Itt vagyok újra:
Látom, mindenkit megviselt az éjszaka… a fülledt meleget nem is írtam, az már csak a hab volt a tortán…
Erika, micsoda poci!! Tényleg előrefelé növekszik a kis Lotti! És hogy fekszik? A derekadat is biztosan megviseli… plusz kiló egy szál se, csak gyerkőc!!
Nekem is 4 körülre saccolták, de én nem félek, minden ok lesz, nálatok is!!
A diéta miatt ne érezd magad rosszul!
Madar, festéssel lassan megvagyunk, de kész vagyunk tőle, egy csomót kellett „felújítani” is, meg a végére ma második kör festék is elfogyott már, úgyhogy Apa befejezte, amivel be tudta, így is szép lett, színes
, és pár év múlva rendesen megcsináljuk. Nem tökéletes, de végre kicsit otthon érezzük magunkat, egyikünk sem szereti a fehér falakat, és így a miék
De többet nem 8-9 hónaposan akarom, semmit nem tudtam segíteni, teljesen rosszul éreztem magam tőle. Képeket jövő héten!! Akkor lesznek elvileg rajzok is…
Most kezdődik a takarítási fázis… huhhh
Hahó Szezso! Naná, h emlékszünk, örülök, h jól vagytok!!
Te még tudsz zoknit húzni ?
Nekem az nem nagyon megy
Remélem Csunyeszka valakinek elmentette a számát! Ő nincs benne a táblában. A vita-faktor nekem is beugrott…
Scooper, tök jó vagy a főzőcskével, a madártejet megkívántam, még soha nem csináltam… lehet, h az lesz valamikor… én ma Flan-t fogok, spanyol puding (mielőtt valaki elámul, kaptunk ajándékba port, csak bekeverem
)
Noncsika megnyugodott?
Mabe, napozás és Imola-grimaszok
Kaki-ügyben nem tudok segíteni
Bibi, Iguanaban voltam en is, jó hely!! Ott a Parlamentnél voltatok?
T-pk, rám is számíthatsz … MIT MONDTÁL?? Ha otthagysz, megyek utánad!!
Kriszti, szép poci… én annyira nem látom lenn, de nem is értek hozzá…. Luca sarok is nagyon szép!!!! Zöld függöny is nagyon bejön!! (Most olvasom, mindenkinek tetszik
)
Én is röhögök itt magamban a beszólásaidon
Itt olyan jó hüvi van!!
Lili, ne aggódj, ez normális
Napok óta nem bírok semmit csinálni, ezt írtam is, és tegnap kiakadtam, hogy ugye ez nem így fog menni szülésig????? Egy csomó mindent kell még!! Elment a front, de nem érzem, h az energiám visszajött volna...
Elhúztam reggelizni....