Új privát üzeneted érkezett!

Szezso: Én a műsornak csak a végét kaptam el az előbb. Miről volt szó? Valami kegyetlen félelmetes embergyerekszerű babákat láttam. :roll: :shock:

Kép

Kép
hgrita

[quote="szezso"]S írta:szezsocooper: szerintem iszom annyit, lehet használ is valamennyit, de még így is elég kellemetlen...viszont a sóra nem szoktam figyelni. :roll: akkor kiiktatom...

A só köti a vizet, legalábbis nekem ezt mondták, nem is eszem sósan. Viszont gyüminapra visszatérve, dinnye hajtja a vizet, azt tudom. Csak hát egész nap csak dinnyét enni :shock:

KépKép
Kép
scooper

Rita: Madártej nem nehéz.
Én 3, max négy tojásból szoktam, szétszedem. Habot keményre verem a fehérjéből, közbe forralok vizet, abba beleszaggatom a habot. Kb 5 másodperc alatt megfő a forrásban lévő vízben, majd a másik oldalára fordítva is főzöm 5 másodpercig :)
Sárgájához 1/3 tasak vaníllia pudingport, vagy egy tasak van.cukrot teszek annyi evőkanál krcukorral, ahány tojásból csinálom. Ezt összekutyulom.
Közbe forralok kb 3/4 liter tejet, ha felforrt, beleöntöm a sárgájás-cukros masszát, összerottyan vele, és kész. Leírni tovább tart, mint megcsinálni :lol: Mondjuk én nem szeretem, viszont a sárgájás cuccot nagyon szeretem, mindig hagyok a tálba egy keveset nyalakodni :lol:

Bibi: Nem tudtam, hogy barackban is van CH? :shock:
Tegnap kérdeztem itt a hordózóban talált huzatszerű bigyóról, lehet nem olvastad :roll: Szóval az mire jó?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.08.22 18:43-kor.

KépKép
Kép
scooper

Veszekedés nélkül nem lehet? :D:D Én már azért lassan szülnék... Igaz felemásak az érzéseim, egyrész jó lenne, ha már kibújna Dóra, szeretném is látni nagyon, meg már sokszor kényelmetlen is (főleg ha a hólyagomat boxolja), ugyanakkor be vagyok... a szüléstől. Ú, annyi a bizonytalansági tényező, sé én nem szeretema bizonytalanságot...

Kriszti!

Jó ez a lsita, de azért nálam nem jön be mindenhol:
- 2 fiam késett, de 1 fiú és 1 lány időben jött
- senki nem jött korábban, mindenki kivárta a terminust, terminus+1 volt a legkorábbi.
- az viszont igaz, hogy legalább a többiedikek gyorsabban születtek (sajnos nem fájdalommenetesebben, ezért nem érzem úgy, hogy az első volt a legrosszabb, mert hosszú volt, de nem olyan intenzíven fájt, mint a többieknél, ahol viszont rövidebb).

Bex!

Hú, ezt még olvasni is sok. Én apránként csinálom, de ez a 4 nap nagyon jó, a párom si tud segíteni.

Erika!

De csak nem lesz ilyen! Hanem kibújik Lotti. Mondjuk a pocid tényleg nagy, de ez ugye alkatilag más, van akinél kettő sem látszik :wink: :D... Neked kifelé nőtt a gyerek! :D:D
Fejecskét meg csak mérnek még! Az sokat számít.

Astrid

Kép
astrid

Mártika (11 éves) is almáslepényt sütött délután :wink:. Csak 3 kis kockát ettem, remélem rendben lesz a cukrom...
Én minden hülyeségen sírok egész nap, még jó, hogy holnap bevehetem a Pulsatillát. Tudod, Imola nekem szokott használni :wink: . Jó neked, hogy kisbikiniben babázhatsz odakint :D :D

Most látom csak, hogy Scooperrel együtt mi is betöltöttük a 38 hetet! 8) ,
de még van két szobám, meg a cipők, meg a dzsekik. De holnap legalább vasárnap lesz. Kiadtam a parancsot, hogy nem jöhetnek ki a szobából, amíg egy játék is van a padlón. Leszakadna a hasam, mire fölszedném a kislegót, meg a hupikék törpikéket.... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én 24 hétfőn megyek ctg-re, akár meg is szülhetnék.

Ilyenkor egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy már szeretném őket itt kint tudni. Szerintetek ez nem rossz? Ők úgyis tudják, hogy mikor akarnak kijönni. Én meg sietettem őket, pedig tudom, hogy minnél tovább vannak bent annál jobb nekik utána itt kint - ikrek pedig még hízhatnak is a pocimban. szóval dilema: de jó lenne hétfőn szülni vagy önző dolog??

aranyosak vagytok, hogy veszekedni akartok velem :lol: , de nem tudtuk felhúzni semmi vel - legalábbis én az otthagylak és veszekdj magadban, egyedül típus vagyok.

t-pk

Scooper, nem írtad oda, hogy a sárgájával már csak kis tűzőn szabad forralni, mert különben kicsapódik és gusztustalan édes tojásleves lesz belőle :wink: :lol: :shock:

Astrid én is félek, de egyenlőre halálosan lefoglalom magam és nem gondolok rá (csak este szoktam rettegni, amikor már nem tudom mással lekötni magam, de akkor meg gyorsan elalszom :lol: :lol: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna: 38, juhééééééééééé!!!! Gratula neked is hozzá.

Noncsim annyira hiperaktív, nyugtalan.... :shock: Lehet, nekem nem is kell veszekednem senkivel, mert megindul nekem itt még éjjel :shock: Mondjuk nem bánnám, mert éjszaka legalább nem lenne kint a fél utca, mikor visz a mentő :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scooper: most ne nyalakodj a nyers tojássárgás cuccba!!!!

t-pk

Kata, ha kell, hétfőn születnek, ha nem, nem. Ne legyen lelkifurdalásod, hogy már szeretnéd látni őket. Jó reménység szerint úgyis akkor születnek, amikor eljön az idejük :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tényleg, ez kimaradt. Kislángon forralni a sárgával :lol: Viszont az nekem új, hogy nagylángon kicsapódik :shock: Valahogy nekem egyértelmű volt, hogy kislángon kell forralni a végén, pedig nem mondta senki.

KépKép
Kép
scooper

Megyek, mert ezek képesek reggelig játszani :(
Reggel jövök :) , jó éjt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="t-pk"]S írta:t-pkcooper: most ne nyalakodj a nyers tojássárgás cuccba!!!!

Tudom, hogy nem lenne szabad, de egy nyalintásnak nem tudtam ellenállni :oops: :roll: Viszont tényleg csak egy volt, és az is pici

KépKép
Kép
scooper

Nekem már sikerült elrontani néhányszor a madártejet, igazán förtelmes úgy :roll: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="scooper"]R írta:scooperita: Madártej nem nehéz.
Én 3, max négy tojásból szoktam, szétszedem. Habot keményre verem a fehérjéből, közbe forralok vizet, abba beleszaggatom a habot. Kb 5 másodperc alatt megfő a forrásban lévő vízben, majd a másik oldalára fordítva is főzöm 5 másodpercig :)
Sárgájához 1/3 tasak vaníllia pudingport, vagy egy tasak van.cukrot teszek annyi evőkanál krcukorral, ahány tojásból csinálom. Ezt összekutyulom.
Közbe forralok kb 3/4 liter tejet, ha felforrt, beleöntöm a sárgájás-cukros masszát, összerottyan vele, és kész. Leírni tovább tart, mint megcsinálni :lol: Mondjuk én nem szeretem, viszont a sárgájás cuccot nagyon szeretem, mindig hagyok a tálba egy keveset nyalakodni :lol:

Bibi: Nem tudtam, hogy barackban is van CH? :shock:
Tegnap kérdeztem itt a hordózóban talált huzatszerű bigyóról, lehet nem olvastad :roll: Szóval az mire jó?

Igen: gyümölcscukor formában ... mindenben van, ami édes :) ... hacsak nem norbi update termék :lol:

hordozó: küldök mailt :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Én még nem félek a szüléstől. Én úgy gondolom, hogy a babáknak ugyanolyan rossz, még talán fáj is a szülés, de biztos rémisztő és én arra gondolok, hogy nekik kell segítenem - és remélem ezzel e tudattal, már máshogy fogok a fájdalomhoz állni.

t-pk

Úgy izgulok, hogy mi van van csunyeszkával.Vajon szül?

t-pk

Peppino: időnként vannak még ezek a szúrkálások, tegnap is, ma is volt, iszonyatosan rossz, de ilyenkor picit leülök, nem járkálok, ez segít. :)

Szezso: szia ... én meg nem vagyok túl régi, de igen aktív, ami "beszédet" illeti :) Jó, hogy itt vagy, legalább javul a fiú-lány arány. :wink:

Anna: hidegfront nálam is energiabomba, de valahogy ma meglehetősen nyomott voltam ... talán most kezdek felpörögni. Mártika de ügyes. Julcsi is imád a konyhában sürögni-forogni. Ő már paradicsomlevest csinált "egyedül" - persze volt némi szóbeli iránymutatás, meg csirkepaprikást apával ... :)
Gratulálok a 38. héthez és aludj jól. :)

Scooper: nem semmi mi mindent alkottál. :roll: :wink: Most már lábakat fel!

t-pk: próbálkozzunk kihozni a sodrodból? :lol: Szólj, hogy mikor kezdjük :lol: ... ott hagysz ... ufff így nehéz ... de azért bízzál bennünk.

Rita: 25-én már meglesz Veronika, úgyhogy este pont ráérek a kórházban, majd én felhúzlak. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Tettem fel új képeket a pic-re (hónapok óta először), ha van kedvetek, kukk be!!! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Rita megyek, megyek, megsasollak;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]R írta:bibiesbrumiita megyek, megyek, megsasollak;)

Írsz majd az Iguana-ról? Hol, milyen, gyerekbarát?

Kép

Kép
hgrita

Picibabám az előbb visszafordult!!!!! :lol: Jupppppi!!!!!! Éreztem, hogy fordult, pocim is lejjebb ment egy picit, viszont a derekam, medencém, szeméremcsontom kiszakad mindjárt :cry:

KépKép
Kép
scooper

sajna otthon megint nincs net,jövőhéten intézek egyet,de lehet az 2-3 hét mire bekötik,szóval,ha történés van valaki üzizzen már legyenszíves,bármikor,ha alszom akkor már ki vagyok kapcsolva,de reggel az lesz az első amit megkapok!!!!

Madar,de édi vagy süttetsz nekem,mikor mehetek????Mondjuk most????? :lol: :wink:

Bocs de a fél család a hátam mögött,át kell adnom a gépüket.
:(

sutimano76

Bibi: Norbi update barack :lol: Ennyi eszem nekem is lehetne :roll: :oops: Tudhatnám, hogy ami édes, abba van ch.
Megyek nézem mail-t.

KépKép
Kép
scooper

Madár! Sajnálom a fájdalmakat, de bíztasson, hogy 25-én túlleszel a legtöbbjén! :) Mondjuk a csaszi után is lesznek - gondolom... :cry:

Scooper! Jobbulást, lehet, hogy már Neked is itt az időd??

Anna!
Gratulálok a 38. héthez!!

Szezso! Üdv újra itt!

T-pk!
Én is ilyen vagyok, nagyon nehéz felhúzni engem, mondjuk van amikor szeretnék vitázni, viszont a párommal sem lehet nagyon... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.22 19:19-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rita: jaj de édes Andris, ahogy szeretgeti anyát és a pocakot :)

KépKép
KépKép
madar

Madar: Nme tudom, mi volt velem :roll: De szabály szerűen jól esett főzöcskézni, pedig közbe tusolnom is kellett, olyan melegem volt.

KépKép
Kép
scooper

Köszönöm Mindenkinek a kedves (vissza)fogadtatást :-D

Rita: csak belenéztem én is a műsorba, nem bírtam...volt benne egy nő, aki ezeket a teljesen élethű babákat gyártotta :shock: ebben élte ki magát, mivel nem lehet több gyereke (már 4 van neki, mind császárral született).
Meg mutatták azokat is, akik megvették, és teljesen úgy kezelték, mint egy élő kisbabát :shock: autósülésben utaztatták, meg babakocsiban tologatták :roll: mindenesetre nem kismamiknak való műsor volt :roll:

Scooper: a dinnye nagy víztartalmú, gondolom azért hajtja a vizet...de közben utánanéztem, alma is hajtja, krumpli, banán is, ez két utóbbi a káliumtartalom miatt...

Madar: tényleg javítom a a fiú-lány arányt? :-D na, sürgősen meg kell néznem a táblát, mert amikor utoljára ittvoltam, akkor még szerintem a fiúk voltak többségben...mondjuk az jó régen volt, szerintem sokan akkor még nem is tudták, mijük lesz :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Peppino: Lehet, hogy idő van :D Bár oroszlán már nem lesz :cry: Pedig apa is az, szerette volna, ha a pici lánya is az lenne.

Apáról jut eszembe.....
A drágám valamelyik nap villogni akart a "töri tudásával". Azt mondja, hogy ő a töriórákról csak arra az egyre emlékszik, hogy az 1848-49-es forradalmat a Baumax kávéházban szervezték. :lol: :lol: :lol:
Mondom neki, hogy biztos, hogy nem :D Valahogy nem tudom elképzelni Petőfit meg a többit egy barkácsáruház kávézójában:
"Hé, Petőfi Sanyikám, ha lepecsételtetted annak a fúrónak a garanciáját az ügyfélszolgálaton, gyere, igyál meg velünk egy kávét, és közbe megbeszéljük a forradalom részleteit." :lol:
Apa meg csak néz rám, hogy mi van. Mondom neki, az Pilvax, nem Baumax :lol: Leesett neki. Azóta azzal piszkálom, hogy menjünk forradalmat szervezni a Baumaxba :lol:

KépKép
Kép
scooper

Hova lettetek? :cry:

KépKép
Kép
scooper

Kép
Kép
Kép
Kép

Grimasz Hercegnő :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nagyon édes!!!!!

t-pk

Azt hogyan csinálja a Tündérbogyóm, hogy a pelusban alig van kaka, de a nyakáig olyan...ruha és lepedőcsere szükséges? :roll:

ÉS... nem lesz se modell, se színész... utálja az öltözködést... egész Debrecen hallja... :cry:
Vendég

Imola naddddddddddddon alanos!!!!! Nagyon szép baba!!!!! Lepcsicsere :shock: Komoly lehet, ha a nyakáig olyan.... El nem tudom képzelni, hogy csinálja

KépKép
Kép
scooper

:cry: Mindenki eltűnt...egyszer vagyok hiperaktív írogató kedvemben, akkor sincs itt senki.......... :cry:

KépKép
Kép
scooper

Hát talán el tudom küldeni ezt a hsz-t.

Imola,még még képeket,annyira édes a kiscsaj!!!!Ruha és lepedőcsere :shock: ,na ez azért nem hiányzik!!!
de persze a picurokért bármit!!!

Scooper,Na látod Noncsi milyen ügyes!!!
Nem semmi menüt főztél,ez még alapon is sok lett volna,hogy a szülés előtt nem sokkal :shock:
Csak sikerült huzatot szerezni,és ráadásul a kedvenceimmel!!!
a fali rajzok tetszenek,kinek a műve????

Astrid,megnéztem a dobozt és nagyon tecc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez már túl mutat az én kézügyességemen,nagyon profi.Az előke......nagyon szeretem a saját kézzel gyártott személyre szóló ajcsikat!!!!!!!!!

Szezso,pár hete írtam hogy megtaláltalak egy másik topicban,tök véletlenül!!!!De azért jó hogy visszatévedtél!!!!!!!!!!!!!

Erika,tedd fel kérlek a pic-ra is a képet,mert nekem itt nem jött be,csak keretbe piros x-t láttam!!!!!

Megyek én is képet nézni!!!!Remélem még tudok jönni!!!

sutimano76

Sziasztok lányok! Peppino irta:"Állítólag anyukákból is ki lehet indulni, ha valaki anyuja korábban szokott szülni, akkor a lánya is korábban fog, és ha normál időben vagy később, akkor leánya is úgy fog... Nálunk legalábbis eddig így volt. Anyu és nővérem is vagy időben szült / v. max 1 héttel később, mint a kiírt időpont. Anyósoméknál is így volt, ő is, sógornőm is 1,5 héttel korábban szültek... " Hát sajnos nálunk ez nem igazán tud Bexnek segiteni! Mikor vele voltam állapostos ,hétfön elfolyt a magzatviz rendes idöben,és csütürtökön inditották!! Fiammal meg 3 napos túlhordás után szintén inditották! :(

Kép
lipót beatrix

Derűs estét!
Csak gyors bekukk.Olvastam mindent,reggel reagálok.

Csunyeszkának drukk,kezem lábam csuriban értük.Remélem üzen valakinek. Kép Kép Kép

MI körbejártuk anyáinkat,hazaértünk,kanapén elaludtam,most nem rég keltem.Ultra hisztisen,sírósan,kényelmetlen volt a kanapé,meleg van,a hasam is olyan izé......elviselhetetlen vagyok most.

Nyugodalmas jó éjszakát.Még nem szülőset.
Nagy pussz nektek.

Kép
v.andi

Rita,Andris kék szemeitől én elolvadtam,mi lesz a lányainkkal????Korban pont passzolnának!!!!!Pocak szép kerek,és ldi tényleg ahony odabújik a tesó!!!!

Szezso nem semmi lemaradásod van a pic-en,15 hetes az első és egyetlen pocakfotód,szóval nélkülünk hordtad ki Bendegúzt!!! Képez a smile kicsit vad :lol:

sutimano76

[quote]S írta:cooper,Na látod Noncsi milyen ügyes!!!
Nem semmi menüt főztél,ez még alapon is sok lett volna,hogy a szülés előtt nem sokkal
Csak sikerült huzatot szerezni,és ráadásul a kedvenceimmel!!!
a fali rajzok tetszenek,kinek a műve????

Süti: Tudom én, hogy Noncsi ügyes...annya lánnya :lol: :oops:
Alapból szeretek én főzni, csak mióta terhes vagyok, nem nagyon álltam a tűzhely mellett, ma viszont jól esett.
Ez a huzatom volt eddig is, csak ez kicsi arra az ágyneműgarnitúrára, amit vettem, ezért kell beszereznem nagyobbat, de ráér, hisz még úgy sincs hideg, hogy paplan keljen neki. Amúgy ez az ágynemű emlékből van meg, nagyobbik húgom elsó ágyneműje volt.
Falra én rajzoltam :lol: Na, nőiesen bevallom, hogy körvonalakat indigóval, csak a "belsőségek" saját kezű :oops: De rég jártam én rajzórára, szóval ennyit elnézek magamnak :lol:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Csunyeszka nagyon nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó lenne tudni, hogy mi van.... :roll:

Szezsó, szia Te csavargó! :) :)

Mabe, kicsilánykád csodaszép mint mindig :D Eccerűen meg kell zabálni, micsoda pofikat bír vágni :D
Hogy mitől lett nyakig? hát kérlek a sebesség, az a nem mindegy :D :D :D

Andi, nyugodalmas jó éjszakát :) Remélem holnapra már jobb kedved lesz!

A hasmenés is lehet jele a közeledő szülésnek. nem tudom ki kérdezte..

Többiektől bocs, totál kész vagyok, mint a matek lecke :?
Délelőtt csempézés, takarítás, főzés, takarítás, erkély takarítás ááááááááááááááááááá este meg még elmentünk megint családot látogatni... Többet én már viszont sehova sem, csak nstre dokkerhez meg szülni. és punktum.

Lucapoc megint lejjebb csusszant egy kissé. De én még nem is akarok szülni, erre ma ebéd után jöttem rá. Valahogy még nem érzem , h itt lenne az idő... még bírom. Aztán az is lehet, hogy még két nap nem alvás után bedobom a türcsit... had szóljon...

Szerintem én viszem a prímet a hülye kérdések tekintetében /mármint amit nekem tesznek fel/
Szitu: hogy vagy mizu, hogy bírod kérdéskör kivesézése
1. én. - most már nem tudok aludni éjjel, szinte végig ébren vagyok...
kérdező: és akkor mit csinálsz?
én: :shock: :shock: :shock: csendesen hisztizek. / váááááááááááááá ébren vagyok wazzzzzzzeeeeeeee

2.
kérdező: mikor fogsz szülni?
én: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: fogalmam sincs. / ha tudnám akkor nem hiteltörlesztenék és számolgatnánk a fizut, hogyan osszuk be, mert minden titkok tudójának nincsen szüksége anyagi javakra....

Na, ezt übereljétek csajok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Scooper ez tök jó ötlet,hogy én milyen képzelet szegény vagyok,ez eszembe se jutott volna.....indigó Kép.

Andi, :? rosszkedv,nyűgősség szálljon el!!!

Vicger,mizujs veled,remélem a csavargás nem a kórházban ért véget,gyere,mesélj.
Oké,mire ezt el küldtem volna,ha elment volna,addigra írtál,és igen!!!!!!!!!!!ezért vártalak,és Andinakl is ez kellett volna,majd bepisiltem a nevetéstől!!!!Mostmá tényleg akarom azt a könyvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apropó pisi,este dinnyézés,kérdi nővérem:hány kilo vagyok (71.5-nél a doki engedett még 1 kg az utsó 2 hónapra) ,na ráálltam a mérlegre 74.6 :shock: ajaj pisilnem kell,rohanás a Wc-re,majd visszatérve megkönnyebbülve,mondom megnézem má mennyit pisiltem,és láss csodát 74.2-re lefogytam!!!!!! :wink:

Na ma pont jókor álmosodtam el,épp itthon ,hát gondoltam hajrá,tegnap ill. ma hajnali fél 4-kor tudtam csak elaludni és fél 9-kor keltem. Hát még ilyen rosszat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.a párnába tócsát feküdtem(egy fej alatt,egy pocó alatt),ráadásul mélynek épp nem mondhatnám,így a fél álom és a kómás ébrenlét között sasszéztam!!!!Nem volt pihentető,úgy keltem mint akit agyonvertek,de azért egy kávé,és egy hajmosós zuhanyzás kicsit (úgy 2 hetet) fiatalított rajtam!!!!!

sutimano76

Süti, izzítsd be a ventillátort miközben alszol ;) én így szoktam, s nagyjából nincs is melegem. Persze ilyenkor lenne a jó a lehető legkevesebb testfelületen érintkezni az ággyal, na de ez max az anorexiásoknak válik be....

dinnye és a kilók: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobok 3 képet

1 lecsúszott pocakosat:

Kép

ez tegnapi kép, azóta megint lejjebb ment. Bakker, mikor Luca csuklik, szinte már a hüvelyben érzem... nagggyon durva....

s két Lucasarkosat:

Kép

Kép

vicger

Mostanában nem vagyok jóba a ventilátorral,mert elég hamar elkezd fájni a bőröm(gondolom huzatot kap) tőle.

Ez leszállt pocak,na holnap fotózok egyet és összehasonlítom az 1 héttel korábbival,Én is úgy látom hogy az enyém lejjebb ment.

Lucasarok szép,a zöld függöny még mindig nagyon tecc!!!!!!!

sutimano76

megsasoltam a képeket a picen. Scooper, nagyon tuti módszer a faldekoráláshoz!!! :) :) Tök jó lesz, remélem a kifestett figurákról is teszel képet! Az ágynemű nagyon aranyos :) :) :) tecc! Pocak pedig meggyőző :) :)

Rita, nagyot nőtt Andris! Tényleg csudakispasi :) :) :) A pocakhozbújós kép nagyon tecccccc!!!!!! :) :)

vicger

Tényleg nincs itt senki???
Jó lenne híreket hallani Csunyeszkáról!!!
Jelentem kész vagyok. Kb. 1 órája...
Felkerült a kiságyra a baldahin, fejvédő, bele a matrac és ágynemű!
Anyu elmososgatott, felsöpört. Amikor elmentek, újra felmostam a szobát, mert egész nap ki-be mászkáltunk... De nem álltam meg a szobánál, mert gondoltam, oké, párom fürdik, de tisztán kijön a koszos előtérbe. Így beszorítottam a füribe, mert felmostam ott is és meg kellett várni, míg felszárad. :lol: :lol: :lol: Addig én is letusoltam. Utána tiszta felmosóvíz és irány a konyha. Amikor felszáradt csináltunk vacsit.
De a lábam soha, de soha nem volt még ilyen... Boka? Az egész lábfejem eltűnt, megszűnt létezni. Kiváncsi lennék, hány kiló víz van rajtam. :shock: :shock: Férjem is mondta, hogy nem csak a bokámon van, a combomon, lábfejemen is.... Érdekes.
Szezsó üdv újra. Én is hónapok múltával jöttem vissza, DE EZ TÉNYLEG EGY JÓ CSAPAT! Újra szeretettel fogadtak!!
Andi anyujárat megvolt? :wink:
Erika neked gyerkőc tényleg előrefelé tör! :D
Süti minél előbb szerezz netet!
Anna itt híre sincs a hidegnek... Egész nap majd meg döglöttem a melegtől. Felszedték a törpöket???
Bibi ettél egy jót??
T-pk érdekes magától a szüléstől még én sem félek. Nem lenne rossz, ha így maradna. De mint tudjuk, fejben dől el! :wink:
Mabe, édes grimaszokat tud vágni kicsi Imola. :lol: :lol:
Scooper, de jó, hogy visszafordult. Még lehet oroszlán, ha ma éjjel, vagy holnap megszülsz. :wink:
Madar már nagyon kiváncsi vagyok Veronika, hogy dönt.. De lehet megfelel neki a 25-e.
Astrid lehet sok, de nyugodtabb vagyok, hogy kész van.
De még így sem teljes, mert a polcokat még ki kéne törölni és bepakolni mindent a végleges helyére.
Rita, majd később sasollak meg.
Peppino, hogy vagy? És após beletörődött a névbe, vagy már nem foglalkoztok vele?
Tara, jó, hogy minél több időt próbálsz lányoddal tölteni!
Petra, Kriszta? És a többiek???
Nem untok még, hogy mindig ilyen hosszúra sikeredek? :lol: :lol:
bex13

Süti, na a bőrfájás az gáz... akkor ... esetleg egy nyirkos textilpelus terítése a nyakra, mellkasra... ez sem rossz ;)

Anno, mikor Atival pocakos, akkor fájt a bőröm a poc-on... jaj de nagyon rossz volt... attól sírni tudtam volna, hogy ha hozzáértem... teljesen el volt vékonyodva a bőr rajta brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
138as pocakkal mentem szülni :roll:
Most, a legutóbbi mérés szerint 124es...

vicger

Te Bex, figyu... olyan fáradt vagy, hogy nem is látsz már? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát majd kiszúrja a szemedet a pocakom bakker :lol: :lol: :lol: Még hogy nincs itt senki..... pfffffffffffffff :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ennél nagyobbat ne akarj már! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Legalább fényképeztél kis vaksi ? :) :) :)

vicger

Ááááááááááá,inkább kihagyom a du alvást.

Pocibőr fájás,nekem egy ponton,ahol Berni kinyomja a popsiját és megsimizem,na ott már pár hete nagyon érzékeny,kértem hogy mostmár menjen arrébb,mert lassan kikopik a bőr,de nem érdekli,Sztem tiszta apja lesz,az se nevelhető,már anyukájának sem sikerült!!!!

Bex,miaz senki nincs itt,Kriszti és én ?????????????????????????? :wink: Sokat írsz????????Nem ,csak egyszer 1 hosszabbat.De írjál csak,azért vagyunk hogy olvassunk.Ha így folytatod a pörgést Akkor te leszel Madar szobatársa nálam(ha lemaradtál róla,azt ígértem neki,hogy meghívom reggelire és bezárom egy szobába keddig,hogy nyugton maradjon).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.22 22:25-kor.

sutimano76

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De látok!!! Csak míg írtam, nem frissítettem, mert féltem elveszik. Másik ablakba meg lusti voltam megnyitni... :lol: :lol:
Nagyon-nagyon tetszik a függöny, Luca sarok is, de az a függöny!!!
Persze, fotóztam még tegnap. Mára lemerült így most töltöm és majd holnap fotózok! Aztán eccercsak majd felkerül az én albumom is. :wink:
bex13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?