

Elif: nagyon sajnálom a tejcit, remélem hamarosan rendeződik!

Ladmon: köszi az összefoglalót! :D

Most mennem kell, mert soha nem fogok a takarítás végére érni....

Ma egyedül vagyunk, úgyhogy később még biztos jelentkezem.... Szép napot mindenkinek!

Panna
pandusika
 
 


Mostanában sose sikerül rendesen válaszolni senkinek, már tök ciki :oops:

Julcsi sajnálom a nagyit :(

Zsu ha a doki szerint jó az a szuri szerintem vállald be, hátha javít. Pocsék lehet ez a lábmizéria, bár vége lenne már :roll: Szerintem is ki kell mozdulnod ettől függetlenül, ne bánd azt a sétát sem.

Megrendeltem a liberósoktól a FP formabedobós dobozt, most jöjtt meg, jobb mint amire számítottam, kis egyszerű de jó a minősége, és tök szép kis doboza van.

Ladmon, nem lesz tápi fan klub :evil: Bár valszeg nem a tápi hibája az utóbbi két éjszaka, de akkor sem :twisted:

Hú, ahogy visszaolvastam szinte hihetetlen mi minden belefért a múlt éjszakába :shock:

Na megint lépek, nem hagy Öcsisajt. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nilabali sebaj legalább lesz a fiadnak egy jó kis "kocsija"... :D ezek a nagypapik! :D na igen nálunk..... hűűűű van, hogy nem egyszerű a dolog egy kamasz és egy baba... néha próbálok szigorú lenni a lányommal de eszembe jut hogy én is voltam kamasz... ráadásul megint féltékenység gyötri mert akárhova megyünk már nem ő van porondon hanem mindenki a babát dicséri és nem őt... ne ettől kiborul a bili... :? Szóval majd megtudod ha neked is ekkora lesz a fiad... de szerintem a lányos szülőknek nehezebb... :shock:

Gerendai Zsuzsi de bizony... :oops: köszi Zsuzsi! Holnap megyünk védőnőhöz és ha megvannak az adatok akkor nekileselkedek és írok egy kis összefoglalót... :D nem lesz könnyű... :roll: szerintem kockára fagy a sürtőtök nem csak megcsípi a hideg :lol:

Zsu83 sajnálom a visszeredet... sajnos ez így szokott lenni, de ezt írtam... az injekció is csak időlegesen tudja visszahúzni és ez megint egy olyan dolog, hogy ha hajlamos vagy rá akkor újra ki fog jönni... bocsi, hogy rémisztgetlek, de én is benne vagyok ebben... nekem pár éve plasztikai sebész csinálta meg, de újra kijött... ez van... az orvos is azt mondta, hogy nem tudja garantálni, hogy nem jön ki megint... örökletes és hajlam... :roll: A partinak biztos örülni fog Szandra ..én mindig kitalálok valami nagyon jó dolgot :D Egy szép órát szeretne magának.

Budabo na ez ismerős dolog... ha csendben van a gyerek akkor vagy rosszat csinál vagy beszart :lol: nálunk a lányomnál is ez volt... ha nagy volt a csend akkor biztos, hogy a hütőt pakolta ki vagy valami hasonló extrém dolgot csinált.... nagyon korán elindult és lépten nyomon mellette kellett lennem... :roll:

Zümis köszi köszi! :D Mi van este? :roll: miért várod annyira? Jön apa haza? :D Na milyen jó, hogy a gyógytornászhoz nem kell hordanod!

Ladmon :lol: csak győzzél utána szaladgálni! :D Megette a cimkét? Ne izgulj majd a másik végleten kijön :D pedig milyen jó játék! :lol: :D

Zetibebi éljen a bölcsi! :D kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni! :D biztos nagyon élvezi! Én amikor majd a fiam megy bölcsibe bizti sírni fogok.. de én ilyen vagyok... anno a lányomat is nehezen hagytam ott... csak egy szavába került volna és vittem volna haza mert "a lányomat nem adom" ilyen voltam/vagyok :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


És a legjobbat még nem is meséltem... :) Gyönyörűséges Kismanóm Svájcban annyira tetszett a Japán turistáknak, hogy az egyik lány kérte, hogy hadd készüljön egy kép hármónkról (róla, Hannáról és rólam) az ő fényképezőgépével. :lol: Dagadt a mellem a büszkeségtől rendesen. :lol:

Panna
pandusika
 
 


Pandusika a fotókat kíváncsian várom! :D örülök, hogy a lányod újra jól alszik :D legalább te is ki tudod magad pihenni! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Először is Mancurkának boldog félévest, Hannának boldog 7 hónapost!

Próbálok visszaolvasni, de közben ezerrel pakolok, úgyhogy csak részben sikerült.

Köszönjük Lányok, a Mama temetése kedden lesz. :( A család jól viseli, 87 éves volt, a combnyaktörés óta nem állt lábra már, és már nagyon nem akart élni... :( Annak nagyon örülök, hogy Marcit még megismerhette, mindig úgy örült neki. :) Főleg, hogy a férjére és a fiára is úgy hasonlít, neki ez jó érzés volt.
Szerdán megyünk tovább Kehidakustányba, vasárnapig ott leszünk hármasban, jövő héten kezdődik a szeptember és visszatérnek a dolgok a normál kerékvágásba.
Gyerkőci nagyon jól viseli a sok vándorlást, ma reggel volt egy visítva elalvás, ami már régen, lehet, hogy azért kijött rajta a sok környezetváltozás... :? De egyébként mintha egyre jobban élvezné a családozást és hogy mindenki csodálja. Vigyorog ezerrrel, főleg a Nagypapikra, rájuk mindig:) (Fura egy ízlése van... :lol:)
Ja, és jelentem, lakik nálunk egy éhes gyerek. :) Elkiabáltam, úgy látom, Marci egyre nyitottabb az új ízekre, csak kellett neki idő, hogy megszokja. Tegnapelőtt csirkehusit is kapott, betolta, van, hogy egyszerre 180-200-at is eszik...:D (Bár azért még nem lett kövér... :wink: ) Én meg csak ámulok és bámulok... :D

Megyek is főzni neki, még jövök és reakciózom. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi-79 de jó, hogy bejelentkeztél! Örülök, hogy jó az étvágya Marcinak! :D Ma mit főzöl neki? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Pandus bírom ezeket a túrístákat :lol: egyébként tök igazuk van, Hanna tényleg mesés :wink:

Julcsi örülök az éhségnek :D

Millye gondolhatod, én is egész nap a telefont nyitogatom hogy nem hívtak-e a bölcsiből :oops: térerő és akksi párpercenént ellenőrizve :wink: Mindjárt megírom azt a privit, csak Oli tudja hogy nincs konkurencia és öt perceket játszik egyedül.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi rendben van! Már kérdezni akartam, hogy hol van a levélke :D nálam ezért is lenne jó egy kistesó, hogy a fiam később menne oviba és bölibe meg nem menne :D tudom hogy nem jó módszer, de én ilyen "hüle" vagyok.. pedig olyan jó dolguk van a többi gyerekkel el tudnak játszani... meg sok új játék van... na meg jobb állítólag korábban elkezdeni közösségbe szoktatást is...

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


örülök.hogy tudtam segíteni :wink:

azért várom az estét mert kicsit a reggel hosszúúúúúúú volt...éjjel is katasztrófa(Muki 3*kelt). :shock:

Millye!gyógytornászhoz??apát ???esetleg ha jóóól elverem a sodrófával.... :wink: vaagy nem is nekem szántad hanem Ladmonnak ?!

Tegnap este sikerült "beszélgetnünk" megállapítást nyert mindketten lükék vagyunk de azért megígérte ,hogy jobban fog rám figyelni...én el is kezdtem...kedvencét főztem...(paradicsomos húsgombóc )
kíváncsi leszek ízleni fog-e neki mert itt kezdődtek a dolgok... :roll:
Meg sütök egy kis kemencés lángost...(kemencém még nincs) :wink:

Kép
zümis
 
 


Millye megszületett az a pü :wink:
Bölcsiről hasonlóan gondolkodok, Z csoportjába 4 éves korig lehet járni úgyhogy később még Olit is beirathatnám hozzá és együtt lennének. De két éves kora előtt nem megy Oli bölcsibe.
Egyébként mikor belevágtunk a gyerekprojektbe úgy gondoltam hogy nem lesz/lesznek bölcsis/ek, de az én mostani helyzetemben makacs mártírkodás lenne ha itthon küszködnék velük. Zétit nem lehet lekötni, durván unatkozik egyedül. Ráadásul hátha rendszereződne újra az étkezése is mert ott leül a többi gyerekkel. Nameg nekem a suli esélytelen lenne ha nincs a bölcsi. Anyósom az egyetlen lehetőségem mint bébiszitter és sz.r érzés kimondani de jobban jár a gyerek a bölcsivel mint anyóssal.

Hú, felhívtam őket, azt mondták nem sírt, nem hisztizett, tök ügyi volt úgyhogy nekifutunk az ottalvásnak :D 8) Istenkém, férfi lett a két kiló kilencven dekámból :cry: :oops: :lol: Azt mondták ha van valami akkor szólnak úgyhogy továbbra is készenlétben állok. Jajj olyan büszke vagyok!!! És evett is a többiekkel!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi: tök jó ha Z-nek fog tetszeni és könnyen beilleszkedik.

ladmon: na akkor tovább hülye kérdés, ha nagyon kemény a gyümi akkor hogy turmixolod?megfőzöd előtte?raksz hozzá gyümilevet? Bocs ha egyszerűnek tűnök nagyon. Eszter és a címke..jót nevettem. Nem hiszemhogy baja lesz.

panna: lehet hogy jobban fog csúszni, majd meglátod. Biztos hogy a sok nyüzsi és utazási is megzavarta Hannát.

millye: jajajaj mi vár még ránk...a keresztlányokon tapasztaltam hogy milyen elevenek tudnak lenni és ott is tuti volt ha nagy a csend akkor gáz van. Délelött beájult a gyümit de csak 40 percet aludt, én meg reggel 6-kor keltem főzni...remélem kicsit jobban fog délután.

julcsi: de jó hogy ilyen étvágya van Marcinak!! Szabad kérdeznem hova mentek Kehidán?

zümis: na végre!!!!!!! nálunk is apa nagyon ingerült mostanság..

GYED bajom van!!! HELPPPPPPPPPPPP Szóval amikor itt téma volt én rákérdeztem a melóhelyemen hogy kell-e papírt töltenem és közölték hogy nem automatikus minden. Erre ma kapok GYED igénylésről papírt :shock: :shock: az igénylés dátuma aug.5. Szóval ha én most kitöltöm és visszaküldjük még időben vagyunk? Fogom kapni szeptember elején a pénzt? Vagy most mivan??? vki aki esetleg tud vmi okosat!!! :oops:

Kép
budabo
 
 


üdv, csak gyors bekukk...voltunk védőbanyázni....Vinci 8,09kg :):) hát kiccsit nehéz :)
nah mejd jövök, most ebédgyártás-osztás....
Menü: krumplileves, bolognai spagetti :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Lányok 1 ismerősöm megválna babakocsijától. Ha valakinek kellene pl vidékre nagyihoz oda tökéletes...ott maradhatna és nem kellene minden alkalommal a kocsiba tuszkolni az "otthonit".3000ft.Ha valakit vagy ismerősét érdekelné küldjetek privit:ime 1 kép :
Kép
köszönöm....

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket.

A mai naptól kettesben próbálkozunk boldogulni Marcussal. Ha minden nap egy ilyen tündér lesz, mint ma - most, akkor nem lesz nehéz dolgom.
Mivel nincs most segítségem, sajna nem tudok komolyabb hszt írni, de örülök, h gondoltatok Ránk.

Bogi - GYED, attól függ h milyen napon adod be a papírokat, de ezt nem úgy értem h ki lehet számolni.... :( vagy épp beleesel, vagy már nem az aktuális havi elszámolásos kupacba... én nagyjából beleestem és aug17-én kaptam meg a fél havi GYEDet, úgy hogy július 18-a körül adtam postára - még csak nem is személyesen vittem be. Szerintem minnél előbb adod be annál jobban jársz :)

Mennem kell dolgozni, amíg alszik.

M&M

KépKép
hugic
 
 


Bogi: GYED igénylés elkésve... Szerintem visszamenőleges utalás lesz belőle, de azért add le minél hamarabb, hátha még feldolgozzák!
Amúgy ne aggódj, nincs hülye kérdés, ha tudnád, én miken szoktam agyalni... :) Én annyira kemény gyümölcsöt egyszerűen nem veszek, pont az említett probléma miatt. Az almát is botmixerrel nyomom. Csak a zöldséget párolom/főzöm meg előre, a gyümit sosem.

ladmon
 
 


Zümis :oops: bocsi azt az utolsó mondatot Ladmonnak írtam :lol: Csak nem a foga jön a fiadnak? vagy mi lehetett? Muki jól szokott aludni.. :shock: örülök, hogy sikerült végre beszélnetek! :D kemencés lángos kemence nélkül? na ezért megint kapsz :lol: viszont receptet kérünk! Na milyen az új sütőd? Én ma a gofrisütőben lrumlis pogácsa alapból lapított pogácsát csináltam... vagy minek is nevezzem.... burgonyás stangli...áááááááá igen szóval azt sütöttem... szerintem fini lett... :D

Zetibebi így már világos a bölcsis dolog... Zéti hiperaktív, anyának tanulnia kell és még ott van Oli is :D viszont ez jó jel, hogy evett és aludni is ott fog :shock: :D neki gyerektársaságra van szüksége... és Oli ehhez még pici. :P

Budabo nálunk most alvás van megint... délelőtt produkált egy 2,5 órás alvást úgyhogy szerintem csak fél órát fog most aludni... :? Én ezt írtam neked, hogy nem automatikus mert ki ell tölteni a papírt... na meg alá kell írni... szóval egy kicsit késni fognak a kifizetéssel mert nekem azt írták, hogy akkor tudják folyamatosan folyósítani ha 1 hónappal a TGYÁS lejárta előtt beküldöm a GYED igénylést.... :?

Hugic de jó, hogy jelentkeztél! :D A férjed mától dolgozik? De szuper! Végre végre! Csak írtad, hogy reméled talál valami jobbat... de ideiglenesnek megfelel amíg lesz valami jobb ugye? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zümis örülök hogy beszéltetek apával, csak így tovább :wink:

Hugic biztos ügyik lesztek ketten :)

Bogi én a keményekhez adok kicsi forralt vizet, úgy viszi a turmix is. Az én (nem olcsó) botmixerem megmurdált az almától, nem bírta.

Millye, pár szóval leírtad amit én összemakogtam, asszem aludnom kell, komolyan aggódok a verbális képességeim miatt :shock:

Még mindig nem hívtak a bölcsiből :D Nemsoká viszont megyünk érte Olival, már felébredtek alvásból. Nem akarom hogy utolsónak maradjon ott nehogy megijedjen.

Öregem, volt itt már online szülés, most online bölcsibeszoktatás :D jó ez a topik :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi na ezért szeretem én is ezt a topicot mert mindent meg tudunk beszélni... :D aztán írd le hogy hogy érezte magát Zéti! amúgy írtam privit a kakival kapcsolatban! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Evés-ügyben nagyjából belenyugodtam, hogy ez van, végülis eddig minden olyan simán ment, hogy valamilyen szinten vártam, hogy mi lesz nekünk az igazi bonyodalom. Köszönöm a sok támogató hsz-t, sok erőt tudok meríteni belőlük :)
Bogi, kérdezted, milyen gyümit próbálunk Adrival: én pépesítem neki (akárcsak Ladmon, minden botmixerrel), üvegest még feleslegesnek tartok kibontani azért, hogy megegyen belőle 20 ml-t... a helyzet egyelőre változatlan, de holnap újult erővel futunk neki :D

Millye, allergia: valamelyest előjött, de sokkal jobb, mint tavaly - most iszogatok kalciumot minden nap, meg homeós orrspray-t is használok, és így elég jól vissza tudom szorítani elviselhető keretek közé, és levegőt is kapok még :D szóval a tavalyihoz képest ég és föld a különbség, én ezt az általad havasolt bogyóknak tudom be :D

Julcsi, részvétem Isti nagymamája miatt :(
Jippppíííííí ügyesen hammoló Marcika!!! (plusz még egy kis erő az én raktáramba, hogy lám még egy példa, hogy a türelem hamit terem...)

Elif, jaj, remélem, már jobban vagy, és jön vissza a tejcsid!!! Sajna okosat nem tudok mondani, de küldök +++++++++++++++++++++++, meg gondolok rátok sokat, remélem, segít.

Zümis, nyugodtan használd a yousendit-et küldéshez, ha neked nem gáz, hogy az én mailcímemet tünteti fel küldőként :D

Zsu, sajnálom a lábad, remélem, ma sokat pihiztél, és így már jobb!!!

Babócák gyönyörűek, olyan jó, hogy ilyen sok képet tesztek fel, öröm nézni őket :D

Panna, de jó, hogy újra itt vagy :)
Bencusnak utólag boldog névnapot!!!
Hurráhurrá az újonnan előbújt fogacskák! :D barátnőm kisfiának, Bálintnak épp akkor tört át az első foga, mikor pénteken ott voltunk náluk! :) hősként viselte, mint egy igazi kis férfi :)
Boooooldog feledik szülit a hétvégén ünnepelt édesbabácskáknak, Lénának és Andrásnak!!! Illetve a ma ünneplő Marcinak!
No meg persze boldog hetedik hót Hannának :)
Füge nagyon cuki, ahogy feláll :D
Hurrrrrá Zsancyék új otthona!!! majd tessék ám képeket hozni róla!!!

Ladmon, összefoglaló :lol: hurrrrrrrááááááá hiperszuper mozgású Esztike! :D ja a címke miatt megnyugtatásul: tegnap Adri pelusában száraz falevél-darabkák voltak... (úgy látszik, mégse ugarbugráltam elég gyorsan elkobozni őket tőle :roll:)

Éljen Zéti, hogy ilyen ügyesen indít a bölcsiben! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.08.24 14:02-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


ladmon,hugic: köszi. Barátnőm-kolleganőm azt mondja, szerinte intézte a cég, csak kell az eredeti papír...szerintem ez hülyeség, majd kiderül.

hugic: reméljük Marci segíteni fog neked, apának meg nem lesz olyan rossz a meló.

ladmon:értem én..én idáig reszeltem, kaptam kölcsönbe a jó kis hagyományos üvegreszelőt, na azzal tutira lehet. De most őszíntén megvallva egy hete vagy üveges gyümit kap vagy pépet. :oops:

millye:
na pont ezért kérdeztem rá a gazdaságisoknál : :cry: ( és tessék

zetibebi: nagyon ügyes Z! kíváncsi leszek mit mesél, milyen volt neki.

Kép
budabo
 
 


stelly: köszönjük! Adri egyszerűen imádja a tejet és nem akar még mást enni, el jön annak is az ideje. Fgüe meg a tápot nem akarja reggel és délben inni, úgyhogy ma beszéltem dokinővel és felesben fogja kapni a HA-t és a sima tápszert. Aztán majd meglátjuk. Barátnőd fia nagyon édes lehetett.

Kép
budabo
 
 


Hugic!jó ,hogy jöttél!! :D
bogi..szerintem is kicsit megkésve küldték :? én meg azon vok kiakadva ,hogy a melóhelyem juniusig küldte az egészségpénzárba a hozzájárulást azóta meg nem!nem tudom mi az oka...mert ha tartósan otthonlevőként nézne akkor 3 hónap útán már nem kellett volna kapjam....d ea a tgyást nézem akkor meg még kapnom kellene...fogalmam sincs mit csinálnak...

Millye!
Jööön neki a foga persze...már 1 ideje kínlódunk vele...kapja a dentinoxot rá és nagyon bejött neki...éjjel meg nem volt semmi gond sohasem...gyanakszom,hogy a szúnyogok csipkedték mert reggelre lett neki 2 nagy csípése...(de mindig cicin alszik tovább)vaaagy a pép kevés neki este...mert most 1/2 adagot kap ami látszólag elég neki mert nem is eszik meg többet de cicit még eszik rá mert az kell...és 7-8 között ő már alukál is...maaajd 2kor -4-6 kor újra ébredt és cici...
Erre nem is gondoltam... igazad van megint kapok!! :? :wink: De szereti ...így is...Igen nagyon bejött az új sütő..már kapott "házikót" is...szinte minden nap sütünk benne vmit sőőőt már 2*aszaltam benne szilvát amit utána csokiba forgatunk.

:wink:

Kép
zümis
 
 


Stelly!
Köszönöm ,hogy használhatom és engem 1 picit sem zavar...

a recept :
Kemencés lángos receptje: 1 kg liszt, 1 db főtt burgonya, 5 dkg élesztő, 1 db kockacukor, 4 dkg só és annyi langyos tej, amennyivel kenyér-keménységű kelt tésztát gyúrunk. Kelés után nagy tepsibe tesszük egészben. Tetejére szeletelt vöröshagyma, szalonnakocka, préselt fokhagymával esetleg borssal kevert tejföl kerül, és készre sütjük mint a kelt tésztákat szokás.
isteniiiii

Kép
zümis
 
 


Még jövök, csak most sos Csajok, nem ismer valaki jó helyet Pesten, ahonnan hidegtálakat és salátákat lehetne rendelni? Jövő héten kettős keresztelő, 20 ember, és a kajcsit így gondoltuk megoldani...

Köszönöm!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi, mi a cégnél innen rendeltünk általában, szerintem nagyon fincsiket csinálnak:
http://www.duran.hu/

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly na azért örülök, hogy nem vagy annyira allergiás... már kezdtem kétségbeesni :roll:

Budabo akkor gyors gyors meg kéne csinálni és mihamarabb vagy bevinni vagy beküldeni... :roll:

Zümis hű az nagyon fini lehetett! én is szeretem az aszalt szilvát! :D mondjuk még csokiba nem forgattam... :shock: de az is fini lehet! :D Akkor lehet, hogy inkább a szúnyogok zavartak be nálatok... :evil: szerencsére nálunk már mindenhol szúnyogháló van :D köszi a receptet! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Vagyok én is csak pihentettem a lábamat! Lehet hogy nem is a séta tett be a lábamnak, hanem amúgy is kijött volna! :?
Megyek este dokihoz, megmondja, hogy mi legyen! :roll:

Zétivera, nagyon örülök, hogy így tetszik Zétinek a bölcsi! :lol:

Ladmon, na akkor jól belakmározott Esztike :D , ne aggódj majd alul kijön, mondom ezt én, aki ugyanúgy beparázna! :D

Millye, és Te meddig voltál tünetmentes a plasztika után? :roll:
Csak azért gondoltam, hogy megpróbálom a szurit, mert nagyon fiatalnak tartom még magam ahhoz, hogy így szenvedjek vele! Sajnos nálunk van hajlam a családba rá! :cry:

Julcsi, nagyon örülök, hogy ilyen jó étvággyal eszik Marci! :D

Zümis, na csak alakulnak a dolgok a férjeddel! :wink: :D

Hugic, örülök, hogy írtál! :D

Eszter, köszönjük a köszöntést! :D
zsu83
 
 


Sziasztok!
Bencéknek boldog első névnapot kívánunk! Lénának, Andrisnak, Marcinak boldog felediket, Hannának 7. hónapot kívánunk!
Megvolt tegnap a keresztelő. Az atya próbálta túlkiabálni Alexet, de nem mindig sikerült neki :D . A kerti buli jól sikerült, szerencsére addigra kisütött a nap és már nem esett az eső. Képet majd később teszek.
Julcsi: részvétem!
Zvera: puszit küldök bölcsis nagyfiú Znek! Álommanót meg fogacskás Olinak!
Zsu: sajnálom azt a fránya visszerességet.
Bogi: Füge úgy feláll, mintha mindig is ezt csinálta volna. Az orrfelhúzós kép nagggyon édes!
Elif: +++++++++++++++++, h minden ok legyen veled és a tejcsivel is!
Hel: lángos?????????????? dúúúúrva!
Muki és hajnalka nagyon aranyosak :D !
Ladmon: kafa az összefoglalód!
Tali: lányok, én is lemondom. Megkapta Alex ma a BCG-t, azt mondták, h belázasodhat tőle, nem tudom, milyen éjszakánk lesz, így inkább nem vállalom a talit.
kreiszi
 
 


Kreiszi: Éppen kérdezni akartam a keresztelőt...Kérünk képet! :D

Huhh, Bogi, ahogy a Cseppcsaj feláll! :D :shock: Egy perc alatt, hihetetlen ügyes!

Magdi: Hajráhajrá! Apának drukkolunk, Mancurkáról pedig írhatnál pár szót... Már szalad? :wink:

Barbi pedig mászik, felül? :shock: És lángost eszik??? (Bocs, ez rossz vicc.) Asszem ez az a kaja, amit még 1 évesen sem szívesen adnék... :? )

Millye: Cékla volt, csirkével és krumplival. Ma nem volt annyira lelkes, de azért 10 körül megevett. (Leöblítettük egy kis szopival. :D )
Nálatok javul kicsit a dolog?

Huhh, fránya visszért úgy sajnálom, Zsu!!!!!! :(

Persze Eszter, alakul az a kajcsi majd...Első 3 hét nálunk is elég katasztrófális volt, aztán egyre jobb. Szerintem ami bejön, abból adj neki nyugodtan, többször is egymás után, aztán szépen lassan be lehet csempészni mást is. Nálunk legalábbis így ment a dolog.
(Ja, köszi a duran ajánlatot, de olyan hely kellene, ahonnan hidegtálat is tudunk.)

Most láttam Tavasztündért, aki Zsuzsiék kertjében lakik. :wink: Ő valami gyönyörűséges!!!! :D
Ja, és a Mist által vett gabonapép babylove-os. (Fele annyibe kerül, mint a holle-s, é elvileg bio, gluténmentes.) Még nincs tapasztalat, nem bontottuk ki, de majd beszámolok.

Hajrá a küszöbön átmászó Esztikének, így tovább! :D

Ja, és azért akarták lefényképezni Hannát és Téged, Pandus, mert gyönyörűek vagytok! De látni is akarjuk ám! :wink:
Férjed állásával mi a helyzet? (Amit el akart nyerni)

Lányok, van egy felvetésem. Remélem senkit nem sértek meg vele. :oops: Átnéztem a Gyerkőc ruháit, lassan 74-est hordunk, és rengeteg van. Csak kertészfarmerből 6 db. Rengeteg nadrág, pulcsi, poló. Egyszerűen nincs ennyire szükség. Nem mindegyik díjnyertes darab, de azért jók is vannak, meg persze kevésbé jók, otthonra. Ha van közületek olyan, aki mindent maga kell vásároljon, mert nem kap senkitől, annak nagyon szívesen felajánlanék jópár darabot kölcsönbe, főleg nadrágot és felsőruházatot. Így nem kell megvenni, én csak azt kérném, hogy vigyázzatok rájuk, amennyire lehet, és ha kinőtte a Gyerkőc, akkor kérjük vissza. (Ugyanez érvényes a 68-asra, ha az még játszik valakinél.)
Ha valakit ez érdekelne, kérem írjon privit, és egyeztetünk. (Újabb lehetőség a minitalira, juhééé! :lol: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Amit elfelejtettem:

Elif, nagyon drukkolok én is, talán érdemes nmésfajta tápival próbálkoznod, és hajrá tejci!!!!!!!!! :D

És Zétinek meg további ilyen napokat a bölcsiben. :) Az emondásaid alapján gondoltam én, Vera, hogy hamar bele fog jönni, de hogy ennyire... :shock: :D Csakígytovább!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszi lányok, igazából szerintem a nagy kék szemeitől volt elájulva. Tényleg nagyon jól esett, hogy annyira tetszett neki Hanna, hogy meg is akarta örökíteni.... :D Aztán majd ott figyel a kép rólunk egy japán albumban... furcsa gondolat.... :roll:

Zetibebi: szuper, hogy jól alakult a bölcsis nap! Le vagyok maradva, nem tudom, most mik a fejlemények, de hadd kérdezzem meg, hogy mi lesz-lett Zéti csomójával?

Na, a mai főztöm egyáltalán nem jött be Hannának, pedig direkt tápszerrel hígítottam. Nem tudom mi lesz így, hasonló cipőben járunk, mint Stellyék. Pedig otthon már megevett fél üveg bébiételeket, ma meg semmit nem tudtam beleerőltetni a tápszeren kívül. Bár az is igaz, hogy a ma reggeli kaki kimaradt és csak most este jött ki és nagyon nyűgös is volt egész nap, szóval lehet, hogy ez volt a baj. Na mindegy, holnap megint próbálkozunk mi is.... Szóval Stelly, nem vagytok egyedül a problémával. :(

Zsu: jobbulást! Mi volt a dokinál?+++++++++++++++++

Julcsi: hát egyelőre sajna semmi, de azért egy halvány reménysugár még van. Ha október 1-ig nem érkezik meg a konkrét válasz, akkor sajna nem jött össze, de addig még tudunk reménykedni. Előbb-utóbb majd csak összejön. A mai világban örüljön az ember, hogy van munkája. Bár most szerencsés időszakot élünk, mert a német egészségügyből 19.000 orvos hiányzik, úgyhogy egyelőre nem kell félnünk a munkanélküliségtől. :roll: Talán majd egyszer ez is összejön...

Panna
pandusika
 
 


Panna, csütörtökön vissza kell mennem, és akkor kapok injekciót!
Kicsit félek tőle! :( De a doki mondta, amit Millye is írt, hogy ez bizony így is kiújulhat, ez is csak tüneti kezelés! :roll:
Drukkolok a férjednek, hogy összejöjjön az állás! :D

Kreiszi, várjuk a képeket a keresztelőről! :D

Julcsi, remélem ez az injekció egy darabig megoldja a visszér problémámat! :roll:
zsu83
 
 


Fotóra már csak holnap lesz energiám.... de majd a közösbe rakok fel egy párat....

Panna
pandusika
 
 


zümis,millye: azt mondták hogy nyugi a papírral, automatikusan kapom

zsu: remélem javulni fog a lábad!

kreiszi: Alexnak ++++hogy ne legyen láza. Köszi én is imádom Füge nozi felhúzását.Keresztelőn Alex vicces lehetett, hozd aképeket!!!

julcsi: köszi, pár nap alatt jutottunk el ide és a stabil ülésbe, csak lesek hogy mit levág. Viszont a főzit ma is és tegnap és rámköpte, nem ízlet neki ez most.titok hogy hova utaztok pontosan? :lol:

Kép
budabo
 
 


Dehogy, Bogi, holnap temetésre :(, szerdán Kehidakustányba. Vasárnap vissza.
Lassan lehet cipőt venni Fügének meg Adrikának. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?