Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,Bex,ti látjátok a felső vonalzóm,mert nekem az is csak keretben egy piros x????????????????????????????

sutimano76

Látod Süti, milyen kis picurkák vagyunk ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bex, meg villámgyors, jön ír, megy :)

Csunyeszka írni fog valakinek sms-t h mizu? Zsófi száma egyébként ismert? Mert vele Csunyi szokott ugye beszélni, úgyhogy Zsófinak tutira meg van Csunyi száma.

Dorka se volt kb 2 napja, meg Boboka is hiányzik, Babcika, Pancsikáról nem is beszélve... /ha kihagytam valakit akkor mea maxima culpa/ vele vajon mi lehet?

vicger

Én is jártam már úgy,hogy írtam egy csomót,aztán frissítettem(hogy miért?????....passz)és elszállt az egész!

sutimano76

BEX,az előbb is akartam írni,nyisd már ki az ablakot,nálunk már olyan hüvi jön be ,hogy be vagyok takarózva pokróccal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti azóta láttam mennyit írtatok! :wink:
Én is csak ventillátorral létezem. Holnap még megsütöm a tortát apumnak, aztán lassítok.
Én sem látom felső vonalzód!
bex13

Süti a felső már napok óta nem látszik, babafalvás, ha jól sejtem. állítólag újrabizgenytyülik a rendszert, s azért nem látszik.

Na Bex,szerencséd, h itt vagy még :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most már jó lesz ha lesz albumod, mert én iszonyat kíváncsi egy fehérnép vagyok :D :D

vicger

nálunk azért pléd nem kell, de kicsit frissebb a lég, mint egész nap. finoman és nőiesen qrva meleg volt egész nap. most esett az eső másfél órán keresztül, kicsit jobb.

vicger

Nyitva teraszajtó, egy ablak és másik bukóra! Több ablak nincs a szobán! :D :D
bex13

elfelejtettünk ma lottót venni.... nahát....

vicger

Kriszti,sztem Bobokáék utazgatnak,ők mindig mennek,de neki holnap dobok egy sms-t.De sztem ha lenne valami már írt volna.

A többieket nem tudom van-e megadott számuk.De pár hete elég nagy téma volt a ki kinek ír sms-t,remélem mindenki eljutott már odáig hogy eltárolt legalább 1 számot a telcsijébe,és így tud majd értesíteni.

De Csunyeszka és Csikipetra barátnője asszem jóban vannak vagy mi,így Petra Majd olvas minket!!!!!!!!!!!!!!és barátnő által érdeklődik,telszám iránt,vagy eseméyn iránt!!!!!!!!!!!Ugye???????Légyszi Petra!!!!!!!!

sutimano76

Kriszti,sztem Bobokáék utazgatnak,ők mindig mennek,de neki holnap dobok egy sms-t.De sztem ha lenne valami már írt volna.

A többieket nem tudom van-e megadott számuk.De pár hete elég nagy téma volt a ki kinek ír sms-t,remélem mindenki eljutott már odáig hogy eltárolt legalább 1 számot a telcsijébe,és így tud majd értesíteni.

De Csunyeszka és Csikipetra barátnője asszem jóban vannak vagy mi,így Petra Majd olvas minket!!!!!!!!!!!!!!és barátnő által érdeklődik,telszám iránt,vagy eseméyn iránt!!!!!!!!!!!Ugye???????Légyszi Petra!!!!!!!!

sutimano76

csajok, egy jó tanács...

ne vegyetek fel fekete nadrágot, fehér inget és fekete mellényt egyszerre, mert gárdistának fognak nézni a zsernyákok és jól feloszlatnak benneteket....

bakker, ami ebben az országban folyik lassan túl megy minden határon.... magánterületen mi az annyaúristenit keres a rendőrség???????????????????? azért magánterület, hogy a tulaj ott azt szervezzen amit akar. ha kinekszőrösebb a lába versenyt akar, akkor azt, ha nudista tömeggyűlést, akkor azt szervez. Hát kinek mi köze hozzá????
Döbbenet... :shock: :shock: :shock:

vicger

oké már elkezdtem duplázni tehát hamarosan akaratomon kívül,de elköszönök.Hát nekem kint van a ruha a teraszon,be kéne hozni!!!

Kriszti,lottó :( ,pedig már elköltöttem amit nyertél volna!!!!!!!!!!

sutimano76

Kriszti,csak nem híradót nézel??????????Én emiatt ne szoktam,minek idegesítsem magam. :?:

sutimano76

Elköltéssel nekem sem lenne gondom... :lol:
Na, jó, egy részével. Nem tom párom vett-e most.
Akkor ha ledob Süti jó éjt.
Kriszta bakker... Annyira meg tudsz nevetettni. Tényleg lakhatnál közelebb. :D
bex13

Nem Süti, olvasom a híreket...
most viszont elrobogok, dübörgök aludni, mert mindjárt kezdek fájni, s jó lenne előtte elaludni.
Bár valami nagyon értelmes emberkének itt visít az autója :evil: :evil: :evil: jó lenne ha kikapcsolná az a dög riasztót....

Jó éjt lányok, álmodjatok szépeket, pihenjetek jól :) :)

vicger

[quote="bex13"]E írta:bex13lköltéssel nekem sem lenne gondom... :lol:
Na, jó, egy részével. Nem tom párom vett-e most.
Akkor ha ledob Süti jó éjt.
Kriszta bakker... Annyira meg tudsz nevetettni. Tényleg lakhatnál közelebb. :D

Na ügye mondtam én Kriszti!!!!!!!!!Figyu rád itt van szükség,Atesz bárhol olthat tűzet,itt pécelen meglepően sok van!!!!!!!!!!!!!!De tényleg,hol egy ház,hol egy nádas,hol az erdő,télllleg elég sűrűn!!!!!!!!!

sutimano76

Én közel lakom mindenkihez :D Pest ugye az ország közepe, tehát mindenhez közel van, s Miskolc Pesttől nincs messze, tehát semmitől sincs messze. Szóval ez van kérem szépen :)

na, tényleg megyek, a riasztó is jólétre szenderült...

vicger

Jó éjt Nektek. puszi
bex13

Sziasztok! Kriszti nem semmi vagy egy fél órája röhögök!! :D :D :D De teljesen igazad van,elgondolkodtam nem veszek fel fekete nandrágot,pedig az a kedvenc szinem!! :lol: :lol: :lol:

Kép
lipót beatrix

Na búcsúként egy parás hsz. Kép
MÁR CSAK 3 HÉT ÉS 2 NAP A SZÜLÉSIG,JESSZUS EZ SOKKOL!!!!!!3 HÉT NAGYON RÖVID IDŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép

sutimano76

3 heted van hátra? Az tényleg rövid...
bex13

Jó reggelt! Szokásos kávém mellett itt vagyok. :)

Elég rossz éjszakám volt, mármint alvásilag, de olyan jó, most szép csöndesen esik, ahogy nézem az eget, egy darabig nemis fogja abba hagyni :)
Végignéztem a boxot az RTL-en, nem vagyok egy box fun, csak nem tudtam elaludni. Veronika közben elképesztően vicceseket csinált a hasamban, hihetetlen amorf formákat vettem fel. Ha nem esett volna olyan nehezemre a felkelés az ágyból, felvettemvolna. Aztán nagy nehezen elaludtam, de Julcsi háromszor keltett fel, pedig ez sem jellemző, a takaróm tocsogott a víztől, olyan melegem volt, aztán 4-kor, 5-kor is felébredtem csak úgy. :? Egyelőre nem érzem még ezt, de majd kora délután, tuti rám tőr az álmosság.

Ti meg dolgoztatok rendesen az éjszaka. :)

Szezso: bizony, hogy sokkal több fiú van, most fejből nekem sem megy, Manó nagyon jó a statisztikában, de a táblázatból meg tudod lesni. :)

Bex: nem ununk, lökött vagy :)

Andi: remélem jól telt az éjszaka és vidáman ébredsz. :)

Kriszti: nekem ccl. 2 hete van hasmenésem. :? És tudom, hogy közeledik, már csak két alvás :wink:
Jaj, ezt a "mikor fogsz szülni?" kérdést én is imádom ... pedig én a végét tudom is. :evil: :wink:
Ti szoktatok engem lassításra inteni? Vissza sem tudom mondani mennyi mindent csináltál. :shock: Lucasarok viszont nagyon szép lett. :)

Süti: nekem is egy ponton, jobban mondva egy kis folton (féltenyérnyi lehet) fáj nagyon, de már hetek óta, talán 1-1,5 hónapja is, elég rossz, szinte már zsibbad az a rész. :?
3 hét? háááááát ... szerintem fogod még azt mondani, hogy hosszú
:wink: :)

Na, megyek, mert Julcsi új dinója a fejemen ugrál, és Julcsi valami nyomtatásért nyaggat.
11-re megyünk Julcsival lovagolni, meg a cicust elhozni. :)

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

t-pk

Vettem egy forró zuhanyt, ez most olyan jól esett :)

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt :)

Egész éjjel szakadt az eső, és most is rendületlenül ömlik az égi áldás :)
Süti, remélem nálatok sem kell most öntözni a pázsitot :)
Madar, sajnálom a vacak éjszakát, remélem a mai pihentetőbb lesz! A holnapi lehet, hogy nem az alvásról fog szólni ;)
hűűűű, nem is tudom, hogy tudnék e egyáltalán aludni, úgy, hogy tudván tudom, h másnap a kezemben lesz a kicsi lánykám :D :D :D :D :D

Vajon Csunyival és az ikrekkel mi újság?

Erika, el is felejtettem mondani, hogy nagyon szuper gigapocakod van!!!! Mellette pedig Te is egy kis nádszál vagy, mint Anna :)

T-pk, hogy vagy?

Scooper? Éjszaka hogy telt?

Kata? Petra egyben vagytok még?

vicger

Imola annyira édespofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicger, szép pocak!
Süti nekem is vagy egy pont, vagy inkább csík(ocska), ahol Fruzsi többet nyomul és érzékenyebb!
Madar, pihenj is kicsit!!!
Ó, hát kicsit csalódott vagyok, hogy nem tudunk Csunyiról semmit :( :( :( Amúgy is most volt utóbbi éveim legszarabb éjszakája....... Nem tudtam elaludni, mert meleg volt, légkondi bekapcs (apa nyekergett, hogy zavarja), majd kikapcs, ömlött rólam a víz. Gyors zuhany. Mire visszaértem apa horkolt, mint a veszedelem. Fruzsi felébredt, folytatódott az egész napos folyamatos pogó. Tévéztem, majd rájöttem, hogy (ezt figyeljétek...) itt szenvedek egyedül a gyerek pogózik a hasamba, apa meg csak alszik és kül is engem senki nem szeret!!!!!!! Na.. vagy egy órán keresztül bömböltem, utána meg röhögtem, mekkora hülye vagyok. Annyira szerencsétlen vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi lesz még itt?!?! Ja, és apa nem röhög, csak ölel + sajnál, mert alapból elég kemény nő vagyok/voltam vagy mi :lol: :lol:

Kép
lili34

Jajj, megyek, kezdődik a csillagkapu!!!!! :lol: :lol:

Kép
lili34

Lili: dolgoznak a hormonok ezerrel. :wink: Én is "egyedül" töltöttem az éjszakát, és enyim apa is horkolt. :)

Kriszti: Holnap éjjel tuti semmit sem fogok aludni. Én akkor is izgatott vagyok, ha utazom valahová, előtte éjszaka sosem alszom szinte semmit ... és ez most egy "nagy utazás" lesz. :wink: Most már kezdek izgulni ... nagyon ... :oops:

Eső itt elállt, de az ég összefüggő felhő ... minden ajtó-ablak nyitva volt idáig ... most meg fázom ... Nekem sem jó semmi .... :roll: :lol: :wink:

Most még mosok, teregetek kicsit, aztán indulunk a lovardába, majd délután jövök. :)

KépKép
KépKép
madar

Bibi: most nézegetem a képeket a picasan és láttam, hogy egyforma szőnyegünk van a kettes számú csajszobában (IKEA zöld). :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Végre hűvös!!!Már magamtól is elnézést kértem Kép Kép Kép . Elég valószínű,hogy a front volt rám jótékony hatással,de ahogy olvasom a tegnapi napot,mindenkinem jutott bőven a nyűgiből.

Sajnálom,hogy Csunyiról még nincs hír.

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76zeretném visszakapni a strapabíró énem!!!!!
Ezzel a mondatoddal tökéletesen egyetértek.

Anna,diétát már nem sokáig kell csinálnunk.Rohadt egy érzés,de most már kibírjuk.Gratulálok a 38. héthez

Madar,igazán nincs mit.Mi is átszaladtunk a dinókon,de nem is nekünk találták ki Kép Hétvégén is van tábor?

Lili,látom te is megrendelted a szülés utánra az áhított kajákat :lol: :lol: .Én is egy tábla óriás crispys yoghurtos milkát.

Erika, pocak :shock: Igaz nagy pocid van,de irtó csinos vagy.Kíváncis leszek,tényleg 4 kilo fölött lesz e.
Hogy lehet,hogy 2 palacsinta után 2,4 ? :shock:

Mabe,isten ments,hogy nem látunk több képet a lánykádról.Sőt! Kép

[quote="t-pk"]J írta:t-pkövő héten összeveszne velem valaki?? :lol: :lol:
A számom a táblázatban,hívj,ha kezdhetjük Kép

Scooper,nem a cukrunk a rossz ennyire,hanem a barackban annyi a cukor,hogy uzsira ehetjük,mert fő étkezésre viszont kevés.

Rita,nagyon édesek a fiúka képen.Andris szemei tényleg minden csajt elkápráztatnak majd :lol:

Scooper,neked is gratula a 38. héthez.Imádom a madártejet,de csak a tejet.A madarat nem szeretem belőle :lol: :lol: :lol:

Kriszti, szép kis nap neked is.Gondolom a front is megtette hatását.Remélem tudtál pihenni.TÉnyleg ereszkedik a pocak,de ahogy látom szép lassan 138 :shock:.(nekem még mindig csak 108 :oops: ) Luca sarok szép,tecc a függöny színe.Olyan beleharapós :lol:

Én ma semmit nem akarok csinálni.Főzni csak jájtosan,mert anyutól hoztunk kaját tegnap.Itt is jó hűvös van.Teraszajtó nyitva,és be kell takaróznom.Jönnek a sógoromék,ott is érkezik a pocaklakó januárban,és lehet a hugom is átjön egy barátnőjével.Hát napozni,medencézni nem fogunk,de kártya,társas van bőven.

Kép
v.andi

Hahó Istennők! Mindenki egyben van??

Bakker, én olyan rosszul voltam tegnap délutántól meg éjjel, hogy csak na!! :( Folyamatosan keményedtem, és fájt is a bordáim alatt, ilyet még nem éreztem. Megijedni nem ijedtem meg, valahogy tudtam, hogy még nem szülünk, de nagyon rossz volt! :( :( Frontérzékeny voltam mindig is, és látom, hogy akkor tutkó egy frontos szeptemberi napon érkezik a kis manó! Apa volt megijedve kicsit, vagyis nem mutatta nagyon, de én tudtam, h aggódik. És komolyan rám parancsolt, hogy tegyem össze a kórházi cumót, mert ő nem tudja, mit kell bedobáljon, ha bármi van, úgyhogy ma meg hétfőn össze kell tegyem, nincs mese, még csak kb a fele van meg…. Ma reggel jobb, de kicsit megviselt a tegnap. :oops:

Na, próbálok visszaolvasni és reagálni…

floranan

Astrid: megnéztem a Te albumod is ... Nagyon szép "kis" család vagytok. :) A doboz meg ... nem is találok szavakat. Nagyon ügyes vagy. :)

KépKép
KépKép
madar

Andi: nincs tábor, csak a múltkor, amikor találkoztam az oktatóval, mondta, hogy nézzük meg Julcsit, mert nagyon sokat fejlődött és nagyon tehetséges. Szóval, mára egyeztettünk időpontot, lovagol egy órát, mi megnézzük (majd fotózok) és onnan hozzuk el a cicust, majd Őt is lefényképezem. :)

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Hogy aludtatok? Végre jött egy kis lehűlés...viszont nekem fázik a lábam :shock: zoknit kell húznom, na, én ezt nem bírom, egyik nap megdöglök a melegtől, másnap meg megfagyok :roll:

Süti: a lombikos vagy a hőmérős topikban láthattál :-D mondjuk egyik sem olyan aktív, mint ez, aztán volt, hogy napokig oda sem írtam :roll:
De most nagyon elkezdtem visszavágyni ide :wink:
vannak pocakfotóim, töltök majd fel :-)

Scooper: Baumax kávéház :lol: :lol: :lol: az viszont tök jó, hogy Babucid ügyesen visszafordult :-D

Mabe: nem lehet, hogy a pelus a gond? :roll: több fajtánál is ugyanezt tapasztaltátok?

Vicger: hello 8) ezek a kérdések nekem is feltevődtek már :-D az én kedvencem:
Vendég kérdezi - nálunk!!! (tetőtéri lakásunk van, és nincs lift)
És fel tudsz jönni az ötödikre?
Hát, izé...most is ittvagyok, valahogy idekerültem :lol:
Amúgy szép pocak és Lucasarok! :-D

Bex: tényleg jó kis csapat :wink: Te mindig ilyen szorgalmas vagy, hogy írsz mindenkinek? :-)

Lili: nálunk Apa nagyon csillagkapus :-D én tegnap délelőtt olyan jót aludtam rajt :lol: ez is csak a terhesség miatt van, mert amúgy nem tudok délelőtt aludni...

Madar: jaaa, hogy a fiúk vannak többen :-D én fordítva gondoltam, és azt hittem azért javítom, mert így közelítenek a számok egymáshoz...na, ez bolonyult lett :lol:

Ma még el kell jutnom a Picasara (mert félek Sütitől :-D, de most mennem kell egy kört, mert valami fáj a bal oldalamon :roll:

Na, majd jövök még... 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: lehet, hogy rosszul írtam ... bocs, nem a fiúk, a lányok vannak többen. :)

Floranan: pihenj sokat. Remélem a mai nap jobb lesz.

Jelentem, végig néztem megint mindenki fotóit a picasan. Most is azt mondom, jó kis csapat vagyunk. :)

KépKép
KépKép
madar

Szép napot!
Lazán elfelejtetem, hogy ma úrvacsora lesz, nem én hoztam a kenyeret haza tegnap, úgyhogy mind a három(!) nejlonzacskóba volt ( a zacskós kenyeret én nem tudom szépen összevágni)
Este el kezdett esni az eső, úgyhogy én nagyon jól aludtam. talán az is benne volt, hogy igen, még az este kész lett a gyerekszoba!

Erika, szerintem a gép ott elmért valamit. (egyszer én is mértem 0,7-t, meg is ijedtem, rögtön újra mértem és 5,7 volt) Ilyenkor nem pazarlás szerintem újra mérni, bármilyen drágák is ezek a vackok.

Andi, én ahol a diétát olvastam, ott azt írják, hogy utána még 6 hétig tartani kell. Én eddig is aszerint diétáztam, utána is tartani fogom. Inkább kibírom még hat hétig, minthogy utána életem végéig szórakozzak ezzel.

Lili, Bex, Kriszti, Madar, Süti, Szezsó, nektek is akartam írni, csak sajnos elfelejtettem mit. Már megint sírós napom van.
Nagyon zavar, hogy elfelejtettem az úrvacsorát, nem szeretek úgy menni, hogy nem vagyok felkészülve. Ráadásul Samukát is be kell vigyük az istentiszteletre. Érdekes lesz.

Szép vasárnapot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

És Flora neked is!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Benyomtam egy zacsi paprikás fincsit :D :D :D :D :D kár, hogy nem lehet kapni kilós kiszerelésben :) :) :)

Szezso
, látom neked is nyomatják az adekvát kérdéseket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Flora, épp ideje nálad is gyakorlatozni egy kicsit :wink: TiedApának pedig tökre igaza van, tessék szépen összerakni a motyót! :) /mondom én, kinek még csak félig van össze"hányva"....

Andi, ez a nap nem arra találtatott ki, hogy bármit is csináljunk :) :) rileksz :)

Madar, s ha Julcsi kvázi megfelel a kontroll lovagláson, akkor versenyszerűen fogja űzni a sportot? Micsoda klassz lenne! Én Vicám is imádja a lovakat, na meg lovagolni, csak sajnos a folyamatos lovaglást egyelőre nem tudjuk megfinanszírozni, nyaranta szokott menni lovastáborba /idén most kimaradt/

nekem még bejátszik egy szőnyegsika, és egy gyerekszoba... valszeg nem ma fogom abszolválni....
Istenem de lusta disznó lettem :oops: :oops: :oops: :oops:

vicger

Itt vagyok újra:

Látom, mindenkit megviselt az éjszaka… a fülledt meleget nem is írtam, az már csak a hab volt a tortán…

Erika, micsoda poci!! Tényleg előrefelé növekszik a kis Lotti! És hogy fekszik? A derekadat is biztosan megviseli… plusz kiló egy szál se, csak gyerkőc!!
Nekem is 4 körülre saccolták, de én nem félek, minden ok lesz, nálatok is!!
A diéta miatt ne érezd magad rosszul!

Madar, festéssel lassan megvagyunk, de kész vagyunk tőle, egy csomót kellett „felújítani” is, meg a végére ma második kör festék is elfogyott már, úgyhogy Apa befejezte, amivel be tudta, így is szép lett, színes :D , és pár év múlva rendesen megcsináljuk. Nem tökéletes, de végre kicsit otthon érezzük magunkat, egyikünk sem szereti a fehér falakat, és így a miék :D De többet nem 8-9 hónaposan akarom, semmit nem tudtam segíteni, teljesen rosszul éreztem magam tőle. Képeket jövő héten!! Akkor lesznek elvileg rajzok is…
Most kezdődik a takarítási fázis… huhhh

Hahó Szezso! Naná, h emlékszünk, örülök, h jól vagytok!!
Te még tudsz zoknit húzni ? :D :D Nekem az nem nagyon megy :D

Remélem Csunyeszka valakinek elmentette a számát! Ő nincs benne a táblában. A vita-faktor nekem is beugrott…

Scooper, tök jó vagy a főzőcskével, a madártejet megkívántam, még soha nem csináltam… lehet, h az lesz valamikor… én ma Flan-t fogok, spanyol puding (mielőtt valaki elámul, kaptunk ajándékba port, csak bekeverem :D )
Noncsika megnyugodott?

Mabe, napozás és Imola-grimaszok :D
Kaki-ügyben nem tudok segíteni :(

Bibi, Iguanaban voltam en is, jó hely!! Ott a Parlamentnél voltatok?

T-pk, rám is számíthatsz … MIT MONDTÁL?? Ha otthagysz, megyek utánad!! :D

Kriszti, szép poci… én annyira nem látom lenn, de nem is értek hozzá…. Luca sarok is nagyon szép!!!! Zöld függöny is nagyon bejön!! (Most olvasom, mindenkinek tetszik :) )
Én is röhögök itt magamban a beszólásaidon :D

Itt olyan jó hüvi van!!

Lili, ne aggódj, ez normális :D

Napok óta nem bírok semmit csinálni, ezt írtam is, és tegnap kiakadtam, hogy ugye ez nem így fog menni szülésig????? Egy csomó mindent kell még!! Elment a front, de nem érzem, h az energiám visszajött volna... :shock:

Elhúztam reggelizni....

floranan

Anna,nekem azt mondta a diabéteszes asszisztensem,hogy vigyem be a kórházba magammal a vércukormérőt,és szülés után az étkezések után mérjek cukrot.Ha az jó,akkor nem kell diétázni.Én is úgy tudom,hogy 6 hétig kellene,de ha az értékek jók,akkor nem kell.
Azt,pedig hogy elfelejtetted az úrvacsorát,értem én,hogy fontos neked,de azt is tudjuk,hogy a születésen kívül még nagyon sok dologgal kell neked is megbirkózni.Remélem azért minden rendben lesz.

Madar,kíváncsi leszek a lányodra.Majd tegyél képet róla.A cicát hazaviszitek?

Kép
v.andi

Floranan,nem akarlak elkeseríteni,de nehezen tudom elhinni,hogy a szülésig energiabombává váljunk.Most arra vagyunk kitalálva,hogy pihenjünk,a lehetőségekhez képest,és felkészüljünk az új családtag fogadására testileg-lelkileg. Kép
Jó étvágyat!

Kép
v.andi

Csak egy gyors bekukk, mert valamiért nem akar működni a net az ágyból...

Csunyeszkáék miatt már kilyukad az oldalam...

Velem semmi változás - tuti szeptemberi gyerekek lesznek, bár kicsi férjem szerint jövő héten szülünk.

Már még nem találtam ki kérdést, de hosszú még a nap! :wink:

t-pk

Drága férjemmel 5-kor keltünk, elment szörfözni...
Az előbb hívott, hogy hogy vagyok, de csak gyorsan, mert a kis deszkával van bent és most a Balcsi közepéről hív....
Belenyúltam egy örültbe, de legalább szeretni való :lol: :lol: :wink:

t-pk

Belestem az ikresek.hu-ra,hátha ott találok hírt Csunyeszkáról,de még semmi.Majd sasolom azt is :lol:

Kép
v.andi

Sdzépi kjó reggelkt!!!

Na kb így érzem magam,mint az előző mondatom,olyan mintha a kávé nem hatott volna!!!

Szezso,Lili,én apa is csillagkapu függő,így én is szoktam nézni!!!!

Madar,Julcsinak drukkolok hogy minden jól menjen.

Anna ,kitartás,biztos megérti mindenki a feledékenységed,hisz most van egyéb fontos gondolat a fejedben!!!!

Szezso,passz hogy hol,csak az elején kiírja,hogy melyik topicba ki volt az utsó hsz,és ott láttam a neved,no mondom akko nem eltűntél,csak megcsaltál minket!!!!!De mi megbocsátunk,szóval mostmá gyere!!!!!!!

sutimano76

Andi :lol: :lol: :lol: :lol: Az a simizős smile annyira édes :lol: :lol: :lol: Egyébként nekem is azt mondta a dokim, hogy van akinek a szülés utáni első reggelinél már semmi nyoma a magas cukkkkernek!

Csillagkapun elaludni?! Istenkáromlás :lol: :lol: :lol: Mi Apával totál függők vagyunk, elkezdődik aztán seképsehang. Fruzsi is elnyugszik a főcímre :lol: :lol: Mondjuk én bírom az ilyen sorozatokat, azokat is, amik összefüggőbbek, pl. Lost, Prison Break.
Itt is nagyon jóóóó hüvike van, megyek szekrénytetőt mosni, mára az van betervezve.
Aki + nem csinál semmit, ne legyen lelkifurija! Terhesek vagyunk!!!! :D

Kép
lili34

Uramatyám, mindjárt betöltöm a 36-ot! :lol:

(Mondhatni besz@rás :lol: )

Kép
lili34

Lili,szekrénytető????????????????? :shock: :shock: Hát most őszintén ez nem ráérne szülés után is?????????

sutimano76

Hát ittam még egy kávét,de nem lett jobb,asszem lefekszem!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?